Goffin Frans (3730 Hoeselt)

Dorpsstraat 30 - 3730 Hoeselt

IPI number 205 733

immofransgoffin.be

244 000 €

3770 Riemst

Dit prachtig perceel grond bestemd voor open bebouwing, met een oppervlakte van maar liefst 26a65ca is gelegen langs de Koekoekstraat ter hoogte van nummer 2a, te Membruggen, deelgemeente van Riemst. Op deze mooie plek zal het heerlijk rustig om wonen zijn, met in de nabije omgeving het natuurpark Molenbeemd met het Kalverenpad, een mooie wandeling van 9 kilometer. Op een zestal kilometer treft men het centrum van zowel Riemst, Bilzen, Hoeselt als Tongeren. Het centrum van Maastricht ligt een kleine 10 kilometer hiervandaan. Het perceel is bereikbaar zowel langs voor in de Koekoekstraat, als achteraan via de Demerstraat. Dit geeft de koper de vrijheid om zelf te beslissen over de oriëntatie van voorgevel en achtertuin. Het perceel heeft volgende gunstige kenmerken: - oppervlakte : 26a65ca - perceelbreedte: 40 m - diepte: 60 m - royale bebouwbare oppervlakte! - bouwstijl vrij te kiezen - oriëntatie achtergevel en tuin: Zuid Zuid-oost, gezien vanaf de Koekoekstraat - geen bouwverplichting, mogelijk aan te kopen als investering, ook voor de volgende generatie Positief stedenbouwkundig attest beschikbaar! Overstromingsgevoelig gelegen - doch wordt hier aan gewerkt door Dienst omgeving - Waterbeheer Vlaanderen - men werkt samen met Fluvius en Aquafin aan de herinrichting van het rioleringsstelsel van de Koekoekstraat en de Demerstraat. Men beoogt bijkomend nog de aanleg van een wachtbekken zodat de toestand in deze omgeving drastisch zal verbeteren. Om deze reden wordt opgelegd om te bouwen op paalfunderingen. De kosten hiervoor werden geraamd op 25.000 EUR, voor de koper al mee ingerekend in de vraagprijs. Een bijzonder mooi voorbeeld van een te realiseren woning, waar dit perceel zich uitstekent toe leent, vindt men via deze link ### Meef info hierover op kantoor. Want to know more?

2665 67 m Depth of the terrain 45 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
240 000 €

3770 Riemst

Deze gerenoveerde doch nog betaalbare rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 195 m² is gelegen langs de Woncerkweg te Zichen-Zussen-Bolder, op een ziud-west georiënteerd perceel van 3a 40ca. In deze deelgemeente van Riemst is het aangenaam en rustig om wonen. De basisschool, de supermarkt en de apotheek liggen hier allen vlakbij. Het centrum van Riemst bereikt men na enkele minuutjes rijden. Het centrum van Tongeren ligt op een 12-tal kilometer en dat van Maastricht op slechts 10 km. De woning onderging een eerste grondige renovatie omstreeks 2004, waarbij volgende werkzaamheden werden uitgevoerd: vernieuwing van het dak, vervangen van de houten structuren door betonnen vloeren, optrekken van een nieuwe voorgevel, vernieuwen van de elektrische installatie met bijhorend attest, vernieuwing van de CV,.. In de periode van 2010 tot op heden heeft de huidige eigenaar verder gerenoveerd, met inbegrip van volgende werken: afwerking, optrekken van een nieuwe achtergevel, isolatie van dak en vloeren, inrichting van de derde slaapkamer met tweede badkamer, installatie van de zonnepanelen, .. De woning kan bijgevolg snel betrokken worden zonder dat grote werken noodzakelijk zijn. Indeling: - Gelijkvloers: inkom met trap naar de verdieing, open leeftruimte, gezellig ingedeeld met zitplaats, eetplaats met open keuken en zicht op de tuin, berging met wasplaats en technische ruimte, badkamer met ligbad en lavabo, toilet. - 1ste verdieping: nachthal, eerste lslaapkamer met ruimte voor dressing, tweede slaapkamer, derde nieuw ingerichte slaapkamer met netjes afgewerkte bijhorende tweede badkamer met douche, wc en lavabo. - zolder voor stockage, geïsoleerd. - kelder Buiten: terras met zijd-west gerichte tuin op 3a40ca. - EPC: 269 kWh/m² pj - label C: Deze woning is bijgevolg niet onderhevig aan de renovatieplicht. - Airco in leefruimte en grote slaapkamer - CV op aardgas - 14 zonnepanelen - elektriciteit conform met attest Want to know more?

3 Bedroom(s) 195 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
279 000 €

3740 Bilzen

*** Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar ### voor de volledige advertentie met meerdere foto's en andere nuttige info. *** Dit ruime duplexappartment met een bewoonbare oppervlakte van 121 m² is gelegen op de eerste en tweede verdieping in een kleinschalige residentie langs de Zonhoevestraat te Beverst. Beverst kent de laatste jaren een zeer positieve ontwikkeling, te merken aan tal van aantrekkelijke nieuwbouwprojecten, hetgeen zorgt voor de nodige verjonging, aantrekking en een opwaardering van deze leuke en gegeerde deelgemeente. Op een honderdtal meter treft men het gezellige dorpsplein met een buurtwinkel, de slager, de apotheker, de wekelijkse fruitmarkt,.. De basisschool en de sporthal liggen op wandelafstand. Na een vijftal minuutjes rijden komt men in het centrum van Bilzen, Hoeselt of Diepenbeek. Dit zeer degelijk afgewerkt appartement is opgericht in 2010 en kan mits kleine opfrissingswerken onmiddellijk bewoond of aangeboden worden op de (eerder krappe) huurmarkt, waar dit eigendom de laatste jaren steeds veel aantrekking heeft gehad. Indeling: - Verdieping 1 inkom met ruimte voor vestiaire en gastentoilet, ruime woonkamer met voldoende plaats voor inrichting van zit- en eetplaats, terras, open keuken met ruimte voor ontbijthoek, handige berging met voorzieningen voor wasplaats en CV. trap naar de verdieping. - Verdieping 2 nachthal, twee zeer degelijke slaapkamers en een derde slaapkamer of bureel. Badkamer met zowel ligbad als douche. Inbegrepen in de prijs is nog de standplaats, gelegen achter het gebouw, en het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Zeer beperkte algemene onkosten in deze kleinschalige residentie! EPC: 94 kWh/m² pj - LABEL A bron oppervlakte: EPC Want to know more?

