Appartement à vendre - Dessel

6 résultats (1 - 6)

2480 Dessel

335 000 € - 353 000 €

Hartelijk welkom tijdens Nieuwbouwzondag 28/4 - 10 tot 12 u Reeds 40 % verkocht! Gunstig gelegen nieuwbouwproject, bestaande uit 2 x 5 moderne en luxueus afgewerkte appartementen in een doodlopende nieuwe verkaveling te Dessel. In de doodlopende en kindvriendelijke straat Gietesbos te Dessel vinden we 2 knappe en tijdloze blokjes van telkens 5 appartementen met elk een bewoonbare oppervlakte van ± 104 tem 138m², en mooie ruime zongerichte terrassen van 12 m². Deze knappe woningen worden gebouwd volgens de huidige normen en voldoen hierdoor aan een E-Peil 30. Dit wordt makkelijk behaald door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D systeem, alu profielen enz. Afwerking naar eigen keuze zal gebeuren conform ruime budgetten voor keukens, sanitair en vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het creëren u uw eigen "thuis"! Men heeft wel de verplichting tot het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats en berging. Bovengronds zal eveneens een fietsenstalling en afvalberging voorzien worden voor het gemak van de bewoners. Er wordt verkocht onder de Wet Breyne waardoor u een 100 % voltooiingswaarborg geniet. Prijzen vanaf 335.000 euro (excl aankoopkosten) Voor meer informatie of een afspraak om de plannen, het lastenboek en de prijslijst incl aankoopkosten te bekijken contacteer ons via ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 104 - 111 5 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 70 73 23
Rez-De-Chaussée à vendre Dessel (RBK02390)
250 000 €

2480 Dessel

Dit ruim appartement op de benedenverdieping in Dessel is ideaal voor wie op zoek is naar comfortabel en gelijkvloers wonen. Met een bewoonbare oppervlakte van 90 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een doorsnee gezin of koppel. We betreden het appartement via de inkomhal met ruimte voor vestiaire kast. Vervolgens komen we in de leefruimte met hier aansluiten de uitgeruste keuken. Zowel de keuken als de leefruimte worden verwend met aangenaam veel lichtinval. De ruime badkamer is uitgerust met een douche-bad combinatie, enkele wastafel in meubel en een handdoekradiator. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin met kinderen of voor wie graag een extra kamer heeft voor bijvoorbeeld een thuiskantoor of logeerkamer. Extra bergruimte en plaats voor een wasmachine en droogkast vinden we in de berging welke tevens dienst doet als technische ruimte. Deze ruimte biedt toegang naar het ruime terras van ca. 30 m² dat deels overdekt en deel open is. Hierdoor kan je op het terras zowel volop genieten van een heerlijke zomerse dag als gedurende een nattere periode. Tot slot is het appartement voorzien van een lift, waardoor ook de kelder toegankelijk is voor mensen die minder mobiel zijn. In deze kelder vinden we een parkeerplaats en kelderberging inbegrepen in de prijs! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 75 67 56
Appartement à vendre Dessel (RBJ37035)

Hartelijk welkom tijdens Nieuwbouwzondag 28/4 - 10 tot 12 u Gunstig gelegen en ruim gelijkvloersappartement met 2 slpks en tof terras. In het doodlopende en kindvriendelijke Gietesbos vinden we 2 knappe blokjes van telkens 5 appartementen met een bewoonbare opp. van ± 104 tem 138m², en mooie ruime zongerichte terrassen van 12 m². Deze woningen worden gebouwd volgens de huidige normen en voldoen hierdoor aan een E-Peil 30. Dit wordt makkelijk behaald door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D systeem, alu profielen enz. App A 0.2 is een 2 slpk app op het gelijkvloers en bestaat uit een inkomhal, vestiaireruimte, gastentoilet, ruime en lichte leefruimte met aparte keukenhoek en aansluitende berging, verder twee slaapkamers en een badkamer. Aansluitend aan de leefruimte en keuken treft men het overdekte terras van 12 m² op het westen. Afwerking naar eigen keuze zal gebeuren conform ruime budgetten voor keukens, sanitair en vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het creëren u uw eigen "thuis"! Men heeft wel de verplichting tot het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats en berging. Bovengronds zal eveneens een fietsenstalling en afvalberging voorzien worden voor het gemak van de bewoners. Er wordt verkocht onder de Wet Breyne waardoor u een 100 % voltooiingswaarborg geniet. Voor meer info of een afspraak om de plannen, lastenboek en de prijslijst incl aankoopkosten contacteer ons via ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 104 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 70 73 23
Appartement à vendre Dessel (RBI49828)
335 000 €

2480 Dessel

Gunstig gelegen nieuwbouwproject, bestaande uit 2 x 5 moderne en luxueus afgewerkte appartementen in een doodlopende nieuwe verkaveling te Dessel. In de doodlopende en kindvriendelijke straat Gietesbos te Dessel vinden we 2 knappe en tijdloze blokjes van telkens 5 appartementen met elk een bewoonbare oppervlakte van ± 104 tem 138m², en mooie ruime zongerichte terrassen van 12 m². Deze knappe woningen worden gebouwd volgens de huidige normen en voldoen hierdoor aan een E-Peil 30. Dit wordt makkelijk behaald door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D systeem, alu profielen enz. App A 0.2 is een gelijkvloersappartement en bestaat uit een inkomhal, vestiaireruimte, gastentoilet, ruime en lichte leefruimte met aparte keukenhoek en aansluitende berging, verder twee slaapkamers en een badkamer. Aansluitend aan de leefruimte en keuken treft men het overdekte terras van 12 m² op het westen. Afwerking naar eigen keuze zal gebeuren conform ruime budgetten voor keukens, sanitair en vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het creëren u uw eigen "thuis"! Men heeft wel de verplichting tot het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats en berging. Bovengronds zal eveneens een fietsenstalling en afvalberging voorzien worden voor het gemak van de bewoners. En savoir plus ?

2 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 70 73 23
Appartement à vendre Dessel (RBI49827)
339 000 €

2480 Dessel

Gunstig gelegen nieuwbouwproject, bestaande uit 2 x 5 moderne en luxueus afgewerkte appartementen in een doodlopende nieuwe verkaveling te Dessel. In de doodlopende en kindvriendelijke straat Gietesbos te Dessel vinden we 2 knappe en tijdloze blokjes van telkens 5 appartementen met elk een bewoonbare oppervlakte van ± 104 tem 138m², en mooie ruime zongerichte terrassen van 12 m². Deze knappe woningen worden gebouwd volgens de huidige normen en voldoen hierdoor aan een E-Peil 30. Dit wordt makkelijk behaald door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D systeem, alu profielen enz. App A 0.1 is een gelijkvloersappartement en bestaat uit een inkomhal, vestiaireruimte, gastentoilet, ruime en lichte leefruimte met aparte keukenhoek en aansluitende berging, verder twee slaapkamers en een badkamer met mogelijkheid voor 2de toilet. Aansluitend aan de leefruimte en keuken treft men het overdekte terras van 12 m² op het zuidwesten. Afwerking naar eigen keuze zal gebeuren conform ruime budgetten voor keukens, sanitair en vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het creëren u uw eigen "thuis"! Men heeft wel de verplichting tot het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats en berging. Bovengronds zal eveneens een fietsenstalling en afvalberging voorzien worden voor het gemak van de bewoners. Er wordt verkocht onder de Wet Breyne waardoor u een 100 % voltooiingswaarborg geniet. Prijzen vanaf 335.000 euro (excl aankoopkosten) Voor meer informatie of een afspraak om de plannen, het lastenboek en de prijslijst incl aankoopkosten te bekijken contacteer ons via ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 70 73 23
Appartement à vendre Dessel (RBG65726)
219 000 €

2480 Dessel

Dit zeer ruime appartement op het 1ste verdiep bezit enorm veel lichtinval en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst ongeveer 190 m². Recentelijk is ook de elektriciteit vernieuwd en volledig conform bevonden ! Verder is dit appartement zeer gunstig gelegen op een boogscheut van Dessel centrum en nabij tal van verbindingswegen richting Mol, Geel, Retie, Lommel en Nederland. Zo is de Nederlandse grens slechts verwijderd op 12 min rijden. Buiten dat dit ruime appartement 4 slaapkamers bevat, is er ook een ruime leefruimte van ongeveer 40 m² aan de zuid kant, zo is er altijd rijkelijk veel lichtinval aanwezig, ook de keuken bevindt zich aan de zuid kant met zicht op terras en tuin. De keuken is uitgerust met allemaal nieuwe keukenkasten, toestellen grotendeels nog zelf te voorzien. Bij dit appartement hoort een volledig zuid-gerichte terras en tuin van ongeveer 135 m² groot. Zo ook zijn er aan het appartement minimaal 2 parkeerplaatsen voorzien en zijn er voldoende parkeerplaatsen in de straat. Kortom een appartement met veel potentieel dat zeker een bezoekje waard is ! Voor verdere informatie kan U steeds terecht op ons kantoor. ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 190 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 82 15 15

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Dessel (2480).

229 000 €

2400 Mol

Appartement entièrement rénové avec 2 chambres situé à distance de marche du centre de Mol. ATOUT: EPC B économe en énergie L’installation électrique est conforme Entièrement rénové avec des matériaux de qualité (parfait état) Prêt à emménager après l’acte Beaucoup de lumière Cuisine équipée entièrement neuve Beaucoup d’espace de rangement, y compris au sous-sol Terrasse Jardin commun Parking gratuit autour de l’immeuble Emplacement sublime, proche de la gare et du centre commercial animé Disponible immédiatement après l’acte CLASSIFICATION: Hall, WC, séjour, cuisine, débarras, chambre 1, chambre 2, salle de bains, terrasse 3ème étage, ascenseur disponible Vous êtes curieux de savoir ce que cet appartement a à offrir ? Alors prenez rendez-vous pour une visite sur place ! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 80 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 42 05 60
249 000 €

2400 Mol

Instapklaar appartement met 3 slaapkamers, terras en garage. Ligging: Aan de Corbiestraat in Mol vinden we dit instapklaar appartement te koop. Het appartement is gelegen in het centrum, vlakbij het station. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Beschrijving: Dit instapklaar appartement te koop is gelegen op de 2de verdieping van een goed onderhouden gebouw in de Corbiestraat te Mol. We betreden het appartement via de inkomhal, die de toegang verleent tot alle andere ruimtes. Zo komen we in de lichtrijke leef- en eetruimte. Via de leefruimte krijg je toegang tot de keuken die geïnstalleerd is met een elektrische kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser en combi oven. Aansluitend is een 1ste berging en heeft men toegang tot het terras (10m²) via de leefruimte. Verder bevinden zich nog 3 slaapkamers (14m², 8m² & 8m²) en de badkamer die voorzien is van een enkele lavabo, bad en douche. Tot slot is er in het appartement nog een 2de berging en een apart gastentoilet. Op niveau 0 vinden we nog een garage verplicht bij aan te kopen aan 25.000 €. Bijzonderheden: - Instapklaar - Garage - Dubbele beglazing - Zeer gunstige EPC - EPC score B 165 kWh/m² jaar - Bewoonbare opp. 107m² cfr EPC - G & P score B En savoir plus ?

3 Chambre(s) 107 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Mol (RBK03292)
283 000 €

2400 Mol

Dit instapklaar appartement op de 2 de verdieping (lift aanwezig) met 2 slaapkamers en prachtig terras is uitstekend gelegen pal in het centrum van Mol, op wandelafstand van alle faciliteiten (winkels, station, Rondplein, horeca, ...). Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt u terecht in de open lichtrijke woonkamer, deze is opgedeeld in een zithoek, eethoek en een open keuken. De keuken is afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorzien van koelkast, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, dubbel spoeltafel, oven en voldoende opbergruimte. Het grote raam in de keuken geeft rechtstreeks toegang tot het prachtig overdekt terras, hier kan je ten allen tijden genieten van de privacy genieten. De nachthal geeft toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en een ruime berging. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van douche, groot ligbad en wastafel in meubel. Als extra troef is er in de kelder nog een ruime (dubbele) staanplaats en kelderberging aanwezig, deze is verplicht bij te kopen aan € 15.000,00 Bijzonderheden: - voorzien van raamdecoratie en airco - afgewerkt met kwalitatieve materialen - prachtige locatie in Mol - centrum En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 75 67 56
Duplex à vendre Mol (RBJ85036)
299 000 €

2400 Mol

Dit duplexappartement, met een oppervlakte van (160m²), is gelegen op de bovenste verdieping, biedt het een oase van rust en comfort in het bruisende centrum van Mol. Met een prachtig terras van (30m²), waar de zonnestralen u verwelkomen in een oase van rust en privacy. Wat onmiddelijk opvalt aan deze duplex is de zeer ruime woonkamer (70,22m²), deze is voorzien van parket die warmte en elegantie uitstraalt. Deze ruimte is slim opgedeeld in een gezellige eetkamer en een comfortabele zithoek. De aparte keuken, onlangs vernieuwd en voorzien van alle moderne toestellen, biedt een inspirerende ruimte voor culinaire creativiteit. Het groot schuifraam verbindt de leefruimte naadloos met het riante terras, dat beschikt over een zonneluifel. Op de verdieping geeft de nachthal toegang tot de 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is volledig betegeld en voorzien ligbad, douche, badkamermeubel met dubbele wastafel en voldoende opbergruimte. Als extra troef is er in de kelder nog een privatieve berging en garage aanwezig, deze is verplicht aan te kopen voor € 25.000,00. Dit voorjaar zijn al werken gepland om de volledige gevel opnieuw te isoleren en te voorzien van een nieuwe crepi eindlaag. Deze gevelrenovatie is reeds volstort, waardoor toekomstige bewoners kunnen genieten van een woning die niet alleen prachtig is van binnen, maar ook een vernieuwde esthetiek aan de buitenkant biedt. Bijzonderheden: - zeer goed onderhouden - afgewerkt met kwalitatieve materialen - prachtig terras in het centrum van Mol! - airco aanwezig En savoir plus ?

2 Chambre(s) 160
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 75 67 56
Appartement à vendre Mol (RBK01566)
220 000 €

2400 Mol

Gezellig 2-slaapkamer appartement, gelegen in hartje Mol. Ligging: Gelegen in het centrum van Mol met verschillende faciliteiten op wandelafstand zoals scholen, winkels, openbaar vervoer... Indeling: Inkomhal, bergruimte, woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, terras. Omschrijving: U betreedt het appartement op de tweede verdieping via de trap en komen hierna uit in de inkomhal met vestiaire ruimte, die tevens meteen toegang verleent tot de berging met aansluiting voor wasmachine- en droogkast. De leefruimte beschikt over natuurlijk lichtinval en geeft toegang tot de nieuwe keuken. Deze beschikt over volgende toestellen: een ijskast met vriesgedeelte, gasvuur, dampkap, vaatwasmachine en een enkele spoelbak. In de badkamer treft men een douchecabine, toilet en een enkele lavabo met spiegel- en opbergkasten. Het appartement heeft 2 slaapkamers waarvan de grootste toegang verleent tot het Noordwest georiënteerd terras. De straat biedt voldoende parkeergelegenheid alsook is het appartement voorzien van een fietsenberging. Momenteel is het appartement verhuurd. De overige 2 appartementen in het gebouw staan ook te koop. Bijzonderheden: - Gemeenschappelijke kost: € 45,00 - EPC: 205 kWh/m²/jaar - Bewoonbare opp: 109 m² cfr. EPC. - Instapklaar - Nieuwe keuken - Geen lift, noch garage En savoir plus ?

2 Chambre(s) 109 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Mol (RBK01565)
220 000 €

2400 Mol

Gezellig 2-slaapkamer appartement met terras, gelegen in hartje Mol. Ligging: Gelegen in het centrum van Mol, in vlotte verbinding met verschillende faciliteiten zoals scholen, winkels, openbaar vervoer... Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, berging en terras. Omschrijving: Via de trap betreedt u het appartement op het eerste verdiep. De inkomhal met vestiaire ruimte verleent toegang tot de berging met aansluiting voor wasmachine- en droogkast.De leefruimte beschikt over natuurlijk lichtinval en geeft een ruimtelijk gevoel. Aansluitend vindt men de keuken, deze is voorzien van volgende toestellen: een ijskast met vriesgedeelte, gasvuur, dampkap en een enkele spoelbak. In de badkamer treft met een nieuwe ruime douchecabine, een toilet en een enkele lavabo met spiegel- en opbergkasten. Het appartement heeft 2 slaapkamers waarvan één toegang verleent tot het ruime Noordwest georiënteerd terras. Aangenaam vertoeven hier zo! De straat biedt voldoende parkeergelegenheid alsook is het appartement voorzien van een fietsberging. Momenteel is het appartement verhuurd. De overige 2 appartementen in het gebouw staan ook te koop. Bijzonderheden: - Bruikbare vloeroppervlakte: 102m² cfr. EPC - Gemeenschappelijke kost: € 45,00 - EPC B 138 kWh/m²/jaar - Geen lift, noch garage En savoir plus ?

2 Chambre(s) 102 14 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Mol (RBK01564)
225 000 €

2400 Mol

Ruim appartement, gelegen in hartje Mol. Ligging: Gelegen in het centrum van Mol met verschillende faciliteiten op wandelafstand zoals scholen, winkels, openbaar vervoer... Indeling: Inkomhal, bergruimte, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, terras/tuin Omschrijving: U betreedt het gelijkvloers appartement via de inkomhal. Hierna mondt men uit in de ruime leefruimte. De leefruimte geeft toegang tot de keuken. Deze beschikt over volgende toestellen: een kookvuur, dampkap, oven en een enkele spoelbak. Via de keuken kan men de berging bereiken met aansluiting voor wasmachine- en droogkast. Deze ruimte kan ook benut worden als 2de slaapkamer. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een douche en een enkele lavabo met spiegel- en opbergkasten. Verder beschikt het appartement over een gezellige tuin/terras. De straat biedt voldoende parkeergelegenheid alsook is het appartement voorzien van een fietsenberging. Momenteel is het appartement verhuurd. De overige 2 appartementen in het gebouw staan ook te koop. Bijzonderheden: - Gemeenschappelijke kost: € 45,00 - EPC D 329kWh/m²/jaar - Bewoonbare opp: 127 m² cfr. EPC. - Onderhoudsvriendelijke vloer - Geen lift, noch garage En savoir plus ?

2 Chambre(s) 122 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Penthouse à vendre Mol (RBK00974)
289 000 €

2400 Mol

Het betreft een kleinschalig project van 1 ruime commerciële ruimte en 3 appartementen. De appartementen variëren tussen de 80 - 114m² voorzien van 2 slaapkamers en zonne terrassen. Ze worden hoogwaardig afgewerkt en volledig opgeschilderd, instap klaar bij oplevering. Verder zullen ze voldoen aan de laatste nieuwe normen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Geen lift aanwezig dus zeer lage gemeenschappelijke kosten. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten 3 of 12% of btw-stelsel (6% of 21%) Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse D En savoir plus ?

2 Chambre(s) 81 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Mol (RBK00973)
309 000 €

2400 Mol

Het betreft een kleinschalig project van 1 ruime commerciële ruimte en 3 appartementen. De appartementen variëren tussen de 80 - 114m² voorzien van 2 slaapkamers en zonne terrassen. Ze worden hoogwaardig afgewerkt en volledig opgeschilderd, instap klaar bij oplevering. Verder zullen ze voldoen aan de laatste nieuwe normen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Geen lift aanwezig dus zeer lage gemeenschappelijke kosten. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten 3 of 12% of btw-stelsel (6% of 21%) Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse D En savoir plus ?

2 Chambre(s) 101 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Rez-De-Chaussée à vendre Mol (RBK00972)
310 000 €

2400 Mol

Deze prachtige residentie bestaat uit een gelijkvloers appartementen met zon overgote tuin met tuinberging en fietsenstalling, een inpandige garage en 2 slaapkamers. Het 2de appartement bevindt zicht op het 1ste verdiep bereikbaar met een vaste trap terras bovenaan, 3 slaapkamers, onderaan kan u een privatieve tuin terugvinden met tuinberging. Verder is er ook nog een fietsenstalling en garage voorzien. E-peil < 20 door gebruik te maken van lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem C+. Contacteer ons voor een bezoek via ### Verkoop geschiedt onder BTW op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse onbekend En savoir plus ?

2 Chambre(s) 115 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Appartement à vendre Mol (RBJ99521)
220 000 €

2400 Mol

Dit instapklaar appartement met 2 slaapkamers en ruim terras (zuid - west georiënteerd) is gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten. Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de gezellige leefruimte welke opgedeeld is in een zit- en eethoek. Dankzij de grote raampartijen geniet u hier aangenaam veel lichtinval. De aparte keuken is uitgerust met moderne apparatuur, zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en dubbele wastafel, evenals voldoende opbergruimte en plaats voor een ontbijttafel. Daarnaast is er een handige berging naast de keuken. De nachthal geeft toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en het apart toilet. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van ligbad, dubbele wastafel en de voorziening van wasmachine en droogkast. Vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot het ruime en zonnige terras, waar u in alle rust van de zon kunt genieten. In de kelder is er een dubbele autostaanplaats aanwezig, deze is in de prijs inbegrepen. stedenbouwkundige informatie - in aanvraag. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 92
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 75 67 56
Appartement à vendre Mol (RBJ58888)
289 000 €

2400 Mol

Ruim en aangenaam appartement met prachtig terras van 25m², Indeling: gezellige living, open luxe-keuken, toilet, grote badkamer met douche en ligbad, 2 slaapkamers, 1 met ingemaakte kasten. Achteraan een car-port. In de living airco en automatische zonwering, elektrische luifel op terras, terras met mooie degelijke ballustrade, tuinhuisje. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 100 25 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 96 09 80
Rez-De-Chaussée à vendre Mol (RBJ97180)
322 000 €

2400 Mol

In het hart van Mol Millegem bevindt zich dit gezellige, gelijkvloers appartement met tuin en drie slaapkamers. Via de inkomhal, met vestiaireruimte en gastentoilet, kom je in de woonkamer op parket, waar je meteen wordt verwelkomd door een prachtig uitzicht op de tuin. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de woonkamer een lichte en uitnodigende sfeer heeft. Grenzend aan de woonkamer vind je de open keuken, welke uitgerust is met een koelkast, diepvriezer, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, microgolfoven, koelkast en voldoende opbergruimte. Vanuit de woonkamer kan je verder gaan naar de nachthal, waar je toegang hebt tot de kelder, de drie slaapkamers (waarvan 2 met inbouwkasten) en de deels betegelde badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een extra toilet. Buiten heb je een grote tuin met 2 verharde terrassen welke een mooie zonoriëntatie en voldoende privacy bieden. Daarnaast beschikt het appartement over een carport, waar je je auto veilig kan parkeren. Achteraan in de tuin kan je nog gebruik maken van het ruime tuinhuis. Kortom, dit appartement is een ideale plek om te wonen, met zijn drie slaapkamers, grote badkamer en prachtige tuin, is dit de perfecte plek om je thuis te voelen. -- stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag -- En savoir plus ?

3 Chambre(s) 126 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 75 67 56
Appartement à vendre Mol (RBJ96889)
695 000 €

2400 Mol

Dit unieke handelspand met naastgelegen appartement bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Mol. Doorheen de jaren heeft het pand zich ontwikkeld tot een gevestigde waarde onder de Molse handelaars als viswinkel met eet- en traiteur gedeelte. Dankzij deze ligging bevinden tal van faciliteiten zich op wandelafstand. Beschrijving: Het gelijkvloers beschikt over een zeer ruime, lichtrijke oppervlakte en werd afgewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen. Naast het winkel- en eetgedeelte beschikt het pand over een afhaaltoog met aparte ingang. Achteraan is er nog de enorm ruime keuken met alle nodige voorzieningen. Hier werden tevens sanitaire voorzieningen geplaatst. De imposante, houten trap brengt ons in het restaurantgedeelte met gescheiden sanitair. Vanuit deze verbruiksruimte is er toegang tot een afgezonderd bureel met aanpalende bergruimte. Het bovengelegen appartement met aparte ingang werd ook volledig gerenoveerd en kent volgende indeling: wasruimte, badkamer met toilet, wastafel en douche, open, volledig uitgeruste keuken en leefruimte. Op de tweede verdieping telt het appartement nog 2 slaapkamers. Een kamer met mezzanine, de andere met aparte bergruimte en dressing. Dit uitzonderlijk pand biedt tal van mogelijkheden! Extra: - 2 droge kelders aanwezig - airco voorzien - appartement is verhuurd - de huur van 2 naastgelegen garages kan worden overgenomen Vraag ons naar de mogelijkheden tot het huren van dit pand. Meer info en/of een plaatsbezoek via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 480 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74