Immo Balcaen (1090 Jette)

avenue de Laeken 27 - 1090 Jette

BIV-nummer 501463

immobalcaen.com

Uw Immo BALCAEN agentschap is ideaal gelegen te Jette op Laekensesteenweg 27, al sinds 1998 aanwezig voor het verwezenlijken van uw vastgoedprojecten. Uw voordelen? Wij willen ons de specialist van volgende gemeenten Jette, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Laken, Koekelberg, Anderlecht en Molenbeek. Onze wil is u beter te kunnen helpen door u beter te kennen. Wij weten dat vastgoed centraal staat in het leven van de klant. Ons team beheerst volledig de verkoop, verhuur en het beheer van vastgoed. Toon alles Toon minder
Uw Immo BALCAEN agentschap is ideaal gelegen te Jette op Laekensesteenweg 27, al sinds 1998 aanwezig voor het verwezenlijken van uw vastgoedprojecten. Uw voordelen? Wij willen ons de specialist van volgende gemeenten Jette, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Laken, Koekelberg, Anderlecht en Molenbeek. Onze wil is u beter te kunnen helpen door u beter te kennen. Wij weten dat vastgoed centraal staat in het leven van de klant. Ons team beheerst volledig de verkoop, verhuur en het beheer van vastgoed.
695 €

1090 Jette

JETTE: appartement te huur gelegen in de wijk Miroir, tussen de Avenue de Jette en de Chaussée de Jette. Dicht bij winkels en bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij bieden dit appartement van +/- 46m2 aan op de 2e verdieping van een klein gebouw met lage lasten. Het appartement bestaat uit: inkomhal, woonkamer, niet-ingerichte keuken, 1 slaapkamer, douchekamer. De kosten van €45 zijn inclusief: voorziening voor koud water en gemeenschappelijke kosten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op ### om een bezichtiging te regelen en deze flat te ontdekken. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 46 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
208 000 €

1020 Laken

Laken: appartement gelegen tussen Tour et Taxis en Charles Woeste laan Dicht bij winkels, scholen en talrijke verbindingen met het openbaar vervoer. Dit appartement van 73 m² bevindt zich op de 3e verdieping van een flatgebouw met lift. Het appartement bestaat uit: inkomhal, twee slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en apart toilet. Het werkkapitaal, inclusief gemeenschappelijke kosten, bedraagt : 55,5 €/maand Het reservefonds bedraagt : 77,70 €/maand De elektriciteit is conform tot 2030. De EPB is D Type verwarming: individueel De woning is beschikbaar Aarzel niet om onze website te bezoeken ### ) om te zien waar de woning zich bevindt op onze interactieve kaart met alle bezienswaardigheden en faciliteiten rondom de woning. Op onze website kun je ook direct online een afspraak maken. Je kunt ook contact met ons opnemen op ### De beschrijving en afmetingen worden louter ter informatie gegeven en zijn niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 73 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
475 000 €

1780 Wemmel

WEMMEL: eengezinswoning gelegen in de Van Campenhoutstraat tussen het kerkhof en het Marktplein. In de buurt van winkels, scholen en talrijke verbindingen met het openbaar vervoer. Het huis heeft 3 slaapkamers, een douchekamer en een badkamer en is als volgt samengesteld: Kelderverdieping: kelderruimte met toegang tot de garage. Begane grond: inkomhal, apart toilet, woonkamer, eetkamer, keuken en toegang tot de tuin Eerste verdieping: twee slaapkamers, een badkamer, een doucheruimte en een kantoor/kleedkamer Tweede verdieping: een slaapkamer en toegang tot de zolder Het huis heeft ook een tuin en een garage. De woning is beschikbaar Bezoek onze website ### ) om te zien waar de woning zich bevindt op onze interactieve kaart met alle bezienswaardigheden en faciliteiten rondom de woning. Op onze website kun je ook direct online een afspraak maken. Je kunt ook contact met ons opnemen op ### De beschrijving en afmetingen worden louter ter informatie gegeven en zijn niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 200 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Appartement te huur Elsene (VBA77175)
1 700 €

