BV DGI (2860 Sint-Katelijne-Waver)

Mechelsesteenweg 200 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

BIV-nummer 207174 - BA en borgstelling via NV AXA Belgium

dgi.immo/nl/

Prijs op aanvraag

3720 Kortessem

Het park bevindt zich op een steenworp van Kortessem centrum (2,2 km), en vlak bij het op-en afrittencomplex van Hasselt-Oost (3,6 km). Dankzij de strategische ligging en inplanting van het park, geven de gebouwen een uitstekende zichtbaarheid vanaf de straatkant. KMO-units vanaf 138m² tot 1826m² De units van BVI.EU zijn moduleerbaar. Om de groei van uw bedrijf te ondersteunen, kunt u verschillende units combineren tot een grotere. De units worden zo ingericht dat ze instapklaar zijn, inclusief alle nutsvoorzieningen en technische installaties. U kunt met uw klantenbegeleider extra opties bespreken zoals een mezzanine voor meer ruimte en flexibiliteit of zonnepanelen. Enkele van de units komen standaard met een mezzanine. Deze kan worden ingericht als extra opslagruimte, kantoorruimte of een kitchenette eronder. De 42 units in het KMO-park van ca. 31.714,8 m² worden te koop aangeboden en zijn ideaal om met uw bedrijf mee te groeien. De KMO-units zijn beschikbaar vanaf 138m² tot 1826m². Een duurzame omgeving voor de groei van uw bedrijf Elke unit is uitgerust met lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en er is rekening gehouden met lichtreflectie. BVI.EU heeft bewust gekozen voor tal van energie-efficiënte systemen. De daken kunnen volledig benut worden en voorzien van zonnepanelen. Daarnaast zijn ook warmtepomp en laadpalen voorzien. Deze zijn niet standaard voor de units, maar via klantenbegeleiding is de optie wel beschikbaar. Naar waterrecuperatie toe wordt er per twee units een regenwaterput voorzien. In het bedrijvenpark is bovendien ruim voldoende groen aanwezig dankzij siergrassen, zones met gekleurde bloemen, plantenbakken, grasdallen en meerdere wadi’s. Kortom, een prachtige groene omgeving om uw bedrijf te laten bloeien! Zet uw bedrijf in de kijker dankzij de B2B-showroom Kortessem Green Business Park heeft zes commerciële ruimtes. Deze lenen zich perfect tot het creëren van een B2B-showroom op de begane grond in combinatie met een kantoorruimte op de eerste verdieping. Elk gebouwenblok heeft vooraan twee B2B showrooms. Uw bedrijf krijgt de nodige zichtbaarheid en natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartij. Deze goede zichtbaarheid is niet enkel voordelig voor uw eigen klanten, maar trekt ook de aandacht bij klanten van andere bedrijven in het KMO-park. Een mooie opportuniteit om uw bedrijf in de kijker te zetten! Veiligheid Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en u zich liever volledig op uw bedrijfsactiviteiten focust. Onze toewijding aan ontzorging komt tot uiting in onze grondige zorg voor basisvoorzieningen en -uitrustingen, volgens onze doordachte S.E.Q (Security, Environment, Quality) benadering. Hiermee verzekeren we niet alleen een professionele beveiliging, maar ook een groene omgeving en hoogwaardig ingerichte gemeenschappelijke ruimtes. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
53 274 €

2800 Mechelen

Dit logistiek gebouw gelegen te Mechelen, Oude Baan 12 is uitgerust en gebruikt als farmaceutisch magazijn met airconditioning in de volledige opslagruimte. Dit modern logistiek gebouw is zeer goed gelegen met directe aansluiting op E19 Antwerpen-Brussel. Opslagruimte met kantoorruimte te huur gelegen Oude Baan te Mechelen. Technische specificaties : - automatische laadkades - brandbeveiliging - sprinkler installatie - airconditioning Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Prijs op aanvraag

4430 Ans

Meer ruimte voor uw bedrijf De101 hoogwaardige flexibele KMO-units tussen 140m² en 4000m² bieden een unieke kans om deel uit te maken van een vooruitstrevende gemeenschap die zich inzet voor een groenere toekomst. Naast het op- en afrittencomplex van de E25 en geniet daardoor van een uiterst strategische en goed bereikbare locatie Verschillende bushaltes direct aan het park Treinstation op slechts 2 km afstand Strategisch en ideaal gesitueerd voor gemakkelijke toegang voor elke bezoeker. Duurzaamheid en faciliteiten We streven naar een koolstofneutrale toekomst. Onze daken zijn bekleed met zonnepanelen, waardoor elke onderneming bijdraagt aan een duurzame energievoorziening. We zijn meer dan een bedrijvenpark; we zijn een gemeenschap die zich inzet voor de planeet. Groenzones met picknick- en recreatiezones Biodiversiteit en welzijn Zonnepanelen Elektrische laadpunten Fietspaden in het bedrijvenpark Voldoende parkeergelegenheid Centrale postbussentotem Uitgebreid beveiligingssysteem Twee hoofdingangen Ontdek een werkomgeving waar groen niet alleen een kleur is, maar een levenswijze. Van bloeiende bloemenvelden die bijen aantrekken tot rustgevende picknick- en recreatiezones, elk aspect van ons park is ontworpen met oog voor biodiversiteit en welzijn. Bedrijfsgebouw op maat Opteer voor een gepersonaliseerd bedrijfsgebouw dat naadloos aansluit bij uw behoeften op het gebied van opslag, distributie of productie gecombineerd met kantoorruimte. Configureer meerdere KMO-units tot één samenhangend geheel of selecteer direct een ruime faciliteit om de expansie van uw onderneming te ondersteunen. Met de installatie van een verdiepingsvloer vergroot u bovendien efficiënt de beschikbare ruimte. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Prijs op aanvraag

1400 Nijvel

33.800 m² ruimte voor uw bedrijf De ene kmo is de andere niet. Daarom biedt het Panier Vert Green Business Park verschillende ruimtes die perfect geschikt zijn voor de behoeften van uw kmo. U vindt ongetwijfeld wat u nodig hebt om uw ambities waar te maken tussen de 13.000 m² aan modulaire kmo-units, de 18.800 m² aan gebouwen op maat en de 2.000 m² aan kantoorruimte. Verdeeld over 12 gebouwen variëren de beschikbare oppervlaktes van 144 m² tot 9.000 m². Opslag, productie, transport, laboratoria, diensten, kantoren, B2B-showrooms … Het aanbod van activiteiten op het Green Business Park Panier Vert is zeer uitgebreid. Het bedrijventerrein waarin dit gloednieuwe park ligt, is zelf ook gemengd. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
4 795 €

2610 Wilrijk

Op zoek naar een modern kantoor op een strategische locatie? Dan zijn de instapklare kantoren aan de Boomsesteenweg 135 in Wilrijk de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. Met een hoogwaardige technische uitrusting, oog voor functionaliteit en comfort, bieden deze kantoren alles wat je nodig hebt om efficiënt te werken. Met oppervlaktes beschikbaar vanaf 203m² is er voor elke onderneming wel een geschikt kantoor beschikbaar. Bovendien is er een interne parking met maar liefst 25 parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je altijd zeker bent van een parkeerplek voor jezelf en je klanten. Op zoek naar een kantoorruimte die onmiddellijk beschikbaar is? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Er zijn momenteel 3 kantoren beschikbaar van respectievelijk 246m², 283m² en 283m². Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging van deze topkantoren. Tot en met 30/06/2023 kan je bovendien genieten van een verlaagde basishuurprijs. Mis deze kans niet en contacteer ons nu. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
14 703 €

2550 Kontich

Dit project biedt kantoor- en opslagruimtes in een gemakkelijk bereikbaar polyvalent bedrijvenpark in Kontich. Het semi-industriële complex is toegankelijk via de E19-snelweg (Antwerpen - Brussel), afrit 7 Kontich. De Prins Boudewijnlaan, een belangrijke toegangsweg tot Antwerpen, bevindt zich in de nabijheid. Op slechts 1.5 km van de op- en afritten van de E19 Antwerpen - Brussel, is de Antwerpse Ring snel en moeiteloos bereikbaar. Het terrein bevindt zich binnen een zone die volgens het geldende gewestplan is gereserveerd voor KMO's en ambachtelijke bedrijven. Detailhandel (B2C) is derhalve niet toegestaan. Kernpunten: Kantoren en opslagfaciliteiten Uitstekende bereikbaarheid via de E19-snelweg Nabijheid van de Prins Boudewijnlaan Geschikt voor KMO's en ambachtelijke bedrijven Beperking op detailhandel (B2C) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
15 774 €

1930 Zaventem

Grondig gerenoveerde moderne kantoren te huur met voldoende parkeerplaats rond het gebouw. In elke kantoorunit is airco voorzien. Er is een gemeenschappelijke tuin die voorzien is van tafels, ideale plek voor een lunch in de buitenlucht of een koffiepauze. Leuke pauzeerkamer aanwezig met pingpong tafel voor even stoom uit te blazen. Deze kantoren zijn gelegen op een steenweg met veel passage, goede visibiliteit te Zaventem. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Vilvoorde (RBK11588)
28 771 €

1800 Vilvoorde

De totale beschikbare oppervlakte is 1.950m² verdeeld over de 3de en de 4de verdieping. De ruimte wordt in zijn geheel verhuurd maar kan ook worden opgedeeld met 1.450m² op de 3e verdieping en 500m² op de 4e verdieping. Beide verdiepingen hebben aparte vergaderruimtes. Deze kantoren zijn vlot bereikbaar met de auto via de E19, met de fiets via de fietsroute en met het openbaar vervoer (bus, tram, trein). Er is ook een ondergrondse garage van 69 parkeerplaatsen. Waaronder 43 enkele parkeerplaatsen en 26 dubbele parkeerplaatsen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Antwerpen (RBK31259)
17 408 €

2000 Antwerpen

Kantoren vlakbij het Eilandje in Antwerpen. Groendak: - Dakafwerking met EPDM-folie waarop een ecologisch extensief groendak is aangelegd EPB peil 74 door o.a. : - U-dak 0,17 W/m²K - U-muren 0,40 W/m²K - Stoombevochtiging op aardgas - Ventilatiegroepen met toerentalregeling (VAV in vergaderzones, CAV in kantoren) - Bewegingsdetectoren o.a.in sanitairen, kantoren, trappenhallen - Alle armaturen in de kantoren : uitgerust met daglichtsturing Verwarming: - Energierecuperatiesysteem met roterend warmtewiel TL5 lampen Liften: - 2 kernen met telkens 3 personenliften Verhoogde vloeren met kabelgoten Sanitair: - 2 sanitaire blokken per verdieping telkens met dames- en herentoiletten - toilet voor mindervaliden op gelijkvloers Verlichting: - 500 lux in de landschapskantoren - 400 lux in de individuele kantoren - bewegingssensor en daglichtsturing aan de ramen - wielandsysteem in het plafond voor de verlichting Troeven - Grote visibiliteit - Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer - Strategische ligging: gelegen aan de belangrijke verkeersader ‘Noorderlaan’, nabij de Waaslandtunnel, het centrum, het Eilandje en de haven - Prachtig uitzicht op de dokken - Prestigieuze ultramoderne kantoorgebouwen ontworpen door Conix Architecten - Grote oppervlakten (+/- 1.020 m² per verdieping) - Veel archieven - Aangename esplanade - Aangename privatieve terrassen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Etterbeek (RAO53598)
3 152 €

1040 Etterbeek

Het gebouw bevindt zich op de Wetstraat, dit is een van hoofdwegen naar het centrum van Brussel. Zeer goed geïsoleerde kantoorruimte in een gebouw met de nieuwste voorzieningen. De ruimte is slim ingedeeld in kleinere en grotere burelen. Kitchenette aanwezig Het plateau kan door de centrale liftkoker eenvoudig in twee opgedeeld worden. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Brussel (RAO53901)
25 493 €

1000 Brussel

Ideaal gelegen vlak bij het Centraal Station, enkele belangrijke overheidsinstanties en het centrum van de stad. Zeer toegankelijk via alle soorten van publiek transport. Op wandelafstand van het Centraal Station, de grote markt, het parlement, het Warandepark en de Europese Wijk. Kantoorruimte van al de nodige comfort voorzien. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Haren (RAO53371)
49 290 €

1130 Haren

Kantorencomplex bestaande uit 4 prestigieuze kantoorgebouwen gelegen in het Leopold District. Unieke locatie langs de A201 fietsostrade die het centrum van Brussel verbindt met de nationale luchthaven van Zaventem. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Haren (RAO52976)
39 509 €

1130 Haren

Gemeenschappelijke lasten: ± 32,00 EUR/m²/jaar Onroerende voorheffing: ± 15 EUR/m²/jaar Interne parking €/plaats/jaar: 1.100,00 Extern parking €/plaats/jaar: 750,00 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Etterbeek (RBK31236)
2 396 €

1040 Etterbeek

Bedrijfsgebouw met het oog op menselijk comfort en maximalisatie van productiviteit in het centrum van Brussel . Dit innovatief gebouw telt 8 verdiepingen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Brussel (RAO53819)
8 112 €

1000 Brussel

Het gebouw bevindt zich in het Leopold District en nabij de Europese instellingen. De uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, op wandelafstand van Place du Luxembourg, zijn grote troeven van dit gebouw. Omringd door parken en horeca biedt dit gebouw, met de prachtige uitzichten, een aangename werkomgeving. Dankzij de grondige en duurzame renovatie voldoet het gebouw aan al de hedendaagse normen en comfort. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Turnhout (RAO53211)
21 346 €

2300 Turnhout

Een vastgoed topper is natuurlijk de historische site waar ooit Stripuitgeverij "Proost" gevestigd was. Dit prachtig stukje bedrijfsvastgoed langs de E34 biedt een waaier aan mogelijkheden. Ateliers en magazijnen waar je ook een prachtige kantoorruimte kan bij huren. Wat deze ruimtes zo uniek maakt? Het overvloedige natuurlijke licht waar je overdag van kan genieten. De tweede grote troef is de ruimtelijkheid. Ook het prachtige interieur nodigt enorm uit. AFWERKING, INDELING & TECHNISCHE KENMERKEN KANTOREN/ATELIERS Veel natuurlijk licht Moderne industriële look Behoud atrium Unieke sfeer om in te werken Unieke ligging Vlak naast autostrade Mogelijkheid tot huren van grote tot kleine oppervlaktes Koel- en klimaatplafonds Hybride warmtepomp Gebouwbeheersysteem Toegangscontrolesysteem Brand- en inbraakdetectie Laadpalen voor elektrische wagens Volledige ledverlichting Goedkopere groene energie via de zonnepanelen HUURVOORWAARDEN Te huren via 3-6-9-contract 6 maanden huurwaarborg Huurprijs op aanvraag Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Oostham (RBF70300)
Prijs op aanvraag

3945 Oostham

Strategische Toplocatie Europe Inland Logistic Campus 21 beslaat ca.60.000 m² magazijnruimte (onderverdeeld in 6 units) op een perceel van meer dan 185.000 m². De site bevindt zich strategisch in Ham, tussen de regio's Antwerpen en Limburg, langs de E313-snelweg en het Albertkanaal. Dit ultramoderne distributiecentrum is bereikbaar via diverse vervoersmiddelen. Toegankelijkheid Europe Inland Logistic Campus 21 ligt strategisch naast de E313-snelweg, in het hart van de Limburgse regio in België. Dit logistieke knooppunt is ideaal gelegen in het hart van de centraal-Europese logistieke stroom en biedt optimale verbindingen met het Europese achterland. Het profiteert van uitstekende multimodale bereikbaarheid dankzij het Albertkanaal, met optimale verbindingen naar de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Amsterdam, Gent en Rotterdam. Containertransport over water verloopt via de nabijgelegen BCTN-containerterminal, met frequente dagelijkse shuttle-services naar en van de zeehavens. Daarnaast is efficiënt wegtransport gegarandeerd door de gemakkelijke toegang tot de E313-snelweg. De aanwezigheid van zowel snelweg als kanaal zorgt voor snelle en flexibele transportmogelijkheden. BCTN Binnenvaartterminal Binnen 500 meter van de toekomstige campus bevindt zich de BCTN-binnenvaartterminal in Meerhout. Dit is de grootste binnenvaartterminal van Vlaanderen, gelegen aan het Albertkanaal en langs de E313-snelweg, wat een uitstekende ontsluiting van en naar de campus garandeert. Technische Specificaties Magazijn Vrije Hoogte: 13,7 m (15-20% meer palletruimte creëren) Span- en Kolomraster: Geschikt voor zowel kleine als brede gangen Dockdeur: 1 per 1.000 m² Dock met Dockleveller: 60kN dynamische belasting, shelter en bumpers Toegangsdeur: 1 op de begane grond (4 m x 6 m) per unit Vloerbelasting: 50kN/m² Maximale Puntbelasting Palletstelling: 90kN/ been Vlakheidstolerantie: Volgens DIN18202 Tabel 3, Zeile 4 Geïsoleerde Betonnen Plint: Hoogte van 2,5 m Gecertificeerde Automatische Sprinklerinstallatie: ESFR daksprinklers Brandslang en Brandkranen: In overeenstemming met lokale voorschriften en bouwvoorschriften Brandmeld- en Ontruimingssysteem: In overeenstemming met de regels en code Verwarming: (12°) en ventilatiesysteem Verlichting: Energiezuinige LED, 250 Lux Kantoren Kantoren op de begane grond en mezzanine met een open plattegrond voor optimaal comfort en efficiëntie. Ontdek de mogelijkheden van deze strategisch gelegen, multimodale logistieke hub en contacteer DGI.immo voor meer informatie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Diegem (RAO52946)
46 952 €

1831 Diegem

Pegasus Park is gegroeid uit jarenlange ervaring gekoppeld aan hedendaagse vormgeving en technologie. Zo kunnen deze gebouwen voldoen aan de noden van de meest vooruitstrevende bedrijven. Specifieke aandacht gaat uit naar de omgeving, de kwaliteit van de gebouwen, de tuinarchitectuur en de gemeenschappelijke faciliteiten. Op dit ogenblik hebben reeds meerdere bedrijven Pegasus Park gekozen voor de inplanting van hun kantoren. Klanten zijn ondermeer: Cisco Systems, Deloitte & Touche, DHL Worldwide Network, NH Hotel, Sungard, Johnson Controls, KBC, Regus, Scania, Siemens en Volkswagen Bank. Een gebouw met een oppervlakte van 16.040 m² standingvolle kantoren, opsplitsbaar. Het gebouw 6 omvat ondergrondse parkings, archiefruimten, een gelijkvloers en 5 verdiepingen. Technische omschrijving: - gevels bekleed met aluminium- en glazen borstwering en terracotta tegels - twee prestigieuze inkomhallen - airconditioning (ventilo-convectoren) met individuele regeling langsheen de gevels - vloerdiepte: 13 m - raammodulatie: 0.90/1.80 m (breedte kantoren 2.70 m, 3.6 m...) - akoestische beglazing - verlaagd plafond met ingewerkte, laag-reflecterende lichtarmaturen - verhoogde vloeren - liften - toilet voor mindervaliden op het gelijkvloers - algemene branddetectie - rookevacuatie in de parking Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Diegem (RAO53141)
12 732 €

1831 Diegem

Pegasus Park is gegroeid uit jarenlange ervaring gekoppeld aan hedendaagse vormgeving en technologie. Zo kunnen deze gebouwen voldoen aan de noden van de meest vooruitstrevende bedrijven. Specifieke aandacht gaat uit naar de omgeving, de kwaliteit van de gebouwen, de tuinarchitectuur en de gemeenschappelijke faciliteiten. Op dit ogenblik hebben reeds meerdere bedrijven Pegasus Park gekozen voor de inplanting van hun kantoren. Klanten zijn ondermeer: Cisco Systems, Deloitte & Touche, DHL Worldwide Network, NH Hotel, Sungard, Johnson Controls, KBC, Regus, Scania, Siemens en Volkswagen Bank. Technische omschrijving - prestigieuze inkomhal. - akoestische, reflecterende beglazing. - airconditioning met bijkomende koelingeenheden in lokalen met IT. - liften. - verlaagd plafond met ingewerkte, laag-reflecterende lichtarmaturen. - verhoogde vloeren met periferische plinten voor data- en elektriciteitsbekabeling. - raammodulatie: 1.35 m. - algemene branddetectie. - toilet voor mindervaliden op het gelijkvloers. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28