Appartement à vendre - Brasschaat

48 résultats (1 - 20)
215 000 €

2930 Brasschaat

Appartement met 2 slpks op uitstekende locatie in Brasschaat Locatie: dit appartement is gelegen op de 2de verdieping in de Van Halmaelelei te Brasschaat. Het is centraal gelegen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Het appartement heeft een woonoppervlak van 111m². Indeling: het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte, keuken, bureau, twee slaapkamers en een badkamer. U bereikt het appartement via de trappenhal. Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van licht en ruimte met een rustige en centrale ligging. Het appartement is gelegen in een rustig en aangenaam gebouw. Bijzonderheden: - centrale ligging - groot appartement - 2 slpks - geïsoleerd dak En savoir plus ?

2 Chambre(s) 111 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
215 000 €

2930 Brasschaat

Appartement met 2 slpks op uitstekende locatie in Brasschaat Locatie: dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping in de Van Halmaelelei te Brasschaat. Het is centraal gelegen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Het appartement heeft een woonoppervlak van 111m². Indeling: het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte, keuken, bureau, twee slaapkamers en een badkamer. U bereikt het appartement via de trappenhal. Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van licht en ruimte met een rustige en centrale ligging. Het appartement is gelegen in een rustig en aangenaam gebouw. Bijzonderheden: - centrale ligging - garagebox (€20.000) - groot appartement - 2 slpks - geïsoleerd dak En savoir plus ?

2 Chambre(s) 111 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
195 000 €

2930 Brasschaat

Gelijkvloers appartement met 2 slpks op uitstekende locatie in Brasschaat Locatie: dit appartement is gelegen op het gelijkvloerse in de Van Halmaelelei te Brasschaat. Het is centraal gelegen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Het appartement heeft een woonoppervlak van 99m². Indeling: het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte, keuken, twee slaapkamers en een badkamer. U bereikt het appartement via de trappenhal. Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van licht en ruimte met een rustige en centrale ligging. Het appartement is gelegen in een rustig en aangenaam gebouw. Bijzonderheden: - centrale ligging - gelijkvloers appartement - 2 slpks - inpandige garage +€20.000 verplicht bij aan te kopen En savoir plus ?

2 Chambre(s) 99 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
259 000 €

2930 Brasschaat

Appartement met twee slaapkamers op toplocatie te Brasschaat Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van ruimte met een centrale ligging. Het appartement is gelegen in een rustig en aangenaam gebouw. Locatie: het appartement is gelegen op de 1ste verdieping in de Wipstraat te Brasschaat. Het is centraal gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, invalswegen, autostrades en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Het appartement heeft een woonoppervlak van 91m². Indeling: het appartement beschikt op de 1ste verdieping over een inkomhal, een ruime leefruimte, keuken en badkamer. Op de tweede verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een gasten toilet voorzien. Bijzonderheden: - top locatie - rustige straat - grote en open woonruimte En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
274 000 €

2930 Brasschaat

Het appartement is gelegen op een toplocatie. In een doodlopende straat en op wandelafstand van de golf van Brasschaat, winkels, openbaar vervoer, natuurdomein de Inslag etc. Kortom centraal doch zeer rustig gelegen! Beschrijving: Op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw bevindt zich dit instapklaar, tot in de puntjes verzorgd appartement. Het appartement verkeert in een onberispelijke staat van onderhoud en werd ingericht met degelijke, hoogwaardige materialen. Bij binnenkomst zal de natuurlijke lichtinval en het ruimtelijk gevoel u onmiddellijk verrassen. Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte met open keuken en riante raampartijen. De keuken is volledig geïnstalleerd met een granieten werkblad en goede toestellen. Achteraan bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers van ca. 14m² en 10m². Hier vindt u het ruime terras van ca. 12m² terug. Heerlijk genieten van de rust en de ochtendzon. Middenin het apart gastentoilet en de badkamer met prachtig lavabomeubel en ligbad. Om de badkamer op te frissen zouden de tegels geschilderd kunnen worden. Diverse: - Garagebox (met automatische poort) verplicht aan te kopen voor 25.000 euro - Gunstige EPC-score: 129 kWh/m² - Elektriciteit conform gekeurd - Geen asbest aanwezig - 2 airco's voorzien - Elektrische rolluiken - Geen gemeenschappelijke kosten - Geen lift En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
247 000 €

2930 Brasschaat

Appartement met 2 slaapkamers, garagebox en staanplaats te koop in Brasschaat Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een net gebouw op de Bredabaan 983 in Maria-ter-Heide. Ideaal gelegen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen etc. Het appartement beschikt over heel wat troeven waaronder een mooie bewoonbare oppervlakte, een garagebox én staanplaats. Het gebouw beschikt over een achteringang waardoor u de algemene inkomhal eveneens via de Wipstraat kan betreden. Het appartement wordt momenteel verhuurd aan een stabiele, correcte huurder. Ideaal voor eigen bewoning maar zeker dus ook als investering. Vraag ons naar de mogelijkheden. Indeling: We betreden het appartement via de inkomhal. De ruime leefruimte van ca. 32m² loopt door in een nette, vernieuwde keuken. Achteraan bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers van ca. 16m² en 11m² en een terrasje. Middenin de badkamer en een gastentoilet. Diverse: - Garagebox én staanplaats inbegrepen - Momenteel verhuurd - Elektriciteit conform - EPC: 313 kWh/m² - Geen lift En savoir plus ?

2 Chambre(s) 88 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
349 000 €

2930 Brasschaat

Dakappartement met 2 riante terrassen aan voor- en achterzijde Locatie: Het appartement is gelegen in een net gebouw op de Augustijnslei 201 te Brasschaat. Zeer gunstig en centraal gelegen in het dorp met tal van winkels, openbaar vervoer, horecagelegenheden etc. Indeling: Via de lift komen we tot de vierde verdieping. Het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte met aansluitend de nette keuken, de badkamer, 2 volwaardige slaapkamers aan de achterzijde van het appartement en een berging. Maar de grootste troef is ongetwijfeld het terras aan de voorzijde van ca. 48m² én het terras aan de achterzijde van ca. 36m². Geniet van de zon, van de schaduw, van de rust en van het uitzicht op welk moment dan ook. Omschrijving: Bent u op zoek naar een centraal gelegen appartement met riante terrassen, een garagebox en een lift? Zoek dan niet verder en vraag zeker een bezichtiging aan. We kijken er naar uit u rond te leiden in dit uniek appartement. Bijzonderheden: - Lift - Garagebox verplicht bij aan te kopen voor 20.000 euro - Lage gemeenschappelijke kosten En savoir plus ?

2 Chambre(s) 97 84 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
249 000 €

2930 Brasschaat

Prachtig appartement met twee slpks op toplocatie te Brasschaat Locatie dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping in de Prins Kavellei te Brasschaat. Het is centraal gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Het appartement heeft een woonoppervlak van 108m². Indeling: het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte, keuken, badkamer, twee slaapkamers en een terras. Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van licht en ruimte met een centrale ligging nabij het centrum van Brasschaat. Zeker een bezoekje waard. Bijzonderheden: - Toplocatie -Terras (ZW) - Vernieuwd dak (2021) - Dubbele inpandige garage (€25.000 per garage) En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
289 000 €

2930 Brasschaat

Gerenoveerd appartement met 2 slpks op uitstekende locatie in Mariaburg Locatie: dit appartement is gelegen op de tweede verdieping in de Sint Antoniuslei te Brasschaat. Het is centraal gelegen nabij scholen, winkels, horeca, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Het appartement heeft een woonoppervlak van 112m². Indeling: het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte met open keuken, gerenoveerde badkamer, drie slaapkamers, en een apart toilet. Omschrijving: dit gerenoveerde appartement combineert een gevoel van licht en ruimte met een centrale ligging. Het appartement is gelegen in een rustig en aangenaam gebouw. Het is volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort. Bijzonderheden: - top locatie - gebouw met weinig wooneenheden - gerenoveerd - 3 slaapkamers - EPC: 293 kWh/m² En savoir plus ?

3 Chambre(s) 112 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
259 000 €

2930 Brasschaat

Appartement met twee slaapkamers op toplocatie te Brasschaat Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van ruimte met een centrale ligging. Het appartement is gelegen in een rustig en aangenaam gebouw. Locatie: het appartement is gelegen op de 1ste verdieping in de Wipstraat te Brasschaat. Het is centraal gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, invalswegen, autostrades en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Het appartement heeft een woonoppervlak van 91m². Indeling: het appartement beschikt op de 1ste verdieping over een inkomhal, een ruime leefruimte, keuken en badkamer. Op de tweede verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een gasten toilet voorzien. Bijzonderheden: - top locatie - rustige straat - grote en open woonruimte En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
375 000 €

2930 Brasschaat

Ligging: Residentie Hemelrijck, midden in het centrum van Brasschaat Omschrijving: Deze residentie werd opgetrokken in hedendaagse architectuur waarbij het vroegere interbellum karakter wordt behouden ten einde een mooie samensmelting te creëren met het voorliggende plein. Het project is uiterst goed gelegen in de dorpskern van Brasschaat nabij verscheidene handelszaken, haltes van het openbaar vervoer en op wandelafstand van het park van Brasschaat. Appartement 0.1 is gelegen op het gelijkvloers. Dankzij de grote raampartijen en de gunstige oriëntatie kan men in alle ruimtes genieten van veel natuurlijk lichtinval. Het appartement werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en volgens de laatste bouwnormen. Het appartement is als volgt ingedeeld: ruime hal met apart gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken, aangrenzende berging, drie slaapkamers en een badkamer met verlaagd bad en inloopdouche. E-peil ≤ 50 Bijzonderheden: ·Kleinschalige mede-eigendom ·Centraal gelegen & wandelafstand van Park van Brasschaat ·Vloerverwarming over heel het appartement ·Individuele verwarming & ventilatiesysteem D ·Terras en groen achteraan De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv En savoir plus ?

3 Chambre(s) 130 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
375 000 €

2930 Brasschaat

Appartement met zicht op de golf te koop in Brasschaat Locatie: Dit appartement is gelegen op de Miksebaan in Brasschaat. Alle voorzieningen, scholen en winkels zijn direct bereikbaar. Beschrijving: Dit appartement met drie slaapkamers en prachtig uitzicht, staat te koop op de Miksebaan in Brasschaat. We betreden dit appartement op de tweede verdieping via de inkomhal.Deze biedt toegang tot een zeer ruime leefruimte. De keuken is volledig geïnstalleerd. Bovendien biedt de nachthal je toegang tot de 3 slaapkamers.De badkamer is zeer comfortabel en beschikt over een bad, douche, lavabo en toilet. Als ook is er een garagebox en staanplaats aanwezig, deze is verplicht mee aan te kopen voor € 50.000. De grootste troef van dit prachtige appartement is het terras dat zuidoost gericht is. Bijzonderheden: - EPC 201kWh/m² - Drie slaapkamers - Terras met zicht op de golf van Brasschaat - Staanplaats verplicht bij aan te kopen €20.000 - Optie: garagebox aan te kopen €30.000 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 120 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 29 223
995 000 €

2930 Brasschaat

Luxe penthouse (315 m²) centrum Brasschaat Omschrijving: de penthouse combineert een warme uitstraling met een zee van licht en ruimte door de grote raampartijen. De grote leefruimte, de hoog afgewerkte materialen en een ruim terras met panoramisch uitzicht dragen bij tot een luxueus gevoel en het nodige comfort. Ligging: de penthouse bevindt zich in het centrum van Brasschaat, nabij de kerk, winkels, scholen, restaurants en zorgcentra. Indeling: een ruime inkomhal leidt ons naar een open leefruimte van 100 m² met grote raampartijen. Een groot dakterras over de volledige breedte van de woonruimte geeft een panoramisch uitzicht over Brasschaat. De slaapkamer heeft een dressing en een ensuite badkamer (inloopdouche, dubbele wastafel en toilet). Aansluitend is een ruime bureauruimte voorzien die als een tweede slaapkamer kan ingericht worden. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en heeft een kookeiland. Er is ook een grote zolderruimte en een tweede terras. De autostaanplaats is in de prijs inbegrepen. Een afgesloten dubbele garagebox is te verkrijgen aan meerprijs van 45.000 EURO. Bijzonderheden: - Mogelijkheid tot 2 à 3 slaapkamers - Airco - Vloerverwarming - Nieuw dak - Nieuw alarmsysteem - Twee terrassen, waarvan één van 40m² - EPC: 198kWh/m² jaar En savoir plus ?

2 Chambre(s) 315 40 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 29 223
319 000 €

2930 Brasschaat

Zonnige service flat met 2 slaapkamers in een groene omgeving te Brasschaat Locatie: service flat gelegen op de 3de verdieping in Prins Kavelhof. Het is centraal gelegen in een groene omgeving, vlakbij winkels en het centrum van Brasschaat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 75m². Indeling: deze service flat beschikt over een inkomhal, een ruime lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen en zeer recente combi-oven en koelkast, twee slaapkamers. Verder is er nog een terras met uitkijk op het groen. Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van licht en ruimte met een rustige en centrale ligging. De service flat is gelegen in het domein Prins kavelhof. Er zijn 191 assistentie woningen opgericht in 2017 en verdeeld over 12 gebouwen. Elke unit is voorzien om zelfstandig te blijven wonen, maar is tevens ingericht naar uw persoonlijke noden (rolstoelvriendelijk ingericht). Bovendien is er ook dagelijks woon-assistentie aanwezig waarvoor u een dagforfait betaalt. Het ziekenhuis AZ Klina is op een boogscheut en u kan op het domein rond kuieren of deelnemen aan activiteiten met de andere bewoners. Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van kwalitatieve inbouwkasten. Bovenop de aankoopprijs komen nog de assistentiekosten. Bekijk onze website voor meer informatie. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
375 000 €

2930 Brasschaat

Ruim duplex appartement (164 m²) met 3 slaapkamers en terras (30 m²) in Brasschaat. Je komt binnen in de privatieve inkomhal, die voorzien is van een berging en ingemaakte kasten. Via de trap bereik je de hal op de eerste etage, waar een apart gastentoilet en kleine berging te vinden zijn. De rest van deze etage bestaat uit de riante leefruimte met halfopen keuken. Achteraan heb je toegang tot het west georiënteerde terras. Op de bovenste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan er twee voorzien zijn van een ingemaakte kastenwand. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wc en dubbele wastafel. Asbestveilig appartement en elektriciteit is conform AREI. Het pand is gelegen in het dorpscentrum met tal van winkels en gezellige drank- en eetgelegenheden op wandelafstand. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd in de nabije omgeving en met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de snelweg en andere verbindingswegen. Mogelijkheid tot het huren van een ondergrondse staanplaats over het gebouw aan 85€ per maand. EXTRA: Is het uw eerste en enige aankoop? Dan dient u slechts 3% verkooprechten te betalen. Lees hier meer over. Voor meer informatie of een gratis waardebepaling van uw vastgoed kan u een aanvraag invullen op onze website of even bellen op het nr. ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 164 30 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 345 88 99
350 000 €

2930 Brasschaat

Dit prachtige appartement op een absolute toplocatie, verwelkomt u met zijn hedendaagse stijl en uitstekende afwerking. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. De lichtrijke woonkamer op visgraadparket (ca. 23m²) sluit mooi aan bij de open keuken. De volledig ingerichte open keuken (13m²) is een droom voor elke kookliefhebber, met hoogwaardige toestellen, voldoende kastruimte en een elegant ontwerp. Er bevinden zich twee comfortabele slaapkamers (ca. 15m²-11m²), waarbij de kleinste slaapkamer toegang geeft tot het terras (ca.12m²). De moderne badkamer (5m²) is voorzien van een inloopdouche, lavabo met spiegel en badkamermeubel. Aansluiting wasmachine is voorzien. Dankzij de recente renovatie is dit appartement volledig instapklaar. Bovendien is de ligging op de Donksesteenweg uiterst gunstig, met nabijheid van winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Het appartement beschikt ook over een garagebox 30 000euro achter het gebouw, alsook voldoende parkeergelegenheden zijn voorzien. Mogelijkheid tot aankoop van de tuin op de gelijkvloerse verdieping. Mis deze kans niet om te wonen in dit prachtige en comfortabele appartement. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 87 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 53 33

2930 Brasschaat

272 000 € - 459 000 €

Hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject in het centrum van Brasschaat. Dit instapklare project bestaat uit 10 ruime 2 en 3 slaapkamer-appartementen. En savoir plus ?

2 - 3 Chambre(s) 63 - 150 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 555 41 11
Appartement à vendre Brasschaat (RBK85222)
399 000 €

2930 Brasschaat

Résidences PHOENIX : Interbellum à Mariaburg. Sur la Kapelsesteenweg à Brasschaat, la Residentie Phoenix s'élève. Un projet conçu par les architectes Orens - Van Grimbergen dans lequel quatre appartements de luxe ont été réalisés. Avantages : efficacité énergétique -Carport en option (à l'arrière du terrain) -Cellar storage including -Equipé d'un ascenseur (sous-sol - premier étage) -Visitor parking Layout : Spacieux hall d'entrée avec toilettes pour invités et accès à l'espace de vie spacieux avec vue sur le jardin, à la terrasse de vie. La cuisine ouverte avec îlot est équipée de finitions de haute qualité et de tous les appareils électroménagers. Avant 2 chambres, salle de bain avec double lavabo, douche à l'italienne, WC. Buanderie avec connexion pour lave-linge et sèche-linge. Environnement : La Résidence Phoenix est entourée de nombreux atouts. À deux pas de la Résidence Phoenix, vous pouvez profiter d'un des nombreux parcs de la région comme Hof De Bist ou Veltwijck Park, chacun avec ses beaux châteaux classiques. Pour des promenades plus longues en pleine nature, il faut absolument visiter la réserve naturelle Oude Landen, une zone naturelle protégée de 100 hectares. En passant par les beaux quartiers résidentiels situés juste derrière la Residentie Phoenix, les bois de Bruxelles et le domaine de Kattekensberg sont également accessibles à pied. Les sportifs adoreront faire leur jogging dans les zones résidentielles verdoyantes environnantes. Le tennis est également possible au Witte Duivels TC et au Park Tennis Club, qui se trouvent juste à côté de l'école en plein air Sint-Ludgardis. En voiture, grâce à l'accès proche à l'autoroute E19 ou A12, toutes les destinations sont facilement accessibles. Les transports en commun sont également très présents, avec notamment un arrêt de bus à 50 mètres. Via la gare d'Ekeren (1,5 km) ou de Mariaburg (1 km), Anvers Central est à seulement 13 minutes en train. Outre la facilité d'accès, vous pouvez également profiter des nombreux magasins et restaurants situés dans les environs immédiats. Le quartier est donc le cadre idéal pour ce magnifique projet. Vous souhaitez venir voir cet appartement ? N'hésitez pas à nous contacter à l'adresse ### ou au ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 120 14 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 646 66 55
Appartement à vendre Brasschaat (RBK59165)
599 000 €

2930 Brasschaat

IN OPTIE !!! weeral een succesvolle verkoop door HANS IMMO , bel ons voor uw gratis schatting ### Riant appartement (190 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en terras (20 m²) in Brasschaat. Het pand is gelegen op een boogscheut van het dorpscentrum. Dankzij de centrale ligging is het vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn meerdere scholen in de nabije omgeving gesitueerd en ook is er een ruim aanbod aan winkels en supermarkten in de buurt. Het hoekappartement bevindt zich op de tweede verdieping van een residentieel gebouw van 3 hoog, waarvan het dak in goede staat verkeert. Het is gelegen op een groen domein met gemeenschappelijke tuin, waardoor het hier rustig vertoeven is en je geniet van een gunstig zicht op het groen. De vaste kosten bedragen €350/maand voor onderhoud van de tuin en de gemeenschappelijke delen. Met een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 190 m² staat er een zee van ruimte ter beschikking. Vanuit de riante woonkamer (60 m²) geniet je van een gunstig zicht op de gemeenschappelijke tuin met vijver. Via een schuifdeur heb je van hieruit toegang tot het zuid-georiënteerde terras (20 m²). De aparte leefkeuken is uitgerust met alle hedendaags comfort en grenst aan een berging/wasplaats, die je ook vanuit de gemeenschappelijke hal kan bereiken. De masterbedroom heeft een oppervlakte van maar liefst .. m² en beschikt over een dressing en badkamer (14 m²), die voorzien is van een ligbad, douchecabine, wc en dubbele lavabo. De overige 2 slaapkamers zijn 17 m² en 17 m² groot en hiertussen bevindt zich een gedeelde douchekamer. Verder zijn er in de inkomhal nog een vestiairekast en apart gastentoilet aanwezig. Tot slot beschikt het appartement nog over een privatieve kelderberging en ondergrondse garagebox, die mee inbegrepen zijn in de aankoopprijs. Bewoonbare opp. 190 m² ref.: bruto vloeropp. Volgens plan. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 190 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
Appartement à vendre Brasschaat (RBK57494)
299 000 €

2930 Brasschaat

Het uitgangspunt van het project Live Green is een aangename en stijlvolle levensstijl bieden in een rustige en residentiële wijk - nabij het golfterrein en centrum Brasschaat - dat focust op kwalitatief en energiezuinig wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Dit project omvat 15 moderne app met een elegante en eigentijdse afwerking. Achteraan werd een carportcomplex voorzien met 25 plaatsen en een fietsenberging. Een app op de 1e of 2e verdieping is voorzien van een inkomhal met berging, ruime leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, moderne badkamer en gastentoilet met handenwasser. Met een EPC A blinkt het project uit in energiezuinigheid. In de kwalitatieve alu ramen zit HR-glas. Verwarmen doet u met CV op gas, met een zuinige condensatieketel en er is een ventilatiesysteem C. En de zonnepanelen zorgen voor een forse besparing in uw portemonnee. Elek conform. Alle meters zijn apart - zo betaalt u alleen wat u verbruikt. De Tomermaat 48 is een BEN-woning, wat inhoudt dat uw energieverbruik bijzonder laag ligt - impliceert mogelijke vermindering OV. Reeds voor 93% uitverkocht! Nog beschikbaar: De Tomermaat 48 V1: €299.000,00. De uitgebreide beschrijving vindt u op ### en voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via ### of ### . Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 344 88 88

Appartement à vendre à Brasschaat
Brasschaat est également un lieu de choix pour l'achat d'appartements, avec 66 options actuellement disponibles sur le marché. Les appartements ici offrent un excellent compromis entre la vie urbaine et les espaces verts luxuriants typiques de la région. Avec une population diversifiée et une forte proportion de résidents belges (90.6%), la commune offre un milieu de vie cosmopolite mais paisible.

Les prix des appartements à vendre varient entre 149,000€ pour les options les plus économiques et jusqu'à 1,414,000€ pour des appartements haut de gamme, offrant une variété de choix qui conviendra à différents budgets et préférences. Chaque appartement bénéficie d'une construction et d'une conception réfléchies, avec une moyenne générale de bâtiments construits autour de 1967, garantissant à la fois caractère et modernité selon les rénovations effectuées.

Brasschaat n'est pas seulement idéal pour l'achat d'appartements en raison de ses propriétés attrayantes, mais aussi grâce à ses infrastructures complètes. Avec plusieurs établissements scolaires, des options de shopping variées, et une mobilité facilitée par d'excellentes connexions routières et des services de bus efficaces, les résidents jouissent d'un cadre de vie pratique et agréable. Ainsi, investir dans un appartement à Brasschaat signifie choisir un style de vie équilibré et enrichissant.

Tout voir Réduire