Grond te koop - Overrepen

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Overrepen (3700).

87 000 €

3700 Tongeren

In het pittoreske Widooie ligt een prachtig perceel van423m² voor een half-open bebouwing. De bouwgrond is ideaal voor wie op zoek is naar een leuke tuin en voldoende privacy. De ligging nabij Tongeren is ook een groot pluspunt. Tongeren is een gezellige stad met een rijke geschiedenis en een bruisend centrum. Dit is een unieke kans om een stukje paradijs te creëren in een van de mooiste delen van Limburg. Meer weten?

423 24 m Diepte terrein 11 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
595 000 €

3700 Tongeren

Tongers Veld, een boogscheut van het centrum en omringd door de vredige natuur.Na een succesvolle eerste en tweede fase van een nieuwe verkaveling binnen een bestaande verkaveling in de Mantelstraat in Tongeren, lanceren we nu de derde fase met 2 gloednieuwe, comfortabele BEN-woningen.Het gaat om 2 vrijstaande moderne woningen waar materialen, licht en oriëntatie centraal staan.Deze woningen hebben de keuze uit 3 of 4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.Wij zorgen ervoor dat je woning binnen de 12 tot maximaal 15 maanden instapklaar is.Daarbij krijg je de kans om je eigen stempel te drukken, want natuurlijk krijg je ruime inspraak in de indeling en afwerking. De mooie budgetten en gerenommeerde aannemers en leveranciers zorgen ervoor dat je veel keuzevrijheid hebt.Eigenlijk is dit bouwen terwijl je volledig ontzorgd wordt. Zo word je van A tot Z persoonlijk begeleid tijdens de showroom momenten en zal je worden bijgestaan door een ervaren interieurarchitect. Omringd door prachtige villa’s in een rustige omgeving, de vredige natuur, de talrijke wandel -en fietsroutes maken dat dit dé locatie is om te wonen.Al deze voordelen op maar enkele honderden meters van het centrum: dat is pas aangenaam wonen.• Vrijstaande moderne villa’s met 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers• Voorzien van een E peil van maximaal 20• Mogelijkheid om een E peil lager dan 10 te behalen• Korting op je roerende voorheffing gedurende 5 jaar• Zonnepanelen en warmtepomp• Een inpandige garageEnergiezuinig wonen op Tongers veld De woningen in de Mantelstraat worden volgens een duidelijke en slimme duurzaamheidsstrategie ontworpen om je als eigenaar te beschermen tegen de almaar stijgende energieprijzen. Verwarmen met gas of elektriciteit is immers verleden tijd. Deze prachtige (BEN-) bijna-energieneutrale-nieuwbouwwoningen worden voorzien van de meest recente energiebesparende systemen en technieken.• De omvang van de oppervlaktes worden slim op elkaar afgestemd• Een constante en tevens hoogwaardige isolatie• Kwalitatief aluminium buitenschrijnwerk met een lage U-waarde• Mogelijkheid om zonnewerende screens te plaatsen• Het gebruikmaken van duurzame bronnen zoals zonne-energie• Een regenwaterput• Energiebronnen worden zo efficiënt mogelijk ingezet zoals lage temperatuurverwarming, vloerverwarming en een optimaal warmtepompsysteem.Klinkt dit als jouw droomwoning? Contacteer ons vandaag en je wordt uitgenodigd door onze bouwadviseur die een exclusief previewmoment met jou inplant. Meer weten?

226 m² Bebouwbare opp. 635
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 22 27 22
595 000 €

