Grond te koop - Vliermaalroot

2 zoekertjes (1 - 2)
179 000 €

3721 Vliermaalroot

Deze mooie bouwgrond ter realisatie van een open bebouwing grenst rechtstreeks aan een permanente groene omgeving, voorzien van de volgende kenmerken: ` deelgemeente van de gemeente Kortessem, een van de landelijkste gemeenten van Vlaanderen ` nabij uitgestrekte wandel-, fiets- en bosgebieden ` aantrekkelijke oppervlakte en bouwmogelijkheden ` op korte rijtijd gelegen van diverse belangrijke verbindingswegen richting interessante dorpskernen, de stad Hasselt en de autosnelweg E313 ` investeren in dit aanbod is een meerwaarde, zowel voor de eindgebruiker als voor de belegger OVERIGE KENKMERKEN (LOT 2A) ° geen bouwverplichting ° perceeloppervlakte: 868 m² ° perceelbreedte: 17,42 m¹ ° gemiddelde perceeldiepte: 50,07 m¹ ° zonoriëntatie: noordoost ° maximale bouwbreedte: 11,4 m¹ ° maximale bouwdiepte: 17 m¹ ° uitzonderlijk kan het aangrenzende lot 2B met een oppervlakte van 348 m² en 20 m¹ perceelsdiepte, worden bijgekocht De verkavelingsvoorschriften zijn in ons bezit en kunnen op eenvoudig verzoek ter beschikking worden gesteld. Bekijkt u deze informatie via 1 van onze aanverwante sites (-,..) dan verwijzen wij u graag door naar onze website confideo-immo.be voor een gedetailleerde toelichting of neem gerust telefonisch contact op via ### Meer weten?

868 50 m Diepte terrein 17 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
185 000 €

3721 Vliermaalroot

Deze mooie bouwgrond ter realisatie van een open bebouwing grenst rechtstreeks aan een permanente groene omgeving, voorzien van de volgende kenmerken: ` deelgemeente van de gemeente Kortessem, een van de landelijkste gemeenten van Vlaanderen ` nabij uitgestrekte wandel-, fiets- en bosgebieden ` aantrekkelijke oppervlakte en bouwmogelijkheden ` op korte rijtijd gelegen van diverse belangrijke verbindingswegen richting interessante dorpskernen, de stad Hasselt en de autosnelweg E313 ` investeren in dit aanbod is een meerwaarde, zowel voor de eindgebruiker als voor de belegger OVERIGE KENKMERKEN (LOT 3A) ° geen bouwverplichting ° perceeloppervlakte: 900 m² ° perceelbreedte: 16,81 m¹ ° gemiddelde perceeldiepte: 50,025 m¹ ° zonoriëntatie: noordoost ° maximale bouwbreedte: 11,4 m¹ ° maximale bouwdiepte: 17 m¹ ° uitzonderlijk kan het aangrenzende lot 3B met een oppervlakte van 383,8 m² en 20 m¹ perceelsdiepte, worden bijgekocht De verkavelingsvoorschriften zijn in ons bezit en kunnen op eenvoudig verzoek ter beschikking worden gesteld. Bekijkt u deze informatie via 1 van onze aanverwante sites (-,..) dan verwijzen wij u graag door naar onze website confideo-immo.be voor een gedetailleerde toelichting of neem gerust telefonisch contact op via ### Meer weten?

900 50 m Diepte terrein 17 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Vliermaalroot (3721).

