Bedrijfsvastgoed te koop - Antwerpen

276 zoekertjes (1 - 20)
650 000 €

2100 Deurne

Dit uiterst ruime multifunctionele bedrijvencomplex is gelegen in het centrum van Deurne en kan genieten van de perfecte combinatie tussen een vlotte bereikbaarheid en de nabijheid van winkels, horeca en openbaar vervoer. Het complex heeft de volgende indeling: Ruime inrit met mogelijkheid tot parkeren en ruim binnenplein waar het vlot laden en lossen is of waar extra parking gemaakt kan worden. Het kantoorgedeelte meet een 300 m² en bestaat uit een ruime receptie, diverse kantoren, sanitair, keuken, vergaderzalen en berging. Momenteel zijn er drie magazijnen/werkplaatsen aanwezig dewelke afzonderlijk gebruikt kunnen worden of mits enkele aanpassingen opnieuw als één geheel gebruikt kunnen worden. Buiten zijn er verder nog twee bergingen aanwezig, desgewenst af te breken en te gebruiken als extra parking. Contacteer ons nu voor meer informatie of een bezoek ter plaatse! Meer weten?

1412
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 233 33 00
171 000 €

2610 Wilrijk

Op zoek naar de perfecte kantoorruimte voor uw bedrijf ? Stop met zoek en ontdek deze mooie kantoorruimtesvan die precies aansluiten bij jouw behoeften. Met moderne voorzieningen, een professionele uitstraling en een ideale ligging bieden deze kantoorruimstes de perfecte setting voor jouw succesvolle onderneming ! Voldoende parkeermogelijkheid ! Contacteer ons vandaag en ontdek zelf waarom dit pand de beste keuze is voor jouw bedrijf ! Provisie gemeenschappelijke kost : 40 € per maand Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 844 18 24
365 000 €

2018 Antwerpen

Ruim handelspand met buitenruimte op toplocatie in Antwerpen! Wegens de verhuis van de populaire kledingwinkel SCRUPLES, komt dit prachtig handelspand te koop. Gelegen op de Mechelsesteenweg geniet deze handelsruimte veel passage. De visibiliteit wordt nog vergroot dankzij de grote vitrine aan de straatkant. Het handelspand beschikt naast de winkelruimte nog over een keukenhoek, toilet, buitenruimte en 2 kelders. Voor de deur is er een laad- en loszone, speciaal ingericht voor de klanten van de zaak. Het is mogelijk om een autostaanplaats te huren in de buurt van het pand. Mis deze kans niet! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77
720 000 €

2000 Antwerpen

Goed gelegen opbrengsteigendom, gelegen in het centrum van Antwerpen in de gekende Nationalestraat. Dit betreft het commercieel gelijkvloers met een opp. van 155 m² + koertje van +/- 10 m² Pand wordt ruim 12 jaar verhuurd aan dezelfde huurder en doet dienst als zonnecenter. Actuele huurprijs: 3.359,17 per maand. Vraagprijs: € 720.000,00 Benieuwd naar deze opbrengsteigendom gelegen te Antwerpen? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
1 125 000 €

2000 Antwerpen

Deze kantoorruimte van ca 321 m² bevindt zich in de Edward Pecherstraat, een zijstraat van de Waterpoort, pal aan het nieuwe Zuidpark. Vlakbij de belangrijkste invalswegen om vlot in- en uit de stad te rijden en met openbaar vervoer op wandelsafstand. Een commerciële toplocatie dus! Bovendien een optimale visibiliteit, dankzij de meterslange raampartijen met mogelijkheid tot etalage en de directe toegang vanaf de straat. De totale oppervlakte is momenteel ingedeeld in verschillende werkruimtes en vergaderzalen. Achteraan zijn de drie aparte ruimtes samenvoegbaar dankzij grote harmonicawanden. De mogelijkheden voor invulling zijn dus legio. Aan de achterzijde bevindt zich een grote, groen aangelegde binnentuin met terras dat zich strekt over de volledige breedte van maar liefst ca 20 m. De grote raampartijen aan de achterzijde zorgen voor een extra ruimtelijk en licht gevoel. Ook sanitair en een keukenruimte zijn geïnstalleerd. M.a.w. momenteel reeds instapklaar, waarbij de invulling nog zeer veelzijdig gekozen kan worden. Ideaal als kantoor voor een vrij beroep, medische praktijkruimte, showroom of hoogstaande handelsruimte. In de ondergrondse garage dienen 3 autostaanplaatsen bijgekocht te worden aan 40.000 Euro per autostaanplaats, excl. registratiebelasting. Verkoopprijs: 1.125.000 Euro, excl. registratiebelasting. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 237 48 00
550 000 €

2000 Antwerpen

Uiterst gunstig gelegen magazijn/atelier van ca 205 m² in de Begijnenstraat. Een heerlijke locatie, tussen het Zuid en het al even hippe Mechelseplein met de aanpalende Theaterbuurt. Deze centrale locatie staat garant voor een vlotte bereikbaarheid, met openbaar vervoer voor de deur. Naar invulling toe biedt deze ruimte, die casco wordt opgeleverd, nog tal van mogelijkheden. De ruimte kan polyvalent gebruikt worden als opslagplaats of stockageruimte, maar is ook ideaal voor een ambachtelijk atelier. Mits functiewijziging leent het pand zicht tevens perfect als kantoorruimte of voor de uitoefening van een vrij beroep. Het magazijn/atelier bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping aan de achterzijde van een kleinschalige totaalrenovatie. Deze ruimte is vlot toegankelijk via de nieuw aangelegde doorgang vanaf de Begijnenstraat. Verkoopprijs: 550.000 Euro, excl. registratiebelasting. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 237 48 00
295 000 €

2000 Antwerpen

Dit handelspand bevindt zich op een commerciële toplocatie, in het hartje van de oude stad. Het pand is gelegen op wandelafstand van de Scheldekaaien, restaurants, winkels, Grote Markt en Groenplaats. De handelszaak is momenteel ingericht als restaurant, maar biedt tal van andere mogelijkheden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de functie te wijzigen tot wonen. Het pand bestaat uit een grote open commerciële ruimte met een aangrenzende open keuken en een toiletruimte. Verder geeft de grote eetruimte toegang tot de bovenliggende mezzanine. De technische ruimte is via de berging te betreden. Ben je opzoek naar een multifunctionele ruimte om je professionele activiteiten verder te ontplooien? Neem gerust contact op via ### of ### Meer weten?

80
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 303 39 36
620 000 €

2060 Antwerpen

In dit bruisende stadsdeel, vlakbij het Rooseveltplein, ligt dit handelshuis met een diep gelijkvloers, dat op dit ogenblik een mooi huurrendement genereert van twee huurders (kapper en winkel). Het woongedeelte, bestaande uit drie bovenverdiepingen en drie tussenverdiepingen, is apart toegankelijk. Tellers en meters zijn apart en situeren zich in de kelderruimte. Het gebouw heeft nood aan een grondige renovatie, om het klaar te maken voor de toekomst. Meer weten?

152
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 60 00
489 000 €

2018 Antwerpen

Goede ligging; in een zijstraat van de Amerikalei, perfect gesitueerd tussen het KMSKA en Het Groene Kwartier (The Jane). Voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Tot recent gebruikt als schoonheidsinstituut Care Beauty Center, en ook zo volledig ingericht. Voorheen gebruikt als bankkantoor. Vele verschillende doeleinden mogelijk dankzij de grote oppervlakte (315m) en de vele aparte ruimtes. Herindeling ook relatief eenvoudig. Het handelspand is verdeeld over 2 niveaus en staat in verbinding met elkaar via 2 trappen. Gelijkvloerse verdieping omvat de onthaalruimte, 9 aparte behandelingsruimtes, een berging, 2 toiletten en een terras. De kelderverdieping bestaat uit een polyvalente ruimte met keuken, kleedkamer en een berging. De commerciële eigendom voldoet aan alle huidige eisen op het vlak van techniek en energie; B-score (EPC), dubbele ALU beglazing en deuren, alarm, camera’s, verwarming via warmtepomp, inbouwverlichting, netwerkbekabeling rondom en een professionele elektrische installatie. Indien u meer informatie of een bezoek wenst ter plaatse, gelieve ons te contacteren via ### of via ### Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee Meer weten?

315 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 89 99 66
335 000 €

2600 Berchem

Commerciële handelsruimte/ruimte vrij-beroep (145m²) biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Berchem! Ligging: Centraal, residentieel en ideaal gelegen op handelslocatie te Berchem nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten! Indeling: Commerciële ruimte, tweede ruimte (keuken), toilet, berging/stockage. Omschrijving: U betreedt het handelsgelijkvloers en komt binnen in de commerciële ruimte, voorzien van een licht rijke etalage. Halfweg het pand bevindt zich de tweede ruimte, hier gebruikt als keuken, hier zijn mogelijkheden. Achteraan de ruimte beschikt het pand nog over een stockage/berging. Het handelsgelijkvloers is momenteel verhuurd met een handelscontract van 9 jaar. Kortom: Commerciële gelijkvloers (145m²) met mogelijkheden! Bijzonderheden: - Toplocatie/handelsligging. - Renovatie genoten in 2021. - Biedt tal van mogelijkheden. - Lage algemene kosten. - Gunstige EPC/C-score. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 304 72 30
489 000 €

2018 Antwerpen

Strategisch gelegen ruime commerciële eigendom op toplocatie in het centrum van Antwerpen Goede ligging; in een zijstraat van de Amerikalei, perfect gesitueerd tussen het KMSKA en Het Groene Kwartier (The Jane). Voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Vele verschillende doeleinden mogelijk dankzij de grote oppervlakte (315m²) en de vele aparte behandelingsruimtes/kantoren. alle behandelruimtes zijn opgetrokken uit valse wanden, dus complete herindeling is mogelijk & vrij eenvoudig te realiseren. Tot recent gebruikt als schoonheidsinstituut, vroeger ook als bankkantoor. Het handelspand is verdeeld over 2 niveaus en staat in verbinding met elkaar via 2 trappen. Gelijkvloerse verdieping omvat de onthaalruimte, 9 aparte behandelingsruimtes, een berging, 2 toiletten en een terras. De kelderverdieping bestaat uit een polyvalente ruimte met keuken, kleedkamer en een berging. De commerciële eigendom voldoet aan alle huidige eisen op het vlak van techniek en energie; B-score (EPC), dubbele ALU beglazing en deuren, alarm, camera’s, verwarming via warmtepomp, inbouwverlichting, netwerkbekabeling rondom en een professionele elektrische installatie. Indien u meer informatie of een bezoek wenst ter plaatse, gelieve ons te contacteren via ### of via ### Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee Meer weten?

250 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 89 99 66
585 000 €

2018 Antwerpen

Luxueuze kantoorruimte ca 198 m² in de Diamantwijk. Mooi afgewerkt kantoor met alle faciliteiten voor computernetwerk, veiligheid, safe room. Inkomhal op marmervloer met receptie. De kantoren zijn verdeeld met tussenschotten en kunnen perfect afgesloten worden van elkaar. Veel licht inval door de grote raampartijen. Ruim voorzien van ingebouwde kasten en bureaus. Een volledig ingerichte keuken met toestellen (vaatwasser, ijskast, diepvriesvak, elektrische kookplaat). Sanitair voor dames en heren. Airco. Indeling: Inkomhal met ontvangstdesk en camera's op marmervloer. Verschillende kantorenruimten - receptie en onthaal a 20 m²- (2.5x2.5) (3.5x2) gescheiden van elkaar, ramen met loverdrapes. Vloeren met vasttapijt. Elektrische rolluiken met remote controle. Safe room (1.5x1.5) (2.5x2.5) (3.5x2) Keuken: 2.50x1.75 - kasten boven en onder, voorzien van vaatwasser, ijskast, diepvries, Novy inductiekookplaat, oven. Toiletten voor dames en heren. Algemene onkosten: - controle beneden in de inkomhal - AO: € 845/kwartaal (algem. onderhoud gemene delen en liften. Bewaker bij receptie, syndicus) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 281 08 08
1 290 000 €

2180 Ekeren

Volledig verhuurde opbrengsteigendom (2001) te Ekeren centrum, bestaande uit een handelsgelijkvloers (253m²) en 2 riante appartementen (210m² & 167m²). Ligging: pal in het hartje van Ekeren-centrum, omgeven door andere winkels en horeca. Indeling: Het gelijkvloerse verdiep is ingericht als grote winkelruimte met een magazijnruimte (met keukentje), kleine archiefruimte en sanitair. Deze unit beschikt ook over een ruime kelder. Het eerste verdiep bestaat uit 1 riant appartement met grote living, 3 slaapkamers, 2 dressings, 2 bergingen, een grote badkamer, apart gastentoilet en zeer ruim terras (54m²). De tweede verdieping bestaat ook uit 1 riant appartement met grote living, 3 slaapkamers, badkamer, gastentoilet, een berging en 2 terrassen (31m² en 3.5m²). EPC: ·GLV: D ·V1: 148 kwh/m²/j (B) ·V2: 486 kwh/m²/j (E) Verhuurwaarden: ·GLV: €3443.86/maand (Handelshuur, sinds 04/2011) ·V1: €1022.84/maand (Hoofdverblijfplaats, sinds 02/2018) ·V2: €1094,55/maand (Hoofdverblijfplaats, sinds 07/2015) Totaal= €5561,25/maand Bijzonderheden: - Dubbel glas in ALU kaders (HR). - Condensatieketel op aardgas per appartement, gelijkvloers op stookolie. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: B, G-score: B Meer weten?

270 270 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 303 71 33
349 000 €

2180 Ekeren

Handelshuis met gelijkvloerse praktijk en verhuurd bovenliggend appartement met 1 slaapkamer. Ligging: De Kloosterstraat is de bekendste straat in Ekeren-centrum. Ze loopt van de Leugenberg tot de Dorpstraat en is tevens eenrichtingsverkeer richting het centrum. Omschrijving: Dit handelshuis is ingedeeld met een gelijkvloerse praktijkruimte van circa 130m² (huidige invulling: kinesitherapie) met achterliggende koer. Op de eerste verdieping vinden we een ingericht 1 slaapkamer appartement dat op dit moment verhuurd is. We betreden het appartement via de inkomhal. Deze verleent ons toegang tot de alle ruimtes. De deur links geeft toegang tot de ruime slaapkamer, de deur links tot de badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Ten einde van de gang vinden we de ruime woonkamer met aansluitend de keuken. Er is plaats voorzien voor een wasmachine en droogkast, te plaatsen op de overloop. EPC: 236 kwh/m²/j Bijzonderheden: - Dubbele beglazing in PVC kaders. - Condensatieketel op aardgas (2019). - Dak geïsoleerd met 18cm minerale wol. - Zonnige koer. - Vergund als handelshuis. Asbestattest in aanvraag en stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: D, G-score: D Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 303 71 33
259 000 €

2180 Ekeren

Gekend handelspand te Ekeren centrum met woonst Ligging: Tegenover de kerk in het centrum, over publieke parkeerplaats, vlotte verbinding naar autostrade, nabij openbaar vervoer Omschrijving: Een leuk handelspand met goed onderhouden voorgevel en een commerciële ruimte die kan dienen voor polyvalente doeleinden. Het gebouw loop helemaal door tot aan de Steenstraat. Indeling: Vooraan bevindt zich een open ruimte met toog en toegang naar een achterliggende werkruimte. Tevens 2 wc's aanwezig en de trappenhal met toegang tot het woongedeelte. Helemaal achteraan bevindt zich dan de keuken van dit voormalig restaurant. Het woongedeelte is op de 1e etage ingedeeld met een badkamer en 3 kamers waarvan 2 slaapkamers. De 2e etage biedt nog een mooie ruimte aan verdeeld in 2 kamers. Kortom, topligging voor wie zijn zaak wilt starten in het mondaine Ekeren. EPC: C Bijzonderheden: -Dubbel glas ALU -Elektriciteit conform -Ruime kelder aanwezig -HR ketel gas condensatie -Bestemming-handelshuis -Topligging Gegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief P-en G-score: A Asbest in aanvraag Meer weten?

103
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 303 71 33
359 000 €

2180 Ekeren

Verrassend ruim handelspand met atelier en woonst! Ligging: Kloosterstraat, wandelafstand centrum Ekeren, zeer centraal, nabij invalswegen. Omschrijving: de compacte voorgevel toont ons niet direct wat dit handelspand te bieden heeft. Het gelijkvloers heeft een mooie oppervlakte van maar liefst 300 m² met achterliggende tuin. Ideaal gelegen op de Kloosterstraat pal in het centrum. Indeling: vooraan bevindt zich de winkel , maar is nu toegankelijk via een zij-ingang met poort. Het gelijkvloers is opgedeeld met vooraan de vroegere toonbank en achterliggend een diep magazijn met nog een aparte ruimte voor berging. Achteraan via een deur bereik je de tuin. Vooraan in de winkel neem je de trap naar het eerste dat werd ingericht als kantoorruimtes met een keuken. Hier is er toegang naar een werkatelier dat uitgeeft op het dakterras. De 2e verdieping heeft 2 kamers en een grote leefruimte tevens ingericht voor kantoor. Een groot handelspand met woonst/kantoor, en tal van mogelijkheden. PRIJS BESPREEKBAAR! Bijzonderheden: - Dak geïsoleerd - Dubbel glas PVC - Groot atelier - Daken in EPDM - Dakterras - Elektriciteit verbeterd Renovatieverplichting niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Oppervlakte gebouw: 531 m²(cfr EPC) Oppervlakte terrein: 377,58m² (cfr kadastrale legger) Meer weten?

