Grond te koop - Vechmaal

1 zoekertjes (1 - 1)
Landbouwgrond te koop Vechmaal (RBI51610)
1 675 €

3870 Vechmaal

Gemeente Heers – tiende afdeling / Vechmaal Een bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Heidel", gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 91A P0000, groot 06a70ca. Kadastraal inkomen: € 4,00 Het perceel is verpacht Bestemming: agrarisch gebied Erfgoed: Vastgesteld landschapsatlasrelict “Haspengouw van Borgloon tot Vechmaal) ingevolge het besluit van 23 december 2016 De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10.30 uur OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed. De verkoop gebeurt onder de opschortende voorwaarde dat de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent. Zodra de hoogste inschrijving bekend is, zal de notaris het recht van voorkoop aan de pachter aanbieden middels kennisgeving van een ontwerp van de akte opgesteld onder de opschortende voorwaarde van niet-uitoefening van het recht van voorkoop. Als de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent of niet overdraagt binnen de maand na kennisgeving van het ontwerp van de akte, zal de notaris de hoogste inschrijver uitnodigen voor het verlijden van de verkoopakte. Meer weten?

670
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Vechmaal (3870).

Landbouwgrond te koop Horpmaal (RBI51616)
14 873 €

3870 Horpmaal

Gemeente Heers – negende afdeling / Horpmaal Een bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Aan de Hex Straet", gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 168B P0000, groot 59a49ca. Kadastraal inkomen: € 42,00 Het perceel is vrij van pacht vanaf 1 januari 2024. De pachter is vrijgesteld van het betalen van de pachtprijs gedurende de jaren 2022 en 2023. Rekening houdende met deze vrijstelling is er geen eindpachtvergoeding verschuldigd. Bestemming: agrarisch gebied Erfgoed: Vastgesteld landschapsatlasrelict “Haspengouw van Borgloon tot Vechmaal) ingevolge het besluit van 23 december 2016 De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10.30 uur OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed. Meer weten?

5949
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Horpmaal (RBH24929)
65 000 €

3870 Horpmaal

IN OPTIE In het landelijke Horpmaal, een deelgemeente van Heers, vinden we langs de Cartuyvelstraat deze knappe bouwgrond voor halfopen bebouwing terug. We bevinden ons hier op een uiterst gunstige locatie. Op slechts enkele minuten rijden bereiken we de N3 waardoor een makkelijke verbinding naar zowel Sint-Truiden, de E40 en onze Franstalige buren gegarandeerd is. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Horpmaal kenmerkt zich eveneens door de talrijke fiets- en wandelroutes. Dit mooi bouwperceel van 3a41ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 7 meter. De woning mag bestaan uit twee bouwlagen met op het gelijkvloers een diepte van 13 meter en op het verdiep 10 meter. Er mag gebouwd worden met een kroonlijsthoogte van maximaal 6,50 meter. Er is eveneens een mogelijkheid om een tuinberging met een maximale totale oppervlakte van 15m² te plaatsen. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op et nummer ### of via ### Meer weten?

341
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Bommershoven (RBI51617)
12 492 €

3840 Bommershoven

Stad Borgloon - 6de afdeling/Bommershoven Een bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Klein Veld", gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 700A P0000, groot 27a76ca. Kadastraal inkomen: € 19,00 Het perceel is verpacht. Bestemming: agrarisch gebied Gelegen binnen de ankerplaats "Haspengauw van Borgloon tot Vechmaal volgens de landschapsatlas. De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10.30 uur OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed. De verkoop gebeurt onder de opschortende voorwaarde dat de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent. Zodra de hoogste inschrijving bekend is, zal de notaris het recht van voorkoop aan de pachter aanbieden middels kennisgeving van een ontwerp van de akte opgesteld onder de opschortende voorwaarde van niet-uitoefening van het recht van voorkoop. Als de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent of niet overdraagt binnen de maand na kennisgeving van het ontwerp van de akte, zal de notaris de hoogste inschrijver uitnodigen voor het verlijden van de verkoopakte. Meer weten?

2776
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3700 Tongeren

Grond met garage gelegen in woongebied met culturele historische en/of esthetische waarde, voorzien van van volgende eigenschappen: - perceeloppervlakte van 4a29 - perceelbreedte van 14m aan de straatkant - maximale perceeldiepte van 35m - valt onder RUP1 en toekomstig RUP2 Uiteraard dient alles in overeenstemming met de Stad Tongeren besproken te worden inzake het bekomen van de nodige vergunningen. Meer weten?

45 m² Bebouwbare opp. 429
contacteer
details
E-mail
Bellen
135 665 €

3700 Tongeren

Jouw droomwoning? Die bouw je helemaal zelf op deze prachtige bouwgrond voor open bebouwing op slechts 5 minuutjes fietsen van het authentieke centrum van Tongeren. Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. De bouwgrond heeft een oppervlakte van 843m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

843
contacteer
details
E-mail
Bellen
160 000 €

3700 Tongeren

Rustig gelegen bouwgrond van 8a 77ca voor knappe open bebouwing te Tongeren Omgeving: + Gelegen in het groene en landelijke Vreren + Heerlijk rustige en residentiële omgeving tussen de uitgestrekte velden + Vlotte verbinding met het centrum van Tongeren en Luik via de Luikersteenweg Pluspunten: + Perceeloppervlakte van 8a 77ca + Perceelbreedte van ruim 18m + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Mogelijkheid tot bouwen van een ruime open bebouwing met een gevelbreedte van 12m + Twee bouwlagen mogelijk met op het gelijkvloers een diepte van 17m en op de verdieping 12m + Dakvorm hellend tussen 25° en 40° + Zuid-Oost georiënteerde tuin + Vrijstaande bijgebouwen van maximaal 40m² zijn toegestaan + Daar de voorschriften ouder zijn dan 15 jaar, kunnen zij geen grond vormen tot weigering en moet men rekening houden met de goede ruimtelijke ordening. Een specifiek voorstel kan u steeds bekijken samen met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Tongeren. Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Meer weten?

877 47 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Koninksem (RBI51611)
9 800 €

3700 Koninksem

“73039 – Tongeren – 2de afdeling – Koninksem Een bouwland, gelegen ter plaatse ‘Vechmaeler Veld‘, volgens huidig kadaster sectie A nummer 499AP0000. Kadastraal inkomen: € 20,00. Gelegen op de weg Koninksem naar Widooie in agrarisch gebied. Instelprijs: € 9.800,00 Het perceel is pachtvrij en geen beschermd erfgoed. Het perceel is gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied. De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12u00. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10u30 OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed.” Meer weten?

2790
contacteer
details
E-mail
Bellen
130 070 €

3700 Tongeren

Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 758m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn:T ### Meer weten?

758
contacteer
details
E-mail
Bellen
140 000 €

3700 Tongeren

Met deze grote bouwgrond ben je de architect van je dromen. Hier bouw je jouw droomhuis met grote tuin, op fietsafstand van het centrum van Tongeren. Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 1872 m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

1872
contacteer
details
E-mail
Bellen
140 000 €

3700 Tongeren

Op deze grote bouwgrond bouw je de woning van je dromen, met grote tuin! Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 1790m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

1790
contacteer
details
E-mail
Bellen
120 200 €

3700 Tongeren

Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing. De bouwgrond heeft een oppervlakte van 781m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

781
contacteer
details
E-mail
Bellen
135 975 €

3700 Tongeren

Deze ruime bouwgrond maakt deel uit van de verkaveling 'Op de Heufkens' te Koninksem, Tongeren. Het perceel leent zich tot een open bebouwing.De bouwgrond heeft een oppervlakte van 845m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

845
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Crisnée (VAY85676)
249 000 €

4367 Crisnée

Situé dans un environnement calme et verdoyant, terrain à bâtir libre de constructeur d'une superficie d'environ 2105m². Possibilité de diviser le terrain en 2 parcelles pouvant accueillir chacune 1 habitation 3 façades. Vente sous réserve d'acceptation de division parcellaire par la commune. Meer weten?

2105 75 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Crisnée (VAY85675)
130 000 €

4367 Crisnée

Située dans un environnement calme et verdoyant, parcelle à bâtir libre de constructeur d'une superficie d'environ 1050m². Possibilité d'accueillir 1 habitation 3 façades. Vente sous réserve d'acceptation de division parcellaire de la commune. Meer weten?

1050 75 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Crisnée (VAY85659)
130 000 €

4367 Crisnée

Située dans un environnement calme et verdoyant, parcelle à bâtir libre de constructeur d'une superficie d'environ 1050m². Possibilité d'accueillir 1 habitation 3 façades. Vente sous réserve d'acceptation de division parcellaire par la commune. Meer weten?

1050 75 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Heers (RBE23460)
70 000 €

3870 Heers

Danneels biedt momenteel het allerlaatste perceel bouwgrond te koop aan in een goed gelegen verkaveling in deelgemeente Mechelen-Bovelingen.Lot 17 is een zuidwest gericht perceel van 461 m² groot en is bestemd voor halfopen bebouwing.Dit perceel bouwgrond wordt te koop aangeboden zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier jouw nieuwe woning gaat realiseren. Door de rustige ligging gelegen in een recente woonbuurt is deze bouwgrond ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename omgeving. Heers ligt op enkele kilometers van de op- en afrit van de E40. Hierdoor beschik je over een goede verbinding naar Tienen, Leuven en Brussel. In de directe omgeving zijn er ook verschillende bushaltes. Meer weten?

461
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Heers (RBD86614)
Prijs op aanvraag

3870 Heers

ZEER RUSTIG GELEGEN PERCEEL BOUWGROND VOOR EEN HALF-OPEN BEBOUWING MET EEN GRONDOPPERVLAKTE VAN 11A 74CA, 20,67 X 50 METER, UNIEK GELEGEN TE BATSHEERS Meer weten?

1174
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Heers (RAQ12221)
71 000 €

3870 Heers

Heers, mooi perceel bouwgrond voor half open bebouwing van 12m breed, landelijk gelegen. Dit perceel is gelegen in de nabijheid van de autosnelweg E40, openbaar vervoer, scholen, supermarkt,...... Het perceel heeft een oppervlakte van 4are87ca ( 487m²). De bouw/verkaveling voorschriften zijn te bekomen via ons kantoor. Heeft u vragen, aarzel niet ons te contacteren ### of kantoor ### of ### Meer weten?

487 36 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Oreye (VBA19478)
166 000 €

4360 Oreye

Doe een bod vanaf €166.000 Makelaardij Wolfs presenteert deze bouwkavel van 2.095 m² voor de bouw van een villa voor vier personen. U zult genieten van een ideale locatie in een landelijke omgeving, op slechts enkele minuten van de snelweg ! Totale oppervlakte : 2.095 m² Voorgevel : +/- 18,5 meter Diversen : bouwer en architect vrij POPULAIRE REGIO ! Meer informatie op ### ! Meer weten?

2095 112 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen