Bedrijfsvastgoed te huur - Aalter

35 zoekertjes (1 - 20)
1 500 €

9880 Aalter

Deze grondig gerenoveerde eigendom is high-end afwerkt als restaurant en gelegen op een prachtige locatie in Aalter.De uitzonderlijke eigendom is in een zeer goede staat met alle hedendaags comfort doch met de charmes en authenticiteit van een klassieke hoeve. Binnenin geniet u van een warm doch tijdloos interieur met parketvloeren, designverlichting, een knappe toog en een volledig geïnstalleerde professionele keuken. Kortom de ideale locatie om uw gastronomische dromen ten volle te ontplooien. Het restaurant omvat volgende zaken: een inkomhal met sanitaire blok (dames- , heren- en mindervalidentoilet), een verbruiksruimte van zo'n 90m² met plaats voor +- 50 personen, een professionele keuken met twee ovens, een salamander, twee inductiekookplaten, een afwasruimte, een koelcel van 10m² , een grote en een kleine berging. Er is tevens een kelder met heel wat opbergruimte en een rustruimte op het verdiep met extra berging. In de keuken is er bovendien een gasfornuis aanwezig, evenwel is deze momenteel niet in gebruik.Indien gewenst kan de inboedel, zonder verplichting, worden overgenomen. Een grote troef is de riante parking voor de deur met ca. 120 parkeerplaatsen. In de zomer kan er gebruik worden gemaakt van het aangename buitenterras in de magnifieke tuin. Er is een future-proof verwarmingsinstallatie voorzien met een warmtepomp lucht/lucht. Onmiddellijk beschikbaar.Heeft u interesse in deze uitzonderlijke opportuniteit? Maak dan uw afspraak via ### of bel ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
1 400 €

9880 Aalter

Deze nieuwbouw KMO Unit van 250m² is ideaal gelegen vlak bij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 te Aalter. De units beschikt over een sectionale poort, led verlichting, drijfkracht, lichtkoepel en heeft een vrije hoogte van 6m. In samenspraak is er een mogelijkheid om een kantoorruimte te maken. Elke unit beschik over 2 parkeerplaatsen en wat buitenruimte. Onroerende voorheffing ten laatste van de huurder.Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Meer weten?

250
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
2 800 €

9880 Aalter

Deze nieuwbouw KMO Unit van 500 m² is ideaal gelegen vlak bij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 te Aalter. De units beschikt over een sectionale poort, led verlichting, drijfkracht, lichtkoepel en heeft een vrije hoogte van 6m. In samenspraak is er een mogelijkheid om een kantoorruimte te maken. De unit beschik over 4 parkeerplaatsen en wat buitenruimte. Onroerende voorheffing ten laatste van de huurder.Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Meer weten?

500
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
3 328 €

9880 Aalter

Kantoren te huur van 194m² en 347m². Het kantoorgebouw bestaat uit 1.150m² , verdeeld over 3 bovengrondse verdiepingen. Uitstekende ligging op het bedrijventerrein Langevoorde, met een vlotte verbinding met E40. Het passief gebouw (lage energiekosten & zonnepanelen), beschikt over veel open ruimtes met flexibele modulatie mogelijkheden. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
1 250 €

9880 Aalter

Handelspand/kantoor op hoekligging in het centrum van Aalter met unieke zichtbaarheid. INDELING: - Handelsgelijkvloers/kantoorruimte - Achterliggend extra ruimte als vergaderzaal of extra bureaus - Ingerichte kitchenette - Stockruimte AFWERKING en VOORZIENINGEN: - mooi afgewerkt - parket en gepolierde beton - centrale verwarming op gas TROEVEN: - brede etalageruimte - unieke zichtlocatie - hoekpand LIGGING: Gelegen in de Stationsstraat nabij de Markt van Aalter, Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand/kantoor te huur in Aalter u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 375 33 33
855 €

9880 Aalter

Deze handelsruimte, onmiddellijk beschikbaar en instapklaar, bevindt zicht op dé toplocatie op het Marktplein in Aalter. Dankzij de grote raampartijen geniet je van goede visibiliteit en beschik je over een interessant etalageraam. Vanop de Markt is er rechtstreeks zicht op de handelsruimte, waardoor je steeds goed in het oog springt! Ook de passage die hier geboden wordt, maakt de ligging extra sterk! Het betreft een handelsruimte met een oppervlakte van 69 m². Deze handelsruimte is afgewerkt, voorzien van tegelvloer, binnenwanden en verlaagd tegelplafond. Verwarming is voorzien door middel van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Er is tevens een toilet en kitchenette (in afgewerkte staat) voorzien. Schilderwerken en verlichting te voorzien door de huurder zelf, naar eigen noden. Onmiddellijk beschikbaar Huurprijs: 855€ per maand (excl. 21% btw) + 50 € per maand provisie Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. EPB in opmaak wegens nieuwbouw Vraag voor bijkomende info gerust een gedetailleerd grondplan of een afspraak op kantoor aan! Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 374 65 25
575 €

9880 Aalter

Handelspand/ commerciële ruimte te huur gelegen te residentie Den Bogaerd met oppervlakte van 34m². Het kantoor is ideaal gelegen in centrum Aalter (winkelstraat), een bruisende gemeente met een bloeiende economie. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als klanten. De omgeving biedt tal van voorzieningen, zoals winkels, restaurants en andere bedrijven, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor zowel werknemers als klanten. Het pand zelf is modern en goed onderhouden, met een ruime kantoorruimte en vergaderzaal en andere faciliteiten die geschikt zijn voor een breed scala aan bedrijven. Het is ook voorzien van alle nodige voorzieningen, zoals airconditioning, verwarming, internet en telefoonlijnen, waardoor het direct klaar is voor gebruik. Dit kantoor in Aalter biedt een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar een stabiele en winstgevende vastgoedbelegging. Met zijn gunstige ligging, energiezuinigheid en moderne faciliteiten, is het een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een kantoorpand met potentieel voor groei en succes. Vraag vandaag nog uw bezoek aan via ### Meer weten?

34
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 374 65 25
Industrie te huur Aalter (RBM34841)
4 000 €

9880 Aalter

Fantastisch gelegen recent bedrijfsgebouw (2018) bestaande uit 186 m² opslagruimte in combinatie met 228 m² kantoren te huur vlak bij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 te Aalter.De loods is voorzien van een sectionale poort, lichtstraat en een polybetonvloer. Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de instapklare kantoorruimtes. De afgewerkte kantoren zijn voorzien van alle hedendaagse comfort (domotica aanwezig) en ingedeeld in verschillende ruimtes. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval, de rolgordijnen zijn bedienbaar via domotica. Zonnepanelen aanwezig. Ruime manoeuvreerruimte op de site met aanwezigheid van 6 privatieve parkeerplaatsen.Voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### Meer weten?

414 414 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 09
Handelspand te huur Aalter (RBM17930)
900 €

9880 Aalter

Handelspand/kantoor op toplocatie nabij de Markt en het centrum van Aalter met unieke zichtbaarheid. INDELING: - Handelsgelijkvloers/kantoorruimte - Ingerichte kitchenette AFWERKING en VOORZIENINGEN: - mooi afgewerkt - centrale verwarming /airco TROEVEN: - brede etalageruimte - unieke zichtlocatie - nabij de markt LIGGING: Gelegen op de Markt van Aalter, Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand/kantoor te huur in Aalter u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

80 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 375 33 33
Industrie te huur Aalter (RBL52632)
200 €

9880 Aalter

Op 9min van de E40 te Aalter (6,5km) en op 8min van de E40 te Beernem (6,8km) staan deze boxen te huur in een open geventileerde loods. Alle faciliteiten zijn aanwezig zoals transpallet, heftruck, sanitair, 400Volt,... Het huren van meerdere boxen is steeds mogelijk indien beschikbaar. De loodsen bevinden zich op een afgesloten terrein met camerabewaking. Specificaties: Vrij op 1/07/2024 Afgesloten terrein met automatische toegangspoort /afstandsbediening Open geventileerde loods Iedere box is nog eens afgesloten met een eigen poort Droge opslagplaats Sanitair/wc/water aanwezig Heftruck op gas 2.5 TON Transpallet aanwezig Afvalcontainer mogelijk Eigen spanningsbord 400Volt Te huur per compartiment Afmeting 11 x 5.5 meter / box Bezoek loods: na afspraak Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 497 97 70 56
Handelspand te huur Aalter (RBL20764)
950 €