391 285 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 303 71 33
275 000 €

2660 Hoboken

Te renoveren handelsgelijkvloers met woning in Hoboken centrum Ligging: Dit handelsgelijkvloers is gelegen in het hart van Hoboken. Vlakbij Park Broydenborg en park Sorghvliedt. Op wandelafstand vindt u winkels, scholen en het openbaar vervoer. Indeling: Gelijkvloers: Handelspand, toilet Eerste verdieping: Woonkamer, keuken, 2 slaapkamers Tweede verdieping: Slaapkamer, badkamer Bijzonderheden: - Handelsgelijkvloers - Renovatieproject - Centraal gelegen in Hoboken - Enkele beglazing - Veel potentieel - P & G score A “Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### %C3%ABle-gebouwen-2023.” Meer weten?

87 87 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 260 46 66
255 000 €

2170 Merksem

Handelsgelijkvloers op gunstige locatie te Merksem! Ligging: Deze kantoorruimte is gunstig gelegen op de gekende Victor Govaerslaan. In de nabije omgeving van verschillende scholen, winkels, horeca, ZNA Jan Palfijn, het Fort van Merksem en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Indeling: Dit ruime kantoor betreedt u via de inkomhal. Het kantoor is onderverdeeld in verschillende compartimenten. De handelsgelijkvloers is ook voorzien van een kitchenette en 2 aparte toiletten. Bijzonderheden: - Instapklaar - Ruime handelsgelijkvloers - Ook mogelijkheid tot huren Oppervlakte 144m² cfr. EPC P-score (perceelscore) A G-score (gebouwscore) A Meer weten?

2532 369 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
215 000 €

2170 Merksem

Op te frissen handelsgelijkvloers op toplocatie te Merksem! Deze commerciële ruimte is gelegen op de Lambrechtshoekenlaan te Merksem. De ligging is zéér centraal, vlakbij grote invalswegen, bushalte over de deur, ... De ruimte is voorzien van een inkomhal, open ruimte/winkelruimte, keuken, en een toilet. Mits een goede opfrisbeurt, kan je van deze handelsgelijkvloers een prachtige zaak maken. Bijzonderheden: - Eigendom is beschikbaar vanaf akte - Uiterst centrale handelsligging te Merksem - Rolluiken aanwezig Oppervlakte 93m² cfr. EPC Renovatie verplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: Vlaams Energie- en Klimaatagentschap | Vlaanderen.be P-score (perceelscore) B G-score (gebouwscore) A Meer weten?

445 217 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
359 000 €

2100 Deurne

Handelsgelijkvloers van +-200m² te Deurne! Deze commerciële ruimte is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw aan de Ruggeveldlaan te Deurne! De ligging is absoluut ideaal, met directe toegang tot alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en meer. Bovendien bevindt de Antwerpse Ring zich op een steenworp afstand, samen met handige verbindingswegen naar omliggende gemeenten. Het handelspand verwelkomt u met een aparte ingang die leidt naar een ruime veelzijdige ruimte van ongeveer 68m², voorzien van een bar. Daarnaast beschikt het over een aparte keuken ruimte met koelcel, een tussenruimte voor extra opslag, en twee aparte toiletruimtes voor dames en heren. Ontdek ook nog een extra ruimte en een 'privé gedeelte' met twee afzonderlijke kamers, een badkamer met ligbad en een extra berging met een aparte zij-ingang. Deze gelegenheid biedt een veelzijdige ruimte die perfect is afgestemd op uw commerciële behoeften. Mis deze kans niet om uw bedrijf te vestigen op deze bloeiende locatie met uitstekende bereikbaarheid en talloze mogelijkheden! Renovatieverplichting niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40