Kantoor te koop - Tienen

5 zoekertjes (1 - 5)
Kantoor te koop Tienen (RBE40747)
330 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat. Op het derde verdiep van het voormalige klooster bevinden deze 5 kantoorlokalen in de vorm van een ‘box in the box’ waarbij het uitzicht van het dak behouden is. Er is ook nog een technische ruimte en de mogelijkheid om een kitchenette in te richten. De lokalen worden door een elektrisch gestuurde warmtepomp verwarmd of gekoeld en dit op zeer korte tijd waardoor de lokalen zeer geschikt zijn om individueel te gebruiken, ook co-working.De 5 kantoorlokalen hebben een bruto oppervlakte van 174m² en een totale netto oppervlakte van 131m².Zeer lichtrijke lokalen.Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### verkoop is onder registratie/Btw.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Tienen (RBE40745)
390 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat.Op het tweede verdiep dat bereikbaar is via een lift of een vaste trap bevinden deze 4 kantoorlokalen onder de vorm van een” box in the box “ waarbij het uitzicht van het dak behouden is. De kantoorlokalen hebben en bruto oppervlakte van 270m² . Er is ook een sanitaire ruimte, berging, ruim terras en keuken aanwezig. Prachtige ruimtes met veel lichtinval en mooie authentieke elementenVanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### verkoop is onder registratie/Btw.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Tienen (RBE40746)
490 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat. De lokalen zijn bereikbaar via een lift in een modern bijbouw in glas. Er zijn zes kantoorlokalen, alsook een technische en sanitaire ruimte, die volledig instapklaar zijn. Het privatief heeft een aparte stroom- en gasaansluiting. Er is ook de mogelijkheid om een kitchenette te installeren. De bruto oppervlakte bedraagt 244 m² en de totale netto oppervlakte van de lokalen bedraagt 210 m².Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### van de zes lokalen zijn sinds 01/07/2018 voor een duur van negen jaar verhuurd.Verkoop onder registratie en Btw-stelsel.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Tienen (RBG77133)
195 000 €

3300 Tienen

In de belangrijkste winkelstraat van Tienen ligt deze handelsruimte op het gelijkvloers van een kleinschalig appartementcomplex. Momenteel is er een ontvangstruimte met 2 loketten, diverse kantoorruimtes, een ruime keuken en berging op de begane grond. Via een brede trap bereik je de grote vergaderruimtes op de eerste verdieping. Er is tevens nog een kelder aanwezig voor extra opbergruimte. Dit appartement biedt vele mogelijkheden: een kantoor of winkelruimte op een absolute topligging. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Tienen (RBG45697)
598 040 €

3300 Tienen

Fantastisch gelegen nieuwbouw kantoren met een oppervlakte van 237 m² te koop in KMO-ontwikkeling "Drie Tommen" (laatste fase) te Tienen op slechts 500 m van de Ring (R27) met een vlotte verbinding naar de Sint-Truidensesteenweg (N3) en de E40 op- en afrit 25 Tienen. Leuven bereikt men na +/- 15. min rijden. Het kwalitatieve project bestaat uit 10 KMO-units + 1 kantoorruimte met oppervlaktes van 222 m² tot 237 m² (samenvoegbaar). De kantoren situeren zich aan de straatzijde en genieten hierdoor van een enorme visibiliteit. Mogelijkheid tot sleutel-op-de-deur unit in samenspraak met de ontwikkelaar (afwerking naar keuze). Start werken oktober 2022, voorziene oplevering april 2023. Vestig uw bedrijf op deze magnifieke locatie, tevens interessant als investering met een aantrekkelijk potentieel rendement. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een plaatsbezoek ### Meer weten?

237 237 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Tienen (3300) + Deelgemeenten.

Kantoor te koop Noduwez (VBA18765)
185 000 €

1350 Noduwez

Multifunctioneel gebouw met kantoren (voormalig café) van +/- 80m², een bovenverdieping van +/- 60m² en een magazijn (voormalig dorpshuis) van +/- 266m², dat de mogelijkheid biedt om het te verbouwen tot woning of het huidige gebruik voort te zetten. Technische kenmerken: centrale verwarming op stookolie, DV ramen, leien dak, elektriciteit te verbeteren. Er is een groot potentieel om het volume van het huis en het magazijn te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot een loft. Doe een bod vanaf 195.000€ onder voorbehoud van aanvaarding door de verkopers Meer weten?

410
contacteer
details
E-mail
Bellen
249 000 €

1390 Grez-Doiceau

Gelegen in het hart van de populaire stad Grez-Doiceau, presenteert Go Immobilier dit gebouw dat momenteel wordt gebruikt als kantoren (fysiotherapie). Er is reeds een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd voor het realiseren van woningen in de bovenste gedeelten van het pand. Deze bestaan op de eerste verdieping uit een nachthal en 2 burelen die als slaapkamer gebruikt kunnen worden en op de tweede verdieping uit 3 burelen en een toilet. De te plannen transformatie van het woongedeelte geeft u alle vrijheid om uw fantasie de vrije loop te laten. De begane grond moet behouden blijven als handels- of vrije beroepsruimte. De woning heeft een grote garage met de mogelijkheid voor twee parkeerplaatsen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
249 000 €

4300 Bettincourt

ERA LABELIMMO presenteert dit kantoorgebouw (UCM) in het hart van Waremme. Met een oppervlakte van 210 m² op twee niveaus bestaat het gebouw uit een groot kantoor aan de voorkant van 52 m², een trappenhuis met een glazen dak, een kantoor aan de achterkant van 23 m² met toegang tot een tuin. Op de 1e verdieping is er een groot kantoor van 41 m² met een keuken van 23 m² aan de achterzijde. Het gebouw heeft een archiefruimte, volledig betegelde dubbele wasruimtes en twee kelders met oliegestookte centrale verwarming. Houten ramen met dubbele beglazing en massief eiken mozaïek parketvloeren. Bieden vanaf €270.000 onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. Informatie uitsluitend ter informatie en niet contractueel. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

145 237 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Leuven (RBI97450)
1 935 000 €

3000 Leuven

Uitzonderlijk kantorencomplex met 17 (!) afzonderlijke kantoren (oppervlakte: +/- 893 m²) op dé invalsweg van Leuven. Op 500 meter bevindt zich de autosnelweg E314, maar ook de Leuvense ring is vlakbij voor een hoge graad van bereikbaarheid. Qua parkeergelegenheid zijn er maar liefst 17 gegroepeerde, ondergrondse staanplaatsen. Daarenboven telt het complex ook nog 6 bovengrondse parkings vooraan het gebouw. Aan de binnenzijde van het kantoorcomplex zien we - naast de 17 kantoorunits - nog andere belangrijke ruimtes. Zo is er 1 keuken, 2 gescheiden toiletruimtes met 1 extra toilet voor mindervaliden en een gastentoilet. Daarnaast bevat het complex nog 2 zeer ruimte vergaderzalen en 1 kleinere vergaderruimte. Cliënteel kan ontvangen worden in de wachtzaal en inkomhal. Op technisch vlak is het gebouw uitgerust met 2 grote stockageruimten (voornamelijk bedoeld voor archief) en een airco in alle kantoorruimtes. Relevante informatie: * Vandaag is het geheel verhuurd, middels een handelshuurcontract. * De geïndexeerde huurprijs bedraagt 12.500 EUR per maand. * Beschikbaar vanaf 01/01/2024. * Het kantoorcomplex is moduleerbaar met de mogelijkheid voor 2 aparte units en met 2 aparte toegangsmogelijkheden.* Er zijn geen grote werken gepland in de nabije toekomst in de mede-eigendom. De verkoop gebeurt bij voorkeur met een sharedeal. Een asset-deal of huurkoop is bespreekbaar. Bezoek is mogelijk op afspraak, technische informatie is beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

6 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Diest (RBI90100)
235 000 €

3290 Diest

Zeer goed gelegen kantoorruimte/handelsruimte in het centrum van Diest met een oppervlakte van 152 m² De INDELING: Open kantoorruimte of handelsruimte (79 m²), 2 aparte bureelruimtes (13,55 m² en 14,31 m²) , keuken (11,39 m²), sas, herentoilet, damestoilet/verwarmingslokaal, berging/serverlokaal, ruim terras achteraan het gebouw (54 m²). NOTA: De elektriciteit is volledig conform. Kleinschalig gebouw met lage gemeenschappelijke kosten Uitstekende ligging in de nabijheid van het ziekenhuis, winkels, openbare diensten,...... mogelijkheid om een staanplaats bij aan te kopen in het aangrenzende nieuwbouwproject Demerpoort Wenst u meer info over deze kantoorruimte, neem dan contact op met Era De Piramide op het nummer ### of mail naar ### Meer weten?

204
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Heverlee (RBI82446)
248 500 €

3001 Heverlee

Immo3000 heeft dit modern instapklaar handelspand te koop op de ring van Leuven aan de Naamsepoort. De ruimte is praktisch opgedeeld dankzij de glazen tussendeur. Door de LED verlichting (de kleur kan aangepast worden) krijgt de ruimte bovendien een verfrissende uitstraling. Er is een apart toilet met lavabo en een praktische berging met kitchenette. Deze recent gerenoveerde ruimte is onmiddellijk klaar om je verdere droom te verwezenlijken. Dit met een recent geïnstalleerde warmtepomp (2018), gecombineerd met condensatieketel op gas (2015) en hoog rendementsbeglazing (aluminium 2014). Via het algemene appartementsgebouw beschik je ook nog over toegang tot de afvalruimtes voor je karton en PMD. Als kers op de taart is er gratis parking voorzien rond het gebouw zodat je klanten niet eindeloos moeten zoeken naar een plekje. Nog net het uithangbord veranderen en de ruimte wat naar je hand zetten en je bent klaar om die eerste nieuwsgierige klanten te ontvangen. Neem dus snel contact op met Nancy van Immo3000 op ### Meer weten?

3879 20 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
22 500 000 €

3000 Leuven

BRUSSEL (Station Brussel-Zuid) - LEUVEN (Centrum): Patrimoniumvennootschap waarin 2 grote gebouwen zitten (studentenhuis en kantoorgebouw) (#1X+3_VAIM_BRU) • Leuven: Prachtig gerenoveerd kantoorgebouw van 4.000m² met parkeerplaatsen - jaarlijkse huur: +/- 490.000€ (100% bezetting) • Brussel (station Brussel-Zuid): Studentenhuis van +/- 60 kamers & 2 commerciële gelijkvloers - jaarlijkse huur: +/- 415.000€ (100% bezetting) • Totale jaarlijkse huur: +/- 905.000€ (100% bezetting) • Prijs: 22.500.000€ (aandelen) Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Herent (RBI74874)
1 483 000 €

3020 Herent

Nieuwbouw bedrijfsgebouw bestaande uit 505 m² kantoren met 288 m² opslagruimte en een zonnig terras van 53 te koop. De kantoren zijn verdeeld over gelijkvloers (96 m²) , de 1e verdieping (132 m²) en de 2e verdieping (277 m²) en genieten van veel lichtinval. De casco loods (brandklasse C) met een vrije hoogte van +/- 6 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m x 4,50 m) en voorzien o.a. van lichtstraat met rookluik, zonnepanelen, een vloerbelasting van min. 3 T/m², regenwater- en septische put, ... Het bedrijfsgebouw maakt deel uit van het future proof bedrijvenpark "De Omleiding" bestaande uit 24 KMO-units (met of zonder showroom/kantoorachtige ruimtes) van 240 m² tot 612 m² (samenvoegbaar tot +/- 3.300 m²) te koop. Uitstekend gelegen in Herent, vlak bij de Mechelsesteenweg die na 3,5 km verbinding biedt naar de E314 via op- en afrit 18 Herent. Van hieruit bereikt men vlot oa. de E40, de Brusselsesteenweg (N2), de Ring rond Leuven (R23) en Mechelen. Op de site is er tevens nog één build-to-suit bedrijfsgebouw, op maat van uw mensen en noden in samenspraak met de ontwikkelaar. De duurzame bedrijfsgebouwen zijn geschikt voor zowel opslag, productie, atelier, retail, kantoor, praktijkruimte, ... en bieden dus een ideale omgeving om te ondernemen. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op het terrein. Voorziene oplevering Q4 2024/Q1 2025. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

846 846 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
557 000 €

3061 Leefdaal

Residentie 'Impala' stelt voor: UITSTEKEND GELEGEN HANDELSRUIMTE in het centrum van het dorp! Deze nieuwbouwresidentie wordt opgeleverd in 2023-2024 en is voorzien van alle hedendaags comfort. In totaal telt het gebouw 22 appartementen (waarvan 3 penthouses) en 2 handelszaken. Het handelspand zelf is maar liefst 182m² + 24m² terras + 7 privatieve parkeerplaatsen in het gebouw. Het bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping (hoek) en kan naar eigen smaak afgewerkt worden. Ze geniet een uitstekende visibiliteit, tegenover de bakker en supermarkt en onder de kerktoren. Ideaal voor een kantoor, vrij beroep, retail, ... Vragen of interesse? Neem dan zeker contact op via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Herent (RBI63185)
973 000 €

3020 Herent

Nieuwbouw KMO-unit bestaande uit 289 m² kantoren met 288 m² opslagruimte te koop. De kantoren zijn verdeeld over gelijkvloers (146 m²) en de 1e verdieping (143 m²) en genieten van veel lichtinval. De casco loods (brandklasse C) met een vrije hoogte van +/- 6 m is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m x 4,50 m) en voorzien o.a. van lichtstraat met rookluik, zonnepanelen, een vloerbelasting van min. 3 T/m², regenwater- en septische put, ... Het bedrijfsgebouw maakt deel uit van het future proof bedrijvenpark "De Omleiding" bestaande uit 24 KMO-units (met of zonder showroom/kantoorachtige ruimtes) van 240 m² tot 612 m² (samenvoegbaar tot +/- 3.300 m²) te koop. Uitstekend gelegen in Herent, vlak bij de Mechelsesteenweg die na 3,5 km verbinding biedt naar de E314 via op- en afrit 18 Herent. Van hieruit bereikt men vlot oa. de E40, de Brusselsesteenweg (N2), de Ring rond Leuven (R23) en Mechelen. Op de site is er tevens nog één build-to-suit bedrijfsgebouw, op maat van uw mensen en noden in samenspraak met de ontwikkelaar. De duurzame bedrijfsgebouwen zijn geschikt voor zowel opslag, productie, atelier, retail, kantoor, praktijkruimte, ... en bieden dus een ideale omgeving om te ondernemen. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op het terrein. Voorziene oplevering Q4 2024/Q1 2025. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

577 577 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3290 Diest

Open kantoorruimte met een mogelijkheid voor een studio, volgens de basisakte, gelegen in een prachtig herenhuis van voor 1850. Indeling: Kantoor: Inkomhal, kantoorruimte, bureel, hal, apart toilet, keuken en vergaderruimte Studio: living, keuken, douchekamer en slaapkamer Troeven Open kantoor/handelsruimte Recent geschilderd EPC C Unieke locatie Prachtig gebouw van voor 1850 Veel parkgelegenheid Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem dan contact op met vastgoedkantoor ERA De Piramide via ### of ### ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Lovenjoel (RBI39995)
430 000 €

3360 Lovenjoel

Dit kantoor, gelegen in het Lovenjoel, is een unieke vondst. Het pand, gebouwd in 1915, ademt geschiedenis en karakter. Met een perceeloppervlakte van 617 m2 biedt deze locatie voldoende ruimte voor diverse zakelijke activiteiten en of groepspraktijken zoals notaris, kine, huisarts, tandarts, advocaat , accountant enz. Het kantoor beschikt over een lift, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen voor medewerkers en klanten, maar ook voor mensen met een beperkte mobiliteit. Dit kantoor heeft een EPC-waarde van 263.00 en een energielabel C. Dit betekent dat het pand voldoet aan de vereisten op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. Hierdoor kunnen bedrijven die waarde hechten aan milieuvriendelijkheid en kostenbesparing in dit kantoor hun ideale werkplek vinden. Bovendien biedt dit kantoorgebouw voldoende parkeergelegenheid met 10 parkeerplaatsen. Of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar een ruime kantoorruimte, of een gevestigd bedrijf dat uitbreidingsmogelijkheden zoekt, dit pand heeft veel te bieden. Met zijn moderne voorzieningen en ruime parkeergelegenheid is dit kantoor in Lovenjoel een uitstekende keuze voor elke onderneming. Interesse ? Neem zeker contact op met Luc Van de Gaer via ### of ### Meer weten?

617 10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Sint-Truiden (RBI36849)
225 000 €

3800 Sint-Truiden

KANTOORRUIMTE OP EEN ZICHTBARE LOCATIE MET PARKEERGELEGENHEID In de Dekkenstraat te Zepperen, deelgemeente van Sint-Truiden vinden wij dit pand terug. Dit voormalig bankkantoor geniet van een centrale ligging met voldoende visibiliteit & passage. In de nabije omgeving treffen wij een supermarkt, lokale handelaars, de lokale voetbalclub, ... aan. Door de nabijheid van de expresweg N80 begeeft men zich vlot naar omliggende steden en gemeenten. Extra troef is de parkeergelegenheid op eigen terrein. Via de hoofdingang gelegen aan de straatzijde krijgen wij toegang tot het gebouw. De ontvangstruimte/het onthaal is een zeer lichtrijke ruimte met dank aan de grote raampartijen/etalage. Wanneer wij ons verder door het pand verplaatsen ontdekken wij een landschapsbureau waar men meerdere werkplaatsen heeft gecreëerd. Grenzend aan deze ruimte treffen wij een keuken/eetplaats aan, deze is gelegen aan de straatzijde. Bijkomend ontdekken wij vijf afzonderlijke ruimtes die voorheen dienst deden als kantoren/vergaderzalen. De brede gangen doorheen het pand lenen zich perfect als wachtruimte of archief. Verder zijn er op de gelijkvloerse verdieping de nodige sanitaire voorzieningen alsook meerdere stockageruimtes terug te vinden. Mocht u nood hebben aan meer bergruimte, kan u nog steeds gebruik maken van de verscheidene kelderruimtes (deels gelegen boven het maaiveld). Momenteel zijn er verschillende functies toegekend aan de kelders zoals onder andere: een archief, een kluis, een technische ruimte, ... Troeven: - Ruim handelsgelijvloers - Goed zichtbare locatie - Aanwezigheid van airco - Parkeergelegenheid op eigen terrein - De huidige inboedel is inbegrepen in de aankoopprijs Interesse om samen de mogelijkheden van dit pand te ontdekken? Contacteer één van onze medewerkers voor een vrijblijvende bezichtiging via ### - ### De vermelde oppervlaktes zijn slechts een indicatie. Immo Haven kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Meer weten?

3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Tielt-Winge (RBI20302)
141 981 €

3390 Tielt-Winge

Immo3000 heeft dit handelspand te koop in residentie Wingerpark op een toplocatie centraal tussen Leuven-Aarschot-Tienen. Deze handelspanden worden volgens huidige prijsstelling volledig casco opgeleverd, binnenafwerking is voor eigen rekening. Maak gerust een afspraak om eens vrijblijvend samen te zitten met de huisarchitect om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw zaak en de indeling te bepalen. Wingerpark zelf omvat 51 stijlvolle appartementen, en 7 handelspanden, verspreid over 8 woonblokken. Parkeren gebeurt ondergronds. Er is een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen allen met een ruim terras met goede oriëntatie. De handelspanden zijn allemaal gesitueerd aan de Leuvensesteenweg en hebben een uitstekende visibiliteit en bezoekersparking. Benieuwd naar meer info? Bel ### en boek uw persoonlijke afspraak in ons model appartement of op kantoor. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw woondroom of investering. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te koop Sint-Truiden (RBH47696)
340 000 €

3800 Sint-Truiden

Dit commercieel handelspand met bovengelegen woonst bevindt zich aan de Gorsemweg 168 te Sint-Truiden. De gelijkvloerse verdieping omvat een horecazaak (in uitbating) met terras en achterliggende koer. De bovenverdieping omvat een woonst met twee slaapkamers, ruim terras en zolderverdieping. Meer weten?

406
contacteer
details
E-mail
Bellen