Bedrijfsvastgoed te koop - Grimbergen

20 zoekertjes (1 - 20)
1 680 000 €

1850 Grimbergen

Kenmerken van het pand: De commerciële ruimte is multifunctioneel en wordt actueel gebruikt als tegelbedrijf door een vakman: Bureau met zicht op magazijn, inpandige garage en magazijnen, meerdere kelders en extra badkamer aanwezig in de kelderverdieping (voor het personeel bvb). Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een studio (78m²) aan de voorzijde, en op de eerste verdieping de lichtrijke loft (244m²) met ruime woonkamer, moderne keuken, slaapkamers, badkamer. Grote troef: zowel inrit en uitrit aan de voor- én achterzijde van het perceel. Zeer gemakkelijk voor een vlotte circulatie, leveringen en opslagmogelijkheden. Zonnepanelen aanwezig ! Ruime parkeergelegenheid ! Dit handelspand in het bruisende Grimbergen, biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategisch gelegen commerciële ruimte met vele faciliteiten. Interesse? Neem contact met ons op via ### of ### Meer weten?

2242
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 267 60 75
980 000 €

1850 Grimbergen

Het restaurant, dat momenteel nog in bedrijf is, vormt het kloppende hart van deze eigendom. Met zijn sfeervolle ambiance en heerlijke culinaire ervaringen heeft het een solide reputatie opgebouwd in de lokale gemeenschap en daarbuiten. Het potentieel voor verdere groei en succes is overduidelijk aanwezig. De ruime parkeergelegenheid biedt klanten het comfort van eenvoudig parkeren, wat de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van het pand vergroot. Bovendien voegt de aanwezigheid van een prachtige waterpartij een vleugje rust en charme toe aan de omgeving, waardoor het een aantrekkelijke bestemming wordt voor diverse doeleinden. De verkoop van dit pand is flexibel en kan worden besproken afhankelijk van het type activiteit van de exploitatie. Of u nu de bestaande restaurantactiviteiten wilt voortzetten, uitbreiden naar andere horecaconcepten, of het pand wilt herbestemmen voor een ander zakelijk gebruik, de mogelijkheden zijn eindeloos; denk aan dokterspraktijk, vrije beroepen, wellness en welzijn sector, .. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen! Meer weten?

9710
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 267 60 75
215 000 €

1853 Strombeek-Bever

Het gebouw ligt op 200 meter van het Gemeenteplein en het Cultuurcentrum van Strombeek-Bever. Het kantoor heeft een directe toegang van uit de gemeenschappelijke ontvangsthal van de residentie Rijckendael . Het kantoor bestaat uit een inkomhal met wachtruimte, een bureel aan de voorzijde, een ruim secretariaat met koffiehoek, een gang die uitgeeft op vier kantoren waaronder een gemeenschappelijke ontvangstzaal en een toiletruimte. Het kantoor is geschikt voor een vrij beroep, een (tandarts)-artsenpraktijk, een kinsesiepraktijk, een boekhoudkantoor enz... De oppervlakte bedraagt 120 m². Het kantoor is in goede staat behalve de vloerbekleding in vast tapijt die gerenoveerd dient te worden. De ramen zijn deels vernieuwd in aluminium of in hout met geïsoleerd glas. Op dit ogenblik is het kantoor door een deur verbonden met het appartement. Indien beide afzonderlijk worden verkocht wordt deze deur vervangen door een vaste scheidingsmuur. Meer weten?

120
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 267 60 75
Handelsfonds te koop Grimbergen (RBM60603)
Prijs op aanvraag

1850 Grimbergen

Bedrijfsgebouw met woonst te Grimbergen Dit bedrijfsgebouw is opgebouwd uit betonconstructie, met een gepolierde betonnen vloer en beschikt over twee toegangspoorten: een standaard sectionale poort en een kleinere poort met geïntegreerde deur. De vrije hoogte is minimaal 3,5 meter. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid voor vijf wagens en aan de achterzijde is er circa 200 m² buitenopslag beschikbaar. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonst. Dit appartement beschikt over een grote woonkamer, sanitaire voorzieningen, een keuken, twee ruime slaapkamers en een terras. Aan de achterzijde is er een charmante tuin met wilde bloemen en heerlijke kersen. Zonering: Woongebied Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te koop Strombeek-Bever (VBB20715)
599 000 €