3 Bedroom(s) 113 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
1 200 €

3740 Bilzen

IN OPTIE - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = ### => met opgave van het adres van het betreffende pand. Dit prachtig nieuwbouwappartement met een bewoonbare oppervlakte van 108 m² is gelegen op de eerste verdieping in de prestigieuze residentie Vonk, op wandelafstand van de markt van Bilzen. Deze stijlvolle residentie valt op door haar knappe moderne architectuur, sublieme afwerking zowel binnen als buiten, en de uitstekende ligging, met zicht op het centrum met het oude brandweerplein - en omgeven door groen van de Borreberg en het Demerpark. Hier zal het bijzonder aangenaam om wonen zijn, met alle faciliteiten die deze bloeiende stad te bieden heeft op wandelafstand, en tegelijkertijd met de rust en het ontspannen gevoel dat men zal ervaren dankzij de mooie groene omgeving. Het gebouw is opgericht met veel aandacht voor wooncomfort en beleving, hetgeen men onmiddelijk zal aanvoelen bij het binnenkomen van de residentie. De individuele appartementen bereikt men via de passerellen tussen de netjes aangelegde voor- en binnentuinen, bijna naadloos overlopend in het naastgelegen Demerpark. Zowel op gebied van energiezuinigheid als afwerking mag men dit aanbod rekenen tot het betere in deze mooie stad. Het bereikte E-peil is slechts 20 - te danken aan het gebruik van de meest moderne en ecologische technieken zoals de vloerverwarming, aangestuurd door een lucht/water warmtepomp, met zonnepanelen die de elektriciteitskost deels zullen verlichten. INDELING: inkom met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, woonkamer met knappe open keuken ingericht met eiland, oven, koelkast en nog te installeren vaatwasser, ruim terras met fijn uitzicht over het oude brandweerplein met daarachter de kerktoren en zijdelings zicht op groen, badkamer met inloopdouche, berging met warmtepomp en voorzieningen voor wasplaats, eerste zeer ruime slaapkamer met dressingruimte, tweede degelijke slaapkamer. Inbegrepen in de huurprijs zijn nog de autostandplaats, kelderberging en het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Door de uitstekende ligging en mede door de personenlift in de entree van het gebouw is dit appartement zeer geschikt voor mindermobiele mensen, die nog lang mooi en zelfstandig willen blijven wonen. Het appartement is pas volledig geschilderd en afgewerkt met de meeste inbouwarmaturen. De geschikte huurder zal hier zo snel kunnen inhuizen en zeer goed ontvangen worden. Huurprijs te verhogen met 50 EUR provisie voor bijdrage in de algemene onkosten. Want to know more?

2 Bedroom(s) 109 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
295 000 €

3730 Hoeselt

*** Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar ### voor de volledige advertentie met alle foto's en andere nuttige info. *** Deze netjes verzorgde rijwoning is gelegen langs de Tongersesteenweg ter hoogte van nummer 33, op een perceel van 4a 61ca. Op wandel- of fietsafstand vindt men het mooie dorpsplein met daarrond alles wat men nodig heeft zoals scholen, twee bakkers, slagers, de apotheek, enkele gezellige eetzaakjes,.. Verschillende supermarkten liggen vlakbij. Het centrum van Bilzen bevindt zich slechts een drietal kilometer verder. Omliggende steden zoals Hasselt zijn goed bereikbaar, met de op- en afrit E313 op slechts een tweetal minuutjes rijden. De woning is in zeer nette staat en instap-klaar te noemen, dankzij voortdurend uitstekend onderhoud en zeer regelmatige renovatiewerken. Ondermeer volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd, zowel met het oog op het verbeteren van het EPC als voor het verhogen van het wooncomfort: vernieuwing van de ramen, installatie airco/warmtepomp, installatie van zonnepanelen, aanpassing van de elektrische installatie met bijhorend attest, vernieuwing van de keuken, vloeren,.. De koper zal hier zo kunnen inhuizen zonder dat grote werken aan de orde zijn. Indien gewenst - en voor zover nodig - biedt de woning nog uitbreidingsmogelijkheden zoals de inrichting van een tweede badkamer op de verdieping en/of afwerking van een vierde slaapkamer op de ruime zolderverdieping. INDELING: - Gelijkvloers: inkomhal met vernieuwde vloeren en trap naar de verdieping, zeer nette woonkamer met mooie parketvloer en gezellige pelletkachel voor bijverwarming, recent vernieuwde keuken met toegang tot de veranda met pelletkachel. Badkamer en WC. - 1ste verdieping: nachthal, drie degelijke slaapkamers, vierde ruime kamer, nog af te werken als vierde slaapkamer of tweede badkamer. Vaste trap naar de zolderverdieping - Zolder, met voldoende ruimte om verder in te richten als vierde of mogelijk vijfde slaapkamer - Kelder Buiten: Netjes aangelegd terras, aansluitend op de veranda - zeker een leuke plek om buiten te genieten van de rust en privacy, met zicht op de tuin - en met bijkomend nog een handige stalling. Ondanks dit eigendom een gesloten bebouwing betreft, is het perceel achteraan handig bereikbaar lans de St. Jozefstraat, van waar men toegang heeft tot de dubbele garage, mee inbegrepen in dit aanbod. EPC: 288 kWh/m² pj - label C - CV op aardgas. Deze woning is bijgevolg niet onderhevig aan de renovatieplicht. Asbestvrij. Want to know more?

4 Bedroom(s) 241 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
195 000 €

3730 Hoeselt

*** Bekijkt u dit aanbod via een andere website dan de onze? Klik dan door naar ### voor de volledige adverentie met meerdere foto's en andere nuttige informatie. *** Deze te renoveren woning is gelegen langs de Bilzersteenweg ter hoogte van nummer 50, op een perceel van 3a 53ca, op een gunstige centrale ligging. Het centrum van Hoeselt treft men op minder dan een kilometer. De op- en afritten E-313 liggen vlakbij. Het centrum van Bilzen ligt slechts twee en een halve kilometer verder. De woning is te renoveren, doch altijd netjes onderhouden geweest. INDELING: - Gelijkvloers: inkomhal met trap naar de verdieping, gezellige leefruimte onderverdeeld met zit- en eetplaats, keuken met toegang tot de achtergelegen veranda met zicht op de binnenkoer, CV ruimte, berging met WC. -Bijgebouwen Ruime berging met recent (2019) vernieuwd dak. Bijzonder ruime garage (53m²: 8,34 m * 6,46m) met mogelijkheden voor het inrichten van een werkplaats of hobbyruimte, of voor het uitbaten van handelsactiviteiten. Het dak van de garage werd ook met recent (2013) vernieuwd en is bijgevolg in zeer degelijke staat. De garage met bijhorende bijgebouwen werden alle opgericht voor het in voege treden van het gewestplan St.Truiden-Tongeren d.d. 5.04.1977. - 1ste verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers, derde kleinere maar nog degelijke kamer, badkamer. Vaste trap naar de zolderverdieping - Zolder met uitbreidingsmogelijkheden voor het inrichten van een vierde slaapkamer met aanpalende dressing, bureel,.. - kelder - Buiten: Leuke binnenkoer aansluitend op de woonruimte en veranda, met mogelijkheden voor inrichting van een gezellig terras of binnentuintje. Wie geen gebruik kan of wenst te maken van de ruime bergruimte en garage, zal na afbraak van deze bijgebouwen voldoende ruimte vinden voor inrichting van een grotere tuin met gunstige westelijke oriëntatie. EPC: 552 kWh/m² pj - label F. CV op stookolie, condensatieketel - vernieuwd in 2016. Deze woonst is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht - - ### Wie aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het bekomen van een aantal noemenswaardige premies. Meer info via - ### - ### of tijdens een vrijblijvend bezoek. Deze karaktervolle te renoveren woning kan een mooi aanbod zijn voor wie op zoek is naar een te renoveren woning met grote garage - met mogelijkheden voor het inrichten van een werkplaats of hobbyruimte of uitbaten van commerciële activiteiten, op een gunstige centrale ligging met een goede visibiliteit, vlak bij alles wat men dagelijks nodig heeft. Want to know more?

4 Bedroom(s) 189 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
143 000 €

3730 Hoeselt

Dit perceel bouwgrond bestemd voor halfopen bebouwing is gelegen langs de Heibrikstraat ter hoogte van nummer 70. Op een kleine kilometer verder vindt men het centrum van Hoeselt, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik. De supermarkt en enkele buurtwinkels liggen vlakbij. Aan het gezellige dorpsplein liggen enkele warme bakkers, de slager, de apotheek en de scholen. Omliggende steden zoals Hasselt, Tongeren, Diepenbeek zijn vlot bereikbaar met de oprit E313 op slechts een tweetal kilometer. Ondanks deze gunstige centrale ligging, kan men hier genieten van de rust en het zicht op een groene omgeving. Het laatste deel van de tuin en de achtergelegen zone hebben de bestemming landbouwgebieden gekregen, zodat bebouwing of ontwikkeling hier uitgesloten is. De rust, het landelijke karakter en het vrije uitzicht zullen hier voor de koper bewaard blijven. Het perceel loopt breder uit in de tuin, hetgeen het ruimtelijk gevoel en het zicht op de achtergelegen omgeving nog zal verbeteren. De tuin kent een noordwestelijke orïentatie zodat men hier zal kunnen genieten van de avondzon. De vrijstaande gevel van de te bouwen woning zal gericht zijn op het zuidwesten, waardoor lichtinval in de woning niet zal ontbreken. Het perceel meet een mooie oppervlakte van 7a 58ca, met volgende gunstige kenmerken: - perceelbreedte: 11m - diepte: 56,63 m - maximale gevelbreedte : 8m - maximale bouwdiepte gelijkvloers: 17m - maximale bouwdiepte op de verdieping: 12 m Meer info en verkavelingsvoorschriften beschikbaar via kantoor. Dit perceel kan mooi aanbod zijn voor wie op zoek is naar een ruim perceel grond met degelijke afmetingen, zicht op groen en voldoende rust, doch vlakbij alle faciliteiten die een bloeiende gemeente als Hoeselt te bieden heeft. Geen bouwverplichting voor de koper, waardoor mogelijk ook interessant als investering of aankoop voor de volgende generatie. Want to know more?

758 57 m Depth of the terrain 11 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Penthouse for sale Hoeselt (RBK67838)
355 000 €

3730 Hoeselt

Dit quasi nieuwbouw penthouse appartement met een bewoonbare oppervlakte van 96 m² is gelegen op derde verdieping in de mooie residentie "De Gilden" langs Smalstraat ter hoogte van nummer 3, in hartje Hoeselt. Enerzijds is het hier heerlijk rustig om wonen in deze doodlopende en autoluwe straat, anderzijds vindt men alles wat men nodig heeft op wandelafstand, dankzij de centrale ligging op slechts 150 m van het dorpsplein. Op een tweetal minuutjes rijden komt men op de autosnelweg, op een vijftal minuutjes treft men omliggende steden zoals Bilzen of Tongeren. Indeling: Gemeenschappelijke inkomhal met trap en lift naar de derde verdieping, inkomhal met gastentoilet. Woonkamer met stijlvolle lichte parketvloer en netjes afgewerkte luxueuze keuken ingericht met combi-oven, frigo, kookplaat en vaatwasser, eiland met in het verlengde een ruime vaste eettafel, bureelhoekje. Palend aan de keuken vindt men een handige berging met wasplaats. Vanuit woonkamer en keuken heeft men toegang tot het bijzonder ruime terras van maar liefst 60 m², welk terras het volledige appartement omarmt, zodat men heel de dag door zowel zon als schaduw kan opzoeken. De strakke glazen balustrade laat toe om maximaal te genieten van het mooie zicht op de omliggende omgeving. Via de nachthal komt men in de twee slaapkamers waarvan 1 ingericht met netjes afgewerkte plafondhoge inbouwkasten, en in de badkamer met ruime inloopdouche en meubel met dubbele spoelbak. Inbegrepen in de prijs zijn nog de standplaats en ruime berging in de kelderverdieping. Bijkomend nog meer dan voldoende gratis parkeermogelijkheden op één van de nabijgelegen pleinen. Enkele technische kenmerken: -EPC: 75 kWh/m² pj. - label A - zeer energiezuinig appartement! - Hoogrendementsketel aardgas (condenstatie) - parketvloer - hoogwaardig afgewerkte keuken - rolluiken - inbouwkasten Zeker wel mooi aanbod voor wie graag rustig, mooi en luxueus wil wonen in een quasi nieuwbouwappartement, in een mooie groeiende gemeente zoals Hoeselt, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik. Verkoop onder het stelstel der registratierechten. Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 60 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Residence for sale Hoeselt (RBK60513)
195 000 €

3730 Hoeselt

Deze te renoveren woning is gelegen langs de Bilzersteenweg ter hoogte van nummer 50, op een perceel van 3a 53ca, op een gunstige centrale ligging. Het centrum van Hoeselt treft men op minder dan een kilometer. De op- en afritten E-313 liggen vlakbij. Het centrum van Bilzen ligt slechts twee en een halve kilometer verder. De woning is te renoveren, doch altijd netjes onderhouden geweest. INDELING: - Gelijkvloers: inkomhal met trap naar de verdieping, gezellige leefruimte onderverdeeld met zit- en eetplaats, keuken met toegang tot de achtergelegen veranda met zicht op de binnenkoer, CV ruimte, berging met WC. -Bijgebouwen Ruime berging met recent (2019) vernieuwd dak. Bijzonder ruime garage (53m²: 8,34 m * 6,46m) met mogelijkheden voor het inrichten van een werkplaats of hobbyruimte, of voor het uitbaten van handelsactiviteiten. Het dak van de garage werd ook met recent (2013) vernieuwd en is bijgevolg in zeer degelijke staat. De garage met bijhorende bijgebouwen werden alle opgericht voor het in voege treden van het gewestplan St.Truiden-Tongeren d.d. 5.04.1977. - 1ste verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers, derde kleinere maar nog degelijke kamer, badkamer. Vaste trap naar de zolderverdieping - Zolder met uitbreidingsmogelijkheden voor het inrichten van een vierde slaapkamer met aanpalende dressing, bureel,.. - kelder - Buiten: Leuke binnenkoer aansluitend op de woonruimte en veranda, met mogelijkheden voor inrichting van een gezellig terras of binnentuintje. Wie geen gebruik kan of wenst te maken van de ruime bergruimte en garage, zal na afbraak van deze bijgebouwen voldoende ruimte vinden voor inrichting van een grotere tuin met gunstige westelijke oriëntatie. EPC: 552 kWh/m² pj - label F. CV op stookolie, condensatieketel - vernieuwd in 2016. Deze woonst is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht - - ### Wie aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het bekomen van een aantal noemenswaardige premies. Meer info via - ### - ### of tijdens een vrijblijvend bezoek. Deze karaktervolle te renoveren woning kan een mooi aanbod zijn voor wie op zoek is naar een te renoveren woning met grote garage - met mogelijkheden voor het inrichten van een werkplaats of hobbyruimte of uitbaten van commerciële activiteiten, op een gunstige centrale ligging met een goede visibiliteit, vlak bij alles wat men dagelijks nodig heeft. Want to know more?

4 Bedroom(s) 189 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Farming site for sale Hoeselt (RBK57594)
799 000 €

3730 Hoeselt

*** Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar ### voor de volledige advertentie met nog veel meer prachtige foto's en andere nuttige info. *** Deze subliem gerestaureerde vierkantshoeve - opgericht in 1860 - is gelegen langs de Sint-Lambertusslaan in de dorpskern van Alt-Hoeselt ter hoogte van nummer 11, op een perceel van 29a77ca. Op slechts enkele minuutjes rijden komt men al in het levendige centrum van Hoeselt, een bloeiende gemeente, die de laatste jaren volop inzet op ontwikkeling en vernieuwing. In dit centrum vindt men alles wat men nodig heeft, zoals enkele bakkers, de slager, gezellige eetzaakjes en de apotheker, een aantal buurtwinkels en supermarkten. Met de op- en afrit van de E313 op een viertal kilometer zijn omliggende steden vlot bereikbaar. De zone achter de 50 m - gezien vanaf de St.-Lambertusstraat - heeft de bestemming 'agrarische gebieden' gekregen waardoor bebouwing achter het perceel uitgesloten is. Het vrije uitzicht, de rust en het landelijke karakter - passend bij dit eigendom - zullen bijgevolg voor de koper bewaard blijven. De vierkantshoeve zelf ligt in 'woongebieden met landelijk karakter', hetgeen mogelijkheden biedt voor onder meer herbestemming naar meergezinswoning, horeca, praktijkruimte, uitbaten van vrije beroepen, B&B - met in de nabije omgeving tal van mooie wandel- en fietswegen die voor de nodige aantrekking zorgen bij vele liefhebbers. Het woonhuis van de hoeve - daterende van 1860 - werd in de periode van 2019 tot heden met veel passie en liefde - maar vooral met bijzonder veel kennis van zaken en oog voor de juiste stijl gerestaureerd. Aanvankelijk is men gestart met grondige renovatie van de structuur en technieken, met inbegrip van onder meer volgende werkzaamheden: - heraanleg van het rioleringsstelsel met installatie van een regenwaterput - grondige renovatie van de gevel - vernieuwing het dak - vernieuwing van de ramen - volledige nieuwe elektrische installatie, conform de huidige normen met attest - isolatie - vernieuwing van de vloeren op de verdieping - vernieuwing van alle sanitaire leidingen, - CV met radiatoren,.. Voor uitvoering van deze structurele werken werd steeds gekozen voor kwaliteit en duurzaamheid - om te voldoen aan de hedendaagse normen en om te kunnen genieten van modern wooncomfort. Deze werken werden uitgevoerd door de betere vakmensen uit de streek. Bij de afwerking werden de typerende authentieke elementen bewaard en vooral benadrukt, zoals de prachtige zichtbare houten structuren die terug in perfecte staat werden hersteld, de mooie kasteelachtige vloeren, de statische symetrische gevel afgewerkt met details in mergel, het vernieuwde dak met cederhouten bakgoten,.. Daaraan voegden de huidige eigenaars een eigen sublieme toets aan toe, met bijzonder veel gevoel voor stijl, kleur en aankleding, met een resultaat dat voor velen ongezien zal zijn. De bijgebouwen en stallingen kunnen verder nog worden aangepakt door de koper, die hier een eigen bestemming aan zal kunnen geven, mits het bekomen van de juiste vergunningen. Mede dankzij de omvang en de gunstige ligging en de bestemming ‘woongebieden met landelijk karakter’ komen tal van mogelijkheden in aanmerking. INDELING: WOONHUIS: - Gelijkvloers: Via de zijtuin komt men in de centrale inkomhal, die door zijn hoogte, sublieme afwerking met gewitte lambrisering, prachtige vloeren en mooie authentieke lichthouten trap al onmiddellijk zorgt voor een bijzondere, luxueze indruk die men verder zal kunnen opdoen in de hele woning. Links van de hal vindt men de ruime (48m²) lichtrijke leefkeuken, in detail afgewerkt met onder meer een uit het gebouw gerecycleerd voleiken werkblad en gerecupereerde kleurrijke wandtegeltjes. Vanuit deze ruimte heeft men toegang tot het aanpalende bureel met hall en toilet. Rechts van de centrale hal bevindt zich de stijlvolle zitruimte met authentieke kachel en prachtige vloer, die nog meer tot zijn recht is mogen komen door de juiste keuze van kleuren van muren en meubilair. Verder op deze verdieping is er nog de ruime berging met voorzieningen voor wasplaats en CV. - 1ste verdieping: Centrale ruime hal, masterbedroom, tweede en derde ruime slaapkamer, knap afgewerkte badkamer met ligbad, inloopdouche en twee afzonderlijke lavabo's. Vierde bijzonder ruime slaapkamer met zichtbaar dakgebinte, nog verder af te werken - al voorzien van aansluitingen voor CV en elektriciteit. Vanuit deze ruimte kan opnieuw een trap worden geïnstalleerd om zo rechtstreeks toegang te geven tot de ruime zolderverdieping met mogelijkheden voor uitbreiding, indien gewenst. - ruime gewelfde kelder. BINNENKOER Via het poortgebouw in de voorgevel komt men op de prachtige binnenkoer met daarrond de bijgebouwen. Deze binnenplaats is voldoende groot om toegang te hebben tot de omliggende bijgebouwen en anderzijds nog ruim genoeg om te kunnen bestemmen als terras en binnentuin. Hier zal het heerlijk zijn om te genieten in alle rust en met volledige privacy, op het netjes aangelegde terras met daarrond beplanting, fijne zithoekjes,.. Bijkomend zijn de bijgebouwen in de achtervleugel toegankelijk langs de achterzijde van het perceel via de weg links van het gebouw - zodat doorgang door het poortgebouw over de mooie binnenkoer niet noodzakelijk hoeft te zijn. BIJGEBOUWEN Linkervleugel: - te renoveren stalling met oven: 43 m² (7,50m * 5,80m) - hoogte 8.80 m - achterliggende stalling: 38 m² (6,21 m * 6,24 m) – hoogte 8,80 m - 3 afzonderlijke garages (telkens 6,40 * 3,31 m) Rechtervleugel, aansluitend op de woning - stalling, aansluitend op het woongedeelte: 62 ²m (8,20 * 5,78 + 2,60 * 6,00 m) Dwarsvleugel/achtervleugel: - Stalling links: 91 m² (7,32 * 12,43 m) - hoogte 7,76 m en gedeeltelijk 10,50 m - Poortgebouw: 70,27 m² (7,32 * 9,60m) - hoogte 7,76 m - Ruimte ingericht als hobbyruimte, met bar en WC, met zicht op de binnentuin - Achterliggende stalling centraal: 58,44 m² (4,33 * 13.49 m) – hoogte 7,76 m - Stalling met smeerput, interessant voor liefhebbers die aan auto’s werken. Deze put is onderworpen aan een bodemonderzoek – geen vervuiling vastgesteld: 129 m² - hoogte 7,76m (9,61 * 13,49m) - Carport - Schuil - achteraan op het perceel EPC: 353 kWh/m² pj - label D Bij berekening van de EPC-waarde - conform de strikte wetgeving - werd de hobbyruimte/bar in de stallingen, die ook verwarmd wordt door de stookolieketel van het woonhuis – mee ingerekend in het bewoonbare volume met een negatieve noemenswaardige invloed op het resultaat. Indien men deze ruimte - die in werkelijkheid niet dient als leefruimte – buiten beschouwing zou laten, dan bereikt men een score van 294 kWh/m² pj – label C. Deze woning is niet onderhevig aan de renovatieplicht, mede door een reeds gunstig behaald resultaat te danken aan de gedane investeringen, maar ook door de opname van het goed in de inventaris van bouwkundig erfgoed. Meer info hierover geven wij u graag tijdens een bezoek ter plaatse. Want to know more?

2977
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Residence for rent Hasselt (RBK42834)
1 150 €

3500 Hasselt

IN OPTIE - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = ### => met opgave van het adres van het betreffende pand. Ruime woning met tuin net buiten de grote ring van Hasselt. De woning is ingedeeld als volgt: Inkomhal met trap, vestiaire en WC. grote woonkamer, recent vernieuwde keuken voorzien van oven, vaatwasser en fornuis met keramische kookplaat, ingebouwde koelkast, berging. Op de eerste verdieping: drie slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Buiten: voortuin, inrit, overdekt terras, koer en tuin met tuinhuis. Vernieuwde centrale verwarming op aardgas. EPC: 198 kWhm²/jaar Zeer gunstige ligging op een zijweg van de grote ring rond Hasselt, vlakbij het centrum en oprit E313. VRIJ VANAF 01.08.2024 Want to know more?

3 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Residence for sale Hoeselt (RBK42105)
439 000 €

3730 Hoeselt

Deze zeer recent gebouwde woning met een bruto oppervlakte van 216 m² is gelegen langs de Onderstraat in Werm, een mooie landelijke deelgemeente van Hoeselt. Het perceel meet een oppervlakte van 3a 68ca. In deze omgeving is het aangenaam en rustig om wonen, op een vijftal minuutjes van het centrum van Hoeselt. Omliggende steden en gemeenten zijn vlot bereikbaar, met het centrum van Tongeren op slechts een vijftal minuutjes rijden en de oprit E313 vlakbij. De woning werd opgeleverd in 2023 opgeleverd en volledig afgewerkt met oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. Er is een E-Peil behaald van E20, zodat deze woning een BEN woning mag genoemd worden. Bovenop een laag energieverbruik zal de koper nog tot en met 2029 volledig vrijgesteld worden van onroerende voorheffing, en komt men mogelijk in aanmerking voor betere kredietvoorwaarden - geldend bij aankoop van een energiezuinige woning. De woning is opgetrokken in pastorijstijl, terug te vinden in de mooie gevel met hoge poort met daarboven een centrale dakkapel, passende ramen en gevelsteen. Deze elementen geven - samen met de verzorgde uitnodigende voortuin - al onmiddellijk een degelijke stijlvolle indruk, welke indruk men verder zal kunnen ervaren in de hele woning, te danken aan de zorgvuldig gekozen materialen zoals de parketvloer, trap in natuursteen,.. INDELING: - GELIJKVLOERS: inkomhal bereikbaar via de zijgevel, gastentoilet, zeer verzorgde woonkamer met veel lichtinval en lichte parketvloer, en ingedeeld met knusse zitruimte, eetplaats met zicht op de tuin, netjes afgewerkte keuken ook met zicht op het aansluitende terras en tuin, en ingericht met eiland, frigo, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de handige bergruimte met voorzeiningen voorwas plaats, afgewerkt met handige inbouwkasten. Inpandige garage. - 1STE VERDIEPING Via de mooie trap met natuurstenen tegels komt men op de eerste verdieping met nachthal, die leidt naar een eerste degelijke slaapkamer, een tweede en een derde volwaardige slaapkamer, apart toilet en de ruime badkamer met zowel ligbad als douche, en dubbbele lavabo. - 2de VERDIEPING Via een vaste trap central in de hal komt men op de volledig ingerichte zolderdieping, die nog ruimte biedt voor de vierde slaapkamer met bureel en bergruimte. Buiten: verzorgd terras en volledig omheinde tuin met tuinberging. BEN WONING - EPC: 36 kWh/m² pj - label A - E-peil: 20 - verwarming met warmtepomp lucht - water - warmtepompboiler - gelijkvloers: vloerverwarming - verdieping: aansluitingen voor het plaatsen van radiatoren. - 11 zonnepanelen met thuisbatterij - 10 kW - regenwaterput met een inhoud van 5000 liter, voor watervoorziening voor WC's en buitenkraantje De woning wordt - ondanks het recente bouwjaar - aangeboden onder het stelsel der verkooprechten, mogelijk aan het tarief van 3 %, voor wie aan alle voorwaarden voldoet. Want to know more?

4 Bedroom(s) 216 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Return building for sale Hoeselt (RBK30533)
275 000 €

3730 Hoeselt

Dit aantrekkelijke appartement met een bruto bewoonbare oppervlakte van 105,24 m² is gelegen op de eerste verdieping in de kleinschalige residentie Paladium, langs de Tongersesteenweg ter hoogte van nummer 50. Het appartement is bereikbaar via trap en lift. Op enkele minuutjes wandelen komt men in het gemoedelijke centrum van Hoeselt, waar men alles kan vinden wat men dagelijks nodig heeft, zoals enkele supermarkten, bakkers, apothekers,.. Het centrum van Bilzen ligt een viertal kilometer verder. Met de op- en afrit van de E313 op slechts een kleine kilometer, zijn omliggende steden zoals Hasselt vlot bereibkaar. De knappe strakke architectuur met lichte gevels en grote ramen geven deze residentie een frisse en moderne uitstraling, die men verder zal kunnen terugvinden binnenin het appartement. Bij het binnenkomen ervaart men al onmiddellijk een aangenaam ruimtelijk gevoel te danken aan de gunstige open indeling van leefruimte en open hal - en een bijzonder een aangename lichtinval met grote ramen in voor- en achterzijde. De staat van dit appartement is uitstekend hetgeen toelaat om onmiddelijk in te huizen zonder dat opfrissings- of renvatiewerken nog aan de orde zijn. Na oprichting werd zelf bewoond door de huidige en eerste eigenaar voor enkele jaren, waarna dit eigendom met succes aangeboden werd op de huurmarkt. Op heden wordt een maandelijkse huur geïnd van 860 EUR per maand te verhogen met de bijdrage van de huurder in de algemene onkosten. De huurovereenkomst werd thans opgezegd - in overleg met de zittende huurder. Bij een tijdige verkoop aan een investeerder zal deze huurder mogelijk willen blijven, zodat deze investering voor de koper onmiddellijk rendabel zal zijn met huuropbrengst al van bij de notariële akte. INDELING gemeenschappelijke inkomhal met trap en lift, inkom met gastentoilet, ruime leefruimte in L-vorm, ingedeeld met mooie open keuken ingericht met meer dan voldoende kastruimte, eiland, oven, vaatwasser, kookplaat en frigo, eetruimte en zitruimte met zicht op en toegang tot het ruime (19,83 m²) noord-west gerichte terras. Dit terras bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en dus weg van de drukte - zodat men hier kan genieten van de avondzon, met voldoende rust en privacy. Vlak aan de keuken vindt men nog een handige berging met CV, voorzieningen voor wasplaats en spoelbak. Via de nachthal komt men in de eerste ruime slaapkamer met toegang tot het terras, en in de tweede nog degelijke slaapkamer. De badkamer - met natuurlijke lichtinval - is zeer degelijk afgewerkt met grote inloopdouche, wand en handdoekdroogrek. Inbegrepen in de prijs is nog de afsluitbare tuinberging voor ondermeer het stallen van fietsen, en een standplaats in de carport. EPC: 111 kWh/m& pj - label B Want to know more?

105 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Flat - Apartment for sale Hoeselt (RBK29321)
175 000 €

3730 Hoeselt

Dit netjes opgefrist 3-slaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 104 m² is gelegen op de tweede verdieping in residentie Goya, langs de Groenstraat ter hoogte van nummer 93. Op ongeveer anderhalve kilometer treft men het gemoedelijke centrum van Hoeselt, waar alles te vinden is wat men dagelijks nodig heeft. De buurtwinkel ligt slechts op enkele honderden meters. Het centrum van Bilzen bereikt men al na een drietal kilometer rijden. Omliggende steden zoals Hasselt, Genk, Diepenbeek,, .. zijn vlot bereikbaar met de oprit E313 vlakbij. DIt appartement - daterende van de jaren 80 - werd recent nog gerenoveerd en netjes opgefrist. De ramen werden omstreeks 2021 en 2023 vervangen. De keuken werd pas volledig vernieuwd. Indeling: gemeenschappelijke inkom met trap, inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer, netjes vernieuwde keuken van zeer degelijke kwaliteit, ingericht met oven, frigo, kookplaat, vaatwasser en voorzieningen voor wasplaats. Badkamer met bad en lavabo, drie degelijke slaapkamers. Inbegrepen in de prijs is nog de individueel afsluitbare garage achter het gebouw. EPC: 538 kWh/m² pj. - label F - Dit appartement is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht. - ### Na het vervangen van de elektrische verwarming door een condenserende hoogrendementsketel op aardgas met radiatoren, zal de score van dit EPC al zakken tot 230 kWh/m² pj - label C. Aardgasaanluiting is mogelijk gezien aardgas al ingeleid werd tot in de gemeenschappelijke delen. In overleg met de VME kan hier gezocht worden naar de meest efficiënte oplossing. De kosten voor installatie van een aardgasketel inclusief radiatoren wordt door de installateur geraamd op 10.000 EUR, zodat het behalen van deze renovatieplicht en het grondig verbeteren van dit EPC zeker niet onoverkomelijk is. Wie aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het bekomen van een aantal noemenswaardige premies. Meer info via - ### - ### of tijdens een vrijblijvend bezoek. Dit verzorgde appartement kan mogelijk interessant aanbod zijn voor wie op zoek is naar een betaalbaar doch nog degelijk appartement met drie slaapkamers en garage. Anderzijds kan dit eigendom aangeboden worden op de huurmarkt, waar de vraag naar degelijke doch nog betaalbare appartementen groot is. Tot op heden werd een maandelijkse huuropbrengst gerealiseerd van 634 EUR te verhogen met het aandeel van de huurder in de algemene onkosten - nog voor renovatie van de keuken! bron oppervlakte: EPC Want to know more?

3 Bedroom(s) 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Residence for rent Bilzen (RBK23908)
1 295 €

3740 Bilzen

BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = ### => met opgave van het adres van het betreffende pand. Wegens terugkeer van de eigenaar naar deze woonst vanaf 1.07.2025 is deze woning enkel maar te huur voor een periode van korte duur, van maximaal 12 maanden. Mogelijk kan dit een mooie oplossing zijn voor mensen die tijdelijk huisvesting nodig hebben in degelijke ruime woning, bijvoorbeeld in afwachting van oplevering van een verbouwing, nieuwbouw,.. tijdelijke werkgelegenheid in de buurt,.. Deze netjes verzorgde vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 293 m² is gelegen langs Leten ter hoogte van nummer 17, in een zeer rustige en groene omgeving, maar toch op enkele minuutjes van het centrum van Bilzen. Het perceel meet een oppervlakte van 8a 17ca, met een breedte aan de straatkant van 23.50 m, en een diepte van 32.90m. Gunstige ligging in mooie en zeer rustige groene omgeving, met als bestemming agrarische gebieden, maar toch op enkele minuutjes van het centrum van Bilzen, de ring en autosnelweg. In deze omgeving vindt men tal van mooie wandel- en fietsroutes met vlakbij de Katteberg, Alden Biesen,.. De woning is ingedeeld als volgt: inkomhal met vernieuwde vloeren en gastentoilet, en de trap naar de verdieping. Ruime woonkamer met een aangename lichtinval dankzij de gunstige oriëntatie en de grote ramen, die ook toegang geven tot het westelijk-gericht terras met zonneluifel - waar het heerlijk is om te genieten van de namiddag- en avondzon, in alle rust in deze mooie landelijke omgeving. De woonkamer is ingericht met een zitplaats, een bureeltje, en een eetruimte, met middenin een schouw met gezellige inbouwhaard. De keuken is ingericht met ontbijthoek met zicht op de tuin. In 2010 is deze keuken nog netjes opgefrist en gerenoveerd in 2010, en voorzien van nieuw composieten werkblad, oven, vaatwasser, kookplaat en frigo. Langs de keuken is er een handige berging met spoelbak en inbouwkasten, en voorzieningen voor wasplaats. Verder op deze gelijkvloerse verdieping komt men via de nachthal in de drie slaapkamers en de vernieuwde badkamer met inloopdouche. Op de bovenverdieping vindt men nog twee zeer ruime slaapkamers. Op gelijk niveau met de weg komt men via de inrit in de dubbele garage en de ruime kelder ingedeeld in verschillende ruimten, waaronder ook de werkplaats met handige inbouwkasten. In 2011 werden de zonnepanelen geplaatst met een gemiddelde stroomproductie van 3.500 kWh per jaar, welke stroom inbegrepen is in de prijs, te gebruiken door de huurder. De centrale verwarming op aardgas met bijhorende aansluitingen is geïnstalleerd in 2014. EPC: 298 kwh/m² pj - label C. Want to know more?

5 Bedroom(s) 293 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Flat - Apartment for sale Hoeselt (RBK07770)
249 000 €

3730 Hoeselt

Dit instapklaar 2-slaapkamer appartement is gelegen op de 2de verdieping in de aantrekkelijke residentie het Binnenhof in hartje Hoeselt. Op slechts een vijftigtal meter treft men al het gemoedelijke dorpsplein met daarrond als wat men dagelijks nodig heeft, zoals twee warme bakkers, de apotheker, een kwaliteitsslager, de bank en tal van leuke eetzaakjes,.. De supermarkt ligt vlakbij, te voet te bereiken via de gezellige binnentuin. Het centrum van Bilzen ligt een viertal kilometer verder. Met de op- en afrit van de E313 op slechts een kleine kilometer, zijn omliggende steden zoals Hasselt vlot bereibkaar. Deze aantrekkelijke residentie is opgeleverd in 2014, zodat aankomende kosten in het gebouw niet aan de orde zullen zijn. De staat van het appartement is zeer goed, te danken aan het gebruik van degelijke materialen en voortdurend uitstekend onderhoud. De koper zal hier zich snel thuis kunnen voelen, zonder nog noemenswaardige kosten te moeten maken. Anderzijds is dit aanbod zeer geschikt om snel te laten renderen op een eerder krappe huurmarkt in dit mooie dorp - met voldoende aantrekking voor geschikte kandidaat huurders. Tot op heden kende dit eigendom een interessante huuropbrengst van 822 EUR per maand, excl. kosten. INDELING: doorgang onder het gebouw naar de mooie gemeenschappelijke binnenkoer, gemeenschappelijke inkom met lift, inkom, twee slaapkamers, verzorgde badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo, luchtige en lichtrijke leefruimte, ingedeeld met zitruimte en keuken met eetplaats, met toegang tot het gezellige inpandige terras bereikbaar via grote ramen, handige berging met voorzieningen voor wasplaats. Inbegrepen in de prijs is nog de standplaats en de privékelderberging. EPC: 103,36 kWh.m² pj - label B. Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Residence for sale Hoeselt (RBK07213)
359 000 €

3730 Hoeselt

IN OPTIE - Deze bijzonder karaktervolle vrijstaande woning is gelegen langs de Romerhsovenstraat ter hoogte van nummer 83, op een prachtig perceel van 20a 24ca. Romershoven is een aantrekkelijke landelijke deelgemeente van Hoeselt, waar het zeer aangenaam om wonen is en waar iedereen iedereen nog kent. De laatste jaren is deze locatie zeer gegeerd onder meer voor de mooie groene omgeving en de rust, hetgeen men kan zien aan tal van mooie woningen en reeds gerenoveerde hoeves die hier het straatbeeld kenmerken. De zone achter dit eigendom heeft de bestemming 'landschappelijk waardevolle gebieden' gekregen, zodat men hier gargarandeerd zal kunnen blijven genieten van de rust en het mooie verzicht op de vallei van de Winterbeek. Een drietal kilometer verder vindt men het centrum van Hoeselt, met tal van winkels, supermarkten, dokters,.. en de oprit E313. De oorspronkelijke woning werd gebouwd tussen de jaren 1900 en 1930, maar werd thans door de huidige eigenaars quasi volledig heropgebouwd omstreeks 1983 - vertrekkende van de bestaande typerende voorgevel. De staat is zeer goed door voortdurend uitstekend onderhoud en renovaties waar nodig, zoals bijvoorbeeld de volledige vernieuwing van het dak (2000), de recent vernieuwde ramen (2015) en badkamer (2013). Onlangs nog werd een regularisatievergunning bekomen zodat de koper zekerheid kan gegeven worden over de stedenbouwkundige toestand. INDELING: WONING -gelijkvloers: De inrit onder de pergola geeft toegang tot de netjes aangelegde voortuin, die de al onmiddellijk zorgt voor een idyllische sfeer, die men verder zal kunnen opdoen in de volledige woning en in het bijzonder in de heerlijke achtertuin. Via de zijgevel komt men in de inkomhal met marmeren trap naar de verdieping, met aan de ene zijde de woonkamer met zit- en eetplaats en aan de andere zijde de ruime leefkeuken met zicht op de achterliggende veranda uitgevend op de tuin. Verder op deze verdieping vindt men de badkamer recent nog vernieuwd en ingericht met dubbele lavabo, ligbad, toilet en douche. - 1ste verdieping Op de verdieping komt men in de nachthal met twee ruime slaapkamers, ruimte met WC en voorzieningen voor wasplaats, derde bijzonder ruime slaapkamer met prachtig zicht op de tuin. Zolder. Kelder met rumte voor CV. BUITEN: - Zeer ruime (vergunde) garage met achterliggend een netjes ingerichte hobbyruimte met bijkeuken, die altijd dienst gedaan heeft om de verse groenten uit de moestuin te verwerken. - Overdekt terras - de ideale plek om tijdens hete zomerdagen schaduw te zoeken. Van hieruit kan men zalig genieten van het zicht op de prachtige siertuin, aangelegd met buxus, leuke zithoekjes met bankjes,.. die het karakter van de de woning nog meer tot zijn recht laat komen. - De weide in het verlende van de tuin is inbegrepen in dit aanbod, zeker interessant voor onder meer de dierenliefhebber. EPC: 463 kWh/m² pj - label E. Deze woonst is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht - - ### Meer toelichting hoe men efficient aan deze plicht kan voldoen geven wij u graag tijdens een vrijblijvend bezoek. Wie aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het bekomen van een aantal noemenswaardige premies. Meer info via - ### - ### of tijdens een vrijblijvend bezoek. Want to know more?

3 Bedroom(s) 208 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Flat - Apartment for sale Hasselt (RBK06551)
349 000 €

3500 Hasselt

Dit ruim en zeer verzorgd appartement met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² (bron: EPC) is gelegen op de eerste verdieping in residentie Ter Helbeke, langs de Oude Luikerbaan ter hoogte van nummer 17A. Na een tiental minuutjes wandelen of een vijftal minuutjes fietsen komt men al aan de kleine ring en in het bruisende centrum van deze mooie stad. Ondanks deze centrale ligging is het in deze omgeving rustig en aangenaam om wonen. Parkeren hoeft geen probleem te zijn, te danken aan de individuele afsluitbare garage in de kelderverdieping, inbegrepen in de prijs. Ook voor wie buiten de stad werkt is deze ligging ideaal, met vlotte toegang tot de ring met opritten van de autostrades op slechts een zestal minuutjes rijden. Deze verzorgde en kleinschalige residentie werd opgericht en opgeleverd omstreeks 2009. De staat van dit instapklare appartement en het uistekende onderhoud door de jaren heen laten de koper toe onmiddellijk in te huizen zonder dat nog kosten aan de orde zijn. INDELING: gemeenschappelijke inkom met lift, ruime inkomhal met voldoende plaats voor vestiaire en dubbele deur naar de leefruimte. Door de ligging op de hoek van het gebouw ervaart men hier een zeer aangename lichtinval, met grote ramen gericht op zowel het zuiden als het westen. De leefruimte is ingedeeld met eetplaats en zitplaats met toegang tot het westgerichte overdekte terras via groot schuifruim, ruime ingerichte keuken met aanpalend een handige bergruimte met CV en voorzieningen voor wasplaats. Via de hall met gastentoilet komt men in de twee degelijke, volwaardige slaapkamers, en in de badkamer met douche, dubbele lavabo en voorziene plaats voor het installeren van een ligbad met aansluitingen al ter beschikking. Inbegrepen in de prijs is de grote, individueel afsluitbare garage, voldoende ruim voor het parkeren van een wagen en bijkomend nog het stallen van onder meer fietsen. EPC: 85 kWh/m² pj - Label A. Dit verzorgde appartement kan mooi aanbod zijn voor wie op zoek is naar een ruim instapklaar appartement met garage om snel zelf te bewonen - op een mooie centrale ligging - op wandelafstand van het centrum, doch met goede toegankelijkheid tot omliggende steden en gemeenten met de opritten van de autosnelweg vlakbij. Anderzijds zal dit appartement een mooie kans zijn voor de investeerder die op zoek is naar een aantrekkelijk appartement zonder aankomende kosten, met de nodige aantrekking op de huurmarkt. Want to know more?

2 Bedroom(s) 120 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
215 000 €

3740 Bilzen

IN OPTIE - Deze te renoveren doch zeer degelijk gebouwde en goed onderhouden halfopen bebouwing is gelegen langs de Bloemendaalstraat, op een mooi perceel van 9a14ca. Op enkele honderden meters ligt centrum van Munsterbilzen en na een vijftal minuutjes rijden treft men al het centrum van Bilzen. De zone achter het perceel heeft de bestemming 'agrarische gebieden' gekregen, zodat hier niet zal gebouwd of ontwikkeld worden. De rust, privacy en het vrije uitzicht naar achter zullen bijgevolg voor de koper bewaard blijven. In deze mooie omgeving is zeer aangenaam en rustig om wonen, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik. De woning dient gerenoveerd te worden, doch is de structuur en de staat - dankzij voortdurend zeer goed onderhoud - nog zeer degelijk te noemen, zodat deze woning een geschikte basis zal zijn voor een mooie renovatie. De structuur is opgebouwd met betonnen welfsels en spouwmuren, het dak is in zeer goede staat. INDELING - Gelijkvloers: inkomhal met trap naar de verdieping, ruime woonkamer met daarachter een veranda, keuken met handige berging, bergruimte met CV, badkamer met douche, WC. - Verdieping: nachthal, twee ruime slaapkamers, derde kleinere kamer, kleine kamer aanvankelijk ingetekend als badkamer, vanuit welke ruimte een vaste trap zou geïnstalleerd kunnen worden voor toegang tot de ruime zolderruimte. - Zolderverdieping met nog voldoende mogelijkheden voor uitbreiding. - Buiten: ruime garage, mooie uitgestrekte tuin gericht op het zuidwesten. Dankzij deze gunstige oriëntatie en het zicht op mooie achtergelegen groene omgeving zal het hier heerlijk zijn om te genieten van de zon en de rust, zonder hinder van drukte of achterliggende buren. EPC: 660 kWh/m² pj - label F. Deze woonst is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht - - ### Meer toelichting hoe men efficient aan deze plicht kan voldoen geven wij u graag tijdens een vrijblijvend bezoek. Wie aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het bekomen van een aantal noemenswaardige premies. Meer info via - ### - ### of tijdens een vrijblijvend bezoek. Dit eigendom kan mooi aanbod zijn voor wie op zoek is naar een degelijke woning voor een geslaagde renovatie, met ruime tuin en zicht op groen - in een mooie rustige omgeving, doch met alles wat men dagelijks nodig heeft binnen handbereik. Want to know more?

3 Bedroom(s) 209 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34
Farming site for sale Hoeselt (RBJ98654)
365 000 €

3730 Hoeselt

Deze uitstekend verzorgde vierkantshoeve is gelegen langs de Hernerweg ter hoogte van nummer 112, op een perceel van 20a 44ca. Sint-Huibrechts-Hern is een landelijke deelgemeente van Hoeselt, omgeven door tal van heerlijke fiets- en wandelwegen, zoals onder meer de geliefde bloesemroete, die vertrekt vanuit de mooie en gekende Kluis van Vrijhern. Het centrum van Hoeselt bereikt men na een vijftal minuutjes rijden. Het centrum van Tongeren ligt op een vijftal kilometer verder. De hoeve is gebouwd midden jaren 50. Dankzij voortdurend uitstekend onderhoud en al enkele belangrijke renovatiewerken zal men hier een uitstekende basis vinden voor een geslaagde renovatie. Het merendeel van de daken werd al vakkundig volledig vernieuwd - inbegrepen het volledige houtwerk, pannen en onderdak - zodat de koper deze zware kost niet meer zal moeten incalculeren. Het bebouwde gedeelte van dit eigendom bevindt zich in woongebieden met landelijk karakter, hetgeen mogelijkheden biedt voor onder meer herbestemming tot meergezinswoningen, vakantiewoning/B&B met horeca, kleinhandel,... Anderzijds heeft de achtergelegen zone volgens het gewestplan de bestemming agrarische gebieden gekregen, zodat de rust en het vrije uitzicht op deze prachtige groene omgeving hier voor de koper bewaard zullen blijven. INDELING WONING Het woongedeelte - inclusief de rechtsgelegen garage en zolderingen - telt een netto bewoonbare oppervlakte van 274 m² . Het dak is omstreeks 2005 volledig en zeer vakkundig vernieuwd, met inbegrip van een onderdak en zo klaar om te isoleren. Een aantal karaktervolle elementen vallen hier onmiddellijk op, zoals bijvoorbeeld de authentieke tegelvloeren en de typische gewelfde plafonds, al dan niet met zichtbaar metselwerk. Indeling: - Gelijkvloers: inkom met zit- of ontvangstruimte met trap naar de verdieping, ruime lichtrijke woonruimte met grote ramen die de leefruimtes zo betrekken bij de binnkoer, aanpalende keuken met hoge gewelfde plafons, ook met zicht op en toegang tot de binnenkoer. Palend aan de keuken vindt men nog een ruime garage en een ruimte dienst doende als berging met CV. Van hieruit vertrekt een vaste trap naar de hoger gelegen zoldering op betonnen vloeren, met mogelijkheden voor uitbreiding. Deze ruimte is rechtstreeks bereikbaar via een hall die leidt naar de binnenkoer, zodat men hier al de ideale indeling zou kunnen vinden voor het inrichten van een B&B kamer, met voldoende privacy en goed toegankelijk - zonder dat men het privégedeelte dient te betreden. - 1ste verdieping: nachthal, drie degelijke slaapkamers, een vierde kleinere kamer en badkamer. -Buiten: ruime gezellige binnenkoer aansluitend op het woongedeelte, omgeven door stallingen. De gepaste inrichting zal deze binnenkoer met al zijn charmes kunnen omvormen tot een heerlijk terras , waar men zal kan genieten van de rust, zonder hinder of inkijk van buren of voorbijgangers. BIJGEBOUWEN De stalllingen in de vierkantshoeve zelf tellen een oppervlakte van 265 m², zolders inbegrepen. De achterliggende bijgebouwen samen meten een oppervlakte van nog eens 478 m². De staat van het merendeel van de bijgebouwen - deeluitmakend van de vierkansthoeve zelf - is zeer degelijk te noemen, dankzij de vakkundig en volledig vernieuwde daken, met uitzondering van het dak van een deel van de linkervleugel. De afwerking van deze daken - allen met onderdak - is van zeer degelijke kwaliteit - belangrijk voor wie deze gebouwen zou willen uitbreiden of herbestemmen als woonst of voor andere vergelijkbare functies, zoals kantoor, praktijkruimte,.. Indeling: poortgebouw met stallingen in de voorgevel, linkervleugel met afzonderlijke stallingen, achtervleugel met grote ruimtes en mooie zolderverdieping op betonvloer, poortgebouw naar de achterliggende weide, varkenstallen. Via het poortgebouw heeft men toegang tot de achtergelegen weide met daarop nog enkele ruime stallingen, die nog dienst kunnen doen voor het houden van dieren, opslag,.. EPC: 596 kWh/ml² pj - label F. Deze woonst is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht - - ### Wie aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het bekomen van een aantal noemenswaardige premies. Meer info via - ### - ### of tijdens een vrijblijvend bezoek. Dit mooie eigendom met tal van mogelijkheden kan interessant zijn voor - de (dieren)liefhebber die specifiek op zoek is naar een boerderij om verder af te werken als ruime gezinswoning met grote tuin en stallingen - wie op zoek is naar een ideale basis om in te richten als B&B, te danken aan onder meer al een zeer geschikte indeling met afzonderlijk toegankelijke en voldoende grote ruimtes, gelegen in een prachtige, geliefde en vaak bezochte regio - wie wil werken en wonen op hetzelfde adres, zoals uitbaters van vrije beroepen, zelfstandige activiteiten met nood aan opslag,.. Want to know more?

2055
contact
details
Email
Call
+32 89 41 49 34