1050 Elsene

IXELLES: Mooie, ruime flat in een rustige, groene omgeving naast het Terkamerenbos, dicht bij openbaar vervoer en winkels. Het appartement bestaat uit: inkomhal, woonkamer, superuitgeruste keuken, nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, terras, kelder nr. 10. Er is ook een verplichte overdekte parkeerplaats (nr. 32) voor €100! De lasten van 250€ omvatten: voorziening voor verwarming, voorziening voor water en gemeenschappelijke kosten. Onze advertenties en metingen worden alleen ter informatie gegeven en zijn niet contractueel bindend. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 126 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Loft te huur Vilvoorde (VBA76698)
1 975 €

1800 Vilvoorde

VILVOORDE, gelegen vlakbij het kanaal van Willebroeck en het Domeine Drie Fonteinen, veel winkels en openbaar vervoer. De prachtige 215m2 loft bestaat uit een inkomhal, grote lichte woonkamer met toegang tot het 100m2 terras, keuken open naar de woonkamer, bar, een douchekamer met een toilet, twee slaapkamers, waarvan één met een aangrenzend badkamer met ligbad en een inloopdouche en een parkeerplaats. Virtueel bezoek: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 215 100 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Loft te koop Vilvoorde (VBA76138)
555 000 €

1800 Vilvoorde

VILVOORDE: Schitterende loft met 3 slaapkamers en 100m2 terras gelegen nabij het Canal de Willebroeck en het Domaine des Trois Fontaines, talrijke winkels en openbaar vervoer. Dit appartement van 215 m² ligt op de 1e verdieping van een klein gebouw met lift. Het appartement bestaat uit 1e verdieping: hal die leidt naar wasruimte, twee slaapkamers, doucheruimte en toilet 2e verdieping: open keuken, ruime woonkamer en terras De EPB is B Type verwarming: individueel De woning is bewoond Huidige huur: €1975/maand Aarzel niet om onze website te bezoeken ### ) om te zien waar de woning zich bevindt op onze interactieve kaart met alle bezienswaardigheden en faciliteiten rondom de woning. Op onze website kun je ook direct online een afspraak maken. Je kunt ook contact met ons opnemen op ### De beschrijving en afmetingen worden louter ter informatie gegeven en zijn niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 215 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
245 000 €

1090 Jette

JETTE: Appartement de 4 chambres avec 2 garages à rénover, situé sur l'Avenue de l'Exposition à Jette. Situé dans un quartier calme et verdoyant, cet appartement bénéficie d'une excellente accessibilité grâce aux transports en commun à proximité tels que les bus et les trams. De plus, il est à quelques pas des commerces, des écoles et des restaurants. Cet appartement lumineux et spacieux, d'une surface totale de 102 m², se compose d'un hall d'entrée, d'un séjour, d'une cuisine, d'une salle de bains ainsi que de quatre chambres. Il dispose également d'une terrasse. Deux box garages sont également compris dans la vente Annonce donnée à titre indicatif et non contractuel Contactez-nous pour organiser une visite dès maintenant! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 102 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Appartement te koop Jette (VBA75289)
259 000 €

1090 Jette

JETTE, Rue Eugène Toussaint, situé entre la place Reine Astrid, le parc Roi Baudoin et la Place Cardinal Mercier, dans quartier très résidentiel et prisé. Proche de nombreux commerces et desservi par de nombreux transports ainsi que de la gare de Jette vous amenant au centre ville en moins de 10 minutes. Vous ne pouvez pas rêver meilleure localisation. Nous vous présentons un appartement de 100m² au 2ème étage d'une petite copropriété avec ascenseur. L’appartement se compose comme suit : hall d'entrée donnant accès au séjour spacieux et lumineux et à la cuisine équipée, hall de nuit, deux chambres de +/- 12m2 et 10m2, une salle de bains, un débarras et 2 terrasses. Le fonds de roulement s’élève à : +/- 110€ par mois et comprend : provision eau froide et frais communs Obligation d'acheter un garage de 40m2 pour un prix de 40.000€ Saisissez cette opportunité de devenir propriétaire de ce magnifique appartement. Contactez-nous dès maintenant au ### pour planifier une visite. Informations données à titre indicatif et non contractuel Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Appartement te koop Jette (VBA74548)
249 000 €

1090 Jette

JETTE, Eugène Toussaint straat , gelegen tussen Konigin Astrid plein, King Boudewijn park en Cardinal Mercier plaats, in een zeer residentiële en gewilde wijk. Dicht bij een breed scala aan winkels en vervoersverbindingen, evenals het station Jette, dat je in minder dan 10 minuten naar het stadscentrum brengt. Een betere locatie kun je je niet wensen. Dit appartement van 97 m² ligt op de 2e verdieping van een klein flatgebouw met een lift. Het appartement bestaat uit een inkomhal, ruime en lichte woonkamer met toegang tot het terras aan de voorkant, 2 slaapkamers van +/- 12m2 met toegang tot het terras aan de achterkant, superuitgeruste keuken, badkamer, doucheruimte en apart toilet. De maandelijkse behoefte aan werkkapitaal is : +/- €115 per maand, inclusief koud water en gemeenschappelijke kosten. Garage beschikbaar voor €30.000. Ontdek de eigendomspagina op onze website ### ) met een interactieve kaart met openbaar vervoer, winkels en andere faciliteiten Neem nu contact met ons op ### om een bezichtiging te regelen. Advertentie ter informatie en niet contractueel. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 97 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Huis te koop Waterloo (VBA74193)
310 000 €

1410 Waterloo

WATERLOO : Maison 2 façades à vendre dans un quartier calme et résidentiel située très proche du centre de Waterloo. La maison se compose comme suit : Rez-de-chaussée : hall d'entrée, wc, bureau, garage 1er étage : séjour, cuisine, hall 2ème étage : hall de nuit, salle de douches, 3 chambres La maison se situe proche des grands axes, des transports en communs, des nombreux commerce du centre. Annonce donnée à titre indicatif et non contractuel Ne manquez pas cette occasion d'acquérir une maison confortable avec trois / quatre chambres. Contactez-nous dès aujourd'hui pour organiser une visite et découvrir par vous-même tout ce que cette propriété a à offrir Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 124 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Huis gemengd gebruik te koop Anderlecht (VBA73108)
495 000 €

1070 Anderlecht

ANDERLECHT, vlakbij het Parc de Forestier, in een eenrichtingsstraat dicht bij verschillende scholen. Ideaal gelegen, dicht bij de plaatselijke winkels en met uitstekende vervoersverbindingen, je kunt je geen betere locatie wensen. Dit is een appartementengebouw met 3 eenheden. Het heeft 192m² bruikbare ruimte die wacht om volledig tot zijn recht te komen. Op de begane grond een appartement van 75m² (oppervlakte PEB) met TUIN EN TERRAS. Het heeft ook een slaapkamer, woonkamer, eetkamer, ingerichte keuken met toegang tot de tuin en het terras en een doucheruimte met toilet. Momenteel verhuurd voor €880/maand. Het EPB label is G. Op de 1ste verdieping, een appartement van 62m² (oppervlakte PEB) met een slaapkamer, een woonkamer met balkon, een keuken en een badkamer. Het EPB label is F. Momenteel verhuurd voor 650€. Op de 2e en bovenste verdieping, een appartement van 62m² (oppervlakte PEB) met een slaapkamer, een woonkamer met balkon, een keuken en een badkamer. Het EPB label is G. Momenteel verhuurd voor €630. Voor een totale huuropbrengst van €2.160 per maand, dus een bruto rendement van meer dan 5%! Grijp deze kans om eigenaar te worden van dit gebouw vol potentieel. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en profiteer van onze expertise om van uw vastgoedproject een succes te maken. Deze advertentie is uitsluitend ter informatie en is niet contractueel bindend. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 192 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Loft te koop Laken (VBA72889)
399 000 €

1020 Laken

LAKEN, op een boogscheut van het Sobieskipark, tussen Stuyvenbergh en Houba Brugmann, en naast het Atomium. Ideaal gelegen, in een zeer rustige straat met bomen, dicht bij Nederlandstalige en Franstalige scholen, en bereikbaar via een brede waaier aan vervoersdiensten zoals de tram, bus en metro. Een betere locatie kun je niet wensen! We presenteren een loft met drie slaapkamers van 161m² (volgens EPC) op de eerste verdieping van een klein flatgebouw zonder lift. De gehele loft is goed onderhouden en biedt een aangename, hoogwaardige leefomgeving dankzij de overvloedige natuurlijke lichtinval. Je vindt er een enorme open woonkamer van 72m² bestaande uit de woonkamer, keuken, eetkamer en kantoorruimte. Er zijn drie ruime slaapkamers. Een daarvan, van 21m², heeft een prachtig bad met karakter ingelegd in de tegelvloer. Er is ook een aparte douche. De andere twee slaapkamers hebben een gemakkelijke toegang tot de 2e doucheruimte. Naast al deze voordelen heeft dit appartement zeer lage jaarlijkse kosten: +/-300€, dus slechts €25 PER MAAND. Een parkeerplaats is ook inbegrepen. Grijp deze kans om eigenaar te worden van deze prachtige flat. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en profiteer van onze ongeëvenaarde expertise om van uw vastgoedproject een succes te maken. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 161 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Appartement te koop Ganshoren (VBA72248)
197 000 €

1083 Ganshoren

GANSHOREN, Van Overbeke laan, tussen het kasteel van Rivieren, het Roi Boudewijnpark, het zwembad van Ganshoren en het Koningin Astridplein, in een groene woonwijk dicht bij het openbaar vervoer. We presenteren dit appartement van 96m² op de 3e verdieping van een klein flatgebouw, met lift. Het appartement is als volgt samengesteld: inkomhal die toegang geeft tot de keuken met balkon en tot de woonkamer, vanuit de woonkamer heb je toegang tot de nachthal met twee slaapkamers en een badkamer. Het werkkapitaal, inclusief een voorziening voor verwarming, water en gemeenschappelijke kosten en bedraagt : 350 €/maand Het reservefonds bedraagt : 85 €/maand Type verwarming: collectief Het pand wordt bewoond door huurders. Bezoek onze website ### ) om te zien waar de woning zich bevindt op onze interactieve kaart met alle bezienswaardigheden en faciliteiten rondom de woning. Op onze website kun je ook direct online een afspraak maken. Je kunt ook contact met ons opnemen op ### De beschrijving en afmetingen worden louter ter informatie gegeven en zijn niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
189 000 €

1083 Ganshoren

JETTE, Rue George Simpson, gelegen tussen het Koningin Astridplein en de Basiliek van Koekelberg, en voor de sportievelingen, vlakbij het zwembad van Ganshoren. Dichtbij een brede waaier aan winkels en met uitstekende vervoersverbindingen, kun je je geen betere locatie wensen. We presenteren dit appartement van 60m² op de 1e verdieping van een klein flatgebouw, zonder lift. De flat bestaat uit: inkomhal die leidt naar de woonkamer, keuken, nachthal met badkamer en slaapkamer. Kosten zijn individueel voor het moment Elektriciteit is conform. Verwarming: individueel De woning wordt bewoond door huurders Huidige huur: €720 Aarzel niet om onze website ### ) te bezoeken om de ligging van het pand te ontdekken op onze interactieve kaart met alle bezienswaardigheden en faciliteiten rondom het pand. Op onze website kun je ook direct online een afspraak maken. Je kunt ook contact met ons opnemen op ### De beschrijving en afmetingen worden louter ter informatie gegeven en zijn niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 60 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Huis te koop Sint-Jans-Molenbeek (VBA70970)
360 000 €

1080 Sint-Jans-Molenbeek

MOLENBEEK-SAINT-JEAN, op een steenworp afstand van de Gandsesteenweg en niet ver van het stadscentrum. Ideaal gelegen, dicht bij veel lokale winkels en supermarkten, en bediend door een breed scala aan vervoersdiensten, waaronder de metro en bus, op minder dan twee minuten lopen. Je kunt je geen betere locatie wensen! We presenteren een huis van 199m² met 4 slaapkamers en een binnenplaats aan de achterkant. Het huis biedt zeer comfortabele leefruimte, ideaal voor een gezin. Op de begane grond vind je de woonkamer, de eetkamer annex keuken, de badkamer, een wasruimte en de binnenplaats. De binnenplaats kan worden omgebouwd tot een kleine tuin. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers van respectievelijk 18m² en 12m². Op de 2de etage weer twee slaapkamers van respectievelijk 18m² en 12m². De zolder is omgebouwd tot nog eens twee slaapkamers van 18m² en 12m². Er zijn ook kelders in de kelder. De elektriciteit is conform tot 2048. Alle ramen zijn van PVC met dubbele beglazing. Grijp deze kans om eigenaar te worden van dit huis. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en profiteer van onze ongeëvenaarde expertise om van jouw vastgoedproject een succes te maken. Informatieve en niet-contractuele advertentie. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 199 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Parking te koop Jette (VBA70049)
12 500 €

1090 Jette

JETTE: ligging avenue de l'exposition tussen het UZ en de ingang van Wemmel. In de buurt van talrijke winkels, scholen en openbaar vervoer. Hoogte onder de deur: 2,20m Breedte binnen: 2,10m Netto diepte: 4m Het reservefonds bedraagt : 4,85€/maand Het werkkapitaal bedraagt : 1,25 €/maand Automatische garagedeur Aarzel niet om onze website ### ) te bezoeken om de ligging van het pand te ontdekken op onze interactieve kaart met alle bezienswaardigheden en faciliteiten rondom het pand. Op onze website kun je ook direct online een afspraak maken. Je kunt ook contact met ons opnemen op ### De beschrijving en afmetingen worden louter ter informatie gegeven en zijn niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Appartement te koop Jette (VBA69340)
325 000 €

1090 Jette

JETTE, op een steenworp afstand van Place Cardinal Mercier, niet ver van Place Reine Astrid en naast Parc Garcet. Er zijn tal van winkels, scholen en verbindingen met het openbaar vervoer in de buurt. Station Jette ligt op 5 minuten lopen en een aantal hogescholen en winkels liggen op minder dan 10 minuten afstand. Deze flat van 90 m² ligt op de 2e verdieping van een klein flatgebouw met lift. Het appartement bestaat uit een hal die leidt naar de woonkamer en open keuken, twee slaapkamers op de eerste verdieping met een doucheruimte en een apart toilet. De keuken is modern en op maat gemaakt met recente apparatuur. De EPB is D De woning is bezet maar zal beschikbaar zijn bij oplevering. Bezoek onze website ### ) om te zien waar de woning zich bevindt op onze interactieve kaart met alle bezienswaardigheden en faciliteiten rondom de woning. Op onze website kun je ook direct online een afspraak maken. Je kunt ook contact met ons opnemen op ### De beschrijving en afmetingen worden louter ter informatie gegeven en zijn niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Duplex te koop Wemmel (VBA69300)
259 000 €

1780 Wemmel

WEMMEL: op een steenworp van het winkelcentrum Markt en ideaal gelegen aan de poort van Brussel. Je hebt keuze te over met lokale winkels, supermarkten, restaurants en essentiële diensten: alles wat je nodig hebt om je dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Wat vervoer betreft, het appartement ligt vlak naast bushaltes, waardoor het gemakkelijk is om de stad en de omgeving te verkennen. We presenteren deze flat van 117 m² op de 3e verdieping van een klein flatgebouw, zonder lift. De flat bestaat uit 1e verdieping: hal die toegang geeft tot de keuken, eerste slaapkamer, woonkamer, badkamer en apart toilet. 2e verdieping: nachthal die toegang geeft tot de twee slaapkamers en het toilet. Het gebouw heeft individuele kosten Verwarming: individueel De woning wordt bewoond door huurders die van plan zijn te vertrekken. Bezoek onze website ### ) om te zien waar de woning zich bevindt op onze interactieve kaart met alle bezienswaardigheden en faciliteiten in de buurt van de woning. Op onze website kun je ook direct online een afspraak maken. Je kunt ook contact met ons opnemen op ### De beschrijving en afmetingen worden louter ter informatie gegeven en zijn niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 117 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Appartement te koop Elsene (VBA69299)
350 000 €

1050 Elsene

IXELLES : situé sur l'Avenue Franklin Roosevelt en face de l'hippodrome de Boisfort, à deux pas du Bois de la Cambre et de l'ULB A proximité de commerces, écoles et desservi par de nombreux transports en commun. Nous vous présentons cet appartement de 96 m² au 3 ème étage d'une copropriété, avec ascenseur. L’appartement se compose comme suit : hall d'entrée, séjour lumineux, cuisine, deux chambres, salle de bains avec toilettes et une toilettes séparée. Il est également obligatoire d'acheter un emplacement de garage pour un supplément de 22.000€ Le fonds de roulement , comprenant : provision chauffage, provision eau, frais communs, entretien du jardin et s’élève à : 460 €/mois Le fonds de réserve s’élève à : 110€/mois Type de chauffage : collectif Le bien est libre N'hésitez pas à consultez notre site ### ) pour découvrir la localisation du bien sur notre carte interactive reprenant tous les points d’intérêts et facilités autour du bien. Sur notre site, vous aurez également le confort de fixer directement un rdv en ligne. Vous pouvez aussi nous contacter au ### Descriptif et mesurage émis à titre indicatif et non contractuel sous réserve d'erreur et/ou omission. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88
Appartement te koop Brussel (VBA69298)
350 000 €

1000 Brussel

BRUXELLES : situé sur l'Avenue Franklin Roosevelt en face de l'hippodrome de Boisfort, à deux pas du Bois de la Cambre et de l'ULB A proximité de commerces, écoles et desservi par de nombreux transports en commun. Nous vous présentons cet appartement de 96 m² au 3 ème étage d'une copropriété, avec ascenseur. L’appartement se compose comme suit : hall d'entrée, séjour lumineux, cuisine, deux chambres, salle de bains avec toilettes et une toilettes séparée. Il est également obligatoire d'acheter un emplacement de garage pour un supplément de 22.000€ Le fonds de roulement , comprenant : provision chauffage, provision eau, frais communs, entretien du jardin et s’élève à : 460 €/mois Le fonds de réserve s’élève à : 110€/mois Type de chauffage : collectif Le bien est libre N'hésitez pas à consultez notre site ### ) pour découvrir la localisation du bien sur notre carte interactive reprenant tous les points d’intérêts et facilités autour du bien. Sur notre site, vous aurez également le confort de fixer directement un rdv en ligne. Vous pouvez aussi nous contacter au ### Descriptif et mesurage émis à titre indicatif et non contractuel sous réserve d'erreur et/ou omission. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 18 88