Bedrijfsvastgoed te koop - Heist

4 zoekertjes (1 - 4)
190 000 €

8301 Heist

Kantoorruimte te koop op een strategische locatie in Vlamingstraat 6 te Heist. Oppervlakte: - Handelsgelijkvloers (50 m²) - Ruime kelder (33 m²) , toegankelijk via vaste trap, toilet - Huidige bestemming: commerciële ruimte, ideaal voor kleinhandel - Centraal gelegen in de Vlamingstraat met veel passage, nabijheid van de zee en Heldentoren Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Heist u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

107
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te koop Heist (RBJ75286)
190 000 €

8301 Heist

Commerciële handelsruimte op een strategische locatie in Vlamingstraat 6 te Heist Oppervlakte: - Handelsgelijkvloers (50 m²) - Ruime kelder (33 m²) , toegankelijk via vaste trap, toilet - Huidige bestemming: commerciële ruimte, ideaal voor kleinhandel - Centraal gelegen in de Vlamingstraat met veel passage, nabijheid van de zee en Heldentoren Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelsruimte te koop in Heist u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

107
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te koop Heist (RBJ22189)
255 000 €

8301 Heist

Handelsruimte te Heist aan zee op het Heldenplein met zeer ruime kelder. Toilet dat rechtstreeks toegankelijk is vanuit de handelsruimte. Geschikt als kantoorruimte, praktijk voor vrij beroep of commercieel winkelpand. Voorbeelden: broodjeszaak, take-away pasta's, koffiehuis, krantenwinkel,... Bebouwde opp: 82 m². Meer weten?

82
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 51 07 01
Kantoor te koop Heist (RBJ17595)
195 000 €

8301 Heist

Kantoor/winkel (ca. 114 m²) te koop in Heist op commerciële ligging. Indeling: - Gelijkvloerse verdieping: ruimte van ca. 31 m² - Eerste verdieping: ruimte van ca. 83 m² (kan weer helemaal tot een open ruimte worden gebracht) - Verdieping -1: kelder van ca. 19 m² met vaste trap bereikbaar vanuit de gelijkvloers en dus voorzien van daglicht. Afwerking: - Voorzien van airco, camerabewaking en alarm - Centrale verwarming op aardgas - Instapklaar Details: - Bouwjaar: 2008 - Onmiddellijk beschikbaar - Energielabel (KNR): B Ligging: - 550 m van treinstation Heist - 250 m van Zeedijk (aan Heldenplein) Direct voor het pand bevinden zich 2 parkeerplaatsen voor kort parkeren. Toegelaten bestemmingen volgends de Statuten: woning, kantoor, luxewinkel, vrij beroep, restaurant of tea-room. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Heist u kan interesseren. Meer weten?

133 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Heist (8301).

140 000 €

8380 Zeebrugge

Op zoek naar een interessante en zorgeloze investering voor een beperkt budget? Dan zijn de parkeerplaatsen bij het Ibis hotel in Zeebrugge iets voor jou! Bij een investering in een parking bij het Ibis Zeebrugge hotel, hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van het hotel en de parking wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van de parking en het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Hotel ibis Zeebrugge is uitstekend gelegen in een rustige omgeving vlakbij het centrum van de stad. Het bevindt zich op wandelafstand van het strand. Secured by Bricks biedt u ook de mogelijkheid om de parkeerplaatsen in 1 pakket aan te kopen. Geniet zorgeloos van uw investering aan de kust! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 33 97 57
199 850 €

8300 Knokke-Heist

Handelspand te koop of te huur in nieuwbouwproject residentie Senna. Commerciële ligging in het hart van Knokke-Heist, tussen de Kursaalstraat en het plein “De Bolle”. Het pand wordt grotendeels afgewerkt maar met nog tal van mogelijkheden om uw inrichting zelf te bepalen. De volgende afwerking is voorzien: • Vloerisolatie en chape • Vloerverwarming met hoogrendementsketel • Elektriciteit (lichtpunten en stopcontacten) • Wanden en plafond droog afgewerkt Geschikt voor verschillende professionele doeleinden (kantoor, vrij beroep, winkel, kapper, schoonheidssalon, nagelstudio, …). Er is ook een fietsenstalling en berging voorzien op het kelderverdiep. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 43 56 12
Prijs op aanvraag

8300 Knokke-Heist

Deze volledig vernieuwde brasserie - bistro met kinderspeeltuin en dierenpark in Knokke-Heist is de ideale opportuniteit voor wie ervan droomt om een familie-gerichte horecazaak uit te baten. De instapklare zaak heeft een bewezen omzet en een vast clienteel in zowel de zomer- als de winterperiode met als extra troeven een ruime parking, toegankelijkheid rolstoelgebruikers... De zaak Omvat een brasserie voor 75 personen met een ruim en gezellig interieur, keuken met koude en warme kant, koelcel, kelder, groot zonneterras voor 150 personen met buitenbar, grote afgesloten kinderspeeltuin, dierenpark, 2 schuren met mogelijkheid voor opslag en een ruime parking voor een 30-tal wagens. #slimondernemen +++ Contacteer De Brugse Databank op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - brasserie over te nemen - overname bistro - handelsfonds te koop - verkoop handelsfonds - handel over te nemen - overname handel - overname horecazaak - horecazaak over te nemen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
670 000 €

8300 Knokke

Res. Prince's. Veelzijdig & ruim handelspand op één van de beste locaties in de Lippenslaan, aan het Burgemeester Frans Desmidtplein. Dit centraal gelegen pand deed vele jaren dienst als traiteurzaak en is dus reeds voorzien van een koeltoog, snijdmachine, koelcel, ... Mits de nodige aanpassingswerken kan dit pand baat doen voor allerlei zaken waaronder HORECA!Grote troef is de ware topligging, te midden van het commerciële centrum met tal van mogelijkheden!Naast de ruime koer/terras (41 m²) die overbouwd kan worden beschikt u nog over een zeer ruime kelder, toegankelijk vanuit het handelspand zelf. Ref. W1063 Meer weten?

175
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 62 19 20
Handelspand te koop Duinbergen (RBK38734)
350 000 €

8301 Duinbergen

Langs de Zeedijk in Heist bevindt zich dit uniek renovatieproject te koop, gelegen op enkele passen van het Heldenplein en op een steenworp afstand van alle commerciële voorzieningen. Dit pand kan benut worden als ruime handelsruimte. Indien gewenst, kan dit pand volledig omgevormd worden tot een ruim 2-slaapkamer appartement. Hiervoor zijn de nodige vergunningen aanwezig. Tevens beschikt dit pand over een ondergrondse kelderverdieping van 70 m2. Alle grondplannen zijn beschikbaar op aanvraag! Wenst u meer informatie te verkrijgen omtrent dit renovatieproject of wenst u een bezoek ter plaatse, aarzel dan niet om ons te contacteren via ### Meer weten?

145
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 66 20 20
Handelspand te koop Duinbergen (RBK25669)
1 075 000 €

8301 Duinbergen

Bent u op zoek naar een plaats om uw eigen horecazaak te starten? Mis deze kans niet! De locatie langs de Zeedijk op zich is al een enorme troef. Daarnaast is er nog de ligging aan de andere zijde langs het Vissershuldeplein. Het plein wordt volledig heraangelegd tot een ontmoetingsplaats. Benieuwd hoe het er zal uitzien? Neem alvast een kijkje via: ### . Aan de overzijde van de dijk hoort ook een terras bij de zaak. Het pand is ingedeeld in: Gelijkvloers: restaurant (met toegang langs Zeedijk en voetgangerstunnel), bar, ingerichte keuken, toiletten en trap naar ondergrondse verdieping. Aankoop ondergrondse parkeerplaatsen aanbevolen. Heden zijn de parkeerplaatsen ingericht als stockage voor de zaak. Op deze locatie uw eigen zaak vestigen? Op zoek naar een investeringspand? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 468 10 40 40
Handelspand te koop Duinbergen (RBJ77370)
1 225 000 €

8301 Duinbergen

Bent u op zoek naar een plaats om uw eigen horecazaak te starten? Mis deze kans niet! De locatie langs de Zeedijk op zich is al een enorme troef. Daarnaast is er nog de ligging aan de andere zijde langs het Vissershuldeplein. Het plein wordt volledig heraangelegd tot een ontmoetingsplaats. Benieuwd hoe het er zal uitzien? Neem alvast een kijkje via: ### . Aan de overzijde van de dijk hoort ook een terras bij de zaak. Het pand is ingedeeld in: Gelijkvloers: restaurant (met toegang langs Zeedijk en voetgangerstunnel), bar, ingerichte keuken, toiletten en trap naar ondergrondse verdieping. Ondergronds: 3 parkeerplaatsen ingericht als stockage voor de zaak. Op deze locatie uw eigen zaak vestigen? Op zoek naar een investeringspand? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 468 10 40 40
Handelsfonds te koop Duinbergen (RBJ62491)
295 000 €

8301 Duinbergen

Handelspand in het centrum van Duinbergen.Indeling: Inkomhal met ingemaakte kasten, handelsruimte voorzien van uitgeruste keuken, toilet, in de kelderverdieping bevinden zich verschillende bergruimten voorzien van ingemaakte kasten en een doucheruimte.Goed gelegen handelspand op enkele passen van de Zeedijk.Ruim parkeerplein op 10m van het pand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 51 13 82
Handelspand te koop Zeebrugge (RBK08258)
470 000 €

8380 Zeebrugge

In bedrijvenzone 'Kazerne', gelegen te Lissewege treffen we dit ruime perceel van 727 m² met een bebouwde oppervlakte (loods) van 331 m². De loods bevat een vrije indeling waar we momenteel kantoorruimtes, een vergaderzaal, sanitaire blok, open werkplaats/ opslagplaats en gesloten werkplaatsen terugvinden. De werkplaats wordt verder gekenmerkt door de grote voor aanliggende parkeergelegenheid, aangesterkt met de overige, 400 m² aan privatieve tuingrond/ extra parkeerplaats / stockageplaats. Het magazijn kent een grote, sectionale toegangspoort, dubbele voordeur en grote achterdeur die de toegang en uitgang voorzien. Verder werd de loods uitgerust met een regenput (met pomp) van 10.000 liter. Door zijn open structuur is gebruik veelzijdig en biedt de grote polyvalente ruimte mogelijkheden voor diverse sectoren. Een opportuniteit voor elke onderneming die op zoek is naar voldoende ruimte, een showroom, een kantoorruimte, een winkel,... Bezoeken of meer informatie? Contacteer ons gerust of plan uw bezoek in! Troeven *Gunstige locatie *Open structuur -> diverse mogelijkheden *Binnen- en buitenopslag mogelijk *Onmiddellijk beschikbaar 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: Neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: Attest in aanvraag 5) Renovatieverplichting: Neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: Neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: Neen Meer weten?

727 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 69 47
259 000 €

8380 Zeebrugge

In het hart van Dudzele treffen we dit unieke handelspand aan. Dudzele is een gemeente gelegen op een steenworp van zowel Knokke als Brugge en kent met beide steden een zeer vlotte verbinding. Het pand werd recent ingericht met een kapperszaak. Deze omvat de ontvangstruimte, de privatieve keuken en een toiletruimte. Anderzijds omvat het eigendom ook een nagelstudio met een aparte ingang langs de voorzijde. Tot slot omvat het eigendom ook nog een zeer ruime zolderruimte die op tal van verschillende mogelijkheden kan worden aangewend. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Zo kunnen er telkens 2 wagens geparkeerd worden voor de handelszaak. Anderzijds beschikt het eigendom ook nog over een privatieve garagebox. Ideaal voor het stockeren van materiaal en/of fietsen. Bent u op zoek naar een pand met een brede waaier aan mogelijkheden op een interessante locatie? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor het inplannen van een bezoek. Troeven *Grote ruimtes *Voldoende parkeermogelijkheden *Commerciële ligging *Brede waaier aan mogelijkheden 1) Stedenbouwkundige bestemming- Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: nee 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: een Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

222 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 34 10 31
Handelsfonds te koop Zeebrugge (RBJ62460)
550 000 €

8380 Zeebrugge

Goed draaiende horecazaak met bijhorende woonst op een toplocatie nabij de jachthaven van Zeebrugge.INDELING:Gelijkvloers:Gelagzaal met aansluitende bar - trapzaal - volledig ingerichte professionele keuken - bijkeuken bestaande uit afwasgedeelte, inloopfrigo en voorraad - afzonderlijke dames- en herentoiletten - Ruime berging - zonneterras.Eerste verdieping:Hal met trap naar bovenverdieping - ruime living met zithoek en eetplaats - volledig ingerichte keuken - badkamer (o.a. met lavabo, toilet, inloopdouche en ligbad) - Ruime slaapkamer ingericht als dressing - wasplaats en apart toilet.Tweede verdieping:3 ruime slaapkamers - op de nachthal een bureelVolledig onderkelderd* PRIJS INCLUSIEF HANDELSFONDS* VOLLEDIG UP TO DATE* COMMERCIËLE TOPLIGGING Meer weten?

209
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 51 41 73
Boerderij - Hoeve te koop Zeebrugge (RBJ61251)
1 099 000 €

8380 Zeebrugge

In de gemeente Dudzele, een onderdeel van de provinciehoofdstad Brugge, treffen we deze landelijk gelegen hoeve op ca. 3,5ha. De hoeve is uitermate rustig gelegen en kent prachtige landelijke vergezichten. Een grote troef van dit eigendom is dat het beschikt over een omgevingsvergunning voor het bouwen van een zonevreemde woning. Het eigendom omvat volgens de goedgekeurde en vergunde plannen volgende zaken: * Een woning met een bewoonbaar oppervlak van 243m². Deze woning omvat 4 slaapkamers en 3 badkamers. * Een bijgebouw (met privatieve functie) met een bewoonbaar oppervlak van 100m² Dit bijgebouw werd ingericht met een fitnesruimte, extra ontvangstruimte en een lounge * Een garage/carport met berging met een bewoonbaar oppervlak van 75m² Tevens is er op het eigendom ook een bijgebouw/s chuur aanwezig waarvoor reeds een ontwerp werd opgemaakt om deze een nieuwe bestemming te geven. Tot op heden werd voor dit gebouw nog geen definitieve vergunning afgeleverd. Deze plannen kunnen dus nog worden aangepast. Bent u op zoek naar een project gelegen op een steenworp van Brugge en de kust dat u nog volledig kunt afwerken naar uw eigen smaak? Aarzel niet langer en contacteer ons vrijblijvend voor het verkrijgen van meer informatie. Troeven *3,5 hectare grondoppervlak *Vergunning voor het bouwen van een zone-vreemde woning *Bijgebouw met een grote variëteit aan mogelijkheden *Landelijke ligging 1) Stedenbouwkundige bestemming: AG: Agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: Neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van bouwkundig erfgoed 4) Keuringsattest elektriciteit: N.v.t. 5) Renovatieverplichting: Neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: Neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: Neen Meer weten?

2 Parkeerplaats(en) 35475 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 34 10 31
Handelsfonds te koop Zeebrugge (RWC32842)
Prijs op aanvraag

8380 Zeebrugge

Dit Italiaans restaurant met ruim TERRAS en afhaalmogelijkheid heeft een commerciele ligging vlakbij de jachthaven van Zeebrugge. Een instapklare zaak met bewezen omzet en een vast clienteel. Over te nemen wegens vertrek naar het buitenland. Omvat een gelagzaal met bar met plaats voor een 50-tal personen, 2 keukens, 2 wasplaatsen, 2 vetputten, 2 stockageruimtes, toiletten en een zeer ruim terras met plaats voor 65 personen ( uit te breiden tot 150 personen ) #slimondernemen Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - restaurant over te nemen - overname restaurant - handelsfonds te koop - verkoop handelsfonds - handel over te nemen - overname handel - overname horecazaak - horecazaak over te nemen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
Handelspand te koop Knokke-Heist (RBJ94976)
475 000 €

8300 Knokke-Heist

Charmant handelspand gelegen in een zijstraat van de prestigieuze Kustlaan in het hart van Knokke-Zoute. Dit voormalige restaurant biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid met tal van mogelijkheden voor diverse commerciële doeleinden, waaronder een kunstgalerij, boetiek, showroom,... Het handelspand heeft volgende indeling: een zaal die ruimte biedt voor ca. 35 personen en achteraan de bar. Op de benedenverdieping bevindt zich de keuken met aansluitende koelcel, de toiletten en een stockageruimte. Met een strategische ligging, in de nabijheid van luxe boetieks, galerijen,... geniet dit pand van een aanzienlijke passage. Contacteer ons op ### voor een bezichtiging ter plaatse! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 66 20 20
Handelspand te koop Knokke-Heist (RBJ84425)
475 000 €

8300 Knokke-Heist

Gezellig restaurant op toplocatie in Knokke-Heist! Ben je op zoek naar een charmant ingericht restaurant op een toplocatie in Knokke-Heist? Dan is dit handelspand op de gelijkvloerse verdieping van residentie “De Breughel” wellicht iets voor jou! Perfect gelegen tussen de Kustlaan en de Zeedijk Het restaurant geniet van een unieke ligging, waardoor het zowel voor toeristen als locals een aantrekkelijke locatie is. Instapklaar en volledig uitgerust! De keuken is volledig uitgerust met alle nodige apparatuur. De meubelen zijn inbegrepen in de prijs, waardoor je meteen van start kan gaan. Ideaal als investering Dit handelspand is niet alleen perfect om zelf uit te baten, maar ook als investering is het een interessante opportuniteit. De voorgevel van het gebouw wordt binnenkort opgefrist. Benieuwd naar dit gezellige restaurant? Neem dan vandaag nog contact op voor een bezichtiging! Extra troeven: Aparte toog met ingebouwde koelkasten/ Goederenlift/ Toiletlokalen/ Afgesloten berging. Interesse? Contacteer ons via ### . Meer weten?

106
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 52 52 10
Handelspand te koop Knokke-Heist (RBI02659)
469 000 €

8300 Knokke-Heist

Dit verzorgde handelspand geniet van een commerciële ligging, op enkele passen van het bruisende Rubensplein en de drukke Lippenslaan. Momenteel wordt het uitgebaat als een kapperszaak, maar met een vloeroppervlakte van 90m2 zijn er verschillende uitbatingen mogelijk. Het pand heeft een brede etalage die zorgt voor goede zichtbaarheid. Ook de buitenruimte achteraan, waardoor er daglicht binnenkomt langs beide zijden, biedt een sterke meerwaarde! Ruime kelder op -1 die kan dienstdoen als polyvalente ruimte of stockage, deze kan gemakkelijk toegankelijk gemaakt worden via het handelspand. (opening werd reeds voorzien, nog geen trap). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 66 20 20