1853 Strombeek-Bever

Gelijkvloers: - Gemeenschappelijke inkomhal met toegang naar : - Handelsruimte - Studio - trap naar 1e en 2e verdieping - Handelsruimte met wc en Doucheruimte +- 43 m² - Studio/ bureau-ruimte met ingerichte keuken +- 30 m² Eerste verdieping: Loft +- 59m² met trap naar dakterras +- 24 m² - Keuken +- 12,5 m² - Apart wc +- 2 m² - Living, slaapkamer, badkamer : +- 47 m² - Dakterras +- 24 m² Tweede verdieping: +- 60 m² met slaapkamer op mezzanine +- 30 m² - Keuken +- 10,5m m² - Badkamer: Bad +lavabo +wc +- 3m² - Living +- 47 m² - mezzanine +- 30 m² - dakterras +- 24 m² Benedenverdieping: 2 kelders Meer weten?

113
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 672 05 55
Handelspand te koop Strombeek-Bever (RBK25799)
359 000 €

1853 Strombeek-Bever

Bent u op zoek naar een unieke kans om een bloeiende handelszaak te starten of uit te breiden? Gelegen op een uiterst strategische locatie, biedt deze handelsruimte een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid voor potentiële klanten. Deze unieke nog af te werken handelsruimte van 190m2 met 2 ondergrondse staanplaatsen, is gelegen te strombeek, nabij al de invalwegen. De hoge ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor er een gastvrije sfeer wordt gecreëerd en u beschikt over grote etalages. De moderne architectuur van de residentie geeft het geheel een eigentijdse uitstraling die bijdraagt aan een professioneel en aantrekkelijk kader voor uw zaak! De handelsruimte wordt casco aangeboden, hierdoor kunt u als ondernemer nog zelf uw stempel drukken en beschikt u over de vrijheid om het pand zelf af te werken en in te richten. Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 270 37 02
Handelspand te koop Grimbergen (RBK11466)
1 200 000 €

1850 Grimbergen

Op de Vilvoordsesteenweg te Grimbergen vinden we deze garage handelszaak terug. Het betreft een handelszaak die dient voor onderhoud, herstellingen en aan- en verkoop van wagens dient. De handelszaak heeft een perfecte visibiliteit op deze uitstekend strategische ligging en heeft ruim parkeerplaats voorzien. Ook de woning is een ruime woning met 4 slaapkamers die mits lichte opfrissing weer hele tijd mee kan! De woning beschikt over een gunstig EPC level wat velen ten goede uitkomt. De garage is een ruimte van maar liefst 285m², is voorzien van 3 bruggen waarvan ééntje zelfs geschikt is voor mobilhomes. Naast de garage hebben we ook nog een bureelruimte van 18m² voorzien. De garage heeft een grote afgesloten buitenruimte dat ideaal is voor parking. De woning zelf telt een bewoonbaar oppervlakte van +/- 170m² en heeft 4 slaapkamers. Er is bij de woning ook nog een zolderruimte van +/- 118m². Kom zelf de mogelijkheden ontdekken tijdens een bezoek in deze garage! De klanten zitten alvast te wachten op de nieuwe garagehouder. Meer weten?

975
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 270 90 75
Handelspand te koop Strombeek-Bever (VBB00706)
179 000 €

1853 Strombeek-Bever

Morgan's Real Estate presenteert deze prachtige kantoor-/winkelruimte in een nieuw gebouw. Inrichting en uitrusting van hoge kwaliteit: gepolijst betonvloer, vloerverwarming, UV-beschermingsfolie, airconditioning, enz. Dit pand biedt een vergaderruimte, een open ruimte, een keuken en een apart toilet. Grote vitrine en goede zichtbaarheid. Verkoop onderworpen aan btw. Verhuur met aankoopoptie mogelijk. Informatie en bezoek op ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 430 24 86
Kantoor te koop Strombeek-Bever (VBB00705)
179 000 €

1853 Strombeek-Bever

Morgan's Real Estate presenteert deze prachtige kantoor-/winkelruimte in een nieuw gebouw. Inrichting en uitrusting van hoge kwaliteit: gepolijst betonvloer, vloerverwarming, UV-beschermingsfolie, airconditioning, enz. Dit pand biedt een vergaderruimte, een open ruimte, een keuken en een apart toilet. Grote vitrine en goede zichtbaarheid. Verkoop onderworpen aan btw. Verhuur met aankoopoptie mogelijk. Informatie en bezoek op ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 430 24 86
Handelspand te koop Grimbergen (RBJ37519)
154 000 €

1850 Grimbergen

Uitstekend gelegen kantoorruimte of showroom te gebouw "IFG 10" met een oppervlakte van 93 m² en mooie visibiliteit te koop in het centrum van Strombeek-Bever. Zéér vlot bereikbaar, op amper 750 m van de op- en afrit 2 Strombeek-Bever-Centrum van de A12, alsook met het met het openbaar vervoer: er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving. De zeer aangename, lichtrijke ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van een kitchenette, sanitair en lift. Aanwezigheid van één privatieve ondergrondse parkeerplaats. Tevens kantoorruimte/showroom van 82 m² of 175 m² te koop. Momenteel in gebruik als fashion showroom en in de onmiddellijke omgeving van de Trademart. Mogelijks ook interessant als investering. Beschikbaar per 01/07/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek bezoek ### Meer weten?

93 1 Parkeerplaats(en) 93 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Kantoor te koop Grimbergen (RBJ37518)
154 000 €

1850 Grimbergen

Uitstekend gelegen kantoorruimte of showroom te gebouw "IFG 10" met een oppervlakte van 93 m² en mooie visibiliteit te koop in het centrum van Strombeek-Bever. Zéér vlot bereikbaar, op amper 750 m van de op- en afrit 2 Strombeek-Bever-Centrum van de A12, alsook met het met het openbaar vervoer: er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving. De zeer aangename, lichtrijke ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van een kitchenette, sanitair en lift. Aanwezigheid van één privatieve ondergrondse parkeerplaats. Tevens kantoorruimte/showroom van 82 m² of 175 m² te koop. Momenteel in gebruik als fashion showroom en in de onmiddellijke omgeving van de Trademart. Mogelijk ook interessant als investering. Beschikbaar per 01/07/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek bezoek ### Meer weten?

93 1 Parkeerplaats(en) 93 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Handelspand te koop Grimbergen (RBJ37517)
136 000 €

1850 Grimbergen

Uitstekend gelegen kantoorruimte of showroom te gebouw "IFG 10" met een oppervlakte van 82 m² en mooie visibiliteit te koop in het centrum van Strombeek-Bever. Zéér vlot bereikbaar, op amper 750 m van de op- en afrit 2 Strombeek-Bever-Centrum van de A12, alsook met het met het openbaar vervoer: er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving. De zeer aangename, lichtrijke ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van een kitchenette, sanitair en lift. Aanwezigheid van één privatieve ondergrondse parkeerplaats. Tevens kantoorruimte/showroom van 93 m² of 175 m² te koop. Momenteel in gebruik als fashion showroom en in de onmiddellijke omgeving van de Trademart. Mogelijks ook interessant als investering. Beschikbaar per 01/07/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek bezoek ### Meer weten?

82 1 Parkeerplaats(en) 82 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Kantoor te koop Grimbergen (RBJ37516)
136 000 €

1850 Grimbergen

Uitstekend gelegen kantoorruimte of showroom te gebouw "IFG 10" met een oppervlakte van 82 m² en mooie visibiliteit te koop in het centrum van Strombeek-Bever. Zéér vlot bereikbaar, op amper 750 m van de op- en afrit 2 Strombeek-Bever-Centrum van de A12, alsook met het met het openbaar vervoer: er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving. De zeer aangename, lichtrijke ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van een kitchenette, sanitair en lift. Aanwezigheid van één privatieve ondergrondse parkeerplaats. Tevens kantoorruimte/showroom van 93 m² of 175 m² te koop. Momenteel in gebruik als fashion showroom en in de onmiddellijke omgeving van de Trademart. Mogelijk ook interessant als investering. Beschikbaar per 01/07/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek bezoek ### Meer weten?

82 1 Parkeerplaats(en) 82 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Handelspand te koop Grimbergen (RBJ37515)
275 000 €

1850 Grimbergen

Uitstekend gelegen kantoorruimte of showroom te gebouw "IFG 10" met een oppervlakte van 175 m² en mooie visibiliteit te koop in het centrum van Strombeek-Bever. Zéér vlot bereikbaar, op amper 750 m van de op- en afrit 2 Strombeek-Bever-Centrum van de A12, alsook met het met het openbaar vervoer: er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving. De zeer aangename, lichtrijke ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van een kitchenette, sanitair en lift. Aanwezigheid van twee privatieve ondergrondse parkeerplaatsen. Tevens kantoorruimte/showroom van 82 m² of 93 m² te koop. Momenteel in gebruik als fashion showroom en in de onmiddellijke omgeving van de Trademart. Mogelijks ook interessant als investering. Beschikbaar per 01/07/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek bezoek ### Meer weten?

175 2 Parkeerplaats(en) 175 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Kantoor te koop Grimbergen (RBJ37514)
275 000 €

1850 Grimbergen

Uitstekend gelegen kantoorruimte of showroom te "IFG 10" met een oppervlakte van 175 m² en mooie visibiliteit te koop in het centrum van Strombeek-Bever. Zéér vlot bereikbaar, op amper 750 m van de op- en afrit 2 Strombeek-Bever-Centrum van de A12, alsook met het met het openbaar vervoer: er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving. De zeer aangename, lichtrijke ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van een kitchenette, sanitair en lift. Aanwezigheid van twee privatieve ondergrondse parkeerplaatsen. Tevens kantoorruimte/showroom van 82 m² of 93 m² te koop. Momenteel in gebruik als fashion showroom en in de onmiddellijke omgeving van de Trademart. Mogelijk ook interessant als investering. Beschikbaar per 01/07/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek bezoek ### Meer weten?

175 1 Parkeerplaats(en) 175 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Handelspand te koop Grimbergen (RBH67760)
725 000 €

1850 Grimbergen

Fenomenaal gelegen polyvalente ruimte (kantoren/showroom) met een oppervlakte van 412 m² te koop op amper 250 m van de R0 exit 7 Grimbergen en op wandelafstand van station Strombeek-Bever. De casco ruimte situeert zich op de 1e verdieping en betreft een open space. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Tevens mogelijk tot aankopen van het bovenliggende kantoor à 412 m², samenvoegbaar tot 824 m². Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

412 412 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Kantoor te koop Grimbergen (RBH67761)
725 000 €

1850 Grimbergen

Fenomenaal gelegen kantoor met een oppervlakte van 412 m² te koop op amper 250 m van de R0 exit 7 Grimbergen en op wandelafstand van station Strombeek-Bever. De casco kantoren situeren zich op de 1e verdieping en betreft een open space. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Tevens mogelijk tot aankopen van het bovenliggend kantoor / polyvalente ruimte à 412 m², samenvoegbaar tot 824 m². Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

412 412 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Kantoor te koop Grimbergen (RBH67759)
1 450 000 €

1850 Grimbergen

Fenomenaal gelegen kantoren / polyvalente ruimte (showroom) met een oppervlakte van 824 m² te koop op amper 250 m van de R0 exit 7 Grimbergen en op wandelafstand van station Strombeek-Bever. De casco ruimtes zijn verdeeld over het gelijkvloers en de 1e verdieping (2 x 412 m²) en betreft een open space. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Tevens mogelijk tot opsplitsen. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

824 824 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00
Kantoor te koop Grimbergen (RBE25322)
4 500 000 €

1850 Grimbergen

De verhuurde kantoorruimtes bevinden zich op het gelijkvloers en de tweede verdieping in 'Brussels 7', een business park gelegen op een boogscheut van de R0 in Grimbergen. De huurder bezet in totaal 2.715 m² open en ingerichte kantoorruimte, vergaderzalen, een cafetaria, ontspanningsruimte en bijhorende opslagruimte (280 m²) in de ondergrondse parking en archiefruimte : 80 m² (+3) en 42 m² (-1). Lichtrijke kantoren met airconditioning en een goede bereikbaarheid (openbaar vervoer, Ring en autosnelweg). Deze huurder heeft binnen-en buitenparkings. Eerste break huur op 30/09/2026. Bruto rendement 7,90 %. Contacteer Panorama voor meer info of een bezoek via ### Meer weten?

2715
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Industrie te koop Grimbergen (RAI20332)
935 000 €

1850 Grimbergen

Terrein van 5.332m² voor gemengd gebruik van KMO, kantoor en/of showroom. Perfecte locatie voor een build to suit project. Gelegen vlakbij de Verbrande-Brug te Grimbergen, kortbij Cargovil. Meer weten?

5332
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 462 32 00