Bedrijfsvastgoed te huur - Sint-Gillis

27 zoekertjes (1 - 20)
450 €

1060 Sint-Gillis

idéalement situé sur le "Avenue du Roi, près des grands axes. A proximité immédiate des transports et des commerces. Bureau de 26m² privatif, et en commun avec un autre bureau: une salle attend de 16m² et une toilette. Provision de charges de 100Euros (chauffage, eau, précompte immobilier, communs). electricité à partager avec autre bureau sur base de compteur de passage. A SAISIR!!! Contrat minimum 1 an. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 375 66 62
909 €

1060 Sint-Gillis

Productieve werkplek voor drie waarbij voor alles is gezorgd. U werkt op een flexibele manier in onze kantoorruimte South Centre Titanium. Dankzij de uitstekende regionale en internationale verbindingen kunt u eenvoudig bezoekers uit heel Europa ontvangen. Haal het meeste uit uw productiviteit in een traditionele, professionele setting en geniet van natuurlijk licht dat naar binnen stroomt door de grote ramen. Wilt u zakendoen combineren met ontspanning? Ontdek hoe Brussel eruitzag in de 16de eeuw en breng een bezoekje aan de Hallepoort. Na een duik in het verleden begeeft u zich weer in het heden: na een metrorit van zes minuten bent u in de buurt van cafés, theaters, tentoonstellingen en de sfeervolle Grote Markt. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 15 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Brussels, South Station , ideaal voor 3 werknemers . Onze gemiddelde kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 60 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 909€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
1 109 €

1060 Sint-Gillis

Boek een volledig kant-en-klaar kantoor voor vier, en wij zorgen ervoor dat alles altijd soepel verloopt. U werkt op een flexibele manier in onze kantoorruimte South Centre Titanium. Dankzij de uitstekende regionale en internationale verbindingen kunt u eenvoudig bezoekers uit heel Europa ontvangen. Haal het meeste uit uw productiviteit in een traditionele, professionele setting en geniet van natuurlijk licht dat naar binnen stroomt door de grote ramen. Wilt u zakendoen combineren met ontspanning? Ontdek hoe Brussel eruitzag in de 16de eeuw en breng een bezoekje aan de Hallepoort. Na een duik in het verleden begeeft u zich weer in het heden: na een metrorit van zes minuten bent u in de buurt van cafés, theaters, tentoonstellingen en de sfeervolle Grote Markt. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 20 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Brussels, South Station , ideaal voor 4 werknemers . Onze gemiddelde kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 60 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 1109€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Industrie te huur Sint-Gillis (VBB40706)
600 €

1060 Sint-Gillis

Quartier Ma Campagne, dans le site unique des Glacières, dédié exclusivement aux artistes et artisans, nous vous proposons à la location un atelier offrant une superficie de +/- 48m². Situé au rez-de-chaussée, à l'entrée du site des Glacière, l’accès à l'atelier se fait par une double porte fenêtre qui apporte la lumière, espace équipé d'un wc séparé avec lave-mains (accès à l'eau). Charges Mensuelles : 110€ qui comprennent : Consommation privative d'eau- Entretien et électricité des communs - Taxe régionale - Précompte - Gestion d’accès. Conditions de Location : Destiné uniquement aux artistes et artisans (PAS DE STOCKAGE-PAS DE NOURRITURE-PAS DE CULTE) - Bail de 1 an renouvelable. Pour plus d'informations et pour organiser une visite, veuillez contacter Cécile Email : ### - Phone : ### D'autres ateliers sont disponibles sur le site : ### Ne manquez pas cette opportunité unique de rejoindre une communauté d'artistes dynamiques dans un espace conçu pour favoriser la créativité et l’inspiration ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 489 52 95 21
Handelspand te huur Sint-Gillis (VBB33818)
1 500 €

1060 Sint-Gillis

Op een steenworp afstand van het Parvis de Saint-Gilles, presenteert Revimmo Brussels een zeldzame kans in het hart van Saint-Gilles: een commerciële ruimte van ongeveer 120m². Voorheen gebruikt als slagerij, biedt deze ruimte op de begane grond een oppervlakte van ongeveer 60m², met een prachtige etalage van 5m met markies, een grote ruimte voorzien van koelvitrines, ingebouwde koelkasten en planken met volledig betegelde muren en ingebouwde spots. Deze ruimte biedt toegang tot een koelcel. Aan de achterkant van de winkel zijn een opslagruimte en een binnenplaats beschikbaar. In de kelder bevindt zich een technische ruimte en twee kamers met dezelfde oppervlakte als de winkel, waarvan er één is uitgerust met een koelcel. Een van de kamers in de kelder is voorzien van professionele afzuigkappen. De winkel heeft een directe toegang vanuit de winkel zelf en een tweede ingang via het trappenhuis. Het is onmiddellijk beschikbaar. De huidige bestemming is een slagerij, maar het is mogelijk om deze gemakkelijk te wijzigen, behalve voor nachtwinkels. Deze commerciële ruimte is vrij van huur en wacht op u. Voor meer informatie en om een bezoek te regelen, kunt u contact met ons opnemen: Revimmo Brussels - ### - ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Kantoor te huur Sint-Gillis (VBB32870)
500 €

1060 Sint-Gillis

Saint-Gilles / Victorielaan, Rêvimmo Brussels presenteert twee ideaal gelegen aparte kantoren. Het eerste kantoor biedt een oppervlakte van 70m² voor een prijs van €600/maand en het tweede kantoor heeft een oppervlakte van 40m² voor een prijs van €500/maand. U kunt gebruikmaken van sanitaire voorzieningen met een toilet en een keuken voor extra gemak in uw dagelijkse werkzaamheden. U heeft ook de mogelijkheid om een evenementen- en presentatieruimte in het complex te huren voor uw occasionele behoeften of om klanten te ontvangen. De maandelijkse kosten bedragen €150 per kantoor en omvatten elektriciteit en water. Centrale verwarming is voorzien. Deze locatie is ideaal gelegen, dicht bij snelwegen en winkels, wat optimale toegankelijkheid en gemakkelijke verplaatsingen en professionele uitwisselingen garandeert. Het gebouw is uitgerust met een conforme lift. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons agentschap Rêvimmo Brussels op ### of per e-mail via ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Kantoor te huur Sint-Gillis (VBB28679)
800 €

1060 Sint-Gillis

Vlakbij Place Stéphanie biedt Barnes dit gemeubileerde privékantoor aan, gelegen in een gebouw dat wordt beveiligd door een elektrische koetsingang, met een camera bij de ingang en een alarmsysteem. Het bestaat uit een ruimte van 25m2 (kantoor) en een vergaderruimte van 17m2, uitgerust met een projectiescherm. De ruimte is volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht, met ingebouwde opbergkasten en nette verlichting. Er wordt btw gerekend over de huur, servicekosten en parkeerplaats (€100 excl. btw optioneel). Mogelijkheid tot ophalen en overbrengen van post + scanservice. Forfaitaire maandelijkse kosten van (€30 excl. btw) zijn inclusief verwarming, elektriciteit, Wi-Fi (fiber) en schoonmaak. Onroerende voorheffing te betalen door de huurder in verhouding tot de bezette oppervlakte (momenteel €34/maand). Beschikbaar per direct. Diverse: lift, eigen ingang, waterontharder, intercom, filter ventilatiesysteem. Dicht bij winkels op Louizalaan, tram, metro en restaurants. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 880 15 15
Handelspand te huur Sint-Gillis (VBB29278)
1 980 €

1060 Sint-Gillis

Pearl Immo a le privilège de vous présenter ce très attractif espace commercial de +/- 108 m², idéalement situé au carrefour de la Chaussée de Charleroi, rue Defacqz et rue de la Victoire, immédiatement adjacent au quartier Châtelain, au croisement de nombreux transports en commun et doté d’un intense passage piétonnier. Le local et ses annexes se composent comme suit : à l’avant un accès public de +/- 60m², un couloir de +/- 9m² dessert 3 pièces de stockage de +/- 14 - 14 et 11m². Loyer 1980 €/mois + précompte immobilier 160€/mois. Compteurs individuels - pas de charges communes, ni de pas-de-porte Information et visite: Pearl Immo réf. agence 84917043. Tél: ### - M. ### Annonce non contractuelle Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 201 80 00
Industrie te huur Sint-Gillis (VBB27648)
490 €

1060 Sint-Gillis

Quartier Ma Campagne, dans le site unique des Glacières, dédié exclusivement aux artistes et artisans, nous vous proposons à la location un atelier offrant une superficie de +/- 35m². Cet espace agréable et lumineux est idéal pour les créateurs en quête d'un environnement inspirant. Caractéristiques de l'Atelier : Superficie : +/- 35m² - Espace coin d’eau -WC séparé - Chaudière individuelle pour l’eau chaude et le chauffage - Système air Co (chaud/froid). Charges Mensuelles : 74€ qui comprennent : Consommation privative d'eau Entretien et électricité des communs - Taxe régionale - Précompte - Gestion d’accès. Conditions de Location : Destinée uniquement aux artistes et artisans - Bail de 1 an renouvelable. Pour plus d'informations et pour organiser une visite, veuillez contacter Wild Properties : Site web : ### - Email : ### - Phone : ### Ne manquez pas cette opportunité unique de rejoindre une communauté d'artistes dynamiques dans un espace conçu pour favoriser la créativité et l'inspiration. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 489 52 95 21
Kantoor te huur Sint-Gillis (VWC93683)
1 389 €

1060 Sint-Gillis

Krijg toegang tot een inspirerende kantoorruimte voor vijf, ontworpen om teams te helpen hun werk zo goed mogelijk te doen. U werkt op een flexibele manier in onze kantoorruimte South Centre Titanium. Dankzij de uitstekende regionale en internationale verbindingen kunt u eenvoudig bezoekers uit heel Europa ontvangen. Haal het meeste uit uw productiviteit in een traditionele, professionele setting en geniet van natuurlijk licht dat naar binnen stroomt door de grote ramen. Wilt u zakendoen combineren met ontspanning? Ontdek hoe Brussel eruitzag in de 16de eeuw en breng een bezoekje aan de Hallepoort. Na een duik in het verleden begeeft u zich weer in het heden: na een metrorit van zes minuten bent u in de buurt van cafés, theaters, tentoonstellingen en de sfeervolle Grote Markt. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 30 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Brussels, South Station , ideaal voor 5 werknemers . Onze grote kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 75 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 1389€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Handelspand te huur Sint-Gillis (VBA92700)
1 100 €

1060 Sint-Gillis

SAINT - GILLES (Réf GL155) Saisissez cette opportunité exceptionnelle de louer UN REZ DE CHAUSSEE COMMERCIAL, idéalement situé au CŒUR de Saint - Gilles. Ce local offre un emplacement stratégique pour votre entreprise ou bureau. Ne manquez pas cette chance unique d'établir votre activité dans l'un des quartiers les plus dynamiques de la capitale belge. Prix de location : 1 100 € par mois. Contactez notre agence Century 21 Action au ### Dès aujourd'hui pour plus d'informations et pour planifier une visite. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 425 08 03
Kantoor te huur Sint-Gillis (VBA42814)
1 900 €

1060 Sint-Gillis

PLACE BARA : à deux pas de la gare du Midi et des transports en commun, à proximité du centre-ville : libre, inoccupé, disponible : plateau de bureaux avec entrée privative et exclusive, escalier privatif, et sas d'entrée sécurisé et blindé, bureau d'accueil (réception), kitchenette, vestiaire, 2 locaux sanitaires avec WC, salle de réunion, grands bureaux à l'avant, plusieurs bureaux cloisonnés à l'arrière, salle d'archives, etc., cave en sous-sol. Loyer souhaité = 1900€/mois (hors charges). Provision sur charges = 300€/mois. Visite sur rendez-vous : inscription par SMS/WhatsApp = ### (Mr Chris. Delbrouck) ou par Email : ### - AGENCE IMMO2A-DELBROUCK Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 742 18 58
Kantoor te huur Sint-Gillis (VBA90245)
2 350 €

1060 Sint-Gillis

Maxime Real Estate stelt u deze mooie handelsruimte met tuin voor. Gelegen in een éénrichtingsstraat nabij Hallepoort/St-Gillis plein, openbaar vervoer, winkels, bars/restaurants,... Dit energiezuinig, casco geleverde handelspand is gelegen op het gelijkvloers van een klein gebouw en is als volgt samengesteld: Inkomhal, handelsruimte +/-75m² op het gelijkvloers met vitrine en toegang gevend tot privatieve tuin +/-20m². Er is tevens +/-65m² beschikbaar op het onderverdiep voorzien van sanitaire installaties. Bijkomende informatie: Dubbele beglazing, collectieve verwarming op gas, elektriciteit conform, provisie lasten €125/maand, KI (nog te bepalen) op kosten van de huurder. Wenst u meer informatie over dit pand of eventueel een bezoek? Contacteer ons: ### of ### . De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 771 16 35
Kantoor te huur Sint-Gillis (VBA07911)
1 560 €

1060 Sint-Gillis

Brussel, vlakbij het Zuidstation, in de gemeente Sint-Gillis, mooi kantoor van ±144m² gelegen op de 1e verdieping van een gemengd winkel-/kantoor-/residentieel gebouw. Mooie ingang in Bourgondische steen, lift, grote voordeur. Bestaande uit een kitchenette, een open ruimte en 3 individuele kantoren, WC M/V. Bekabelde kantoren, LED-verlichting. Gerenoveerde kantoren, klaar voor gebruik. Per direct beschikbaar. Diversen: - Gemeenschappelijke lasten: 250€/maand - Onroerende voorheffing: 150€/maand -------------- Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 340 24 88
Industrie te huur Sint-Gillis (VBA55829)
2 300 €

1060 Sint-Gillis

Proximité Gare du Midi: bel ensemble comprenant un atelier 80 m² - bureau 60 m² - entrepot 195 m² - stockage 200 m² et garage double de 35 m² pour un total de 570 m² Hauteur 3,10 m, compteurs individuels eau, gaz et électricité - chauffage individuel gaz pour les bureaux et aérotherme pour les entrepots.A voir. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 345 00 72
Industrie te huur Sint-Gillis (VBA55584)
470 000 €

1060 Sint-Gillis

Proximité Gare du Midi bel ensemble comprenant: atelier 80 m² - bureau 60 m² - entrepot 195 m² - stockage 200 m² et garage double de 35 m² pour un total de 570 m² Hauteur 3,10 m , compteurs individuels eau, gaz et électricité - chauffage individuel gaz pour les bureaux et aérotherme pour les entrepots.A voir. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 345 00 72
Handelspand te huur Sint-Gillis (VBA44725)
2 000 €

1060 Sint-Gillis

JANSON I CHAUSSEE DE CHARLEROI: 108m2 commerciële begane grond ideaal gelegen dicht bij de Chatelain. Mogelijkheid HORECA. Grote opslagruimte aan de achterkant. Goede zichtbaarheid. Borden in de buurt: Louis Delhaize, Coco Donuts, Apotheek, ....Meer informatie en bezoek ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 533 40 40
Kantoor te huur Sint-Gillis (VWC93673)
629 €

1060 Sint-Gillis

Ga meteen aan de slag met een kant-en-klare kantoorruimte voor twee. U werkt op een flexibele manier in onze kantoorruimte South Centre Titanium. Dankzij de uitstekende regionale en internationale verbindingen kunt u eenvoudig bezoekers uit heel Europa ontvangen. Haal het meeste uit uw productiviteit in een traditionele, professionele setting en geniet van natuurlijk licht dat naar binnen stroomt door de grote ramen. Wilt u zakendoen combineren met ontspanning? Ontdek hoe Brussel eruitzag in de 16de eeuw en breng een bezoekje aan de Hallepoort. Na een duik in het verleden begeeft u zich weer in het heden: na een metrorit van zes minuten bent u in de buurt van cafés, theaters, tentoonstellingen en de sfeervolle Grote Markt. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 10 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Brussels, South Station , ideaal voor 2 werknemers . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 50 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 629€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
Kantoor te huur Sint-Gillis (VWC93672)
439 €

1060 Sint-Gillis

Focus op de groei van uw bedrijf met een professioneel kantoor alleen voor u. U werkt op een flexibele manier in onze kantoorruimte South Centre Titanium. Dankzij de uitstekende regionale en internationale verbindingen kunt u eenvoudig bezoekers uit heel Europa ontvangen. Haal het meeste uit uw productiviteit in een traditionele, professionele setting en geniet van natuurlijk licht dat naar binnen stroomt door de grote ramen. Wilt u zakendoen combineren met ontspanning? Ontdek hoe Brussel eruitzag in de 16de eeuw en breng een bezoekje aan de Hallepoort. Na een duik in het verleden begeeft u zich weer in het heden: na een metrorit van zes minuten bent u in de buurt van cafés, theaters, tentoonstellingen en de sfeervolle Grote Markt. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 8 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Brussels, South Station , ideaal voor 1 werknemers . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 50 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 439€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11