Investeren in vastgoed zonder aanbetaling is mogelijk!


Wilt u uw spaargeld verhogen en tegelijkertijd lokale projecten steunen? Met het BeeBonds crowdlending platform kunt u investeren in een reeks duurzame projecten en tegelijk profiteren van een aantrekkelijk rendement.

BeeBonds is een crowdlending platform dat projectpromotoren die op zoek zijn naar financiering en investeerders, zowel particulieren als bedrijven, die hun spaargeld of overtollige liquide middelen willen investeren, samenbrengt. Dit gebeurt aan de hand van niet-beursgenoteerde Europese beleggingsproducten, geselecteerd door een team van gespecialiseerde analisten. Natuurlijk kunnen spaarders en beleggers ook een gediversifieerde portefeuille samenstellen door deel te nemen aan verschillende participatieve financieringscampagnes.

Verschillende investeringsopties

Of je nu investeert in een woning voor eigen bewoning, of in een huurwoning, de voorwaarden om toegang te krijgen tot krediet vereisen tegenwoordig dat je een aanbetaling doet van 15% van de waarde van de woning, bijkomende kosten zoals registratiekosten en notariskosten niet meegerekend. Dit zijn vaak aanzienlijke bedragen. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun spaargeld te laten liggen of, in het geval van een persoonlijk project, een woning te blijven huren. Investeren in vastgoed zonder aanbetaling is dus een ingewikkelde materie geworden.

Sinds het verdwijnen van de 125% lening, die vooral bedoeld was voor starters, zijn er nog een aantal opties beschikbaar, zoals het overnemen van uitstaande schulden of verpanding, op voorwaarde dat je een huis hebt dat als onderpand kan worden gebruikt om een nieuwe transactie te financieren. De andere optie is verpanding, waarbij het mogelijk is om een bedrag op een rekening voor een bepaalde periode te blokkeren. Hierdoor kan de bank het benodigde geld lenen zonder een borgsom terug te vragen. Maar in beide gevallen moet je al een huis bezitten of over een aanzienlijke som geld beschikken, wat zelden het geval is voor starters of kleine investeerders.

Wat is crowdlending?

In praktische termen is crowdlending een financieringsmethode waarmee bedrijven die op zoek zijn naar fondsen financiering kunnen krijgen van individuele investeerders. Dit stelt hen in staat om hun spaargeld op een nuttige en winstgevende manier uit te lenen. In ruil voor hun lening ontvangen individuele investeerders een vooraf bepaald jaarlijks rendement, afhankelijk van het risico dat ze nemen, en aan het einde van het project krijgen ze het kapitaal terug dat ze aanvankelijk geïnvesteerd hadden. Crowdfunding is een snelle en effectieve manier voor KMO’s om hun financieringsbronnen te diversifiëren en tegelijkertijd extra fondsen van banken aan te trekken.

Het erkende platform BeeBonds biedt een vaste instapdrempel van € 100 op permanente basis voor al zijn projecten die zich onderscheiden door hun duurzame aspecten. Zo kunnen jongeren investeren en sparen in de echte, groene economie, met een rendement van ongeveer 8% bruto. In de praktijk halen de op BeeBonds voorgestelde projecten geld op binnen een periode van 1 tot 3 maanden, waarna de investeerder een jaarlijkse rente ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode van 2 tot 5 jaar, afhankelijk van het project. Aan het einde van het project krijgt de investeerder zijn volledige initiële investering terug.

Geïnteresseerd in deze nieuwe investeringsoptie? Aan de slag gaan is simpel!

Wilt u meer weten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op!

* Verplichte velden
✨ Overweeg je om te investeren in vastgoed? Ontdek ons platform dat 100% gewijd is aan vastgoedinvesteringen in België en in het buitenland! Of je nu je portfolio wilt diversifiëren, passief inkomen wilt genereren of gewoon een goede kans wilt grijpen, onze website staat vol met opties die aansluiten bij jouw investeringsbehoeften. 🏢🔍 Duik nu in onze sectie gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen en vind de beste deals om je rendement op investering te maximaliseren! 🎯 🏦 💼