Bouwgrond te koop Vliermaal (RBI52581)
145 000 €

3724 Vliermaal

We bevinden ons in Vliermaal, deelgemeente van Kortessem en gelegen in de befaamde en wondermooie natuur van Haspengouw. In de bijzonder rustige Valgaërstraat werd een voormalig stukje agrarisch gebied omgetoverd tot prachtige, groene bouwgronden. Nummer 19 behoort toe aan een knappe bouwperceel voor een stijlvolle open bebouwing. Het perceel heeft een aangename oppervlakte van 6a 12ca én kan rekenen op een ideale zuidwestelijke oriëntatie. Zo geniet jij binnenkort de hele dag door van de zalige zon in jouw tuin. Het perceel heeft een comfortabele breedte van 20 meter op de bouwlijn, hetgeen de mogelijkheid biedt om hier te kiezen voor een brede en imposante voorgevel. Zo creëer je enerzijds heel wat privacy achteraan én kan je anderzijds de tuin optimaal benutten. Ondanks de uiterst rustige locatie profiteer je van heel wat dagelijkse benodigdheden vlakbij huis. Zo begint de dag hier binnenkort steeds met kraakvers brood van de bakker slechts 500 meter verderop. Vervolgens wandelen of fietsen de kinderen zeer vlot, rustig en zelfstandig naar de vrije basisschool op slechts 600 meter afstand. Het nabijgelegen natuurgebied Eggertingen zorgt met zijn bijzonder gevarieerde decors dan weer voor heel wat magnifieke natuur. Maar ook de bredere omgeving heeft ontzettend veel te bieden. Zo bevinden het centrum van Hoeselt en het centrum van Kortessem zich beide binnen een straal van 5 kilometer. Tal van winkels, restaurants, sportclubs, scholen, ontspanningsmogelijkheden zorgen er voor dat jong en oud zich instant thuis voelen in deze veelzijdige buurt. Zoek je het dan toch graag nog wat verder, dan zal je zeer blij verrast zijn met de nabijheid van de E313. Deze zorgt op minder dan 10 minuten van huis voor een zeer vlotte bereikbaarheid en een gunstige woon-werkverbinding. Ben jij benieuwd of dit knappe en zonovergoten perceel alle troeven in handen heeft om binnenkort plaats te bieden aan jouw vrijstaande nieuwbouwwoning? Aarzel dan zeker niet. Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak. Wij maken graag uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. tel. ### Meer weten?

612 29 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
140 000 €

3590 Diepenbeek

Lot 97 betreft een bouwperceel van 5a 50ca, bestemd voor open bebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 20m en de gemiddelde perceeldiepte 37m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Meer weten?

550
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3590 Diepenbeek

Lot 99 betreft een bouwperceel van 4a 37ca, bestemd voor open bebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 16m en de gemiddelde perceeldiepte 27m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Meer weten?

437
contacteer
details
E-mail
Bellen
140 000 €

3590 Diepenbeek

Lot 100 betreft een bouwperceel van 5a 59ca, bestemd voor open bebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 19m en de gemiddelde perceeldiepte 29m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Meer weten?

559
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3590 Diepenbeek

Lot 92 betreft een bouwperceel van 3a 68ca, bestemd voor halfopen bebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 13m en de gemiddelde perceeldiepte 27m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Meer weten?

368
contacteer
details
E-mail
Bellen
120 000 €

3590 Diepenbeek

Lot 95 betreft een bouwperceel van 3a 29ca, bestemd voor halfopen bebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 12m en de gemiddelde perceeldiepte 26m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Meer weten?

329
contacteer
details
E-mail
Bellen
120 000 €

3590 Diepenbeek

Lot 96 betreft een bouwperceel van 3a 26ca, bestemd voor halfopen bebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 11m en de gemiddelde perceeldiepte 27m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Meer weten?

