Grond te koop - Sint-Jan

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Sint-Jan (8900).

325 000 €

8900 Ieper

Beschrijving Ruim perceel bouwgrond te koop (Lot 34) gelegen langs de Zonnebeekseweg in Ieper. De grond kan ontwikkeld worden met als hoofdbestemming: - kantoren en werkruimtes voor de levering van diensten - kleinhandel - het atelier van een kunstenaar - horeca - wonen of een combinatie van deze functies, voor zover zij complementair zijn aan de woonwijk (De Vloei) en de ligging aan de Zonnebeekseweg, en een duidelijke meerwaarde bieden voor de wijk. Een ondergeschikt gedeelte van het gebouw kan tevens aangewend worden voor de collectieve voorziening van energie, en daartoe de nodige technische ruimte en opslagruimte bevatten. Als bijkomende randvoorwaarde geldt dat de beschikbare parkeerrumte in de omgeving voldoende dient te zijn om de verwachte parkeernood van deze functie op te vangen. Het mengen van wonen en werken wordt in die zin aangemoedigd. Perceelbreedte: ca 29,04 m aan de Zonnebeekseweg ca 39,42 aan de Faunastraat Meer weten?

1260
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 48 94 99
40 000 €

8900 Ieper

Perceel bos met jachthut en toegangsweg (samen 3.852 m²) gelegen in het Begijnenbos te Ieper. Centraal op het perceel bevindt zich een klein voormalig tramstel, rudimentair ingericht als jachthut. Deze is niet vergund en kan niet als vergund worden geacht gezien niet achterhaald kan worden dat de hut er stond vóór 1979. Zie eveneens info ontvangen vanuit de dienst ruimtelijke ordening. Het perceel heeft een diverse bomensamenstelling. Op de toegangsweg (perceelnr. 121 N) rust een erfdienstbaarheid voor de aanpalende percelen. Meer weten?

3852
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 48 94 99
325 000 €

8900 Ieper

Bouwgrond (Lot 34) met Uitzicht op woonproject "De Vloei" in Ieper Ontdek deze unieke kans om een ruim perceel bouwgrond te verwerven langs de Zonnebeekseweg in Ieper, strategisch gelegen aan de poort van "De Vloei," een prestigieus woonproject. Bestemmingen: * Wonen * Kantoren * Werkruimtes voor dienstverlening * Kleinhandel * Kunstenaarsatelier * Horeca Mogelijkheid tot een combinatie van bovengenoemde functies, mits complementair aan de woonwijk en de locatie aan de Zonnebeekseweg, en een duidelijke meerwaarde biedend voor de wijk, conform stedenbouwkundige voorschriften en zone 10: functie op buurtniveau. De verkoop van dit pand gebeurt via het Covast biedingssysteem. De weergegeven prijs is een vanaf prijs en zonder kosten! Meer weten?

1260
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 20 01 20
Bouwgrond te koop Ieper (RBJ45974)
350 000 €

8900 Ieper

Op 100m van de Menenpoort, rustige ligging in een doodlopende straat. Gelegen in het historische stadcentrum Ieper Toplocatie 24 meter perceelbreedte Parking voor de deur rustige ligging einde doodlopende straat topligging voor project (appartementen) Zie RUP in bijlage Meer weten?

400 m² Bebouwbare opp. 1042 24 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Bouwgrond te koop Ieper (RBJ42371)
250 000 €

8900 Ieper

In stad Ieper op uitstekende locatie is dit stuk bouwgrond te koop! Dit perceel biedt de mogelijkheid om 2 halfopen woningen te bouwen. Een groot pluspunt is de alreeds verleende bouwvergunning voor deze 2 loten! De vergunning werd verleend voor 2 eengezinswoningen met aangebouwde carports, voorzien van 3 bouwlagen met plat dak. De oppervlakte van de percelen zouden bedragen: - lot 1: 294m² - lot2 : 254m² Natuurlijk is men steeds vrij om een nieuwe bouwvergunning aan te vragen! Contacteer ons voor de nodige informatie! Troeven *Alreeds goedgekeurde vergunning aanwezig voor 2 woningen *Woning wordt niet afgebroken omdat dan de regeling van afbraak en heropbouw aan 6% vervalt. *Ideale projectgrond 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: Nee 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: NVT 5) Renovatieverplichting: NVT 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: Nee Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: Nee Beslaglegging: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

527 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 21 56 22
Bouwgrond te koop Ieper (RBJ02910)
325 000 €

8900 Ieper

Bouwgrond met talloze mogelijkheden aan "De Vloei" in Ieper Bouwgrond van 1260 vierkante meter aan de ingang van "De Vloei," ( ### ) zie stedenbouwkundige voorschriften en zone 10: functie op buurtniveau. U heeft de mogelijkheid om hier kantoren, werkruimtes voor de levering van diensten, kleinhandel, ateliers voor kunstenaars, horeca, en wonen. Een combinatie is mogelijk, op voorwaarde dat ze complementair zijn aan de woonwijk, de ligging, en een duidelijke meerwaarde bieden. Een ondergeschikt gedeelte van het gebouw kan tevens aangewend worden voor de collectieve voorziening van energie, en daartoe de nodige technische ruimte en opslagruimte bevatten + bijkomende voorwaarde: beschikbare parkeerruimte dient voldoende te zijn voor de verwachte parkeernood van deze functie. (Online biedingsprocedure via Covast. Indien interesse, neem contact op via ons kantoor.) Meer weten?

1260
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 21 36 96
Landbouwgrond te koop Ieper (RBJ02909)
40 000 €

8900 Ieper

Prachtig Bosperceel met Jachthut in Begijnenbos te Ieper Ontdek een uniek perceel bos van 3.852 m² in het schilderachtige Begijnenbos te Ieper. Dit charmante stuk natuur biedt een diverse bomensamenstelling en is verrijkt met een voormalig tramstel dat is omgebouwd tot een rustieke jachthut. Kenmerken: Oppervlakte: 3.852 m² Ligging: Begijnenbos, Ieper Bebouwing: Jachthut (niet vergund) Toegangsweg: Perceelnr. 121 N, met erfdienstbaarheid Centraal op het perceel staat een karaktervol tramstel, ingericht als jachthut, maar niet vergund vanwege de historie voor 1979. De diverse bomensamenstelling maakt het een idyllische plek voor natuurliefhebbers. Erfgoedbescherming: Het perceel is onderdeel van het beschermd onroerend erfgoed als het Eerste Wereldoorlog-slagveld van Bellewaarde Ridge (Archeologische Site), wat een historische meerwaarde biedt. Vastgestelde Inventarissen: Ieperse vestingen en omgeving, bossen ten zuiden en heuvelrug Wijtschate-Mesen (Vastgesteld landschapsatlasrelict) Plannen: Ieperse vestingen en omgeving, bossen ten zuiden en heuvelrug Wijtschate-Mesen (Onroerenderfgoedrichtplan) Wetenschappelijke Inventarissen: Ieperse vestingen en omgeving, bossen ten zuiden en heuvelrug Wijtschate-Mesen (Landschappelijk geheel) Verkoop: Aangeboden door Covast online biedsysteem, onder onze begeleiding. De vermelde prijs is een startprijs. Ontdek de harmonie van natuur en geschiedenis in Begijnenbos te Ieper. INTERESSE? Neem vandaag nog contact op met ERA DOMUS Meer weten?

3852 55 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 21 36 96
Grond te koop Ieper (RBI90634)
40 000 €

8900 Ieper

Historisch bosperceel van 3420m² Dompel jezelf onder in de geschiedenis met dit unieke bosperceel te koop. Het bos is onderverdeeld in twee percelen waarvan één perceel gebruikt wordt als erfdienstbaarheid in de vorm van een toegangsweg. Met een oppervlakte van 3420 vierkante meter is dit stuk land doordrenkt van historische betekenis, aangezien het erkend is als onroerend erfgoed vanwege de veldslag van Bellewaarde Ridge. Extra's: * Oppervlakte: 3420m² * Jachthut aanwezig * Historisch belang als onroerend erfgoed * Gelegen in een rustige en natuurlijke omgeving * P-score: A * Bouwbeperkingen: behoud van de natuurlijke staat, geen bouw toegestaan De verkoop van dit pand gebeurt via het Covast biedingssysteem. De weergegeven prijs is een vanaf prijs en zonder kosten! Meer weten?

3420
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 20 01 20
Bouwgrond te koop Ieper (RBH77783)
486 938 €

8900 Ieper

Langs de Poperingseweg, op wandelafstand van het centrum, omringd door groen werd deze verkaveling ontwikkeld. De gemeenschappelijke toegangsweg werd reeds aangelegd door de verkopers. Dit betreft 3 uitzonderlijke loten bouwgrond met volgende kwaliteiten: - grote percelen voor alleenstaande villabouw (geen bouwverplichting) - rustige doch centrale ligging - groene zone met volwassen bomen en struiken rondom - gebouw met 2 bouwlagen, kelder en zolder is toegelaten - vrije keuze dakvorm * verkoop valt deels onder BTW-stelsel, neem gerust contact op met ons kantoor voor een correcte simulatie van de totale prijs Meer weten?

1536
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 20 01 20
Bouwgrond te koop Ieper (RBG52694)
490 000 €

8900 Ieper

Instapklaar KANTOOR (glv. en 1ste), met APPARTEMENT op verdiepingen (2 > slpks), extra MAGAZIJN (162 m2) en TERRAS/TUIN (157 m2) op invalsweg van Ieper.Benaderende OPPERVLAKTEN:Appartement: 78m² (1°V) + 63m² (2°V) + 20m² (kelder)Kantoorruimte: 285m² (glv.) + 118m² (1°V) + zolderruimte 93m² (1°V)Magazijn: 162m²Totale grondoppervlakte: ± 624 m²INDELING:Appartement:Kelder: 2 droge kelderruimten met alle tellers van appartement en kantoor (4 x 5 m²).Gelijkvloers: afzonderlijke inkomhal en traphalEerste verdieping: traphal – bergplaats met luik naar zolder boven kantoor - gezellige & lichtrijke woonkamer – keuken (spoelbak, kookplaat, oven, lichtkoepel in plat dak) - badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en aansluitingen voor was-en droogkast – afzonderlijk toilet met afzuiging.Tweede verdieping: traphal - 2 grote slaapkamers, waarvan 1 met terras ±10m².Kantoor:Gelijkvloers: afzonderlijke inkomdeuren voor het kantoor – ruime inkomhal met ontvangstbalie – 5 afzonderlijke kantoorruimtes - grote vergaderzaal (12x12m) met toegang tot terras en tuin – toiletten (4) - technische ruimten (tellers en zekeringskasten, CV-ketel) - archiefruimte.Eerste verdieping: vergaderzaal met keuken - bureel - berging.Magazijn: Polybeton vloer - 2 burelen - automatische sectionaalpoort (3x3m) met uitweg langs de Robrecht van Bethunelaan - vooraan H: 7,50m - grote mezzanine met houten roostering en vrije hoogte eronder van 3,35m.NUTSVOORZIENINGEN:Stadswater, elektriciteit (3x200V) , internet en telefonie, riolering, verwarming op aardgas. Grundfos pomp. Afzonderlijke tellers voor appartement en kantoor (stadswater, aardgas en elektriciteit).Afzonderlijke hoogrendementsketels. Ventilatiesysteem in kantoor. GROTE TROEVEN van dit pand:- Toplocatie: Niet alleen een zichtlocatie maar ook een ideale uitvalsbasis: centrum Ieper en Menenpoort op wandelafstand.- In de nabijheid van openbaar vervoer (bushalte op 200m, treinstation op 1,7km), en oprit A19.- Ruime parkeergelegenheid in de straat.- Veel vernieuwd in 2018.- Appartement, loods en kantoor zijn volledig gesplitst, waardoor alles gemakkelijk afzonderlijk verhuurd kan worden met mooi rendement.* Bijzonderheden- Dit eigendom wordt aangeboden in het kader van een online biedingsprocedure via het online biedingssysteem van COVAST ### ). De instelprijs bedraagt €645.000. Er kunnen biedingen uitgebracht worden tot en met 13/03/2023 om 15u. Wij helpen u graag verder!- EPC: 300 kWh/m2 (appartement) en C-label voor het kantoor.- Onze referentie op ### : Q0688 of contacteer ons via 050700102.CENTRO | BEDRIJFSVASTGOED is reeds 22 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling van commercieel -en bedrijfsvastgoed in West en Oost-Vlaanderen.Ook weten hoeveel uw bedrijfspand waard is? Contacteer ons vrijblijvend voor een marktconforme waardebepaling van uw pand. Meer weten?

444 m² Bebouwbare opp. 650 52 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 70 01 02
Landbouwgrond te koop Ieper (RBH43287)
Prijs op aanvraag

8900 Ieper

Dit ruim en rustig gelegen stuk weide, van maar liefst 4.000 m², is ideaal geschikt voor de dieren- en paardenliefhebber.De weide heeft een aangename setting omgeven door bossen, maar is ook vlot bereikbaar vanuit de hoofdas Geluveld - Ieper. Ideale configuratie en ruimte! Prijs verkoop 35 €/m² Meer weten?

4000
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Landbouwgrond te koop Ieper (RBG96021)
3 200 000 €

8900 Ieper

Fantastisch gelegen terrein met een totale oppervlakte van ca 37.411 m² te koop aan het kruispunt van de Pilkemseweg met de drukke Noorderring (N38) te Ieper. De A19 bereikt men na 2,5 km. Unieke commerciële visibiliteit van ca. 260 m langs de Noorderring. Een deel van de terreinen (8.826m²) zijn gelegen in het BPA "Ieperleekanaal uitbreiding I (Sint-Jan) startdatum op 17 oktober 1989" met bestemming land- en tuinbouwbedrijven. De overige percelen (28.585m²) zijn door het gewestplan bestemd als agrarisch gebied. Beide terreinen maken deel uit van een onderzoekzone met mogelijkse herbestemming naar bedrijvigheid. Voor bijkomende inlichtingen omtrent de mogelijkheden, het BPA etc. kan u contact opnemen met PANORAMA ### Meer weten?

37000 m² Bebouwbare opp. 37411
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 22 22 56
Bouwgrond te koop Ieper (RAP62795)
Prijs op aanvraag

8900 Ieper

Bouwgrond te koop op een toplocatie. Prachtig perceel voorzien voor een open bebouwing in een residentiële wijk in het centrum van Ieper. Op wandelafstand van de Grote Markt, verschillende detailhandel, grootwarenhuizen, openbaar vervoer, schoolomgeving, park en nabij grote invalswegen. De oppervlakte bedraagt 700m². Kenmerken: Woongebied Rustig en residentieel gelegen Toplocatie Ki: 8,00 euro Meer weten?

700 25 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 21 36 96
Verkavelingsgrond te koop Brielen (RBJ47355)

Dit project omvat verschillende entiteiten 1.Prive-woning, High-end afgewerkt: Via de imposante inkomhal komt U in de ruime leef-woonruimte met open keuken. Verder op het gelijkvloers een masterbedroom (met dressing en en-suite badkamer). Twee slaapkamers en badkamer. De tuin met buitenbar en poolhouse biedt de nodige privacy en discretie. 2. Privé sauna/suite: met een afzonderlijke ingang en omvat een ontvangstruimte, sauna gedeelte, de slaapkamer en het terras + jacuzzi. 3. Kantoorcomplex: Dit omvat een afzonderlijke inkom met ontvangstruimte, 4 multifunctionele (kantoor)ruimtes en garage/stockageruimte. De afgesloten privé-parking op dit project biedt plaats aan meer dan 20 wagens. Bijkomend kan onderstaande aanpalende entiteit aangekocht worden (niet inbegrepen in vermelde prijs): 4. Weide met stallingen. Toegankelijk via een zijweg vanop de Veurnseweg en imposante kasseien-oprijlaan met paddock, weides, stallingen + paardenboxen. Gezien de verschillende entiteiten en de ligging, is dit project een opportuniteit voor wie op zoek is naar een woonst met kantoorruimte, meetingrooms, groepspraktijk, hotel met wellness, en paardenliefhebbers. De mogelijkheden van dit project zijn zo omvangrijk dat deze niet te formuleren zijn in de beperkte tekst van deze advertentie. Contacteer Pieter Cardoen op ### . U ontvangt dan alle beschikbare info (o.a. bijkomende foto’s, oppervlaktes, plannen van het project, …) en verdere toelichting van dit project. Meer weten?

3725
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 232 21 50
Grond te koop Zillebeke (RBJ32068)
100 000 €

8902 Zillebeke

In Zillebeke vinden we een mooi perceel landbouwgrond terug op bijna 1 hectare. Ben je op zoek naar landbouwgrond in Zillebeke? Dan is dit zeker iets voor u! Doe vrijblijvend een bod, ieder bod wordt door de eigenaar bekeken. 1) Stedenbouwkundige bestemming: Ag: Agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Keuringsattest elektriciteit: niet van toepassing Beslaglegging: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

9711 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 71 98 68
Bouwgrond te koop Langemark (RBH07052)
162 500 €

8920 Langemark

Bouwgrond te koop te Langemark-Poelkapelle Deze grond is centraal gelegen in de dorpskern van Langemark Het perceel heeft een oppervlakte 635m² Volgens de inplanting kan gemakkelijk een hoofdgebouw van 14m op 9m met inpandig bijgebouw, bv garage, berging van 8m op 6m (linkerzone) Totale bouwbreedte is +/- 22m aan de straat De breedte evenwijdig met de Elf Novemberlaan is 38m. Veel bouwmogelijkheden + rustige residentiële ligging + zuid-gerichte tuin Meer weten?

635 22 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Bouwgrond te koop Langemark (RBI50589)
125 000 €

8920 Langemark

In het landelijk gelegen 'Madonna' situeert zich dit prachtig stuk bouwgrond met een oppervlakte van maar liefst 628m². Dit perceel leent zich perfect tot het optrekken van een halfopen woning en kenmerkt zich door zijn uitstekende centrale, doch rustige ligging. Daarnaast is het gelegen op een boogscheut van de dorpskern van Langemark die beschikt over werkelijk alle voorzieningen. Enkele pluspunten van dit pand zijn: + Landelijke en rustige ligging + Ligging nabij invalswegen + Bouwgrond in een niet-vervallen verkaveling + Interessante opportuniteit tot investering Verdere vragen omtrent deze eigendom? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op! Meer weten?

628
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Bouwgrond te koop Voormezele (RBI85831)
295 000 €

8902 Voormezele

Uniek aanbod! Nieuw te bouwen hoeve op totale oppervlakte van 3600 m².Voor wie zijn droomhuis wil realiseren op een locatie met een prachtig verzicht op de landelijke omgeving.Deze hoeve is gelegen in Voormezele op een boogscheut van centrum Ieper.Tal van mogelijkheden na het verkrijgen van een omgevingsvergunning:Herbouwen op gewijzigde plaats (woning is momenteel getroffen door de rooilijn):De bestaande woning mag herbouwd worden tot een volume van 1000 m³.De bestaande schuur (bijgebouw) mag herbouwd worden binnen hetzelfde volume. De omgevingsvergunning voor de functiewijziging naar residentieel wonen werd reeds aangevraagd.Troeven: Ruim perceel; Prachtig verzicht; Voor wie zijn droomhuis wenst te realiseren! Wenst u een bezichtiging of meer info? Contacteer ons op het nummer: ### Meer weten?

3600
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
141 250 €

8980 Zonnebeke

Era at Home biedt u bouwgrond aan te Zonnebeke Deze bouwgrond in Zonnebeke voor een villa. Plattea werd reeds gegoten midden 2022. Leidingen, energiebocht, aardingslus is aanwezig. Verder heeft deze bouwgrond een mooi verzicht, rustige ligging op wandelafstand van het centrum. Alle façadestenen zijn reeds voorzien en liggen klaar om te gebruiken Plannen zijn vergund en architectkosten zitten in de prijs. Plannen vindt u terug in bijlage. Contacteer Era at Home voor meer info Meer weten?

600 28 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52
Bouwgrond te koop Zonnebeke (RBI43100)
199 000 €

8980 Zonnebeke

Te renoveren halfopen woning op 1061m² Indeling als volgt: Gelijksvloer: Inkomhal, woonkamer, keuken & berging. 1e verdiep: 3slaapkamers + badkamer Pluspunten + Ideaal als te verkavelen grond + voor projectontwinkkeling (2 woningen of appartementen) + Facade 14meter + Centrum Zonnebeke vanafprijs 199.000 - vraagprijs 210.000 euro *Renovatieplicht Meer weten?

130 m² Bebouwbare opp. 1061 14 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 51 66 52