Bedrijfsvastgoed te huur - Voormezele

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Voormezele (8902).

1 500 €

8900 Ieper

U wenst te ondernemen en bent op zoek naar een instapklare ruimte op zichtlocatie? Dit handelsgelijkvloers is een mooie opportuniteit en gelegen op een uiterst commerciële ligging te Ieper! Aan het rondpunt bij de Haiglaan, Capronstraat en de Maloulaan geniet u ten volle van de visibiliteit en de bereikbaarheid! Mooie plafondhoogtes, en de hoekligging, zorgen voor de ruimtelijkheid en de lichtinval. Bij het binnenkomen is er 1 grote ruimte waar meerdere bureau's / ontvangstbalie kan geplaatst worden. Verder zijn er 2 mooie afgesloten ruimtes aanwezig die kunnen dienen als vergaderzaal of aparte bureauruimte. Aparte toiletruimte, keukenruimte en koer. Deze kantoorruimte is instapklaar! Parkeergelegenheid in de buurt / station op wandelafstand ! Extra punten: Ruime kelderberging aanwezig Huur 1.500 €/mnd + €95 (syndicus/verzekering)/mnd + OV. Meer weten?

145
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 800 €

8900 Ieper

Handelspand in het bruisende stadscentrum van Ieper Deze zaak is een voormalige chocolatier, maar kan ingevuld worden voor verschillende commerciële doeleinden. Er zijn drie verdiepingen die momenteel dienst doen als stockageruimte. Ook is er een droge kelder en sanitair aanwezig. Bekijk hier ook de subsidies die stad Ieper aanbiedt voor startende handelszaken: ### Meer weten?

190
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBJ00774)
620 €

8900 Ieper

Pal in het historisch centrum van Ieper vindt men dit inpandig handelspand/praktijk. Perfect voor een instituut, kantoor, ontvangstruimte. Dit voor elke beginnend zelfstandige. De indeling is als volgt: gemeenschappelijke inkomhal - wachtzaal/berging - werkruimte/praktijkruimte - extra bureau/praktijkruimte - apart toilet - kitchenette. Het pand beschikt ook nog over een aparte kelderberging. Huurprijs: 620 euro/maand. Vrij 1/08/2024. Contacteer ons gerust voor meer info! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBI93774)
695 €

8900 Ieper

Deze handelsruimte is gelegen langs de Zonnebeekseweg, een invalsweg, te Ieper op wandelafstand van de Grote Markt. Het pand is als volgt ingedeeld: winkelruimte (60,54m²) - warme keuken (15,83m²) - koude keuken (12,29m²) - frigocel (7,24m²) - toilet (1,29m²). De huidige inrichting kan verder gebruikt worden, maar er is zeker ook een mogelijkheid om dit pand te gebruiken als kantoorruimte of dergelijke. Verder is het pand ook bereikbaar via de achterkant voor bijvoorbeeld leveranciers. Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

430
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBI90058)
1 300 €

8900 Ieper

In het hartje van Ieper, nabij de Grote markt bevindt zich dit modern handelspand. Dankzij de centrale ligging is het erg vlot bereikbaar en is aan zichtbaarheid geen gebrek. Alsook zullen de monumentale gevel van dit pand en zijn centrale ligging ongetwijfeld bijdragen tot het succes van uw zaak. Bij het binnenkomen komen we in de commerciële ruimte terecht, deze is voorzien van een grote vitrine wat zorgt voor veel lichtinval en visibiliteit. Verder vinden we in het pand nog een berging, een keuken en een koertje terug. Voor het handelspand is er bovendien heel wat parkeergelegenheid voorzien. Kan je niet wachten om een bloeiende zaak te starten in het hartje van Ieper? Dan is dit uw kant! Aarzel niet, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse! Troeven * Uiterst gunstige ligging * Instapklaar * Centraal gelegen * Vlot bereikbaar 1) Stedenbouwkundige bestemming: wche : woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde 2) Beschermd erfgoed: ja 3) Geïnventariseerd erfgoed: / 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) keuringsattest elektriciteit: ja Meer weten?

115 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBI77428)
2 900 €

8900 Ieper

Op amper 350 meter van de Grote Markt en het Station van Ieper vinden we dit casco handelspand te huur die oneindig veel mogelijkheden biedt. Boetiek, kantoor, voedingszaak, horeca, retail, noem het en het is mogelijk op deze locatie! De eigenaar staat open voor een commerciële tegemoetkoming in huur afhankelijk van de werken die de huurder aan het pand zou uitvoeren. Indeling: Gelijkvloers: een commerciële ruimte +/- 265 m², een achterliggende berging en nooduitgang langs achter. Op de eerste verdieping vinden we een één-slaapkamer appartement met leefruimte ( nog te installeren keuken ), zonnig terras, slaapkamer, badkamer en apart toilet. Er is tevens een achterliggende afgesloten garagebox. Troeven: - LOCATIE in het hart van de Ieperse Retail: op 350 meter wandelen ben je aan het station of op de Grote Markt van Ieper waar je alle faciliteiten vindt: horeca, winkels, slager, bakker, bank,.... - volledig nieuw met steeldeck en 2 lichtkoepels - 16 zonnepanelen - rolstoelvriendelijke ingang + toilet - spanning 3 faze (400V) - regenwater voorzien - Tormax automatische schuifdeuren - toegang langs achter ( gemakkelijk bereikbaar met fiets/te voet of van bij de garage ) Wens je meer informatie of plan je graag een bezoek, contacteer ons gerust! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBI67939)
1 350 €

8900 Ieper

In de Rijselstraat, in het hartje van Ieper, stellen wij u dit prachtige handelspand met een unieke woonst voor. Dankzij de centrale ligging ben je in een mum van tijd op de Grote Markt. Zo zijn lokale handelaars, supermarkten, scholen en zoveel meer op wandelafstand bereikbaar. Een grote troef bij dit handelspand is de vele nabijgelegen parkeergelegenheden. De indeling van het handelspand als volgt. Via de inkom, waar aan beide zijden vitrinekasten met veiligheidsglas te vinden zijn, komen we in de handelsruimte terecht. Hier beschikken we over een ruimte van 55 m² die voor tal van toepassingen gebruikt kan worden. Voormalig werd dit pand uitgebaat als juwelierszaak, maar het is zeker ook geschikt als kleinhandel, horeca, kantoor,... Langs achter hebben we een ruime tuin van 100m² met een poortje die toegang biedt tot het naastliggend straatje. Optie om bovenliggend appartement bij te huren. Ben je op zoek naar een handelspand in het centrum van Ieper? Dan is dit je kans! Aarzel niet, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse! Troeven * Uniek handelspand * Centrale ligging * Ruime stadstuin 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

228 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBI63668)
580 €

8900 Ieper

Hippe winkelruimte te huur in het centrum van Ieper. Het pand is gelegen op de splitsing met de Tempelstraat en geniet dus van een goede visibiliteit. Bestaande uit: * gelijkvloers: polyvalente ruimte met etalage; * kelderruimte: stapelruimte, sanitair en office. Voldoende parkeermogelijkheden dankzij parking Esplanade. Bent u op zoek naar een commerciële ruimte in Ieper? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

50 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ieper (RBI43919)
700 €

8900 Ieper

Polyvalente ruimte te huur in het centrum van Ieper. Deze ruimte maakt onderdeel uit van het Novotel waardoor een kantoor voor een toeristische activiteit hier volledig tot zijn recht zou komen. Daarnaast is de ruime etalage in het historisch centrum van Ieper ook een grote troef. De ruimte is voorzien van elektriciteit en verwarming. De verdere afwerking is in samenspraak met de eigenaar. Deze ruimte leent hem ook perfect voor een vrij beroep die ondersteunende diensten kan leveren aan het hotel (bv. schoonheidsspecialist). Bent u op zoek naar een kantoor in Ieper? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBI21233)
Prijs op aanvraag

8900 Ieper

Instapklaar handelspand te huur in het centrum van Ieper. Het pand is gelegen vlak aan de Grote Markt en heeft hierdoor veel visibiliteit. Oppervlakte: +/- 230m² Specificaties: - commerciële ruimte - sanitair - kitchenette Beschikbaarheid: Onmiddellijk beschikbaar Bent U op zoek naar een handelspand te huur in het centrum van Ieper? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### 11! Meer weten?

230 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBI00179)
Prijs op aanvraag

8900 Ieper

Deze commerciële ruimte 834m² voorzien van 20 parkeerplaatsen heeft heel wat diverse mogelijkheden. Indien gewenst kan alles wat momenteel aanwezig is in de ruimte blijven staan om verder uit te baten als binnenspeeltuin ( huurprijs blijft gelijk ) Indien nodig kan een poort geplaatst worden. Momenteel ingericht met inkom, grote speelruimte voorzien van 2 speelstructuren met open cafetariaruimte, toog, verschillende bergingen, ingerichte keuken, toiletten opgedeeld in mannen, vrouwen en gehandicaptentoilet. Ook aanwezig: camerasysteem, kassa's, regenwater, drijfkracht 380V 100 KVA, In de huurprijs is het KI inbegrepen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBH97698)
625 €

8900 Ieper

Handelspand / kantoor op het gelijkvloers te huur in het centrum van Ieper. Gelegen nabij de winkelstraat (Boterstraat) in Ieper. Het pand is uitermate geschikt als winkel of kantoorruimte. Bestaande uit: * gelijkvloers: polyvalente ruimte met goede visibiliteit van ca. 40m²; * kelderruimte: stapelruimte/archief en sanitair. -> Beschikbaar in overleg! Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed te huur in Ieper? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBH33102)
2 000 €

8900 Ieper

Dit modern commercieel gebouw of kantoor is gelegen in de gekende Boterstraat te Ieper, in het volle centrum waar cultuur, diensten en shopping samen komen. Deze bijzonder zichtbare locatie biedt dan ook de ideale uitvalsbasis voor een succesvolle handelszaak en/of een stijlvol kantoor. De gelijkvloerse commerciële opp. bedraagt ca. 230 m². De grote raampartijen zorgen voor extra zichtbaarheid (ook de bovenste ramen mogen bestikerd worden). De huurprijs bedraagt 2.000 euro per maand. De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Alarm aanwezig // Warmtegordijn // Het pand is gelegen op het beste gedeelte van de beste winkelstraat van IEPER en in de onmiddellijke omgeving van Hema - Kruidvat - Ici Paris Xl - Rituals - L & L - enz... Benieuwd naar dit handelspand in Ieper? Maak een afspraak met ons kantoor via ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBH21992)
2 778 €

8900 Ieper

Karaktervolle instapklare commerciële ruimte te huur, gelegen in het centrum van Ieper (momenteel ‘Hans Anders’) op slechts enkele meters van de Grote Markt. De centrale ligging is een grote meerwaarde op vlak van visibiliteit voor uw toekomstige zaak. De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt ca. 100 m² en werd vernieuwd in 2014. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.778 euro per maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Mogelijkheid om een app. bij huren. Altijd al willen ondernemen in hét commerciële centrum van de bruisende Stad Ieper? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend bezoek en we bekijken samen met u de mogelijkheden! ### Meer weten?

260
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ieper (RBF61616)
Prijs op aanvraag

8900 Ieper

Goed gelegen handelsgelijkvloers van ca. 112m² te huur in Ieper. De winkel bevindt zich in een authentiek pand met een aantrekkelijke gevel. Indeling: 112 m² bruikbare vloeroppervlakte - toonbank en kasten aanwezig - keuken en toilet Specificaties: -Airco -Inpandige etalage -Parket en tegels Het pand is beschikbaar vanaf 01/02/2023. Bent U op zoek naar een handelspand in het centrum van Ieper? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### 11! Meer weten?

112 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ieper (RBF09989)
1 200 €

8900 Ieper

Instapklare kantoorruimte van ca.180m² op het gelijkvloers te huur in Ieper. Het kantoor is gelegen langs een drukke invalsweg naar het centrum van Ieper. Specificaties: - Ontvangstruimte ; - Landschapsbureel ; - Aparte bureelruimtes/vergaderruimtes (3) ; - Kitchenette ; - Sanitaire voorzieningen (ook voor andersvaliden). Het kantoor is uitermate geschikt voor een vrij beroep zoals een dokterspraktijk, boekhoudkantoor, etc. Bent u op zoek naar een bedrijfsvastgoed te huur in Ieper? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ieper (RBD67157)
Prijs op aanvraag

8900 Ieper

Goed gelegen kantoor van ca. 330m² te huur in het centrum van Ieper. Openbare parkeermogelijkheden aan de rand van het stadscentrum en vlak bij het station en het Rene Colaertplein. Bestaande uit: - Landschapsbureel ; - Apart bureel met vergadertafel ; - Keuken ; - Archiefruimte ; - Ingemaakte kasten ; - gescheiden sanitair. Bent u op zoek naar een kantoor of handelspand in Ieper? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

330 330 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ieper (RAS96215)
1 000 €

8900 Ieper

Loods van 395 m² te huur op een goed bereikbare locatie te Elverdinge. De ruimte heeft een vrije hoogte van 6,50 en is toegankelijk via een elektrische sectionale poort. Bureauruimte en sanitair aanwezig. Ook andere oppervlaktes mogelijk tot 1.100 m². Voor meer informatie of een plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### Meer weten?

395 395 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Industrie te huur Ieper (RAS96212)
1 100 €

8900 Ieper

Magazijn/ atelier van 416 m² te huur op een goed bereikbare locatie te Elverdinge. De ruimte heeft een vrije hoogte van 6,50m en is toegankelijk via een elektrische sectionale poort. Eveneens is er ook een bureauruimte voorzien. Ook andere oppervlaktes zijn mogelijk oa. 395 m² of 1.100 m². Voor meer informatie of een plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### Meer weten?

416 416 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail