Bedrijfsvastgoed te huur - Merksem

15 zoekertjes (1 - 15)
399 €

2170 Merksem

Bereid je bedrijf voor op succes met een professioneel kantoor speciaal voor jou. Vestig je in de zakelijke hub van Nieuw Zuid In de moderne kantoorruimte van Nieuw Zuid kan je bedrijf helemaal tot bloei komen in een nieuwe wijk in het westen van het oude centrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Je kunt ook de tram nemen naar de halte Antwerpen Bolivarplaats. Geef je productiviteit een boost in de lichte, frisse werk- en vergaderruimtes. Dankzij de brede ramen heb je een geweldig uitzicht over het groene parklandschap. Na een lange werkdag kun je bijkomen in de vele bars, restaurants en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 1 werknemers met 8 m2 privékantoorruimte in Spaces Nieuw Zuid . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 399€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

50
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Handelspand te huur Merksem (RBJ20885)
1 990 €

2170 Merksem

Handelsgelijkvloers met tal van mogelijkheden op toplocatie! Ligging: Zeer centraal en gunstig gelegen aan de Bredabaan te Merksem. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Handelspand (192m²) met tal van mogelijkheden. het pand is voorzien van een keuken en toilet en is gelegen op een topligging in de winkelstraat! Extra's - EPC B - EK conform - Ideale ligging Meer weten?

192 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
Handelspand te huur Merksem (RBJ19003)
1 500 €

2170 Merksem

Gelijkvloers handelspand op bruisende Bredabaan. Gelegen aan het groene Victor Roossensplein, naast Young Charly Wijnen. De breedte ca. 5,5m en diepte van het perceel ca. 50m. Achteraan is er een diepe rustige tuin. Voor een bezoek graag het formulier invullen onderaan de advertentie op ### Meer weten?

274 194 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55
1 300 €

2170 Merksem

Gelegen op het kruispunt Bredabaan - Nieuwdreef , een A locatie met grote visibiliteit, bieden wij u dit uitstekend onderhouden kantoorgebouw/ handelspand met heel wat mogelijkheden. De bruikbare vloeroppervlakte is opgevat in 3 bouwlagen met telkens tussenverdiepingen met open trap en grote raampartijen waardoor deze kantoorruimte of handelspand zeer open aanvoelt. Tal van mogelijkheden van praktijkruimte, handel of winkelruimte tot zelfs co working space. Zo kan u bijvoorbeeld het gelijkvloers als winkelruimte gebruiken en de bovenverdiepingen als kantoren of opslagplaats. ( bekijk zeker ook de plannen in bijlage) Verder is deze handelsruimte voorzien van het nodige comfort zoals apart toilet, een ruime kitchenette, airconditioning. Kortom een uitstekende locatie om hier uw een succesvolle zaak te runnen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 644 00 88
Kantoor te huur Merksem (VWD01713)
1 679 €

2170 Merksem

Boek een serviced office voor vier personen, dan regelen wij de rest. Vestig je in de zakelijke hub van Nieuw Zuid In de moderne kantoorruimte van Nieuw Zuid kan je bedrijf helemaal tot bloei komen in een nieuwe wijk in het westen van het oude centrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Je kunt ook de tram nemen naar de halte Antwerpen Bolivarplaats. Geef je productiviteit een boost in de lichte, frisse werk- en vergaderruimtes. Dankzij de brede ramen heb je een geweldig uitzicht over het groene parklandschap. Na een lange werkdag kun je bijkomen in de vele bars, restaurants en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 4 werknemers met 20 m2 privékantoorruimte in Spaces Nieuw Zuid . Onze middelgrote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 1679€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

60
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Kantoor te huur Merksem (VWD01711)
649 €

2170 Merksem

Een volledig aanpasbare werkomgeving met de ideale afmetingen voor twee personen. Vestig je in de zakelijke hub van Nieuw Zuid In de moderne kantoorruimte van Nieuw Zuid kan je bedrijf helemaal tot bloei komen in een nieuwe wijk in het westen van het oude centrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Je kunt ook de tram nemen naar de halte Antwerpen Bolivarplaats. Geef je productiviteit een boost in de lichte, frisse werk- en vergaderruimtes. Dankzij de brede ramen heb je een geweldig uitzicht over het groene parklandschap. Na een lange werkdag kun je bijkomen in de vele bars, restaurants en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 2 werknemers met 10 m2 privékantoorruimte in Spaces Nieuw Zuid . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 649€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

50
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Kantoor te huur Merksem (RBI26268)
900 €

2170 Merksem

Ligging: Gunstig gelegen op de Victor Govaerslaan te Merksem. Het heeft een erg goede bereikbaarheid met diverse winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving. Indeling: inkomhal, bureau-ruimtes, kitchenette en toilet Beschrijving: Deze kantoorruimte is gelegen op het gelijkvoers en heeft een aparte inkomdeur. Deze unit is voorzien van verschillende ruimtes dewelke gebruikt kunnen worden als bureau-ruimtes. Verder is er nog een kitchenette aanwezig en apart toilet. Extra: - Kantoorruimte - Aparte inkom - 400 euro gemeenschappelijke kosten per maand (provisie voor privé verwarming, gemeenschappelijke kosten, onderhoud gebouw,...) - Elektriciteit en water op eigen meter 127 m² cfr.opmetingen Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
Handelspand te huur Merksem (RBH40063)
1 000 €

2170 Merksem

Goed gelegen hoekpand Secretaris Meyerlei/Van Praetlei te huur in omgeving van Bredabaan Noord. Reeds 40 jaar wassalon. Inrichting te koop voor €44.000 + BTW. Ideale zaak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55
Kantoor te huur Merksem (VWD01708)
99 €

2170 Merksem

Vestig je in de zakelijke hub van Nieuw Zuid In de moderne kantoorruimte van Nieuw Zuid kan je bedrijf helemaal tot bloei komen in een nieuwe wijk in het westen van het oude centrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Je kunt ook de tram nemen naar de halte Antwerpen Bolivarplaats. Geef je productiviteit een boost in de lichte, frisse werk- en vergaderruimtes. Dankzij de brede ramen heb je een geweldig uitzicht over het groene parklandschap. Na een lange werkdag kun je bijkomen in de vele bars, restaurants en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Als Spaces member maak je deel uit van een community vol gelijkgestemde professionals en creatieve zakelijke denkers. Kies een plek en ga aan de slag in onze business club, een prachtig ontworpen werkruimte die is bedoeld om nieuwe contacten op te doen. Met memberships vanaf 99€ krijg je direct toegang tot een ruime keuze aan werkruimtes en services op elke Spaces-locatie ter wereld: zo vind je altijd de perfecte plek voor elke zakelijke behoefte. Een Spaces-membership omvat: • Een niet-gereserveerde werkplek in onze business club voor jou en één gast •Tijdens kantooruren onbeperkte toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Vriendelijke receptie- en supportteams • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

8
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Kantoor te huur Merksem (VWD01709)
179 €

2170 Merksem

Vestig je in de zakelijke hub van Nieuw Zuid In de moderne kantoorruimte van Nieuw Zuid kan je bedrijf helemaal tot bloei komen in een nieuwe wijk in het westen van het oude centrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Je kunt ook de tram nemen naar de halte Antwerpen Bolivarplaats. Geef je productiviteit een boost in de lichte, frisse werk- en vergaderruimtes. Dankzij de brede ramen heb je een geweldig uitzicht over het groene parklandschap. Na een lange werkdag kun je bijkomen in de vele bars, restaurants en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Bij Spaces bieden we prachtig ontworpen werkplekken voor bedrijven van elke grootte, ook als het maar voor één persoon is. Kies een vaste werkplek in een open coworkingruimte of kies een bureau in een gemeenschappelijke kantoorruimte voor meer privacy. Met memberships vanaf 179€ krijg je direct toegang tot een ruime keuze aan werkruimtes en services op elke Spaces-locatie ter wereld: zo vind je altijd de perfecte plek voor elke zakelijke behoefte. Een Spaces-membership omvat: • Een gereserveerde werkplek in onze business club of gemeenschappelijke kantoorruimte die 24/7 toegankelijk is voor jou en één gast • Onbeperkte toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Een kast en een kluisje waarin je je spullen veilig kunt opbergen • Een professioneel zakelijk adres en zakelijke postservice • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Vriendelijke receptie- en supportteams • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

10
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Kantoor te huur Merksem (VWD01714)
2 289 €

2170 Merksem

Krijg toegang tot prachtig ontworpen kantoorruimtes waar teams van vijf personen hun beste werk kunnen verrichten. Vestig je in de zakelijke hub van Nieuw Zuid In de moderne kantoorruimte van Nieuw Zuid kan je bedrijf helemaal tot bloei komen in een nieuwe wijk in het westen van het oude centrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Je kunt ook de tram nemen naar de halte Antwerpen Bolivarplaats. Geef je productiviteit een boost in de lichte, frisse werk- en vergaderruimtes. Dankzij de brede ramen heb je een geweldig uitzicht over het groene parklandschap. Na een lange werkdag kun je bijkomen in de vele bars, restaurants en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 5 werknemers met 30 m2 privékantoorruimte in Spaces Nieuw Zuid . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 2289€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

75
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Kantoor te huur Merksem (VWD01716)
7 564 €

2170 Merksem

Vind een kantoortuin die geschikt is voor teams van alle groottes en die aan al je behoeften voldoet. Vestig je in de zakelijke hub van Nieuw Zuid In de moderne kantoorruimte van Nieuw Zuid kan je bedrijf helemaal tot bloei komen in een nieuwe wijk in het westen van het oude centrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Je kunt ook de tram nemen naar de halte Antwerpen Bolivarplaats. Geef je productiviteit een boost in de lichte, frisse werk- en vergaderruimtes. Dankzij de brede ramen heb je een geweldig uitzicht over het groene parklandschap. Na een lange werkdag kun je bijkomen in de vele bars, restaurants en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Breid je team uit en laat je bedrijf groeien met 100 m2 ruimte in een kantoortuin in Spaces Nieuw Zuid , ideaal voor 15 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De kantoortuinen van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Opschalen of wisselen van locatie om aan je behoeften te voldoen • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 120 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 7564€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

120
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Kantoor te huur Merksem (VWD01715)
3 984 €

2170 Merksem

Richt een kantoortuin in voor 10 personen met een volledig flexibel contract dat met je bedrijf meegroeit. Vestig je in de zakelijke hub van Nieuw Zuid In de moderne kantoorruimte van Nieuw Zuid kan je bedrijf helemaal tot bloei komen in een nieuwe wijk in het westen van het oude centrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Je kunt ook de tram nemen naar de halte Antwerpen Bolivarplaats. Geef je productiviteit een boost in de lichte, frisse werk- en vergaderruimtes. Dankzij de brede ramen heb je een geweldig uitzicht over het groene parklandschap. Na een lange werkdag kun je bijkomen in de vele bars, restaurants en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Breid je team uit en laat je bedrijf groeien met 45 m2 ruimte in een kantoortuin in Spaces Nieuw Zuid , ideaal voor 10 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De kantoortuinen van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Opschalen of wisselen van locatie om aan je behoeften te voldoen • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 110 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 3984€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

110
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Handelspand te huur Merksem (RAO80115)
3 500 €

2170 Merksem

Winkelpand te huur, gelegen te Merksem. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 330 m². Retailers in de buurt: ‘Kruidvat’, ‘Kreatos’, … De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.500 euro + onroerende voorheffing. Heeft u interesse in dit bedrijfsvastgoed gelegen op de Bredabaan te Merksem? Contacteer ### voor meer inlichtingen of een bezoek ter plaatse. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelsfonds te huur Merksem (RBH92154)
4 500 €

2170 Merksem

Kmo-units vanaf 216 m² te huur in Merksem, ideaal gelegen op slechts 5 minuten van de E19 (Deurne). Deze units zijn ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen en bieden minstens 2 parkeerplaatsen per unit. De locatie is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en de nabijgelegen E19 autosnelweg, waardoor het een gunstige uitvalsbasis is voor zakelijke activiteiten. De units met hun parkeerplaatsen: UNIT B1: 518 m² Kmo-unit met 3 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 33, 37, 38). UNIT B2: 810 m² Kmo-unit met 4 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 8, 9, 10, 11). UNIT B3: 220 m² Kmo-unit met 2 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 24, 25). UNIT B4: 216 m² Kmo-unit met 2 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 22, 23). UNIT B5: 220 m² Kmo-unit met 2 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 20, 21). UNIT C1: 271 m² Kmo-unit met 3 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 32, 33, 34). UNIT C2: 270 m² Kmo-unit met 3 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 29, 30, 31). UNIT C3: 270 m² Kmo-unit met 3 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 26, 27, 28). UNIT D1: 768 m² Kmo-unit met 8 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 39, 40, 41, 42, 43, 45, 46). UNIT D2: 382 m² Kmo-unit. UNIT D3: 346 m² Kmo-unit. Kantoor B1: 337 m² kantoor met 7 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7). Kantoor B2: 288 m² kantoor met 8 parkeerplaatsen (parkeerplaatsen 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19). Kantoor D1: 124 m² kantoor (bij unit D1). Dit pand biedt niet alleen ruime parkeermogelijkheden, maar ook een mobiliteitsscore die toegang biedt tot openbaar vervoer en nabijgelegen voorzieningen. Het is de ideale locatie voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar moderne bedrijfsruimte in Merksem. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Merksem (2170).

725 €

2060 Antwerpen

Dit magazijn/atelier is gelegen in de Osystraat, vlakbij de Franklin Rooseveltplaats. De indeling is als volgt: doorgang met splitlevel van telkens +/- 45m². Door middel van een automatische hefbrug kan u ofwel naar beneden of naar boven gaan. Maandelijkse kosten: 20€ Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 233 33 00
8 500 €

2900 Schoten

Kantoren op een absolute topligging in Schoten, gelegen op de splitsing tussen de Kapelsesteenweg en de Bredabaan. Het gebouw geniet een grote visibiliteit. Totale oppervlakte van beschikbare kantoren bedraagt 541 m² waarvan een gedeelte gelegen is op het gelijkvloers en de overige twee kantoren op de eerste verdieping. Algemene onkosten: € 500 per maand. 12 autostaanplaatsen inbegrepen in de prijs. Voorzien van keukens en sanitair. EPC scores: Zone 0.1: 20230303-0002779268-KNR-1 D label - Zone 1.2: 20230303-00027799352-KNR-1 A label - Zone 1.3: 20230303-0002822806-KNR-1 B-label. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 226 85 00
2 900 €

2000 Antwerpen

Commercieel gelijkvloers op toplocatie nabij het MAS. Gelegen op een top ligging aan het bruisende Eilandje te Antwerpen, met veel visibiliteit! Deze commerciële ruimte op de gelijkvloerse verdieping heeft een mooie etalage ruimte en heeft een oppervlakte van ongeveer 95m². Er is bovendien ook een kitchenette met eetruimte( +/- 24m²)voorzien,twee toiletten met handenwasser en een technische ruimte. Men kan ook gebruik maken van de fietsenstalling. Vaste kosten: 100,- euro per maand (keuring ketel, beheer gebouw, elektriciteit algemene delen, gebruik fietsenstalling) Wil je een kantoor starten? Of ben je eerder op zoek naar een hippe winkelruimte of showroom? Neem dan zeker met ons kantoor contact op om ter plaatse de sfeer op te snuiven. Meer weten?

120 120 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 633 12 29
1 900 €

2000 Antwerpen

Vergund handelshuis op toplocatie Dit vergund handelshuis is gelegen in een winkel- en wandelstraat nabij de Meir. Doordat dit een spits hoekpand is, is er veel licht en zicht van en naar het gebouw. De gelijkvloerse, eerste en tweede verdieping werden ingericht als kantoor. Kitchenette en toiletten zijn aanwezig. De derde zolderverdieping is een studio met kichenette, douche en toilet. Er is een hoge en droge betegelde kelder die perfect dienst doet als opslag. De lift gaat van kelder tot en met de tweede verdieping. KWALITEITEN: - prima ligging nabij de Meir - instapklaar gebouw in een betonconstructie - conforme nutsvoorzieningen - lift, zonnepanelen en airco aanwezig Voor meer informatie: ### Interesse in GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer ons! ### – ### Meer weten?

35 36 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 644 00 88
1 900 €

2000 Antwerpen

Vergund handelshuis op toplocatie Dit vergund handelshuis is gelegen in een winkel- en wandelstraat nabij de Meir. Doordat dit een spits hoekpand is, is er veel licht en zicht van en naar het gebouw. De gelijkvloerse, eerste en tweede verdieping werden ingericht als kantoor. Kitchenette en toiletten zijn aanwezig. De derde zolderverdieping is een studio met kichenette, douche en toilet. Er is een hoge en droge betegelde kelder die perfect dienst doet als opslag. De lift gaat van kelder tot en met de tweede verdieping. KWALITEITEN: - prima ligging nabij de Meir - instapklaar gebouw in een betonconstructie - conforme nutsvoorzieningen - lift, zonnepanelen en airco aanwezig Voor meer informatie: ### Interesse in GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer ons! ### – ### Meer weten?

35 36 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 644 00 88