Bedrijfsvastgoed te koop - Brasschaat

13 zoekertjes (1 - 13)
185 000 €

2930 Brasschaat

Deze unieke kans biedt een prachtig gelegen café in het bruisende Mariaburg, Brasschaat. Het gelijkvloers herbergt een typische bruine kroeg vol karakter en gezelligheid, met een trouwe klantenkring en een warme, uitnodigende sfeer. Dit volledig uitgeruste café is klaar om direct voortgezet te worden of om helemaal aan te passen naar eigen wensen. Op de tweede verdieping bevindt zich een te renoveren appartement met potentieel. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en biedt volop mogelijkheden voor eigen bewoning, verhuur of uitbreiding van de bedrijfsruimte. Een extra voordeel is dat je met de wagen tot op de koer kunt rijden, wat extra gemak biedt voor leveringen en persoonlijk gebruik. Dit pand combineert de charme van een authentiek café met de mogelijkheid van extra woonruimte, allemaal op een toplocatie in Brasschaat. Mis deze unieke kans niet en neem contact met ons op via ### of ### 33‬. Wg, Vg, Vv, Gvrk, gmo, geen overstromingsgevoelig gebied Bezoekdag dinsdag 11/06 Meer weten?

129
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 435 31 33
Handelspand te koop Brasschaat (RBK66647)
375 000 €

2930 Brasschaat

Recent gerenoveerde handelszaak met ideale zichtbaarheid te patio Donk, gekend als Patisserie Charlotte. + 2 grote raampartijen/etalages = goede zichtbaarheid. + Gratis parking voor klanten. + Druk bezocht winkelcentrum. + Veel natuurlijke lichtinval. Een van de mooiste panden van het winkelcentrum en perfect onderhouden. Handelsgelijkvloers met inkom vooraan het winkelcentrum, veel passage verzekerd! Ook ideaal als kantoorruimte. De winkel (64m²) beschikt over een gekoelde en ongekoelde toog, ingemaakte kastenwand en goederenlift. Het tweede deel van deze winkel, dat veel natuurlijke lichtinval geniet kan afgesloten worden met een glazen tussendeur. (voordien gebruikt als tea-room met 22 zitplaatsen en voorzien van een uitgeruste bar) De kelder (92m²) beschikt over een geventileerde en gekoelde werkruimte, magazijn/opslag, en een apart kantoor. 7j geleden volledig gerenoveerd en helemaal in orde met alle nieuwste HACCP-regelgeving. 2 gastentoiletten met handenwasser. Extra: Alarm, camerabewaking en veiligheidsdeur. Lucht-lucht warmtepomp (koelen en verwarmen) Handelsfonds, klantenbestand en machines kunnen worden overgenomen. Mogelijkheid tot huren extra ondergrondse opslagruimte. Sta je te popelen om je eigen zaak te starten of kijk je uit naar een extra vestiging? Contacteer ons via ### of ### Meer weten?

64 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55
Handelspand te koop Brasschaat (RBK49612)
375 000 €

2930 Brasschaat

Gerenoveerd handelspand te koop in winkelcentrum 'Patio Donk' Locatie: Patio Donk is een bruisend winkelcentrum op de grens tussen Brasschaat en Ekeren met veel parkeergelegenheid. Het pand zelf is uiterst gunstig gelegen, op de hoek met 2 gevels. Hierdoor geniet u zeer veel visibiliteit. Daarbovenop is het gelegen aan de ingang van het winkelcentrum waardoor er veel passage is. Indeling: Het gelijkvloers is ca. 64m² en kan ingedeeld worden naar eigen wens. Momenteel beschikt het pand over 2 togen (gekoeld en ongekoeld) en een ingemaakte kastenwand. Het tweede gedeelte kan afgesloten worden met een glazen wand. Deze ruimte werd gebruikt als tea-room en biedt 22 zitplaatsen en een uitgeruste bar. De kelder is volledig gerenoveerd en uitgerust waardoor u 92m² extra bruikbare vloeroppervlakte heeft. Momenteel ingericht met een geventileerde, gekoelde werkruimte, een magazijn/stockageruimte en een bureau. Deze ruimte is volledig conform de nieuwste HACCP-regelgeving. Bijzonderheden: - 2 gastentoiletten met handenwasser - Alarminstallatie + camerabewaking + veiligheidsdeur - Extra opslagruimte kan gehuurd worden indien gewenst Meer weten?

2557 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 555 41 11
Industrie te koop Brasschaat (RBK44885)
179 000 €

2930 Brasschaat

Gunstig gelegen handelsgelijkvloers in Maria-ter-Heide. Inboedel mogelijk mee over te nemen! Het pand is uiterst gunstig gelegen op de Bredabaan in Maria-ter-Heide, waar je geniet van veel passage en een goede zichtbaarheid. Verder is het vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen. Kortom: een toplocatie voor het uitbouwen van jouw zaak! Het handelsgelijkvloers maakt deel uit van een gebouw van 2 hoog, dat in goede staat verkeert. Dankzij de kleinschaligheid zijn er geen gemeenschappelijke maandelijkse kosten te betalen. De handelszaak bestaat vooraan uit een open ruimte van 30 m² met een gevelbreed raam, waardoor er een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnenvalt. Er zijj meerdere ingemaakte kasten voorhanden. Centraal op het gelijkvloers is er een kamer van 8 m² te vinden en achteraan is er nog een ruimte van 8 m², ideaal als berging of opslag. Verder zijn er nog 2 aparte wc’s aanwezig in het pand. Tot slot heb je hier de mogelijkheid om de inboedel en het klantenbestand mee over te nemen. Ben je op zoek naar een plek waar jij jouw zaak kan vestigen en dit op een uiterst gunstige locatie? Mis deze kans niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 290 30 30
Kantoor te koop Brasschaat (RBK33905)
295 000 €

2930 Brasschaat

Handelsruimte met autostaanplaats op uitstekende locatie te koop in Brasschaat Ligging: Handelsruimte te koop gelegen in het bruisende centrum van Brasschaat, met publieke parkeermogelijkheden. Alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...), alsook verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de oprit van de snelweg liggen in de nabije omgeving. Omschrijving: Uitstekende visibiliteit op de belangrijkste verkeersas van Brasschaat. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime commerciële ruimte van ca. 186m², verder een keuken met berging en toilet. Recente opfrissingswerken maken van dit handelsgelijkvloers een interessante investering. Extra's: - EPC label C - 186m² bruikbare oppervlakte - Centraal gelegen - ondergondse autostaanplaats Overstromingsgevoeligheid Perceel: score: B Overstromingsgevoeligheid Gebouw: score: B Meer weten?

2742
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 555 41 11
Handelspand te koop Brasschaat (RBK33904)
249 000 €

2930 Brasschaat

Handelsruimte op uitstekende locatie te koop in Brasschaat Ligging: Handelsruimte te koop gelegen in het bruisende centrum van Brasschaat, met publieke parkeermogelijkheden. Alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...), alsook verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de oprit van de snelweg liggen in de nabije omgeving. Omschrijving: Uitstekende visibiliteit op de belangrijkste verkeersas van Brasschaat. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime commerciële ruimte van ca. 125m², verder een keuken met berging en toilet. Recente opfrissingswerken maken van dit handelsgelijkvloers een interessante investering. Extra's: - EPC label C - 125m² bruikbare oppervlakte - Centraal gelegen Overstromingsgevoeligheid Perceel: score: B Overstromingsgevoeligheid Gebouw: score: B Meer weten?

2742 702 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 555 41 11
Handelspand te koop Brasschaat (RBK33903)
425 000 €

2930 Brasschaat

Handelspand met rendabele frituur te koop! Gelegen in Sint-Mariaburg, in het commercieel hartje, hebben wij het genoegen u dit handelspand met woonst & frituur aan te bieden. Zowel het handelsfonds als het vastgoed wordt aangeboden. Ligging: Gelegen langs de Kapelsesteenweg geniet dit pand een uitstekende visibiliteit en zijn er doorgaans voldoende parkeermogelijkheden voor de deur. Indeling: Kelder, commerciële ruimte, stockageruimte, geïnstalleerde keuken, privatieve zitruimte, tuin. Op de eerste verdieping woonkamer, slaapkamer, onder de het hellend dak de 2de slaapkamer. Omschrijving: Op het gelijkvloers vinden we de volledig uitgeruste frituur terug met koeltoog, friteuse en overige voorzieningen. Aansluitend betreden we de volledig uitgeruste keuken, stockageruimte met koelkasten. De toegang van de kelder is ook vanuit de keuken. In het aanbod is alle uitrusting van de frituur inbegrepen. De leefvertrekken & slaapkamers zijn gerenoveerd en bevinden zich op de 1ste & 2de woonlaag. De prijs is opgedeeld tussen aankoop vastgoed & overname van handelsfonds. Op zoek naar een pand met veel potentieel om uw zaak te vestigen en eventueel boven te wonen? Plan dan zeker uw bezoek in! Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Overstromingsgevoeligheid gebouw en perceel: klasse D. Meer weten?

200
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 555 41 11
Kantoor te koop Brasschaat (RBK25806)
1 295 000 €

2930 Brasschaat

Standingvolle kantoor-villa met rieten dak en high end afwerking. Ideale combinatie werken/wonen. Een van de meest centraal gelegen kantoor-villa's te Brasschaat - Donk. Op een boogscheut van winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen richting Brussel EN Nederland. * TOP locatie met mobiscore boven 9.0 !! * Volledig instapklaar. * WERKRUIMTE GV ca 135m² (tweedelig en leefkeuken, aparte inkom, sanitair en terras) * 4 slaapkamers en 2 badkamers. * Prachtige tuin met diverse eiken bijgebouwen en jacuzzi + buitendouche. * Garage, carport en grote oprit voor minstens 8 auto's. * 2 grote terrassen. * 2 voordeuren (één richting appartement en 1 naar het kantoor) Van zodra u de automatische houten poort binnen rijdt waant u zich in het paradijs. Zowel de oprit/parking als tuin genieten een smaakvolle architectuur met oog voor detail en prachtige beplanting. Kosten nog moeite werd gespaard. Zo kan u onder andere genieten van een lounge met wellness-gedeelte, twee royale terrassen en diverse kwalitatieve bijgebouwen. Karaktervolle inkomhal met prachtig houten trap en authentieke tegel. Wasruimte en gastentoilet met handenwasser. Via de originele dubbele deur betreedt u de kantoor/werkruimte met prachtig zicht op voor- en achtertuin. Overal natuurlijke lichtinval en houten vloeren. Err is een houtcassette, ideaal om het extra aangenaam te maken. De woonkeuken is een van de meest gezellige plekken van de woning, hier kan u in alle rust samen lunchen of genieten van een kop koffie. Op de eerste verdieping twee slaapkamers (14m²), badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. (Deze badkamer was voorheen een keuken en kan opnieuw omgebouwd worden) De master bedroom (30m²) met annex een dressing waar iedereen van droomt en een riante badkamer met jacuzzi hoekbad, dubbele wastafel in corian, inloopdouche, en toilet. Last but not least zijn er ook LED tv’s en Bose installaties (door de gehele woning) en tuin = relaxen verzekerd. De tweede verdieping biedt een handige bergruimte en mooie polyvalente ruimte (32m²) onder puntdak met op maat gemaakte kasten. Ideaal als slaapkamer, hobbykamer of bureau. Extra: Bruikbare en droge kelder + kruipruimte. Op maat gemaakte shutters die in alle richtingen gedraaid kunnen worden. Buitenverlichting met verschillende kleurschakeringen te bedienen via een app. Het rieten dak zorgt voor extra cachet en verkeert in uitstekende staat. Wil jij graag op dit prachtige domein werken/wonen? Contacteer ons: ### of ### Meer weten?

1914 10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55
Handelsfonds te koop Brasschaat (RBJ96702)
299 900 €

2930 Brasschaat

Handelspand of investeringsobject: Op een gunstige locatie aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat is deze winkelruimte met appartement gelegen. Goed zichtbare etalage / vitrine. Toegang van appartement vanuit de winkel. Winkel is multifunctioneel te gebruiken. Onmiddellijk beschikbaar. Indeling: Kelder- en meterskelder van 10m². Polyvalente open commerciële ruimte, inbouw traphal met verdiepingstrap en berging, wc. Eerste verdieping met living en open keukenwand, badkamer, slaapkamer en dakterras. Interesse? Neem contact op via ### of ### Meer weten?

171 171 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55
Handelspand te koop Brasschaat (RBJ87292)
1 050 000 €

2930 Brasschaat

Commercieel gelijkvloers in het hartje van het winkelcentrum van Brasschaat. De winkel is gelegen in een nieuwbouwproject en geniet een oppervlakte van 362 m² en is in casco staat. Verkoop onder registratie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 226 85 00
Handelsfonds te koop Brasschaat (RBI86392)
845 000 €

2930 Brasschaat

Groot hoekgebouw op centrale en zeer commerciële locatie langs de Hoogboomsteenweg, nabij plein Lage Kaart. Zonnige oriëntatie. Polyvalente mogelijkheden: Nu slagerij met atelier en hoekwinkel totaal 290m². Boven een duplex woonst ca 260m² of 2 appartementen van ca 130m². Op de eerste verdieping ligt een fantastisch dakterras in de zon van ca 40m². De energiescore van dit pand heeft LABEL A, met vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, warmterecuperatie. De zonnepanelen zijn niet inbegrepen, kunnen overgenomen worden. De inrichting/overname van de slagerij is ook een optie (€50.000), waarbij het cliënteel blijft komen. In de zijstraat is een eerste strook tegen de zijgevel eigendom, en dient als klantenparking met 6 plaatsen. De slagerij bestaat sinds 1918 en de vierde DE BONDT generatie heeft geen opvolger: ### Wil je graag meer info of een bezoek? Laat het weten via ### of ### . Meer weten?

469 6 Parkeerplaats(en) 290 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55
Handelspand te koop Brasschaat (RBI30174)
845 000 €

2930 Brasschaat

Groot hoekgebouw op centrale en zeer commerciële locatie langs de Hoogboomsteenweg, nabij plein Lage Kaart. Zonnige oriëntatie. Polyvalente mogelijkheden: Nu slagerij met atelier en hoekwinkel totaal 290m². Boven een duplex woonst ca 260m² of 2 appartementen van ca 130m². Op de eerste verdieping ligt een fantastisch dakterras in de zon van ca 40m². De energiescore van dit pand heeft LABEL A, met vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, warmterecuperatie. De zonnepanelen zijn niet inbegrepen, kunnen overgenomen worden. De inrichting/overname van de slagerij is ook een optie (€50.000), waarbij het cliënteel blijft komen. In de zijstraat is een eerste strook tegen de zijgevel eigendom, en dient als klantenparking met 6 plaatsen. De slagerij bestaat sinds 1918 en de vierde DE BONDT generatie heeft geen opvolger: ### Wil je graag meer info of een bezoek? Laat het weten via ### of ### . Meer weten?

469 6 Parkeerplaats(en) 290 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55
Handelspand te koop Brasschaat (RBG19165)
Prijs op aanvraag

2930 Brasschaat

Droom jij al langer van een creatieve uitlaatklep, carrière wending, een nieuwe locatie van jouw zaak of mooie investering ? Dan is het overnemen van een volledig uitgerust, goed draaiend hotel in de groene rand rond Antwerpen mogelijk iets voor jou! Ruime tuin met speeltuin + een zee aan parking Zeer grote terrassen, verwarmd en deels overdekt Gouden locatie op groen knooppunt van wandel- en fietsroutes Hotel met goede reputatie en uitgebreid cliënteel Horeca vergunning Interesse? --> Bel ERA ONE op ### Jouw droomzaak? Zo gevonden. Meer weten?

7000 875 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 360 85 30

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Brasschaat (2930).

419 000 €

2950 Kapellen

KMO-unit aan bedrijventerrein Schietveld Gelegen op de Essensesteenweg in een grote KMO-zone met veel diverse activiteiten. Ideale locatie nabij op- en afrit autosnelweg, Brasschaat, Kapellen, Kalmthout, Wuustwezel, … . De KMO-unit heeft een oppervlakte van 240 m² en is voorzien van een polybeton met een draagkracht van 1,5 ton/m². De unit is voorzien van verlichting, elektriciteit en een sanitaire installatie. Verkoop onder BTW-stelsel. Extra’s; - Vrije hoogte van 6,5m - Polybetonvloer - Hoogte sectionaalpoort 4,5m - Steeldeck - Lichtstraat en raam in de voorgevel - 3 parkeerplaatsen - Staalconstructie Heeft u interesse? Maak uw afspraak via ### of ### Meer weten?

7129 3 Parkeerplaats(en) 240 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 283 05 00
359 000 €

2950 Kapellen

Handelspand/kantoor te koop nabij het park in centrum Kapellen met bovengelegen eigen woonst/appartement. Het handelspand beschikt over ideale zichtbaarheid/passage aan de belangrijkste doorvoerweg van centrum Kapellen, nabij scholen (Atheneum & Irishof), winkels en openbaar vervoer. Beneden is er vooraan een mooie winkelruimte (5,7m x 8,7m) met naar achteren een aansluitend atelier/opslag/berging (+/-5,7 x 18,7m) geheel vergund. Het ganse eigendom werd geheel gerenoveerd en bijgebouwd begin jaren '90 - beschikt over een fantastisch EPC KNR label B en de elektriciteit is geheel conform. Achter het atelier/werkplaats is nog een tuin met een diepte van 18m. Boven is er een gekoppeld aan de winkelruimte een eigen woonst, mede gerenoveerd/vernieuwd begin jaren '90 en omvat een ruime woonkamer met open in gerichte keuken, apart toilet en 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Op de bovenste verdieping zijn er nogmaals twee grote slaapkamers en een ingerichte badkamer. Last but not least heeft het pand een heel gunstig EPC label B! Interesse in dit te koop aangeboden handelshuis in hartje Kapellen of wenst u graag een vrijblijvende schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### of ### Meer weten?

259
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 666 99 73
695 000 €

2950 Kapellen

Dit uniek handelspand is gelegen pal in het centrum van Kapellen. Door zijn ideale, centrale ligging op een belangrijke invalsweg is het pand zeer visibel en aanwezig in de dorpskern. Dankzij verschillende, publieke (nieuwe) parkings in de directe omgeving & openbaar vervoer is het eveneens zéér goed bereikbaar voor cliënteel. Wat maakt dit pand juist zo uniek? Het pand heeft een benutbare oppervlakte van maar liefst +/-725m². Het perceel met een diepte van ca. 60m is volledig bebouwd én vergund. Momenteel is het pand ingericht als kledingzaak maar de mogelijkheden reiken veel verder dan dat. Geschikt voor retail, maar ook voor allerlei andere doeleinden zoals bv. horeca / vrij beroep / kantoor etc. Het gelijkvloers geniet een oppervlakte van +/-560m². Buitenruimte kan indien gewenst uiteraard gecreëerd worden achteraan, of in het middenstuk. De eerste en tweede verdieping zijn beide +/-81m². Deze etages zijn te renoveren maar kunnen omgevormd worden tot een woonst. BIJZONDERHEDEN: - Riante totale benutbare oppervlakte van ca. 725m² - Tal van mogelijkheden - Huidige toestand is volledig vergund ifv handel / horeca & diensten - Parkeerplaatsen kunnen eventueel achteraan gehuurd worden! Heeft u interesse in dit te koop aangeboden handelspand in centrum Kapellen? Aarzel dan niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek ter plaatse via ### of ### . We kijken er naar uit u rond te leiden in dit uniek eigendom! Wenst u een schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### of ### . Dewaele Vastgoed Kapellen, Hoevensebaan 25. Meer weten?

560 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 666 99 73
279 000 €

2950 Kapellen

Handelspand / Kantoorruimte te koop in centrum Kapellen aan de Antwerpsesteenweg 4 - in het hart van de commerciële dorpskern naast Kruidvat en tegenover winkelcentrum Promenade / bushalte en heel veel passage/visibiliteit. Het eigendom dat we alhier te koop aanbieden kan mede perfect een gezonde investering zijn, gezien goede verhuurbaarheid steeds is geboden op deze ligging! Deze te koop aangeboden commerciële ruimte beschikt over : -verkoop/kantoor oppervlakte van +/- 105m² -grote kelderberging als stockage (+/- 70m² - volwaardige stahoogte) met trap vanuit de hoofdplaats op gelijkvloers -aparte kitchenette & sanitair -aparte bureauruimte -verwarming/koeling op basis van warmtepomp lucht/lucht, centrale verwarming op aardgas is tevens aanwezig Ben je geïnteresseerd in dit vastgoed te koop in Kapellen, neem dan snel contact op met ons vastgoedkantoor! ### of ### - uw Dewaele vastgoed kantoor in Kapellen aan de Hoevensebaan 25 - steeds vrijblijvende schatting en verkoopadvies! Meer weten?

153 142 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 666 99 73
575 000 €

2170 Merksem

Building met handelsgelijkvloers en 2 appartementen. Dit hoekgebouw heeft een mooie ligging op de hoek van de Van Praetlei, met veel groen, een parkje in de straat, en volop in de zonnige zuid-oriëntatie. Infrastructuur naar de haven, en de Ring E19 naar alle richtingen, bij openbaar vervoer, scholen en winkels, het ziekenhuis, dit alles geeft een top mobiscore. Het handelspand is verhuurd als wassalon, de voortuinstrook biedt ruimte voor fietsen, snel de auto inladen. De kelder is handig, geeft plaats voor bergingen. De 2 verhuurde appartementen 85m² zijn licht en zonnig opgevat, op houten vloeren, met balconnetjes om te genieten in de zon en de beweging op de hoek van 2 straten te volgen. De appartementen zijn leuk ingedeeld met 2 slaapkamers, badkamer met toilet, lavabo en stortbad, living op de hoek. Rendement: €2.600 huur x 12 = €31.200 Investering: €595.000 x 1,14 = €678.300 Bruto rendement 5,24% EPC GV: label F / V1 + V2 label D. Heb je interesse om het pand te bezoeken? Neem contact op via ### of ### Meer weten?

181
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55
274 900 €

2170 Merksem

Op zoek naar een opbrengsteigendom in de regio Merksem? Dan is dit waarschijnlijk waar u naar op zoek bent! Deze unieke opbrengsteigendom is ideaal gelegen langs de Bredabaan in Merksem. Dankzij zijn uitstekende locatie biedt deze eigendom niet alleen een fantastische investeringskans, maar ook een buitengewone levensstijl. De Bredabaan staat bekend om haar bruisende atmosfeer, met een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants, cafés en andere voorzieningen op loopafstand. Bovendien geniet u van uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het stadscentrum van Antwerpen en andere nabijgelegen gebieden. Voor wie per auto reist, zijn er ook goede verbindingen met belangrijke wegen en snelwegen. Indeling Het eigendom is ingedeeld in een handelsruimte, gevolgd door een woon- en eetgedeelte. Aan de rechterkant bevindt zich het toilet, met aansluitende toegang tot de koer met tuin en achteraan vindt u het atelier. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich een slaapkamer, een hal, een vestiaire, een badkamer en een apart toilet. Achteraan vindt u nog een grote woonkamer met open keuken. Op de tweede verdieping vindt u drie kamers en nog een badkamer. Pluspunten Uitstekende ligging Heel groot: 312m² Te renoveren naar eigen stijl Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ERA ONE steeds bereiken op volgend nummer ### Tot snel! Meer weten?

225
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 360 85 30
1 595 000 €

2170 Merksem

Charmant gerenoveerd gebouw met 8 appartementen op de hoek van de Begonialei en de Van Praetlei Dit kleinschalig gebouw met lift biedt acht stijlvolle gerenoveerde appartementen met één slaapkamer. Perfect gelegen in een levendige buurt op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer, winkels en invalswegen. Elk van de acht appartementen zijn zorgvuldig gerenoveerd met oog voor detail en comfort. Voldoet aan de behoeften van particulieren welke rustig, centraal en in een aangename buurt willen wonen en investeerders die op zoek zijn naar rendabele verhuurmogelijkheden. Een zorgvuldig ontwerp zorgt voor ruimte en licht met alle moderne voorzieningen in combinatie met vernieuwingen naar de huidige energienormen. (EPC's liggen tussen B 141 en D 316kWh/m² Dit aantrekkelijk gebouw is een uitstekende kans. Neem contact op via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 646 66 55