Appartement te koop - Lebbeke

20 zoekertjes (1 - 20)
284 000 €

9280 Lebbeke

Laat u verrassen door dit gloednieuwe duplex appartement! Dit duplex appartement is gelegen op de tweede verdieping en biedt één slaapkamer, een berging, een lichtrijke woonkamer met plaats voor een eetplaats met zithoek. Er is een modern ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen. De leefruimte staat via de schuiframen in verbinding met het terras. De badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele lavabomeubel, elektrische handdoekdroger en een toilet. Het appartement is voorzien van een lucht-luchtwarmtepomp, die voldoende capaciteit heeft om het volledige appartement te verwarmen. Verder geniet het appartement van één autostandplaats, deze is apart aan te kopen (vraagprijs: 10 000 euro/verplichte aankoop). Voeding en UTP zijn voorzien voor een laadpaal, die naar de kast in elk appartement zijn gebracht. Buiten de inbegrepen autostandplaats is er nog één autostandplaats die apart kan bij gekocht worden. De aannemers hebben ervoor gekozen om doorgedreven te isoleren, luchtdicht te werken en gebruik te maken van drievoudig glas in zeer goed isolerende PVC-kaders. Verder geniet het appartement ook van een ventilatiesysteem D, met aandacht voor akoestiek. De prijs zal opgesplitst worden in € 50 000,00 grondaandeel (3% of 12%registratie) en € 199 000,00 constructiewaarde (21% btw). Wenst u deze woning eens te bezichtigen? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak! Troeven * Goed geïsoleerd appartement * Instapklaar appartement *Openlucht autostandplaats * Zonnige terras 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 97 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 247 48 48
249 000 €

9280 Lebbeke

Laat u verrassen door dit gloednieuwe appartement! Het appartement is gelegen op het eerste verdiep en biedt een inkomhal, berging, één slaapkamer een lichtrijke woonkamer met plaats voor een eetplaats met zithoek. Er is een modern ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen. De leefruimte staat via de schuiframen in verbinding met het terras. De badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele lavabomeubel, elektrische handdoekdroger en een toilet. Het appartement is voorzien van een lucht-luchtwarmtepomp, die voldoende capaciteit heeft om het volledige appartement te verwarmen. Verder geniet het appartement van één autostandplaats, deze is apart aan te kopen (vraagprijs: 10 000 euro/verplichte aankoop). Voeding en UTP zijn voorzien voor een laadpaal, die naar de kast in elk appartement zijn gebracht. Buiten de inbegrepen autostandplaats is er nog één autostandplaats die apart kan bij gekocht worden. De aannemers hebben ervoor gekozen om doorgedreven te isoleren, luchtdicht te werken en gebruik te maken van drievoudig glas in zeer goed isolerende PVC-kaders. Verder geniet het appartement ook van een ventilatiesysteem D, met aandacht voor akoestiek. De prijs zal opgesplitst worden in € 50 000,00 grondaandeel (3% of 12%registratie) en € 199 000,00 constructiewaarde (21% btw). Wenst u deze woning eens te bezichtigen? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak! Troeven * Goed geïsoleerd appartement * Instapklaar appartement * Openlucht autostandplaats * Zonnige terras 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 79 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 477 88 92 73
304 000 €

9280 Lebbeke

Laat u verrassen door dit gloednieuwe appartement! Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. Deze biedt een inkomhal, lichtrijke woonkamer met plaats voor een eetplaats en zithoek. Er is een modern ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen met een aparte berging. De leefruimte staat via de de schuiframen in verbinding met de tuin en aangelegd terrras. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele lavabomeubel, elektrische handdoekdroger en een toilet. Het appartement is voorzien van een lucht-luchtwarmtepomp, die voldoende capaciteit heeft om het volledige appartement te verwarmen. Verder geniet het appartement van één autostandplaats, deze is apart aan te kopen (vraagprijs: 10 000 euro/verplichte aankoop). Voeding en UTP zijn voorzien voor een laadpaal, die naar de kast in elk appartement zijn gebracht. Buiten de inbegrepen autostandplaats is er nog één autostandplaats die apart kan bij gekocht worden. De aannemers hebben ervoor gekozen om doorgedreven te isoleren, luchtdicht te werken en gebruik te maken van drievoudig glas in zeer goed isolerende PVC-kaders. Verder geniet het appartement ook van een ventilatiesysteem D, met aandacht voor akoestiek. De prijs zal opgesplitst worden in € 50 000,00 grondaandeel (3% of 12%registratie) en € 245 000,00 constructiewaarde (21% btw). Wenst u deze woning eens te bezichtigen? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak! Troeven * Goed geïsoleerd appartement * Instapklaar appartement met autostandplaats * Zonnige tuin 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 96 18 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 477 88 92 73
240 000 €

9280 Lebbeke

Dit leuke duplex appartement (bouwjaar 2008) gelegen op het eerste verdiep werd net grondig gerenoveerd in 2024! U kan er genieten van een gezellige leefruimte met een splinternieuwe volledig ingerichte keuken (inductie kookplaat met digitale dampkap - vaatwas - mooie spoelbak - frigo & diepvries) en een apart toilet. Een groot terras van 17m² (hier heb je meer plaats dan de standaard 2 stoelen met tafel!) dat bovendien veilig omheind is met een inox railing zal zeker voor toffe barbecue momenten zorgen. Boven zijn er 2 slaapkamers en een mooie nieuwe badkamer (toilet, douche combi ligbad en dubbele lavabo meubel) waar eveneens aansluiting is voor uw wasmachine en droogkast. Er is nog een geïsoleerde afgewerkte zolderruimte waar u extra gerief kan stockeren. Dit appartement is superieur gelegen op wandelafstand van het centrum en openbaar vervoer en toch in een rustige buurt. Eveneens heeft het een gunstige EPC score en een conform elektriciteitsattest. Mogelijkheid tot aankoop van garage voor 25.000€. Bel snel voor deze topper in ons aanbod! EPC: 260 kwh/m² label C. UC: 0002801966-RES-1. Gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied P score: C G score: C . Wg/Vg/Gvv/Gvkr/Gmo. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 78 17 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 84 02 83
Appartement te koop Lebbeke (RBK83829)
395 000 €

9280 Lebbeke

Veelzijdige investering 2 appartementen, 5 garageboxen en opslagruimte Centrale ligging in Lebbeke Volledig gescheiden en geen renovatieplicht! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 186 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 51 76 86
Appartement te koop Lebbeke (RBK50034)
259 000 €

9280 Lebbeke

Ruim, energiezuinig appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 115m². Dit prachtige instapklare appartement bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een grote leefruimte met zit- en eethoek, een open, volledig vernieuwde keuken met eiland, een berging/wasplaats, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Conforme elektriciteit! Het appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum van Lebbeke. Wens je meer info? Contacteer Jonah op ### of ### . EPC:172 kWh/m2 - Label B - UC: 20220119-000528743-RES-1 Gelegen in overstromingsgevoelig gebied - G- Score: D - P-Score: D (Wug - Vg - Vv - Gvkr - Gmo) Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 115 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 84 02 83
199 000 €

9280 Lebbeke

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG ENKEL telefonisch via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op 0479/ 99. 99. 90, meer info via Facebook "Remue Randy" - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In LEBBEKE vinden we te Potaardestraat 7 dit ruim en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers en tuin terug. Indeling: Bij het betreden van het appartement op het 1e verdiep gaan we eerst naar de ruime moderne keuken. De keuken is volledig uitgerust en heeft aansluitend een handige bergruimte. Via de hal gaan we naar de leefruimte met zithoek en eetplaats. Terug in de hal, hebben we toegang tot de 1e slaapkamer waarover het appartement beschikt, alsook tot de badkamer met douche en wastafel. Op het 2e verdiep is er de master bedroom en dressing. Dit appartement is uiterst energiezuinig dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen met thuisbatterij en warmtepomp. Geen syndicus. Er is tevens een tuin bij het appartement en ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een garage. Deze woning is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, investeerders of gezinnen. Gelegen op wandelafstand van centrum Lebbeke met winkels, scholen, openbaar vervoer en op 12 km van de autosnelweg. P-score: D / G-score: D. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! IMMO ZONE RHODELAND RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES 0479/ 99. 99. 90 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 99 99 90
Appartement te koop Lebbeke (RBK07254)
Voorstel vanaf 139 000 €

9280 Lebbeke

Dit goed onderhouden 2 slaapkamer appartement bevindt zich op de 2 de verdieping in een kleinschalig gebouw met lift genaamd 'Residentie De Watertoren'. Indeling is als volgt: inkomhal, apart gastentoilet, ruime living, gedeeltelijk geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, terras met buitenberging. Ideale ligging vlakbij winkels en openbaar vervoer Gunstige EPC label: B Geïnteresseerd in een bezoekje? Aarzel niet om ons te contacteren. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 73 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 305 51 33
275 000 €

9280 Lebbeke

Verkiest u het comfort van een leuke tuin en uw woonruimte op het gelijkvloers? Dan moet u dit appartement zeker eens bekijken In de nabijheid van winkels, horeca, scholen en zoveel meer, dichtbij openbaar vervoer en een grote uitvalsweg vindt je dit mooie nieuwbouwappartement met aangename tuin en vergezicht. Met een living van 28m² en de keuken/eethoek van 29m² geeft dit appartement een heel ruim gevoel. Er is verder ook nog een berging van 10m², een bureau van 9m², en twee slaapkamers van 11 en 12m² aanwezig. Daarnaast is er ook een ruime hal van 7m² en een badkamer van 7m². De laatste troef is zeker ook de keuken, want standaard is een mooie keuken in de koopprijs voorzien maar je kan (eventueel mits meerprijs) uw keuken helemaal aanpassen aan uw wensen op vlak van kleur, materialen en toestellen. Ontbijten op het terras of zonnen in de tuin (220m²) het hoort er allemaal bij. Luxe aan een toegankelijke prijs, wees daar maar gerust van. Dit appartement wordt verkocht onder verlaagd tarief registratierechten van 3%. Als ik van u was zou ik niet te lang twijfelen om een afspraak vast te leggen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 128 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 296 37 69
220 000 €

9280 Lebbeke

Dit pand neemt deel aan de ERA Openhuizendag op 08/06/2024 van 9u30 tot 10u30. Ben je op zoek naar een centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en een lichtrijke gezellige leefruimte te Lebbeke? Zoek niet verder! Een goed gelegen appartement, nabij invalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer, wat moet je meer hebben? Het appartement heeft een uitstekende indeling en enorm veel ruimte. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars. Indeling: GLV: het appartement is terug te vinden op het gelijkvloers van het appartementsgebouw. Via de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke leefruimte (33m²) met open keuken en een aanpalende handige berging (3m²). Verder beschikt het appartement over 2 volwaardige slaapkamers (13-12m²), een badkamer (4m²) en een ruime lichtrijke eetplaats/veranda (15m²). Ten slotte is er binnen nog een berging/wasruimte voorzien (3m²). Het appartement heeft bovendien een handige garage (16m²) en een ruime tuin, waarin je volledig van jouw privacy kunt genieten. Het appartement is ideaal om te verhuren en kan dus ook dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken. Bij dit appartement is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk! Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 296 37 69
Appartement te koop Lebbeke (RBJ48424)
249 000 €

9280 Lebbeke

Jong (2007) en energiezuinig appartement mét 2 slaapkamers en autostaanplaats gelegen op wandelafstand van winkels (o.a. Carrefour op 700 meter), scholen, sport, cultuur, recreatie, openbaar vervoer (o.a. bushalte op 210 meter) en belangrijke invalswegen voor woon-werk. Voor de mensen die een onderhouden, doch instapklaar appartement vlakbij centrum Lebbeke zoeken, bieden we dit volwaardige appartement gelegen op de eerste verdieping (geen lift) met 2 slaapkamers, badkamer en privé autostaanplaats aan. De autostaanplaats is in de vraagprijs begrepen. Het recente appartement, beschikt over een inkom, leefruimte met (half-open) keuken met aansluitend een ruim terras, een badkamer met dubbele lavabo en douche, 2 volwaardige slaapkamers (waarvan 1 een ingemaakte kast heeft en is ingericht als bureau) en het gasten-toilet. Uw auto of transport parkeren doet U op uw privé autostaanplaats. Optioneel kan een tweede autostaanplaats worden bijgekocht. Een frisse neus halen doet U op privé terras. Goede EPC-D energiescore van 399 kwh/m²/j. Elektriciteit CONFORM. Zonnepanelen geïnstalleerd. Geen syndicus. Interessant voor de starters of koppels. Dit appartement is momenteel verhuurd, wat het ook interessant maakt voor de investeerders onder ons. Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via ### of via ### ! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 46 00 00
Appartement te koop Lebbeke (RBJ42258)
169 000 €

9280 Lebbeke

LEBBEKE - Goed gelegen appartement vlakbij de Brusselsesteenweg, verbindingsweg tussen Asse en Dendermonde, in de nabijheid van winkels, scholen, groot warenhuizen, enz.. Het appartement omvat een inkomhall, toilet, badkamer, twee slaapkamers, een ruime living, keuken en terras. Niettegenstaande deze woonentiteit een update kan gebruiken, werden er reeds enkele belangrijke renovaties aangepakt.De ramen werden recentelijk vervangen, net als het dak hetwelk volledig vernieuwd werd in 2023. Dit appartement kan U zien als een ideale investering voor verhuur, alsook een instapklare starterswoning. De locatie is alvast cetraal doch rustig. Mogelijkheid tot bijkopen van een gesloten garagebox. Benieuwd? Maak vandaag nog uw afspraak! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 60 65 60
Appartement te koop Lebbeke (RBJ31225)
239 000 €

9280 Lebbeke

Jong (2007) en energiezuinig appartement mét 2 slaapkamers en 2 badkamers, balkon en autostaanplaats gelegen op wandelafstand van winkels (o.a. Carrefour op 700 meter), scholen, sport, cultuur, recreatie, openbaar vervoer (o.a. bushalte op 210 meter) en belangrijke invalswegen voor woon-werk. Voor de mensen die een onderhouden, doch instapklaar appartement vlakbij centrum Lebbeke zoeken, bieden we dit volwaardige appartement gelegen op de tweede verdieping (geen lift) met 2 slaapkamers, 2 badkamers en privé autostaanplaats aan. De autostaanplaats is in de vraagprijs begrepen. Eveneens zijn er 11 zonnepanelen en een zonne-boiler voor een gunstig energieverbruik inbegrepen. Het recente appartement, beschikt over een inkom, leefruimte met open keuken met aansluitend een balkon-terras, een badkamer met douche, de eerste volwaardige slaapkamer en het toilet. Boven is er een tweede volwaardige slaapkamer, alsook de tweede badkamer met toilet terug te vinden. Uw auto of transport parkeren doet U op uw privé autostaanplaats. Optioneel kan een tweede autostaanplaats worden bijgekocht. Een frisse neus halen doet U op uw privé terras-balkon. TOP EPC-C attest met een goede energiescore van 259 kwh/m²/j. Elektriciteit CONFORM. Geen syndicus. Interessant voor de starters, koppels of als opbrengsteigendom. Direct beschikbaar en niet verhuurd. Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via ### of via ### ! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 103 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 46 00 00
Gelijkvloers te koop Lebbeke (RBJ30777)
259 000 €

9280 Lebbeke

Recent GELIJKVLOERS appartement mét terras, tuin en autostaanplaats gelegen op wandelafstand van winkels (o.a. Carrefour op 700 meter), scholen, sport, cultuur, recreatie, openbaar vervoer (o.a. bushalte op 210 meter) en belangrijke invalswegen voor woon-werk. Voor de mensen die een onderhouden, doch instap-klaar appartement vlakbij centrum Lebbeke zoeken, bieden we dit volwaardige appartement met 1 slaapkamer en privé autostaanplaats aan. De autostaanplaats is in de vraagprijs begrepen. Eveneens zijn er 7 zonnepanelen voor een gunstig energieverbruik inbegrepen. Het recente appartement, beschikt over een privatieve inkomhal met gasten-toilet en bergruimte, open leefruimte met half-open geïnstalleerde keuken, volwaardige slaapkamer met ingemaakte kast en een volledig en praktisch uitgeruste badkamer. Het appartement is eveneens interessant voor rolstoelgebruikers! Uw auto of transport parkeren doet U op uw privé autostaanplaats achteraan de tuin. Optioneel kan een tweede autostaanplaats worden bijgekocht. Een frisse neus halen doet U op uw privé terras. Tuinieren of genieten van de hoogdagen doet U in de aansluitende tuin. Goed EPC-D attest met een goede energiescore van 398 kwh/m²/j. Elektriciteit CONFORM. Geen syndicus. Interessant voor de starters, senioren en koppels of als opbrengsteigendom. Direct beschikbaar en niet verhuurd. Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via ### of via ### ! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 81 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 46 00 00
Appartement te koop Lebbeke (RBH76849)
399 000 €

9280 Lebbeke

6% BTW mogelijk onder voorwaarden! Innovatieve reconversie van een historische, industriële erfgoedsite met een groene inplanting. Het inbreidingsproject omvat 18 woningen en 2 handelsruimtes verspreid rond een sociaal binnenplein. Elke woning heeft een private, onderhoudsvriendelijke buitenruimte en iedereen kan genieten van de gedeelde natuur op het prachtige domein van 13.000 m2 met een parktuin, wadi en boomgaard welke aansluiten op een natuurgebied. De nieuwste en beste technieken worden geïntegreerd met individuele warmtepompen en zonnepanelen, vloerverwarming (koeling mogelijk) en ventilatiesysteem D welke de laagste verbruikskosten en het hoogste comfort bieden. Op 100m ligt de charmante kern van Heizijde met winkeltje, school, apotheek. Gelegen in het pakhuis. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 178,4 m² met twee slaapkamers en twee badkamers alsook een terras van 32,4 m2. De indeling verloopt als volgt: Op het gelijkvloers is er een ruime inkom met vestiaire, een toilet, berging en de traphal. Op het eerste verdiep vinden we de leefruimte met grote glaspartijen en ruime, deels open keuken met eiland. Op het tweede verdiep is er een ruime nachthal met toegang tot het terras, een apart toilet, een lichtrijke badkamer met vrijstaand bad toegankelijk zowel langs de nachthal als via slaapkamer één en nog een tweede slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van een douche. Eén autostaanplaats is verplicht bij aan te kopen aan 17.500 euro. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 178 32 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 49 00
Appartement te koop Lebbeke (RBH76848)
459 000 €

9280 Lebbeke

6% BTW mogelijk onder voorwaarden! Innovatieve reconversie van een industriële erfgoedsite met groene inplanting. Het inbreidingsproject omvat 18 woningen en 2 handelsruimtes rond een sociaal binnenplein. Elke woning heeft een private, onderhoudsvriendelijke buitenruimte en iedereen kan genieten van de gedeelde natuur op het prachtige domein van 13.000 m2 met een parktuin, wadi en boomgaard welke aansluiten op een natuurgebied. De beste technieken worden geïntegreerd met individuele warmtepompen en zonnepanelen, vloerverwarming (koeling mogelijk) en ventilatiesysteem D welke de laagste verbruikskosten en het hoogste comfort bieden. Op 100m ligt de charmante kern van Heizijde met winkeltje, school, apotheek. Deze kubuswoning is gelegen in het voormalige atelier. De bewoonbare oppervlakte is 167,6 m2 met drie slaapkamers en 41,4 m2 overdekt terras met een tuinzone van 74,7 m2. De woning heeft een overdekte staanplaats (incl. fietsen) naast de inkom waarlangs men rechtstreeks naar de tuin en terras kan. De overdekte inkom langs opzij geeft uit op de trap, het toilet, een ruime vestiaire en grote berging. De uitzonderlijke leefruimte met open keuken quasi volledig omgeven met glas waardoor we heel het jaar door genieten van de mooie buitenruimtes. Het salon heeft zijn eigen intiem hoekje met terug de transparantie en het contact via de glaspartijen. Op het eerste verdiep vinden we de nachthal, badkamer met plaats voor zowel een inloopdouche als een ligbad en drie slaapkamers. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 168 41 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 49 00
Appartement te koop Lebbeke (RBH76847)
515 000 €

