Huis te koop - La Motte (Frankrijk)

11 zoekertjes (1 - 11)
Huis te koop La Motte (RBJ44651)
750 000 €

83920 La Motte

Deze villa bevindt zich in één van de prachtigste golfresorts van Zuid-Frankrijk. Met een terrein van 1333 m² geniet u in alle rust van de natuur. Indeling : Gelijkvloerse villa : inkomhall, toilette, , open woonruimte / keuken 3 grote slaakkamers en 2 badkamers Deze villa beschikt ook nog over een garage van 27 m² en een wasruimte. De aangelegde tuin die op het zuiden gericht is, heeft een zwembad van 4 x 8 m. Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 115 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBG73826)
510 000 €

83920 La Motte

Mooie halfvrijstaande woning met prachtige tuin! Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 102m² is als volgt samengesteld: Op de begane grond: 1 entree,open keuken/woon/eetkamer van 36 m², open haard. 1 terras + mooie tuin 462 m² Boven: 3 mooie slaapkamers met airconditioning, 2 badkamers Zuid-West georienteerd De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. . Overname huurovereenkomst met 6 maanden eigen bewoning. Een comfortabel vakantiehuis zonder onderhoud Het onderhoud van de eigen tuin en de gemeenschappelijke delen, wordt geheel verzorgd door de hoveniers en onderhoudsdiensten van deze mede-eigendom.(40 wooneenheden). Kosten 'copropriété': 330 euro/maand) Prijs : 510 000 € (Makelaarskosten zijn volledig voor rekening van de verkoper). Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 102 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBH00784)
520 000 €

83920 La Motte

Mooie geschakelde woning met prachtige tuin! Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 102 m² is als volgt samengesteld: Op de begane grond: , 1 entree, open keuken/woon/eetkamer van 43 m², open haard. terras 15m² + mooie tuin 386 m² Boven: 3 mooie slaapkamers met airconditioning, een met balkon, 2 badkamers De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Dit huis bevindt zich naast het gemeenschappelijk zwembad. Een comfortabel vakantiehuis zonder onderhoud Het onderhoud van de eigen tuin en de gemeenschappelijke delen, wordt geheel verzorgd door de hoveniers en onderhoudsdiensten van deze mede-eigendom.(40 wooneenheden). Kosten 'copropriété': 320 euro/maand) Prijs : 520.000 € (Makelaarskosten zijn volledig voor rekening van de verkoper). Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 102 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBI89526)
485 000 €

83920 La Motte

Mooie geschakelde woning met prachtige tuin! Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 82 m² is als volgt samengesteld: Op de begane grond: hall, open keuken/woon/eetkamer , open haard. + mooie tuin 468 m² Boven: 2 mooie slaapkamers met airconditioning, een slaapkamer met balkon . + bijhorende garage.van 25 m². De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Een comfortabel vakantiehuis zonder onderhoud Het onderhoud van de eigen tuin en de gemeenschappelijke delen, wordt geheel verzorgd door de hoveniers en onderhoudsdiensten van deze mede-eigendom.(50 wooneenheden). Kosten 'copropriété': 320 euro/maand) Prijs : 485.000 € (Makelaarskosten zijn volledig voor rekening van de verkoper). Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 82 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBI83436)
475 000 €

83920 La Motte

Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 87 m² is als volgt samengesteld: Op de begane grond: open keuken/woon/eetkamer van 28 m², open haard. 1 terras van 16 m². 1ste étage : 2 mooie slaapkamers met airconditioning, 1 badkamer met ligbad en 1 badkamer met douche. + bijhorende garage.20 m². De tuin heeft een prachtig uitzicht over het gebergte. zuid-oost georienteerd De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Een comfortabel vakantiehuis zonder onderhoud Het onderhoud van de eigen tuin en de gemeenschappelijke delen, wordt geheel verzorgd door de hoveniers en onderhoudsdiensten van deze mede-eigendom.(69 wooneenheden). Kosten 'copropriété': 270 euro/maand) Prijs : 475.000 euro Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBI44205)
430 000 €

83920 La Motte

Deze woning bevindt zich in één van de prachtigste golfresorts van Zuid-Frankrijk. In de mooie tuin geniet u in alle rust van een adembenemend uitzicht.. Indeling : Gelijkvloers : inkomhall, toilette, wasruimte, woonruimte met open keuken. De woonkamer beschikt over een inbouwhaard en een airconditioning. 1ste verdiep : 2 grote slaakkamers met airco en 2 badkamers Dit huis beschikt ook nog over een garage van 20 m² Reeds uitgevoerde werken : - nieuwe airco in de woonkamer - nieuwe inbouwhaard - nieuwe gasboiler - tuin is recent aangelegd Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 83 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBH57526)
595 000 €

83920 La Motte

Mooie halfvrijstaande woning met prachtige uitzicht! Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 102m² is als volgt samengesteld: Op de begane grond: 1 entree,open keuken/woon/eetkamer van 47 m², open haard. meerdere terrassen + mooie tuin 397 m² Boven: 3 mooie slaapkamers met airconditioning, 2 badkamers Deze woning heeft al een renovatie gehad (facade + vernieuw dak). Ook binnen is alles opnieuw geschilderd. Zuid-West georienteerd De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. . Een comfortabel vakantiehuis zonder onderhoud Het onderhoud van de eigen tuin en de gemeenschappelijke delen, wordt geheel verzorgd door de hoveniers en onderhoudsdiensten van deze mede-eigendom.(40 wooneenheden). Kosten 'copropriété': 330 euro/maand) Prijs : 595 000 € (Makelaarskosten zijn volledig voor rekening van de verkoper). Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 103 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBH00782)
415 000 €

83920 La Motte

Mooie geschakelde woning met prachtige tuin, patio en terras! Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 81.32 m² is als volgt samengesteld: Op de begane grond: , 1 entree, open keuken/woon/eetkamer van 33 m² (met airco), inbouwhaard., patio en terras. Benedenverdieping 2 mooie slaapkamers met airconditioning, een met balkon . + bijhorende garage.van 16 m². De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Overname huurovereenkomst met 6 maanden eigen bewoning. Een comfortabel vakantiehuis zonder onderhoud Het onderhoud van de eigen tuin en de gemeenschappelijke delen, wordt geheel verzorgd door de hoveniers en onderhoudsdiensten van deze mede-eigendom.(69 wooneenheden). Kosten 'copropriété': 320 euro/maand) Prijs : 415.000 € (Makelaarskosten zijn volledig voor rekening van de verkoper). Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 81 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBG81359)
399 000 €

83920 La Motte

Genieten van de zon, mooie natuur en van alle faciliteiten van het 4 sterren resort! Mooie halfvrijstande woning met prachtige tuin! Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 80 m² is als volgt samengesteld: Op de begane grond: , 1 entree, open keuken/woon/eetkamer van 32.5 m², open haard. Binnentuintje van 12 m² + terras 26 m² met een trap naar de tuin Beneden: 2 mooie slaapkamers, 2 badkamers + kelder 5m² + mooi terras en tuin van 342 m² . De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Een comfortabel vakantiehuis zonder onderhoud Het onderhoud van de eigen tuin en de gemeenschappelijke delen, wordt geheel verzorgd door de hoveniers en onderhoudsdiensten van deze mede-eigendom.(40 wooneenheden). Kosten 'copropriété': 330 euro/maand) Prijs : 399 000 € (Makelaarskosten zijn volledig voor rekening van de verkoper). Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBG75754)
525 000 €

83920 La Motte

Mooie halfvrijstaande woning met prachtige tuin! Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 102m² is als volgt samengesteld: Op de begane grond: 1 entree, open keuken/woon/eetkamer van 44 m², open haard. 1 terras van 15 m² + mooie tuin 300 m² + garage van 20 m² Boven: 3 mooie slaapkamers met airconditioning, 2 badkamers Zuid-Oost georienteerde tuin De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Overname huurovereenkomst met 6 maanden eigen bewoning. Een comfortabel vakantiehuis zonder onderhoud Het onderhoud van de eigen tuin en de gemeenschappelijke delen, wordt geheel verzorgd door de hoveniers en onderhoudsdiensten van deze mede-eigendom.(40 wooneenheden). Kosten 'copropriété': 330 euro/maand) Prijs : 525 000 € (Makelaarskosten zijn volledig voor rekening van de verkoper). Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 102 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop La Motte (RBG75753)
833 333 €

83920 La Motte

Les Domaine de St-Endreol Luxe Golf & Spa resort aan de Franse Riviera. Creëer je eigen paradijs aan de côte d'Azur! De prijs van deze gelijkvloerse villa 'sleutel op de deur' (voorlopig project met een oppervlakte van 125 m² met individueel zwembad en garage) is € 833.333 exclusief belasting, en €1.000.000 inclusief belasting. Naar het zuid-oosten gericht met een uitzonderlijk uitzicht op het Colle du Rouet-massief, combineert deze villa de Provençaalse sfeer met alle moderne comfort : grote ramen, warmtepomp, versterkte thermische isolatie, tegelvloer, ingerichte moderne keuken. Het gepresenteerde project omvat een woon/eetkamer/keuken van 54 m², 3 mooie slaapkamers,2 badkamers, garage, En dit op een perceel van 1.380 m². De aangelegde tuin omvat een groot terras van 127 m² en een zwembad van 42 m². Goed nieuws voor vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar nieuwbouw in het zuiden van Frankrijk. We hebben een netwerk opgebouwd van professionele dienstverleners (Franse belastingaccountant en seizoensverhuurdienst) om te voldoen aan de fiscale regels voor LMNP-vastgoed met een toeristische bestemming. Wat betekent dit concreet? Als u deze nieuwe villa koopt, kunt u de Franse autoriteiten vragen om de 20% btw op nieuwbouw aan u terug te betalen. Dus als je voor 1.000.000 euro koopt, kan u meteen 166.000 euro terugvorderen aan de Franse staat. Dit proces kan worden gestart na ondertekening de definitieve koopakte. Hoe kunt u 20% btw terugvragen op nieuwbouw? U kunt 20% btw terugvragen bij de Franse belastingdienst wanneer u een nieuwbouwwoning koopt en deze investering beschikbaar stelt voor 'korte termijn seizoensverhuur'. . Er zijn een paar regels om te voldoen aan de LMNP-wet: U moet een contract ondertekenen met een erkende verhuurorganisatie (op het domein aanwezig) Het pand moet 20 jaar op de korte termijn verhuurmarkt blijven Les Domaine de St-Endreol St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp. Onze internationaal gerenommeerde 18-holes golfbaan - een van de vlaggenschipbanen van Frankrijk - is omgeven door prachtige natuur en het Esterel gebergte Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail