Bedrijfsvastgoed te koop - De Pinte

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van De Pinte (9840) + Deelgemeenten.

1 400 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Ligging: Dit pand is strategisch en commercieel zeer goed gelegen: gelegen op de invalsweg van Gent naar Deinze in het prestigieuze Sint Martens Latem. Nabij het dorp met alle praktische zaken zoals winkels, scholen, restaurants in de onmiddellijke omgeving. Er is vlotte ontsluiting naar E40,E17, centrum, ... Indeling: Dit gebouw bestaat uit een kantoor en appartement. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim en stijlvol kantoor met ontvangstbalie, diverse vergaderruimts en bureaus. Er is eveneens een kitchenette en een gastentoilet aanwezig. Het kantoor geniet van voldoende visibiliteit, mooi ruimtes met veel lichtinval. Het appartement op de 1ste verdieping is toegankelijk via een afzonderlijke inkom. Er is een ruime leefruimte met aansluitend een geïnstalleerde keuken, 2 zeer ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer. Het terrein heeft een 6-tal parkeerplaatsen en achteraan is er eveneens een tuin. Beide entiteiten zijn momenteel verhuurd. Voor meer info en/of bezoek bel Anthony op ### Meer weten?

931 6 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
320 000 €

9052 Zwijnaarde

Ligging Ontdek de unieke zakelijke mogelijkheden in Zwijnaarde, een strategisch gelegen dorp nabij Gent, ideaal voor het starten van uw handelszaak. Zwijnaarde, met zijn uitstekende bereikbaarheid via de E17 en E40, biedt ondernemers een perfecte locatie voor klantentoegankelijkheid en logistieke voordelen. Profiteer van de groeiende lokale economie in Zwijnaarde, waar een diverse bevolking en een toenemende vraag naar diverse diensten uw zaak kunnen laten bloeien. Ontdek de marktkansen in Zwijnaarde door de nabijheid van prominente onderwijs- en onderzoeksinstellingen, wat een continue stroom van klanten en talenten garandeert. Maak gebruik van de hoge levenskwaliteit in Zwijnaarde, wat bijdraagt aan een positief ondernemersklimaat en een aantrekkelijke locatie voor nieuwe werknemers. Start uw handelszaak in Zwijnaarde en word onderdeel van een bloeiende economische zone met een veelbelovende toekomst voor ambitieuze ondernemers. Beschrijving Ontdek onze ruime commerciële locatie aan de voorzijde van het pand, een ideale ruimte voor winkels, gelegen op een toplocatie waar dagelijks veel voetgangers, fietsers en automobilisten passeren. Profiteer van de uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid die onze winkelruimte biedt. Aan de achterzijde van het pand vindt u de mogelijkheid tot uitbreiding van uw commerciële ruimte. Daarnaast biedt deze sectie voldoende plaats die gebruikt kan worden als werkplaats of opslagruimte, ideaal voor het vergroten van uw bedrijfsactiviteiten. Gemakkelijke toegankelijkheid is gegarandeerd met een aparte ingang aan de zijkant van het pand, waardoor klanten en leveringen moeiteloos kunnen worden ontvangen. Dit maakt ons pand een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige en strategisch gelegen commerciële ruimte. Mogelijkheid tot overname van het handelsfonds Voor inlichtingen en/of bezoek, bel Gwen Moerman: ### Meer weten?

148
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00

Ligging Goedgelegen commerciële ruimte (kantoor of praktijk) met tuin in centrum Sint-Denijs-Westrem. Deze commerciële ruimte maakt deel uit van residentie Mirage een kleinschalige residentie bestaande uit 9 kwalitatieve appartementen en een commerciële ruimte aan de kant van de Sint-Dionysiusstraat. Deze kleinschalige residentie is gelegen in de dorpskern van St Denijs Westrem, waar u in de onmiddellijke omgeving tal van handelszaken hebt alsook een supermarkt op wandelafstand. De uiterst centrale locatie geeft u een prima ontsluiting, zo kan u op enkele minuten alle belangrijke invalswegen op en af. Openbaar vervoer op wandelafstand. Ideaal voor een vrij beroep. Project & Afwerking De buitenschil is tijdloos en kwalitatief ontworpen. Ze voldoen aan de hedendaagse comforteisen met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Het E-peil bedraagt maximaal 30, wat beter is dan de norm, hierdoor kunnen we stellen dat deze units BEN zijn. De afwerking is voorzien volgens het lastenboek waarbij de koper hierin ook nog zijn eigen keuzes maken. Oplevering is voorzien voor de 2e helft van 2024. Troeven: - Kleinschalig residentie - Centrale locatie in dorpskern - Tijdloze architectuur - Stijlvolle en kwalitatieve afwerking - Bijna energie-neutraal met E-peil - Parking voorzien Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. We bekijken graag de plannen samen met u bij ons op kantoor Meer weten?

219 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
Handelsfonds te koop Sint-Martens-Latem (RBK95479)
2 495 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Wegens onze bedrijfsuitbreiding verhuizen we eind 2024 naar een nieuwe locatie. Daarom bieden we onze huidige locatie te koop aan, bestaande uit een commercieel gelijkvloers en twee appartementen. Dit pand is ideaal gelegen langs de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, wat zorgt voor uitstekende zichtbaarheid.Commercieel gelijkvloers:Het handelspand op het gelijkvloers omvat:- Een open ontvangstbalie- Meerdere aparte bureaus- Een open bar- Gescheiden sanitair met douche- Volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen: vloerverwarming, airco, domotica, led verlichting, ingebouwde kasten, verschillende frigo's, vaatwasmachines, vloer in Mortex en verschillende marmeren elementen. Appartementen:De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en hebben elk een aparte ingang en parkeerplaats naast het gebouw. Beide appartementen zijn volledig ingericht met hoogwaardige materialen en voorzien van een volledig domoticasysteem.Inrichting appartement links: ruime leefruimte, ingerichte keuken, terras, badkamer met ligbad en douche, dressing, wasplaats, bureau en 2 slaapkamers.Indeling appartement rechts: inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer en 2 slaapkamers, terras.Energieprestatie en stedenbouwkundige inlichtingen:- EPB in opmaak: 44064G DBA 2017027210/EP09097/SV/A001/D01/SD001- Stedenbouwkundige inlichtingen opgevraagd op 29 april 2024: - Woongebied - Vergunning uitgereikt - Geen verkavelingsvergunning - Geen rechterlijke of bestuurlijke maatregelen - Geen voorkooprecht - Geen overstromingsgevoelig gebied (P-score G, score A)Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen? Contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Meer weten?

897
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Prijs op aanvraag

9830 Sint-Martens-Latem

SINT-MARTENS-LATEM: Prachtig domein met hoeve en stallingen op een opp. van 5,9 ha in het idyllische Sint-Martens-Latem. Dit mooie landgoed grenst vooraan aan de Keistraat over een lengte van ca. 105 m en achteraan aan een natuurpark. De hoeve dient wel gerenoveerd te worden. Het domein heeft zeker meerdere mogelijkheden welke wij u graag willen toelichten . Hiervoor en voor meer info contacteer Fred Raemaekers op O494/57.35.93 en ### of het kantoor via ### of ### Meer weten?

59432
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 23 04 80
Kantoor te koop Sint-Denijs-Westrem (RBK36935)
13 755 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Er wordt een nieuw duurzaam kantoorconcept ATMOS ontwikkeld op The Loop vlakbij Gent. Er worden vijf nieuwbouw kantoorgebouw opgetrokken waarvan 3 verkocht worden van elk 3.844m², 2.871m² en een 2.578m². ATMOS biedt niet alleen een positieve klimaatimpact, maar is ook ontworpen om een ideale werkomgeving te zijn. Het project bestaat uit vijf autonome gebouwen gelegen rond een centraal plein met mooi uitzicht op nieuw aangelegd en bestaand weelderig groen en water.Op de begane grond van het centrale gebouw MESOS hebben we een gemeenschappelijk, polyvalente ruimte gecreëerd. Hier kunnen werknemers gebruikmaken van gedeelde vergaderruimtes en genieten van een aangename eetplek. Deze gedeelde ruimtes zorgen voor een inspirerende en dynamische plek waar bedrijven kunnen netwerk en en samenwerken.De kantoren liggen bovendien op korte fietsafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Aan het station zijn deelfietsen en elektrische deelsteps beschikbaar die op de site van ATMOS veilig kunnen gestald worden. In de ruime fietsparking zijn oplaadpunten voor e-bikes voorzien. Werknemers kunnen hun dag dus sportief beginnen en kunnen zich voor het werk opfrissen in de beschikbare douches in de gebouwen.ATMOS is erg strategisch gelegen voor wie met de auto komt. De site ligt op een boogscheut van de kruising van de E40 en E17, twee belangrijke verbindingswegen richting Brussel, Antwerpen of Kortrijk, en heeft een snelle toegang tot de E40 en de R4. In de ruime ondergronds parking onder de gebouwen is er voldoende parking. Verdieping Type Oppervlakte 3 kantoor 950,2m² 2 kantoor 949,4m² 1 kantoor 949,4m² 0 kantoor 950m² -1 archief 45m² Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Meer weten?

3844
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Kantoor te koop Sint-Denijs-Westrem (RBK36932)
9 030 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Er wordt een nieuw duurzaam kantoorconcept ATMOS ontwikkeld op The Loop vlakbij Gent. Er worden vijf nieuwbouw kantoorgebouw opgetrokken waarvan 3 verkocht worden van elk 3.844m², 2.871m² en een 2.578m². ATMOS biedt niet alleen een positieve klimaatimpact, maar is ook ontworpen om een ideale werkomgeving te zijn. Het project bestaat uit vijf autonome gebouwen gelegen rond een centraal plein met mooi uitzicht op nieuw aangelegd en bestaand weelderig groen en water.Op de begane grond van het centrale gebouw MESOS hebben we een gemeenschappelijk, polyvalente ruimte gecreëerd. Hier kunnen werknemers gebruikmaken van gedeelde vergaderruimtes en genieten van een aangename eetplek. Deze gedeelde ruimtes zorgen voor een inspirerende en dynamische plek waar bedrijven kunnen netwerk en en samenwerken.De kantoren liggen bovendien op korte fietsafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Aan het station zijn deelfietsen en elektrische deelsteps beschikbaar die op de site van ATMOS veilig kunnen gestald worden. In de ruime fietsparking zijn oplaadpunten voor e-bikes voorzien. Werknemers kunnen hun dag dus sportief beginnen en kunnen zich voor het werk opfrissen in de beschikbare douches in de gebouwen.ATMOS is erg strategisch gelegen voor wie met de auto komt. De site ligt op een boogscheut van de kruising van de E40 en E17, twee belangrijke verbindingswegen richting Brussel, Antwerpen of Kortrijk, en heeft een snelle toegang tot de E40 en de R4. In de ruime ondergronds parking onder de gebouwen is er voldoende parking. Verdieping Type Oppervlakte 3 kantoor 612.8m² 2 kantoor 611.2m² 1 kantoor 611.2m² 0 kantoor 601.6m² -1 archief 141.2m² Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Meer weten?

2578
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Industrie te koop Sint-Denijs-Westrem (RBK04018)
1 250 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Zodra u de straat verlaat en de automatische poort binnen rijdt wordt u omgeven door weides en een boomgaard. Het totale gebied van 21.480 m² biedt u een gerenoveerde woning met slaapkamers uit 1977, 3 loodsen en paardenstallen. Deze gebouwen bieden heel wat mogelijkheden voor persoonlijke en professionele doeleinden. Het complex is eveneens een goede investering. De woning wordt op vandaag verhuurd via Airbnb en voor de loodsen en paardenstallen zijn er goede huurders. Indeling woning: - Gelijkvloerse verdieping: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met open haard en directe toegang tot het terras, volledig geïnstalleerde keuken met onder andere AGA-fornuis, wasruimte, bureau, garage - Eerste verdieping: 3 slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet Extra gebouwen: - Ruime loods met aanpalende paardenstallen (grondoppervlakte ongeveer 775 m²) - Schuur (grondoppervlakte ongeveer 180 m²) - Garagegebouw met diverse poorten (grondoppervlakte van ongeveer 175 m²) Troeven: - Goede bereikbaarheid van Gent, Latem en diverse invalswegen - Diverse mogelijkheden - Mooie investering Meer weten?

21480
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 35 35
Handelspand te koop Sint-Denijs-Westrem (RBJ89129)
490 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Nieuwbouw handelspand van 118 m² met privatieve tuin (100 m²) te koop. Strategisch gelegen op amper 220 m van de commerciële Kortrijksesteenweg met onmiddellijke verbinding naar de E40, tevens een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De lichtrijke handelsruimte maakt deel uit van 'Residentie Mirage' met hoogkwalitatieve afwerking en bevindt zich op het gelijkvloers. Dankzij de grote raampartijen geniet men van veel natuurlijk lichtinval. Tevens mogelijkheid tot afwerking op maat van uw wensen en noden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse parkeerplaatsen en berging. Voorziene oplevering eind 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

118 1 Parkeerplaats(en) 118 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te koop Sint-Denijs-Westrem (RBI42036)
490 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Nieuwbouw kantoor van 118 m² met privatieve tuin (100 m²) te koop. Strategisch gelegen op amper 220 m van de commerciële Kortrijksesteenweg met onmiddellijke verbinding naar de E40, tevens een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De lichtrijke kantoorruimte maakt deel uit van 'Residentie Mirage' met hoogkwalitatieve afwerking en bevindt zich op het gelijkvloers. Dankzij de grote raampartijen geniet men van veel natuurlijk lichtinval. Tevens mogelijkheid tot afwerking op maat van uw wensen en noden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse parkeerplaatsen en berging. Voorziene oplevering eind 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

118 1 Parkeerplaats(en) 118 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te koop Sint-Denijs-Westrem (RBG60209)
1 250 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Uitstekend gelegen handelsgelijkvloers of kantoor van 1.000 m² nabij de gebouwen van ‘IMMOGRA’. Gelegen op de gekende Kortrijksesteenweg, zeer goed bereikbaar met de wagen zowel via de E40 als via de R4. Aansluitmogelijkheden: stadwater, aardgas, elektriciteit (met eigen teller), riolering, internet/telefonie (Telenet & Proximus). Het pand is beschikbaar bij akte. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed met een unieke oppervlakte te koop op de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem? Contacteer ### of ### Meer weten?

35 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te koop Sint-Denijs-Westrem (RBG60208)
1 250 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Uitstekend gelegen handelsgelijkvloers of kantoor van 1.000 m², nabij de gebouwen van ‘IMMOGRA’. Gelegen op de gekende Kortrijksesteenweg, zeer goed bereikbaar met de wagen zowel via de E40 als via de R4. Aansluitmogelijkheden: stadwater, aardgas, elektriciteit (met eigen teller), riolering, internet/telefonie (Telenet & Proximus). Het pand is beschikbaar bij akte. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed met een unieke oppervlakte te koop op de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem? Contacteer ### of ### Meer weten?

25 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te koop Sint-Denijs-Westrem (RAK31266)
750 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Frituur met woonst over te nemen op een centrale en commerciële ligging tussen Aalst en Gent. Indeling: - Gelijkvloers (ca. 136m²): frituur, uitgeruste keuken, afwasplaats, frigo ruimtes, sanitaire blok, drie dubbele berging en groot terras. - Eerste verdieping (ca. 90m²): Appartement met drie slaapkamers, badkamer met douche en sauna, woonkamer, leefkeuken en toilet. - Tweede verdieping (ca. 68m²): zolderruimte (mogelijkheid tot inrichten als extra woonkamer). - Ruime parking Afwerking: - Aparte frituur voor online bestellingen en levering aan huis (volledig geautomatiseerde bestellingen) - Appartement - Dubbele beglazing - Centrale verwarming - Geïsoleerd dak - Vernieuwde keuken Details: - Bij druk commercieel centrum - Vlakbij E40 - Overname handelsfonds en onroerend goed. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Aarzel zeker niet ons te contacteren via ### indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een frituur / handelszaak met woonst te koop tussen Aalst en Gent u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

467 294 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 35 35
Handelsfonds te koop Eke (RBK36912)
625 000 €

9810 Eke

Prachtig handelspand (60m²) met aanpalende woning (218m²), uitstekend gelegen in het levendige commerciële hart van Eke.Dit pand verkeert in uitstekende staat, met recente renovaties waaronder een nieuw geïsoleerd dak met Velux ramen, overal dubbele beglazing, vloerverwarming op het gelijkvloers als in de handelsruimte. Boven is er airconditioning voorzien. Daarnaast is er een oprit met carport voor twee voertuigen en twee extra parkeerplaatsen, evenals een prachtige, ruime tuin met een overdekt terras van 16m².Indeling:Gelijkvloers: Ruime winkelruimte (ca. 60m²) met aangrenzende sanitaire voorzieningen. Vervolgens een volledig uitgeruste keuken/woonruimte voorzien van een ingebouwde houtkachel, een bureau, berging en een wasruimte. Eerste verdieping: badkamer met zowel een bad als een douche, een dubbele lavabomeubel en toilet, en twee comfortabele slaapkamers.Tweede verdieping: Twee ruime slaapkamers.Wenst u meer informatie of wilt u een bezoek inplannen?Contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### 93EPC: C-label – Oppervlakte perceel: 693 m² – Bruikbare oppervlakte: 278 m² volgens EPC-attestStedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.Geen overstromingsgevoelig gebied. Meer weten?

693
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Kantoor te koop Zwijnaarde (RBJ56892)
395 000 €

9052 Zwijnaarde

Instapklaar recent appartement/kantoor/praktijk nabij het technologiepark.Het appartement beschikt over een inkom met gastentoilet, ruime leefruimte met open ingerichte keuken, plaats in de leefruimte voor een bureau te plaatsen of aparte 3de kamer van te maken, 2 slaapkamers, badkamer met bad, douche en lavabomeubel, berging, 2 terrassen en tuin.Algemene info: 98 m² bewoonbaar + terrassen en tuin, inclusief privatieve kelder, beschikbaar bij akte, goede bereikbaarheid, openbaar vervoer, winkels, R4, E40, E17... in onmiddellijke omgeving, EPC 114 kwh/m², bouwjaar 2015, CV op gas, ondergrondse staanplaats 30.000 € en/of 2 buitenstaanplaatsen 25.000 € bijkomend te koop.Het appartement is ook mogelijks te gebruiken als kantoor of praktijk (vrije beroeper), mogelijkheid tot het aankopen van extra parkeerplaatsen.Topper!! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 385 96 75
Kantoor te koop Zwijnaarde (RBH55476)
415 000 €

9052 Zwijnaarde

Instapklaar recent appartement/kantoor/praktijk nabij het technologiepark.Het appartement beschikt over een inkom met gastentoilet, ruime leefruimte met open ingerichte keuken, plaats in de leefruimte voor een bureau te plaatsen of aparte kamer van te maken, 2 slaapkamers, badkamer met bad, douche en lavabomeubel, berging, 2 terrassen en tuin.Algemene info: 98 m² bewoonbaar + terrassen en tuin, inclusief privatieve kelder, beschikbaar bij akte, goede bereikbaarheid, openbaar vervoer, winkels, R4, E40, E17... in onmiddellijke omgeving, EPC 114 kwh/m², bouwjaar 2015, CV op gas, ondergrondse staanplaats en/of 2 buitenstaanplaatsen bijkomend te koop.Het appartement is ook mogelijks te gebruiken als kantoor of praktijk (vrije beroeper), mogelijkheid tot het aankopen van extra parkeerplaatsen. Topper!! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 385 96 75
495 000 €

9820 Merelbeke

PERRON 19 Jouw ruimte in het hartje van Merelbeke voor het uitbouwen van uw handelszaak, praktijk of bedrijf! Welkom bij Perron 19, waar binnen en buiten een visueel verbond aangaan om een unieke werkervaring te creëren op de voormalige eindhalte en stelplaats van de buurtspoorlijn Gent-Merelbeke. Dit high-end nieuwbouwproject, ontwikkeld door Sankt, biedt 2 casco commerciële ruimtes (kan ook samengevoegd worden tot 1 grote unit) en 5 riante woonunits aan stuk voor stuk voorzien van een luxueuze afwerking, drempelloze raampartijen en uitgestrekte terrassen die naadloos de binnen- en buitenruimtes verbinden. Waarom Perron 19? -Levendig Herontwikkelde Site: Perron 19 kijkt uit op de prachtig heraangelegde tramstelplaats, omgeven door een bruisend nieuw plein. Bewonder de charme van behouden historische elementen, zoals de iconische woning van de stationschef en de oude opslagloodsen, die deze locatie een uniek karakter geven. Vlotte bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor u en uw klanten. -Optimaal comfort: Geniet van ruim gedimensioneerde ruimtes met een overvloed aan natuurlijk licht in combinatie met de nieuwste technieken. -Groen Karakter: Omringd door een groene omgeving biedt Perron 19 het hele jaar door een aangename en rustige woon- en werkplek. Grote, drempelloze ramen en royale terrassen brengen overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor binnen en buiten één visueel geheel vormen. -Duurzaamheid Voorop: Perron 19 is gebouwd met duurzaamheid als groene draad. Met een E-peil onder de 30 en geavanceerde milieuvriendelijke technieken, bent u verzekerd van een toekomstbestendige ruimte. -Architectuur op Topniveau: Het gerenommeerde architectenbureau a154 heeft een strak en verzorgd totaalconcept gecreëerd. De lichtrode bakstenen gevel en het donkerbronzen aluminium buitenschrijnwerk zorgen voor een tijdloze uitstraling die naadloos in de omgeving past. Belangrijk! -Oppervlaktes van 169 m² tot 368 m² -Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats -Parkeerplaats voor cliënteel aanwezig -Aanwezigheid van een fietsenberging -Vanaf 495.000 euro excl. kosten Mis de unieke kans om te werken in het exclusieve Perron 19 niet - waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen in harmonie. Neem nu contact met Axel Lenaerts makelaars op via ### of ### en maak deel uit van dit buitengewone aanbod! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 24 24
1 090 000 €

9820 Merelbeke

Uitstekend gelegen voor professionele activiteit: ruime herenwoning met ruime parking, magazijn van ca 300 m² en burelen, tuin- en moestuin. Beknopte omschrijving van de woonst: kelder en wijnkelder Het ruime huis bevat meerdere wooneenheden. Gelijkvloers: inkomhal, 4 woonvertrekken-slaapkamers, ing. keuken, 2 badkamers en doucheruimte; 1e verdieping met 5 woonvertrekken-slaapkamers, 2 wc's en douche, hoger: penthouse van ca 90 m², slaapkamer, wc en douche Voor bezichtiging kunt u terecht voor een afspraak op het nummer ### ofwel kunt u ons een mailtje zenden. Meer weten?

1387 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 26 23 40
349 000 €

9800 Astene

TOPGELEGEN HANDELSZAAK MET WOONST EN RUIME LOODS/ATELIER met uitweg achteraan! Centraal gelegen nabij centrum Deinze, openbaar vervoer, winkels, scholen, invalswegen,... Op het gelijkvloers: handelsruimte momenteel ingericht als kapsalon, bijhorend is er ook een bureau, opslagruimte, toilet en douche voorzien. Op de verdiepen bevindt zich het appartement met een ruime lichtrijke leefruimte, volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers met een dressing, badkamer (douchebad) en toilet, apart toilet en is er de mogelijkheid een overdekt terras in te richten. Het gebouw is ook toegankelijk aan de achterkant via de Achterstraat. TROEVEN: COMMERCIELE LOCATIE - met veel POTENTIEEL, cv op gas, RUIME LOODS/ATELIER. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

267
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
Industrie te koop Nazareth (RBK40201)
2 976 000 €

9810 Nazareth

Bedrijfsgebouw bestaande uit 1.680 m² aan opslagruimte en 400 m² kantoorruimte te koop op gunstige locatie nabij de N60 en met vlotte verbinding naar de E17. De loods is toegankelijk via 6 automatische sectionale poorten en makkelijk opdeelbaar. Aan de straatkant bevindt zich het spiksplinternieuwe kantoorgebouw voorzien van grote raampartijen voor veel natuurlijke lichtinval, opgedeeld in verschillende burelen. Nog niet in gebruik genomen. Aan de rechterzijde bevindt zich een vrije bouwgrond. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de verharde site. Achter de loods bevindt zich nog een weiland van 7.109 m². Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag dd. 16/05/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

2160 2160 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 09