9280 Lebbeke

6% BTW mogelijk onder voorwaarden! Innovatieve reconversie van een historische, industriële erfgoedsite met een groene inplanting. Het inbreidingsproject omvat 18 woningen en 2 handelsruimtes rond een sociaal binnenplein. Elke woning heeft een private, onderhoudsvriendelijke buitenruimte en iedereen kan genieten van de gedeelde natuur op het prachtige domein van 13.000 m2 met een parktuin, wadi en boomgaard welke aansluiten op een natuurgebied. De nieuwste en beste technieken worden geïntegreerd met individuele warmtepompen en zonnepanelen, vloerverwarming (koeling mogelijk) en ventilatiesysteem D welke de laagste verbruikskosten en het hoogste comfort bieden. Op 100m ligt de charmante kern van Heizijde met winkeltje, school, apotheek. Het voorhuis is de voormalige bedrijfswoning gelegen aan de straatzijde. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 195,9 m² en is voorzien van drie slaapkamers en een terras van 53,6 m². De indeling verloopt als volgt: Op het gelijkvloers is er een ruime, lichtrijke inkom met vestiaire, een toilet, berging en de traphal. Op het eerste verdiep betreden via een dubbele deur de royale open leefruimtes in U-vorm met geschakeerde ramen, het salon en de keuken met eiland geven toegang tot het grote terras. Op de eerste verdieping is er een ruime nachthal, apart toilet, badkamer met inloopdouche en natuurlijk licht en drie slaapkamers waarvan 1 met dressing. 1 autostaanplaats is verplicht bij aan te kopen aan 17.500 euro. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 196 53 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 49 00
Appartement te koop Lebbeke (RBH76846)
609 000 €

9280 Lebbeke

6% BTW mogelijk onder voorwaarden! Ongelooflijke mix tussen een villa en loft. Privaat gesitueerd achteraan de site waar vroeger het atelier was en sluit aan op de boomrijke Heibeekvallei. Bewoners kunnen genieten van de gedeelde natuur op het prachtige domein van 13.000 m2 met een parktuin, wadi en boomgaard. De beste technieken worden geïntegreerd met individuele warmtepompen en zonnepanelen, vloerverwarming (koeling mogelijk) en ventilatiesysteem D welke de laagste verbruikskosten en het hoogste comfort bieden. De bewoonbare oppervlakte is 190,7 m² met twee slaapkamers waarvan één mastersuite en een tuin met terras van 210 m2. Vóór de woning is er één overdekte autostaanplaats en fietsenstalling alsook rechtstreekse toegang naar de private voortuin. De indeling verloopt als volgt: Naast de inkom is er direct een ruime vestiaire en het gastentoilet. De imposante leefruimte baadt in het licht dankzij de glaspartijen naar de voor- en achtertuin en unieke structuur van het sheddak met lichtstraten. Er is ruimte te over waardoor het salon vrijstaand geplaatst kan worden en er is plaats voor een enorme eettafel. Achter de open keuken met eiland is er een grote bijkeuken/berging. Aan de ene zijde van de leefruimte vinden we de mastersuite met dressing en badkamer, aan de andere zijde van de leefruimte bevindt zich nog een slaapkamer met en-suite badkamer en toegang tot de afgesloten voortuin. Dit is luxueus wonen op zijn best met een schitterend uitzicht op een natuurgebied! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 191 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 49 00
Appartement te koop Lebbeke (RBH76845)
384 000 €

9280 Lebbeke

Innovatieve reconversie van een historische, industriële erfgoedsite met een groene inplanting. Het inbreidingsproject omvat 18 woningen en 2 handelsruimtes verspreid over 5 gebouwen rond een sociaal binnenplein. Elke woning heeft een private, onderhoudsvriendelijke buitenruimte en iedereen kan genieten van de gedeelde natuur op het prachtige domein van 13.000 m2 met een parktuin, wadi en boomgaard welke aansluiten op het achterliggend natuurgebied. De nieuwste en beste technieken worden geïntegreerd met individuele warmtepompen en zonnepanelen, vloerverwarming (ook koeling) en ventilatiesysteem D welke de laagste verbruikskosten en het hoogste comfort bieden. Op 100m ligt de charmante kern van Heizijde met winkeltje, school, apotheek. Gelegen in het voormalige werkhuis. Bewoonbare oppervlakte is 152,66 m² met twee tot drie slaapkamers en een private buitenruimte van 77 m2. Op het gelijkvloers is er een ruime centrale inkom met vestiaire, de traphal, een toilet, een grote berging en de prachtige polyvalente tuinkamer waar het heerlijk vertoeven is naast de private tuin met terras welke overloopt in de natuur van de site. Op het eerste verdiep komen we boven naast de vide en vinden we de leefruimte met open keuken en charmante, geschakeerde raampartijen die het licht sfeervol binnenlaten. Op het tweede verdiep is er een nachthal, badkamer met inloopdouche en natuurlijk licht, een apart toilet en twee slaapkamers. 1 autostaanplaats verplicht bij aan te kopen aan 17500 euro. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 153 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 49 00
Appartement te koop Lebbeke (RBH76844)
424 000 €

9280 Lebbeke

Deze pleinwoning is een volledige nieuwbouw grenzend aan het binnenplein. Bewoners kunnen genieten van de gedeelde natuur op het prachtige domein van 13.000 m2 met een parktuin, wadi en boomgaard welke aansluiten op het achterliggend bosgebied. De beste technieken worden geïntegreerd met individuele warmtepompen en zonnepanelen, vloerverwarming (koeling mogelijk) en ventilatiesysteem D welke de laagste verbruikskosten en het hoogste comfort bieden. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 183,6 m2 met drie slaapkamers, twee badkamers en een private tuin met terras van 47 m2 welke overgaat in de natuurlijke omgeving van de site. Vooraan is er alvast een ruime inpandige parking voor een auto en fietsen waarlangs men de woning betreedt. De ingenieuze indeling met tussenniveau ’s en vides welke een zeer architecturale binnenomgeving vormen, verloopt als volgt: Bij het binnenkomen is er toegang naar het gastentoilet en de praktische kelderverdieping alsook naar de eetruimte met open keuken welke grenst aan de tuin. Langs weerszijden valt er licht binnen en er is een leuke speling met het salon dat zich een half verdiep hoger bevindt en open in contact staat met de eetruimte. Langsheen de verspringende niveaus worden er leuke plaatsen voor decoratie of planten gecreëerd die alles ruimtes mooi in elkaar laten overvloeien. Nog een half verdiep hoger vinden we een apart toilet, badkamer en twee slaapkamers. Onderdaks is er nog de derde slaapkamer met en-suite badkamer. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 184 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 49 00

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Lebbeke (9280) + Deelgemeenten

**Appartement te koop in Lebbeke**

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een appartement, biedt Lebbeke een aantrekkelijke markt met een goede diversiteit aan opties. Er zijn momenteel 17 appartementen te koop, variërend in prijs van €139.000 tot €609.000. Dit biedt zowel mogelijkheden voor starters op de vastgoedmarkt als voor investeerders die op zoek zijn naar premium eigendommen.

De appartementen in Lebbeke zijn gemiddeld genomen modern en deel van complexen die goed onderhouden worden. De locatie van deze appartementen is zeer gunstig, gezien de nabijheid van lokale voorzieningen zoals supermarkten, scholen en diverse eetgelegenheden. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend met verscheidene buslijnen en nabijgelegen treinstations die een snelle verbinding naar omliggende steden garanderen.

Lebbeke's engagement voor duurzaam wonen blijkt ook uit de beschikbare faciliteiten voor elektrische voertuigen, met oplaadstations binnen de gemeente. Voor jonge professionals of kleinere gezinnen die willen genieten van de rust van een kleiner dorp met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, biedt een appartement in Lebbeke een slimme en duurzame keuze.

Toon alles Toon minder