Appartement à vendre - Volkegem

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Volkegem (9700).

Met een woonoppervlakte van 67 m² biedt dit appartement een aangename leefomgeving. In de hal heb je de badkamer en een extra opbergruimte. De slaapkamer bereik je vanuit de leefruimte. De lichtrijke leefruimte, bestaande uit een keuken, eetplaats en zithoek, komt uit op het overdekte terras van 8 m² en de privétuin van 29 m². Dit alles grenst aan de weelderige binnentuin van 2000 m², wat dit huis een groene oase maakt. Daarnaast biedt het duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming en een uitzonderlijke woonkwaliteit. Dankzij deze slimme technologieën is het bijna-energieneutraal (BEN), en bovendien geniet je van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop. Gelegen in het duurzame project Saffrou, omringd door groene binnentuinen en een levendig plein, ben je slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min wandelen van het station.Benieuwd? Plan dan een vrijblijvend werfbezoek met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit nieuwbouw appartement van 75 m² biedt alle troeven van een comfortabele, moderne woning. Het overdekte terras van 8 m² strekt zich uit naar een privétuin van 27 m², omringd door de rust van de grote binnentuin van 2000 m². De slaapkamer, ruime badkamer, apart toilet en berging in de hal verzekeren praktisch comfort. De lichtrijke leefruimte met open keuken, eiland, eetplaats en zithoek is de ideale plek om te genieten van het dagelijkse leven. Door slim gebruik te maken van duurzame technologieën en isolatie is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop! Dit appartement maakt deel uit van het duurzame project Saffrou, centraal gelegen op slechts 5 min fietsen naar de markt en 2 min lopen naar het station. Met 2000m² aan binnentuinen en een publiek plein, biedt deze locatie een leefomgeving van hoge kwaliteit.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 75 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit gelijkvloerse appartement van 95 m² wordt omarmd door groen. Het overdekte terras van 8 m² loopt uit naar een privétuin van 27 m², een stille oase grenzend aan de binnentuin van 2000 m². Binnenkomend heb je toegang tot de 2 slaapkamers, apart toilet, ruime badkamer en berging. De lichtrijke leefruimte is heel open en bestaat uit een open keuken met een eiland, eetplaats en zithoek. Verder biedt dit appartement niet alleen duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming, maar ook een uitzonderlijke woonkwaliteit. Dankzij deze slimme technologieën is het bijna-energieneutraal (BEN), en bovendien geniet je van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop. Gelegen in het duurzame project Saffrou, omringd door groene binnentuinen en een levendig plein, ben je slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min wandelen van het station.Benieuwd? Plan dan een vrijblijvend werfbezoek met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Met een woonoppervlakte van 66 m² biedt dit appartement een perfecte balans tussen comfort en harmonie met de groene omgeving. Het overdekte terras van 8 m² verlengt naar een eigen tuin van 30 m², grenzend aan een serene binnentuin. De lichtrijke leefruimte is het kloppende hart van dit appartement, geïntegreerd met een keuken, eethoek en gezellige zithoek. De slaapkamer is te bereiken vanuit de leefruimte, terwijl de badkamer en berging in de hal te vinden zijn. Dit appartement biedt niet alleen duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming, maar ook een uitzonderlijke woonkwaliteit. Dankzij deze slimme technologieën is het bijna-energieneutraal (BEN), en bovendien geniet je van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop. Gelegen in het duurzame project Saffrou, omringd door groene binnentuinen en een levendig plein, ben je slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min wandelen van het station.Benieuwd? Plan dan een vrijblijvend werfbezoek met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit gelijkvloers hoekappartement nodigt je uit met een ruime woonoppervlakte van 94 m². Binnenkomend in de hal heb je toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en handige berging. Natuurlijk licht omarmt je zodra je de leefruimte betreedt. Deze bestaat uit een open keuken met een eiland, de eetplaats en zithoek die het centrum vormen van de woning. Een bijzondere troef van dit appartement is het overdekte terras van 8 m², dat naadloos overgaat in de privétuin van 27 m². Dit appartement biedt niet alleen duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming, maar ook een uitzonderlijke woonkwaliteit. Dankzij deze slimme technologieën is het bijna-energieneutraal (BEN), en bovendien geniet je van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop. Gelegen in het duurzame project Saffrou, omringd door groene binnentuinen en een levendig plein, ben je slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min wandelen van het station.Benieuwd? Plan dan een vrijblijvend werfbezoek met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Met een woonoppervlakte van 67 m² biedt dit appartement een comfortabel en knusse woonomgeving. Het ontwerp omvat één slaapkamer, bereikbaar vanuit de leefruimte. De badkamer, apart toilet en berging in de hal zijn slim geïntegreerd om maximale functionaliteit te bieden. Verder bestaat de leefruimte uit een keuken met plaats voor een eetruimte en zithoek. Dankzij doordachte duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien geniet je bij aankoop van het voordelige 6% BTW-tarief! Deze unit maakt deel uit van het duurzame project Saffrou, perfect gesitueerd op slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min stappen van het station. Te midden van 2000 m² aan prachtige binnentuinen en een levendig publiek plein, biedt deze locatie een hoogwaardige leefomgeving.Benieuwd? Aarzel niet en plan een vrijblijvend werfbezoek met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Met een woonoppervlakte van 95 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Het omvat twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet, een ruime badkamer en een extra berging. Vanop het ruime inpandige terras geniet je bovendien van een weids groen uitzicht en verfrissende luchtstromen. Dit terras laat tevens overvloedig daglicht binnen in de leefruimte, die bestaat uit een open keuken met een eiland, een eetplaats en een zithoek. Dankzij doordachte duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien geniet je bij aankoop van het voordelige 6% BTW-tarief! Deze unit maakt deel uit van het duurzame project Saffrou, perfect gesitueerd op slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min stappen van het station. Te midden van 2000 m² aan prachtige binnentuinen en een levendig publiek plein, biedt deze locatie een hoogwaardige leefomgeving.Benieuwd? Aarzel niet en plan een vrijblijvend werfbezoek met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit ruime appartement heeft een woonoppervlakte van 95 m² met een inpandig terras van 8 m² dat uitkijkt op de groene binnentuin. Het bestaat uit 2 slaapkamers, een ruime badkamer, een apart toilet en een berging in de hal. Verder is er een leefruimte, voorzien met een open keuken met eiland, een eetplaats en een zithoek. Door de grote raampartijen die toegang geven naar het terras, geniet je van een lichtrijke woonkamer. Dankzij het slimme gebruik van duurzame technologieën in combinatie met isolatie zijn bijna-energieneutraal (BEN) woningen gegarandeerd. Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop van dit appartement! Deze woning maakt deel uit van het duurzame project Saffrou en is centraal gelegen, op slechts 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten lopen naar het station. Omgeven door 2000m² aan groene binnentuinen en een gezellig publiek plein, biedt deze locatie een aangename leefomgeving.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Stap binnen in een ruim appartement met een woonoppervlak van 93 m², 2 slaapkamers en een overdekt terras van 8 m² dat uitkijkt op de groene binnentuin. De open keuken met een centraal eiland vormt het kloppend hart van de leefruimte, naadloos overvloeiend in de eetplaats en zithoek. De hal huisvest een goed georganiseerde berging, een badkamer en een apart toilet. Door slim gebruik te maken van duurzame technologieën en isolatie is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop! Dit appartement maakt deel uit van het duurzame project Saffrou, centraal gelegen op slechts 5 min fietsen naar de markt en 2 min lopen naar het station. Met 2000m² aan binnentuinen en een publiek plein, biedt deze locatie een leefomgeving van hoge kwaliteit.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Met een woonoppervlakte van 66 m² biedt dit appartement een comfortabele en praktische thuis. Naast de moderne keuken met eetplaats en gezellige zithoek is de slaapkamer slim geïntegreerd in de leefruimte om zo maximale functionaliteit te bieden. Verder omvat het ontwerp een badkamer, apart toilet en berging in de hal. Dankzij het 8 m² inpandige terras geniet je van contact met het buitenleven vanuit je leefruimte. Met een slimme integratie van duurzame technologieën en hoogwaardige isolatie, is dit appartement verzekerd van bijna-energieneutraliteit (BEN). Daarbovenop komt het voordeel van het gunstige 6% BTW-tarief bij aankoop. Deze woonst maakt deel uit van het duurzame Saffrou-project, perfect gepositioneerd op slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min wandelen naar het station. Met maar liefst 2000 m² aan groene binnentuinen en een levendig publiek plein, biedt deze locatie een kwalitatieve leefomgeving.Boek zonder aarzelen een vrijblijvende rondleiding met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit lichtrijk appartement biedt een woonoppervlakte van 67 m² en een inpandig terras van 8 m², heerlijk om te ontspannen met zicht op het groen. De slaapkamer is toegankelijk vanuit de leefruimte, die naadloos overgaat in de keuken met eetplaats en comfortabele zithoek. Verder beschikt het appartement over een badkamer, een apart toilet en een extra opbergruimte. Met de slimme indeling en moderne voorzieningen is dit comfortabel en eigentijds wonen. Door slim gebruik te maken van duurzame technologieën is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien geniet je bij aankoop van het voordelige 6% BTW-tarief! Dit lot maakt deel uit van het duurzame project Saffrou, perfect gesitueerd op slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min stappen van het station. Te midden van 2000 m² aan prachtige binnentuinen en een levendig publiek plein, biedt deze locatie een hoogwaardige leefomgeving.Benieuwd? Aarzel niet en plan een vrijblijvend werfbezoek met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00
Prix sur demande

9700 Audenarde

Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 93 m² en een inpandig terras van 8 m², uitkijkend op de weelderige binnentuin. Binnenkomend kom je in de hal met toegang tot de 2 slaapkamers, apart toilet, ruime badkamer en extra berging. De zithoek en eetruimte met open keuken vormen de uitnodigende leefruimte. De leefruimte is lichtrijk dankzij het ruime terras. Door slim gebruik te maken van duurzame technologieën en isolatie is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop! Dit appartement maakt deel uit van het duurzame project Saffrou, centraal gelegen op slechts 5 min fietsen naar de markt en 2 min lopen naar het station. Met 2000m² aan binnentuinen en een publiek plein, biedt deze locatie een leefomgeving van hoge kwaliteit.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit appartement biedt een slimme indeling met 1 slaapkamer, een woonoppervlakte van 67 m² en een overdekt terras van 8 m², toegankelijk vanuit zowel de slaapkamer als de leefruimte. Vanuit de slaapkamer kom je in de leefruimte met een keuken die overloopt in de eethoek en een zithoek. Extra opbergruimte is voorzien in de hal, waarnaast je de badkamer en het apart toilet vindt. Dankzij doordachte duurzame technologieën is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop! Gelegen binnen het befaamde Saffrou-project, profiteer je van een uitstekende centrale locatie op slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min stappen naar het station. Het levendige publieke plein en de groene binnentuinen creëren een sfeervolle en aangename woonomgeving.Benieuwd? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende rondleiding met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit appartement verwelkomt je met een woonoppervlakte van 94 m², 2 slaapkamers en een inpandig terras van 8 m² met uitzicht op de serene binnentuin. De leefruimte is slim ingedeeld met een keuken die naadloos overgaat in de eetplaats en de gezellige zithoek. Verder is er een badkamer, berging en apart toilet. Een appartement met een eigentijdse en functionele leefomgeving, waar comfort en efficiëntie samenkomen. Dankzij doordachte duurzame technologieën is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop! Gelegen binnen het befaamde Saffrou-project, profiteer je van een uitstekende centrale locatie op slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min stappen naar het station. Het levendige publieke plein en de groene binnentuinen creëren een sfeervolle en aangename woonomgeving.Benieuwd? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende rondleiding met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit appartement biedt een slimme indeling met een woonoppervlak van 66 m², 1 slaapkamer en een inpandig terras van 8 m², toegankelijk vanuit zowel de leefruimte als de slaapkamer. De functionele leefruimte bestaat uit een keuken, eetplaats en een gezellige zithoek. Vanuit de hal bereik je de badkamer en het aparte toilet en de handige berging. Door slim gebruik te maken van duurzame technologieën en isolatie is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop! Dit appartement is eveneens onderdeel van het gewaardeerde project Saffrou, centraal gelegen op slechts 5 min fietsen van de markt en 2 min stappen van het station. De weelderige binnentuinen en het levendige publieke plein bieden een prachtige en hoogwaardige woonomgeving.Benieuwd? Neem dan contact op voor een vrijblijvend werfbezoek met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Deze exclusieve penthouse is een waar pareltje met een woonoppervlak van 115 m² en zijn 2 slaapkamers. Het inpandige terras van 16 m² biedt een prachtig zicht op de binnentuin. De lichtrijke leefruimte wordt omarmd door natuurlijk daglicht en bestaat uit een zithoek, eetruimte en open keuken met kookeiland. Als extra is er een aparte ruimte die flexibel te benutten is. Vanuit de hal is er een ruime badkamer en een apart toilet en 2 bergingen voor voldoende opslagmogelijkheden. Door slim gebruik te maken van duurzame technologieën en isolatie is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop! Deze penthouse maakt deel uit van het duurzame project Saffrou, centraal gelegen op slechts 5 min fietsen naar de markt en 2 min lopen naar het station. Met 2000m² aan binnentuinen en een publiek plein, biedt deze locatie een leefomgeving van hoge kwaliteit.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 115 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Deze penthouse beschikt over een riante woonoppervlakte van 116 m², 2 slaapkamers en een inpandig terras van 16 m² die uitkijkt over de uitgestrekte binnentuin. De open keuken met kookeiland vormt het hart van de lichtrijke leefruimte en biedt een vlotte overgang tussen de zithoek en de eetruimte. Bovendien is er een aparte ruimte die flexibel kan worden ingericht als een thuiskantoor. Verder is er een badkamer, apart toilet en 2 bergingen voor opslag. Door slim gebruik te maken van duurzame technologieën en isolatie is dit appartement gegarandeerd bijna-energieneutraal (BEN). Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop! Deze penthouse maakt deel uit van het duurzame project Saffrou, centraal gelegen op slechts 5 min fietsen naar de markt en 2 min lopen naar het station. Met 2000m² aan binnentuinen en een publiek plein, biedt deze locatie een leefomgeving van hoge kwaliteit.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 117 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Deze ruime penthouse biedt maar liefst 129m² woonoppervlakte en beschikt over 3 slaapkamers. Het pronkstuk is het inpandige terras van 17m², dat een schitterend uitzicht biedt op de weelderige binnentuin. De leefruimte baadt in natuurlijk licht door de directe toegang met het terras. In de leefruimte is er een naadloze overgang tussen de zithoek en de eetruimte met een moderne open keuken en kookeiland. Dankzij het slimme gebruik van duurzame technologieën in combinatie met isolatie zijn bijna-energieneutraal (BEN) woningen gegarandeerd. Bovendien kan je profiteren van het voordelige 6% BTW-tarief bij aankoop van dit appartement! Deze penthouse maakt deel uit van het duurzame project Saffrou en is centraal gelegen, op slechts 5 minuten fietsen naar de markt en 2 minuten lopen naar het station. Omgeven door 2000m² aan groene binnentuinen en een gezellig publiek plein, biedt deze locatie een aangename leefomgeving.Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 130 18 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Dit gelijkvloerse appartement biedt een comfortabele woonoppervlakte van 97 m², 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, een apart toilet en een handige berging om alles netjes op te bergen. Ideaal voor wie op zoek is naar een ruime en toegankelijke woning. Verder is er nog een terras van 8 m² en de ruime tuin van 27 m², grenzend aan de groene binnentuin van 2000 m². Het appartement is ontworpen in de functie van levensbestendig wonen, met drempelloze doorgangen, bredere gangen en deuren. Dit maakt het geschikt voor elke fase van het leven. Henri is centraal gelegen op slechts 5 minuten fietsen naar de markt en op 2 minuten stappen van het station. Dit project wordt het meest duurzame stadsdeel van Oudenaarde, omgeven door groen en ruimte, waar het bruisende leven hand in hand gaat met rust en comfort voor jou en je familie. Profiteer van het gunstige 6% BTW-tarief!Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 9 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00

Gelegen op het eerste verdiep biedt dit appartement een woonoppervlakte van 124 m². Met 3 slaapkamers is er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Verder is er een badkamer met toilet, een apart toilet en 2 bergingen, waarvan één aanpalend aan de keuken. Vanuit de leefruimte voorzien van eet- en woonkamer heb je toegang tot het terras van 13 m². Het appartement is ontworpen in de functie van levensbestendig wonen, met drempelloze doorgangen, bredere gangen en deuren. Dit maakt het geschikt voor elke fase van het leven. Henri is centraal gelegen op slechts 5 minuten fietsen naar de markt en op 2 minuten stappen van het station. Dit project wordt het meest duurzame stadsdeel van Oudenaarde, omgeven door groen en ruimte, waar het bruisende leven hand in hand gaat met rust en comfort voor jou en je familie. Profiteer van het gunstige 6% BTW-tarief!Benieuwd? Plan dan zeker een vrijblijvend werfbezoek in met Kjell via ### of bel ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 125 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 395 50 00