Appartement à vendre - Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Sint-Gillis-bij-Dendermonde (9200).

260 000 €

9200 Dendermonde

Ruim appartement met 2 slaapkamers gelegen op een gunstige ligging te Dendermonde OPENHUIZENDAG op 27/4 van 10u30 tot 11u30 Ligging: Dit afgewerkt appartement bevindt zich op een uitstekende ligging te Dendermonde Omschrijving: Welkom in dit charmant appartement, waar elke ruimte voorzien is van comfort. Betreed de inkomhal en laat je verwelkomen door de ruime leefruimte. Grote ramen laten het daglicht binnenstromen. Aansluitend heb je de moderne keuken, die uitnodigt tot culinaire creativiteit. Met zijn apparatuur biedt deze keuken een perfecte setting voor heerlijke maaltijden. Links van de inkomhal bevindt zich de eerste slaapkamer. Voorbij de inkomhal aan de rechterkant bevindt zich de tweede slaapkamer, met zijn eigen luchtige sfeer en comfortabele voorzieningen. Tussen beide slaapkamers ligt de badkamer, uitgerust met moderne voorzieningen om in alle comfort te voorzien. De aanwezigheid van airconditioning in zowel de slaapkamers als de leefruimte zorgt ervoor dat het pand het hele jaar door een aangename temperatuur behoudt. Verder is er de verplichting tot de aankoop van de garage en autostaanplaats vooraan. Een bewoonbare oppervlakte van 100 m² cfr. EPC. Troeven: - Ruim appartement - Uitstekende EPC - Airconditioning Overstromingsgevoeligheid: P-Score: klasse D / G-score: Klasse C Openhuizendag zaterdag 27 april van 10u30 tot 11u30. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 73 08 02
349 000 €

9200 Dendermonde

Modern appartement met 2 slaapkamers OPENHUIZENDAG op zaterdag 27/4 van 12u00 tot 13u00 Ligging: Dit hoogwaardig afgewerkt appartement bevindt zich op een gunstige ligging te Appels Omschrijving: Welkom bij dit prachtig appartement dat hedendaags comfort ademt. De inkomhal is voorzien van inbouwkasten en wanneer we verder doorlopen betreden we de aangename leefruimte met een open keuken. De moderne keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur zoals ijskast, inductie kookplaat, oven, en combi-oven. De ruime berging beschikt over een aansluiting voor was- en droogmachine. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, rolluiken en een geluidsloze ventilator. Verder hebben we de moderne badkamer uitgerust met WC, inloopdouche, enkele lavabo en handdoekdroger. Als absolute troef is er een terras en tuin met verlichting waar het aangenaam vertoeven is tijdens de warme zomerdagen. NIEUWE VOORWAARDEN: Tot slot is er een grote carport en garage voorzien, verplicht aan te kopen aan €39 000. De carport heeft een oplaadmogelijkheid voor de elektrische wagen. - Comfortabel appartement - Terras + tuin - Uitstekende EPC - Carport + garage En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 73 08 02
199 000 €

9200 Dendermonde

Bent u op zoek naar een energiezuinig appartement met 2 slaapkamers? Wij hebben wat u zoekt! Het appartement is vlakbij het station van Sint-Gillis gelegen en in nieuwe, uitstekende staat. Met de 2 slaapkamers en veel lichtinval, is dit appartement een ware topper. Indeling: - 1steV: via de inkomhal komen we rechtstreeks uit op de gezellige, lichtrijke woonkamer (30m²) met open keuken, die volledig uitgerust is. Verder vinden we ook twee slaapkamers (11-8m²), een moderne badkamer (4m²) met inloopdouche en toilet, en een handige berging (4m²). Bovendien beschikt het appartement over een ventilatiesysteem en een condenserende gastketel. Momenteel is het appartement verhuurd aan €650 maar is ook beschikbaar voor eigen gebruik. Bijkomend is er een staanplaats, in de garage van het gebouw, optioneel te koop. (prijs overeen te komen) Bent u op zoek naar een instapklaar appartement, met een rendement van 3,3%? Aarzel niet ons te contacteren! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 67 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
199 000 €

