Bedrijfsvastgoed te huur - Leuven

33 zoekertjes (1 - 20)
5 696 €

3000 Leuven

Handelseigendom te huur, gelegen op de Diestsestraat te Leuven ('Rechtse deel' actuele Bristol winkel). De gelijkvloerse opp. bedraagt 140 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 5.696 Euro per maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Beschikbaar; in onderling overleg. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
5 600 €

3000 Leuven

Handelseigendom te huur, gelegen op de Diestsestraat te Leuven ('Linkse deel' actuele Bristol winkel). De gelijkvloerse opp. bedraagt 153 m² + ruime kelder bruikbaar als stockruimte. De maandelijkse huurprijs bedraagt 5.600 euro per maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Vrij : 01 / 08 / 2024 Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
355 €

3000 Leuven

Uitstekend gelegen bureelruimte (25m2) in het centrum van Leuven.Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat of aan het pleintje van de Vital Decosterstraat.Er is ook een mogelijkheid om buiten autostaanplaats te huren (75 euro/mnd).Het complex zelf bestaat uit 4 bureelruimtes.De beschikbare bureelruimte is- 25m2 aan 355,00 euro/mnd en 185 euro/mnd kosten.In de kosten zit het onderhoud van de gemeenschappelijke delen (poetsen, verbruik water en elek) en het individuele verbruik van elektriciteit, water, verwarming en uw aandeel in de onroerende voorheffing.Gemeenschappelijk zijn er de volgende ruimtes:- een grote vergaderruimte (25m2)- een keuken (20m2) met koelkast, microgolf, wastafel en ruime tafel.- serverlokaal (3,5 m2)- apart toilet voor mannen en vrouwen. (2x 4m2)Er is een alarmsysteem aanwezig en de burelen zijn toegankelijk voor mindervaliden.Ieder bureau heeft zijn eigen parlofoon.Wees er snel bij.Bel voor een vrijblijvend bezoek naar Immo-M. ### of mail naar ### . Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Heverlee (RBI85301)
925 €

3001 Heverlee

Immo3000 heeft dit modern instapklaar handelspand te huur op de ring van Leuven aan de Naamsepoort. De ruimte is praktisch opgedeeld dankzij de glazen tussendeur. Door de LED verlichting (de kleur kan aangepast worden) krijgt de ruimte bovendien een verfrissende uitstraling. Er is een apart toilet met lavabo en een praktische berging met kitchenette. Deze recent gerenoveerde ruimte met designkasten en voldoende stopcontacten is onmiddellijk klaar om je verdere droom te verwezenlijken. Dit met een recent geïnstalleerde warmtepomp (2018), gecombineerd met condensatieketel op gas (2015) en hoog rendementsbeglazing (aluminium 2014). Via het algemene appartementsgebouw beschik je ook nog over toegang tot de afvalruimtes voor je karton en PMD. Als kers op de taart is er gratis parking voorzien rond het gebouw zodat je klanten niet eindeloos moeten zoeken naar een plekje. Nog net het uithangbord veranderen en de ruimte wat naar je hand zetten en je bent klaar om die eerste nieuwsgierige klanten te ontvangen. Neem dus snel contact op met Nancy van Immo3000 op ### Meer weten?

3879 20 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Leuven (RBI80399)
13 000 €

3000 Leuven

Uitzonderlijk kantorencomplex met 17 (!) afzonderlijke kantoren (oppervlakte: +/- 893 m²) op één van de belangrijkste invalswegen van Leuven. Wat de locatie betreft, scoort dit bureelgebouw bijzonder hoog. Op nog geen 500 meter bevindt zich de autosnelweg E314, maar ook de Leuvense ring is vlakbij voor een directe bereikbaarheid. Qua parkeergelegenheid zit u ook goed: liefst 17 gegroepeerde, ondergrondse parkeerplaatsen om cliënteel de mogelijkheid te bieden de wagen kortbij kantoor te parkeren. Daarenboven telt het complex ook nog 6 bovengrondse staanplaatsen vooraan het gebouw. Aan de binnenzijde van het kantoorcomplex zien we - naast de 17 kantoorunits - nog andere belangrijke ruimtes die bij dit pand behoren. Zo is er 1 keuken, 2 gescheiden toiletruimtes met 1 extra toilet voor mindervaliden en een gastentoilet. Daarnaast bevat het complex nog 2 zeer ruimte vergaderzalen alsook 1 kleinere vergaderruimte. Cliënteel kan ontvangen worden in de receptie en inkomhal. Op technisch vlak is het gebouw uitgerust met een grote stockageruimte (voornamelijk voor archief met ook de verwarmingsinstallatie) en een aircosysteem in alle kantoorruimtes. Relevante en bijkomende informatie: ·Beschikbaar vanaf 01/03/2024. ·Het kantoorcomplex is moduleerbaar met de mogelijkheid voor 2 aparte units en met 2 aparte toegangsmogelijkheden. ·Er zijn geen grote werken gepland in de nabije toekomst in de mede-eigendom. Andere financiële formules dan klassieke verhuur zijn bespreekbaar. Meer weten?

6 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBI51316)
3 300 €

3000 Leuven

Uniek (ver)nieuwbouw horecapand te huur, gelegen in project Hogeschoolplein9, bestaande uit 22 studio’s en 2 commerciële units op één van de meest centrale ‘pleinen’ in hartje Leuven. De ruimte kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Uiterst geschikt voor een koffiebar, ontbijtbar, trendy restaurant, cocktailbar, … De eigenaar werkt het pand verder af: afgewerkte vloer, bepleisterde muren en verwarming/koeling). HOG nr 9 heeft een oppervlakte van 162 m² Maandelijkse huurprijs: € 3 300 + 45 euro maandelijkse kosten. Het plein is autoluw en kan bereikt worden via de Naamsestraat en de Muntraat. Dit een plein met veel passage waar graag vertoefd wordt. Elektriciteit en verwarming met afzonderlijke meters. Benieuwd naar dit horecapand te huur in Leuven? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBH66806)
2 950 €

3000 Leuven

Deze commerciële ruimte is gelegen op een ideale locatie tussen de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat, hartje Leuven-centrum, met veel passage en goede zichtbaarheid. De gelijkvloerse opp. bedraagt 109 m² . Erboven zijn er 14 studio’s. De huurprijs bedraagt 2.950 euro per maand en een bijkomende kost van 45 euro (voor kosten gemeenschappelijke delen). Elektriciteit en verwarming met afzonderlijke meters. De eigenaar zorgt voor volgende basisafwerking: vloer + tegels, muren bepleisterd, zekeringskast, wachtbuizen voor de technieken + water en afvoer, 1 lichtstrip (verlichting) per unit. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Leuven? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBH66805)
1 700 €

3000 Leuven

In het winkel-wandelgedeelte van de Diestsestraat, op wandelafstand van het station van Leuven, vindt u Residentie Vesper. Een nieuwbouwproject met 2 commerciële panden en 14 studio's. De look van dit gebouw valt op door zijn klasse en afwerking. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich 2 commerciële ruimtes die ook samen gehuurd kunnen worden. De eigenaar voorziet volgende afwerking - vloer+ tegels - muren gepleisterd - zekeringskast - wachtbuizen voor technieken - water en afvoer - één lichtstrip per unit. Uiterst geschikt voor een koffiebar, designwinkel, fashion, kantoren, … Door de uiterst strategische ligging van voorbijgaande voetgangers en fietsers, de ondergrondse parking van de cinema en de onmiddellijke nabijheid van het station (met de nodige passage ten gevolge) geniet u van een commerciële ruimte met een unieke visibiliteit en toegankelijkheid. Oppervlaktes: Nummer 195 heeft een oppervlakte van 65 m² en nummer 197 heeft een oppervlakte van 156 m² + 9 m² terras. Huurprijzen: Nummer195 = 1.700 euro per maand + 45 euro kosten. Nummer 197 = 2.700 euro per maand + 45 euro kosten. Het pand is niet geschikt voor een nachtwinkel, pittabar, frituur, discobar en aanverwanten. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBI31517)
3 333 €

3000 Leuven

Commercieel gelijkvloers, gelegen in het centrum van Leuven. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 130 m² en is gelegen vlak naast een vestiging van “Mutipharma”, in de directe nabijheid van de Diestsestraat en de Bondgenotenlaan. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.333 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Heverlee (RBG88835)
21 871 €

3001 Heverlee

Kantoren te huur in Ubicenter in Leuven. Ubicenter is een prachtig kantoorcomplex aan de stadsrand van Leuven, op de Philipssite. Gelegen op een paar minuten van de kruising E40 en de E314. Het gebouw beschikt over een foyer, bedrijfsrestaurant, auditorium, business centrum, kinderkribbe en het activiteitencentrum Sportoase. Er is voldoende parking aanwezig. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Heverlee (RBG88834)
18 898 €

3001 Heverlee

Kantoren te huur in Ubicenter in Leuven. Ubicenter is een prachtig kantoorcomplex aan de stadsrand van Leuven, op de Philipssite. Gelegen op een paar minuten van de kruising E40 en de E314. Het gebouw beschikt over een foyer, bedrijfsrestaurant, auditorium, business centrum, kinderkribbe en het activiteitencentrum Sportoase. Er is voldoende parking aanwezig. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Heverlee (RBF69927)
8 721 €

3001 Heverlee

Fantastisch gelegen kantoorruimte van 910 m² met 15 privatieve parkeerplaatsen te huur op slechts 1 km van de E40 op- en afrit 23 Haasrode-Blanden. De instapklare kantoren situeren zich op de gelijkvloers en zijn ingedeeld in landschapskantoren met aparte burelen en vergaderzalen. Aanwezigheid van oa. een keuken en sanitair. Mogelijkheid tot huren met meubilair. Bij het gebouw zijn er 15 privatieve parkeerplaatsen alsook 4 snelladers voor wagens (11 kw/toestel). Beschikbaar per 01/09/2022. Ook andere oppervlaktes beschikbaar vanaf 143 m² . Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

910 910 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBF64284)
8 000 €

3000 Leuven

Ruime handelsruimte met een opp. van zomaar liefst 527 m², gelegen in de gekende Diestsestraat in Leuven. Geen gemeenschappelijke lasten. Alle verbruik op privatieve meters.De maandelijkse huurprijs bedraagt 8.000 euro. Beschikbaar 1 juli 2024. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Eventueel kan er nog 110 m² en surplus bij gehuurd worden. Dit pand is gelegen in de directe omgeving van Zeeman, Spar (Colruyt) Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Leuven (RBF47516)
2 300 €

3000 Leuven

Top gelegen commercieel gelijkvloers te huur, gelegen vlakbij de Tiensestraat en de Bondgenotenlaan. Dit betreft een modern gelijkvloers, gelegen in een karaktervol gebouw (voorheen ‘Monstertjes Kinderspeciaalzaak’), tegenover 'BAVET'. De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt 60 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.300 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Gelegen nabij ‘Otomat’, ‘Restaurant Baracca’, ‘Bavet’, … Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Leuven (RBF47515)
2 300 €

3000 Leuven

Top gelegen commercieel gelijkvloers te huur, gelegen vlakbij de Tiensestraat en de Bondgenotenlaan. Dit betreft een modern gelijkvloers, gelegen in een karaktervol gebouw (voorheen ‘Monstertjes Kinderspeciaalzaak’), tegenover 'BAVET'. De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt 60 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.300 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Gelegen nabij ‘Otomat’, ‘Restaurant Baracca’, ‘Bavet’, … Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Leuven? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Kessel-Lo (RBE71056)
Prijs op aanvraag

3010 Kessel-Lo

Fantastisch gelegen praktijkruimte met een oppervlakte van 210 m² te huur langs én met visibiliteit van de Diestsesteenweg (N2) te Kessel-Lo. De te renoveren ruimte betreft een oude woonst op 1 verdieping en is onderverdeeld in verschillende lichtrijke ruimtes. Aanwezigheid van een tuin. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

300 300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Heverlee (RAO53606)
6 010 €

3001 Heverlee

Moderne kantoren met industriële look, gelegen op het gelijkvloers van een stand alone gebouw. Instapklare ruimte. Zeer aangenaam dankzij de grote raampartijen. 25 vaste parkeerplaatsen. Bijkomende kosten: - voorschot servicekosten - onroerende voorheffing Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Leuven (RBI43114)
10 186 €

3000 Leuven

Uitstekend gelegen kantoorruimte aan de Vaartkom in Leuven. Op wandelafstand van zowel het station als het centrum van Leuven. Met de wagen bereikt u binnen 5 minuten de autosnelweg E314. Specificaties BREEAM "Very Good" CERTIFICAAT (E70-K35) Kwalitatief afgewerkt en klaar voor fit-out Fietsenstallingen Douches Additonele parkeerplaatsen op 100m van het gebouw. Gelegen in de bruisende wijk "Vaartkom" Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Leuven (RBH08265)
10 278 €

3000 Leuven

Prachtige kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in Leuven! Deze instapklare of zelf nog af te werken kantoorruimtes zijn gelegen in het historische Vander Elst gebouw aan de vaart. Dit indrukwekkende pand was vroeger een sigarenfabriek genaamd "Vanderelst", en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. Het gebouw is sindsdien gerenoveerd en omgebouwd tot een modern kantoorgebouw met alle voorzieningen die nodig zijn om uw bedrijf te laten floreren. Het pand beschikt over ruime, lichte kantoorruimtes met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en uitzicht op de prachtige omgeving. Naast kantoorruimte is er ook retail aanwezig, waardoor er een dynamische mix van bedrijvigheid ontstaat in het gebouw. De locatie van het Vander Elst gebouw is ideaal voor bedrijven die zich willen vestigen in Leuven. Het ligt dicht bij het centrum van de stad en biedt gemakkelijke toegang tot de snelwegen. Er zijn ook tal van openbaarvervoersopties in de buurt, waaronder treinen en bussen. Het pand beschikt ook over voldoende parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als bezoekers. Als u op zoek bent naar een inspirerende en professionele omgeving voor uw bedrijf, dan is deze kantoorruimte in het Vander Elst gebouw zeker een bezoek waard! Neem contact op met DGI, uw bedrijfsvastgoedmakelaar voor de regio Leuven voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Leuven (RBI30114)
13 554 €

3000 Leuven

Vernieuwde kantoren te huur op zichtlocatie in Leuven. Weldra komt hier ook een magazijn met kantoor vrij vanaf februari 2024. Gelegen aan de op - en afrit van de autosnelweg E40 (Haasrode) en op amper 15 minuten van het centrum van Leuven. Er is een ruime parking voor het gebouw. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen