Huis te koop - Schuiferskapelle

3 zoekertjes (1 - 3)
349 000 €

8700 Schuiferskapelle

Deze gerenoveerde woning ( 2020) biedt heel wat troeven en is zeker en vast zijn bezoek meer dan waard!Op de benedenverdieping vindt u de gezellige leefruimte met aansluitend de praktische keuken die rechtstreekse toegang biedt tot de tuin. Eveneens op het gelijkvloers vinden we een slaapkamer en berging. Op de tussenverdieping vinden we de badkamer en gastentoilet.Het eerste verdiep heeft 3 ruime slaapkamers.TROEVEN:-De eerste 50 meter van het perceel bevindt zich in woonuitbreidingsgebied, het overige ligt in agrarisch gebied. -De grootste troef is ongetwijfeld de mooie en ruime tuin met prachtig zicht!-Eveneens een mooie meerwaarde is de 127m2 opslagruimte die momenteel aanwezig is en voorzien is van een nieuw dak. -21 Zonnepanelen aanwezig! Kom deze woning bekijken op de kijkdag op zondag 21/07. Graag telefonisch reservering van het bezoek. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 231 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 91 15 75
Huis te koop Schuiferskapelle (RBM19052)
270 000 €

8700 Schuiferskapelle

Halfopen woning met 3 slaapkamers op 1.645m² in Schuiferskapelle! Ligging: Gelegen in het landelijke Schuiferskapelle met prachtig verzicht op de velden. Uitermate rustige ligging! Indeling: Gelijkvloers: We komen binnen in de leefruimte met zithoek, eetplaats en bureelruimte, vervolgens is er de keuken voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Via de hall hebben we toegang tot het apart toilet, de badkamer met douche en enkele wastafel, een handige provisieberging en de dubbele garage met kantelpoort / tevens de technische ruimte. Eerste verdiep: De woning beschikt over 3 slaapkamers. Buitenomgeving: Er is een grote, zonnige tuin, ideaal voor iemand die van vrijheid houdt. Oprit met veel parkeergelegenheid. Pluspunten: - Rustige ligging met een mooi verzicht rondom. - Dubbele garage, - Mooie perceeloppervlakte, - Geen renovatieverplichting - Energielabel C Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 186 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
Huis te koop Schuiferskapelle (RBJ83792)
289 000 €

8700 Schuiferskapelle

Kom deze residentie vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Nieuwbouwzaterdag op 4 mei tussen 13u00 en 14u00! Prachtige nieuwbouwwoning met 4 slpks in Schuiferskapelle! Aankoop 6 % BTW mogelijk! Ligging: Gelegen in het centrum van Schuiferskapelle. Nabij de markt, school, winkel, openbaar vervoer en met een vlotte verbinding naar omliggende steden! Deze woning is de enige woning in residentie Salix. Deze residentie bestaat uit 4 appartementen en 1 woning. Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet, ingerichte keuken met inductiekookplaat, dampkap, koelkast, oven, spoelbak en vaatwas. Ruime woonkamer met eethoek en zithoek van 31m². Vanuit de woonkamer is er rechtstreekse toegang tot het terras/ de tuin. Eerste verdiep: Via de nachthall hebben we toegang tot 2 slaapkamers van resp. 11m² en 14m². Op dit verdiep vinden we de badkamer terug met een inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet. Verder is er ook nog een wasplaats met aansluiting wasmachine en droogkast. Tweede verdiep: Op deze verdieping vinden we nog 2 slaapkamers van resp. 9m² en 14m² alsook een technische berging van 4m². Buitenomgeving: Bij deze woning hoort er een mooi terras van 6m² en een tuintje van 18m². Er is nog een privatieve buitenberging inbegrepen en is er nog een staanplaats die bij te kopen is voor € 10.000. Er is ook nog een gemeenschappelijke fietsenberging en afvalberging. Bijkomende informatie: er zijn 6 zonnepanelen aanwezig met een jaaropbrengst van 2.220 WP. De woning is volledig afgewerkt en nieuw. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 122 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Schuiferskapelle (8700).

343 524 €

8700 Tielt

In het centrum van Tielt op slechts 3 minuten wandelen van de markt vind je deze vier moderne woningen. Deze woningen beschikken over een lichtrijke leefruimte met open keuken, 3 ruime slaapkamers, extra bergruimte op het verdiep en een gezellige stadstuin met uitweg. (foto's referentie voorgaande projecten). E-peil 30; 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing; Vloerverwarming op het gelijkvloers; 3 slaapkamers en nachthal reeds voorzien van laminaat; Oprit en terras aangelegd, tuin voorzien van gras; De woning is volledig geschilderd en voorzien van verlichting. Autostaanplaats inclusief; Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor een bezichtiging. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 136 68 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 69 58 72
339 120 €

8700 Tielt

In het centrum van Tielt op slechts 3 minuten wandelen van de markt vind je deze vier moderne woningen. Deze woningen beschikken over een lichtrijke leefruimte met open keuken, 3 ruime slaapkamers, extra bergruimte op het verdiep en een gezellige stadstuin met uitweg. (foto's referentie voorgaande projecten). E-peil 30; 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing; Lichtrijke leefruimte en keuken; Vloerverwarming op het gelijkvloers; 3 ruime slaapkamers; Oprit en terras reeds volledig aangelegd, voorzien van grasmatten; Autostaanplaats inclusief; Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor een bezichtiging. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 146 76 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 69 58 72
479 640 €

8700 Tielt

Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin op 725 m² in Tielt! Aankoop onder 6% BTW mogelijk tot eind dit jaar! Reeds 1 van de 5 verkocht! Ligging: Gelegen nabij openbaar vervoer, op 5 minuten van het centrum van Tielt, Wingene en Schuiferskapelle! Indeling: Gelijkvloers (93,6m²): inkomhal met apart toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken kan volledig naar eigen smaak en wens ingericht worden. Deze zit inbegrepen in de prijs. De woonkamer en keuken meten samen maar liefst 55m²! Naast de keuken bevindt zich een grote wasplaats. Vanuit de woonkamer/ keuken hebben we een mooi zicht op de tuin door de grote raampartijen. Eerste verdieping (93,6m²): 3 volwaardige slaapkamers van resp. 16m², 18m² en 21m². Er is op deze verdieping nog een berging en apart toilet alsook de badkamer voorzien van een ligbad, douche en dubbel lavabomeubel, ook in te richten naar eigen smaak! Bijkomende informatie: U kan uw toekomstig woonst naar eigen smaak inrichten binnen het voorziene budget. Eigen keuze in vloeren, badkamer en keuken. Er is overal vloerverwarming (d.m.v warmtepomp) aanwezig en er zijn zonnepanelen met een vermogen van 4.350 kWp voorzien. Per woning is er één staanplaats inbegrepen in de prijs, met de mogelijkheid tot aankoop van een extra parkeerplaats. De woning werd getekend door architect Bert Deckmyn die gekend is voor zijn hedendaagse architectuur! Deze site bestaat uit 5 nieuwbouwwoningen met grondoppervlaktes van 344m² tot 1.653m². Voor elk wat wils! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 153 94 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
388 000 €

8700 Tielt

Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin op 344 m² in Tielt! Aankoop onder 6% BTW mogelijk tot eind dit jaar! Reeds 1 van de 5 verkocht! Ligging: Gelegen nabij openbaar vervoer, op 5 minuten van het centrum van Tielt, Wingene en Schuiferskapelle! Indeling: Gelijkvloers (77,2m²): inkomhal met apart toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken kan volledig naar eigen smaak en wens ingericht worden. Deze zit inbegrepen in de prijs. De woonkamer en keuken meten samen maar liefst 53m²! Naast de keuken bevindt zich een grote wasplaats. Vanuit de woonkamer/ keuken hebben we een mooi zicht op de tuin door de grote raampartijen. Eerste verdieping (77,2m²): 3 volwaardige slaapkamers van resp. 13m², 15m² en 18m². Er is op deze verdieping nog een berging en apart toilet alsook de badkamer voorzien van een ligbad, douche en dubbel lavabomeubel, ook in te richten naar eigen smaak! Bijkomende informatie: U kan uw toekomstig woonst naar eigen smaak inrichten binnen het voorziene budget. Eigen keuze in vloeren, badkamer en keuken. Er is overal vloerverwarming (d.m.v warmtepomp) aanwezig en er zijn zonnepanelen met een vermogen van 4.350 kWp voorzien. Per woning is er één staanplaats inbegrepen in de prijs, met de mogelijkheid tot aankoop van een extra parkeerplaats. De woning werd getekend door architect Bert Deckmyn die gekend is voor zijn hedendaagse architectuur! Deze site bestaat uit 5 nieuwbouwwoningen met grondoppervlaktes van 344m² tot 1.653m². Voor elk wat wils! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 77 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
425 930 €

8700 Tielt

Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin op 481m² in Tielt! Aankoop onder 6% BTW mogelijk tot eind dit jaar! Reeds 1 van de 5 verkocht! Ligging: Gelegen nabij openbaar vervoer, op 5 minuten van het centrum van Tielt, Wingene en Schuiferskapelle! Indeling: Gelijkvloers (77,2m²): inkomhal met apart toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken kan volledig naar eigen smaak en wens ingericht worden. Deze zit inbegrepen in de prijs. De woonkamer en keuken meten samen maar liefst 53m²! Naast de keuken bevindt zich een grote wasplaats. Vanuit de woonkamer/ keuken hebben we een mooi zicht op de tuin door de grote raampartijen. Eerste verdieping (77,2m²): 3 volwaardige slaapkamers van resp. 13m², 15m² en 18m². Er is op deze verdieping nog een berging en apart toilet alsook de badkamer voorzien van een ligbad, douche en dubbel lavabomeubel, ook in te richten naar eigen smaak! Bijkomende informatie: U kan uw toekomstig woonst naar eigen smaak inrichten binnen het voorziene budget. Eigen keuze in vloeren, badkamer en keuken. Er is overal vloerverwarming (d.m.v warmtepomp) aanwezig en er zijn zonnepanelen met een vermogen van 4.350 kWp voorzien. Per woning is er één staanplaats inbegrepen in de prijs, met de mogelijkheid tot aankoop van een extra parkeerplaats. De woning werd getekend door architect Bert Deckmyn die gekend is voor zijn hedendaagse architectuur! Deze site bestaat uit 5 nieuwbouwwoningen met grondoppervlaktes van 344m² tot 1.653m². Voor elk wat wils! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 77 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
428 370 €

8700 Tielt

Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin op 490 m² in Tielt! Aankoop onder 6% BTW mogelijk tot eind dit jaar! Reeds 1 van de 5 verkocht! Ligging: Gelegen nabij openbaar vervoer, op 5 minuten van het centrum van Tielt, Wingene en Schuiferskapelle! Indeling: Gelijkvloers (77,2m²): inkomhal met apart toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken kan volledig naar eigen smaak en wens ingericht worden. Deze zit inbegrepen in de prijs. De woonkamer en keuken meten samen maar liefst 53m²! Naast de keuken bevindt zich een grote wasplaats. Vanuit de woonkamer/ keuken hebben we een mooi zicht op de tuin door de grote raampartijen. Eerste verdieping (77,2m²): 3 volwaardige slaapkamers van resp. 13m², 15m² en 18m². Er is op deze verdieping nog een berging en apart toilet alsook de badkamer voorzien van een ligbad, douche en dubbel lavabomeubel, ook in te richten naar eigen smaak! Bijkomende informatie: U kan uw toekomstig woonst naar eigen smaak inrichten binnen het voorziene budget. Eigen keuze in vloeren, badkamer en keuken. Er is overal vloerverwarming (d.m.v warmtepomp) aanwezig en er zijn zonnepanelen met een vermogen van 4.350 kWp voorzien. De woning werd getekend door architect Bert Deckmyn die gekend is voor zijn hedendaagse architectuur! Per woning is er één staanplaats inbegrepen in de prijs, met de mogelijkheid tot aankoop van een extra parkeerplaats. Deze site bestaat uit 5 nieuwbouwwoningen met grondoppervlaktes van 344m² tot 1.653m². Voor elk wat wils! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 77 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
348 000 €

8700 Tielt

Deze vrijstaande villa (perceel: 700 m²) met de mogelijkheid tot het aankopen van de aanpalende bouwgrond (perceel: 700 m²), is gelegen op een unieke locatie te Tielt. De villa is vlot bereikbaar en diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheid en onderwijs bevinden zich vlakbij. Het eigendom is op heden als volgt ingedeeld, het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, lichtrijke woon- en eetkamer, toilet, gang, grotendeels geïnstalleerde keuken, wasplaats, berging, drie slaapkamers, badkamer (voorzien van een tweede toilet), inpandige en gerieflijke garage, gezellig terras met tuin (rondom de woning). De eerste verdieping bestaat uit een ruime zolder, +/- 115,5 m², deze is volledig geïsoleerd met PUR-isolatie.Verder geniet deze vrijstaande woning over dubbele beglazing, manuele rolluiken, centrale verwarming op aardgas, regenwaterput (10.000L), asbestveilig, gerieflijke zolderruimte, ...Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 266 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 97 09 90
499 000 €

8700 Tielt

Deze vrijstaande villa (perceel: 700 m²) met aanpalende bouwgrond (perceel: 700 m²), is gelegen op een unieke locatie te Tielt. De villa is vlot bereikbaar en diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheid en onderwijs bevinden zich vlakbij. Kortom, een oase van rust en toch zeer centraal!Het eigendom is op heden als volgt ingedeeld, het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, lichtrijke woon- en eetkamer, toilet, gang, grotendeels geïnstalleerde keuken, wasplaats, berging, drie slaapkamers, badkamer (voorzien van een tweede toilet), inpandige en gerieflijke garage, gezellig terras met tuin (rondom de woning). De eerste verdieping bestaat uit een ruime zolder, +/- 115,5 m², deze is volledig geïsoleerd met PUR-isolatie.Verder geniet deze vrijstaande woning over dubbele beglazing, manuele rolluiken, centrale verwarming op aardgas, regenwaterput (10.000L), asbestveilig, gerieflijke zolderruimte, ...Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 266 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 97 09 90
499 000 €

8700 Tielt

Deze GEZINSWONING (BJ 1987 | 266 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE) is in een PERFECTE STAAT VAN ONDERHOUD en gelegen op een perceel grond van maar liefst 1.400 m² waarvan 700 m² BOUWGROND. Dit op een RUSTIGE doch CENTRALE ligging in hartje TIELT met name Ronceval 12, vlakbij winkels, bakker, slager, school, enz... PLUSPUNTEN: * CENTRALE DOCH RUSTIGE LIGGING * RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE * GEEN RENOVATIEVERPLICHTING * HR KETEL OP GAS * ASBESTVEILIG * REGENPUT 10.000 Liter * PERCEEL GROND 700 m² = BOUWGROND EN INGEVOLGE PERFECTE BELEGGING!!! INTERIEUR: U komt binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Vervolgens is er toegang tot de lichtrijke ruime leefruimte (37 m²) met aansluitend de ingerichte keuken 15 m² (kookplaat | dampkap | oven | frigo | spoelbak). Zowel de leefruimte en keuken hebben directe toegang tot het terras/tuin. Tevens is er een achterinkom met praktische koele berging. Verder is er via de nachthall toegang tot een eerste slaapkamer/bureau (8 m²), de ingerichte badkamer (ligbad | lavabo | toilet en bidet) en 2 ruime slaapkamers van 14,50 m² en 14 m². Tot slot is er op het gelijkvloers nog een inpandige garage (30,50 m²) met ruimte voor wasmachine en droogkast alsook een vaste trap met toegang tot de zolderruimte/stapelruimte. EXTERIEUR: De grond betreft 2 loten bouwgrond waarvan 1 lot bebouwd en het andere lot op heden in tuin is aangelegd. U beschikt over een tuinberging alsook parkeergelegenheid voor meerdere wagens. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 266 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 66 03 92
348 000 €

8700 Tielt

Deze GEZINSWONING (BJ 1987 | 266 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE) is in een PERFECTE STAAT VAN ONDERHOUD en gelegen op een perceel grond van 700 m². Dit op een RUSTIGE doch CENTRALE ligging in hartje TIELT met name Ronceval 12, vlakbij winkels, bakker, slager, school, enz... PLUSPUNTEN: * CENTRALE DOCH RUSTIGE LIGGING * RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE * GEEN RENOVATIEVERPLICHTING * HR KETEL OP GAS * ASBESTVEILIG * REGENPUT 10.000 Liter INTERIEUR: U komt binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Vervolgens is er toegang tot de lichtrijke ruime leefruimte (37 m²) met aansluitend de ingerichte keuken 15 m² (kookplaat | dampkap | oven | frigo | spoelbak). Zowel de leefruimte en keuken hebben directe toegang tot het terras/tuin. Tevens is er een achterinkom met praktische koele berging. Verder is er via de nachthall toegang tot een eerste slaapkamer/bureau (8 m²), de ingerichte badkamer (ligbad | lavabo | toilet en bidet) en 2 ruime slaapkamers van 14,50 m² en 14 m². Tot slot is er op het gelijkvloers nog een inpandige garage (30,50 m²) met ruimte voor wasmachine en droogkast alsook een vaste trap toegang tot de zolderruimte. EXTERIEUR: De woning is voorzien van een tuin rondom de woning. Er is private parkeergelegenheid voor meerdere wagens. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 266 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 66 03 92
415 000 €

8700 Tielt

Al een tijdje op zoek naar een woning in Tielt in een rustige omgeving op een boogscheut van het centrum? Dan hoef je niet langer te zoeken. Deze woning gelegen op een perceel van maar liefst 1176 m² en een bewoonbare oppervlakte van 225 m² geniet van een prachtig uitzicht op de velden zowel vooraan als achteraan en beschikt daarnaast over een prachtig aangelegde tuin. Op het gelijkvloers bevindt zich ondermeer een bureelruimte, de keuken en een ruime lichtrijke living. Achteraan de keuken is er naast een wasplaats ook een berging en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en 2 kleinere kamers. Deze ruime gezinswoning biedt heel wat mogelijkheden. Interesse? Bel ons dan vandaag nog op het nummer ### of via realestatebykarolien.be Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 80 99 80
472 000 €

8700 Tielt

!!! RECHTSTREEKS TE KOOP VAN DE BOUWHEER!!! ### of ### Dit PRACHTIG NIEUWBOUWPROJECT is gelegen in hartje TIELT met name in de Driesstraat 59 TOPLOCATIE!!! U kan de eigendom reeds eind 2024 betrekken en U GENIET EVENTUEEL OOK NOG VAN DE 6% BTW REGEL!!! Deze woningen worden eind 2024 opgeleverd, wees er zeer snel bij! PLUSPUNTEN: * BEN-WONING | E-peil < 30 * WARMTEPOMP * ZONNEPANELEN * AANSLUITING 400 V * LOT 1 en 4 INCLUSIEF GARAGE * RUIME BUDGETTEN SANITAIR EN KEUKEN LOT 1 | Half open bebouwing met garage Grondoppervlakte 502 m² Bewoonbare oppervlakte 174 m² Prijs exclusief kosten: 475.500 € LOT 2 | Gesloten bebouwing met carpot Grondoppervlakte 366 m² Bewoonbare oppervlakte 160 m² Prijs exclusief kosten: 415.000 € LOT 3 | Gesloten bebouwing met carpot Grondoppervlakte 365 m² Bewoonbare oppervlakte 160 m² Prijs exclusief kosten: 414.700 € LOT 4 | Half open bebouwing met garage Grondoppervlakte 499 m² Bewoonbare oppervlakte 174 m² Prijs exclusief kosten: 472.000 € Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 174 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 66 03 92
178 000 €

8700 Tielt

Deze GEZINSWONING is gelegen in hartje Tielt met name in de Felix D'Hoopstraat 84 op een perceel grond van 119 m² met een bewoonbare oppervlakte van 120 m². U beschik over een vernieuwde aangelegde stadstuin van 52 m². Kortom meer dan je bezoek waart!!! PLUSPUNTEN: * INSTAPKLAAR * CONFORME ELEKTRISCHE KEURING * PERFECTE STARTERSWONING | INVESTERINGSEIGENDOM * 3 RUIME SLAAPKAMER / MOGELIJKHEID TOT 4DE SLAAPKAMER INTERIEUR: Via de inkom betreedt U de woning met directe toegang tot de lichtrijke doorzon leefruimte. Voorzien van een gaskachel. Aansluitend is er de ingerichte keuken ( dubbele spoelbak | 4 pit op gas |dampkap | met een praktische droge kelder) met directe toegang tot de tuin. Er is tevens een vernieuwde badkamer met ligbad, dubbele lavabo met omkasting, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het eerste verdiep omvat 2 slaapkamers waaronder de hoofdslaapkamer met bergruimte. Het tweede verdiep omvat 1 volledig ingerichte slaapkamer alsook 1 ruimte die nog verder ingericht kan worden. Tevens is er een geïsoleerde zolder. EXTERIEUR: U beschik over een volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijke achtertuin. Deze is recent volledig heraangelegd. Tevens beschikt U over een handige buitenberging. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 119 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 66 03 92
285 000 €

8700 Tielt

RUIME WONING MET 4 SLPS, GARAGE EN ZUIDWEST TUIN OP TOPLIGGING IN TIELT Ben je op zoek naar een ruime woning met zongerichte tuin in hartje Tielt? Dan is dit je kans! Deze eigendom is gelegen langs de Beernegemstraat in centrum Tielt, vlakbij bakker, slager, scholen, openbaar vervoer, winkels,... doch rustige ligging. De woning is verrassend ruim en geniet 4 ruime slaapkamers, een douchekamer als badkamer, een ruime veranda met zonwering aansluitend aan leefruimte en keuken én een inpandige garage met extra staanplaatsen voor de deur. Kortom, topper! Deze eigendom wordt aangeboden aan een instelprijs. INDELING: We komen binnen in de inkomhal met rechtstreekse toegang tot de leefruimte. De leefruimte met ruime zit-en eethoek biedt grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval alsook voor een mooi zicht zorgen. Naast centrale verwarming geniet de leefruimte tevens van een gezellige gaskachel. Aansluitend vinden we de lichtrijke veranda met geautomatiseerde zonwering en de keuken met ruime ontbijthoek. Vanuit de keuken komen we terecht in de ruime kelder. Verder is er op het gelijkvloers een toilet en douchekamer. Op het verdiep is er een nachthal die toegang biedt tot 4 ruime slaapkamers allen met verwarming, dubbel glas en rolluiken alsook de badkamer met bad, toilet en lavabo met meubel. De zolder is bereikbaar met een uitschuifbare trap en geniet volle hoogte. De eigendom beschikt over een zuidwest georiënteerde tuin met ruim terras en tuinhuis. Tot slot geniet de eigendom van een inpandige garage met elektrische poort alsook twee staanplaatsen voor de deur. C-label, op dit onroerend goed is er geen renovatieplicht. TROEVEN: - Volledig dubbel glas - Centrale verwarming op gas - 4 slaapkamers - Garage + staanplaatsen - Zongerichte tuin Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 211 129 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 04 88 64
436 000 €

8700 Tielt

Prachtige nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers, carport en tuin op 471m² in Tielt! Ligging: Gelegen nabij openbaar vervoer, op 5 minuten van het centrum van Tielt, Wingene en Schuiferskapelle! Kleinschalig project met 2 x 2 halfopen woningen. Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet. De woonkamer met open keuken biedt door de grote raampartijen een prachtig zicht op de tuin. De keuken kan volledig naar eigen smaak en wens ingericht worden. Deze zit inbegrepen in de prijs. De woonkamer en keuken meten samen maar liefst 48m²! Verder is er nog een grote wasplaats en een apart bureel of slaapkamer. Eerste verdieping (overal met rechte muren): Vanuit de nachthal hebben we toegang tot 4 volwaardige slaapkamers van resp. 9m², 9m², 12m² en 15m². Op deze verdieping bevindt zich de badkamer voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en apart toilet ook in te richten naar eigen smaak! Buitenomgeving: Carport van 3m x 6m en een grote tuin alsook de mogelijkheid om een extra wagen te plaatsen om de ruime oprit! Bijkomende informatie: Grote bewoonbare oppervlakte van maar liefst 197m² wat uitzonderlijk ruim is! U kan uw toekomstig woonst naar eigen smaak inrichten binnen het voorziene budget. Eigen keuze in vloeren, badkamer en keuken. Er is vloerverwarming voorzien op alle verdiepen door middel van een lucht/lucht warmtepomp. Er zijn 3.342 WP aan zonnepanelen aanwezig. Super energiezuinige woningen met E-peil 20 waardoor u kan genieten van een korting van 50% op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Deze site bestaat uit 4 nieuwbouwwoningen met grondoppervlaktes van 471m² tot 539m². Voor elk wat wils! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 197 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
443 000 €

8700 Tielt

Prachtige nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers, carport en tuin op 492m² in Tielt! Ligging: Gelegen nabij openbaar vervoer, op 5 minuten van het centrum van Tielt, Wingene en Schuiferskapelle! Kleinschalig project met 2 x 2 halfopen woningen. Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet. De woonkamer met open keuken biedt door de grote raampartijen een prachtig zicht op de tuin. De keuken kan volledig naar eigen smaak en wens ingericht worden. Deze zit inbegrepen in de prijs. De woonkamer en keuken meten samen maar liefst 55m²! Verder is er nog een grote wasplaats en een apart bureel of slaapkamer. Eerste verdieping (overal met rechte muren): Vanuit de nachthal hebben we toegang tot 4 volwaardige slaapkamers van resp. 6m², 9m², 13m² en 14m². Op deze verdieping bevindt zich de badkamer voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en apart toilet ook in te richten naar eigen smaak! Buitenomgeving: Carport van 3m x 6m en een grote tuin alsook de mogelijkheid om een extra wagen te plaatsen om de ruime oprit! Bijkomende informatie: Grote bewoonbare oppervlakte van ongeveer 200m² wat uitzonderlijk ruim is! U kan uw toekomstig woonst naar eigen smaak inrichten binnen het voorziene budget. Eigen keuze in vloeren, badkamer en keuken. Er is vloerverwarming voorzien op alle verdiepen door middel van een lucht/lucht warmtepomp. Er zijn 3.342 WP aan zonnepanelen aanwezig. Super energiezuinige woningen met E-peil 20 waardoor u kan genieten van een korting van 50% op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Deze site bestaat uit 4 nieuwbouwwoningen met grondoppervlaktes van 471m² tot 539m². Voor elk wat wils! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 197 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
725 000 €

8755 Ruiselede

Wie kent dit historische herenhuis niet? Het pand gaat terug tot het einde van de 18de eeuw en maakte een groot deel van de geschiedenis van de gemeente Ruiselede mee. Het staat dan ook gekend als beschermd erfgoedmonument.Op het perceel van 3500 vierkante meter zijn de mogelijkheden echter groot. Het herenhuis bestaat uit twee vleugels waardoor er heel wat mogelijkheden zijn om de woning tot een modern en karaktervol geheel te gaan verbouwen. Met het koetshuis achteraan, de oprijlaan langs de zijkant is een vlotte toegang tot het perceel alvast gegarandeerd. De beschermde tuin, met prachtige groene toetsen en zelfs een historisch vijvertje, maakt het geheel compleet.Het beschermd erfgoedkarakter zorgt ervoor dat er géén renovatieverplichting is en dat er dus tijd kan en mag genomen worden om de verbouwing met de grootste zorg te volbrengen. Algemeen:- Beschikbaar bij akte;- Blanco bodemattest aanwezig;- E775 > géén renovatieverplichting- Beschermd erfgoedmonument- Wg, Gvg, Gmo, Gvkr, GvvWie voorziet dit prachtige herenhuis van een nieuwe toekomst? Meer weten?

5 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 97 01 97