9200 Dendermonde

Bent u op zoek naar een energiezuinig appartement met 2 slaapkamers? Wij hebben wat u zoekt! Het appartement is vlakbij het station van Sint-Gillis-bij-Dendermonde gelegen en in nieuwe staat. Met zijn 2 slaapkamers en veel lichtinval, is dit appartement een ware topper. Indeling: - 1steV: via de inkomhal komen we rechtstreeks uit op de gezellige, lichtrijke woonkamer (29m²) met open keuken, die volledig uitgerust is. Verder vinden we ook twee slaapkamers (12-8m²), een moderne badkamer (5m²) met inloopdouche en toilet, en een handige berging (3m²), met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Bovendien beschikt het appartement over een ventilatiesysteem en een condenserende gasketel. Momenteel is het appartement verhuurd aan €650/maand, maar is ook beschikbaar voor eigen gebruik. Bijkomend is er een staanplaats, in de garage van het gebouw, optioneel te koop. (prijs overeen te komen) Bent u op zoek naar een instapklaar appartement, met een rendement van 3,3%? Aarzel niet ons te contacteren! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 69 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
229 000 €

9200 Dendermonde

Bent u op zoek naar een energiezuinig duplexappartement met 2 slaapkamers? Wij hebben wat u zoekt! Het appartement is vlakbij het station van Sint-Gillis-bij-Dendermonde gelegen en in nieuwe staat. Met zijn 2 slaapkamers, een groot terras en veel lichtinval, is dit appartement een ware topper. Indeling: - GLV: via de ruime inkomhal (8m²) komen we rechtstreeks uit op twee volwaardige slaapkamers (10-8m²), en een moderne badkamer (4m²) met inloopdouche en toilet. -1steV: via de trap naar boven komen we uit in de gezellige, ruime en lichtrijke woonkamer (31m²) met open keuken, die volledig uitgerust is. Verder vinden we een apart toilet en een handige grote berging (6m²), met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Er is een terras (16m²) aanwezig. Bovendien beschikt het appartement over een ventilatiesysteem en een condenserende gasketel. Momenteel is het appartement verhuurd aan €690/maand, maar is ook beschikbaar voor eigen gebruik. Bijkomend is er een staanplaats, in de garage van het gebouw, optioneel te koop. (prijs overeen te komen) Bent u op zoek naar een instapklaar appartement, met een huidig rendement van 2,9%? Aarzel niet ons te contacteren! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 85 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
1 149 000 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een opbrengsteigendom in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Gevonden! De mogelijkse opbrengst van 4050€, de gunstige EPC-scores, de moderne afwerking en de gunstige ligging in het centrum van Sint-Gillis zijn slechts enkele troeven. Indeling: GLV: hier bevindt zich de inkom met trap en de gelijkvloerse garage met 4 staanplaatsen en 1 garagebox. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de aparte ingang naar het duplex-appartement (69m²), voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een leefruimte met moderne open keuken, een aparte toilet en een zuid gericht ruim terras (16m²). 1steV: hier bevinden zich het 2de en 3de appartement. App 2: (56m²), beschikt over een open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, een berging, een moderne badkamer en 2 slaapkamers. App 3: (57m²), beschikt eveneens over een open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, een berging, een moderne badkamer en 2 slaapkamers. 2deV: hier bevinden zich de laatste 3 appartementen. App 4 (65m²), beschikt over een open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, een ruime berging, een moderne badkamer, 2 slaapkamers en een ruime zolderruimte met vlizotrap. Dit appartement beschikt eveneens over een zuid gericht dakterras (5m²) App 5 (65m²), beschikt over een open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, een ruime berging, een moderne badkamer, 2 slaapkamers en een ruime zolderruimte met vlizotrap. Dit appartement beschikt eveneens over een zuid gericht dakterras (5m²) Lijkt deze investering iets voor jou? Contacteer ons! En savoir plus ?

400
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
235 000 €

9200 Dendermonde

Bent u op zoek naar een energiezuinig appartement met 2 slaapkamers? Wij hebben wat u zoekt! Het appartement is vlakbij het station van Sint-Gillis-bij-Dendermonde gelegen en in nieuwe staat. Met zijn 2 slaapkamers, een gezellig terras en veel lichtinval, is dit appartement een ware topper. Indeling: - 2deV: via de inkomhal komen we rechtstreeks uit op de gezellige, ruime en lichtrijke woonkamer (40m²) met open keuken, die volledig uitgerust is. Verder vinden we ook twee slaapkamers (9-8m²), een moderne badkamer (4m²) met inloopdouche en toilet, en een handige berging (3m²), met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement beschikt over een terras (4m²). - Zolder: via de zoldertrap, komen we in de zolderruimte (21m²), die nog verschillende mogelijkheden biedt. Bovendien beschikt het appartement over een ventilatiesysteem en een condenserende gastketel. Momenteel is het appartement verhuurd aan €690/maand. Bijkomend is er een staanplaats, in de garage van het gebouw, optioneel te koop. (prijs overeen te komen) Bent u op zoek naar een instapklaar appartement, met een rendement van 3,1%? Aarzel niet ons te contacteren! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 79 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
229 000 €

9200 Dendermonde

Bent u op zoek naar een energiezuinig appartement met 2 slaapkamers? Wij hebben wat u zoekt! Het appartement is vlakbij het station van Sint-Gillis-bij-Dendermonde gelegen en in nieuwe staat. Met zijn 2 slaapkamers, een gezellig terras en veel lichtinval, is dit appartement een ware topper. Indeling: - 2deV: via de inkomhal komen we rechtstreeks uit op de gezellige, ruime en lichtrijke woonkamer (33m²) met open keuken, die volledig uitgerust is. Verder vinden we ook twee slaapkamers (11-10m²), een moderne badkamer (4m²) met inloopdouche en toilet, en een handige berging (4m²), met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement beschikt bovendien over een terras (6m²). - Zolder: via de zoldertrap, komen we in de zolderruimte (18m²), die nog verschillende mogelijkheden biedt. Bovendien beschikt het appartement over een ventilatiesysteem en een condenserende gasketel. Momenteel is het appartement verhuurd aan €690/maand, maar is ook beschikbaar voor eigen gebruik. Bijkomend is er een staanplaats, in de garage van het gebouw, optioneel te koop. (prijs overeen te komen) Bent u op zoek naar een instapklaar appartement, met een rendement van 3,2%? Aarzel niet ons te contacteren! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
Appartement à vendre Dendermonde (RBI58832)
Prix sur demande

9200 Dendermonde

Op deze unieke ligging aan het water in Dendermonde kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis terugvinden. Woonpark Notendijk is een project met een uitzonderlijke locatie midden in de natuur en gelegen in Dendermonde. De architect wil hier een hedendaagse uitstraling creëren. Hierbij staan duurzaamheid in combinatie met Bijna Energie Neutraal wonen centraal. De Notendijk zorgt voor een verbinding tussen rustig wonen, groen, privacy en voornamelijk duurzaamheid. Hier kan je de afwerking nog volledig zelf bepalen! Het project is volledig mee met zijn tijd en behaalt een E-peil van max. E35! Bovendien valt dit project onder het verlaagde BTW percentage van slechts 6% BTW! Haast je om hiervan te kunnen genieten! Indeling appartement 55H: Je betreedt het appartement in de inkomhal waar je toegang hebt tot drie ruime slaapkamers(11-10-8m²), twee badkamers (5-2m²). Vanuit de inkomhal heb je ook rechtstreekse toegang tot de berging (6m²) en het gastentoilet. Wanneer je verder doorloopt kom je uit in de ruime woonkamer (44m²) waar de open keuken volledig geïntegreerd is in het geheel. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het terras (21m²). Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Contacteer gerust onze nieuwbouwspecialist voor meer informatie! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 125 21 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
Rez-De-Chaussée à vendre Dendermonde (RWC34400)
149 000 €

9200 Dendermonde

Ce beau et confortable appartement au rez-de-chaussée dans la périphérie de Dendermonde. Immédiatement habitable avec cuisine équipée, salle de bain avec bain/douche, débarras, chambre spacieuse avec vue sur le jardin. Le boiler à gaz a été remplacé récemment, chauffage central, double vitrage. Label énergétique B. Jaridn commun. Idéal pour débuter ou investissement lucratif En savoir plus ?

1 Chambre(s) 68 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 491 24 92 69
Rez-De-Chaussée à vendre Dendermonde (RBJ58278)
210 000 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met 2 staanplaatsen en een garage? GEVONDEN!!! De energiezuinigheid, conforme elektriciteit & moderne afwerkingsgraad vullen de lijst van pluspunten verder aan. Het appartement is gelegen op de benedenverdieping en kenmerkt de inkomhal, de berging, de lichtrijke woonkamer met eetplaats & open keuken, de ruime slaapkamer, het apart toilet, de badkamer en het terras. Het is volledig en uitgerust met een alarmsysteem, centraal stofzuigsysteem en airco. Tot slot is er nog de mogelijkheid tot het aankopen van een garage voor €25.000 TROEVEN IN EEN NOTENDOP: - Instapklaar! - Staanplaatsen + garage! - Airco, centraal stofzuigsysteem & alarm! - Energiezuinig! - Kan ook dienst doen als ideale investering! - Terras aanwezig! Meer informatie/een bezoek? Contacteer Jonas op ### of via ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 63 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 475 22 23 22
Appartement à vendre Dendermonde (RBJ94969)
199 000 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een centraal gelegen, instapklaar appartement met 2 slaapkamers en een lichtrijke gezellige leefruimte te Dendermonde? Zoek niet verder! Een centraal gelegen appartement, nabij invalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer, wat moet je meer hebben? Het appartement heeft een uitstekende indeling en een balkon. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars. Indeling: 1steV: het appartement is terug te vinden op de tweede verdieping van het appartementsgebouw. Via de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke leefruimte (39m²). Verder beschikt het appartement over 2 volwaardige slaapkamers (14-10m²), een badkamer (3m²) en een keuken (6m²). Het appartement heeft bovendien een balkon. Hier geniet je volledig van jouw privacy. Het appartement is ideaal om te verhuren en kan dus ook dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken. Bij dit appartement is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk! Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 77 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
Appartement à vendre Dendermonde (RBJ94235)
290 000 €

9200 Dendermonde

Gezellig gelijksvloers 2 slk appartement (van 109 m²) met zon georiënteerde tuin en aanpalend een garage - op wandelafstand van het centrum St Gillis en Station Dendermonde - Rustig gelegen - Zeer verzorgd appartement - Huurder heeft opgezegd tegen 1 juni 2024. Het gebouw is van 1998 en het appartement heeft een A label (97 Kwh/m²) en is asbestvrij.Indeling : inkomhal, ruime berging met aansluiting voor was machine en droogkast, apart toilet, badkamer met lavabomeubel met kasten en douche, slaapkamer langs voorzijde en een slaapkamer langs de achterzijde die rechtstreeks toegang biedt tot het terras en de tuin, een living en ingerichte keuken met rechtstreekse toegang tot de tuin ; via de tuin kan men rechtstreeks naar de garage ; Troeven van dit appartement : gelijksvloers, tuin en terras, garage, rustig gelegen en toch dichtbij winkels en station en openbaar vervoer.Graag een bezichtiging : stuur een mail naar ### VP 290.000 Euro inclusief garage ; En savoir plus ?

2 Chambre(s) 102 24 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 385 96 75
495 000 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een opbrengsteigendom in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Gevonden! De mogelijke opbrengst van €2030 en de gunstige ligging in het centrum van Sint-Gillis zijn slechts enkele troeven van het pand. Indeling: GLV: hier bevindt zich de inkom (14m²) ,met trap, en de garage (97m²) . Op de gelijkvloerse verdieping vinden we het handelspand (36m²) met bijhorende toilet. 1steV: hier bevindt zich het eerste appartement (88m²). Dit appartement beschikt over twee ruime terrassen (8-6m²), een ruime living met keuken (36m²), een badkamer (5m²) met ligbad, een slaapkamer (12m²), een bureau (6m²), een technische ruimte (3m²) en een ruime inkomhal (5m²). 2deV: hier bevindt zich het 2de appartement. Dit appartement beschikt over twee terrassen (2-2m²), een ruime living met keuken (38m²), een badkamer (5m²) met ligbad, een slaapkamer (12m²), een bureau (6m²), een technische ruimte (3m²) en een ruime inkomhal (5m²). 3deV: hier bevindt zich het 3de appartement. Dit appartement beschikt over twee terrassen (2-2m²), een ruime living met keuken (38m²), een badkamer (5m²) met ligbad, een slaapkamer (12m²), een bureau (6m²), een technische ruimte (3m²) en een ruime inkomhal (5m²). Alle keukens beschikken over een spoelbak, kookvuur en dampkap. De badkamers bestaan uit een ligbad, lavabo en toilet. Deze appartementen kunnen ook apart aangekocht worden. Lijkt deze investering iets voor jou? Contacteer ons dan snel! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 392 2 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
Appartement à vendre Dendermonde (RWC34200)
238 000 €

9200 Dendermonde

Dendermonde – Appartement met adembenemend uitzicht. Gelegen op de 6de verdieping, biedt dit appartement een adembenemend uitzicht op het groene stadspark aan de voorzijde en het centrum van Dendermonde aan de achterzijde. Bij het binnenkomen word je verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de lichtrijke leefruimte (32m²), waar de grote ramen een panoramisch uitzicht bieden. De keuken grenst aan de leefruimte en een praktische berging zorgt voor extra opslagruimte. Het appartement beschikt over twee aangename slaapkamers (ca 17m² en 16m²) met balkon. Verder is er een badkamer met douche, lavabo en toilet aanwezig en er is ook een apart gastentoilet. Daarnaast beschikt het appartement over een garage en een kelderberging, beide inbegrepen in de vraagprijs. Een lift is aanwezig in het gebouw. Gunstig EPC label B. De ligging van dit appartement is werkelijk uniek. Op loopafstand van de Oude Vest, heb je alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder winkels, scholen, restaurants en openbaar vervoer. Momenteel is het appartement verhuurd, wat het ook een uitstekende investeringsmogelijkheid maakt. Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, kan u contact met ons opnemen via telefoon op ### of per e-mail via ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 111 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 498 91 12 34
Appartement à vendre Dendermonde (RBJ89937)
219 000 €

9200 Dendermonde

Op zoek naar een ruim en trendy appartement in het centrum van Grembergen? Dan hebben wij misschien wat jij zoekt! Dit netjes afgewerkt en goed onderhouden appartement is praktisch gelegen dichtbij winkels, scholen en verschillende sportactiviteiten. Het bevindt zich ook op een boogscheut van de prachtige wandelroutes van natuurreservaat Grembergen Broek. Op slechts 100m afstand is er een mogelijkheid om een garagebox te huren aan 55 euro/mnd. Indeling: 1steV: het moderne appartement bevindt zich aan de achterkant op de eerste verdieping. Via de ingerichte gang kom je in de ruime gezellige living (30m²) met aanpalende open keuken. Deze biedt op zijn beurt toegang tot het grote zonnige terras (22m²). Verder hebben we ook nog het gastentoilet (1m²), badkamer met inloopdouche (3m²) en een grote slaapkamer (11m²). Als pluspunt hebben we ook nog een handige berging (4m²). Op slechts 100m afstand is er een mogelijkheid om een garagebox te huren aan 55 euro/mnd. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! En savoir plus ?

1 Chambre(s) 81 27 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
Appartement à vendre Dendermonde (RBJ88744)
349 900 €

9200 Dendermonde

Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers met een EPC-score B (136kWh/m²) met zuidgericht terras en fantastisch uitzicht. Het situeert zich in het centrum van Dendermonde. Indeling: Kelder: hier bevindt zich de autostaanplaats die verplicht mee aan te kopen is aan 15 000 EUR. Er bevindt zich hier bovendien een enorme kelderberging (12m²). 3deV: via de inkomhal (4m²) kom je terecht in de luxueuze, lichtrijke en ruime leefruimte (25m²) met moderne open keuken (8m²) voorzien van kookvuur, dampkap, frigo, oven en afwasmachine. Het enorme terras (64m²) is te betreden via de leefruimte en heeft een prachtig uitzicht waar je volledig tot rust kan komen. De ramen van de woonkamer beschikken eveneens over automatische zonnescreening. Via de hal (7m²) heb je toegang tot de 3 slaapkamers (16-9-8m²) en de hal biedt alsook toegang tot de moderne badkamer (8m²). Er is eveneens nog een apart toilet (2m²) voorzien. Het appartement voldoet aan de strenge eisen inzake thermische isolatie, ventilatie en energieverbruik. Benieuwd om dit prachtige appartement zelf te komen ontdekken? Contacteer dan je ERA-makelaar voor een persoonlijke rondleiding. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 92 62 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
125 000 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en een lichtrijke gezellige leefruimte te Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Zoek niet verder! Het appartement is ruim, heeft een goede indeling en centrale ligging. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars! Indeling: 3deV: het appartement is terug te vinden op de derde verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw. Via de inkomhal (5m²) heeft u toegang tot de lichtrijke, ruime woonkamer (38m²) met een volledig uitgeruste open keuken. Verder vindt u een bureauruimte (6m²) en de slaapkamer (12m²). De badkamer (5m²) is voorzien van een toilet en een ligbad. Bovendien beschikt het appartement nog over twee terrassen (2-2m²). Het appartement kan dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken. Bij aankoop van dit appartement is het mogelijk gebruik te maken van een korting op de registratierechten van €2.800. Het pand beschikt ook over een garage met individuele staanplaatsen. Deze kunnen optioneel worden aangekocht voor een bedrag van 10.000 euro per staanplaats. Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 79 2 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
135 000 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een centraal gelegen, instapklaar appartement met 1 slaapkamer en een lichtrijke gezellige leefruimte te Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Zoek niet verder! Het appartement is ruim, heeft een goede indeling en centrale ligging. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars! Indeling: 2deV: het appartement is terug te vinden op de tweede verdieping van het appartementsgebouw. Via de inkomhal (5m²) heeft u toegang tot de lichtrijke, ruime woonkamer (38m²) met een volledig uitgeruste open keuken. Verder vindt u een bureauruimte (6m²) en de slaapkamer (12m²). De badkamer (5m²) is voorzien van een toilet en een ligbad. Bovendien beschikt het appartement nog over twee terrassen (2-2m²). Het appartement kan dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken. Bij aankoop van dit appartement is het mogelijk gebruik te maken van een korting op de registratierechten van €2.800. Het pand beschikt ook over een garage met individuele staanplaatsen. Deze kunnen optioneel worden aangekocht voor een bedrag van 10.000 euro per staanplaats. Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 79 2 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69
215 000 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een centraal gelegen, instapklaar appartement met bijhorende handelsruimte te Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Zoek niet verder! Het appartement is ruim, heeft een goede indeling en centrale ligging. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars! Indeling: GV: op de gelijkvloerse verdieping vinden we een ruime handelsruimte (34m²) met bijhorende toilet (2m²) die veel mogelijkheden biedt. Deze ruimte kan eventueel ook dienen als stockage ruimte of extra slaapkamer. 1eV: het appartement is terug te vinden op de eerste verdieping van het appartementsgebouw. Via de inkomhal (6m²) heeft u toegang tot de lichtrijke, ruime woonkamer (36m²) met een volledig uitgeruste open keuken. Verder vindt u een bureauruimte (6m²) en de slaapkamer (12m²). De badkamer (5m²) is voorzien van een toilet en een ligbad. Bovendien beschikt het appartement nog over twee ruime terrassen (8-6m²). Het appartement kan dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken. Bij aankoop van dit appartement is het mogelijk gebruik te maken van een korting op de registratierechten van €2.800. Het pand beschikt ook over een garage met individuele staanplaatsen. Deze kunnen optioneel worden aangekocht voor een bedrag van 10.000 euro per staanplaats. Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 139 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 296 37 69