Huis te koop - Ravels

32 zoekertjes (1 - 20)
285 000 €

2380 Ravels

Rustig gelegen casco woning te Ravels Rustig gelegen casco woning te Ravels. De woning wordt wind/waterdicht opgeleverd en kan volledig naar eigen zin worden afgewerkt. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte met open keuken, een berging en een garage. Op de eerste verdieping een nachthal met toilet, drie slaapkamers, een dressing, een badkamer en een wasplaats. Bijkomend een zolder met vaste trap. Buiten een gezellige tuin met terras. Locatie: De woning is uiterst rustig gelegen nabij het dorpscentrum van Ravels, de verbindingsweg naar Turnhout en verschillende winkels. Extra: - Verkoop onder BTW-stelsel - Plannen beschikbaar - Casco woning => wind/waterdicht opgeleverd Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 233 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
280 000 €

2380 Ravels

Gelegen in een uiterst rustige omgeving bevindt zich deze half open bebouwing. Het centrum van Ravels, winkels en invalswegen bevinden zich nabij deze uiterst rustig gelegen woning. We betreden deze woning via de ruime inkomhal, dewelke toegang biedt tot de lichtrijke leefruimte. Naast de woonkamer vinden we de keuken dewelke is voorzien van een wastafel, kookvuur, microgolfoven en ijskast. Aansluitend aan de keuken is een hal die toegang biedt tot apart toilet en de garage met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via deze hal betreedt men alsook het zonnige terras en de ruime tuin van meer dan 550m² met tuinhuis en glazen prieel. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van 16, 12 en 7m2. Daarnaast bevindt zich de badkamer die voorzien is van een douche en wastafel. De oprit bevindt zich naast de woning en biedt toegang tot drie staanplaatsen. Via de poort naast de woning komt u aan de achterkant van het huis, waar zich het terras bevindt dat eventueel gebruikt kan worden als staanplaats voor meerdere wagens. Bijzonderheden: - Uiterst ruime woning - Rustige omgeving - Veel parkeermogelijkheden Stedenbouwkundige vergunning: vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning. G-score: A, P-score: A. Geen afgebakend overstromingsgebied, geen oeverzone. Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 109 87 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 488 79 77 57
696 000 €

2382 Poppel

Ruime en landelijk gelegen woning met garage en tuin Locatie: De woning is uiterst rustig en landelijk gelegen, buiten het dorpscentrum van Poppel, op enkele minuten van de Nederlandse grens. Ruime en landelijk gelegen woning met garage en tuin buiten het dorpscentrum. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een garage, een leefkeuken, alsook een leefruimte, een slaapkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping drie tot vier slaapkamers, een badkamer, een keuken en een toilet. De woning beschikt over een ruime zolder en een kelder. Buiten een tuin met berging. Extra: - Optioneel is het perceel landbouwgrond tegenover de woning bij aan te kopen. - Energiezuinig - 37 zonnepanelen - Vloerverwarming - Cv installatie 2023 - Regenwater (2 x 2.500l) * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 353 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 29 223
675 000 €

2382 Poppel

Landelijk gelegen moderne villa op 1182 m² Locatie: De woning is uiterst rustig en landelijk gelegen op enkele minuten van de Nederlands grens en het dorpscentrum van Poppel Landelijk gelegen moderne villa op 1182 m². De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte, een keuken, een wasplaats, alsook een slaapkamer met ensuite badkamer en een dubbele inpandige garage. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Buiten een mooi aangeplante tuin met een overdekt terras. Extra: - Regenwaterput (toilet, wasmachine) - Centraal stofzuig systeem - Vloerverwarming - Alarm - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Vermelde oppervlakte conform EPC. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 310 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 29 223
Huis te koop Ravels (RBJ45938)
199 000 €

2380 Ravels

Op te frissen gezinswoning met 3 slaapkamers en garage te Ravels. Zeer rustig gelegen, nabij speeltuin en sportterreinen. EPC: 719 kWh/m² - Label F | Momenteel verhuurd Omschrijving: Deze op te frissen woning nabij het centrum van Ravels biedt zeer veel potentieel voor de Handige Harry! We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet, welke toegang geeft tot de woonkamer. Aansluitend vinden we de half-open keuken, welke voorzien is van een gezellige ontbijthoek met zicht op de tuin. Op weg naar de tuin, passeren we nog door de veranda. Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, en de badkamer met wastafel, douche en voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Via een zolderluik is er toegang tot de bergzolder. Achteraan de woning vinden we een gezellig tuintje met overdekt terras en garage. Algemeen: - EPC: 719 kWh/m²/jaar - Label F - Momenteel verhuurd - Deels onderkelderd - Rustige buurt nabij sportgelegenheid Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 73 23
Huis te koop Poppel (RBJ52966)
815 000 €

2382 Poppel

Villa met zwembad op een prachtige en groene locatie Locatie: De woning is uiterst rustig gelegen in het groen, buiten het dorpscentrum van Poppel en op enkele minuten van de Nederlandse grens. Villa met zwembad op een prachtige en groene locatie. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met toilet, een slaapkamer, een badkamer, alsook een leefruimte en een keuken met bijkeuken. Op de eerste verdieping: vier slaapkamers, een badkamer en een zolderkamer. Buiten geniet de woning van een grote tuin met zwembad en garage/berging met carport. Extra: - 23 Zonnepanelen (2022) - 2 thuisbatterijen (10 kWh) - Warmtepomp + overkapping zwembad (2022) - Kruipkelder - Privacy en rust - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 285 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 29 223
Huis te koop Poppel (RBJ52964)
1 290 000 €

2382 Poppel

Statig landhuis op een prachtig perceel van 12.538 m² Locatie: De woning is landelijk gelegen op de verbindingsweg tussen Poppel en Weelde. Statig landhuis op een prachtig perceel van 12.538 m², landelijk gelegen op de verbindingsweg tussen Poppel en Weelde. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een centrale inkomhal met gastentoilet, een bureau, L-vormige leefruimte, een polyvalente ruimte, een zithoek, alsook een leefkeuken met bijkeuken, een koele berging en een inpandige garage. Op de eerste verdieping drie slaapkamers met ensuite badkamers en een wasplaats. Een zolder met vaste trap. Een grote aangelegde tuin met terras en vijver. Extra: - Aangelegde tuin - Elektrische rolluiken - Kruipkelder - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 710 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 29 223
Huis te koop Ravels (RBJ52173)
399 000 €

2380 Ravels

Rustig gelegen vrijstaande woning met garage en tuin Locatie: De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij de Grote Baan met rechtstreekse verbinding naar Turnhout en op enkele minuten van de Nederlandse grens. Rustig gelegen vrijstaande woning met garage en tuin in een woonwijk. De woning is aan opfrissing toe en bestaat uit een inkomhal, een leefruimte, een keuken, een nachthal, een toilet, een badkamer, alsook twee slaapkamers, een wasplaats en een garage. De woning beschikt over een ruime zolder die kan worden ingericht. Buiten een zonnige tuin met berging. Extra: - Locatie! - Gas Cv * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 296 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Huis te koop Ravels (RBJ52144)
410 000 €

2380 Ravels

Gunstig gelegen woning met drie tot vier slaapkamers, garage en tuin Locatie: De woning is pal in het centrum van Ravels gelegen, nabij de verbindingsweg met Turnhout en op enkele minuten rijden van de Nederlandse grens. Gunstig gelegen woning met drie slaapkamers, garage en tuin nabij de kerk. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte, een keuken, alsook een wasplaats, een slaapkamer, een badkamer en een veranda. Op de eerste verdieping een nachthal met een toilet, twee slaapkamers en een bergruimte. Buiten een zonnige tuin met garage. Extra: - Gas Cv - Dubbel glas - Locatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 212 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Huis te koop Ravels (RBJ52134)
429 000 €

2380 Ravels

Residentieel gelegen, recente woning met 4 slaapkamers en tuin. De woning bevindt zich in een jonge wijk, buiten het centrum van Ravels. De woning is instapklaar en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte, een keuken met ontbijthoek, alsook een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Een afgewerkte zolder (4e slaapkamer). Buiten een onderhoudsvriendelijke/privacy biedende tuin met berging. Extra: - Energiezuinig - Domotica - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Afmetingen conform opmetingen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 220 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Chalet te koop Poppel (RBJ52129)
189 000 €

2382 Poppel

Verzorgde chalet op dubbel perceel met 2 slaapkamers en terras Ligging: Deze chalet / vakantiewoning is erg rustig en vrij gelegen aan een vijver in het recreatiedomein Tulderbos. We betreden de woning via een centrale inkomhal die leidt naar de verschillende ruimtes. Hier bevinden zich een badkamer met toilet en douche en aparte dressing/berging met ingemaakte kasten. Vervolgens komen we toe in de zeer licht-rijke leefruimte met keuken die geïnstalleerd is met gasvuur, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Hier bevindt zich tot slot nog een ruime slaapkamer. Let op: Voor de aankoop dient u minimaal 40% + bijkomende kosten aan eigen inbreng te hebben aangezien de Belgische bank maar tot +/- 60% van de aankoopprijs financiert. Wij raden kandidaten aan eerst met de Belgische bank contact op te nemen omtrent hun mogelijkheden alvorens een afspraak te maken voor bezichtiging. Vg, Gdr, Gmo, Gvkr, Gvv Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Oppervlaktematen zijn indicatief. Aanwezige constructies die niet overeenstemmen met het meest recent vergunde inplantingsplan: - weekendwoning groter dan vergund - veranda aan de weekendwoning - tuinhuis achter de weekendwoning - tuinhuis Extra: - Kruipkelder en opbergzolder - Aangename ligging aan vijver Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 64 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Huis te koop Ravels (RBJ52090)
359 000 €

2380 Ravels

Rustig gelegen split-level woning met garage en tuin Locatie: De woning is uiterst rustig gelegen buiten het dorpscentrum van Ravels nabij de verbindingsweg met Turnhout en op enkele minuten rijden van de Nederlandse grens. Rustig gelegen split-level woning met garage en tuin buiten het centrum van Ravels. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkom, een leefruimte, een keuken en een veranda. Op de bovenverdieping twee ruime slaapkamers en een multifunctionele kamer. Op de benedenverdieping een toilet, een badkamer, een wasplaats en een garage. De woning beschikt alsook over een ruime kelder. Buiten een zonnige tuin met berging en overdekt terras. Extra: - Elektrische installatie = conform! - Veranda 2018 - Ramen + deuren 2023 - Badkamer + toilet 2023 - Airco (living, slaapkamers, veranda), koelen + verwarmen - 12 zonnepanelen 2018 - Cv stookolie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 232 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Bungalow te koop Poppel (RBI86917)
170 000 €

2382 Poppel

Volledig gerenoveerde bungalow van 102 m² met 3 ruime slaapkamers in het recreatiedomein Tulderbos in de bosrijke omgeving. Je mag hier je domicilie niet zetten maar er is wel een gedoogbeleid. U mag ook gebruik maken van alle faciliteiten (zwemvijver, minigolf,...) geheel toegang tot het park Tulderheyde aan de overzijde van de straat. De woning biedt volledige privacy en kan je helemaal tot rust komen na een drukke werkdag. Indeling: Gezellige woonkamer met veel lichtinval die verwarmd kan worden met centrale verwarming maar tijdens de koude winteravonden is er ook een gezellige pelletkachel aanwezig in de woning. Via de woonkamer heb je toegang tot keuken, badkamer en alsook heb je beneden een slaapkamer. Op de 1ste verdieping die toegankelijk is met een vaste trap vanuit de woonkamer heb je 2 ruime slaapkamers. Rondom de woning is alles onderhoudsvriendelijk aangelegd met klinkers. In de tuin heb je volledige privacy door de inrijpoort en rondom een haag. Op de oprit is ook een carport voorzien en achter de woning heb je nog gezellig overdekt terras. Bijzonderheden: * de woning is binnen opgefrist * PVC ramen met dubbele beglazing * verwarmingsketel op gas * aangesloten op de riolering, internet, gas (persoonlijke propaangastank in de tuin achter de carport) * water en elektriciteit * Ca 100 euro per maand voor de bijdrage aan de VME Kom je overtuigen van deze woning waar je helemaal tot rust kan komen in de bosrijke omgeving. Ideaal voor een alleenstaande met kinderen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 464 06 01
Huis te koop Weelde (RBJ30063)
195 000 €

2381 Weelde

Te renoveren woning op mooi perceel van 720 m² op het westen 2 slpks l EPC 898 kWh/m² l 95 m² bewoonbaar Gunstig gelegen in een rustige straat doch op wandelafstand van het centrum Te renoveren woning bestaande uit een woonkamer, eetplaats/keuken, opkamer, slaapkamer, berging, aparte toilet, badkamer met douche. Vaste trap naar grote zolder waar nog makkelijk 2 slaapkamers kunnen worden ingericht. Diepe en toffe tuin met twee bijgebouwen van +/- 24 m² en 17,5 m² ideaal voor zelfstandige. De woning is volledig te renoveren maar hier kan echt iets moois van gemaakt worden mits de nodige verbouwingen (mogelijk tegen 6 % btw). Algemeen: -gunstige ligging -te renoveren -mooi perceel -bijgebouwen -zeer laag KI Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 73 23
425 000 €

2382 Poppel

Vrijstaande woning met dubbele garage en tuin Locatie: De woning is vlot bereikbaar gelegen op de verbindingsweg tussen Poppel en Weelde, op enkele minuten van de Nederlandse grens. Vrijstaande woning met dubbele garage en tuin, buiten het dorpscentrum. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte, een keuken, een wasplaats, alsook een dubbele garage een slaapkamer en een badkamer. De woning beschikt over een zolder die kan worden ingericht. Extra: - Dubbele garage - Zolder in te richten * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 278 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
339 000 €

2380 Ravels

Rustig gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin Locatie: De woning is uiterst rustig gelegen in een woonwijk nabij de verbindingsweg met Turnhout. Rustig gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met toilet, een leefruimte, een keuken, alsook een wasplaats, een douchekamer, een veranda en een garage. Op de eerste verdieping een badkamer en drie slaapkamers. De woning beschikt over een zolder en een kelder met kruipruimte. Buiten een tuin met terras. Aanpalende bouwgrond is optioneel aan te kopen. Extra: - EPC label D = Geen renovatieverplichting! - Asbestvrij ! - Optioneel is de aanpalende bouwgrond aan te kopen! - Stookolie Cv (tank +/- 5.000L) - Kruipkelder * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Vermelde oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 236 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Huis te koop Weelde (RBJ24386)
331 500 €

2381 Weelde

In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt een nieuw woonproject "Het Gulde", gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie in een autoluwe straat zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland. Is dat iets voor jou? Deze 5 nieuwbouw, geschakelde woningen bestaan op het gelijkvloers elks uit een overdekte parkeerplaats, een ruime inkomhal met apart toilet, een ruime volledig geïnstalleerde eetkeuken met berging, een zonnige leefruimte die aansluiting geeft aan uw terras en ZW georiënteerde tuin van ca. 170m². Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers en een volledige geïnstalleerde badkamer met toilet, dubbele lavabo's met meubel en spiegel, inloopdouche en design ligbad. Bijzonderheden; * Zeer rustige locatie nabij het centrum. * Energiezuinig met vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, ... * E-peil * Geen gas. * Kwaliteitsvolle standaard afwerking. * Verwachte oplevering zomer 2024. * Reeds 3 woningen verkocht. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 170 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 70 35
Huis te koop Ravels (RBH29082)
369 000 €

2380 Ravels

Luxueus afgewerkte BEN woning nabij het centrum van Ravels. Deze gesloten bebouwing is gebouwd in een eigentijdse landelijke stijl. Laat u verrassen door haar warme architectuur met oude gevelsteen. Het is een ecologische woning conform E peil De verkoop geschiedt onder het BTW stelsel, 21% op de constructie en 12% op het grondaandeel. Komt u graag eens langs om te kijken of dit een leuke woning is voor u? U kan ons bereiken op het nummer ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 137 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 89 88 89
595 000 €

2381 Weelde

Welkom op de Oudelijns in Weelde. Te midden van het groen, bevindt zich deze ruime gezinswoning met kantoren , veranda, ruime garages en een vergunde opslagruimte van ca. 370m2 op een perceel van ca.2460m². De woning omvat o.a. inkomhal met gastentoilet, ruime leefkamer, halfopen keuken, 3 ruime slaapkamers, toilet, provisiekamer, bergplaats, badkamer, 2 extra kamers, dubbele garage. Extra atelier waar thans private workshops gegeven worden, magazijn met voorzieningen voor sanitair, keuken en een heerlijke tuin met natuurlijke zwemvijver en overkapping waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer. Welkom en neem even tijd om de ruimtes in het heerlijke daglicht op te nemen. De inkomhal geeft u toegang naar de leefkamer waar u gezellig zetelt bij de gashaard. De L-vormige kamer geeft een cosy gevoel en tafelen doet u centraal tussen de zithoek en de keuken. De keuken is afgesloten door een toog waardoor u kan aperitieven terwijl eten wordt bereid, maar hierdoor kijken uw gasten niet op de afwas. Deze is voorzien van een inductie kookplaat, dubbele wastafel met Cooker, combi-oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Aan de eettafel behoudt u het zicht op de straat, met mooi zicht op de weiden aan de overkant, maar ook zicht op de binnenplaats en de achterliggend weides. In de veranda is het bij alle seizoenen heerlijk vertoeven en wordt het te warm, zet je de deuren open. Werken van huis uit kan in de ingerichte kantoorruimtes die u ten alle tijden ook een andere functie kan geven. De badkamer werd recent vernieuwd en is voorzien van een mooie inloopdouche, wc en dubbele wastafel. De slaapkamers zijn allen ruim waardoor u deze kan inrichten naar believen. De aanbouw is voorzien van 2 ruime garages en een aparte gastentoilet voor de klanten van workshops die in de koude maanden plaatsvinden in het kleine atelier. Het binnenplein verbindt de woning met het magazijn. Ca.360m2 opslagruimte, werkruimte of hoe u het ook wenst in te richten. Deze hall is vergund en voorzien van krachtstroom en zonnepanelen. Een brede en hoge toegangspoort maakt het handig voor afhalingen en leveringen. Deze eigendom ligt midden in het groen van Weelde. In de achtertuin is het dan ook zalig vertoeven. Onder de overkapping, bij de zwemvijver kan u lekker privaat genieten. Deze eigendom is gelegen in een prachtige omgeving, net over de grens en makkelijk bereikbaar. Bijzonderheden: Ruime gerenoveerde woning Degelijke achterbouw Vergund bijgebouw van ca. 370m² Krachtstroom Zonnepanelen Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 48 12 21
99 000 €

2382 Poppel

Chalet met 3 slaapkamers op perceel van 304m² Ligging: Deze chalet / vakantiewoning is erg rustig gelegen in het recreatiedomein Tulderbos. Het domein is gelegen in een groene omgeving en biedt tal van recreatiemogelijkheden (verschillende wandel-en fietsroutes vlakbij). Omschrijving: We betreden de chalet aan de voorkant waarbij we toegang hebben tot de keuken die geïnstalleerd is met oven en gasvuur. Naast de keuken bevinden zich onmiddellijk de drie ruime slaapkamers naast elkaar. Verder komen we toe in de open leefruimte waar tot slot aanpalend de vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en wasplaats bevinden. De chalet geniet van een aangenaam groot perceel van 304m² dat voornamelijk benut wordt als tuin. Vg, Gdr, Gmo, Gvkr, Gvv Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Oppervlaktematen zijn indicatief. Aanwezige constructies die niet overeenstemmen met het meest recent vergunde inplantingsplan: - weekendwoning niet conform het inplantingsplan - aanbouw aan de weekendwoning - afdak tegen de aanbouw - tuinhuisje Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Ravels (2380) + Deelgemeenten

21 panden te koop en/of te huur in Ravels (Turnhout), gemeente van 95,1 km²: er wonen 15.009 mensen in dit gebied waar we het volgende vinden minder vrouwen dan mannen (50,5%). De gemiddelde leeftijd is 42 jaar, de inwoners zijn meestal eigenaars (76%) van hun huis en hebben een gemiddeld inkomen per hoofd van de bevolking van € 17.709 netto per jaar. Huishoudens bezitten ongeveer 1,4 auto's en ligt dus boven het gemiddelde in België (1,3).

De meest vertegenwoordigde nationaliteiten zijn de volgende:
- 68.1% Belgie
- 28% Nederland
- 1.3% Polen
- 0.5% Roemenië
- 0.3% Portugal
- 0.1% Duitsland
- 0.1% Litouwen
- 1.5% Andere

De meest voorkomende voornamen voor vrouwen in Ravels zijn Maria, Anna, Johanna, Elisabeth en Marleen en de meest voorkomende voornamen voor mannen zijn Johannes, Jan, Jozef, Franciscus en Marc.

Gemiddeld genomen hebben de huizen die u in Ravels tegenkomt 6 ruimtes of zo hoog als het gemiddelde in het land. Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen is 1974 en de woningen in de gemeente zijn als volgt verdeeld: 84,6% huizen en 15,4% appartementencomplexen.

De verschillende soorten gebouwen zijn als volgt verdeeld:
- 51.9% open bebouwing, boerderijen, kastelen
- 18.8% half open bebouwing
- 13.7% gebouwen en appartementencomplexen
- 9.1% andere soorten gebouwen
- 4.8% gesloten bebouwing
- 1.7% handelspanden

Op dit moment hebben we 0 huizen te huur, 18 huizen te koop, 3 appartementen te koop en 0 appartementen te huur. Hier zijn de gemiddelde prijzen voor Ravels:
- 386167€ voor een koophuis
- 0€ maandelijks voor een huurhuis
- 318667€ voor een appartement in de verkoop
- 0€ maandelijks voor een huurappartement

Het duurste huis dat momenteel te koop is in Ravels komt op 459000€ terwijl het goedkoopste op 199000€ komt. Wat vehuring betreft is de hoogste huurprijs voor een woning 0€ per maand, terwijl de laagste prijs 0€ per maand is. In Ravels, reken je 379000€ voor de hoogste prijs voor een appartement dat te koop staat en 265000€ voor de laagste prijs. Wat verhuur betreft is de maximale huurprijs 0€ terwijl 0€ de laagste huurprijs is die op https://immovlan.be/nl wordt gevraagd.

Meerdere bedrijven zijn gevestigd in Ravels en werken in deze domeinen:
- 70 bedrijven op het gebied van "gemengd bedrijf"
- 67 bedrijven werkzaam in de branche "haar- en schoonheidsverzorging"
- 55 firma's die werkzaam zijn in de branche "activiteiten van hoofdkantoren"
- 53 bedrijven werkzaam in de branche "overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer/ adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering"
- 50 bedrijven op het gebied van "schrijnwerk"
- 44 bedrijven op het gebied van "burgerlijke en utiliteitsbouw"

De snelweg A21 / E34 (Antwerpen - Turnhout - (Eindhoven, Nederland)) is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Ravels: 17 minuten rijden vanaf het centrum. Daarnaast is er ook toegang tot de snelweg A1 / E19 (Brussel - Mechelen - Antwerpen - (Breda, Nederland)) in 34 minuten.

In Ravels heb je gemakkelijk toegang tot de volgende wegen:
- N12
- N118
- N119
- N135
- N260

Voor jouw dagelijkse boodschappen vind je de volgende winkels: 1 OKay, 1 Carrefour en 1 Delhaize.

Als je kinderen hebt of van plan bent kinderen te krijgen: de gemeente biedt 5 kinderdagverblijven ("Peelsnestje" of "Kinderdagverblijf Nininakri" bijvoorbeeld), 6 kleuterscholen ("Gemeentelijke Basisschool - De Kleine Wereld" of "Gemeentelijke Basisschool - De Verrekijker"), 8 lagere scholen (voorbeelden: "Gemeentelijke Basisschool - De Verrekijker" of "Gemeentelijke Basisschool - De Verrekijker") maar geen middelbare school.

8 verschillende lijnen van de bus hebben een halte in de gemeente Ravels zoals de volgende lijnen:
- Bus De Lijn, lijn 450: Tilburg - Poppel - Turnhout
- Bus De Lijn, lijn 451: Poppel - Weelde Stenenbrug - Turnhout
- Bus De Lijn, lijn 456: Arendonk - Poppel via Eel Kerk
- Bus De Lijn, lijn 458: Poppel - Hoogstraten Scholen via Merksplas
- Bus De Lijn, lijn 460: Snelbus Brussel - Londerzeel - Boom

De dichtstbijzijnde stations tov het centrum zijn "Turnhout", "Tielen", "Mol", "Geel", "Olen".

Er is geen oplaadstation bekend in de gemeente.

Op 40 minuten met de auto of 130 minuten met het openbaar vervoer is het dichtstbijzijnde vliegveld " Antwerp International Airport (Deurne) " te vinden.

Het lijkt erop dat er geen deelfietsen zijn in deze gemeente. Ravels beschikt niet over autodelen op zijn grondgebied.

Toon alles Toon minder