9880 Aalter

Handelsgelijkvloers (120 m²) op commerciële ligging te huur in Aalter ter hoogte van de stationsstraat 218, Algemeen: - goed onderhouden handelsruimte - ingebouwde verlichting met spanplafonds - Ingemaakte kasten en rekken - 3 paskamers (kunnen weggenomen worden) - Buitenkoer met achterpoort - Onmiddellijk beschikbaar - Bestemming: handel / kantoor. - Brandverzekering inbegrepen in huurprijs. Indeling: - Gevelbreedte: circa 5m met grote etalage. - winkelruimte circa 60m² - extra etalage in inkomhal. - stockageruimte (circa 60m²). - Inclusief sanitaire voorziening en keuken. - Totale grondoppervlakte: ca. 120 m². Meer weten?

120 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 375 33 33
Kantoor te huur Aalter (RBK38056)
1 860 €

9880 Aalter

De kantoorruimte 192m² is gelegen op het bedrijventerrein te Langevoorde. Het heeft een vlotte verbinding naar de Knokkebaan en ligt op een boogscheut van het op- en afrittencomplex E40 te Aalter. De kantoorruimte is momenteel ingedeeld met aparte burelen, kitchenette en aparte sanitair, maar het kan ingedeeld worden naar eigen wensen. Ruime parking vooraan het gebouw met een ratio van (+/- 1:20)Inclu. gemeenschappelijke kosten:- Bewaking - Securitas (meldkamer + interventie na alarm/ sluitingsronde)- Onderhoud brandblussers / haspels- Onderhoud verwarming / koeling / ventilatie- Onderhoud toegangscontrole / badgesysteem / brandcentrale- Security Alarm (noodverlichting)- Cleandienst (poets algemene delen / sanitaire blokken / ramen)- Ongediertebestrijding- Domotica ramen- Onroerende voorheffing- Deel verzekering gebouw- Groenonderhoud- …Ook andere oppervlaktes mogelijk van 348 m² tot 542 m². Wenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Meer weten?

194
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Kantoor te huur Aalter (RBK38055)
3 190 €

9880 Aalter

De kantoorruimte 348m² is gelegen op het bedrijventerrein te Langevoorde. Het heeft een vlotte verbinding naar de Knokkebaan en ligt op een boogscheut van het op- en afrittencomplex E40 te Aalter. De kantoorruimte is momenteel ingedeeld met aparte burelen, kitchenette en aparte sanitair, maar het kan ingedeeld worden naar eigen wensen. Ruime parking vooraan het gebouw met een ratio van (+/- 1:20)Inclu. gemeenschappelijke kosten:- Bewaking - Securitas (meldkamer + interventie na alarm/ sluitingsronde)- Onderhoud brandblussers / haspels- Onderhoud verwarming / koeling / ventilatie- Onderhoud toegangscontrole / badgesysteem / brandcentrale- Security Alarm (noodverlichting)- Cleandienst (poets algemene delen / sanitaire blokken / ramen)- Ongediertebestrijding- Domotica ramen- Onroerende voorheffing- Deel verzekering gebouw- Groenonderhoud- …Ook andere oppervlaktes mogelijk van 194m² tot 542m². Wenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Meer weten?

348
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Industrie te huur Aalter (RBK38041)
3 450 €

9880 Aalter

Recent bedrijfsgebouw te huur met een totale oppervlakte van 231m² aan magazijnruimte en 291m² aan kantoren, gunstig gelegen nabij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 in Aalter.Het magazijn is uitgerust met een sectionale poort, lichtstraat, TL-verlichting en een polybetonvloer, inclusief een mezzanine met vaste trap.De kantoorruimtes op de 1e en 2e verdieping zijn instapklaar, verdeeld in verschillende ruimtes en voorzien van modern comfort.Dankzij de talrijke raampartijen geniet u van veel natuurlijk licht. De site biedt ruime manoeuvreerruimte en beschikt over privéparkeerplaatsen. Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Meer weten?

522 3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Industrie te huur Aalter (RBK38022)
1 300 €

9880 Aalter

Dit magazijn van 300m² maakt deel uit van een groter geheel en staat te huur als onderverhuring.Het magazijn beschikt over een sectionale poort, sanitair en een extra douche en heeft een vrije hoogte van 6,50mDe locatie, gunstig gelegen nabij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 in Aalter, biedt uitstekende toegang tot belangrijke verkeersroutes.Daarnaast zijn alle kosten (onroerende voorheffing, EGW, syndic, ...) in totaal €200,00Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Meer weten?

300
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Handelsfonds te huur Aalter (RBG95331)
5 562 €

9880 Aalter

Kantoorgebouw van 1.150 m2 verdeeld over 3 bovengrondse verdiepingen in Aalter. Slechts enkele minuten verwijderd van de E40 (Oostende-Brussel) Specificaties: - Passief bouwen (lage energiekost & zonnepanelen) - Open ruimtes met flexibele modulatiemogelijkheden - Parkeerverhouding 1/20 - Heffingen & belastingen (onroerend goed & gemeentelijk) - Gemeenschappelijke lasten: tbc - Oplaadstations voor EVC Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Kantoor te huur Aalter (RBK10209)
1 075 €

9880 Aalter

Praktijkruimte/kantoorruimte (ca. 100 m²) te huur in Aalter in een rustige en groene omgeving, maar met erg vlotte ontsluiting naar de E40. Indeling: - Inkom met centrale hall en sanitair. - Wachtruimte (7 m²) - 2 kabinetten (21 m² en 25 m²) verbonden door een schuifdeur - Kabinet 3 (26 m²) met hoog plafond en groen zicht. - 3 parkeerplaatsen direct voor het kantoor met eventueel de mogelijkheid om een extra deel van de oprit bij te huren. - Mogelijkheid tot het plaatsen van een elektrische laadpaal. Afwerking: - Instapklaar - Parketvloer - Goede verlichting. Details: - Onmiddellijk beschikbaar - Ideaal als kantoor / praktijkruimte, enkel geschikt voor VRIJE BEROEPEN - Goede bereikbaarheid, doch rustige ligging - voorschot water en stookolie € 325 /maand, aparte teller voor elektriciteit - Onroerende voorheffing 1 maand huur. Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor / praktijk te huur in Aalter u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

100 100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te huur Aalter (RBK09877)
Prijs op aanvraag

9880 Aalter

Bedrijfsvastgoed voor gemengd gebruik gebouwd op maat (semi-industrieel) Duurzaam gebouw Oppervlakte terrein ong. 8.000 m² Parking Gemeenschappelijke kosten en onroerende voorheffing ten laste van de huurder Oplaadpunten voor elektrische voertuigen Beschikbaar binnen 24 maanden. Kantoorruimtes: opp. 100 - ... m² Magazijn: opp. 1 ### m² Parkeerplaatsen: aantal in onderling overleg Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed voor gemengd gebruik te huur in Aalter? Contacteer ### of bel ### ### Meer weten?

8000
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Kantoor te huur Aalter (RBK09666)
Prijs op aanvraag

9880 Aalter

Kantoorgebouw met drie verdiepingen en een totaaloppervlakte van 1.150 m² Energiezuinig en voorzien van zonnepanelen Open ruimtes met flexibele inrichtingsmogelijkheden Voorzien van parking Gemeenschappelijke lasten: te bespreken Onroerende voorheffing ten laste van de huurder (ca. 8,5€/m²) Oplaadpunten voor elektronische voertuigen Beheerskosten (3 %) Kantoorruimtes gelijkvloers: opp. van 194 m², onmiddellijk beschikbaar, ongeveer 115,00 €/m²/jaar Kantoorruimtes eerste verdieping: opp. van 347 m² Kantoorruimtes tweede verdieping: opp. 363 m², beschikbaar vanaf Q3/2024, 110,00 €/m²/jaar Parking: 15 parkeerplaatsen, onmiddellijk beschikbaar, 300 €/jaar/parkeerplaats Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Aalter? Contacteer ### of bel ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Industrie te huur Aalter (RBJ94494)
720 €

9880 Aalter

Deze opslagloods in Aalter is voorzien van alle benodigde voorzieningen (elektriciteit, verlichting etc.) Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om hun voorraden efficiënt te beheren en te distribueren. Bovendien zijn de opslagruimtes vaak goed bereikbaar voor vrachtwagens en andere logistieke voertuigen, waardoor het transport van goederen soepel verloopt. Vlak nabij centrum Aalter op een 5tal minuten. Afmetingen; 20m x 16m = 320m² Vraag vandaag nog uw bezoek aan ter plaatse of meer info via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 374 65 25