326
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Kortessem (RBI93970)
179 000 €

3720 Kortessem

Mooie bouwgrond van 8a 82ca gelegen te Kortessem Omgeving: + Gelegen in het mooie Vliermaal + Horeca op minder dan een kilometer + Openbaar vervoer te voet bereikbaar Troeven: + Ruim perceel van 8a 82ca + Halfopen bebouwing in L-vorm (zie verkavelingsplan) + Het hoofdvolume bestaat uit 2 bouwlagen, geschakeld aan het hoofdvolume bevindt zich een zone waar verplicht een nevenvolume geplaatst dient te worden van 3m hoog + Nevenbestemming (een vrij beroep) is toegelaten tot max. 40% van de vloeroppervlakte op het gelijkvloers + Dakvorm is vrij te kiezen + Bouwen van een carport is toegelaten in de bouwzone mits een aantal voorwaarden + Bijgebouwen toegestaan op 2m van de perceelsgrenzen en op min. 3m achter de achtergevel Leuk weetje: Er werd reeds een vergunning afgeleverd voor het bouwen van een woning, voor meer informatie kan u terecht op ons kantoor. Contact: Bent u op zoek naar een leuke bouwgrond in Kortessem? Aarzel niet en contacteer ons snel op het nummer 011/22.22.95!...Voor meer info, surf naar ### Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Meer weten?

882 45 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Kortessem (RBF81748)
180 500 €

3720 Kortessem

Bouwgrond LOT 32 betreft een bouwperceel van 9a 45ca, bestemd voor open bebouwing. Dit lot is gelegen in een groen binnengebied, in een autoluwe en kindvriendelijke omgeving..De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 36,5m en de gemiddelde perceeldiepte 26m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Meer weten?

927
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Kortessem (RBE53453)
55 000 €

3720 Kortessem

Boomgaard van 57A03CA in Kortessem Omgeving: + Rustig en gunstig gelegen in Vliermaal + Landelijke en groene omgeving + Nabij het centrum van Kortessem + Vlotte en makkelijke verbinding naar naastliggende gemeenten zoals Hasselt en Tongeren Troeven: + Boomgaard + Perceelbreedte van 58,78 meter + Diepte van 97,66 meter + Beplant met verschillende fruitbomen Contact Bent u geïnteresseerd, maar zit u nog met enkele vragen bel snel naar ### Meer weten?

5703 98 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Kortessem (RAQ24986)
62 000 €

3720 Kortessem

3 LANDBOUWGRONDEN SAMEN OF APART TE KOOP Deze landbouwgronden situeren zich in het verlengde van de Overbeekstraat te Kortessem. Wanneer we de 3 landbouwgronden van elkaar splitsen bekomen we de volgende oppervlakten; - de uiterst linkse een oppervlakte van 39a69ca , - het middenste stuk een oppervlakte van 20a96ca , - het rechtse gedeelte een oppervlakte van 47a82ca . Voor een totaal van 1ha08a47ca . De bodem is een combinatie van Leem type Acp en Aba. De Aba gronden zijn zeer geschikt voor veeleisende teelten (tarwe, gerst, luzerne, suikerbieten); ze komen in aanmerking voor fruitteelt (appel, peer, kers). Op sterk hellende terreinen dienen voorzorgsmaatregelen tegen de erosie genomen te worden. De Acp gronden zijn geschikt voor graangewassen (tarwe, gerst) en geschikt voor suikerbieten. Voor weidebouw zijn deze gronden zeer geschikt. De gronden zijn momenteel verpacht maar opzegbaar voor eigengebruik cfr. de pachtwetgeving. Interesse? Twijfel niet en neem contact met ons op! - ### Meer weten?

10847
contacteer
details
E-mail
Bellen
135 000 €

3830 Wellen

U vindt deze mooie bouwgrond terug in de Kukkelbergstraat te Wellen, langs huisnummer 36A. Op korte afstand van de N20 en N76 richting Kortessem, Hasselt en de E313, en in de directe omgeving van het openbaar vervoer en andere voorzieningen zoals winkels, bakkers, scholen, enz...De bouwgrond met zuid-west oriëntatie heeft een totale oppervlakte van 5a 67ca, een perceelsbreedte van ca. 12,5 m en een prachtige tuinstrook. De grond is gelegen in woongebied met landelijk karakter. Er is een verkaveling van toepassing. De verkavelingsvoorschriften, adviezen Fluvius, de watergroep en de goedkeuring van de gemeente kan u terugvinden bij de bijlagen.Bouwvoorschriften:+ Bouwdiepte gelijkvloers 15 m+ Bouwdiepte verdieping 12 m+ Afstand tot perceelgrens aan zijkant min. 3 m+ Carport+ Bewoning als landbouwIs deze bouwgrond de kans voor het realiseren van uw droomwoning? Aarzel niet en neem contact op via ### of bel naar ### Meer weten?

567 13 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hoeselt (RBI91613)
118 220 €

3730 Hoeselt

Bouw zelf aan je dromen, op de laatste bouwgrond in deze gezellige én goed gelegen buurt, Hoeselt Middelste Kommen. Dit is een ruime bouwgrond voor open bebouwing met milde bouwvoorschriften: maximaal 2 bouwlagen en de stijl en het daktype – hellend of plat – kies je zelf.Beginnen bouwen? Dat kan meteen!Sinds dag één ligt de focus van dit project op het buurtgevoel. Het resultaat? Een autoluw woonpark met veel ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Wandel en fiets je graag? Dan ben je ongetwijfeld tuk op de gezellige doorsteekjes en groenovergoten pleinen. Je kinderen kunnen er heerlijk ravotten. Zeker bij de zoveelste burenbarbecue. Hier smeed je banden voor het leven. En maak je herinneringen aan de lopende band.De bouwgrond heeft een ruime oppervlakte van 629m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Meer weten?

629
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hoeselt (RBI01317)
117 000 €

3730 Hoeselt

Bouwperceel gelegen nabij het centrum van Hoeselt, Hortensialaan 22.Rustige locatie op wandelafstand van het centrum en alle dagelijkse voorzieningen. De autosnelweg is vlot bereikbaar op 4km.Deze vlakke rechthoekige bouwkavel van 4a29ca is gelegen in een nieuwe verkaveling 'De Middelste Kommen" in een mooie autoluwe woonstraat.Lot 86. De perceelbreedte bedraagt 16m20. Perceeldiepte bedraagt 26m50.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- Constructie van een ééngezinswoning van max 2 bouwlagen.- Dakrand/kroonlijsthoogte 7m, totale bouwhoogte 13m.- Hoofdvolume heeft een hellend of een plat dak. Max dakhelling 45°.- Max bouwbreedte 10m2, max bouwdiepte 13m5 voor gelijkvloers en verdieping.- Afstand van zijdelingse perceelgrenzen bedraagt 3m.- Nevenbestemming toegelaten voor max 30% van vloeroppervlakte.- Bijgebouwen: max 1 bouwlaag, dakrandhoogte max 3m50, totale opp max 21m².Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### Meer weten?

429
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hoeselt (RBH79943)
77 000 €

3730 Hoeselt

Dit perceel grond bestemd voor halfopen bebouwing, met een oppervlakte van 4a 44ca, is gelegen langs de Zapstraat in het mooie Hoeselt. In deze landelijke omgeving is het heerlijk rustig om wonen, doch vindt men alles wat men dagelijks nodig heeft vlakbij. Op slechts een kilometer treft men al het gemoedelijke centrum van deze bloeiende gemeente, met het dorpsplein met daarrond een aantal bakkers, een kwaliteitsslager, de apotheker, scholen,.. De oprit van de E313 bereikt men al na een paar minuutjes rijden. Omliggende gemeentes zoals Bilzen en Tongeren liggen op een vijf- a achttal kilometer. Het perceel kent onder meer volgende eigenschappen: - maximale gevelbreedte: 14 m - maxiame diepte gelijkvloers en verdieping: 9m - twee volwaardige bouwlagen mogelijk - hellend dak verplicht - vrijstaande bijgebouwen mogelijk Mits de juiste invulling en architecteer biedt dit nog betaalbaar perceel zeker wel mogelijkheden voor het bouwen van een mooie woning, op een aantrekkelijke en zeer gunstige locatie. Meer info mbt. de bouwvoorschriften en mogelijkheden op kantoor. Meer weten?

444 25 m Diepte terrein 22 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hoeselt (RBE80464)
130 000 €

3730 Hoeselt

Dit perceel maakt deel uit van een kleinschalige verkaveling, bestaande uit 1 lot voor open bebouwing en 4 loten voor halfopen bebouwing, gelegen langs de Zandkuilstraat en de Kruisstraat, toch wel één van de mooiere locaties in deze gemoedelijke gemeente. Hier is het zeer aangenaam en rustig om wonen, in een aantrekkelijke residentiële buurt met recent gebouwde woningen en quasi geen verkeer. Op twee minuutjes rijden komt men in het centrum, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik. Vlakbij vindt men tal van mooie wandel- en fietswegen die leiden doorheen deze mooie groene omgeving. De bestaande woning die zich daar nu nog bevindt, zal worden afgebroken door de verkoper. Lot 1, bestemd voor open bebouwing, is gelegen op de hoek van de Kruisstraat en de Zandkuilstraat, en heeft volgende kenmerken: - oppervlakte van 9a 37ca - maximale voorgevelbreedte langs de Zandkuilstraat: 9,13 m - maximale diepte: 12 m Mits de juiste inplanting en architectuur kan men hier maximaal genieten van veel lichtinval en mooi zicht op de omgeving dankzij de hogere ligging. Geen bouwerplichting, ook interessant als investering op deze zeer gegeerde locatie, of als aankoop voor de volgende generatie. Meer info mbt de verkavelingsvoorschriften op kantoor. Meer weten?

937 34 m Diepte terrein 36 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Diepenbeek (RBI94809)
195 000 €

3590 Diepenbeek

Residentieel perceel voor 2x HOB met perfecte oriëntatie op een topliggingBouwgrond voor HOB = 195.000 euro per lot--> Vergunning bouwen van 2 Half Open luxe woningen in landelijke stijlBouwgrond voor Open Bebouwing = 390.000 euroBouwen bespreekbaar, prijs otkWandelweg momenteel niet in gebruik rechts op perceelLocatieCentraal tussen het centrum van Diepenbeek en het centrum van Hasselt, op een mooi perceel van 28a25ca kunnen verschillende mogelijkheden toegepast worden.Het perceel in de Russelbeekstraat heeft een straatbreedte van 24,60m en een maximum diepte van 132 meter.De Russelbeekstraat loop parallel aan de N2 verbindingsweg en geeft de garantie op rustig wonen in een groene omgeving met ruimte in overvloed.----------------------------------------------------------Twee halfopen woningenProject - Deze twee halfopen woningen zullen met de grootste zorg, en met respect voor de omgeving gerealiseerd worden. Beide woningen hebben nagenoeg dezelfde ruime indeling met op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, de zeer ruime leefruimte met open keuken en een praktische berging met ruimte voor wassen, opslag en techniek.Verdeeld over de twee verdiepingen zijn er maar liefst 4 slaapkamers mogelijk, een ruime badkamer met douche en ligbad, een apart toilet en de nachthal.Voor de woning is er ruimte genoeg om te parkeren en achteraan is er het zonnige terras met zicht op de indrukwekkende achtertuin van ruim 130 meter diep.-----------------------------------------------------------Residentiële bouwgrond- Voor open bebouwing- Voor half open bebouwing----------------------------------------------------------Moderne villa ruime en moderne villa op dit riant perceel met een mooi en open zicht op de achterliggende tuin.In het ontwerp is er op straatniveau een garage voorzien voor maar liefst 3 wagens, een techniekruimte, een voorraadkelder en een ruime opslagruimte.Het gelijkvloers omvat een berging/wasplaats, apart toilet en een gigantische open leefruimte met inkomhal, vestiaire, bureel, keuken, eethoek en zitruimte.De achterzijde is hier volledig in glas wat een spectaculair zicht geeft op het ruim terras en de tuin.Op het verdiep tenslotte maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 1 master-bedroom met ensuite badkamer en ruime dressing.----------------------------------------------------------ConclusieLaten bouwen of zelf bouwen op een prestigieuze bouwgrond voor open bebouwing of een kleinschalig project van 2 half open bebouwingen in een residentiële omgeving.De projectontwikkelaar heeft al meermaals bewezen mooie projecten af te leveren en biedt garantie op een kwalitatieve uitvoering en afhandeling.Wonen in een toffe omgeving met een goede bereikbaarheid ligt binnen handbereik voor de snelle beslisser.Interesse of graag meer informatie betreffende de mogelijkheden. Stuur ons je vragen/wensen via mail met je gegevens en ik neem zsm contact met je op. Meer weten?

18 m² Bebouwbare opp. 1400 117 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Diepenbeek (RBI94808)
390 000 €

3590 Diepenbeek

Residentieel perceel met perfecte oriëntatie op een topliggingBouwen bespreekbaar, nog geen vergunning voor open bebouwingBouwgrond voor HOB = 195.000 euro per lot--> Vergunning bouwen van 2 Half Open luxe woningen in landelijke stijlWandelweg momenteel niet in gebruik rechts op perceelLocatieCentraal tussen het centrum van Diepenbeek en het centrum van Hasselt, op een mooi perceel van 28a25ca kunnen verschillende mogelijkheden toegepast worden.Het perceel in de Russelbeekstraat heeft een straatbreedte van 24,60m en een maximum diepte van 132 meter.De Russelbeekstraat loop parallel aan de N2 verbindingsweg en geeft de garantie op rustig wonen in een groene omgeving met ruimte in overvloed.----------------------------------------------------------Residentiële bouwgrond- Voor open bebouwing- Voor half open bebouwing----------------------------------------------------------Moderne villa ruime en moderne villa op dit riant perceel met een mooi en open zicht op de achterliggende tuin.In het ontwerp is er op straatniveau een garage voorzien voor maar liefst 3 wagens, een techniekruimte, een voorraadkelder en een ruime opslagruimte.Het gelijkvloers omvat een berging/wasplaats, apart toilet en een gigantische open leefruimte met inkomhal, vestiaire, bureel, keuken, eethoek en zitruimte.De achterzijde is hier volledig in glas wat een spectaculair zicht geeft op het ruim terras en de tuin.Op het verdiep tenslotte maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 1 master-bedroom met ensuite badkamer en ruime dressing.----------------------------------------------------------Twee halfopen luxe woningen in landelijke stijlProject - Deze twee halfopen woningen zullen met de grootste zorg, en met respect voor de omgeving gerealiseerd worden. Beide woningen hebben nagenoeg dezelfde ruime indeling met op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, de zeer ruime leefruimte met open keuken en een praktische berging met ruimte voor wassen, opslag en techniek.Verdeeld over de twee verdiepingen zijn er maar liefst 4 slaapkamers mogelijk, een ruime badkamer met douche en ligbad, een apart toilet en de nachthal.Voor de woning is er ruimte genoeg om te parkeren en achteraan is er het zonnige terras met zicht op de indrukwekkende achtertuin van ruim 130 meter diep.-----------------------------------------------------------ConclusieLaten bouwen of zelf bouwen op een prestigieuze bouwgrond voor open bebouwing of een kleinschalig project van 2 half open bebouwingen in een residentiële omgeving.De projectontwikkelaar heeft al meermaals bewezen mooie projecten af te leveren en biedt garantie op een kwalitatieve uitvoering en afhandeling.Wonen in een toffe omgeving met een goede bereikbaarheid ligt binnen handbereik voor de snelle beslisser.Interesse of graag meer informatie betreffende de mogelijkheden. Stuur ons je vragen/wensen via mail met je gegevens en ik neem zsm contact met je op. Meer weten?

2825 117 m Diepte terrein 24 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen