Maison à vendre - Zedelgem

71 résultats (1 - 20)
845 000 €

8210 Zedelgem

La villa Cette villa élégante et chic, située près du centre de Zedelgem, couvre une superficie généreuse de 1 790 m². Cette maison comprend 4 chambres, 2 salles de bain et un espace de vie spacieux, ce qui en fait la maison familiale idéale. Le jardin ensoleillé et magnifiquement aménagé avec une terrasse spacieuse, quant à lui, offre d'innombrables endroits pour profiter de moments de bonheur à l'extérieur. Sur tout le périmètre de la parcelle, des haies permettent de cacher la villa aux yeux des voisins et des passants, garantissant ainsi un maximum d'intimité. L'emplacement La villa est située au calme dans le quartier résidentiel de Kronestraat, près du centre de Zedelgem. La proximité des principales routes d'accès permet également de rejoindre facilement Bruges, Torhout et les autres villes environnantes. L'espace de vie Le hall d'entrée avec toilettes invités et vestiaire vous mène au salon spacieux, doté d'un élégant sol en pierre grise et de baies vitrées. De cette façon, tout l'espace de vie est baigné de lumière naturelle et une connexion directe au magnifique jardin est maintenue. Le salon dispose d'un coin salon confortable et d'une salle à manger lumineuse d'où vous pourrez accéder à la terrasse ensoleillée. La cuisine La cuisine spacieuse et lumineuse, construite par Obumex, est équipée d'appareils électroménagers de haute qualité, d'armoires de conserve et de luminaires intégrés. Vous pourrez y cuisiner en admirant la vue sur le jardin et y prendre votre petit déjeuner confortablement. Les chambres Au premier étage, le hall de nuit mène à la spacieuse chambre principale, dotée d'un dressing exceptionnellement spacieux. Il y a également 3 chambres à part entière au premier étage, qui peuvent bien sûr également être utilisées comme salles d'hôtes ou de loisirs. Les salles de bain À côté du dressing se trouve la salle de bain principale, dotée d'une baignoire spacieuse et de deux lavabos intégrés. La finition en marbre blanc-gris crée un cadre luxueux et serein où vous pourrez vous détendre complètement. Une deuxième salle de bain dispose d'une douche à l'italienne et d'un lavabo simple. Supplémentaire De nombreux avantages font de cette villa la maison familiale idéale, qu'il s'agisse de son emplacement résidentiel mais facilement accessible, de son jardin luxuriant ou de son espace de vie généreux. Le bureau spacieux avec placards intégrés est un avantage pour ceux qui travaillent régulièrement à domicile ou qui souhaitent y travailler. Vous pouvez également garer vos voitures confortablement dans le garage ou dans l'allée spacieuse fermée par un portail automatique. Enfin, la maison offre de nombreuses possibilités de rangement, grâce aux deux vastes greniers et à la fraîcheur rafraîchissante du sous-sol. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 373 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 44 49 99

8211 Aartrijke

454 500 € - 489 500 €

In Aartrijke deelgemeente van Zedelgem vindt u langs de Brugse Heirweg 14 een nieuwe verkaveling van Residentie Vastgoed bestaande uit 3 percelen bouwgrond bestemd voor open bebouwingen. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 403 m² en 572 m². De straat zelf kenmerkt zich aan een mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen met een residentieel karakter. Aartrijke is een gemeente waar het aangenaam vertoeven is. De percelen zelf zijn gelegen aan de Brugse Heirweg tussen de Eernegemsestraat en de Noordstraat. Aartrijke zelf heeft een centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke. Met de wagen bent u in +- 25 minuten in het centrum van Oostende en in +- 30 minuten staat u op de markt van Brugge. Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is. Deze villa’s bestaan telkens uit een inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een ruime was- en bergruimte. Voorts beschikken deze villa’s nog over een nachthal met apart toilet, een ruime badkamer, 3 volwaardige slaapkamers al dan niet met dressing en een aparte bergruimte op de eerste verdieping. Tevens mooie tuin en carport of garage aanwezig. Vraag gerust naar ons lastenboek en een duidelijke prijsraming op kantoor. Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 180 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 59 25 05 90

8211 Aartrijke

333 500 € - 372 500 €

Te Aartrijke bouwt Residentie Vastgoed een nieuwbouwproject bestaande uit 4 loten bestemd voor open en halfopen bebouwingen. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 240 m² en de 364 m² en zijn volledig zuidgericht! De gronden zijn gelegen aan de Eernegemsestraat ter hoogte van nummer 93 te Aartrijke. Aartrijke is een deelgemeente van Zedelgem waar het aangenaam vertoeven is, dit mede omwille van zijn ligging. Met zijn centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke bent u binnen de 25 minuten in het centrum van Oostende en binnen de 30 minuten staat u op de markt van Brugge. Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is. De woningen zelf bestaan allen op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met separaat toilet, een leefruimte met open ingerichte keuken en een was -en bergruimte met toegang tot de carport. Op de eerste verdieping bevinden er zich een 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een extra bergruimte en de nachthal met apart toilet. Tevens bevat iedere woning een mooie zongerichte tuin met vergezichten op de lagergelegen verkaveling! Kom ik in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6% (i.p.v. 21%) op de constructie van deze nieuwbouw? De voorwaarden zijn de volgende: • Je koopt de woning zelf aan, niet via een vennootschap • Meer dan 50% van de woning is voor persoonlijk gebruik • Je bent gedomicilieerd op het adres eenmaal de woning bewoonbaar is • De nieuwbouw is ook uw enige woning (contacteer uw makelaar voor de uitzonderingen) • Deze voorwaarden moet je gedurende 5 jaar aanhouden • Het verlaagd tarief is voorlopig geldig tot en met 31/12/2023 Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed En savoir plus ?

3 Chambre(s) 143 - 149 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 59 25 05 90

8211 Aartrijke

321 940 € - 326 625 €

Nieuwbouwproject bestaande uit 2 woningen met zuidelijk gerichte tuin nabij het centrum van Aartrijke. Aartrijke is een deelgemeente van Zedelgem waar het aangenaam vertoeven is. De woningen zelf zijn gelegen aan de Eernegemsestraat, de verbindingsweg tussen Aartrijke en de Torhoutsesteenweg. Aartrijke zelf heeft een centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke. Met de wagen bent u in 25 minuten in het centrum van Oostende en in 30 minuten staat u op de markt van Brugge. Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is. De woningen bestaan uit een open grondplan waarbij living en keuken in elkaar vloeien. Verder bestaan de woningen uit een was- en Bergruimte, 3 of 4 slaapkamers en een badkamer. Er is een mooie tuin en garagebox voorzien bij de woning. Er is tevens de mogelijkheid om een extra 2de garage bij te kopen. Deze woningen moeten nog gebouwd worden dus u bent nog vrij om alle afwerkingsmaterialen te kiezen. Verder worden deze woningen afgewerkt naar een E-peil: 20, waardoor u 5 jaar vrijgesteld bent van het betalen van de onroerende voorheffing. Beide woningen vallen onder het verlaagd btw tarief van 6% (onder voorwaarden) Wenst u meer info over dit pand of onze werkwijze, aarzel niet om ons te contacteren. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende afspraak. En savoir plus ?

3 - 4 Chambre(s) 166 - 167 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 59 25 05 90
489 000 €

8210 Zedelgem

UNIEKE VRIJSTAANDE WONING op TOPLOCATIE in Residentiële wijk & Groene omgeving. Deze woning beschikt over zeer aangename woonvolumes te starten met een ROYALE inkomhal met een apart toilet. De uiterst authentieke en charmante leefruimte met parket en cosy houtkachel is afzonderlijk van de ruime leefkeuken met zicht op de tuin. De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen zijnde kookfornuis, damkap, vaatwasmachine, frigo oven en microgolfoven ( Miele-toestellen). Aansluitend aan de keuken is een PRAKTISCHE KELDERBERGING aanwezig. Op het gelijkvloers zijn er 2 MOOIE RUIME slaapkamers aanwezig ( voorheen waren er 3 slaapkamers aanwezig) en extra dressing aanpalende aan slaapkamer. AANGENAME BADKAMER met ligbad, VERNIEUWDE INLOOPDOUCHE en dubbele wastafel in meubel. Op de eerste verdieping ( te bereiken via vaste trap) is er mogelijkheid om nog extra slaapkamers bij te maken. INPANDIGE GROTE GARAGE met AUTOMATISCHE POORT. PRACHTIGE TUIN om te genieten van PRIVACY en RUST. Troeven: Geen renovatieverplichting, Recente condensatieketel (2023), Hoogrendementsbeglazing, 14 ZONNEPANELEN, Geïsoleerd dak, Gunstige EPC-WAARDE namelijk label B en TOPLIGGING! Nabij de Groene Meersen, Autosnelweg en alle voorzieningen. Breng snel een bezoekje!Indeling:Gelijkvloers: Inkom met apart toilet; Charmante leefruimte met parket en COSY houtkachel; Leefkeuken met zicht op de tuin, volledig ingerichte keuken met kookfornuis, dampkap, vaatwasmachine, microgolfoven, oven en ingebouwde frigo ( toestellen van Miele) Praktische kelderberging; 2 mooie ruime slaapkamers ( 20,14 m² & 15,60 m²)( van 2 slaapkamers , 1 ruime slaapkamer gemaakt) ; Dressing aanpalend aan slaapkamer; Aangename badkamer met ligbad, VERNIEUWDE INLOOPDOUCHE en dubbele wastafel in meubel; Inpandige ruime garage met automatische poort; Zonnige tuin om te genieten van Privacy en Rust; Eerste verdieping: Te bereiken via vaste trap, mogelijkheid tot het bijmaken van extra slaapkamers; Troeven: 14 zonnepanelen; Recente condensatieketel; Hoogrendementsbeglazing; Geen renovatieverplichting; Geïsoleerd dak; Inpandige ruime garage; Topligging. Meer informatie over deze woning of een bezoek inplannen? Contacteer ons via: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 227 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 66 12 12
359 000 €

8210 Zedelgem

HEDENDAAGSE INSTAPKLARE WONING op zeer aangename locatie in het centrum van Zedelgem nabij alle voorzieningen en nabij de autosnelweg. Deze woning is als volgt ingedeeld: inkomhal met apart toilet, MOOIE LICHTRIJKE leefruimte die in contact staat met de tuin. Recent vernieuwde leefkeuken voorzien van alle toestellen zijnde kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, spoelbak en vaatwasmachine. Aanpalend aan de keuken is een PRAKTISCHE Kelderruimte aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 RUIME SLAAPKAMERS waarvan 1 met extra opbergruimte/dressing, DRESSING, LEUKE BADKAMER met ligbad/douche combinatie, toilet en wastafelmeubel en een extra ruimte ideaal voor opbergruimte. Er is nog een grote ZOLDERRUIMTE te bereiken met een schuiftrap waar er extra slaapkamers/opbergruimte kan gecreëerd worden. Verder is er nog een leuke ZONNIGE TUIN met tuinhuis en opbergruimte. INPANDIGE GARAGE met automatische poort. Parkeerplaats / oprit. Er is geen renovatieplicht! WOONCOMFORT & FUNCTIONEEL WONEN STAAN HIER CENTRAAL. Indeling:Gelijkvloers: Inkom met apart toilet; Mooie lichtrijke leefruimte die in contact staat met de tuin; Recent vernieuwde leefkeuken (2017) voorzien van alle toestellen; Kelderruimte aan de keuken ideaal als opbergruimte; INPANDIGE GARAGE met automatische poort aansluiting en afvoer voor wasmachine; Leuke ZONNIGE TUIN met tuinhuis en opbergruimte; Oprit/Parkeerplaats vooraan. Eerste verdieping: 3 VOLWAARDIGE MOOIE SLAAPKAMERS ( waarvan 1 met extra bergruimte) Dressing; Badkamer met ligbad/douche combinatie, wastafelmeubel en toilet; Extra opbergruimte in de badkamer. Tweede verdieping: Zolder te bereiken via schuiftrap nog mogelijkheid tot extra slaapkamers/extra bergruimte; Troeven: Zeer mooie locatie; Nabij alle voorzieningen; Nieuwe aanleg van de straat; Recente condensatieketel (2021); Recente leefkeuken (2017); Garage met automatische poort; GEEN RENOVATIEPLICHT; INSTAPKLAAR! Voor meer informatie of een bezoek aan dit mooie pand contacteer ons via: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 168 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 66 12 12
465 000 €

8210 Zedelgem

Bent u op zoek naar een volledig vernieuwde woning met ruimte en comfort? Zoek niet verder! Dit pand in Zedelgem biedt alles wat u nodig heeft. De omgeving heeft tal van recreatiemogelijkheden: Vloethemveld, hondenlosloopweide, wandelpaden, fietsroutes en een nieuw natuurgebied De Pilse. De woning is vlot bereikbaar door in de nabije omgeving de E40, E403, station en bushaltes. Winkelen doet u gemakkelijk door de verscheidenheid aan winkels in de buurt zoals Colruyt, Delhaize, Aldi, Lidl en Jumbo. Via de ruime inkom met apart toilet komt u in de lichtrijke leefruimte met aansluiting voor een gashaard. De keuken is voorzien van voldoende bergruimte, combi-microgolfoven, oven, een Novy dampkap en een waterverzachter. Als leuke troef is er een extra berging met wasruimte voorzien van alle aansluitingen. Een tweede berging vervolledigt het gelijkvloers. Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers waarvan één met inloopdressing en een ruime badkamer met inloopregendouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Beide slaapkamers zijn uitgerust met airco en draaikipramen met vliegenhorren. De woning biedt ook de mogelijkheid tot het creëren van een leuk dakterras! De woning is gelegen op een royaal perceel met een prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin beschikt over elektriciteitspunten, verlichtingspunten bedienbaar vanuit de woning, waterpunten, drie terrassen, een moestuin en een grote garage die evenals dienst kan doen als tuinberging. De oprit maakt plaats voor twee wagens en er is een vergunning voor het plaatsen van een carport. Deze energiezuinige woning is uitgerust met zonnepanelen, aluminium ramen met 4-seizoenen glas en zonnescreens, Met een EPC van 87 kWh/m² en maandelijkse kosten voor elektriciteit en gas van ongeveer 65 euro, woont u hier duurzaam en comfortabel. Grijp deze unieke kans en maak van deze volledig vernieuwde woning uw nieuwe thuis! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wug: Woonuitbreidingsgebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Liste de sauvegarde: Non / Site d’activité inexploité : Non En savoir plus ?

2 Chambre(s) 140 694 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 94 64 46
775 000 €

8210 Zedelgem

Cette maison prête à emménager économe en énergie offre de nombreuses possibilités grâce à sa riche surface habitable. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 429 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 44 49 99
269 000 €

8210 Zedelgem

Deze woning met veel potentieel is gelegen langs de Torhoutsesteenweg te Zedelgem. Ideaal gelegen op een gunstige locatie, dichtbij alle voorzieningen zoals verschillende supermarkten, openbaar vervoer. Belangrijke invalswegen richting Brugge-Torhout en de E403 zijn eveneens gemakkelijk te bereiken. Bij het binnenkomen betreden we de ruime inkomhal, leidend naar de leefruimte met zijn grote raampartijen. De keuken is voorzien van alle gemakken en is rechtstreeks toegankelijk via de eetkamer. De badkamer is eveneens op het gelijkvloers terug te vinden, voorzien van een ligbad en toilet. De gelijkvloerse verdieping wordt vervolledigd door een technische ruimte en berging voor extra opslag. Op de eerste verdieping herbergen 4 ruime slaapkamers. De zolder betreedt u via een vaste trap en biedt vele mogelijkheden. De zonnige tuin met terras is perfect voor ontspanning. De woning beschikt ook over een grote garage met elektrische poort. Ideaal voor de handige Harry of kleine zelfstandige. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen! 1) Stedenbouwkundige bestemming WgLk: Woongebied met landelijk karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (niet conform) 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Liste de sauvegarde: Non En savoir plus ?

4 Chambre(s) 188 696 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 94 64 46
365 000 €

8211 Aartrijke

Residentie HOF est un projet de construction neuve extrêmement attrayant et durable qui sera réalisé au cœur d'Aartrijke. Profitez du calme et de la verdure du jardin intérieur, à distance de marche de toutes les nécessités quotidiennes telles que les magasins, la boulangerie, la boucherie, les établissements de restauration, etc. Le projet est unique à Aartrijke et propose des appartements d'investissement confortables ainsi que quelques appartements en duplex, des appartements spacieux de 3 chambres à coucher, des penthouses luxueux et même 3 maisons familiales. L'ensemble du complexe sera érigé en 3 bâtiments de 10 entités chacun et comprendra une fois 3 résidences. Au niveau -1, qui passe sous tous les bâtiments, 27 places de parking et 11 garages seront prévus. Vous bénéficierez ainsi des avantages d'une résidence de petite taille, combinés au confort d'un projet de plus grande envergure. Naturellement, une grande attention est accordée à la durabilité et à l'efficacité énergétique du complexe. Les normes les plus récentes sont respectées dans tous les domaines et des matériaux durables et de haute qualité sont systématiquement choisis. De plus, la Résidence HOF bénéficie de la mesure temporaire de 6 % ! Vous avez le choix entre plusieurs types d'appartements dont la superficie varie de 74 m2 à 171 m2. N'hésitez pas à contacter le ### pour plus d'informations ! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 136 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 25 237
341 201 €

8210 Zedelgem

De woning bevindt zich op 1 minuut van het centrum van Aartrijke, maar toch in een groene omgeving. De stijl & indeling zijn nog compleet te personaliseren. Omarm een duurzame levensstijl met milieuvriendelijke kenmerken geïntegreerd in het pand. Van zonnepanelen, domotica, energiezuinige apparaten tot een regenwaterput van 10.000 liter. Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren! Zie ### voor de prijs alle kosten inclusief! En savoir plus ?

1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 72 34 30
Faire offre à partir de 349 000 €

8211 Aartrijke

MAISON COMPLÈTEMENT MEUBLÉE à proximité du centre d'Aartrijke. Cette maison se compose d'une salle de séjour lumineuse donnant sur un jardin orienté vers le soleil, ce qui permet de réduire les coûts de chauffage. La cuisine entièrement équipée est attenante à la salle de séjour. La terrasse avant vous permet également de profiter du soleil du soir. Le jardin offre de nombreuses possibilités. Du plaisir rayonnant sur la terrasse à un agréable barbecue dans le jardin. Cacher de nombreux matériaux (de jardin) ? Vous pouvez le faire dans la spacieuse maison de jardin.Au rez-de-chaussée, il y a également un GARAGE INTÉRIEUR avec de la place pour 2 voitures. Il y a également 2 places de parking supplémentaires devant et sur le côté de la maison. Enfin, le 2ème étage comprend 3 chambres spacieuses avec un sol stratifié de haute qualité. Dans la salle de bains avec double lavabo, vous avez la possibilité de prendre une douche ou un bain.Disposition : Rez-de-chaussée : Garage intérieur 2 places de parking supplémentaires Jardin spacieux et agréable avec abri de jardin Premier étage : Espace de vie spacieux et lumineux Toilettes séparées Terrasse ensoleillée Cuisine entièrement équipée Deuxième étage : 3 chambres spacieuses Salle de bain avec douche et baignoire En savoir plus ?

3 Chambre(s) 195 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 66 12 12
289 000 €

8211 Aartrijke

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod. Op een zeer gunstige ligging te Aartrijke, vindt u deze lichtrijke gezinswoning met zonnige tuin. Deze alleenstaande woning werd ingeplant op een ruim perceel van 891 m². Via de inkomhal met gastentoilet, bereiken we de ruime en lichtrijke woonkamer, bestaande uit een gezellige zithoek met houtcassette én een eethoek. Aangrenzend bevindt zich de ingerichte keuken, voorzien van een frigo, oven, kookplaat, dampkap, spoelbak en ingemaakte kasten. Tevens bevindt er zich op het gelijkvloers een bureelruimte/slaapkamer. Tot slot beschikt de gelijkvloerse verdieping over een inpandige garage + een praktische bergruimte. Via de vaste trap in de inkomhal, bereiken we het eerste verdiep. Deze laatste bestaat uit een vier volwaardige slaapkamer + een ingerichte badkamer (ligbad/lavabo/toilet). Een grote troef van deze woning betreft de zonnige tuin met een aangelegd terras én tuinberging + praktische oprit met toegangspoort. Kortom een ruime gezinswoning op toplocatie. Zeker een bezoekje waard! En savoir plus ?

5 Chambre(s) 190 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 21 39 45
325 000 €

8210 Loppem

Lorsque vous entrez dans cette maison, vous êtes immédiatement captivé par son impressionnant look industriel. Les grandes fenêtres et les hauts plafonds donnent une impression d'espace et de lumière. Situé dans un quartier calme et verdoyant de Loppem, l'Henri Blommelaan offre une combinaison idéale de calme et d'accessibilité. Toutes les commodités telles que les magasins, les écoles et les transports en commun sont facilement accessibles. Disposition : - Espace de vie lumineux avec cuisine ouverte - Salle de bain - 2 chambres - Un garage - Jardin ensoleillé Si vous recherchez une maison unique au look industriel, située dans un excellent quartier, cette maison est le choix idéal. Contactez-nous dès aujourd'hui pour plus d'informations ou pour une visite. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 170 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 44 49 99
Faire offre à partir de 239 000 €

8210 Zedelgem

U kunt een BOD uitbrengen op deze woning, rekening houdend met de AANVANGSPRIJS van € 239.000,00 , elk hoger BOD wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.CHARMEVOLLE TE RENOVEREN VRIJSTAANDE WONING met OP EEN ZEER BRUISENDE LOCATIE op een MOOI PERCEEL van 835 m². Dit unieke pand zoekt een unieke eigenaar! De indeling van de woning is als volgt: inkom, AUTHENTIEKE leefruimte met aanpalende keuken, wasplaats/berging, badkamer met douche, hangtoilet en lavabo in meubel. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 mooie slaapkamers MET PLANKENVLOER. Op de tweede verdieping is er nog een ruime zolderruimte die te bereiken is via de vaste trap waarin nu ook 2 slaapkamers ingericht zijn. Er is tevens nog een bergzolder aanwezig. Aanpalend aan de woning is er een ruime garage van 30 m² dit kan ook dienstig zijn als opslagruimte. Een magnifiek prachtige zuidgerichte tuin MET OPEN ZICHTEN en tuinhuis. Deze woning kan Uw nieuwe droomwoning worden! HEERLIJKE WONING vol AUTHENTICITEIT! Deze woning kan ook dienstig zijn als praktijk/kantoor/handelswoning gezien de SUBLIEME LOCATIE!Gelijkvloers : Ruime inkomhal; Prachtige zonnige leefruimte met berging onder de trap; Keuken; Badkamer met douche, hangtoilet en lavabo in meubel; Wasplaats/Berging aansluitend; Aanpalende extra berging; Grote ruime garage met kantelpoort; 1ste verdieping: 2 mooie ruime slaapkamers van (10,66m² & 20,27m²) met plankenvloer; 2de verdieping: Nog 2 slaapkamers te bereiken via vaste trap; Extra: Bergzolder; Troeven: BRUISENDE LOCATIE; Superveel mogelijkheden; Prachtig perceel van 835 m²; Zeer ruime garagebox; 4 slaapkamers; Centrale verwarming op Gas. Voor een bezoek of verdere informatie aarzel zeker niet om ons te contacteren via : ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 147 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 66 12 12
445 000 €

8210 Loppem

En plus de la superficie de 5 826 m², il offre la possibilité d'acheter un terrain à bâtir Le bâtiment principal est en bon état et comprend un salon, une cuisine, une cave, 2 chambres et une salle de bain au rez-de-chaussée. Le grenier offre de nombreuses possibilités et dispose actuellement de 2 chambres. En outre, le site compte plusieurs dépendances, dont un fournil, d'authentiques granges et des écuries. Avec sa vaste zone bâtie, cette ferme offre des opportunités extraordinaires à la fois pour une destination résidentielle et à d'autres fins. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 211 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 44 49 99
560 000 €

8210 Veldegem

TOPVOORDEEL! Betaal nu slechts 6% BTW i.p.v. 21%. Informeer snel naar de voorwaarden. Op een prachtige locatie, nabij het centrum van Veldegem én met een vlotte verbinding naar E403, alsook het openbaar vervoer ( zowel trein als bus), vinden we deze exclusieve nieuwbouwwoning terug. Indeling: Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitende berging. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, douche én bad alsook een afzonderlijk toilet en berging. Deze nieuwbouw wordt ingeplant op een prachtig perceel van 648 m² én geniet tevens van een carport! Uiteraard wordt er bij de bouw van deze villa ingezet op energiezuinigheid: Warmtepomp (lucht/water) met vloerverwarming (gelijkvloers + verdiep), PVC-ramen met HR beglazing, Plat dak in EPDM met 16 cm isolatie, zonnepanelen, ….E-peil = max. 20 Deze nieuwbouwwoning kan volledig aangepast worden naar uw eigen smaak. Kortom, een prachtige thuis voor u én uw gezin in het kloppend hart van Veldegem! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 21 39 45
  Zedelgem (RBK04922)

8210 Zedelgem

319 000 € - 365 500 €

Ontdek de perfecte balans tussen modern comfort en een bruisende omgeving in de 2e fase van onze verkaveling langs de Collevijnstraat in Zedelgem. Met trots presenteren we 7 prachtige nieuwbouwwoningen die niet alleen duurzaamheid omarmen, maar ook een uitstekende verbinding bieden met alle gemakken van het dagelijks leven. Elke woning is uitgerust met hoogwaardige zonnepanelen en vloerverwarming, waardoor u niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook geniet van een optimaal binnenklimaat het hele jaar door. Gelegen in de dichte nabijheid van een treinstation, diverse winkels en supermarkten, en een bushalte, biedt deze locatie het gemak van het stadsleven binnen handbereik. Maar dat is niet alles, met een vlotte verbinding naar de E403, Brugge en Torhout, is deze plek ook ideaal voor wie pendelt naar het werk of graag de omgeving verkent. Stap binnen in uw nieuwe thuis en ervaar het comfort, de luxe en de moderne voorzieningen die de 2e fase van onze verkaveling te bieden heeft. Welkom in uw toekomst, welkom in de Collevijnstraat! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 130 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 65 73 40
Maison à vendre Loppem (RBM92081)
Prix sur demande

8210 Loppem

À la recherche de l'espace parfait ? Vous désirez une oasis de tranquillité, tout en étant à portée de toutes les commodités ? Rêvez-vous d'une maison imprégnée de charme et de caractère ? Ne cherchez plus, cette villa a tout cela ! Bienvenue dans la rue de la Fauvette à Loppem, où Albert Loppem vous propose cette villa extraordinaire. Dès que vous entrez dans la maison, vous êtes immédiatement enveloppé par son charme unique, avec de magnifiques éléments en bois authentiques qui donnent à la maison une atmosphère chaleureuse. La villa se compose de : Rez-de-chaussée : - hall d'entrée - toilettes séparées - spacieux salon avec cheminée - cuisine avec buanderie et cave attenantes - 2 chambres au rez-de-chaussée - salle de bains avec baignoire, douche, toilettes et double lavabo - grand garage - magnifique jardin orienté sud-ouest avec 2 cabanons de jardin Au premier étage : - espace polyvalent pouvant servir de deuxième salon, chambre principale, salle de jeux, salle de billard, bureau, etc. - hall de nuit - deux chambres avec placards intégrés - salle de bains avec baignoire, toilettes et lavabo - divers espaces de grenier Atouts ? - Emplacement unique : tranquillité et excellente accessibilité - Étiquette énergétique C - Sans amiante - Espace inégalé ! N'hésitez plus et planifiez dès aujourd'hui votre visite ! Contactez-nous à l'adresse ### ou appelez le ### C'est votre chance de trouver la maison de vos rêves ! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 280 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 25 237

Maison à vendre à Zedelgem

Zedelgem, une commune paisible et bien établie non loin de Bruges, offre un cadre de vie idéal pour ceux cherchant à acheter une maison. Avec 29 maisons actuellement en vente, les futurs propriétaires ont un large éventail de choix, allant de charmantes maisons de type fermé à des propriétés luxueuses comme des fermes ou des châteaux. Le prix moyen d'une maison s'établit autour de 382844€, permettant ainsi à une variété d'acheteurs, des jeunes familles aux retraités, de trouver leur bonheur selon leurs moyens et préférences.

La commune de Zedelgem se distingue par sa tranquillité et son accessibilité. Située à seulement quelques minutes des autoroutes A17 / E403 et A10 / E40, elle offre une facilité de déplacement vers des villes majeures telles que Bruges, Gand, et même Bruxelles. De plus, la présence de nombreux services, tels que des écoles allant de la maternelle au secondaire et divers commerces locaux, assure un quotidien pratique et agréable pour les résidents.

Les propriétés à Zedelgem bénéficient généralement de vastes espaces, tant à l'intérieur qu'à l'extérieur, avec une moyenne de 6 pièces par logement. Cette caractéristique répond parfaitement aux besoins des familles en quête d'espace ou des personnes désirant aménager leur intérieur selon leurs goûts et nécessités. Vivre à Zedelgem, c'est choisir un environnement serein, enrichi par une communauté accueillante et un cadre de vie de qualité.

Tout voir Réduire