Bedrijfsvastgoed te koop - Oostkamp

11 zoekertjes (1 - 11)
Prijs op aanvraag

8020 Oostkamp

Dit prachtig, door groen omgeven landgoed omvat een karaktervol landhuis, een ruime vakantiewoning met capaciteit voor 12 mensen alsook een B&B met drie gastenkamers. Het vakantiehuis biedt plaats aan 12 personen. Op het gelijkvloers bevinden zich een eet- en zitruimte (78,7 m²) alsook een keuken (6,3 m²) en het nodige sanitair bestaande uit twee wc's. Op het eerste verdiep situeren zich drie doucheruimtes, een wc en een slaapzolder voor 12 personen. Aansluitend aan het vakantiehuis is er een paarden accommodatie voorzien met 5 paardenstallen en extra opbergruimte. Ook een paddock paradise met de capaciteit van 10 extra paarden met een recente grote schuilstal. De B&B beschikt over een gemeenschappelijke ontbijtruimte (14 m²), een opbergruimte (3,3 m²) en drie gezellige gastenkamers met een zitruimte (19,5 m²), doucheruimte met wc (6,5 m²) en een als slaapruimte ingerichte mezzanine. ‘Le Plat Pays’ bevindt zich op het platteland in Moerbrugge, een deelgemeente van Oostkamp, aan de rand van het natuurgebied’ de Assebroekse meersen’. Het stadcentrum van Brugge ligt dichtbij (5 km) en is bereikbaar via een mooi rustig fietstraject. Langsheen onze B&B loopt de Beverhoutsfietsroute, ter hoogte van knooppunt 72. De B&B maakt deel uit van een charmante hoeve in cottagestijl, met ruime tuin en zwemvijver. De hoeve is een aktief kleinschalig project, gericht op eigen produktie met respect voor dier en natuur. Dit pand is niet onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Het woonhuis heeft momenteel een EPC label E (422 kWh). Mits het voorzien van een nieuwe CV ketel komt de woning in label D. De simulatie en offerte zijn in ons bezit. De andere gebouwen, zowel vakantiewoning als B&B, hebben een EPC label B en C. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een landhuis met vakantiewoning en B&B te koop in Oostkamp u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

18131
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Voorstel vanaf 299 000 €

8020 Waardamme

KIJK EN BIEDMOMENT OP ZATERDAG 29 JUNI 2024 (tussen 10u00 en 14u00) op afspraakU kunt een BOD uitbrengen op deze woning, rekening houdend met de AANVANGSPRIJS van € 299.000,00 , elk hoger BOD wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.BRUISENDE HANDELSZAAK met woonst op MAGNIFIEKE LOCATIE in het centrum van Waardamme in dit UNIEKE & CHARMEVOLLE PAND "t Oud Gemeentehuis". Deze TOPZAAK is gelegen langs verschillende wandel en fietsknooppunten. De gelijkvloers is een VOLLEDIG INGERICHTE HORECAZAAK bestaande uit een eetgedeelte & gezellige houtkachel die zeer gezellig is typerend voor een eetcafé maar kan dienstig zijn voor verschillende zelfstandige activiteiten. Deze indeling is er op heden: bar, toiletten voor dames en heren, volledig uitgeruste en zeer goed onderhouden professionele keuken & koelcel. Er is tevens een grote & zonnige koer/terras aanwezig achteraan toegankelijk via de zijpoort. Op het eerste verdiep komt U in het woongedeelte die bestaat uit een leefruimte & eetruimte, uitgeruste HIPPE keuken, Aangename badkamer met ligbad/douche, lavabo en toilet, tussenruimte/wasruimte en 2 slaapkamers maar er is mogelijkheid tot het bijmaken van slaapkamers op de zolder. Op de tweede verdieping is er nog een ZEER RUIME Zolder te bereiken met een vaste trap hier bestaat de mogelijkheid om nog extra slaapkamers bij te maken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? STRATEGISCH gelegen handelszaak , maak hier het begin van een succesverhaal! Bel ons snel om af te spreken!Gelijkvloers: Charmevolle handelsruimte met originele elementen die behouden gebleven zijn; Dit kan ook dienstig zijn als praktijkruimte/ keramiek / koffiebar / winkel/ kantoor; Professionele keuken; Sanitaire ruimte met toiletten voor dames en heren; Zonnige koer/terras; Eerste verdieping: 2 mooie slaapkamers; HIPPE INGERICHTE Keuken; Eetruimte & Leefruimte; Extra bergruimte; Badkamer met ligbad, Dubbele lavabo en toilet; Tweede verdieping: Zolderruimte te bereiken vaste trap waar er mogelijkheid is tot het bijmaken van extra slaapkamers. Troeven: Strategisch gelegen!; Dienstig voor verschillende zelfstandige activiteiten; Zeer ruim en veel mogelijkheden met het pand; Op zoek naar een nieuwe uitdaging dan is dit de ideale locatie; TOPZAAK op TOPLOCATIE!; Voor meer informatie of verdere vragen over dit karaktervolle pand aarzel zeker niet om ons te contacteren via ### Meer weten?

237
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 66 12 12
Prijs op aanvraag

8020 Ruddervoorde

Beenhouwerij (205m²) te koop met woonst (202m²) en atelier/loods (257m²) in Ruddervoorde . Deze eigendom geniet een commerciële ligging, grote winkelruimte met atelier en ingerichte keuken. Indeling: Gelijkvloers: - winkelruimte (44m²) slagerij met aparte inkomhal naar appartement - apart toilet - bureau / berging (10m²) met kleine kelder - 3 werkplaatsruimtes (111m²) - keuken/zithoek (26m²) met apart toilet en sanitaire ruimte Eerste verdiep: - gang met apart toilet - keuken (28m²) met toegang tot de leefruimte (33m²) - zeer ruim terras met buitenberging (52m²) - trappenhal naar de tweede verdieping Tweede verdiep: - 3 slaapkamers (19m², 15m², 11m²) - badkamer (10m²) met toilet, douche, bad en dubbele lavabo - loods/atelier met verdiep in (257m²) Troeven: - architectenplannen beschikbaar - polyvalent gebouw - ingang via de zijkant Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met woonst te koop in Ruddervoorde u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

664
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te koop Ruddervoorde (RBK99791)
Prijs op aanvraag

8020 Ruddervoorde

Beenhouwerij (205m²) te koop met woonst (202m²) en atelier/loods (257m²) in Ruddervoorde. De woning betreft een duplex boven het handelspand. Deze heeft 3 ruime slaapkamers en een uitzonderlijk groot terras (52m²). Deze eigendom geniet een commerciële ligging, grote winkelruimte met atelier en ingerichte keuken. Indeling: Gelijkvloers: - winkelruimte (44m²) slagerij met aparte inkomhal naar appartement - apart toilet - bureau / berging (10m²) met kleine kelder - 3 werkplaatsruimtes (111m²) - keuken/zithoek (26m²) met apart toilet en sanitaire ruimte Eerste verdiep: - gang met apart toilet - keuken (28m²) met toegang tot de leefruimte (33m²) - zeer ruim terras met buitenberging (52m²) - trappenhal naar de tweede verdieping Tweede verdiep: - 3 slaapkamers (19m², 15m², 11m²) - badkamer (10m²) met toilet, douche, bad en dubbele lavabo - loods/atelier met verdiep in (257m²) Troeven: - architectenplannen beschikbaar - polyvalent gebouw - ingang via de zijkant Meer weten?

661
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 44 49 99
Handelsfonds te koop Waardamme (RBK35515)
299 000 €

8020 Waardamme

Ontdek de charmes en het karakter van dit pand via volgende video: ### het centrum van Waardamme (Deelgemeente van Oostkamp) is dit historisch pand " 't Oud gemeentehuis " gelegen. Dit waardevolle pand betreft een commercieel gelegen handelspand werd voorheen uitgebaat als eetcafé, maar heeft mede door de ligging en door de mooie ruimtes ook heel wat andere mogelijkheden... Indeling: - Kelder- Gelijkvloers: U komt meteen binnen in de karaktervolle en charmante handelsruimte, die dienst deed als gelagzaal van het éétcafé en een ruimte is die de volle authenticiteit van het pand uitstraalt. Zo zijn er ook nog tal van de originele elementen behouden gebleven zoals de tegelvloer, de houten balken en de toog. Aansluitend vinden we op de voute een bijkomende ruimte als uitbreiding van de handelsruimte die tevens ook voorzien is van een gezellige houtkachel. Achteraan vinden we ook noge en grote keuken, koelcel alsook een sanitaire ruimte voorzien van een 3-tal toiletten. Verder vinden we aan de achterkant van het pand ook nog een gezellig en zongericht terras die tevens ook toegang heeft naar de naastliggende straat. -1ste verdiep: Lichtrijke en gezellige woonkamer met open volledig ingerichte keuken - badkamer voorzien een lavabo, ligbad en toilet - aansluitend vinden we een tussenruimte voor het plaatsen van uw wasmachine - 2 ruime slaapkamers-Zolder: via de vaste trap bereiken we de zeer grote zolder die mogelijkheid biedt tot het creëren van drie extra slaapkamers. Troeven: -Commerciële ligging-Historisch pand vol charme en karakter-Bijhorende woonst met 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 5 slpks)-Gezellig en zongericht terras-Zijdelingse toegang naar het terras-Waardevol pand met veel potentieel voor verschillende zelfstandige activiteitenBent u op zoek naar een goed gelegen handelspand met een bijhorende woonst? Dan is dit karaktervolle pand zeker het bezoeken waard! Contacteer ons snel via ### of ### Meer weten?

237
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 497 64 13 80
Handelspand te koop Oostkamp (RBK31191)
240 000 €

8020 Oostkamp

Aan de belangrijkste verkeersader van Oostkamp en met heel wat parkeermogelijkheden voor de deur is dit investeringspand absoluut TOP voor commerciële activiteiten. Dankzij de vlotte bereikbaarheid zijn klanten in een handomdraai bij u. Het handelspand, 114 m² groot, wordt op heden uitgebaat als broodjeszaak en bestaat uit volgende indeling: commerciële handelsruimte met aansluitende ruimte waarin op heden een keukenruimte is voorzien, een ruime berging, een toilet met lavabo en een privatief terras. Bij het handelspand hoort een ondergrondse kelderberging. De inrichting van het handelspand is voorzien door de uitbaters. Het gebouw werd in 2006 gebouwd waardoor het handelspand energiezuinig is met energielabel B. Een warmtepomp is voorzien als verwarming voor het pand. Bent u op zoek naar een handelspand met een uitstekende commerciële ligging die zeer vlot bereikbaar is? Twijfel niet en plan nu uw bezoek in! Meer weten?

114 20 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 82 37 71
Handelspand te koop Oostkamp (RBK23845)
1 175 716 €

8020 Oostkamp

Bent u op zoek naar een goede investering? Bekijk dan zeker eens dit dossier. Huurder: KBC Lopend huurcontract sedert 1996 Jaarlijkse huurinkomsten: 74.057,72 EURO Vraagprijs: 1.175.716,17 EURO exclusief kosten Verkoopprijs inclusief RR: 1.316.802,11 Yield van 5,70% Graag een afspraak of een bijkomende informatie. Mail gerust naar ### of bel naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Handelspand te koop Oostkamp (RBJ97419)
Prijs op aanvraag

8020 Oostkamp

Standingvolle en niet alledaagse eigendom (bouwjaar 2016) op een topligging die dienst kan doen voor horeca, vrij beroep, B&B, kantoor, toonzaal, winkel, enz... met ruime parking voor de deur! Werken en wonen in stijl, dat kan ook! Liever wonen alleen? Dan biedt deze woning zeer veel ruimte voor grote gezinnen, co-housing en kangoeroe wonen (2 aparte ingangen). Deze tot in de puntjes afgewerkte villa van de Masters in Massieve Houtbouw 'Mi Casa', wordt momenteel uitgebaat als B&B met bijhorende coffeebar en private woonst. De totale perceeloppervlakte bedraagt 1284 m². Bij het betreden van deze parel geniet u instant van het gezellige Mi Casa gevoel en valt het oog op de zeer kwalitatieve afwerking. Waardevolle troeven: - 100 % energiezuinig wonen en werken - volwaardige kelder van 114 m² met een vrije hoogte van 2,40 m - mooie polyvalente ruimtes op het gelijkvloers en de verdieping - 4 volwaardige slaapkamers en 4 badkamers - 2 hobby- of kinderkamers - duurzame technieken zoals vloerverwarming, warmtepomp (lucht-water), regenputten (2 x 10.000 liter), ledverlichting, 12 zonnepanelen en ventilatiesysteem type D - brandwerende wanden, plafonds en deuren in de gemeenschappelijke delen - afwerking met authentieke recuperatiematerialen in hout en overal maatwerkkasten - volledig gedraineerde en omheinde tuin, overdekte terrassen, aangelegde parking, private oprit - professioneel schilderwerk zowel binnen als buiten. Deze verkoop geschiedt onder de vorm van aandelen. Meer info op kantoor. Meer weten?

1284 10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 60 40 22
Handelsfonds te koop Oostkamp (RWC33669)
Prijs op aanvraag

8020 Oostkamp

Instapklare buurtsupermarkt met potentieel over te nemen in Oostkamp, een groeiende gemeente met een sterk ondernemerschap. De overname is gekoppeld aan een franchiseovereenkomst als zelfstandige uitbater / franchise-partner voor een bestaande Carrefour Express winkel. Ben je commercieel ingesteld, ben je een ondernemer in hart en ziel en heb je bovendien een passie voor de klant en voor de voedingsdistributie dan is dit een mooie opportuniteit om je eigen baas te zijn. Troeven: Commerciële topligging in belangrijke winkelstraat in centrum Oostkamp + Een sterk merk in een stabiele sector + Recente bouw ( eind 2017 ) + Gemakkelijk en snel winkelen in een aangename familiale sfeer + Groot aanbod verse producten + Instapklare zaak met bewezen omzet + Vast clienteel + Vast personeelsbestand + Vriendelijk personeel + Verzorgde, propere en goed onderhouden winkel + Vaste ( lokale ) leveranciers + Kredietwaardigheid opgebouwd bij leveranciers De zaak is over te nemen wegens gezondheidsredenen en het naderen van de pensioenleeftijd! De winkel heeft klantvriendelijke openingsuren, is open op zon- en feestdagen en voorziet onder andere : - Zelf vers gebakken brood en broodproducten - Vers geperst fruitsap - Verse bloemen - Verse groenten en bereide gerechten - Charcuterie en algemene voeding - Promoties - Thema en seizoensgebonden producten - Koffiemachine - Ruil boekenkas - Geschenkartikelen - Leveren aan huis Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
Handelspand te koop Oostkamp (RBI64394)
90 000 €

8020 Oostkamp

In het commerciële centrum van Oostkamp vinden we dit over te nemen eetcafé terug. Het pand ligt op wandelafstand van het Gemeenteplein, waardoor het geniet van een uitstekende bereikbaarheid. Op het terras vooraan komen heel wat vaste klanten van hun koffie genieten. Eenmaal we de zaak binnenkomen, komen we in een ruime eetruimte met gezellige bar, waar plaats is om een aperitief te nuttigen. Aansluitend treffen we een ruime veranda waar heel wat familiefeesten of ander aangelegenheden kunnen plaatsvinden. In zijn volledigheid biedt het pand plaats voor 40 tot 50 eters. Verder vinden we een volledig afgescheiden rookruimte voor +/- 10 personen, aparte toiletten voor dames en heren, en een berging/wasplaats met achterdeur. Aanpalend aan de uitgeruste keuken, bevindt zich een super praktische én ruime kelder. Tot slot bevat het pand nog een appartement met drie slaapkamers die op heden verhuurd is. Gaat jouw ondernemershart sneller slaan bij het zien van deze overname? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog meer info aan! Troeven *Goed draaiende zaak *Centrale ligging *Aparte rokersruimte *Verhuurd appartement Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 69 45
Handelspand te koop Oostkamp (RAQ24609)
445 900 €

8020 Oostkamp

Ruime handelswoning met een waaier aan mogelijkheden op slechts 1km van het centrum van Oostkamp. Deze woning bevat naast de handelsruimte, ook 5 slaapkamers, 2 keukens, een kelder, een ruime terras en een garage. Zeer veel potentieel! GELIJKVLOERS: De winkelruimte werd onderverdeeld in meerdere compartimenten. - Er is aansluitend een berging/wasplaats - een apart toilet - een nieuw ingerichte keuken/eetplaats met toegang naar de tuin (kunstgras) - inkomhal - bureel - garage - boven de garage is er nog een geïsoleerde (stockage)zolder - een kelder 1STE VERDIEPING: - inkomhal - gastentoilet - ruime woonkamer - groot terras (toegankelijk met een schuifraam) - ingerichte keuken - berging - eerste slaapkamer met dressing - ingerichte badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. 2DE VERDIEPING - 3 slaapkamers - apart toilet - doucheruimte - vaste trap naar de volledig geïsoleerd zolder Diversen: Regenwaterput, energiezuinig ( EPC 152 kWh/m2), dubbel glas, condenserende gaswandketel HR top (overal centrale verwarming) bewoonbare oppervlakte 185m2, totale oppervlakte 412 m2. Bestemming: woongebied, maar ook geschikt voor detailhandel, horeca, …. Meer info? Contacteer ons op het nummer 056/72.48.93! De eigendom kan vrij zijn bij akte. (Ref.14019) Meer weten?

412
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 72 48 93

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Oostkamp (8020) + Deelgemeenten.

920 000 €

8210 Loppem

Strategisch gelegen in de Stationsstraat te Loppem, maar enigszins onttrokken aan het zicht door fraai aangelegde hagen en boompartijen, geniet deze villa van een gegeerde combinatie van toegankelijkheid en privacy. Op enkele minuten rijden staat u in het centrum van Zedelgem, Oostkamp of Brugge. De E40 en E403 liggen tevens op een kattensprong. Met zijn ruime oprit, tuin en bijgebouwen (78 m² + 38 m²) biedt dit een enorm potentieel voor een conversie naar kantoren. Het pand staat op de erfgoedlijst, maar is niet beschermd. Het herenhuis beschikt hiervoor over volgende oppervlaktes: - Gelijkvloers (170 m²) - 1e verdiep (170 m²) - 2e Verdiep (84 m²) - Zolder (40 m²) - Kelder (50 m²) Het uitgestrekte rustgevende tuin rond de villa omvat een prachtig aangelegde tuin vol gezellige plekjes om van het groen te genieten en een garage die ruimte biedt voor diverse mogelijkheden. Voldoende parkeergelegenheid voegt praktisch comfort toe aan deze historische residentie. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Loppem u kan interesseren. Meer weten?

2512
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
920 000 €

8210 Loppem

Strategisch gelegen in de Stationsstraat te Loppem, maar enigszins onttrokken aan het zicht door fraai aangelegde hagen en boompartijen, geniet deze villa van een gegeerde combinatie van toegankelijkheid en privacy. Op enkele minuten rijden staat u in het centrum van Zedelgem, Oostkamp of Brugge. De E40 en E403 liggen tevens op een kattensprong. Met zijn ruime oprit, tuin en bijgebouwen (78 m² + 38 m²) biedt dit een enorm potentieel voor een conversie naar kantoren. Het pand staat op de erfgoedlijst, maar is niet beschermd. Het herenhuis beschikt hiervoor over volgende oppervlaktes: - Gelijkvloers (170 m²) - 1e verdiep (170 m²) - 2e Verdiep (84 m²) - Zolder (40 m²) - Kelder (50 m²) Het uitgestrekte rustgevende tuin rond de villa omvat een prachtig aangelegde tuin vol gezellige plekjes om van het groen te genieten en een garage die ruimte biedt voor diverse mogelijkheden. Voldoende parkeergelegenheid voegt praktisch comfort toe aan deze historische residentie. Voor de horeca-functie te kunnen uitoefenen zal wel de nodige bestemmingswijziging nodig zijn. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een horeca-opportuniteit te koop in Loppem u kan interesseren. Meer weten?

2512
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8200 Sint-Michiels

Dit instapklaar restaurant met ruim TERRAS en woongelegenheid heeft een interessante en commerciele hoekligging in Sint-Michiels Brugge. Dit gezellig en zeer gekend Italiaans familierestaurant heeft een vast clienteel, een bewezen omzet, ruime parkeermogelijkheid en is bovendien vrij van brouwer. Deze overname is gekoppeld aan de aankoop van het onroerend goed! Omvat een gelagzaal met een capaciteit van 40 personen, bar, open keuken, kelder, toiletten ( dames- heren- andersvalide), aanpalend een deels overdekt terras met een capaciteit van 60 personen, opslagruimte en een garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met douche. Op de tweede verdieping vinden we nog een ruime bureel- of leefruimte. Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - restaurant over te nemen - overname restaurant - handelsfonds te koop - verkoop handelsfonds - handel over te nemen - overname handel - overname horecazaak - horecazaak over te nemen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
295 000 €

8200 Sint-Michiels

Deze ruime en instapklare BUURTWINKEL ( 400 m² ) heeft een uitstekende commerciele ligging in Sint-Michiels Brugge. Een droog- en verswinkel met woon- en parkeermogelijkheid. Troeven :+ Volledig ingericht & uitgerust + Bewezen omzet + Vast clienteel + Verswinkel + Parking aanwezig + Woongelegenheid aanwezig + Uitstekende ligging. Kernwoorden - Gezellig winkelen - Vlakbij - Snel - Kwaliteit - Vers - Belgisch! Omvat een winkelruimte van 400 m², bureel, veranda, garage, personeelsruimte, gang, bakkerij met koel- en diepvriescel, opslagplaats, toilet en een parking met plaats voor een 7-tal wagens. De woongelegenheid omvat een leefruimte, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een tuin. #slimondernemen Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - handelsfonds te koop - verkoop handelsfonds - handel over te nemen - overname handel Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
495 000 €

8200 Sint-Michiels

Dit horecaspand met ruim TERRAS en woongelegenheid heeft een interessante en commerciele hoekligging in Sint-Michiels Brugge. Ruime parkeermogelijkheid in de buurt. Het ideale pand om wonen en werken te combineren. Deze verkoop is gekoppeld aan de overname van het handelsfonds ( instapklaar en gekend familierestaurant met vast clienteel, bewezen omzet en vrij van brouwer ) Omvat een gelagzaal met een capaciteit van 40 personen, bar, open keuken, kelder, toiletten ( dames- heren- andersvalide), aanpalend een deels overdekt terras met een capaciteit van 60 personen, opslagruimte en een garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met douche. Op de tweede verdieping vinden we nog een ruime bureel- of leefruimte. Energielabel E Totale oppervlakte : 345 m² Meer weten?

345
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
Handelspand te koop Loppem (RBI89031)
749 000 €

8210 Loppem

Indeling: Gelijkvloers: - Showroom (ca. 130 m²) - Burelen (ca. 50 m²) - werkplaats (ca. 200m²) - magazijn (ca. 215 m²) - keuken (ca. 20 m²) - ruime garage (ca. 25 m²) Privé Woning: (ca. 220 m²) - aparte inkom - open keuken - royale woonkamer - 3 slaapkamers - badkamer - dakterras met berging ( ca. 85 m²) Kelder: - volledig onderkelderd met meerdere bergkamers - ruime garage (40 m²) Troeven: - Mooie toonzaal met grote glaspartijen - grote visibiliteit - geschikt voor detailhandel en groothandel - volledig aparte woning met zonnig dakterras - centrale ligging - asbestvrij gebouw Perceelsoppervlakte: 1.170m² ingekleurd als woonzone met landelijk karakter Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met magazijn, werkplaats en woonst te Loppem u kan interesseren. Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via ### of op ### Meer weten?

1170 766 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Prijs op aanvraag

8310 Assebroek

Dit prachtig historische pand 'Hof van Versailles' werd omgebouwd tot een modern kantoorgebouw (1000m² bruto - 811 m² netto) met hoogstaande, kwalitatieve afwerkingsgraad. Door de centrale ligging nabij de stadskern biedt dit pand tal van mogelijkheden voor ondernemers. Indeling: - Gelijkvloers (461 m²) bestaande uit inkomhal met ontvangstruimte, kantoorruimte (173 m²), vergaderzaal (30 m²), bergruimte / archief (25 m² - 50 m²), sanitaire ruimte en keuken, - 1e verdieping (200 m²) bestaande uit directiebureel, kantoorruimte (21 m² - 78 m²), toonzaal (75 m²) en sanitaire ruimte. - 2e verdieping (150 m²) bestaande uit trainingszaal/vergaderruimte (40 m²) en archief (107 m²). Afwerking: Tegelvloer, spot- / LED-verlichting, dubbele beglazing met houten schrijnwerk, centrale verwarming via warmtepompen, airco, alle data-bekabeling, alarm. Troeven: - Historisch pand - Grondige renovaties (2002 en 2016) - Parking: circa 12 wagens (uitbreiding mogelijk bij buren) - Centrale topligging nabij stadskern vlakbij de ring van Brugge Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek contacteer Vincent ### of mail naar ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 62 44 14
475 000 €

8000 Brugge

Dit huis met ruim magazijn (154 m²), bevindt zich op een centrale locatie aan het begin van de Oostendse Steenweg in Brugge, dichtbij het stadscentrum. Naast het woongedeelte beschikt het pand over een met ruim magazijn (154 m²)dat toegankelijk is via een automatische poort. Het biedt ruimte aan 4 tot 5 wagens maar is ook zeer geschikt als werkplaats of opslagplaats voor een zelfstandige. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en is bereikbaar via de trap aan de voorzijde van het pand of via de binnentrap vanuit de garage/magazijn. De eerste verdieping heeft een volledig uitgeruste, eigentijdse keuken (keukeneiland, premium Falcon-fornuis, alsook alle benodigde apparatuur). De grote keuken heeft ruimte voor een eetplaats. Het biedt toegang tot de grote berging, alsook twee grote slaapkamers aan de achterzijde (met voorzieningen voor een extra badkamer), en tot de lichtrijke leefruimte en zitruimte aan de voorzijde van de woning. Op de tweede verdieping bevindt zich de derde en vierde slaapkamer, ideaal als 1-persoonsslaapkamer, dressing of voor extra berging. Daarnaast is er ook de badkamer, compleet met een dubbele wastafel en inloopdouche. De woning te koop biedt veel vastgoed-potentieel gezien de combinatie met de magazijnruimte op het gelijkvloers. Indeling: Gelijkvloers: - Inkomhal - Magazijn/garage Eerste verdieping: - Keuken - Berging - Slaapkamer 1 - Slaapkamer 2 - Zitruimte - Eetruimte Tweede verdieping: - Slaapkamer 3 - Slaapkamer 4 (1 persoon) - Badkamer Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn met woonst te koop in Brugge u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

167
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
950 000 €

8000 Brugge

Net onder de St Jakobskerk, op enkele passen van de Markt, bevindt zich deze verrassend ruime, grondig gerenoveerde woning (’23) met grote tuin en zicht op prachtige Reitjes van Brugge. Het pand bestaat uit een vergunde horecazaak vooraan met daarboven een B&B kamer en grote woonst. Het pand verbreedt enorm achteraan, daar is het 11meter breed! Alles werd super grondig en duurzaam gerenoveerd tot in de puntjes. Enkel de horecazaak en kamer kunnen nog afgewerkt worden naar eigen wens. Na de horecaruimte, is een patio en doorgang naar de woonst met slaapkamer op het gelijkvloers, bureel, grote en luchtige leefruimte met nieuwe open en ingerichte keuken. Van hieruit heeft men zichten op de groene tuin die uitkomt aan het water. Op de eerste verdieping hebben we de gastenkamer, badkamer, slaapkamer nachthall en privé badkamer. In de dakverdieping is een vernieuwde ruimte met slaaphoeken en douchekamer. Handige en droge kelder met technieken aanwezig. Perceelsoppervlakte van maar liefst 325m² in super hartje Brugge! Karaktervolle klokgevel, achter deze gevel schuilt enorm veel! Volgende is ook aanwezig: nieuwe daken, goedgekeurde elektriciteit, nieuwe ramen, ventilatiesysteem, leidingen, verwarming, …. . Pand met tal van mogelijkheden, werken/wonen perfect mogelijk! Succes verzekerd! Bekijk de virtual tour ### EPC: 270 kWh/m² (UC:3153914) C/Vg/Wche/Gvhr/Gv/Gmo Meer weten?

325
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 496 80 00 80