Appartement à vendre - Geel

140 résultats (1 - 20)

2440 Geel

223 000 € - 435 700 €

Deze prachtige/groene site bestaat uit 77 appartementen verdeeld over verschillende blokken A, B, C, D en E. Ook zullen er 4 commerciële ruimtes beschikbaar zijn en 1 gemeenschapsruimte. Allen worden ze verbonden door een grote ondergrondse parkeergarage, waar zich ook kelder bergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen bevinden. De appartementen variëren tussen de 65m² - 140m² zowel 1, 2 als 3 slaapkamers met ruime terrassen tussen de 9m²-26m². Ideaal als investering of om zelf te wonen voor ieder wat wils. Men kan alles nog volledig naar eigen smaak inrichten met de budgetten die voorzien zijn. Er zal gebruik gemaakt worden van energiezuinige en duurzame technieken, gezien duurzaamheid en milieu centraal staan. Zo zal er gebruik gemaakt worden van lucht/water warmtepomp met vloerverwarming (+ optioneel vloerkoeling), ventilatie C+systeem, aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing en zonnepanelen.In de badkamer wordt extra plafond verwarming voorzien. Het e-peil zal aldus maximum 20 bedragen. Kan u niet wachten om op deze locatie te vertoeven? Maak uw afspraak om samen te bekijken welk appartement volledig aan uw wensen voldoet. Voor meer info contacteer ons op ### of via ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW (6*of 21%) op het constructieaandeel. Parking en berging verplicht. Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse C / G-score klasse C En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 67 - 140 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54

Nieuwbouw duplex-appartement met prachtig uitzicht en terras! Dit ultramodern & energiezuinig nieuwbouwappartement bevindt zich in centrum Geel en beschikt over een terras van maar liefst 39 m². Vanwege de BEN-20 normering beschikt dit appartement over zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie, ... Naast de lichtrijke woonkamer aan de achterzijde, beschikt dit appartement over 2 slaapkamers, geïnstalleerde badkamer, berging en apart toilet. Verder kunnen we de vaste trap nemen naar de zolderverdieping waar u meer dan voldoende ruimte heeft. De keuken kan door uzelf behartigd worden of geplaatst worden in samenspraak met de bouwheer. Bij aankoop in 2024 kan u, onder voorwaarden, genieten van het verlaagde btw-tarief van 6%. Laat deze voordelen van duurzaam en energieneutraal wonen u overtuigen! Contacteer ons via ### of op het nummer ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 86 39 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08

Gelijkvloers nieuwbouwappartement met prachtig terras! Dit ultramodern & energiezuinig nieuwbouwappartement bevindt zich in centrum Geel en beschikt over een terras van maar liefst 45 m². Vanwege de BEN-20 normering beschikt dit appartement over zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie, ... Naast de lichtrijke woonkamer aan de achterzijde, beschikt dit appartement over 1 slaapkamer, geïnstalleerde badkamer, berging en apart toilet. De keuken kan door uzelf behartigd worden of geplaatst worden in samenspraak met de bouwheer. Ideaal voor starters of als investering! Bij aankoop in 2024 kan u, onder voorwaarden, genieten van het verlaagde btw-tarief van 6%. Laat deze voordelen van duurzaam en energieneutraal wonen u overtuigen! Contacteer ons via ### of op het nummer ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 74 45 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 58 02 08
279 000 €

2440 Geel

2 slaapkamer appartement in centrum Geel Ligging: Gelegen in het centrum van Geel met verschillende faciliteiten op wandelafstand zoals scholen, winkels, openbaar vervoer,.. Omschrijving: Bewoonbare oppervlakte: 82m². Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. We betreden dit appartement via de inkomhal Deze verschaft toegang tot de 2 slaapkamers (beide 13m²) en de leefruimte. De leefruimte is een open geheel met ingerichte keuken. De badkamer met douche bevind zich achteraan het appartement. Het terras (21m²) sluit naadloos aan de lichtrijke leefruimte. Bijzonderheden: - EPC label B - Automatische rolluiken voor en achterkant - Men is in de mogelijkheid om een garage bij aan te kopen, deze zijn gelegen aan de overkant van het straat. - Huurovereenkomst te respecteren En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
195 000 €

2440 Geel

1 slaapkamer appartement in centrum Geel. Ligging: Gelegen in het centrum van Geel met verschillende faciliteiten op wandelafstand zoals scholen, winkels, openbaar vervoer,.. Omschrijving: Appartement/ studio 2e verdieping: Bewoonbare oppervlakte: 51m² 1 slaapkamer, woonkamer met ingerichte keuken(16,28m²), berging, badkamer met douche, apart toilet, en terras (28m²) Bijzonderheden: - Men is in de mogelijkheid om een garage bij aan te kopen, deze zijn gelegen aan de overkant van het straat. - Gunstiig EPC label B - automatische rolluiken achterkant En savoir plus ?

1 Chambre(s) 51 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
234 000 €

2440 Geel

Dit 3-slaapkamer appartement bevindt zich op de eerste verdieping in een kleinschalig gebouw. Het is gelegen in hartje Geel met de Markt op wandelafstand. Hierdoor bevinden alle voorzieningen zoals scholen, horeca, winkels, OV... zich vlakbij deze unieke woonst. Beschrijving: Via de inkomhal met vestiaire betreden we de ruime en lichtrijke leefruimte en eetkamer. Aanpalend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. De nachthal brengt ons bij een praktische wasplaats/berging om vervolgens uit te komen op 3 slaapkamers. Naast de derde slaapkamer vinden we de badkamer met dubbele wastafel, toilet en ligbad met douche terug. Als extra troef beschikt het appartement achteraan over een uitzonderlijk groot terras met bijkomend een gezellig balkon aan de straatzijde. Optioneel kan er een autostaanplaats worden aangekocht voor 15.000 euro. Dit is echter geen verplichting. Extra: - Gunstige EPC-score: B-label - Op wandelafstand van de markt van Geel - Gerenoveerd in 2013 Voor meer info of een bezoek contacteer ons via ### of via ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 100 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
189 000 €

2440 Geel

Dit 1-slaapkamer appartement is gelegen in de Heistraat in een recent en kleinschalig gebouw. Deze ligging biedt een goede bereikbaarheid zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Winkels, scholen en de Markt van Geel bevinden zich allen op fietsafstand. Beschrijving: Aan de achterzijde is er de aangename leefruimte, waar de grote raampartijen voor een aangename natuurlijke lichtinval zorgen. De open keuken is uitgerust met een elektrisch kookvuur, dampkap en koelkast. Rechts is er een grote bergkast dewelke zorgt voor bijkomende stockageruimte. Links van de living is er de nachthal die ons brengt bij de ruime slaapkamer met naastgelegen comfortabele badkamer met brede inloopdouche, lavabo en toilet. Hier bevindt zich verder nog een wasplaats/berging. Achteraan het appartement is er nog een leuk terras/tuin waar het heerlijk vertoeven is. Dit terras is bereikbaar langs zowel de leefruimte als de slaapkamer en beschikt tevens over een achteringang. Bij dit appartement hoort tevens een grote carport, deze is verplicht bij aan te kopen aan €10.000. Extra: - Gunstig EPC-label B - Zij- en achterinkom voorzien - Veel parkeermogelijkheden in de straat Voor meer info of een bezoek contacteer ons via ### of via ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 62 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
189 000 €

2440 Geel

Instapklaar, ruim appartement met 2 slaapkamers & garagebox. Ligging: Gelegen te centrum Geel met verschillende faciliteiten zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, ziekenhuis, fitnesscentra...in de nabije omgeving. Indeling: Via de trap betreedt u het appartement op de 2de verdieping via de inkomhal met voorziening van vestiaire ruimte. Deze verleent directe toegang tot het apart toilet en de badkamer. Deze oogst strak en modern en is voorzien van een douchecabine, enkele lavabo, spiegel- en opbergkasten. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde van het gebouw, waarvan de kleinste toegang verleent tot het Noordwest georiënteerd balkon met voorziening van opberg/ kastruimte. De leefruimte is zeer ruim, aangenaam vertoeven hier zo. Wat verderop treft men de keuken, deze is hyper geïnstalleerd (keramisch kookvuur, ijskast met vriesgedeelte, vaatwasmachine, oven) en verleent toegang tot Zuidoost gericht balkon aan de voorzijde van het gebouw. Aansluitend aan de keuken treft men nog een berging waar ook de aansluiting voor wasmachine- en droogkast zich bevindt. Tenslotte beschikt het appartement nog over een garagebox. De toegang naar de achterzijde toe wordt nog eens extra beveiligd via een sectionale poort. Bijzonderheden: - Gemeenschappelijke kost: € 50,00 - EPC: 359 kWh/m² - Garagebox (verplicht bij aan te kopen aan 20.000 €) - Geen lift aanwezig - CV op gas En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
299 000 €

2440 Geel

Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ligging: Zeer gunstig gelegen appartement nabij het centrum van Geel. Vlotte verbinding met verbindingswegen Turnhout, Westerlo, Olen, Mol... Indeling: Inkomhal, leefruimte, open keuken, eetkamer, berging, 2 toiletten, 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruim terras, parkeerplaats. Omschrijving: Via de inkomhal komt men in de ruime woonkamer met open keuken. Deze geniet van veel lichtinval en geeft toegang tot het terras. De keuken is volledig geïnstalleerd (vaatwasser, koelkast, kookplaat, dampkap, combi-oven). De inkomhal geeft ook toegang tot de eerste slaapkamer met eigen badkamer voorzien van een lavabo en douche. Boven bevinden zich 2 ruime slaapkamers alsook de tweede badkamer, deze beschikt over een ruime inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Het appartement geniet van 2 bergruimtes die beiden voorzien zijn van een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Bijzonderheden: - E-peil: 30 - Zeer energiezuinig - Driedubbele beglazing - Parkeerplaats verplicht bij aan te kopen (20.000 euro) - CV: warmtepomp - Huur loopt nog tot augustus - verkoop valt onder registratierechten En savoir plus ?

3 Chambre(s) 105 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
215 000 €

2440 Geel

Modern en lichtrijk appartement in het rustige Oosterlo Ligging: Centraal gelegen met een vlotte verbinding naar Geel centrum, Westerlo of Laakdal. Omschrijving: Instapklaar appartement bestaande uit woonkamer met aangrenzend een open en volledig geïnstalleerde keuken. 1 slaapkamer grote ingemaakte kast met een ensuite badkamer met douche en dubbele wastafel. Het toilet is apart en in de berging kan men wasmachine en droogkast aansluiten. Terras is maar liefst 10,5m². Achter het appartementsblok bevinden zich 2 gemeenschappelijke parkeerplaatsen en een private carport. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig. Bijzonderheden: - Gunstig EPC label A - Elektriciteit conform wetgeving - Automatische rolluik aan slaapkamer En savoir plus ?

1 Chambre(s) 64 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
185 000 €

2440 Geel

Centraal gelegen, energiezuinig tweeslaapkamer appartement. Het appartement maakt deel uit van een kleine residentie met zeer lage gemeenschappelijke kosten. indeling: inkom, toilet, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer , berging en terras. Ligging: Gelegen op wandelafstand van het centrum van Geel. Scholen, winkels, ziekenhuis in de directe nabijheid. Omschrijving: We betreden het appartement in de inkomhal, deze geeft toegang tot nachthal en de woonkamer. De woonkamer van maar liefst 30m² heeft een groot raampartij aan de voorzijde, brengt veel licht binnen. Aansluitend bevind zich ook de keuken. (gasfornuis/oven zijn niet inbegrepen in verkoop) Via de nachthal hebben we toegang tot de 2 slaapkamers (10m² en 15m²) met terras , de badkamer (enkele lavabo en bad) met de aansluitingen ook voor wasmachine en droogkast en de berging. Achteraan het appartementsgebouw is er een garage, deze wordt mee verkocht en is inbegrepen in de vraagprijs. Voldoende parkeermogelijkheden, zowel voor de blok als in het straat. Bijzonderheden: - Gunstig EPC label B - CV op aardgas - 1 maal jaarlijkse kost van 300 € betreft blokpolis, gemeenschappelijke kosten. - Appartement is momenteel verhuurd - huurovereenkomst te respecteren. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
348 000 €

2440 Geel

Het gebouw dateert van 1965 en werd in 2022 volledig gerenoveerd. Dit instapklaar energiezuinig appartement is gelegen op de eerste verdieping en vormt een duplexappartement binnen een kleinschalig project met 2 appartementen. De inkomhal geeft uit op een gezellige leefruimte en een volledig geïnstalleerde open keuken met eiland. Aan de leefruimte is tevens een eerste klein terras aanwezig waar u kan genieten van de ochtendzon. De inkomhal geeft verder toegang tot de eerste slaapkamer, wasplaats, toilet en nog een aparte berging die voorts toegang verleent aan het prachtige dakterras achteraan. Op de bovenste verdieping is er verder nog een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer en nog een aparte ruimte waar eventueel een derde kamer of bureau kan geïnstalleerd worden. Ook dit verdiep beschikt over een terras aan de achterkant van de woning met prachtig zicht op de tuin. Tot slot is er op het gelijkvloers nog een fietsberging en 2 carports voorzien. De achterliggende privé tuin van maar liefst 180m² behoort ook tot het appartement en biedt in combinatie met de 3 terrassen over voldoende buitenruimte. De 2 carports en de berging zijn verplicht mee aan te kopen aan 36.000 €. Extra’s: - E-peil 69 - Airco - Elektrische keuring conform AREI - CV op aardgas, ALU-ramen met HR+glas, zonnepanelen En savoir plus ?

2 Chambre(s) 131 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
219 000 €

2440 Geel

Gunstig gelegen duplex-appartement te Geel. Ligging: Goed gelegen, in de nabijheid van het centrum van Geel met alle faciliteiten in de onmiddellijke buurt zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, ... . Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar Indeling: inkomhal, toilet, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, terras en een staanplaats met berging. Omschrijving: Dit gezellig appartement is gelegen op de derde verdieping van het gebouw. De inkomhal geeft toegang tot een aangenaam grote leefruimte met veel lichtinval. De leefruimte bestaat uit een ruime woonkamer/eetkamer. Aansluitend bevindt zich de keuken met kookplaat, dubbele spoelbak, oven, vaatwasser en ijskast. Via de keuken bereikt men tevens de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet. Er is ook een aparte berging met ruimte voor wasmachine en droogkast. Verder heeft dit appartement nog een ruim terras en een ondergrondse staanplaats met kelderberging. Deze zijn verplicht bij aan te kopen voor € 20.000. Een aanrader als starters-appartement of als ideale investering! Extra: - EPC: 122 kWh/ (m² jaar) - EK conform AREI - Centrale verwarming op aardgas En savoir plus ?

1 Chambre(s) 63 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
289 000 €

2440 Geel

Knappe assistentiewoning met terras in het hartje van Geel Het appartement bevindt zich op de derde en tevens ook hoogste verdieping en is bereikbaar via de lift. Heel deze woning wordt getypeerd door veel lichtinval als gevolg van de grote raampartijen. Bij binnenkomst vinden we aan onze linkerzijde de badkamer met toilet, wastafel en douche. Verderop in de hal vinden we de ruime slaapkamer. De leefruimte bestaat uit een open keuken en de woonkamer. De keuken is volledig geïnstalleerd (dubbele spoelbak, oven, afwasmachine, koelkast). Indien aangekocht als opbrengsteigendom, heeft u hier huurgarantie. De residentie bevindt zich op wandelafstand van alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, vrije tijd,...) in centrum Geel. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 71 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
184 000 €

2440 Geel

Gunstig gelegen appartement nabij het centrum van Geel. Ligging: Goed gelegen, in de nabijheid van het centrum van Geel met alle faciliteiten in de onmiddellijke buurt zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, ... . Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar Indeling: inkomhal, toilet, berging/wasruimte, woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Omschrijving: Dit gezellig appartement is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. De inkomhal met apart toilet geeft toegang tot een aangename leefruimte met veel lichtinval door het schuifraam. De leefruimte bestaat uit een zithoek en eethoek. Aansluitend bevindt zich de keuken. Achter de leefruimte bevindt zich de slaapkamer met aansluitend de badkamer. De badkamer is volledig betegeld met wastafel in meubel en douche. Een aanrader als starters-appartement of als ideale investering! Extra: - EPC: 228 kWh/m² - Elektrirsche verwarming - Momenteel verhuurd aan € 575/maand Wg, Vg, Gvv, Gmo, Gvkr En savoir plus ?

1 Chambre(s) 61 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
225 000 €

2440 Geel

Instapklaar gerenoveerd dakappartement in het centrum van Geel. Indeling: Inkom, woonkamer, eetkamer, keuken, wasplaats/berging, slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, zolder (verder in te richten), terras, carport met berging. Dit energiezuinige dakappartement bevindt zich op de derde verdieping. De woonkamer op parket heeft een open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd met afwasmachine, kookvuur en dampkap, een oven en ingebouwde ijskast. Verder is er 1 slaapkamer met opbergruimte aan de zijkanten en natuurlijk lichtinval met de Velux. De badkamer heeft een enkele wastafel en douche. In de wasplaats heeft u mogelijkheid tot installeren van wasmachine en droger. De zolderruimte is verder in te richten. Achteraan het appartement vinden we een zeer ruim en aangenaam terras terug van maar liefst 22m². Achteraan gelijkvloers vinden we een carport terug met berging. Deze zijn inbegrepen in de vraagprijs. Extra's: - Gunstig EPC label B - Elektrische keuring conform - CV op gas - PCV dubbel glas - Ventilatie C - Zonnig terras van 22m² En savoir plus ?

1 Chambre(s) 55 22 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
295 000 €

2440 Geel

Met zicht op de jachthaven van Ten Aard in Geel geniet dit appartement van een uitzonderlijke locatie. Ondanks de uiterst rustige ligging kennen we toch een vlotte verbinding met de omliggende gemeenten en bevinden verschillende voorzieningen zich op wandelafstand. Beschrijving: Via de inkomhal met apart gastentoilet komen we bij de zeer lichtrijke en ruime leefruimte. Binnen deze ruimte van bijna 60m² vinden we een zithoek, eetkamer en volledig uitgeruste open keuken met ontbijthoek terug. Via de schuiframen betreden we het gezellige terras waar men geniet van een gunstige oriëntatie. Verder beschikt dit appartement over 2 volwaardige slaapkamers van waaruit het tweede terras van 25m² bereikbaar is. De badkamer is volledig betegeld en werd voorzien van een inloopdouche en wastafel. Tot slot is er nog een praktische berging/wasplaats aanwezig. Als extra troef beschikken we nog over 3 parkeerplaatsen (2 ondergronds, 1 bovengronds), alsook over een grote kelderberging. Het geheel van 3 parkings en 1 berging is verplicht bij aan te kopen voor een totale prijs van €30.000,00. Het gemeenschappelijke, groene dakterras is te gebruiken door elke bewoner en biedt een adembenemend uitzicht over het kanaal. Extra: - Gunstige EPC-score: B-label - Veel parkeermogelijkheden - Uitzonderlijk gelegen Voor meer info of een bezoek contacteer ons via ### of via ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 114 37 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
200 000 €

2440 Geel

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 6 nieuwbouw appartementen verdeeld over 3 verdiepingen met ruime tuintjes/ terrassen, zowel 1 als 2 slaapkamers. Er dient bovengronds apart bij een garage bij aangekocht te worden. Het project zal tevens voorzien worden van de laatste energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie C+-systeem, PVC buitenschrijnwerk met dubbele beglazing. Het e-peil zal aldus maximum 30 bedragen. Op aanvraag kan u het verkoopslastenboek bekomen waarin de budgetten voor keuken, vloer, sanitair en binnendeuren zijn opgenomen. Voor de afwerking kan u deze nog volledig zelf kiezen. Benieuwd naar wat deze residentie u te bieden heeft? Contacteer ons kantoor te Geel op ### of via ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 50 18 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54

Ontdek het nieuwe, bruisende woonproject, Geel Station Villa Spoorbloem, pal in het levendige centrum van Geel! Met 38 moderne wooneenheden, variërend van studio's tot 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen, bieden wij een divers aanbod voor een breed publiek. Duurzaamheid staat centraal in dit nieuwe project, zonder te moeten inboeten aan comfort. Alle woningen zijn uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en individuele geothermische warmtepomp. Een e-peil van 20 of lager wordt gegarandeerd. De ideale uitvalsbasis voor wie mobiliteit belangrijk vindt, Geel Station is gunstig gelegen in het hart van het centrum, op enkele minuten stappen van winkelstraten en het station. Voorzien van ruime terrassen en gelijkvloerse tuintjes, bieden onze appartementen een unieke leefomgeving. Bovendien creëren we een oase van rust met een collectieve daktuin, perfect om te ontspannen, te genieten en buren te ontmoeten.Stap de deur uit en betreed een wereld van winkels, cultuur, sport en andere voorzieningen, allemaal op wandelafstand. Pendelaars zullen blij zijn met de vlotte verbindingen naar Antwerpen, Brussel, Lier, Mechelen, Leuven en Hasselt via trein en bus, terwijl de fiets-o-strade voor de deur zorgt voor een veilige, vlotte en snelle verbinding voor niet gemotoriseerd verkeer richting Mol en Herentals. We nodigen je uit om deel uit te maken van dit unieke project en jouw nieuwe thuis te ontdekken in Geel Station Villa Spoorbloem!Meer informatie? Contacteer Conny De Laet via ### , ### 78of check matexi.be/geel-station. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 57 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 320 90 70

**Maison à vendre à Geel**

Geel, une charmante commune située dans l'arrondissement de Turnhout, offre un cadre de vie agréable et dynamique. Avec ses 40 353 habitants répartis sur 110,3 km², cette ville est dotée d'une population légèrement masculine (50,2%). Les maisons à vendre à Geel représentent une opportunité intéressante pour les acquéreurs. Actuellement, on trouve 122 maisons en vente, avec des prix oscillant entre 125 000€ et 895 000€, la moyenne étant de 395 347€. Les maisons de Geel sont typiquement construites autour de l'année 1973 et contiennent en moyenne 5,7 pièces.

En choisissant d'acheter une maison à Geel, vous devenez propriétaire dans une commune où 72% des habitants possèdent leur logement. Cette stabilité est accompagnée par un revenu moyen par habitant de 19 950€ net annuel. Les maisons disponibles vont des types ouverts, fermes et châteaux (37,1%) aux maisons semi-fermées (18,6%) et fermées (6,3%). De plus, Geel dispose d'un réseau routier bien développé avec des accès rapides aux autoroutes A13/E313 et A21/E34, rendant les déplacements vers Anvers et Liège particulièrement aisés. Ces infrastructures sont indispensables pour les trajets quotidiens et les sorties en famille.

La commune est également bien fournie en commerces et services. Vous trouverez deux supermarchés SPAR, un Carrefour, un Colruyt et un Delhaize pour vos courses quotidiennes. L'éducation y est aussi bien représentée avec 10 crèches, 18 écoles maternelles, 18 écoles primaires et 20 écoles secondaires. Enfin, les transports en commun sont variés avec 22 lignes de bus De Lijn desservant diverses destinations. Que vous soyez un jeune couple, une famille nombreuse ou des retraités à la recherche d'un havre de paix, Geel dispose d'un cadre propice à tous les styles de vie.

Tout voir Réduire