Appartement te koop - Waterloo

61 zoekertjes (1 - 20)

1410 Waterloo

318 500 € - 567 200 €

In het centrum van Waterloo, omringd door zijn vele winkels, ligt dit prachtige project "Les Jardins de la Station" tegenover een klein park. Het bestaat uit 2 kleine gebouwen met 20 lichte appartementen variërend van 1 tot 3 slaapkamers, allemaal met terrassen en/of tuinen. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: superuitgeruste keuken naar keuze, halfmassieve parketvloer, hoogwaardige kozijnen in PVC met dubbele beglazing en een VMC-systeem met dubbele stroom. Project onder de wet van Breyne. Registratierechten aan 12,5% op het grondaandeel en 21% voor de constructie. BTW 6% ONDER VOORWAARDEN (van toepassing op de prijs van de constructie). Verplichte parkeerplaatsen en kelders tegen meerprijs: 1 en 2 slaapkamers: 1 inpandige parkeerplaats en een kelder. 3 slaapkamers: 2 inpandige parkeerplaatsen en een kelder. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerker Benoit Bulthé op ### vanuit het kantoor van Immo Dussart Waterloo / ### ! Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 65 - 131 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

1410 Waterloo

339 000 € - 479 000 €

WATERLOO – Nieuw woonproject van 7 nieuwe appartementen. Immo-Far vastgoedmakelaar biedt u een nieuw residentieel project aan van appartementen op de eerste verdieping met lift, terrassen en gelegen langs de “Chaussée de Bruxelles”, tussen de wijk Joli-Bois en het centrum, dichtbij alle voorzieningen. Het project bestaat uit een gebouw bestaande uit 7 appartementen (1 en 2 slaapkamers) waarvan 2 reeds gereserveerd, met individuele terrassen van 50m2 op het dak. De woningen zijn licht, eigentijds en een reeks afwerkingen zijn à la carte: vloeren, keuken, sanitair, extra terras, enz. Wasruimte in elke unit, kelder inbegrepen, fietsenstalling, vuilopslag, 16 parkeerplaatsen in de kelder ( boxable) tegen meerprijs (VE: € 29.000), tal van parkeerplaatsen voor gasten buiten. *Verkoop op plannen in ontwikkeling - 6% btw op basis van 40% van de aankoopprijs en registratierechten op de rest. Volledige beschrijving op aanvraag verzonden. Info en bezoeken: Tel: ### (7d/7) Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 5 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
325 000 €

1410 Waterloo

Grand appartement lumineux à rénover, comprenant un hall d'entrée, une toilette, un living de 37m², une cuisine équipée de 14m², un débarras, 3 chambres de 17m², 14m² et 14m², une salle de bains, une terrasse de 8m², une cave et un emplacement de parking intérieur. Nouveaux châssis pvc dv. PEB B Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 117 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
297 000 €

1410 Waterloo

SAMENSTELLING Appartement C23 - 2de verdieping - 58,6 m² - 1 slaapkamer - Terras ZO 6,8 m² - Inkomhal met vestiaire en gastentoilet - Woonkamer van 23,6m² uitkomend op het terras - Open keuken met alle benodigde apparatuur - Aparte wasruimte - Terras van 6,8 m² - Slaapkamer 1 van 13,84 m² - Doucheruimte (wastafel, douche) Kelder Kelder inbegrepen en verplichte parkeerplaats erbij. - De door L&P in het kader van deze beschrijving verzamelde en meegedeelde informatie kan in geen geval worden beschouwd als een exhaustieve studie van de juridische of technische conformiteit van het goed. De verantwoordelijkheid van L&P in dit verband is beperkt tot een middelenverbintenis en niet tot een resultaatsverbintenis. - Elk ontvangen bod is onderworpen aan de goedkeuring van de verkoper. Kenmerken - Gelegen in het hart van de stad - Platte groene daken - Individuele gasketel - Individuele ventilatie met dubbele stroom - Pvc ramen - Bakstenen gevels met isolatie - Beveiligde toegang tot het gebouw met video-intercomsysteem - Fietsruimte met voorbekabeling voor eigen laadstation - Regenwatertank De appartementen zijn afgewerkt tot een hoge standaard, inclusief - 5-punts veiligheidsdeur - Semi-massief eiken parket met matte lak in de hallen, slaapkamers en woonkamer - Tegels in de keuken, toiletten, doucheruimtes en wasruimte - Muren en plafonds gepleisterd/gecoat (niet geschilderd) - Superuitgeruste keuken "AMBIANCE CUISINE" (toestellen: oven, vitrokeramische kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en vaatwasser) - Volledig meubilair en sanitair - Optische vezel Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 59 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
530 000 €

1410 Waterloo

SAMENSTELLING Appartement B22 - 2de verdieping - 117,7 m² - 2 slaapkamers - Terras Z van 15 m² - Inkomhal met vestiaire en gastentoilet - Woonkamer van 44,67m² uitkomend op de terrassen - Superuitgeruste open keuken - Aparte wasruimte - Terrassen van 15 m² - Slaapkamer 1 van 15,40 m² - Eigen doucheruimte (wastafel, douche, wc) - Slaapkamer 2 van 12,69 m² - Badkamer (dubbele wastafel, bad) Kelder Kelder inbegrepen en verplichte parkeerplaats erbij. - De door L&P in het kader van deze beschrijving verzamelde en meegedeelde informatie kan in geen geval worden beschouwd als een exhaustieve studie van de juridische of technische conformiteit van het goed. De verantwoordelijkheid van L&P in dit verband is beperkt tot een middelenverbintenis en niet tot een resultaatsverbintenis. - Elk ontvangen bod is onderworpen aan de goedkeuring van de verkoper. Kenmerken - Gelegen in het hart van de stad - Platte groene daken - Individuele gasketel - Individuele ventilatie met dubbele stroom - Pvc ramen - Bakstenen gevels met isolatie - Beveiligde toegang tot het gebouw met video-intercomsysteem - Fietsruimte met voorbekabeling voor eigen laadstation - Regenwatertank De appartementen zijn afgewerkt tot een hoge standaard, inclusief - 5-punts veiligheidsdeur - Semi-massief eiken parket met matte lak in de hallen, slaapkamers en woonkamer - Tegels in de keuken, toiletten, doucheruimtes en wasruimte - Muren en plafonds gepleisterd/gecoat (niet geschilderd) - Superuitgeruste keuken "AMBIANCE CUISINE" (toestellen: oven, vitrokeramische kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en vaatwasser) - Volledig meubilair en sanitair - Optische vezel Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 118 15 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VBA40623)

1410 Waterloo

231 000 €

Résidence Argenteuil is een puur beleggingsproduct waarvan de voordelen zijn: - een idyllische omgeving in een park van 15 hectare; - een prominente locatie op minder dan een kilometer van het epicentrum van Waterloo's gemeenschappelijke zoektocht; - volledig beheerd door de ORPEA-groep die gespecialiseerd is in seniorengebouwen; - een product dat onmiddellijk beschikbaar is voor verhuur; - 12% btw - een geschatte opbrengst van 4%. Bel ons op ### voor aanvullende informatie of voor de organisatie van een onvermijdelijk bezoek aan ons showappartement. De residentie heeft 50 serviceflats Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 43 - 49 2 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

1410 Waterloo

799 500 €

Dit gloednieuwe gebouw met 4 eenheden is gunstig gelegen in het hart van Waterloo, in de buurt van het gemeentehuis. De wooneenheden (2 of 3 slaapkamers) zijn ruim en goed uitgerust, en beschikken allemaal over een terras en/of tuin. Er zijn 6 parkeerplaatsen (2 binnen, 4 buiten), kelders en fietsenbergingen. De constructie is eigentijds en de gebruikte materialen voldoen aan de huidige normen (zoals fotovoltaïsche panelen, isolatiecoating, ramen met hoge prestaties, enz.), terwijl de afwerking niet over het hoofd is gezien en van uitstekende kwaliteit is (ingebouwde kasten, gordijnrails, verlichtingsarmaturen, enz.) Het geheel is architectonisch harmonieus. Neem contact met ons op om deze kwaliteitswoningen te bezichtigen, perfect gelegen in het centrum van een aangename wijk met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen (centraal station, openbaar vervoer, gerenommeerde scholen, ruime keuze aan winkels, bioscopen, restaurants). Verkoop onderworpen aan registratierechten op de grond en BTW op de bouw. Neem onmiddellijk contact met ons op ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 136 - 170 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VBA17199)

1410 Waterloo

530 000 €

Als verbinding tussen de woonwijken, groene ruimten en winkelstraten van het centrum van Waterloo past het WOW-project op natuurlijke wijze in de bestaande omgeving. Met dit gemengde project op menselijke schaal, dat woningen (van studio's tot driekamerappartementen), eengezinswoningen, kantoren en ruimtes voor middelgrote bedrijven combineert, draagt WOW bij aan de ontwikkeling van een echt sociaal weefsel door een verbindende wijk met een sterke identiteit te creëren. Deze stof is... Waterloo, natuurlijk. Meer info: ### Meer weten?

1 - 4 Slaapkamer(s) 52 - 172 1 - 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VBA08504)

WATERLOO - Gelegen in een aangename woonwijk op 400 m van het centrum, is het project " Wellington House " een klein condominium van 4 APPARTEMENTEN (2 tot 3 slaapkamers) van 135,9 tot 169,9 m² met TERRAS en/of TUIN . Elke flat heeft eigen FOTOVOLTAISCH PANELEN , een WATERAFSTAND en een ALARM-SYSTEEM tegen indringers. Op een bevoorrechte locatie in het hart van Waterloo, is het PENTHOUSE uitgerust met AIR CONDITIONING . De appartementen zijn licht en van een uitstekende standaard, en zijn uitgerust met INGEBOUWDE KASTEN, LAMPEN en gordijnrails. Parkeerplaats inbegrepen. EPB A+ . Verkoop onder BTW regime. Mogelijkheid van VERLAAGDE BTW aan 6% (onder voorwaarden). Te ontdekken bij L&P ! Een project ontwikkeld door "Houyoux". Samenstelling - 2-slaapkamer duplex appartement van 135,9 tot 169,9 m² met terrassen van 22 tot 27 m² en/of tuin van 142 tot 199 m². - Appartement 3 kamers van 157,6 m² met terras van 18,6 m² - Penthouse 3 kamers van 166,9 tot 176m² met terrassen van 14,7 tot 24m² en tuinen van 44 tot 62,8m². Begane grond Parkeerplaats/garage inbegrepen. - De informatie verzameld en meegedeeld door L&P in het kader van deze beschrijving kan in geen geval beschouwd worden als een volledige studie van de juridische of technische conformiteit van het onroerend goed. De verantwoordelijkheid van L&P in dit verband is beperkt tot een middelenverbintenis en niet tot een resultaatsverbintenis. - Elk ontvangen aanbod is onderworpen aan de goedkeuring van de verkoper. Kenmerken - Gelegen in het hart van de stad - Individuele gasketel - Individuele ventilatie met dubbele stroom - Gepoedercoate aluminium kozijnen - Gemetselde en gepleisterde gevels met isolatie - Beveiligde toegang tot het gebouw met video-intercomsysteem - Fietsruimte - Fotovoltaïsche panelen De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt, waaronder - Gepantserde toegangsdeur - Alarmsysteem - Individuele waterontharder - Semi-massieve eiken vloeren in de hallen, slaapkamers en woonkamer - Tegels in de keuken, toiletten, doucheruimtes en wasruimte - Superuitgeruste keuken (apparatuur: oven, vitrokeramische kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en vaatwasser) - Complete badkamermeubels en uitrusting Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s) 2 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VBA06556)

1410 Waterloo

WATERLOO - Gelegen aan de rand van het stadspark Jules Descampe, op het kruispunt van de Brusselsesteenweg en de Henri Rolinlaan, bestaat het project " WoW " uit 3 kleine gebouwen op een bevoorrechte locatie in het hart van Waterloo. De woningen, ontworpen met een ecologische en verantwoorde aanpak (Carbon Neutral), herbergen 42 APPARTEMENTEN (studio tot 3 slaapkamers) van 42 tot 162,8m² en 3 HUIZEN (3 tot 4 slaapkamers) van 169,9 tot 196,7m² en 6 COMMERCIËLE OPPERVLAKTEN . Licht en goed afgewerkt, elk appartement heeft een TERRAS en/of een TUIN. Kelder inbegrepen en verplichte parkeerplaats erbij. EPC A/A+ . Verkoop van de grond onder registratierechten en van de gebouwen onder het BTW-stelsel. Te ontdekken bij L&P! Een project ontwikkeld door "Eaglestone" en ontworpen door het architectenbureau "Synery International". Samenstelling - 42 m² studio's en 4,1 m² balkons - Appartementen met 1 slaapkamer van 53,6 tot 71,2m² en terrassen van 6,8 tot 16,7m². - Appartementen met 2 slaapkamers van 71,2 tot 151m² met terrassen van 6,8 tot 56,4m² en/of een tuin van 147,1m². - 3-kamerappartementen van 118,1 tot 162,8m² met terrassen van 10,7 tot 32,3m² en/of tuin van 82,3 tot 90,6m². - Huizen met 3 slaapkamers van 166,9 tot 176m² met terrassen van 14,7 tot 24m² en tuinen van 44 tot 62,8m². - Huis met 4 slaapkamers van 196,7m² met terras van 24,3m² en tuin van 10,6m². Kelder Kelder inbegrepen en verplichte parkeerplaats erbij. - De door L&P in het kader van deze beschrijving verzamelde en meegedeelde informatie kan in geen geval worden beschouwd als een exhaustieve studie van de juridische of technische conformiteit van het goed. De verantwoordelijkheid van L&P in dit verband is beperkt tot een middelenverbintenis en niet tot een resultaatsverbintenis. - Elk ontvangen bod is onderworpen aan de goedkeuring van de verkoper. Kenmerken - Gelegen in het hart van de stad - Platte groene daken - Individuele gasketel - Individuele ventilatie met dubbele stroom - Pvc ramen - Bakstenen gevels met isolatie - Beveiligde toegang tot het gebouw met video-intercomsysteem - Fietsruimte met voorbekabeling voor eigen laadstation - Regenwatertank De appartementen zijn afgewerkt tot een hoge standaard, inclusief - 5-punts veiligheidsdeur - Semi-massief eiken parket met matte lak in de hallen, slaapkamers en woonkamer - Tegels in de keuken, toiletten, doucheruimtes en wasruimte - Muren en plafonds gepleisterd/gecoat (niet geschilderd) - Superuitgeruste keuken "AMBIANCE CUISINE" (toestellen: oven, vitrokeramische kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en vaatwasser) - Volledig meubilair en sanitair - Optische vezel - Sommige appartementen hebben fotovoltaïsche panelen Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 1 - 2 Badkamer(s) 14 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VAZ76337)

1410 Waterloo

WATERLOO - Gelegen aan de rand van het stadspark Jules Descampe, op het kruispunt van de Brusselsesteenweg en de Henri Rolinlaan, bestaat het project "WoW" uit 3 kleine gebouwen op een bevoorrechte locatie in het hart van Waterloo. De woningen, ontworpen met een ecologische en verantwoorde aanpak (Carbon Neutral), herbergen 42 APPARTEMENTEN (studio tot 3 slaapkamers) van 42 tot 162,8m² en 3 HUIZEN (3 tot 4 slaapkamers) van 169,9 tot 196,7m² en 6 COMMERCIËLE OPPERVLAKTEN. Licht en goed afgewerkt, elk appartement heeft een TERRAS en/of een TUIN. Kelder inbegrepen en verplichte parkeerplaats erbij. EPC A/A+. Verkoop van de grond onder registratierechten en van de gebouwen onder het BTW-stelsel. Te ontdekken bij L&P ! Meer weten?

1 - 2 Slaapkamer(s) 1 - 2 Badkamer(s) 3 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VAZ60210)

Jolie résidence de 4 appartements, située dans un agréable quartier résidentiel de Waterloo, en face de la maison communale. Soyez les premiers occupants de cet immeuble doté d’un grand standing ! PEB A+, équipements et finitions de grande qualité, alarme, porte blindée, adoucisseur d'eau, garage indépendant, parking extérieur, ascenseur, excellent confort acoustique et thermique, panneaux photovoltaïques privatifs. Tout a été conçu pour votre plus grand confort ! Posibilité de TVA 6% sous conditions Pour tout renseignement ou visite, contactez nous au ### ou ### Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 157 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VAY94630)

Résidence Argenteuil is een puur beleggingsproduct waarvan de voordelen zijn:- een idyllische omgeving in een park van 15 hectare;- een prominente locatie op minder dan een kilometer van het epicentrum van Waterloo's gemeenschappelijke zoektocht;- volledig beheerd door de ORPEA-groep die gespecialiseerd is in seniorengebouwen;- een product dat onmiddellijk beschikbaar is voor verhuur;- 12% btw- een geschatte opbrengst van 4%.Bel ons op ### voor aanvullende informatie of voor de organisatie van een onvermijdelijk bezoek aan ons showappartement.De residentie heeft 50 serviceflats Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 3 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VAY66779)

1410 Waterloo

450 600 € - 567 200 €

In het centrum van Waterloo, omringd door zijn vele winkels, ligt dit prachtige project "Les Jardins de la Station" tegenover een klein park. Het bestaat uit 2 kleine gebouwen met 20 lichte appartementen variërend van 1 tot 3 slaapkamers, allemaal met terrassen en/of tuinen. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: superuitgeruste keuken naar keuze, halfmassieve parketvloer, hoogwaardige kozijnen in PVC met dubbele beglazing en een VMC-systeem met dubbele stroom. Project onder de wet van Breyne. Registratierechten aan 12,5% op het grondaandeel en 21% voor de constructie. BTW 6% ONDER VOORWAARDEN (van toepassing op de prijs van de constructie). Verplichte parkeerplaatsen en kelders tegen meerprijs: 1 en 2 slaapkamers: 1 inpandige parkeerplaats en een kelder. 3 slaapkamers: 2 inpandige parkeerplaatsen en een kelder. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerker Benoit Bulthé op ### vanuit het kantoor van Immo Dussart Waterloo / ### ! Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 1 - 2 Badkamer(s) 10 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Waterloo (VAM30175)

! 0% BTW-Actie* ! WATERLOO – Met goede verbindingen naar Brussel, de snelweg naar Parijs en naar de 2 internationale luchthavens en in de nabijheid van handelszaken, scholen en openbaar vervoer vindt u het project “PARK LONCHAMP” dat bestaat uit 3 kleine mede-eigendommen van in totaal 38 APPARTEMENTEN (1-3 slaapkamers) tussen 64 en 160m² met TERRASSEN en/of TUIN. Elk gebouw heeft toegang tot een prachtige gemeenschappelijke tuin. De appartementen hebben een balkon of een gezellig terras. De appartementen op het gelijkvloers hebben het genot van een eigen tuin. Mogelijkheid om bijkomend kelders en parkeerplaatsen aan te kopen. EPC B. Verkoop van de grond onder 12,5% registratierecht, van de bouw onder BTW stelsel van 21%. *Voorwaarden te ontdekken bij L&P! Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 99 - 135 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Waterloo (VBA47923)
395 000 €

1410 Waterloo

TRIOR Waterloo vous propose : idéalement situé sur la "Plateau de l'Ange", à distance à pied du centre de Waterloo et de toutes les facilités (Galerie Wellington, commerces, transports,...), venez découvrir ce spacieux appartement 2 chambres en très bon état général. Sis au premier étage arrière (côté jardin) d'un immeuble de standing construit en 1994, l'appartement développe une surface habitable de 120m² et se compose comme suit : en partie de jour, hall d'entrée avec vestiaire et WC visiteurs, séjour de +/- 50m² comprenant salon et salle à manger, cuisine séparée et équipée, arrière cuisine/buanderie/chaufferie. En partie de nuit, on découvre 2 chambres confortables (17; 15m²), une salle de bain et une salle de douche. Au sous-sol, une cave complète le bien. DIVERS : PEB/B - Châssis double vitrage PVC (1995) - Chauffage central au gaz (chaudière 2022) - Electricité conforme - Charges de copropriété = 210€/mois - Porte d'entrée sécurisée avec digicode - Vidéophone - Précompte immobilier : 1.480,89€,... Emplacement de parking privatif en supplément obligatoire pour 25.000€. A visiter sans tarder. Descriptif complet sur www.TRIOR.be Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 120 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Penthouse te koop Waterloo (VBA47268)
895 000 €

1410 Waterloo

Waterloo/Braine-l'Alleud - CAP SUD vous présente ce superbe Penthouse de 181m2 niché dans un cadre verdoyant, calme et proche de nombreuses facilités (commerces, gare et transports en commun, écoles, centre sportif, ...). Vous allez être séduits par la qualité de ses matériaux et la superficie de ses terrasses orientées EST et OUEST (46 m2) ! Un vaste hall d'entrée nous accueille et nous conduit vers un très lumineux séjour de 75 m2 où nous trouvons une cuisine ouverte super équipée et de très grande qualité (Leicht, Neff, Novy, Liebherr), une salle à manger et un large living qui donne accès à une spacieuse terrasse de 32 m2, orientée OUEST, avec une belle vue à la cime des arbres. Un grand hall de nuit dessert : 2 chambres de 12 et 15m2, une buanderie de 10m2, une salle de bains et douche, un local wc séparé, une chambre parentale de 16m2 avec son accès à une terrasse de 14 m2, orientée EST et avec vue sur le Lion de Waterloo. La chambre parentale donne également accès à sa salle de douche privative. Accès PMR, Double Flux, Châssis double vitrage PVC, PEB A, électricité conforme, bâtiment et appartement sécurisé, Vidéophone, 2 emplacements de parking intérieurs, construction 2021. Prix de vente (pas soumis à la TVA) : 895 000 eur sauf offre supérieure...Libre à l'acte. Charges pour les communs : 140 eur/mois. Ce magnifique penthouse d'exception n'attend que vous ! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 181 46 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Waterloo (VBA46926)
475 900 €

1410 Waterloo

In het centrum van Waterloo, omringd door zijn vele winkels, ligt dit prachtige project "Les Jardins de la Station" tegenover een klein park. Het bestaat uit 2 kleine gebouwen met 20 lichte appartementen variërend van 1 tot 3 slaapkamers, allemaal met terrassen en/of tuinen. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: superuitgeruste keuken naar keuze, halfmassieve parketvloer, hoogwaardige kozijnen in PVC met dubbele beglazing en een VMC-systeem met dubbele stroom. Project onder de wet van Breyne. Registratierechten aan 12,5% op het grondaandeel en 21% voor de constructie. BTW 6% ONDER VOORWAARDEN (van toepassing op de prijs van de constructie). Verplichte parkeerplaatsen en kelders tegen meerprijs: 1 en 2 slaapkamers: 1 inpandige parkeerplaats en een kelder. 3 slaapkamers: 2 inpandige parkeerplaatsen en een kelder. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerker Benoit Bulthé op ### vanuit het kantoor van Immo Dussart Waterloo / ### ! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 103 26 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Waterloo (VBA46461)
335 000 €

1410 Waterloo

Cap Sud Nivelles - A vendre à Waterloo Cet appartement situé au rez-de-chaussée d'un paisible quartier de Waterloo offre 2 chambres. Profitez de la quiétude de la banlieue tout en restant proche des commodités urbaines, avec des écoles, des commerces et des espaces verts à proximité. Vous êtes accueillis par un hall d'entrée qui dessert un WC séparé et une première chambre. Descendez d'un niveau, et vous trouverez le vaste séjour offrant une belle luminosité dans la pièce de vie. L'accès à la seconde chambre et à l'espace salle de bain se fait également depusi ce même niveau. L'appartement dispose également d'un sous-sol polyvalent, avec la cuisine et la buanderie. Le bien offre un accès direct à un charmant jardin privatif. Ce coin extérieur constitue un lieu idéal pour se détendre, recevoir des amis ou profiter de repas en plein air pendant les mois plus chauds. Pour plus d'informations ou pour fixer une visite, contactez-nous au ### ou par mail : ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 105 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Waterloo (VBA44231)
Prijs op aanvraag

1410 Waterloo

SAMENSTELLING Flat ### m² - Begane grond - 3 slaapkamers - ZO en NW Terrassen van 35.10 m² - Voor- en achtertuin van 170 m² - Inkomhal - Vestiaire ruimte - Gastentoilet - Wasruimte - Eetkamer van 16,4 m² - Super ingerichte open keuken - Terras en voortuin - Woonkamer van 15,5 m² - Terras en grote achtertuin - Slaapkamer 1 van 13,9 m² met eigen doucheruimte (wastafel, douche, WC) met toegang tot de voortuin - Slaapkamer 2 van 10,8 m² en slaapkamer 3 van 10,2 m² met toegang tot de achtertuin - Badkamer (dubbele wastafel, bad) Begane grond - Gemeenschappelijke tuin van 20 are met speeltuin en petanqueterrein Kelder - Kelder en 2 verplichte parkeerplaatsen bovendien - De door L&P in het kader van deze beschrijving verzamelde en meegedeelde informatie kan in geen geval worden beschouwd als een exhaustieve studie van de juridische of technische conformiteit van de woning. De verantwoordelijkheid van L&P in dit verband is beperkt tot een middelenverbintenis, en niet tot een resultaatsverbintenis. - Elk ontvangen aanbod is onderworpen aan de goedkeuring van de verkoper. KENMERKEN - Verwarming en warm water via individuele condensatieketel op aardgas - Individuele meters (water, gas, elektriciteit) - Antraciet (buiten) en wit (binnen) PVC ramen, dubbele beglazing met versterkte isolatie - Individuele ventilatie met dubbele stroom - Voorgevels in terracotta baksteen, achtergevel in lichtgekleurde isolatiepleister, penthouses in antraciet zink - Terrasvloeren in tegels Afwerkingen : - Beveiligde toegangsdeur met 3 verankeringspunten - Vloeren: overal keramische tegels behalve in de kamers met semi-massief parket (kleuren te kiezen bij QUADRUS) - Super ingerichte keukens te kiezen bij THE KITCHEN COMPANY volgens vooraf bepaald budget - Complete sanitaire voorzieningen - Wandtegels (30x60 of 45x45 cm) in de badkamers - Parlofoon - Kamerthermostaat in de woonkamer Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 113 35 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen