Terrain à vendre - Gingelom

6 résultats (1 - 6)
105 000 €

3890 Gingelom

Meer info via ### of via ### Dit bouwperceel is rustig en groen gelegen, in een kleine autoluwe straat. Het perceel is gelegen op een holleweg, de bouwrijpe kavel op talud biedt veel rust en privacy. Het perceel is zuidelijk georiënteerd en beschikt over een grootte van 6a21ca. De bouwvoorschriften bieden een bebouwbare oppervlakte van 195 vierkante meter op de gelijkvloers en 156 vierkante meter op de eerste verdieping. De mooie gevelbreedte van 13 meter is ideaal voor de realisatie van een moderne hedendaagse gezinswoning. Meer info via ### of via ### En savoir plus ?

621 52 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 84 96 84
Terrain à bâtir à vendre Gingelom (RBJ81835)
85 000 €

3890 Gingelom

GOED GELEGEN BOUWGROND VAN 4A71CA GESCHIKT VOOR OPEN BEBOUWING IN HET LANDELIJKE BORLO In Borlo (deelgemeente van Gingelom) vinden we langs de Thewitstraat deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 4a71ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Aan de voorzijde beschikken we over een perceel breedte van 17,03 meter, er wordt een gevelbreedte van 9 meter voorzien. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 12 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep. Heeft deze centraal gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

471
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
Terrain à bâtir à vendre Gingelom (RBJ62812)
85 000 €

3890 Gingelom

In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze bouwgrond gelegen op de Sint-Truidenstraat. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 3A64CA laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. De verkavelingsvergunning is in aanvraag. Voor meer informatie kan u alvast de bouwplannen bekijken in bijlage. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond in het landelijke Montenaken? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

364
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
Terrain à bâtir à vendre Gingelom (RBJ62811)
85 000 €

3890 Gingelom

In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze bouwgrond gelegen op de Sint-Truidenstraat. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 3A24CA laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. De verkavelingsvergunning is in aanvraag. Voor meer informatie kan u alvast de bouwplannen bekijken in bijlage. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond in het landelijke Montenaken? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

324
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
Terrain à bâtir à vendre Gingelom (RBJ62810)
85 000 €

3890 Gingelom

In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze bouwgrond gelegen op de Sint-Truidenstraat. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 3A55CA laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. De verkavelingsvergunning is in aanvraag. Voor meer informatie kan u alvast de bouwplannen bekijken in bijlage. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond in het landelijke Montenaken? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

355
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
Terrain à bâtir à vendre Gingelom (RBI59442)
235 000 €

3890 Gingelom

PROJECTGROND VERGUND VOOR 3 EENGEZINSWONINGEN IN HET LANDELIJKE MONTENAKEN In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze projectgrond gelegen op de Sint-Truidenstraat. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi perceel heeft een totaal oppervlakte van maar liefst 10A45CA. Het geheel is vergund voor het bouwen van 3 eengezinswoningen. Ook is het mogelijk om de loten apart aan te kopen. De verkavelingsvergunning is in aanvraag. Voor meer informatie kan u alvast de bouwplannen bekijken in bijlage. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze projectgrond in het landelijke Montenaken? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

1045
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Gingelom (3890) + Localités.

Terrain à bâtir à vendre Walshoutem (RBD67211)
95 000 €

3401 Walshoutem

Bouwgrond geschikt voor halfopen bebouwing gelegen in een rustig straatje vlakbij de oprit E40 Brussel - Luik en op 7 minuten van het centrum in Landen. halfopen eengezinswoning ingeplant worden met scheidingsmuur op de rechter perceelsgrens en gekoppelde garage aan de bestaande garage links. Bouwdiepte gelijkvloers max. 15,00 m en op de verdieping max. 12,00 m, hellend dak. En savoir plus ?

701
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 495 22 81 95
Terrain à bâtir à vendre Cras-Avernas (VWD07175)
380 000 €

4280 Cras-Avernas

L'immobilière François Barbière & Associés vous présente ce terrain à bâtir situé dans le charmant village de Cras-Avernas. Cette magnifique parcelle, exposée plein Sud, dispose d'une largeur à rue d'environ 86 m et d'une profondeur de 40 à 50 m. Libre de constructeur et d'architecte. Remettre offre à partir du prix indiqué, sous réserve d'acceptation du propriétaire. Renseignements : ### En savoir plus ?

3952
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 19 30 57 32
Terrain à lotir à vendre Rosoux-Crenwick (VBA62997)

Terrain à bâtir de 19 ares à Berloz, proche de toutes commodités dans un quartier residentiel. Parfaitement situé entre Bruxelles et Liège pour y construire une villa 4 façades. Libre d'architecte, mais un projet est déjà disponible sur plan, si vous souhaitez continuer celui-ci. Étude de sol réalisée ainsi que le contrôle de stabilité. Plan disponible à l'agence. Faire offre à partir de 99.000€ Nous pouvons assurer le financement de votre acquisition au meilleur taux. Pour plus d'informations merci de nous joindre au ### ou sur ### En savoir plus ?

1900
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 4 254 00 86
75 000 €

4280 Abolens

Superbe terrain à bâtir d'environ 08 ares 60 en plein cœur du charmant village de Cras-Avernas (Hannut) bénéficiant d'une situation stratégique à proximité directe des axes autoroutiers et de toutes les facilités. Faites recours à vos propres projets (sous réserve de l'acceptation de la commune). Le terrain dispose d'environ 13m de largeur à rue et 73m de profondeur. Orientation Sud-Ouest arrière. Équipements à rue. Libre de tout constructeur. Venez découvrir ce terrain plat et extrêmement bien situé. Vente sous réserve d'accord du propriétaire. ***** Pour recevoir d'autres opportunités en exclusivité, nous vous invitons à nous contacter directement. Nous sommes disponibles pour vous accompagner dans votre recherche d'achat ou d'investissement ainsi que dans votre projet de vente. Pour toute demande d'évaluation GRATUITE et SANS ENGAGEMENT, contactez votre expert au ### ***** En savoir plus ?

860 m² Surface constructible 860 73 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 19 86 06 06
Terrain à bâtir à vendre Landen (RBJ76938)
139 000 €

3400 Landen

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – We nemen je mee naar het uiterst landelijke dorp Wange. En dat landelijke karakter zal je meteen herkennen wanneer je halt houdt voor het prachtige perceel in de Overhespenstraat. Het totale perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 18a 77ca en is klaar voor jouw vrijstaande, trendy droomwoning. Bouw jij hier binnenkort een zalig grote gezinswoning? Maak dan achteraan zeker en vast gebruik van enkele grote raampartijen. De uitzonderlijke diepte van meer dan 129 meter loopt hier namelijk over in een eindeloos groot agrarisch gebied. Zo ben je hier voor altijd zeker van een uitgestrekt en weids groen verzicht. Een klassieke of landelijke stijl met een zadeldak? Of een plat dak voor een trendy en moderne look? Ontdek samen met ons welke mogelijkheden er zijn om jouw prachtige gezinswoning hier binnenkort vorm te geven. De locatie is hier alvast top! De Overhespenstraat is een uiterst rustige straat centraal tussen het centrum van Tienen en het centrum van Landen. Zo krijg je een uitgebreid en zeer dynamisch aanbod aan dagelijkse benodigdheden in de nabije omgeving. Ondanks het groene landschap zal ook de vlotte woon-werkverbinding hier zeker niet ontbreken. De E40 op slechts 8 kilometer afstand zorgt er namelijk voor dat ook de bredere omgeving geen geheimen kent. Interesse? Tel. ### En savoir plus ?

129 m Profondeur du terrain 14 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Terrain à bâtir à vendre Landen (RBH80352)
190 000 €

3400 Landen

KNAPPE BOUWGROND VAN 13A72CA GESCHIKT VOOR OPEN BEBOUWING OF 2 HALFOPEN BEBOUWING In Landen vinden we langs de Oscar Huysecomlaan deze knappe bouwgrond voor één open bebouwing terug. De grond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. De omliggende steden zoals Sint-Truiden, Tienen, Hannuit, etc zijn makkelijk bereikbaar. Ook de oprit van de E40 is slechts op 5 minuten rijden gelegen. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Bovendien is het centrum van Landen vlakbij gelegen waardoor tal van winkels, scholen, supermarkten en andere faciliteiten in de onmiddellijke omgeving gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 13a72ca is geschikt voor één open bebouwing of twee halfopen bebouwingen mits de goedkeuring van de mogelijke verkavelingsvergunning van de stad Landen. Het perceel heeft een breedte van net geen 30 meter en gaat tot wel 46 meter diep. Tot slot is de bouwgrond zuid-west georiënteerd waardoor je zalig gaat kunnen vertoeven in de zon in de ruime achterliggende tuin. Kortom, een ruim perceel op een toplocatie met een zonnige oriëntatie! Lijkt dit de ideale bouwgrond voor uw droomhuis? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

1372
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
105 000 €

3870 Mechelen-Bovelingen

Bouwgrond in Heers te koop! Gelegen in woongebied met landelijk karakter op een zeer rustige locatie in Mechelen-Bovelingen. Het zuidgericht perceel telt 461,86m² en geniet van een straatbreedte van 10,5m en is 41m diep. Bouwvoorschriften zijn in aanvraag. En savoir plus ?

462 41 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
Terrain à bâtir à vendre Berloz (VBA20683)
725 000 €

4257 Berloz

Berloz: Située à Berloz, a proximité de Waremme et des axes de circulation, important terrain en zone d'habitat a caractère rural. Largeur de façade de +/- 200 mètres à rue. Superficie totale de +/- 1HA. Voirie équipée en eau, électricité. Libre de bail et d'occupation. CU 1 disponible sur demande.Ce terrain a fait l'objet d'un ancien permis de lotir qui est périmé ( pour 7 lots à bâtir) . Conditions de vente et dossier complet sur demande. En savoir plus ?

10621
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 85 71 31 76
Terrain à bâtir à vendre Wilderen (RBJ69693)
110 000 €

3803 Wilderen

Droom jij ervan om te wonen op een zeer rustige locatie met zicht op een aangename groene omgeving die Haspengouw typeert? Dan is deze bouwgrond voor open bebouwing, gelegen op de Zoutleeuwsesteenweg te Wilderen, misschien wel iets voor jou. Het betreft 'lot 1' gelegen binnen een verkaveling. De bouwgrond is gelegen links van de woning met nr. 170.Ondanks de rustige ligging van het perceel bevinden we ons hier op enkele minuten van het centrum van Sint-Truiden en geniet het perceel een uitstekende verbinding met de belangrijkste uitvalswegen. Het rustige dorp Wilderen biedt daarenboven enkele zeer aangename troeven zoals o.a. de bekende brouwerij van Wilderen, enkele restaurants, een uitstekende school, een groot sportcentrum, en nog zoveel meer... Bovendien zijn de percelen bouwgrond in deze gezellige gemeente erg schaars.INPLANTINGDe voorgevels dienen ingeplant te worden op 15,38m uit de as van de straat zoals voorzien op het verkavelingsplan. De open zijgevels moeten op 3 meter van de scheidingslijn gebouwd worden. De bouwdiepte op het gelijkvloers wordt beperkt tot max. 15m en de bouwdiepte op de verdieping tot max. 12m. Bouwhoogte: 2 bouwlagen.ORIENTATIE TUINDe zuidgerichte tuin zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kan genieten van de zon in uw achtertuin. Bovendien is het hier heerlijk genieten van de rust en de privacy.Het verkavelingsplan met de inplanting van de woning is te downloaden op onze website.Zou u graag uw droomwoning bouwen op deze grond te Wilderen? Contacteer ons gerust op het nummer ### voor meer informatie. En savoir plus ?

688
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 69 76 40
63 000 €

4287 Racour

L'immobilière L.A. de HANNUT vous propose ce terrain à bâtir, d’une contenance de 5 ares 41 et de +/- 20m de façade, niché au sein d'une rue paisible du village de Racour. Sa forme rectangulaire et sa topographie plate offrent un potentiel de construction important. Situé dans une zone d'habitat à caractère rural, vous bénéficiez d'un environnement préservé et harmonieux. Les prescriptions relatives à la construction sont disponibles sur demande, à l'agence. Situé de manière idéale, vous profiterez d'une accessibilité optimale à seulement 5 minutes de l’autoroute E40 et à 10’ du centre de Hannut. Ne manquez pas cette occasion unique de créer votre havre de paix dans un cadre bucolique. En savoir plus ?

541
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 19 65 58 48
Terrain à lotir à vendre Saint-Trond (RBJ83299)
550 000 €

3800 Saint-Trond

3 NAAST ELKAAR GELEGEN APARTE GEBOUWEN (2 HANDELSHUIZEN EN 1 WONING), 35 METER LANGS DE LUIKERSTEENWEG EN 12 METER LANGS DE OUDE BORGWORMSEWEG, MET EEN TOTALE GRONDOPPERVLAKTE VAN 12A 90CA TE BRUSTEM En savoir plus ?

1290
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 75 57 30
Terrain à vendre Saint-Trond (RBJ73612)
110 000 €

3800 Saint-Trond

PERCEEL BOUWGROND (LOT 4) VOOR EEN OPEN BEBOUWING MET EEN OPPERVLAKTE VAN 10A 50CA, 21 METER BREED EN 50 METER DIEP, MET EEN MOOI VRIJ UITZICHT GELEGEN TE ENGELMANSHOVEN. En savoir plus ?

1050 50 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 75 57 30