Espace professionnel à vendre - De Pinte

2 résultats (1 - 2)
Ferme à vendre Zevergem (RBI09278)
475 000 €

9840 Zevergem

Zevergem - Op zoek naar een authentieke hoeve met bakhuis uit de 18e eeuw op een perceel van 2692 m2 te koop in Zevergem ? Dan is dit pand misschien iets voor u. De belangrijkste troeven in een notendop: ·Authentieke 18e eeuwse hoeve ·Groot perceel van 2692 m² ·sloop van het hoofdgebouw is toegestaan ·Historische boomgaard ·bosmantel aan achterste perceelshelft Zo ziet het gelijkvloers er uit: Langgevelhoeve opgesplitst in 2 woonentiteiten met een bewaarde dubbele haard en balkenplafond. Er is aansluiting via de hal naar een kelder met toegang tot een opkamer. In de 19e eeuw werd de hoeve uitgebreid met een aangebouwd schuurtje en bakhuis, te bewaren vanwege de erfgoedwaarde. Vooraan het perceel is een centrale toegang met diverse waardevolle bomen als restant van de historische boomgaard. De achterste perceelshelft heeft een kleine bosmantel als buffer voor de E17 en is beschermd als agrarisch gebied. Belangrijk: EPC: 1175 kWh/m² Vraagprijs: 475.000 EUR Benieuwd naar meer of wenst u meer informatie? Maak dan snel een afspraak via ### ! En savoir plus ?

2692
contacter
détails
E-mail
Appeler
500 000 €

9840 De Pinte

Unieke Commerciële Kans: Pand te Koop in Het Hart van De Pinte Ontdek deze uitzonderlijke kans om eigenaar te worden van een commercieel pand op een toplocatie in het bruisende hart van De Pinte. Gelegen te midden van levendige straten en omringd door een welvarende gemeenschap, biedt dit pand een unieke gelegenheid voor ondernemers op zoek naar succes. Kenmerken: centrale ligging, eigen parking, hoge zichtbaarheid, investeringspotentieel, veelzijdig gebruiken Mogelijkheden: kantoor, praktijk, winkel, horeca, ... Het pand is heel vlot bereikbaar en ligt op wandelafstand van het station! Dit is de kans op een handelspand op misschien wel de beste locatie in De Pinte. Meer informatie of een bezoek? Contacteer ons! En savoir plus ?

396
contacter
détails
E-mail
Appeler

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critère.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de De Pinte (9840) + Localités.

330 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Dit pand met een professionele bestemming is gelegen in het hart van Sint-Denijs-Westrem. Met een ruimte van 250 m² biedt dit pand tal van mogelijkheden: kantoorruimte, vrij beroep (bijvoorbeeld groepspraktijk kine, psychologen, logopedisten, enz.) Eén van de troeven is de westelijk georiënteerde tuin van maar liefst 90 m² en de leuke binnenkoer van 33 m², waardoor ook een personal trainer bij goed weer eens buiten een sessie kan organiseren.Ook voor een handelszaak (bijvoorbeeld wijnhandel, want leuk ingerichte keuken voor proeverijen) kan de ligging ideaal zijn, met andere handelszaken in de directe omgeving. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid, op een boogscheut van Gent, kunt u moeiteloos klanten en collega's ontvangen.Geen domicilie mogelijk… En savoir plus ?

409
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à vendre Sint-Martens-Latem (RBI93560)
1 400 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Situation : Cette propriété est stratégiquement et commercialement très bien située : située sur la route d'accès de Gand à Deinze dans la prestigieuse Sint Martens Latem. Proche du village avec toutes les commodités telles que magasins, écoles, restaurants dans les environs immédiats. Accès facile à l'E40, l'E17, le centre ville, ... Disposition : Ce bâtiment se compose d'un bureau et d'un appartement. Au rez-de-chaussée se trouve un bureau spacieux et élégant avec une réception, plusieurs salles de réunion et des bureaux. Il y a également une kitchenette et des toilettes pour les invités. Le bureau bénéficie d'une grande visibilité, de beaux espaces et de beaucoup de lumière. L'appartement au 1er étage est accessible par une entrée séparée. Il se compose d'un vaste espace de vie suivi d'une cuisine équipée, de 2 chambres très spacieuses et d'une salle de bain équipée. La propriété dispose d'environ 6 places de parking et d'un jardin à l'arrière. Les deux entités sont actuellement louées. Pour plus d'informations et/ou visite, appelez Anthony au ### En savoir plus ?

931
contacter
détails
E-mail
Appeler
Ferme à vendre Sint-Martens-Latem (RBI85306)
1 950 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

SINT-MARTENS-LATEM: Prachtig domein met hoeve en stallingen op een opp. van 5,9 ha in het idyllische Sint-Martens-Latem. Dit mooie landgoed grenst vooraan aan de Keistraat over een lengte van ca. 105 m en achteraan aan een natuurpark. De hoeve dient wel gerenoveerd te worden. Het domein heeft zeker meerdere mogelijkheden welke wij u graag willen toelichten . Hiervoor en voor meer info contacteer Fred Raemaekers op O494/57.35.93 en ### of het kantoor via ### of ### En savoir plus ?

59432
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à vendre Sint-Denijs-Westrem (RBI79974)
13 755 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Er wordt een nieuw duurzaam kantoorconcept ATMOS ontwikkeld op The Loop vlakbij Gent. Er worden vijf nieuwbouw kantoorgebouw opgetrokken waarvan 3 verkocht worden van elk 3.844m², 2.871m² en een 2.578m². ATMOS biedt niet alleen een positieve klimaatimpact, maar is ook ontworpen om een ideale werkomgeving te zijn. Het project bestaat uit vijf autonome gebouwen gelegen rond een centraal plein met mooi uitzicht op nieuw aangelegd en bestaand weelderig groen en water.Op de begane grond van het centrale gebouw MESOS hebben we een gemeenschappelijk, polyvalente ruimte gecreëerd. Hier kunnen werknemers gebruikmaken van gedeelde vergaderruimtes en genieten van een aangename eetplek. Deze gedeelde ruimtes zorgen voor een inspirerende en dynamische plek waar bedrijven kunnen netwerk en en samenwerken.De kantoren liggen bovendien op korte fietsafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Aan het station zijn deelfietsen en elektrische deelsteps beschikbaar die op de site van ATMOS veilig kunnen gestald worden. In de ruime fietsparking zijn oplaadpunten voor e-bikes voorzien. Werknemers kunnen hun dag dus sportief beginnen en kunnen zich voor het werk opfrissen in de beschikbare douches in de gebouwen.ATMOS is erg strategisch gelegen voor wie met de auto komt. De site ligt op een boogscheut van de kruising van de E40 en E17, twee belangrijke verbindingswegen richting Brussel, Antwerpen of Kortrijk, en heeft een snelle toegang tot de E40 en de R4. In de ruime ondergronds parking onder de gebouwen is er voldoende parking. Verdieping Type Oppervlakte 3 kantoor 950,2m² 2 kantoor 949,4m² 1 kantoor 949,4m² 0 kantoor 950m² -1 archief 45m² Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### En savoir plus ?

3844
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à vendre Sint-Denijs-Westrem (RBI88438)
9 030 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Er wordt een nieuw duurzaam kantoorconcept ATMOS ontwikkeld op The Loop vlakbij Gent. Er worden vijf nieuwbouw kantoorgebouw opgetrokken waarvan 3 verkocht worden van elk 3.844m², 2.871m² en een 2.578m². ATMOS biedt niet alleen een positieve klimaatimpact, maar is ook ontworpen om een ideale werkomgeving te zijn. Het project bestaat uit vijf autonome gebouwen gelegen rond een centraal plein met mooi uitzicht op nieuw aangelegd en bestaand weelderig groen en water.Op de begane grond van het centrale gebouw MESOS hebben we een gemeenschappelijk, polyvalente ruimte gecreëerd. Hier kunnen werknemers gebruikmaken van gedeelde vergaderruimtes en genieten van een aangename eetplek. Deze gedeelde ruimtes zorgen voor een inspirerende en dynamische plek waar bedrijven kunnen netwerk en en samenwerken.De kantoren liggen bovendien op korte fietsafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Aan het station zijn deelfietsen en elektrische deelsteps beschikbaar die op de site van ATMOS veilig kunnen gestald worden. In de ruime fietsparking zijn oplaadpunten voor e-bikes voorzien. Werknemers kunnen hun dag dus sportief beginnen en kunnen zich voor het werk opfrissen in de beschikbare douches in de gebouwen.ATMOS is erg strategisch gelegen voor wie met de auto komt. De site ligt op een boogscheut van de kruising van de E40 en E17, twee belangrijke verbindingswegen richting Brussel, Antwerpen of Kortrijk, en heeft een snelle toegang tot de E40 en de R4. In de ruime ondergronds parking onder de gebouwen is er voldoende parking. Verdieping Type Oppervlakte 3 kantoor 612.8m² 2 kantoor 611.2m² 1 kantoor 611.2m² 0 kantoor 601.6m² -1 archief 141.2m² Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### En savoir plus ?

2578
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à vendre Sint-Denijs-Westrem (RBI42036)
490 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Nieuwbouw kantoor van 118 m² met privatieve tuin (100 m²) te koop. Strategisch gelegen op amper 220 m van de commerciële Kortrijksesteenweg met onmiddellijke verbinding naar de E40, tevens een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De lichtrijke kantoorruimte maakt deel uit van 'Residentie Mirage' met hoogkwalitatieve afwerking en bevindt zich op het gelijkvloers. Dankzij de grote raampartijen geniet men van veel natuurlijk lichtinval. Tevens mogelijkheid tot afwerking op maat van uw wensen en noden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse parkeerplaatsen en berging. Voorziene oplevering eind 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### En savoir plus ?

218 1 Place(s) de parking 118 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à vendre Sint-Denijs-Westrem (RBG60209)
1 250 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Uitstekend gelegen handelsgelijkvloers of kantoor van 1.000 m² nabij de gebouwen van ‘IMMOGRA’. Gelegen op de gekende Kortrijksesteenweg, zeer goed bereikbaar met de wagen zowel via de E40 als via de R4. Aansluitmogelijkheden: stadwater, aardgas, elektriciteit (met eigen teller), riolering, internet/telefonie (Telenet & Proximus). Het pand is beschikbaar bij akte. Ruime parking beschikbaar voor de deur. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed met een unieke oppervlakte te koop op de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem? Contacteer ### of ### En savoir plus ?

35 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à vendre Sint-Denijs-Westrem (RBG60208)
1 250 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Uitstekend gelegen handelsgelijkvloers of kantoor van 1.000 m², nabij de gebouwen van ‘IMMOGRA’. Gelegen op de gekende Kortrijksesteenweg, zeer goed bereikbaar met de wagen zowel via de E40 als via de R4. Aansluitmogelijkheden: stadwater, aardgas, elektriciteit (met eigen teller), riolering, internet/telefonie (Telenet & Proximus). Het pand is beschikbaar bij akte. Voorgelegen ruime beschikbare parking. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed met een unieke oppervlakte te koop op de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem? Contacteer ### of ### En savoir plus ?

25 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à vendre Sint-Denijs-Westrem (RAK31266)
750 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Frituur dont la résidence sera reprise dans un emplacement central et commercial entre Alost et Gand. Disposition : - Rez-de-chaussée (environ 136 m²) : friterie, cuisine équipée, coin vaisselle, chambres frigorifiques, bloc sanitaire, trois salles de stockage doubles et grande terrasse. - Premier étage (environ 90 m²) : appartement avec trois chambres, salle de bains avec douche et sauna, salon, cuisine et toilettes. - Deuxième étage (environ 68m²) : grenier (possibilité de meubler comme salon supplémentaire). - Grand parking Finition : - Actuellement en friture pour la collecte - Friterie séparée pour les commandes en ligne et la livraison à domicile (commandes entièrement automatisées) - Appartement - Double vitrage - Chauffage central - Toit isolé - Cuisine rénovée Détails : - Près d'un centre commercial animé - Près de l'E40 - Prix d'acquisition du fonds de négociation : 400 000€ et immobilier 350 000€. N'hésitez pas à nous contacter au ### si cette propriété commerciale composée d'une friterie à vendre entre Alost et Gand peut vous intéresser. En savoir plus ?

467 294 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à vendre Sint-Denijs-Westrem (RAK31608)
750 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Pour reprendre la friture dans un endroit central et commercial entre Alost et Gand. DISPOSITION : - Rez-de-chaussée (environ 136 m²) : friture profonde, cuisine équipée, coin vaisselle, salles frigorifique, bloc sanitaire, trois débarras doubles et une grande terrasse. - Premier étage (environ 90 m²) : Appartement avec trois chambres, salle de bains avec douche et sauna, salon, cuisine et toilettes. - Deuxième étage (environ 68 m²) : grenier (possibilité de meubler en tant que salon supplémentaire). - Un grand parking FINITION : - Friture actuellement pour le ramassage - Friteuse séparée pour les commandes en ligne et la livraison à domicile (commandes entièrement automatisées) - Appartement - Double vitrage - Chauffage central - Toit isolé - Cuisine rafraîchissante DÉTAILS : - Dans un centre commercial animé - Près de l'E40 - Prix d'acquisition du fonds commercial : 400 000€ et 350 000€ immobiliers. N'hésitez pas à nous contacter si vous achetez cet immobilier commercial composé d'un magasin commercial avec une résidence entre Alost et Gand pourrait vous intéresser. En savoir plus ?

467 294 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à vendre Eke (RBI50356)
859 000 €

9810 Eke

Deze unieke verkoop omvat een gemengd gebouw en een bouwgrond, die als één geheel verkocht worden. Ze zijn ideaal gelegen in de stadskern van Eke, vlakbij de N60.Het gebouw is gelegen in de Sint-Amandstraat te Eke en bestaat uit een handelsruimte, een magazijnruimte en een 3-slaapkamerappartement. De oppervlaktes van het gebouw zijn als volgt: showroom (90m²), werkplaats (249m²), appartement (103m²) en een perceel grond (390m²).Daarnaast is er een perceel bouwgrond beschikbaar, dat momenteel wordt gebruikt als parkeergelegenheid. Dit perceel heeft een oppervlakte van 341m² en biedt mogelijkheden voor een residentieel project.In totaal beslaat het perceel 772m², wat een interessante investeringsmogelijkheid biedt voor ontwikkelaars en investeerders.Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen. Contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### 93Stedenbouwkundige inlichtingen:Vergunning uitgereiktWoongebiedGeen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegdGeen voorkooprecht ruimtelijke ordening Geen verkavelingsvergunningGeen overstromingsgevoelig gebiedGeen afgebakende overzoneGeen beschermd/geïnventariseerd erfgoed En savoir plus ?

772
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à vendre Zwijnaarde (RBH55476)
415 000 €

9052 Zwijnaarde

Instapklaar recent appartement/kantoor/praktijk nabij het technologiepark.Het appartement beschikt over een inkom met gastentoilet, ruime leefruimte met open ingerichte keuken, plaats in de leefruimte voor een bureau te plaatsen of aparte kamer van te maken, 2 slaapkamers, badkamer met bad, douche en lavabomeubel, berging, 2 terrassen en tuin.Algemene info: 98 m² bewoonbaar + terrassen en tuin, inclusief privatieve kelder, beschikbaar bij akte, goede bereikbaarheid, openbaar vervoer, winkels, R4, E40, E17... in onmiddellijke omgeving, EPC 114 kwh/m², bouwjaar 2015, CV op gas, ondergrondse staanplaats en/of 2 buitenstaanplaatsen bijkomend te koop.Het appartement is ook mogelijks te gebruiken als kantoor of praktijk (vrije beroeper), mogelijkheid tot het aankopen van extra parkeerplaatsen. Topper!! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
430 000 €

9800 Astene

Op zoek naar de perfecte combinatie van ondernemen en comfortabel wonen? Deze zeldzame kans mag u niet missen! Dit uitzonderlijk handelspand met aangename woonst is gelegen in het bruisende hart van Astene. Deze unieke eigendom biedt het beste van twee werelden: een bloeiende onderneming en een aangename thuisbasis, gezien de strategische ligging die elke ondernemer zal waarderen. De passage en hoge voetgangersdichtheid verzekeren een continue instroom van potentiële klanten. Tevens zijn er voldoende parkeergelegenheden in de buurt, wat zowel klanten als werknemers ten goede komt. Het commerciële gedeelte wordt opgedeeld in de handelsruimte (156m²) aan de voorzijde van de woning met toegang tot de grote kelderruimte (34m²) dewelke eventueel kan dienen als stockageruimte; een magazijn/werk- en of bergruimte aan de achterzijde van de woning en een heel ruime dubbele garage. Met de prominente ligging zal dit handelspand gegarandeerd uw onderneming een vliegende start geven. De ruime indeling en uitnodigende etalage bieden een perfecte setting voor uw boetiek, galerij, restaurant of elk ander ondernemersavontuur dat u wenst na te jagen. Maar hier stopt het verhaal absoluut niet! Deze bijzondere eigendom omvat ook een uitzonderlijk ruime woning, bestaande op het gelijkvloers uit een centraal gelegen eet- en leefruimte met open, geïnstalleerde keuken, een bureelruimte en apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en de ingerichte badkamer, Een comfortabele vaste trap brengt u naar de bovenste verdieping, dewelke op heden is ingedeeld als 2 extra slaapkamers en een zolderruimte. Dit is uw kans om een bedrijf te runnen in een bloeiende omgeving en tegelijkertijd te genieten van de luxe en het comfort van een prachtige woonst. Waarom compromissen sluiten als u het allemaal kan hebben? Wacht niet langer en grijp deze zeldzame kans om uw droom te verwezenlijken! Neem vandaag nog contact met ons op ### of via info@excellent-vastgoed om de unieke mogelijkheden van dit pand te ontdekken. En savoir plus ?

704
contacter
détails
E-mail
Appeler

PERRON 19 Jouw Exclusieve Oase van Luxe en Comfort in het hartje van Merelbeke! Welkom bij Perron 19, waar binnen en buiten een visueel verbond aangaan om een unieke leefervaring te creëren op de voormalige eindhalte en stelplaats van de buurtspoorlijn Gent-Merelbeke. Dit high-end nieuwbouwproject, ontwikkeld door Sankt, biedt 2 commerciële ruimtes en 5 riante woonunits aan stuk voor stuk voorzien van een luxueuze afwerking, drempelloze raampartijen en uitgestrekte terrassen die naadloos de binnen- en buitenruimtes verbinden. Waarom Perron 19? -Levendig Herontwikkelde Site: Perron 19 kijkt uit op de prachtig heraangelegde tramstelplaats, omgeven door een bruisend nieuw plein. Bewonder de charme van behouden historische elementen, zoals de iconische woning van de stationschef en de oude opslagloodsen, die deze locatie een uniek karakter geven. -Optimaal Wooncomfort: Met slechts vijf exclusieve wooneenheden biedt Perron 19 een gemoedelijke en rustige sfeer. Geniet van ruim gedimensioneerde woonruimtes met hoogwaardige afwerking, zodat elke bewoner zorgeloos van het leven kan genieten. -Groen Karakter: Omringd door een groene omgeving biedt Perron 19 het hele jaar door een aangename en rustige woonplek. Grote, drempelloze ramen en royale terrassen brengen overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor binnen en buiten één visueel geheel vormen. -Duurzaamheid Voorop: Perron 19 is gebouwd met duurzaamheid als groene draad. Met een E-peil onder de 30 en geavanceerde milieuvriendelijke technieken, bent u verzekerd van een toekomstbestendige woning. Zonnepanelen, geothermische warmtepompen en een ventilatiesysteem D zorgen voor een energiezuinige en milieuvriendelijke leefomgeving. -Architectuur op Topniveau: Het gerenommeerde architectenbureau a154 heeft een strak en verzorgd totaalconcept gecreëerd. Ontdek de opmerkelijke grootte van de wooneenheden, met bijna allemaal doorzonappartementen en royale terrassen van minstens 20 m2. De lichtrode bakstenen gevel en het donkerbronzen aluminium buitenschrijnwerk zorgen voor een tijdloze uitstraling die naadloos in de omgeving past. Belangrijk! -Woonoppervlaktes van 125 m² tot 137 m² -Zonnige terrassen van 20 m² tot 33 m² -Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging -Aanwezigheid van een fietsenberging -Vanaf 610.000 euro excl. kosten Mis de unieke kans om te wonen in het exclusieve Perron 19 niet - waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen in harmonie. Neem nu contact met Axel Lenaerts makelaars op via ### of ### en maak deel uit van dit buitengewone woonaanbod! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler

PERRON 19 Jouw Exclusieve Oase van Luxe en Comfort in het hartje van Merelbeke! Welkom bij Perron 19, waar binnen en buiten een visueel verbond aangaan om een unieke leefervaring te creëren op de voormalige eindhalte en stelplaats van de buurtspoorlijn Gent-Merelbeke. Dit high-end nieuwbouwproject, ontwikkeld door Sankt, biedt 2 commerciële ruimtes en 5 riante woonunits aan stuk voor stuk voorzien van een luxueuze afwerking, drempelloze raampartijen en uitgestrekte terrassen die naadloos de binnen- en buitenruimtes verbinden. Waarom Perron 19? -Levendig Herontwikkelde Site: Perron 19 kijkt uit op de prachtig heraangelegde tramstelplaats, omgeven door een bruisend nieuw plein. Bewonder de charme van behouden historische elementen, zoals de iconische woning van de stationschef en de oude opslagloodsen, die deze locatie een uniek karakter geven. -Optimaal Wooncomfort: Met slechts vijf exclusieve wooneenheden biedt Perron 19 een gemoedelijke en rustige sfeer. Geniet van ruim gedimensioneerde woonruimtes met hoogwaardige afwerking, zodat elke bewoner zorgeloos van het leven kan genieten. -Groen Karakter: Omringd door een groene omgeving biedt Perron 19 het hele jaar door een aangename en rustige woonplek. Grote, drempelloze ramen en royale terrassen brengen overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor binnen en buiten één visueel geheel vormen. -Duurzaamheid Voorop: Perron 19 is gebouwd met duurzaamheid als groene draad. Met een E-peil onder de 30 en geavanceerde milieuvriendelijke technieken, bent u verzekerd van een toekomstbestendige woning. Zonnepanelen, geothermische warmtepompen en een ventilatiesysteem D zorgen voor een energiezuinige en milieuvriendelijke leefomgeving. -Architectuur op Topniveau: Het gerenommeerde architectenbureau a154 heeft een strak en verzorgd totaalconcept gecreëerd. Ontdek de opmerkelijke grootte van de wooneenheden, met bijna allemaal doorzonappartementen en royale terrassen van minstens 20 m2. De lichtrode bakstenen gevel en het donkerbronzen aluminium buitenschrijnwerk zorgen voor een tijdloze uitstraling die naadloos in de omgeving past. Belangrijk! -Woonoppervlaktes van 125 m² tot 137 m² -Zonnige terrassen van 20 m² tot 33 m² -Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging -Aanwezigheid van een fietsenberging -Vanaf 610.000 euro excl. kosten Mis de unieke kans om te wonen in het exclusieve Perron 19 niet - waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen in harmonie. Neem nu contact met Axel Lenaerts makelaars op via ### of ### en maak deel uit van dit buitengewone woonaanbod! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler

Ligging Goedgelegen commerciële ruimte (kantoor of praktijk) met tuin in centrum Sint-Denijs-Westrem. Deze commerciële ruimte maakt deel uit van residentie Mirage een kleinschalige residentie bestaande uit 9 kwalitatieve appartementen en een commerciële ruimte aan de kant van de Sint-Dionysiusstraat. Deze kleinschalige residentie is gelegen in de dorpskern van St Denijs Westrem, waar u in de onmiddellijke omgeving tal van handelszaken hebt alsook een supermarkt op wandelafstand. De uiterst centrale locatie geeft u een prima ontsluiting, zo kan u op enkele minuten alle belangrijke invalswegen op en af. Openbaar vervoer op wandelafstand. Ideaal voor een vrij beroep. Project & Afwerking De buitenschil is tijdloos en kwalitatief ontworpen. Ze voldoen aan de hedendaagse comforteisen met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Het E-peil bedraagt maximaal 30, wat beter is dan de norm, hierdoor kunnen we stellen dat deze units BEN zijn. De afwerking is voorzien volgens het lastenboek waarbij de koper hierin ook nog zijn eigen keuzes maken. Oplevering is voorzien voor de 2e helft van 2024. Troeven: - Kleinschalig residentie - Centrale locatie in dorpskern - Tijdloze architectuur - Stijlvolle en kwalitatieve afwerking - Bijna energie-neutraal met E-peil - Parking voorzien Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. We bekijken graag de plannen samen met u bij ons op kantoor, contacteer Fanny ### En savoir plus ?

219
contacter
détails
E-mail
Appeler
650 000 €

9820 Merelbeke

Voor meer info of een bezoek kan u ons contacteren op het nummer ### Deze woning is gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de R4, E17 en E40. Deze prachtige woning beschikt over een zeer functionele gelijkvloerse indeling. Bij het betreden van de woning komt u terecht in een centrale inkomhal die uitgeeft op de ruime en lichtrijke leefruimte (48m²). Deze leefruimte biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eetplaats, en geniet bovendien van een directe connectie met de zuid gerichte tuin. Aansluitend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken (28m²) die voorzien is van alle comfort, waaronder een oven, microgolf, frigo, vaatwasser en keramische kookplaat. Een praktische berging (7m²) is tevens voorzien en biedt extra opbergruimte. Op het gelijkvloers treft u tevens een eerste grote slaapkamer (22m²) aan die eveneens kan dienen als bureauruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 4 ruime slaapkamers (18m²) en een badkamer die uitgerust is met een ligbad, douche, dubbel badkamermeubel en toilet. Ideaal voor een groot gezin of een onderneming. Ten slotte beschikt deze woning nog over een ruime zolder (49m²) die kan dienen als extra opbergruimte en een garage voor 1 wagen. Kortom, deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en aangename leefomgeving. Unieke ligging met een onverhinderd zicht op de natuur en een schitterende oriëntatie. Achteraan de fotoreeks zijn visuals bijgevoegd van een leefruimte met open keuken die connectie geeft met de tuin. Deze woning deed voorheen dienst als kantoor. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen. EPC C: 271 kWh/m² Bewoonbare oppervlakte: 294m²! Cv op gas En savoir plus ?

1153 5 Place(s) de parking 294 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Prix sur demande

9820 Merelbeke

Cet immeuble d'affaires moderne et lumineux avec une maison à vendre est idéalement situé sur la Nijverheidsweg à Merelbeke. Le bâtiment est situé dans une zone industrielle et se trouve à deux pas du centre-ville de Merelbeke. Très facilement accessible et équipé de nombreuses options de stationnement sous forme de places de stationnement pour vous et votre personnel. La maison spacieuse bénéficie de beaucoup de lumière et possède un jardin clôturé qui vous offre beaucoup d'intimité. Avec pas moins de 4 chambres et 2 salles de bain, c'est la maison familiale idéale. Surfaces : - Terrain : 1 642 m² - Entrepôt : 285 m² - Bureau au rez-de-chaussée : 100 m² - Bureau au 1er étage : 100 m² - Maison : 291 m² Années de construction : - Entrepôt : 1988 - Résidence : 1998 - Bureau : 2009 Spécifications de l'entrepôt : - Plancher en polybéton - Tôles empilées - Structure en acier - Toit isolé - Souffleur à air chaud - Porte sectionnelle : B3*H3 - Lanterneaux - Hauteur claire : 3 m - Hauteur de la crête : 4,5 m Spécifications du bureau : - Sol carrelé - Murs en gyproc - Plafond suspendu - Climatisation Spécifications de la maison : - 4 chambres - Espace de vie spacieux et lumineux - Cuisine hyperinstallée - Salle de bain moderne - Salle de douche - Panneaux solaires pour le bureau et la maison (11,28 kWp) - Puits d'eau de pluie (15 000 L) Disponibilité : À discuter. Ce bureau avec entrepôt et maison vous intéresse ? Contactez-nous et réservez votre visite au ### ou à ### . En savoir plus ?

1642 776 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler