Terrain à vendre - Oostham

1 résultats (1 - 1)
Terrain à vendre Oostham (RBJ25980)
135 000 €

3945 Oostham

Mooi centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing, op de Olmensesteenweg te Ham. Het perceel is gelegen in een groene omgeving, met een zeer gunstige ligging en goede verbinding met de omliggende gemeenten en steden. Zo bevindt het perceel zich vlakbij het op- en afritten-complex van de E313. De bouwgrond bevindt zich in woongebied en heeft een oppervlakte van 09a 38ca. De stedenbouwkundige voorschriften voor open bebouwing in de gemeente Ham zijn als volgt: De voorgevelbouwlijn ligt op 6m achter de rooilijn. De afstand van de zijgevel tot de zijdelingse perceelsgrens moet minstens 3m bedragen. De maximale kroonlijsthoogte telt 7 meter met maximum van 2 verdiepen onder de kroonlijst en een nokhoogte van 11,2 meter. De dakvorm is vrij te kiezen. De achtergevel ligt op maximum 15 meter van de voorgevelbouwlijn voor het gelijkvloers en 12 meter voor de verdieping. Meer informatie omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Spreekt dit perceel jullie aan of willen jullie hier meer informatie over? Contacteer ons dan via ### . Wij helpen jullie graag verder! Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score x). En savoir plus ?

938
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 70 00 88

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critères.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Oostham (3945).

429 000 €

3945 Ham

Prachtige gelijkvloerse woning met 4 slaapkamers op een perceel van 865 m².Deze woning is zeer gunstig en centraal gelegen met enerzijds een zeer vlotte verbinding tot het op- en afrittencomplex E313, winkels, scholen, openbaar vervoer… en anderzijds toch zeer rustig en landelijk met in de nabije omgeving verschillende wandel- en fietsroutes en het Kanaal Dessel-Kwaadmechelen.Via de ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet, zijn alle andere ruimtes bereikbaar.Aan de linkerzijde van de woning is er een zeer gezellige leefruimte, opgedeeld in een zithoek, eethoek en ingerichte keuken. Vanuit de keuken of de achterinkom is het heerlijk vertoeven op het overdekt terras en de tuin.De rechterzijde omvat 4 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchescherm, een toilet en lavabo.Alle ruimtes zijn voorzien van grote raampartijen en bieden veel natuurlijke lichtinval.Verder heeft deze woning een zeer ruime en droge kelder (105 m²) waarin een garage met automatische garagepoort voorzien is.EXTRADeze woning wordt verkocht met vergunde plannen voor het verbouwen van een eengezinswoning tot 2 halfopen bebouwingen.Plannen van de huidige toestand en de nieuwe toestand zijn terug te vinden op onze website ### .TROEVEN Zeer gunstige ligging Gelijkvloers wonen Ruime kelder met toegang via garagepoort Zonnepanelen Aansluiting aardgas + verwarmingsketel aanwezig Mogelijkheid tot 2 halfopen woningen Aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezichtiging (014 84 83 69 of ### ) en ontdek zelf de unieke voordelen van deze prachtige woning. En savoir plus ?

865 24 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 84 83 69
175 000 €

3581 Beverlo

Prachtig gelegen bouwgrond van 11a04ca voor open bebouwing! Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 11 a 4ca en is gelegen op de Zuidstraat in Beverlo langs nummer 86. Het perceel is uitstekend gelegen, je bent maar enkele minuutjes verwijderd van de winkels, scholen, sportverenigingen en het openbaar vervoer liggen ook heel vlakbij. Verder is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg! Op het gelijkvloers mag men hier tot 17 meter diep bouwen en op de 1ste verdieping tot 12 meter. Op deze manier kan men hier een woning van maar liefst 232m² bouwen (+ nog een zolderruimte)! Verder is hier een plat dak of een zadeldak van 45 graden toegestaan. De percelen zijn centraal doch rustig gelegen in een straat dat zeer “gewild” is. Wat deze bouwgrond ook interessant maakt is dat je hier geen bouwverplichtingen hebt, dat geeft jouw de vrijheid om te starten met te bouwen wanneer je maar wilt. Het is hier toegelaten om op het gelijkvloers een ruimte te voorzien voor vrij beroep, dienstverlening en kantoorfunctie,… wat met deze goede ligging zeker een meerwaarde is! Terwijl de kids ravotten in de grote tuin bewonder jij het groene uitzicht op het achterliggende natuurgebied. vanop je terras die zuidelijk georiënteerd is geniet je hier de hele dag door van de zon! Pluspunten: - zuidelijk georiënteerde tuin - ruim bouwen mogelijk - centrale omgeving - vrij beroep, dienstverlening en kantoorfunctie = toegelaten! - geen bouwverplichting - uitkijk op natuurgebied/bos - bijgebouw en carport mogelijk - open bebouwing! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! En savoir plus ?

1104
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70
Terrain à vendre Ham (RBJ25983)
159 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 9a 36ca, te Vlinderstraat in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 3). Zo dient de voorgevelbreedte maximaal 14,19 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 11,49 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten mits dat het een 3-zijdig open concept heeft. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score B). En savoir plus ?

936 34 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 70 00 88
Terrain à vendre Ham (RBJ25982)
139 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 8a 38ca, te Staatsbaan in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 2). Zo dient de voorgevelbreedte maximaal 15 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 9 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten mits dat het een 3-zijdig open concept heeft. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score B). En savoir plus ?

838 25 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 70 00 88
Terrain à vendre Ham (RBJ25981)
149 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 8a 26ca, te Staatsbaan in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 3). Zo dient de voorgevelbreedte 9 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 11 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A). En savoir plus ?

826 60 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 70 00 88
140 000 €

2490 Balen

Bouwgrond voor half open bebouwing van circa 1090 m² te Balen - Hulsen. Rustige en gunstige ligging nabij groene omgeving, toch nog steeds met een goede verbinding naar Mol en het centrum van Balen. Winkels en school zijn op wandelafstand. * Stedenbouwkundig attest in aanvraag Voorschriften op te vragen bij ### En savoir plus ?

1090
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
165 000 €

3945 Kwaadmechelen

Goed gelegen, mooi perceel bouwgrond met een oppervlakte van 1.211 m² en perceelsbreedte van 11,2 m voor een half-open bebouwing/eengezinswoning. Deze grond is centraal gelegen met een goede verbinding naar de E313 en vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes.Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en stedenbouwkundige inlichtingen (Gvg, WgLk, Gmo, Gvkr, Vv) op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

1211 79 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
145 000 €

3945 Kwaadmechelen

Goed gelegen, mooi perceel bouwgrond met een oppervlakte van 970 m² en perceelsbreedte van 12 m voor een half-open bebouwing/eengezinswoning. Deze grond is centraal gelegen met een goede verbinding naar de E313 en vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes.Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en stedenbouwkundige inlichtingen (Gvg, WgLk, Gmo, Gvkr, Vv) op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

970 80 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Terrain à bâtir à vendre Beverlo (RBK44711)
160 000 €

3581 Beverlo

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Gelegen aan de rustige Heikrekelstraat in Beverlo, biedt deze bouwgrond een uitstekende kans voor toekomstige eigenaars. Het perceel van 10a 27ca heeft een royale breedte van 19,70 meter en een diepte van 66,60 meter, ideaal voor open bebouwing. De ligging in de natuur zorgt voor een prachtig uitzicht en aangename lichtinval, terwijl de grote achtertuin voldoende ruimte biedt om languit te genieten van de zon. Met een breedte van bijna 20 meter en aanzienlijke diepte, biedt deze bouwgrond veel flexibiliteit en mogelijkheden voor een open bebouwing, mits de nodige vergunningen. De locatie biedt niet alleen ruimte en rust, maar ook uitstekende bereikbaarheid en voorzieningen binnen handbereik. De snelweg ligt op 3 km afstand en scholen, openbaar vervoer, winkels en recreatie op slechts 1 km. Nabijgelegen B-mine is ideaal voor sport en ontspanning. Kortom, deze bouwgrond in Beverlo is een uitstekende gelegenheid om een prachtige woning te bouwen in een rustige, maar centrale omgeving. Voor meer informatie, bel ### En savoir plus ?

1027 67 m Profondeur du terrain 20 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Terrain à bâtir à vendre Beverlo (RBK44710)
165 000 €

3581 Beverlo

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ontdek de ideale bouwgrond in de Heikrekelstraat, Beverlo. Deze rustige, groene locatie combineert sereniteit met nabijheid van alle nodige voorzieningen. Met een perceeloppervlakte van 12a 08ca biedt dit terrein volop ruimte voor uw droomwoning. Met zicht op de natuur, geniet u van een prachtig uitzicht en aangename lichtinval, vooral in de zomermaanden. Met een breedte van 19,70 meter en een diepte van 62,33 meter biedt dit perceel veel ontwerpvrijheid. Geschikt voor open bebouwing (onder voorbehoud van vergunningen), biedt het perceel talloze mogelijkheden voor een ruime, comfortabele woning met voldoende privacy. Op minder dan 1 kilometer vindt u scholen, openbaar vervoer, en diverse ontspanningsmogelijkheden zoals restaurants en winkels. Bovendien ligt het terrein op slechts 3 kilometer van de snelwegen, wat zorgt voor vlotte verbindingen naar omliggende steden. Een extra troef is de nabijheid van B-mine, een populaire bestemming voor recreatie en cultuur. Deze bouwgrond biedt een perfecte combinatie van rust, ruimte en bereikbaarheid. Voor meer informatie, bel ### En savoir plus ?

1208 62 m Profondeur du terrain 20 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Terrain à vendre Beverlo (RBK05333)
165 000 €

3581 Beverlo

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Altijd al je eigen droomhuis willen ontwerpen en bouwen zoals jij het wilt in een rustige en kindervriendelijke straat? Dan ben je hier aan het juiste adres! In de Vossenhoek vinden we deze nieuwe verkaveling terug met een ruim oppervlakte van 5a 76ca. deze bouwgrond is rustig gelegen in een kindvriendelijke straat. Wil je naar het centrum gaan van Beringen voor te shoppen of inkopen te doen of moet je de autosnelweg op voor je werk? Dan ben je met de auto in een mum van tijd in het centrum of aan de op – en afrit van de E313. Wil jij een charmante landelijke huis bouwen met een dak of heb je liever een strakke moderne woning met een plat dak? Hier kan je bouwen zoals jij het wenst! Dit perceel heeft een straatbreedte van +- 14.5 meter, dit geeft jou de mogelijkheid om 8.5 meter breed en 17 meter diep te bouwen! Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven en wil jij je droomhuis bouwen? Aarzel dan zeker niet en bel ons gerust voor meet uitleg! Pluspunten: - Openbebouwing! - Ruim bouwen mogelijk! - Dakvorm vrij te kiezen! - Uitstekende ligging! - Kindvriendelijke straat Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! En savoir plus ?

576
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70
135 000 €

3581 Beverlo

Gunstig gelegen bouwgrond van circa 5 are geschikt voor open bebouwing, dichtbij het station van Beverlo (500 meter), BE-mine op 2.5km, een school en enkele stappen verwijderd van het bos. Vanuit het bos kan je eindeloos wandelen in de natuur, naar de Mijnterril of naar de vallei van de zwarte beek. De bouwgrond beschikt over een straatbreedte van 16 meter en een tuin gericht op het westen. - oppervlakte: 492m² - straatbreedte: 16 meter - oriëntatie: west - bouwbreedte: 10 meter - bouwdiepte: op het gelijkvloers max 15 meter en 12 meter op de eerste verdieping - bijgebouwen: 40m² Het betreft LOT 1 in de verkaveling. Geen bouwverplichting. Indien u meer informatie wenst omtrent de voorschriften, mogelijkheden,... aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### En savoir plus ?

492 31 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 57 23 16
Terrain à bâtir à vendre Heppen (RBM80995)
130 000 €

3971 Heppen

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – De bouwgrond aan de Kanaalstraat lot 1 in Leopoldsburg biedt een prachtige kans om een nieuwe woning te bouwen in een rustige, groene omgeving. Het perceel van 7a 86ca is noordwestelijk georiënteerd, perfect voor liefhebbers van de namiddag- en avondzon. Met een breedte van 19 meter en een diepte van 43 meter, is er voldoende ruimte voor een open bebouwing, een tuin en eventueel een bijgebouw, afhankelijk van de benodigde vergunningen. De bomen op het perceel zullen worden gekapt, wat de bouwmogelijkheden vergemakkelijkt en een vrij uitzicht garandeert. De locatie is ideaal voor gezinnen: scholen liggen op slechts 1,7 km afstand en openbaar vervoer is beschikbaar op 200 meter. Voor recreatie en vrije tijd zijn er diverse mogelijkheden binnen 1,5 km, terwijl restaurants op 600 meter te vinden zijn. Dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden in winkels op 1,5 km van de bouwgrond. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

786 43 m Profondeur du terrain 19 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Terrain à bâtir à vendre Heppen (RBM60105)
130 000 €

3971 Heppen

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Deze bouwgrond in de Kanaalstraat, lot 2, te 3970 Leopoldsburg biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een ruim perceel in een rustige en groene omgeving. Met een perceeloppervlakte van 7a 92ca is er voldoende ruimte voor een open bebouwing, waarbij privacy en comfort gewaarborgd zijn. De noordwestelijke oriëntatie zorgt voor heerlijke avondzon in uw toekomstige tuin. Het perceel heeft een breedte van 18,50 meter en een diepte van 43,60 meter, wat diverse bouwmogelijkheden biedt. Het kappen van de bomen op het perceel zal nog plaatsvinden, waardoor de volledige ruimte beschikbaar komt voor uw bouwplannen. Dit perceel is ideaal voor een open bebouwing, mits de nodige vergunningen worden verkregen. De royale afmetingen van het perceel maken het mogelijk om een ruime en comfortabele woning te bouwen, afgestemd op uw wensen en behoeften. Bovendien is de locatie bijzonder gunstig met scholen op slechts 1,7 km, een bushalte op 200 meter, recreatiemogelijkheden binnen 1,5 km en diverse restaurants en winkels op loopafstand. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

792 44 m Profondeur du terrain 18 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Terrain à bâtir à vendre Heppen (RBM28117)
125 000 €

3971 Heppen

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Wegdromen in je ultieme droomwoning die je vanaf de eerste tot de laatste steen helemaal naar eigen hand kan zetten? Dat doe jij binnenkort op de Dennenstraat in Leopoldsburg. Het prachtige stuk bouwgrond verwent je met een totale oppervlakte van maar liefst 7a 22ca én een zuidwestelijke oriëntering. De uitgelezen plek dus om te bouwen aan een échte thuis. Je wordt verwent met een riante perceelbreedte van 12 meter en een uitgestrekte perceeldiepte van maar liefst 60 meter. En dit gelegen aan de bosrand. Je zal dus kunnen vertoeven in een uiterst groene omgeving met niets dan rust en privacy rondom. Bovendien plaats je hier 2 volwaardige bouwlagen waardoor je ongetwijfeld geniet van een zeer aangename hoeveelheid ruimte. Zoals we al lieten vallen, is het bouwperceel voorzien van de gegeerde zuidwestelijke oriëntering. Met andere woorden, hier geniet je tot in de late zomeravonduurtjes van zalige zonnestralen op je snoet. Gelegen perfect in het midden tussen het centrum van Leopoldsburg en Ham, kom je hier werkelijk nooit iets te kort. Op woensdagnamiddag genieten van eindeloos zwemplezier in het lokale zwembad of ontdek jij samen met de rest van het gezin één van de vele omliggende wandelroutes? Zowel de basisschool als de warme, lokale bakker liggen op slechts 3 minuten rijden van jouw toekomstige voordeur. Kortom, het perfecte perceel voor het perfecte huis! Weet jij al perfect welke stenen je zal gebruiken voor de voorgevel of ben je al aan het Googelen welke tuinset je zal kopen? Contacteer ons vandaag via ### voor een bezoek én advies op maat. En savoir plus ?

722 60 m Profondeur du terrain 12 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Terrain à bâtir à vendre Olmen (RBM55882)
159 000 €

2491 Olmen

Deze bouwgrond van 8 are en 28 ca voor open bebouwing, rustig gelegen in de Oude Brugstraat nabij centrum Balen-Olmen, biedt alles wat je nodig hebt binnen handbereik: winkels, openbaar vervoer, eetgelegenheden en scholen. De bouwgrond en de omliggende gemeenten zijn zeer vlot bereikbaar. Beschrijving: - Open bebouwing - Oppervlakte: 828 m² - Bestemming: woongebied met landelijk karakter - Kadastrale gegevens: afdeling 3, sectie A, nummer 766A2 - Zuidelijk georiënteerd - Alle in de verkavelingsvergunning opgelegde voorwaarden en lasten zijn uitgevoerd Voor meer informatie en de bouwvoorschriften contacteer ons via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak! En savoir plus ?

828 56 m Profondeur du terrain 15 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
Terrain à vendre Olmen (RBL58518)
195 000 €

2491 Olmen

Zeer rustig en residentieel gelegen bouwperceel van 10 A 50 CA (LOT 2 op het verkavelingsplan) voor open bebouwing in een rustige straat in het landelijke Olmen. Ligging: * links van Kromstraat nr. 43 Functie: * eengezinswoning met mogelijkheid tot uitoefenen van vrij beroep of niet hinderende handelsfunctie Afmetingen: * straatbreedte van het perceel: 21 m * diepte van het perceel: 50 m Totale bouwoppervlakte (bouwzone): 510 m²: * gelijkvloers: 255 m² * eerste verdieping: 255 m² Bouwdiepte: * gelijkvloers: maximaal 17 m * eerste verdieping: maximaal 17 m Bouwhoogte: * max. 7 m gemeten van het trottoirniveau tot de bovenkant van de kroonlijst of de onderkant van de dakoverstek. Bijgebouw van max. 75 m² mogelijk. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. De tuin is georiënteerd op het oosten en laat een ochtend en namiddag zon toe op het achtergelegen terras/tuin. Het perceel grenst achteraan aan agrarisch gebied en biedt een mooi zicht op de landelijke omgeving! Rustig doch strategisch gelegen in Olmen, dichtbij Balen/ Mol/ Meehout/ Ham alsook in de nabijheid van het op- en afrittencomplex E313. Verkavelingsplan, verkavelingsvergunning & zijn te verkrijgen op eenvoudig verzoek. En savoir plus ?

1050 50 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 69 06 90
Terrain à vendre Olmen (RBL58517)
195 000 €

2491 Olmen

Zeer rustig en residentieel gelegen bouwperceel van 10 A 50 CA (LOT 2 op het verkavelingsplan) voor open bebouwing in een rustige straat in het landelijke Olmen. Ligging: * rechts van Kromstraat nr. 35 Functie: * eengezinswoning met mogelijkheid tot uitoefenen van vrij beroep of niet hinderende handelsfunctie Afmetingen: * straatbreedte van het perceel: 21 m * diepte van het perceel: 50 m Totale bouwoppervlakte (bouwzone): 510 m²: * gelijkvloers: 255 m² * eerste verdieping: 255 m² Bouwdiepte: * gelijkvloers: maximaal 17 m * eerste verdieping: maximaal 17 m Bouwhoogte: * max. 7 m gemeten van het trottoirniveau tot de bovenkant van de kroonlijst of de onderkant van de dakoverstek. Bijgebouw van max. 75 m² mogelijk. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. De tuin is georiënteerd op het oosten en laat een ochtend en namiddag zon toe op het achtergelegen terras/tuin. Het perceel grenst achteraan aan agrarisch gebied en biedt een mooi zicht op de landelijke omgeving! Rustig doch strategisch gelegen in Olmen, dichtbij Balen/ Mol/ Meehout/ Ham alsook in de nabijheid van het op- en afrittencomplex E313. Verkavelingsplan, verkavelingsvergunning & zijn te verkrijgen op eenvoudig verzoek. En savoir plus ?

1050 50 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 69 06 90
Terrain à vendre Olmen (RBL31643)
175 000 €

2491 Olmen

Prachtig gelegen bouwgrond voor open bebouwing op een perceel van 966 m², met een straatbreedte van 22,28 meter. Deze bouwgrond is gelegen op een steenworp van het centrum van Olmen, school en winkels. Heeft u interesse? Contacteer ons via het nummer ### En savoir plus ?

966 41 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 66 62 08