Bedrijfsvastgoed te koop - Baaigem

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Baaigem (9890).

Kantoor te koop Gavere (RBJ77157)
Prijs op aanvraag

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 280 m² mét terras te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte situeert zich op de 1e verdieping en is voorzien van o.a. sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval alsook een terras. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

280 1 Parkeerplaats(en) 280 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Handelspand te koop Gavere (RBH53420)
Prijs op aanvraag

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 600 m² te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte situeert zich op het gelijkvloers en is voorzien van o.a. laadkade, sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

600 1 Parkeerplaats(en) 600 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te koop Gavere (RBH53419)
Prijs op aanvraag

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 505 m² te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte is voorzien van o.a. sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval en privatief dakterras. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg.Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

505 1 Parkeerplaats(en) 505 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te koop Gavere (RBH53418)
Prijs op aanvraag

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 1.150 m² te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte is voorzien van o.a. sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval en privatief dakterras. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1150 1 Parkeerplaats(en) 1150 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te koop Gavere (RBH52207)
Prijs op aanvraag

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 600 m² te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte situeert zich op het gelijkvloers en is voorzien van o.a. sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg.Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

600 1 Parkeerplaats(en) 600 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Handelspand te koop Gavere (RBH52206)
Prijs op aanvraag

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 850 m² te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte situeert zich op het gelijkvloers en is voorzien van o.a. een laadkade, sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

850 1 Parkeerplaats(en) 850 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Handelspand te koop Asper (RBH94696)
Prijs op aanvraag

9890 Asper

Bent u opzoek naar een historisch, ruim & prestigieus handelspand/kantoorruimte? Gevonden! De enorme oppervlaktes zowel bewoonbaar 1280 m² als grond 7464 m², de ligging vlakbij talloze invalswegen en een natuurgebied en de luxueuze uitstraling van het gebouw zijn slechts enkele troeven van deze eigendom. Kortom de ideale locatie voor een privéziekenhuis, bank, architectenbureau, feestzaal,... Het historische pand genaamd "Armhuis" is een prachtig gebouw met klassieke architectuur. Het dateert uit 1863 en is gelegen in de deelgemeente Asper (Gavere), achteraan het perceel is er een prachtig uitzicht op een stukje beschermd natuurgebied met een authentieke molen.Rond 2002 is de eigendom aanzienlijk uitgebreid op een professionele manier volledig gerenoveerd. Het gelijkvloers heeft een bruikbare oppervlakte van 505 m² en is voorzien van vergaderruimtes, tentoonstellingszalen en uitgebreide sanitaire voorzieningen. Dit maakt het pand uitermate geschikt voor diverse commerciële en culterele activiteiten. De eerste verdieping heeft een bruikbare woonoppervlakte van 254 m² en beschikt over een keuken, woonkamer, 5 slaapkamers en 2 badkamers. De tweede verdieping heeft een oppervlakte van 203 m²,zowel de eerste als tweede verdieping kan makkelijk getransformeerd worden voor verschillende doeleinden. Het pand is grotendeels voorzien van een hoge en volledig afgewerkte kelder van 250 m², waaruit een liftschacht vertrekt. Overal in het gebouw zijn authentieke elementen te vinden, waardoor de historische charme behouden blijft. In 2008 is er een groot atelier bijgebouwd met een oppervlakte van 300 m². Dit atelier is voorzien van een industriële vloer, alle nutsvoorzieningen en een elektrische installatie die geschikt is voor het aansluiten van machines. Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van een stuk geschiedenis. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u betoveren door de magie van dit voormalige armhuis. Meer weten?

7464
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 30 40 04
545 000 €

9820 Merelbeke

PERRON 19 Jouw ruimte in het hartje van Merelbeke voor het uitbouwen van uw handelszaak, praktijk of bedrijf! Welkom bij Perron 19, waar binnen en buiten een visueel verbond aangaan om een unieke werkervaring te creëren op de voormalige eindhalte en stelplaats van de buurtspoorlijn Gent-Merelbeke. Dit high-end nieuwbouwproject, ontwikkeld door Sankt, biedt 2 casco commerciële ruimtes (kan ook samengevoegd worden tot 1 grote unit) en 5 riante woonunits aan stuk voor stuk voorzien van een luxueuze afwerking, drempelloze raampartijen en uitgestrekte terrassen die naadloos de binnen- en buitenruimtes verbinden. Waarom Perron 19? -Levendig Herontwikkelde Site: Perron 19 kijkt uit op de prachtig heraangelegde tramstelplaats, omgeven door een bruisend nieuw plein. Bewonder de charme van behouden historische elementen, zoals de iconische woning van de stationschef en de oude opslagloodsen, die deze locatie een uniek karakter geven. Vlotte bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor u en uw klanten. -Optimaal comfort: Geniet van ruim gedimensioneerde ruimtes met een overvloed aan natuurlijk licht in combinatie met de nieuwste technieken. -Groen Karakter: Omringd door een groene omgeving biedt Perron 19 het hele jaar door een aangename en rustige woon- en werkplek. Grote, drempelloze ramen en royale terrassen brengen overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor binnen en buiten één visueel geheel vormen. -Duurzaamheid Voorop: Perron 19 is gebouwd met duurzaamheid als groene draad. Met een E-peil onder de 30 en geavanceerde milieuvriendelijke technieken, bent u verzekerd van een toekomstbestendige ruimte. -Architectuur op Topniveau: Het gerenommeerde architectenbureau a154 heeft een strak en verzorgd totaalconcept gecreëerd. De lichtrode bakstenen gevel en het donkerbronzen aluminium buitenschrijnwerk zorgen voor een tijdloze uitstraling die naadloos in de omgeving past. Belangrijk! -Oppervlaktes van 169 m² tot 368 m² -Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats -Parkeerplaats voor cliënteel aanwezig -Aanwezigheid van een fietsenberging -Vanaf 495.000 euro excl. kosten Mis de unieke kans om te werken in het exclusieve Perron 19 niet - waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen in harmonie. Neem nu contact met Axel Lenaerts makelaars op via ### of ### en maak deel uit van dit buitengewone aanbod! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 24 24
495 000 €

9820 Merelbeke

PERRON 19 Jouw ruimte in het hartje van Merelbeke voor het uitbouwen van uw handelszaak, praktijk of bedrijf! Welkom bij Perron 19, waar binnen en buiten een visueel verbond aangaan om een unieke werkervaring te creëren op de voormalige eindhalte en stelplaats van de buurtspoorlijn Gent-Merelbeke. Dit high-end nieuwbouwproject, ontwikkeld door Sankt, biedt 2 casco commerciële ruimtes (kan ook samengevoegd worden tot 1 grote unit) en 5 riante woonunits aan stuk voor stuk voorzien van een luxueuze afwerking, drempelloze raampartijen en uitgestrekte terrassen die naadloos de binnen- en buitenruimtes verbinden. Waarom Perron 19? -Levendig Herontwikkelde Site: Perron 19 kijkt uit op de prachtig heraangelegde tramstelplaats, omgeven door een bruisend nieuw plein. Bewonder de charme van behouden historische elementen, zoals de iconische woning van de stationschef en de oude opslagloodsen, die deze locatie een uniek karakter geven. Vlotte bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor u en uw klanten. -Optimaal comfort: Geniet van ruim gedimensioneerde ruimtes met een overvloed aan natuurlijk licht in combinatie met de nieuwste technieken. -Groen Karakter: Omringd door een groene omgeving biedt Perron 19 het hele jaar door een aangename en rustige woon- en werkplek. Grote, drempelloze ramen en royale terrassen brengen overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor binnen en buiten één visueel geheel vormen. -Duurzaamheid Voorop: Perron 19 is gebouwd met duurzaamheid als groene draad. Met een E-peil onder de 30 en geavanceerde milieuvriendelijke technieken, bent u verzekerd van een toekomstbestendige ruimte. -Architectuur op Topniveau: Het gerenommeerde architectenbureau a154 heeft een strak en verzorgd totaalconcept gecreëerd. De lichtrode bakstenen gevel en het donkerbronzen aluminium buitenschrijnwerk zorgen voor een tijdloze uitstraling die naadloos in de omgeving past. Belangrijk! -Oppervlaktes van 169 m² tot 368 m² -Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats -Parkeerplaats voor cliënteel aanwezig -Aanwezigheid van een fietsenberging -Vanaf 495.000 euro excl. kosten Mis de unieke kans om te werken in het exclusieve Perron 19 niet - waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen in harmonie. Neem nu contact met Axel Lenaerts makelaars op via ### of ### en maak deel uit van dit buitengewone aanbod! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 24 24
1 250 000 €

9820 Merelbeke

Dit project omvat twee percelen : Perceel NR 4 - opp. 3439m2 met polyvalente opslagplaats/loods. van +740m2 - 2 afzonderlijke toegangen via grote sectionale poorten - ruime verharde parking/stockageplaats buiten met opp. van + 1000m2 - afzonderlijk toegang vanuit de Hoogstraat - onbebouwd perceel van + 11 are gelegen in bouwzone Perceel NR 5 - opp. 881m2 met instapklare stijlvolle villa - gelijkvloers: stijlvolle inkom, toilet, eet/leefruimte met open haard , keuken, bergruimte, eetkamer, bijkeuken - eerste verdieping: ruime hal (mogelijkheid om bijkomende kamer te creëren), afzonderlijk toilet, 4 slpk, badkamer, saunakamer - aangelegde tuin en terras - afzonderlijk toegang vanuit de Hoogstraat nr 16 mogelijk Bijkomende troeven: - natuurstenen vloeren - elektrische rolluiken - conform elektriciteitsattest - asbestvrije panden - gunstige EPC B - 2 afzonderlijke kadastrale perceelnummers Ontvangt u graag bijkomende foto’s, afmetingen , .... en info? Klik dan op deze pagina op de button "Maak een afspraak". Wij contacteren u dan. Info ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 232 21 50
1 250 000 €

9820 Merelbeke

Dit project omvat twee percelen : Perceel NR 4 - opp. 3439m2 met polyvalente opslagplaats/loods. van +740m2 - 2 afzonderlijke toegangen via grote sectionale poorten - ruime verharde parking/stockageplaats buiten met opp. van + 1000m2 - afzonderlijk toegang vanuit de Hoogstraat - onbebouwd perceel van + 11 are gelegen in bouwzone Perceel NR 5 - opp. 881m2 met instapklare stijlvolle villa - gelijkvloers: stijlvolle inkom, toilet, eet/leefruimte met open haard , keuken, bergruimte, eetkamer, bijkeuken - eerste verdieping: ruime hal (mogelijkheid om bijkomende kamer te creëren), afzonderlijk toilet, 4 slpk, badkamer, Saunakamer - aangelegde tuin en terras - afzonderlijk toegang vanuit de Hoogstraat nr 16 mogelijk Bijkomende troeven: - natuurstenen vloeren - elektrische rolluiken - conform elektriciteitsattest - asbestvrije panden - gunstige EPC B - 2 afzonderlijke kadastrale perceelnummers Ontvangt u graag bijkomende foto’s, afmetingen , .... en info? Klik dan op deze pagina op de button "Maak een afspraak". Wij contacteren u dan. Info ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 232 21 50
Handelspand te koop Zwalm (RBJ93839)
895 000 €

9630 Zwalm

Dit unieke pand betreft een - vergunde - feestzaal met ingerichte keuken, sanitair, bureelgedeelte, magazijn en ruime parking. Aansluitend is er een tijdloze gelijkvloerse woongelegenheid met landelijke tuin aanwezig. De patio zorgt de ganse dag door voor licht en ruimte. [Feestzaal met aanhorigheden : 550 m²; magazijn : 220 m²; woonhuis 160 m²] Eigendom met mogelijkheden. Uniek pand in een unieke, groene omgeving De zaak is 100 % vrij van brouwer. Omwille van gezondheidsredenen wordt deze eigendom te koop aangeboden. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle nodige apparatuur om een optimale voorbereiding en service te kunnen aanbieden. Asbestveilig (er werden geen asbestmaterialen vastgesteld); EPC NR : label X. Meer weten?

2200
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 380 24 74
Handelspand te koop Zwalm (RBJ86871)
445 000 €

9630 Zwalm

Dit te renoveren handelshuis situeert zich op een commerciële ligging in Zwalm. Het gelijkvloers is momenteel ingedeeld als winkel en kantoorruimte en heeft een totale oppervlakte van 300m² met extra opslagruimte van 45m². Kelderruimte van ca. 30m². Ruime zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een feestzaal incl. keuken en toiletten, ook met een totale oppervlakte van ca. 300m². Twee vaste trappen geven toegang tot de zolderverdieping, oppervlakte 125m². Dit pand heeft een bruikbare oppervlakte van ca. 800m² en biedt uiteenlopende commerciële, project- en/of woonmogelijkheden. De mogelijkheid bestaat het aanpalende hoekpand mee aan te kopen. Troeven *Ruim pand 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

673 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 247 48 48
Handelspand te koop Zingem (RBJ95990)
695 000 €

9750 Zingem

TOPGELEGEN charmant prachtig ingericht LANDHUIS bestaande uit een INSTAPKLAAR RESTAURANT, met TERRAS, TUIN, GROTE PARKING en extra WOONST. UNIEKE KANS op een PRACHTIGE LOCATIE. Mogelijkheid overname handelsfonds. Handige grote PARKING, ZUIDGERICHT TERRAS, mooie TUIN, handige tuinberging, MAGNIFIEK en SMAAKVOL ingericht RESTAURANT (De Groene Poort), extra FEESTZAALTJE, professioneel ingerichte keuken met koelcel (over te nemen), sanitair, kelder. Op het verdiep (aparte ingang) bevinden zich de inkom, leefruimte, keuken, berging, en badkamer, met een ingerichte masterbedroom (op te delen in 2 indien gewenst). Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

915 10 Parkeerplaats(en) 230 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
320 000 €

9052 Zwijnaarde

Ligging Ontdek de unieke zakelijke mogelijkheden in Zwijnaarde, een strategisch gelegen dorp nabij Gent, ideaal voor het starten van uw handelszaak. Zwijnaarde, met zijn uitstekende bereikbaarheid via de E17 en E40, biedt ondernemers een perfecte locatie voor klantentoegankelijkheid en logistieke voordelen. Profiteer van de groeiende lokale economie in Zwijnaarde, waar een diverse bevolking en een toenemende vraag naar diverse diensten uw zaak kunnen laten bloeien. Ontdek de marktkansen in Zwijnaarde door de nabijheid van prominente onderwijs- en onderzoeksinstellingen, wat een continue stroom van klanten en talenten garandeert. Maak gebruik van de hoge levenskwaliteit in Zwijnaarde, wat bijdraagt aan een positief ondernemersklimaat en een aantrekkelijke locatie voor nieuwe werknemers. Start uw handelszaak in Zwijnaarde en word onderdeel van een bloeiende economische zone met een veelbelovende toekomst voor ambitieuze ondernemers. Beschrijving Ontdek onze ruime commerciële locatie aan de voorzijde van het pand, een ideale ruimte voor winkels, gelegen op een toplocatie waar dagelijks veel voetgangers, fietsers en automobilisten passeren. Profiteer van de uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid die onze winkelruimte biedt. Aan de achterzijde van het pand vindt u de mogelijkheid tot uitbreiding van uw commerciële ruimte. Daarnaast biedt deze sectie voldoende plaats die gebruikt kan worden als werkplaats of opslagruimte, ideaal voor het vergroten van uw bedrijfsactiviteiten. Gemakkelijke toegankelijkheid is gegarandeerd met een aparte ingang aan de zijkant van het pand, waardoor klanten en leveringen moeiteloos kunnen worden ontvangen. Dit maakt ons pand een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige en strategisch gelegen commerciële ruimte. Mogelijkheid tot overname van het handelsfonds Voor inlichtingen en/of bezoek, bel Gwen Moerman: ### Meer weten?

148
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
Kantoor te koop Merelbeke (RBJ88485)
650 000 €

9820 Merelbeke

Voor meer info of een bezoek kan u ons contacteren op het nummer ### Deze woning is gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de R4, E17 en E40. Deze prachtige woning beschikt over een zeer functionele gelijkvloerse indeling. Bij het betreden van de woning komt u terecht in een centrale inkomhal die uitgeeft op de ruime en lichtrijke leefruimte (48m²). Deze leefruimte biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eetplaats, en geniet bovendien van een directe connectie met de zuid gerichte tuin. Aansluitend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken (28m²) die voorzien is van alle comfort, waaronder een oven, microgolf, frigo, vaatwasser en keramische kookplaat. Een praktische berging (7m²) is tevens voorzien en biedt extra opbergruimte. Op het gelijkvloers treft u tevens een eerste grote slaapkamer (22m²) aan die eveneens kan dienen als bureauruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 4 ruime slaapkamers (18m²) en een badkamer die uitgerust is met een ligbad, douche, dubbel badkamermeubel en toilet. Ideaal voor een groot gezin of een onderneming. Ten slotte beschikt deze woning nog over een ruime zolder (49m²) die kan dienen als extra opbergruimte en een garage voor 1 wagen. Kortom, deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en aangename leefomgeving. Unieke ligging met een onverhinderd zicht op de natuur en een schitterende oriëntatie. Achteraan de fotoreeks zijn visuals bijgevoegd van een leefruimte met open keuken die connectie geeft met de tuin. Deze woning deed voorheen dienst als kantoor. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen. EPC C: 271 kWh/m² Bewoonbare oppervlakte: 294m²! Cv op gas Meer weten?

1153 5 Parkeerplaats(en) 294 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
Industrie te koop Merelbeke (RBJ69253)
2 500 000 €

9820 Merelbeke

Zeer goed gelegen bedrijfsgebouw / opbrengsteigendom, verdeeld in drie units, allen verhuurd.Gelegen op een toplocatie te Merelbeke op korte afstand van R4, E-17 en E-40.Bereikbaar met openbaar vervoer, 1 km van centrum Merelbeke, 1 km van het technologie park Zwijnaarde. En via de toekomstige fietsbrug naar eilandje Zwijnaarde met onder andere nieuwe campus VIB, Johnson en Johnson en Mainfreight.Verhuurde gedeelte 1 links (1.050 m²) is ingericht met 4 burelen in metselwerk, afgewerkte vloeren en plafond, verschillende sanitaire ruimtes onder andere met een refter en keuken, douche en magazijnruimte.Verhuurde gedeelte 2 rechts (880 m²) is ingericht met afzonderlijke keukenruimte, toiletten, douche en magazijnruimte.Verhuurde gedeelte 3 (153 m²) is een magazijn.De structuur is in beton, de wandelementen zijn betonnen sandwishpanelen.Het dak werd vernieuwd in 2022, 12cm isolatie en afwerking in derbygum. Vloeren zijn in polierbeton.Er zijn twee sectionale poorten.Qua verwarming zijn er wandconvectoren en 2 vivox mazout ketels.Er zijn airco units in de rechtershowroom, TL verlichting, stopcontacten 220 en 360VRondom het gebouw is er veel parkingruimte, geasfalteerd in 2022.Bezoek of meer info via mail of telefonisch op nr. ### Meer weten?

3600
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 385 96 75
Handelspand te koop Merelbeke (RBJ36340)
Prijs op aanvraag

9820 Merelbeke

Deze veelzijdige handelszaak is momenteel ingericht als brasserie en is gelegen op een topligging te Merelbeke inclusief parking en terras. Goede bereikbaarheid en zichtbaarheid! Dit hoeft geen brasserie te blijven, de inboedel is dus ook te bespreken. Momenteel helemaal uitgerust, gekende zaak en goed onderhouden! Deze handelszaak werd helemaal verbouwd en in een latere fase een achterste deel bijgezet (veranda) met in totaal 295m2 bruikbare oppervlakte. Momenteel plaats voor 90 couverts. Boven de zaak bevindt zich een lichtrijk appartement (170m2) met uitgeruste open keuken, leefruimte, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad en toilet. Het appartement is bereikbaar via een aparte ingang dus ook verhuurbaar indien gewenst. Troeven: - bereikbaarheid - ligging - zichtbaarheid - parking - instapklaar, heel goed onderhouden - gekende zaak indien je wenst verder te zetten als brasserie/restaurant - plaats voor 90 couverts - incl appartement met 4 slaapkamers Meer info: ### - ### Meer weten?

756 14 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 344 35 39
Kantoor te koop Merelbeke (RBI34798)
471 250 €

9820 Merelbeke

Kantoorruimte van 145 m² in Merelbeke-Flora in een nieuw uitzonderlijk, uniek project met luxueuze uitstraling. Deze ruimte wordt casco verkocht en kan in samenspraak met de bouwheer verder ingericht worden. Het pand beschikt over een eigen warmtepomp met zonnepanelen,.. Het project wordt opgeleverd Q2 2014. Mogelijkheid uitbreiding tot 430m². Vrije hoogte van 2,90m, incl parkeerplaatsen. Voor info en bezoek, bel Philip op ### of mail naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 232 21 50
Handelspand te koop Merelbeke (RBI34797)
471 250 €

9820 Merelbeke

Kantoorruimte van 145 m² in Merelbeke-Flora in een nieuw uitzonderlijk, uniek project met luxueuze uitstraling. Deze ruimte wordt casco verkocht en kan in samenspraak met de bouwheer verder ingericht worden. Het pand beschikt over een eigen warmtepomp met zonnepanelen,.. Het project wordt opgeleverd Q2 2014. Mogelijkheid uitbreiding tot 430m². Vrije hoogte van 2,90m, incl parkeerplaatsen. Voor info en bezoek, bel Philip op ### of mail naar ### Meer weten?

145
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 232 21 50