3700 Tongeren

Tongers Veld, een boogscheut van het centrum en omringd door de vredige natuur.Na een succesvolle eerste en tweede fase van een nieuwe verkaveling binnen een bestaande verkaveling in de Mantelstraat in Tongeren, lanceren we nu de derde fase met 2 gloednieuwe, comfortabele BEN-woningen. Het gaat om 2 vrijstaande moderne woningen waar materialen, licht en oriëntatie centraal staan. Deze woningen hebben de keuze uit 3 of 4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.Wij zorgen ervoor dat je woning binnen de 12 tot maximaal 15 maanden instapklaar is. Daarbij krijg je de kans om je eigen stempel te drukken, want natuurlijk krijg je ruime inspraak in de indeling en afwerking. De mooie budgetten en gerenommeerde aannemers en leveranciers zorgen ervoor dat je veel keuzevrijheid hebt. Eigenlijk is dit bouwen terwijl je volledig ontzorgd wordt. Zo word je van A tot Z persoonlijk begeleid tijdens de showroom momenten en zal je worden bijgestaan door een ervaren interieurarchitect.Omringd door prachtige villa’s in een rustige omgeving, de vredige natuur, de talrijke wandel -en fietsroutes maken dat dit dé locatie is om te wonen. Al deze voordelen op maar enkele honderden meters van het centrum: dat is pas aangenaam wonen.• Vrijstaande moderne villa’s met 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers• Voorzien van een E peil van maximaal 20• Mogelijkheid om een E peil lager dan 10 te behalen• Korting op je roerende voorheffing gedurende 5 jaar• Zonnepanelen en warmtepomp• Een inpandige garage Energiezuinig wonen op Tongers veldDe woningen in de Mantelstraat worden volgens een duidelijke en slimme duurzaamheidsstrategie ontworpen om je als eigenaar te beschermen tegen de almaar stijgende energieprijzen. Verwarmen met gas of elektriciteit is immers verleden tijd. Deze prachtige (BEN-) bijna-energieneutrale-nieuwbouwwoningen worden voorzien van de meest recente energiebesparende systemen en technieken.• De omvang van de oppervlaktes worden slim op elkaar afgestemd• Een constante en tevens hoogwaardige isolatie• Kwalitatief aluminium buitenschrijnwerk met een lage U-waarde• Mogelijkheid om zonnewerende screens te plaatsen• Het gebruikmaken van duurzame bronnen zoals zonne-energie• Een regenwaterput• Energiebronnen worden zo efficiënt mogelijk ingezet zoals lage temperatuurverwarming, vloerverwarming en een optimaal warmtepompsysteem.Klinkt dit als jouw droomwoning? Contacteer ons vandaag en je wordt uitgenodigd door onze bouwadviseur die een exclusief previewmoment met jou inplant. Meer weten?

224 m² Bebouwbare opp. 760
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 22 27 22
950 000 €

3700 Tongeren

OPTIE : TONGEREN: Terrein van 20 percelen voor de bouw van 20 villa's en huizen (bouwvergunning afgegeven) (#2X+2_SCSC_LIM) • 12 villa's en 8 huizen 3 gevels • Totale oppervlakte: +/- 17.400m² • Oppervlakte van de percelen: van +/- 300m² tot +/- 650m² • Private tuinen en groenvoorzieningen • Prijs: 950.000€ Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 550 36 87
Bouwgrond te koop Tongeren (RBM60103)
79 000 €

3700 Tongeren

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ben je op zoek naar een zonnige tuin en een rustig gelegen bouwgrond voor jouw droomwoning? Dan is lot 2 in Neremsbroek te Tongeren misschien wel de perfecte plek voor jou. Gelegen in het serene Neremsbroek biedt deze bouwgrond van 4a 08ca met een perceelbreedte van 8,70 meter en een diepte van 26,98 meter een ideale locatie voor een stijlvolle en hedendaagse gesloten bebouwing. De maximale bebouwbare oppervlakte bedraagt 131m², wat resulteert in een aangename bewoonbare oppervlakte van ruim boven de 200m² dankzij de toegestane twee bouwlagen. De zuid-westelijke oriëntatie van het perceel zorgt voor volop zon, perfect voor zomerse barbecue-avonden met vrienden. Ondanks de rustige ligging, ben je slechts 10 minuten verwijderd van het bruisende stadscentrum van Tongeren met zijn culturele, historische en culinaire aanbod. Daarnaast ligt het natuurreservaat “de Kevie” op minder dan 1,7 kilometer afstand, ideaal voor natuurliefhebbers. Met de E313 op slechts 6 kilometer afstand, biedt deze locatie een uitstekende woon-werkverbinding. Wil je meer weten over het realiseren van jouw toekomstige thuis op deze bouwgrond? Voor meer informatie, bel ### Meer weten?

408 27 m Diepte terrein 9 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Grond te koop Tongeren (RBM49164)
549 000 €

3700 Tongeren

Handelspand met woning en opbrengsteigendom in het centrum van Tongeren Omgeving : + Gelegen in het historische centrum van Tongeren, op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer + Voor wandelingen in het groen kan u terecht in het stadspark "De Motten" alsook in het natuurreservaat "De Kevie" + Cultuurliefhebbers kunnen hun hartje ophalen in de meerdere musea, de Romeinse overblijfselen en de religieuze bouwwerken die de stad rijk is + Vanuit Tongeren komt u op iets meer dan een halfuurtje rijden in het gezellige centrum van Maastricht terecht Troeven: + Interessante opbrengsteigendom met tal van mogelijkheden, mits het verkrijgen van de nodige vergunningen + Voorschriften van het RUP 'Centrum II' van toepassing (zie bijlage) + Perceel oppervlakte van 11a25ca + Mooie charmante gevel met breedte van 17 meter + Totale oppervlakte van 520m² in hoofdgebouw + Bestaande uit handelspand met woonst en 17 kamers + Handelsgelijkvloers (87m²) met achterliggende woonst: leefruimte, keuken, bureau, badkamer,... reeds ingericht met duurzame materialen + Maar liefst 17 slaapkamers met opp. tussen 9,71m² en 17,6m² + 6 overdekte staanplaatsen en 16 garageboxen (10,11m² - 17,48m²) + Ideaal als investering: momenteel worden parkings verhuurd met opbrengst van +-1166€/maand + Aanwezigheid van een zonneboiler + CV op aardgas Contact: Spreekt dit mooie historische pand tot uw verbeelding? Bekijk alvast de virtuele tour: ### of contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!..Stedenbouwkundige info in aanvraag.. voor meer info, ga naar ### Meer weten?

495 m² Bebouwbare opp. 1125
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Bouwgrond te koop Tongeren (RBL03166)
155 000 €

3700 Tongeren

Mooi perceel bouwgrond met volgende eigenschappen: ` perceelgrootte van 10a 71ca (20m x 53,75m) ` voor het realiseren van een open bebouwing ` gelegen op slechts enkele autominuten van het commercieel centrum ` vlotte verbinding met Bilzen, Hasselt en Maastricht ` lokale handelaars en alle nodige faciliteiten in de nabije omgeving Op deze grond zijn de algemene bouwvoorschriften van toepassing. Er is een maximale bouwdiepte van 17m op het gelijkvloers en 12m op de verdieping. De gevelbreedte bedraagt maximum 14m. Uiteraard dient alles in overeenstemming met de Stad Tongeren besproken te worden inzake het bekomen van de nodige vergunningen. Meer weten?

1071 54 m Diepte terrein 20 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 12 23 23 11
Bouwgrond te koop Tongeren (RBK57439)
130 070 €

3700 Tongeren

Grijp deze unieke kans om jouw droomhuis te realiseren op een van de laatste bouwgronden in de gewilde buurt 'Op de Heufkens' in Koninksem, Tongeren. Met een oppervlak van 758 m², ben jij hier de architect van je eigen dromen.Daarbij geven de soepele voorschriften je alle vrijheid bij het ontwerpen van jouw droomwoning.Dit ruime perceel biedt niet alleen genoeg ruimte voor een woning met een uitgestrekte tuin, maar geniet ook van een ideale ligging: op fietsafstand van het bruisende centrum van Tongeren, terwijl grotere steden zoals Hasselt, Luik en Maastricht slechts een half uurtje rijden met de auto verwijderd zijn.Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website via kolmont.com. Meer weten?

758
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 21 12 11
Bouwgrond te koop Tongeren (RBK57383)
195 000 €

3700 Tongeren

Perceel grond van 12a 40ca geschikt voor het realiseren van een open bebouwing met volgende eigenschappen: ` bouwdiepte op het gelijkvloers maximaal 17m; ` bouwdiepte op de verdieping maximaal 12m (de terrassen op de verdieping worden meegeteld bij de diepte); ` minimum 3m afstand van bebouwing t.o.v. zijdelingse perceelsgrens; ` verhardingen moeten tot een minimum en het functioneel noodzakelijke beperkt worden; ` er moet steeds een vrije tuinzone van minimum 10m overblijven achter de achtergevel ` nieuwe constructies moeten zich inpassen in de onmiddellijke omgeving wat betreft voorbouwlijn, bouwdiepte, bouwhoogte, dakvorm, materiaalgebruik, privacyhinder,… Gezien de breedte van het perceel is een verkaveling voor 2 HOB principieel niet uitgesloten. Voor meer info kan u contact met ons opnemen via ### of op het nummer ### Meer weten?

1240 47 m Diepte terrein 27 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 12 23 23 11
Bouwgrond te koop Tongeren (RBK44716)
198 000 €

3700 Tongeren

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Vooraan een zeer vlotte bereikbaarheid en uiterst veelzijdige omgeving, achteraan niets dan pure natuur en eindeloos groen. Wie legt binnenkort de eerste steen van zijn ideale droomwoning op dit riante perceel te Tongeren? Is jouw knappe, vrijstaande nieuwbouwwoning nog op zoek naar dé ideale grond? Dan nemen we je heel graag mee naar de Luikersteenweg 318 net buiten het stadscentrum van Tongeren. Deze riante grond heeft een oppervlakte van maar liefst 21a 79ca. Hoewel de perceeldiepte met zijn 85 meter al opmerkelijk groot is, lijkt jouw tuin werkelijk nooit te eindigen. Achteraan grenst jouw perceel immers aan een eindeloos groot agrarisch gebied. Pure natuur, uitgestrekt groen en een oorverdovende rust. Dat genieten in deze tuin een absolute zekerheid is, zal je zeker en vast niet verbazen. Onze tip: maak achteraan zeker en vast gebruik van enkele grote raampartijen om die wondermooie natuur ook binnen optimaal te kunnen beleven. De Luikersteenweg biedt je een ontzettend vlotte bereikbaarheid. In een mum van tijd sta je midden in het historische en uiterst veelzijdige stadscentrum van Tongeren. Zowel de E313 als de E40 bevinden zich op minder dan 10 kilometer afstand. Zo vink je, ondanks die zalig natuurrijke locatie ook de uiterst vlotte woon-werkverbinding hier moeiteloos van jouw wenslijst. Interesse? Tel. ### Meer weten?

2179 85 m Diepte terrein 24 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Bouwgrond te koop Tongeren (RBK41667)
227 000 €

3700 Tongeren

Bouwperceel gelegen te Sluizen bij Tongeren, Millerweg 43.Rustige en landelijke ligging op slechts enkele autominuten van de E313 en de N79 Tongeren-Maastricht. Het centrum van Tongeren bevindt zich op 6 km. Maastricht is vlot bereikbaar op 7km. Prachtige locatie omgeven door velden en weilanden.Deze rechthoekige bouwkavel van 23A33CA is geschikt voor open bebouwing. Het vlakke perceel biedt een schitterend vrij zicht op het achterliggend groen.De tuin geniet een gunstige ZO-oriëntatie.De perceeldiepte bedraagt aan de linkerzijde 84,10m, aan de rechterzijde 85,13m.Straatbreedte bedraagt 28,01m, de breedte achteraan 27,38m.Aangaande overstromingsgevoeligheid. Hiervoor werd een opvangbekken met overloop aangelegd welke afgeboord is met aarden wallen. Deze ingreep heeft ongetwijfeld zeer positieve effecten heeft op de overstromingsgevoeligheid van het bouwperceel. Deze maatregelen zijn momenteel nog niet opgenomen in de modellering van de overstromingskaarten.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- Bouwdiepte gelijkvloers: 17m- Bouwbreedte max 2/3 van de kavelbreedte, met inachtname van de min afstand van perceelsgrenzen.- Afstand tot zijdelingse perceelgrenzen: 3m- Kroonlijsthoogte: tussen 3m en 4,5m- Dakvorm: hellend of plat dak, dakhelling tussen 25° en 40°.- Bijgebouw: achterstaande vrijstaande constructie max 30m²Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### Meer weten?

2333
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 80 00 00
Grond te koop Tongeren (RBK37613)
205 000 €

3700 Tongeren

PERCEEL BOUWGROND VOOR EEN OPEN BEBOUWING MET EEN OPPERVLAKTE VAN 17A 36CA, 25 METER BREED EN ONGEVEER 65 METER DIEP, MET EEN ZUIDOOSTELIJK GEORIËNTEERDE TUIN. Meer weten?

1736 65 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 75 57 30
Bouwgrond te koop Tongeren (RBK29201)
140 000 €

3700 Tongeren

Op zoek naar de perfecte plek om jouw droomhuis te bouwen? Deze ruime bouwgrond, gelegen in de gewilde verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren, biedt de ideale kans. Met een oppervlakte van 1790m², geschikt voor een open bebouwing, kun je hier jouw architecturale visie tot leven brengen. De ligging is ideaal: op fietsafstand van het gezellige centrum van Tongeren, terwijl grotere steden zoals Hasselt, Luik en Maastricht slechts een half uurtje rijden met de auto verwijderd zijn. Bovendien zijn de voorschriften mild, waardoor je flexibiliteit hebt in het ontwerpen van jouw droomwoning. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website via kolmont.com. Meer weten?

1790
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 21 11 52
Bouwgrond te koop Tongeren (RBK10401)
119 000 €

3700 Tongeren

Bouwgrond van 5a12ca geschikt voor halfopen bebouwing Omgeving: + Gelegen in het groene Mal, een deelgemeente van Tongeren + Landelijke omgeving en goede bereikbaarheid + Openbaar vervoer op wandelafstand + Centrum van Tongeren en oprit van E313 in de buurt Troeven: + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Perceeloppervlakte van 5a12ca + Halfopen ééngezinswoning, ingepland zoals aangeduid op het verkavelingsplan (zie bijlage) + Woning dient de bouwvorm van de naastliggende woning te volgen + Mogelijk breedte vooraan 9 meter en achteraan 11,88 meter + 1,5 bouwlaag (exclusief de garage- en kelderverdieping) + Gelijkvloers met een diepte van 15,27 meter en op de verdieping 12 meter + Overwegend hellend dak met een helling van 40° Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### ... Voor meer info, ga naar ### Meer weten?

512 33 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Bouwgrond te koop Tongeren (RBJ94407)
142 000 €

3700 Tongeren

In het pittoreske Widooie ligt een prachtig perceel van 885m² voor een open bebouwing. De bouwgrond , is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime tuin en voldoende privacy. Met een perceeloppervlakte van 885m² er genoeg ruimte om een prachtige tuin aan te leggen en eventueel een tuinhuis te plaatsen. De ligging nabijTongeren is ook een groot pluspunt. Tongeren is een gezellige stad met een rijke geschiedenis en een bruisend centrum. Dit is een unieke kans om een stukje paradijs te creëren in een van de mooiste delen van Limburg. Meer weten?

885 52 m Diepte terrein 17 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Bouwgrond te koop Tongeren (RBJ94405)
136 000 €

3700 Tongeren

In het pittoreske Widooie ligt een prachtig perceel van 850m² voor een open bebouwing. De bouwgrond , is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime tuin en voldoende privacy. Met een perceeloppervlakte van850 m² er genoeg ruimte om een prachtige tuin aan te leggen en eventueel een tuinhuis te plaatsen. De ligging nabijTongeren is ook een groot pluspunt. Tongeren is een gezellige stad met een rijke geschiedenis en een bruisend centrum. Dit is een unieke kans om een stukje paradijs te creëren in een van de mooiste delen van Limburg. Meer weten?

850 51 m Diepte terrein 17 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Bouwgrond te koop Tongeren (RBJ93759)
125 000 €

3700 Tongeren

In het pittoreske Widooie ligt een prachtig perceel van782m² voor een open bebouwing. De bouwgrond , is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime tuin en voldoende privacy. Met een perceeloppervlakte van 782 m² er genoeg ruimte om een prachtige tuin aan te leggen en eventueel een tuinhuis te plaatsen. De ligging nabijTongeren is ook een groot pluspunt. Tongeren is een gezellige stad met een rijke geschiedenis en een bruisend centrum. Dit is een unieke kans om een stukje paradijs te creëren in een van de mooiste delen van Limburg. Meer weten?

782 49 m Diepte terrein 16 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Bouwgrond te koop Tongeren (RBJ93758)
105 000 €

3700 Tongeren

In het pittoreske Widooie ligt een prachtig perceel van 630m² voor een open bebouwing en een tuin die is georiënteerd op het noordwesten. Deze grond biedt de perfecte mogelijkheid om je droomhuis te bouwen in een rustige en groene omgeving. De ligging van deze grond is ideaal voor wie op zoek is naar rust en natuur, maar toch ook de nabijheid van voorzieningen en stedelijke faciliteiten wil hebben. Dit is een unieke kans om een stukje paradijs te creëren in een van de mooiste delen van Limburg. Meer weten?

630
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Grond te koop Tongeren (RBJ77502)
Prijs op aanvraag

3700 Tongeren

PERCEEL BOUWGROND VOOR EEN HALF-OPEN BEBOUWING MET EEN OPPERVLAKTE VAN 5A 41CA, 12 METER BREED EN ONGEVEER 50 METER DIEP, HEEL RUSTIG GELEGEN TE DIETS-HEUR. Meer weten?

541 50 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 75 57 30
Bouwgrond te koop Tongeren (RBJ75393)
Prijs op aanvraag

3700 Tongeren

Rustig gelegen bouwgrond met volgende eigenschappen: ` perceelgrootte van 3a 14ca (+/- 19,50m x 16m) ` voor het realiseren van een halfopen bebouwing ` gelegen op slechts enkele autominuten van het commercieel centrum ` vlotte verbinding met Luik, Maastricht ` lokale handelaars en alle nodige faciliteiten in de nabije omgeving Uiteraard dient alles in overeenstemming met de Stad Tongeren besproken te worden inzake het bekomen van de nodige vergunningen. De dienst omgeving is steeds bereid om een concreet voorstel te bekijken en hiervoor een preadvies af te leveren, onder voorbehoud van een volledig aanvraagdossier, de adviezen en de resultaten uit het openbaar onderzoek. Meer weten?

314 17 m Diepte terrein 20 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 12 23 23 11