Bedrijfsvastgoed te huur - Oostkamp

32 zoekertjes (1 - 20)
1 155 €

8020 Oostkamp

Fantastisch gelegen nieuwbouw KMO-unit van 285 m² te huur op bedrijvenzone 't Zwarte Gat nabij de Brugsestraat te Oostkamp. De loods met een vrije hoogte van minstens 6,5 meter is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,2 m H) met aparte toegangsdeur. Verder is de opslagruimte voorzien van een polybetonvloer, lichtstraat met rookkoepel, raam boven de toegangsdeur en verlichting. Mogelijkheid tot inbouwen van een kantoorruimte. Het magazijn maakt deel uit van een nieuwbouw KMO-project bestaande uit 7 KMO-units. Ruime parkeer en manoeuvreerruimte op de site. Beschikbaar vanaf 01/10/2024. Aarzel niet en contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

285 285 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
1 089 €

8020 Oostkamp

Fantastisch gelegen nieuwbouw KMO-unit van 276 m² te huur op bedrijvenzone 't Zwarte Gat nabij de Brugsestraat te Oostkamp. De loods met een vrije hoogte van minstens 6,5 meter is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,2 m H) met aparte toegangsdeur. Verder is de opslagruimte voorzien van een polybetonvloer, lichtstraat met rookkoepel, raam boven de toegangsdeur en verlichting. Mogelijkheid tot inbouwen van een kantoorruimte. Het magazijn maakt deel uit van een nieuwbouw KMO-project bestaande uit 7 KMO-units. Ruime parkeer en manoeuvreerruimte op de site. Beschikbaar vanaf 01/10/2024. Aarzel niet en contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

276 276 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
  Oostkamp (RBE64756)

8020 Oostkamp

650 € - 2 250 €

Verschillende coworking en flexible offices te huur in hypermodern kantorencomplex O-Forty, vlakbij afrit Oostkamp. Inbegrepen in prijs: - Inrichting van de ruimte (meubilair kantoren en gemeenschappelijke ruimtes) - Alle onkosten van het gebouw zowel als de privatieve vloer (beveiliging, lift, onroerende voorheffing, nutsvoorzieningen, vuilnisbeheer, toiletten…) - Gebruik van gemeenschappelijke ruimte (2 kitchenettes en bartafels) op B1 met onbeperkt verbruik van water (aqualex), koffie en thee - IT voorzieningen: wifi (cisco meraki), internet, printing, monitors in vergaderzalen - Onderhoud van het kantoor (1x per week) alsook dagelijks beheer van de gemeenschappelijke ruimtes - Gebruik van de vergaderzalen op B1 voor een maandelijks budget tot € 100/werkpost/maand. - Zetelvestiging & postbedeling - Professioneel onthaal en aanspreekpunt tijdens kantooruren - Membership tot O-Forty met toegang tot het Meeting Center op gelijkvloers met foodbar, aanbod vergaderzalen aan membership tarief, vrij gebruik van de pakjesmuur in het Meeting Center alsook de flexruimte Facultatief: - Parkeerplaats in de ondergrondse parking: € 100/maand/voertuig - Uitbreiding van contract met extra gebruikers die toegang hebben tot de vloer & het kantoor: € 35/maand/persoon - Foodbar met (week)dagelijks vers aanbod ontbijt, lunch en koffie - Archiefruimte, fitness en padel - Telefoontoestel en/of permanentie Contract: - Contract van 6 maanden, automatisch verlengbaar maand over maand - Borg van 3 maanden huur - Maandelijkse opzeg na 6 maanden met 2 maanden opzegperiode - Opstartkost € 125 Meer informatie over de beschikbare ruimtes: ### Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit verschillende kantoorruimtes te huur in Oostkamp u mogelijks kan interesseren. - Wettelijke vermeldingen: EPB in opmaak Meer weten?

12 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Industrie te huur Oostkamp (RBL81232)
1 500 €

8020 Oostkamp

Fantastisch gelegen loods van 495 m² te huur langs de bedrijvige Kortrijksestraat (N50) te Oostkamp. De opslag/atelierruimte (+/- 30 m x 16,5 m) met een vrije hoogte van 5,35 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort (5 m B x 4,52 m H) en een aparte toegangsdeur. Verder is het magazijn voorzien van een polybetonvloer, lichtstraat, verlichting en raampartij aan de voorzijde. De toegang kan bekomen worden via een oprijlaan, ruime parkeer- en manoeuvreerruimte bij het gebouw. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

495 495 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Handelspand te huur Oostkamp (RBL54968)
2 900 €

8020 Oostkamp

Casco handelsruimte met een oppervlakte van 246 m² te huur. Fenomenaal gelegen in het commerciële centrum van Oostkamp, langs de Kortrijksestraat in de nabijheid van oa. Delhaize, Brico,.... De Stationsstraat bereikt men na 800 m, de E40 op- en afrit Oostkamp is op 290 m gelegen. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer, verschillende bushaltes in de buurt.Het commerciële pand betreft een open space met glazen vitrine waardoor men geniet van een fantastische visibiliteit. Tevens aanwezigheid van een afzonderlijke toegangsdeur aan de zijgevel. Ruime parkeermogelijkheden. Onmiddellijk beschikbaar. Vestig uw zaak op deze commerciële toplocatie!Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

246 1 Parkeerplaats(en) 246 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Industrie te huur Waardamme (RBK26442)
550 €

8020 Waardamme

Opslagplaats (253 m²), gelegen op agrarische zone tussen E40 en E403. Afwerking: betonnen vloer, toegangspoort, vrije hoogte 2.1m, nokhoogte 4m, geïsoleerd eternieten dak. Elektriciteit verrekenbaar via subtellers, met een voorschot van 10 €/maand. Aansluiting op regenwater. Bestemming: opslag. Prijzen exclusief BTW. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een opslagplaats te huur in Waardamme u kunnen interesseren. Meer weten?

253 253 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te huur Oostkamp (RBJ61821)
1 200 €

8020 Oostkamp

Deze ruime loods beschikt over een vloeroppervlakte van +/- 286m². De loods werd voorzien van een ruime manuele poort en is reeds uitgerust met elektriciteit en verlichting. Daarnaast is een aangename lichtkoepel aanwezig met verschillende lichtkoepels. De huurprijs is de prijs exclusief 21% btw. De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Daarnaast wordt een provisie gevraagd voor de onderhoud van de gemeenschappelijke delen ( € 50,00) Tot slot zijn autostaanplaatsen 29, 30 en 31 in de huurprijs opgenomen. Meer info op kantoor! Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 82 37 71
Handelspand te huur Oostkamp (RBJ61820)
1 200 €

8020 Oostkamp

Deze ruime loods beschikt over een vloeroppervlakte van +/- 285 m². De loods werd voorzien van een ruime manuele poort en is reeds uitgerust met elektriciteit en verlichting. Daarnaast is een aangename lichtkoepel aanwezig met verschillende lichtkoepels. De huurprijs is de prijs exclusief 21% btw. De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Daarnaast wordt een provisie gevraagd voor de onderhoud van de gemeenschappelijke delen ( € 50,00) Tot slot zijn autostaanplaatsen 26,27 en 28 in de huurprijs opgenomen. Meer info op kantoor! Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 82 37 71
Kantoor te huur Oostkamp (RBK09850)
1 500 €

8020 Oostkamp

Gelijkvloerse kantooroppervlakte te huur via All-In-Prijs. Prijs inclusief: - verbruik elektriciteit en water. - wekelijkse poetsdienst - internet Volledige kantooroppervlakte bedraagt 320 m², en biedt enkele gedeelde faciliteiten met de kantoren op de 1e verdieping: - Inkom - 2 vergaderzalen (transformeerbaar tot grote vergaderzaal) met reservatie via digitaal reservatiesysteem en presentatieschermen - Keuken - Eetzaal - Sanitair Netto kantooroppervlakte van 117 m², bestaande uit een gemeubelde landschapsbureel en een gemeubeld directiebureel. Het verhuurde kantoor beschikt over 10 plaatsen op de naastgelegen parking. Laadmogelijkheden voor elektrische wagens bespreekbaar Vlotte bereikbaarheid van de E40 en E403. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit instapklare burelen te huur in Oostkamp u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

320 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Kantoor te huur Oostkamp (RBJ61044)
850 €

8020 Oostkamp

Ben je op zoek naar een professionele en inspirerende kantoor-, praktijk- of handelsruimte voor jouw bedrijf? Deze prachtige ruimte is beschikbaar voor verhuur. De huidige huurder verhuist zijn activiteit naar een andere locatie. Locatie: De ruimte is gelegen langs de Albrecht Rodenbachstraat aan het rondpunt richting Brugge. Dit biedt een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid voor jouw bedrijf of activiteit. Omgeven door diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels en openbaar vervoer, is deze locatie ideaal voor zowel medewerkers als klanten. Kenmerken van de ruimte: Twee grote ruimtes: inkom met wachtkamer en de kantoor-, praktijk- of handelsruimte zelf Kitchenette met lavabo Apart toilet en berging Ruim en licht interieur, perfect voor een productieve werkomgeving Grote ramen met driedubbele beglazing: ideaal voor reclame en veel daglicht Ingewerkte stopcontacten in de vloer 2 autostaanplaatsen inbegrepen (derde parkeerplaats mogelijk) EPC in aanvraag Voordelen: Aantrekkelijke huurvoorwaarden Mogelijkheid tot langdurige of kortetermijnhuur Professioneel beheer en onderhoud van het gebouw Onmiddellijk beschikbaar Huurprijs: 850 euro/maand + 60 euro provisie gemeenschappelijke lasten Neem contact met ons op: Geïnteresseerd in het huren van deze ruimte? Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en meer informatie te ontvangen. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte werkplek voor jouw bedrijf. Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 86 96 74
Industrie te huur Oostkamp (RBJ57837)
1 625 €

8020 Oostkamp

Goed gelegen magazijn met een oppervlakte van 325 m² te huur langs de bedrijvige Legeweg te Oostkamp, dicht bij de N50 die een vlotte ontsluiting biedt naar de E40 via op- en afrit 9 Oostkamp. Van hieruit zijn zowel de kust als Brussel uiterst vlot bereikbaar. Via de expresweg op 4 km afstand heeft men eveneens onmiddellijke ontsluiting naar de E40 dankzij het knooppunt E40/E403 te Brugge. De loods, met een vrije hoogte van 6 m, heeft vooraan een glazen deur met grote glaspartij over de volledige hoogte en is achteraan toegankelijk via een automatische sectionale poort (alsook nog een aparte toegangsdeur). Verder is de unit voorzien van lichtstraat, polybetonvloer, verlichting, 40A en 3 x 400V. Het magazijn is momenteel ingericht als kantoorruimte met vals plafond. Het vals plafond kan in overleg weggenomen worden. Aanwezigheid van parkeermogelijkheden voor het gebouw. Beschikbaar per 01/04/2024. Tevens mogelijkheid tot huren van 351 m² of 676 m². Contacteer PANORAMA voor bijkomende plannen, inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

325 325 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Industrie te huur Oostkamp (RBJ57836)
3 380 €

8020 Oostkamp

Ruime en lichtrijke magazijnruimte en deels ingerichte kantoorruimte (samengevoegd) van 676 m² te huur in Oostkamp. De goed gelegen en goed zichtbare ruimtes hebben beiden vooraan een glazen deur met grote glaspartij over de volledige hoogte, aparte toegangsdeur en zijn achteraan toegankelijk via een automatische sectionale poort. De ene loods (325 m²) met polybetonvloer is momenteel deels ingericht als kantoorruimte met vals plafond (kan op vraag weggenomen worden). De andere ruimte (351 m²) heeft een sanitair blok met toilet en lavabo. Verder zijn beide units, met een hoogte van 6 m, voorzien van een lichtstraat, lichtdoorlatende polycarbonaatwand, 40A en 3 x 400V. Aanwezigheid van parkeermogelijkheden voor het gebouw. Beschikbaar per 01/04/2024. Tevens mogelijkheid tot huren van 325 m² of 351 m². Contacteer PANORAMA voor bijkomende plannen, inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

676 676 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Handelspand te huur Waardamme (RBJ41132)
3 500 €

8020 Waardamme

Uitstekend gelegen multifunctioneel handelspand bestaande uit een showroom (330 m²) in combinatie met een werkplaats (269 m²) te huur langs én met geweldige visibiliteit van de commerciële Kortrijksestraat met vlotte verbinding naar de op- en afrit 9 Oostkamp van de E40 (+/- 5,5 km) en onmiddellijke verbinding naar de E403. Geniet dankzij de talrijke raampartijen van veel natuurlijk lichtinval en een enorme zichtbaarheid. In combinatie met de ligging is dit dé ideale locatie om uw bedrijf in de kijker te zetten. Tevens aanwezigheid van privatieve parkeerplaatsen. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

599 1 Parkeerplaats(en) 599 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Industrie te huur Waardamme (RBJ41131)
3 500 €

8020 Waardamme

Uitstekend gelegen multifunctioneel handelspand bestaande uit een showroom (330 m²) in combinatie met een werkplaats (269 m²) te huur langs én met geweldige visibiliteit van de commerciële Kortrijksestraat met vlotte verbinding naar de op- en afrit 9 Oostkamp van de E40 (+/- 5,5 km) en onmiddellijke verbinding naar de E403. Geniet dankzij de talrijke raampartijen van veel natuurlijk lichtinval en een enorme zichtbaarheid. In combinatie met de ligging is dit dé ideale locatie om uw bedrijf in de kijker te zetten. Tevens aanwezigheid van privatieve parkeerplaatsen. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

599 1 Parkeerplaats(en) 599 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Handelspand te huur Oostkamp (RBI58407)
495 €

8020 Oostkamp

Dit in het centrum gelegen commercieel pand geniet van een ruime etalage, een winkelruimte van +/- 45m², een apart toilet, een polyvalente ruimte/ berging (ca. 10 m² en een teller lokaal. Meer info op kantoor! Meer weten?

64
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 82 37 71
Kantoor te huur Oostkamp (RBI47964)
1 480 €

8020 Oostkamp

Ruime en goedgelegen kantoorruimte in het commercieel centrum van Oostkamp. Deze ruime handelsruimte geniet van volgende indeling: Een ruime inkom, een balie met plaats voor één à twee werknemers, een vergaderruimte met voldoende lichtinval (voorzien van privacy stickers). Daarnaast is een ruime bureauruimte - aanwezig waar er op heden burelen voorzien zijn voor twee werknemers en een kleine keukenruimte. Bij de kantoorruimte hoort nog een ruime kelderberging die toegankelijk is vanuit de kantoorruimte. Alle inrichting is eigendom van de huidige huurder en overname hiervan is bespreekbaar. De totale oppervlakte van de handelsruimte bedraagt +/- 124m² Alle wanden zijn perfect weg neembaar, waardoor één grote ruimte gecreëerd kan worden. Meer info op kantoor. Meer weten?

124
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 82 37 71
Kantoor te huur Oostkamp (RBI36806)
8 925 €

8020 Oostkamp

Bent u op zoek naar een unieke kantoorruimte op een toplocatie met onmiddellijke verbinding naar belangrijke snelwegen? Dan is deze kantoorruimte van 595 m² op de 2e verdieping van de innovatieve en hypermoderne bedrijvencampus 'O-Forty' precies wat u zoekt. Gelegen naast op- en afrit 9 Oostkamp én met visibiliteit langs de E40 biedt deze ruimte een uitstekende bereikbaarheid. De kantoren zijn instapklaar en voorzien van een moderne inrichting met zwarte tinten en glazen tussenwanden, waardoor de ruimte een lichtrijke en open uitstraling heeft. Naast een open space met afzonderlijke burelen beschikt het kantoor over vergaderruimtes, een afzonderlijke bel, kitchenette en sanitair. Een splitsing van de ruimte is bovendien bespreekbaar met de verhuurder. U kunt ook gebruik maken van de gemeenschappelijke refter/ontspanningsruimte op de 4e verdieping en extra vergadermogelijkheden (en seminarie ruimtes) op het gelijkvloers. Er is nog een andere oppervlakte van 318 m² te huur op de 5e verdieping. Deze bedrijvencampus biedt nog vele andere voordelen, zoals een event space, coworking space, foodbar, fitness, padel, badgesysteem, pakjesmuur en ruime ondergrondse parkeermogelijkheden. Wacht niet langer en vestig uw bedrijf op deze unieke locatie! Neem contact op met PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### Meer weten?

595 595 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Handelspand te huur Oostkamp (RBI21001)
825 €

8020 Oostkamp

Deze fantastische handelsruimte heeft een toplocatie in het bruisende centrum van Oostkamp met op wandelafstand verschillende winkels, diensten en parkeermogelijkheden. De lichtrijke handelsruimte (+/- 50 m²) is bereikbaar via de gemeenschappelijke inkomhal en bestaat uit twee afscheidbare gedeelten. Tussen de twee ruimtes is een keukenruimte met kasten en een spoelbak voorzien. Het is mogelijk om een wachtruimte te voorzien in de inkomhal. Bij het pand hoort ook een toilet en een kelderberging. De ligging van het pand is een absoluut pluspunt in commercieel bruisend centrum van Oostkamp. Verschillende winkels & diensten zijn op wandelafstand gelegen, alsook openbaar vervoer (bushalte). Verschillende verbindingswegen zijn nabij gelegen. Heel wat parkeermogelijkheden in de buurt. Meer info op kantoor. Meer weten?

37 15 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 82 37 71
Kantoor te huur Oostkamp (RBE64780)
900 €

8020 Oostkamp

Verschillende coworking en flexible offices te huur in hypermodern kantorencomplex O-Forty, vlakbij afrit Oostkamp. Small Corner Office - Full service (2 werkposten) Inbegrepen in prijs: - Inrichting van de ruimte (meubilair kantoren en gemeenschappelijke ruimtes) - Alle onkosten van het gebouw zowel als de privatieve vloer (beveiliging, lift, onroerende voorheffing, nutsvoorzieningen, vuilnisbeheer, toiletten…) - Gebruik van gemeenschappelijke ruimte (2 kitchenettes en bartafels) op B1 met onbeperkt verbruik van water (aqualex), koffie en thee - IT voorzieningen: wifi (cisco meraki), internet, printing*, monitors in vergaderzalen - Onderhoud van het kantoor (1x per week) alsook dagelijks beheer van de gemeenschappelijke ruimtes - Inbegrepen** gebruik van de vergaderzalen op B1 voor een maandelijks budget tot € 100/werkpost/maand. - Zetelvestiging & postbedeling - Professioneel onthaal en aanspreekpunt tijdens kantooruren - Membership tot O-Forty met toegang tot het Meeting Center op gelijkvloers met foodbar, aanbod vergaderzalen aan membership tarief, vrij gebruik van de pakjesmuur in het Meeting Center alsook de flexruimte Facultatief: - Parkeerplaats in de ondergrondse parking: € 100/maand/voertuig - Uitbreiding van contract met extra gebruikers die toegang hebben tot de vloer & het kantoor: € 35/maand/persoon - Foodbar met (week)dagelijks vers aanbod ontbijt, lunch en koffie - Archiefruimte, fitness en padel - Telefoontoestel en/of permanentie Contract: - Contract van 6 maanden, automatisch verlengbaar maand over maand - Borg van 3 maanden huur - Maandelijkse opzeg na 6 maanden met 2 maanden opzegperiode - Opstartkost € 125 Meer informatie over de beschikbare ruimtes: ### Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit verschillende kantoorruimtes te huur in Oostkamp u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Kantoor te huur Oostkamp (RBE64777)
800 €

8020 Oostkamp

Verschillende coworking en flexible offices te huur in hypermodern kantorencomplex O-Forty, vlakbij afrit Oostkamp. Silent Room 8 - Full service (2 werkposten) Inbegrepen in prijs: - Inrichting van de ruimte (meubilair kantoren en gemeenschappelijke ruimtes) - Alle onkosten van het gebouw zowel als de privatieve vloer (beveiliging, lift, onroerende voorheffing, nutsvoorzieningen, vuilnisbeheer, toiletten…) - Gebruik van gemeenschappelijke ruimte (2 kitchenettes en bartafels) op B1 met onbeperkt verbruik van water (aqualex), koffie en thee - IT voorzieningen: wifi (cisco meraki), internet, printing*, monitors in vergaderzalen - Onderhoud van het kantoor (1x per week) alsook dagelijks beheer van de gemeenschappelijke ruimtes - Inbegrepen** gebruik van de vergaderzalen op B1 voor een maandelijks budget tot € 100/werkpost/maand. - Zetelvestiging & postbedeling - Professioneel onthaal en aanspreekpunt tijdens kantooruren - Membership tot O-Forty met toegang tot het Meeting Center op gelijkvloers met foodbar, aanbod vergaderzalen aan membership tarief, vrij gebruik van de pakjesmuur in het Meeting Center alsook de flexruimte Facultatief: - Parkeerplaats in de ondergrondse parking: € 100/maand/voertuig - Uitbreiding van contract met extra gebruikers die toegang hebben tot de vloer & het kantoor: € 35/maand/persoon - Foodbar met (week)dagelijks vers aanbod ontbijt, lunch en koffie - Archiefruimte, fitness en padel - Telefoontoestel en/of permanentie Contract: - Contract van 6 maanden, automatisch verlengbaar maand over maand - Borg van 3 maanden huur - Maandelijkse opzeg na 6 maanden met 2 maanden opzegperiode - Opstartkost € 125 Meer informatie over de beschikbare ruimtes: ### Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit verschillende kantoorruimtes te huur in Oostkamp u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00