Appartement te koop - Sint-Lambrechts-Woluwe

299 zoekertjes (1 - 20)

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

275 000 € - 495 000 €

ONTDEK MEER TIJDENS DE LANCERING OP ZATERDAG 20 EN ZONDAG 21 APRIL. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Gebouw B bestaat uit hoogwaardige appartementen met een bruto-oppervlakte variërend van 47 m² (studio) tot 122 m². De appartementen tellen 1, 2 of 3 slaapkamers. Elke unit heeft een uitzicht op de binnentuin, waardoor je geniet van al het moois dat L’Îlot Vert te bieden heeft. Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elk appartement heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 2 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

295 000 € - 495 000 €

ONTDEK MEER TIJDENS DE LANCERING OP ZATERDAG 20 EN ZONDAG 21 APRIL. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Gebouw A bestaat uit hoogwaardige appartementen met een bruto-oppervlakte variërend van 49 m² (studio) tot 96 m². De appartementen tellen 1 of 2 slaapkamers. Elke unit heeft een uitzicht op de binnentuin, waardoor je geniet van al het moois dat L’Îlot Vert te bieden heeft. Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elk appartement heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 2 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18
249 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

SINT-LAMBERT-WOLUWE (wijk Roodebeek). Gelegen in een privépark, dicht bij vervoer, andere voorzieningen en winkels. Licht 2 slaapkamer appartement van +/- 75m2 + terras +/- 16m2 op de 3e verdieping van een verzorgd gebouw. Inkomhal - Woonkamer +/- 28m2 met toegang tot terras op het OOSTEN - Keuken +/- 7,5m2 met toegang tot terras (opening naar woonkamer mogelijk) - Nachthal met apart toilet + fonteintje - 2 slaapkamers +/- 13 en 9m2 - Badkamer (ligbad, wastafel, eventueel wasmachine) - Kelder in de kelder. Dubbele PVC-beglazing. PEB = D. Gemakkelijk buiten parkeren voor het gebouw. RU wacht op ontvangst. Plan beschikbaar op aanvraag. PRIJS: € 249.000. De eigenaar behoudt zich het recht voor om elk aanbod te accepteren of te weigeren. ----- VIRTUELE TOUR: ### ----- Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 16 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 67 92
495 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

ONTDEK MEER TIJDENS DE LANCERING OP ZATERDAG 20 EN ZONDAG 21 APRIL. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Dit ruim appartement heeft een bruto-oppervlakte van 105m². Het appartement telt 2 slaapkamers. Het is voorzien van een zuidgerichte tuin en terras dat uitkomt op de groene binnentuin. Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elke woning heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18
275 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

ONTDEK MEER TIJDENS DE LANCERING OP ZATERDAG 20 EN ZONDAG 21 APRIL. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Deze praktische studio bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 47m². Het bestaat uit een inkom, woonkamer & keuken, handige berging en badkamer. Perfect als investering! Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elk appartement heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18
495 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

ONTDEK MEER TIJDENS DE LANCERING OP ZATERDAG 20 EN ZONDAG 21 APRIL. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Elke woonunit heeft een privatieve tuin en/of terras. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 96m². Het telt 2 slaapkamers, 1 badkamer en is voorzien van een ruim, zuidgericht terras. Geniet van een energiezuinige levensstijl dankzij verwarming en afkoeling via geothermie en vloerverwarming. Elk appartement heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18
295 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

ONTDEK MEER TIJDENS DE LANCERING OP ZATERDAG 20 EN ZONDAG 21 APRIL. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Deze praktische studio bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 48m². Het bestaat uit een inkom, woonkamer & keuken, handige berging en badkamer. Daarnaast is het ook voorzien van een zuidgericht terras én tuin. Perfect als investering! Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elk appartement heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18
675 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Tussen Square Montgomery en Gribaumont - Gelegen op de 3e/6e verdieping van een ART-DECO-gebouw, opmerkelijk vanwege de koepel die erop uitkijkt. Een prestigieus 3 slaapkamer appartement (mogelijkheid 4) met een oppervlakte van ± 200m² als volgt samengesteld: mooie daghal met aparte garderobe, ruime woonkamer met originele mahoniehouten bar en een rotonde. De nachthal biedt plaats aan twee mooie slaapkamers aan de straatzijde (één van ± 34m² (die tegen lagere kosten kan worden opgedeeld) en de andere van ± 14m²), een bijkeuken met ingebouwd meubilair en een volledig uitgeruste keuken. Een patio en een wasruimte met een privélift. Een badkamer met toilet en een prachtige travertijnbadkamer, eveneens met toilet. Een meidenkamer op de 6e verdieping en een kelder. De renovaties zijn in 2011 uitgevoerd met behoud van de originele materialen en charme. Eiken parketvloer - 3,15m HSP! - PVC dubbele beglazing - PEB C - voldoet aan de eisen van elektriciteit! Zoveel troeven die u zullen verleiden. Uitzonderlijke ligging: op een steenworp afstand van het Joséphine-Charlotte station en alle voorzieningen (winkels, restaurants, enz.). Zeer zeldzaam om zonder vertraging te ontdekken! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 200 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 772 45 05
624 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Avenue des Pléiades - Quartier des Constellations/Colonel Bourg - A proximité des grands axes, des commerces et de toutes commodités. Superbe PENTHOUSE de +/-200m² (brut) dont +/-135m² + TERRASSE de +/-65m² en parfait état dans un immeuble construit en 2015 + Possibilité GARAGE et PARKING. L'appartement a été complètement personnalisé par son actuel premier propriétaire qui y a incorporé des matériaux, technologies/domotique et équipements haut de gamme! Il se compose : - Au 5ème étage/ 5 étages (avec ascenseur) : Un magnifique PENTHOUSE qui se dévoile d'abord sur un palier privé avec ascenseur et porte blindée, un grand hall d'entrée avec vestiaire, un énorme espace ouvert de +/-60m² partagé entre un spacieux et très lumineux séjour, une grande salle à manger et une cuisine américaine de marque MOBALPA hyper-équipée avec des équipements de marque NEFF (un grand frigo/congélateur, un four, un micro-ondes , une hotte avec commande à distance, un lave-vaisselle avec séchage ZEOLITH, un frigo "cave à vin", taques à induction, évier et placards avec plan de travail en imitation pierre de schiste). La partie jour donne accès à une TERRASSE rafraichissante et sans vis-à-vis offrant une superbe vue dégagée. Un hall de nuit donnant accès à une TERRASSE orientée plein EST/SUD-EST, 2 belles chambres (+/-17m² et 13m²) dont une avec accès à la TERRASSE. Une salle de douche équipée chez X2O avec douche à l'italienne et doubles lavabos, un WC et espace buanderie avec lave-linge/sèche-linge (2 in 1) de marque LG inclus dans le prix. Un WC séparé supplémentaire. - Au rez-de-chaussée : Cave n°10, Garage privé avec emplacement parking. (Hauteur : 2m40 - Largeur : 3m07) : +45.000€. Local vélo/poussettes - Local poubelle, Le revêtement des sols (espaces de vie et halls) + murs des salles d'eau sont réalisés en MORTEX. Domotique de marque SIEMENS avec interrupteurs tactiles et commande guidée avec application mobile + Stores commandés électroniquement. Porte blindée - Adoucisseur d'eau - Parlophonie/Vidéophonie - Chauffage individuel au gaz à condensation raccordé à un thermostat intelligent de marque NEST. Châssis en aluminium dotés de TRIPLES VITRAGES performant sur le plan acoustique et thermique. ELECTRICITE CONFORME jusqu'au 07/03/2042!! Charges : 200€/mois (Nettoyage et électricité des communs, syndic, ascenseur, assurance collective, fonds de roulement/réserve) Actuellement loué à 1925€/mois Informations et visites au ### ou ### ou www.HOMESIDE.be Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 135 65 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 567 96 74
624 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Avenue des Pléiades - Quartier des Constellations/Colonel Bourg - A proximité des grands axes, des commerces et de toutes commodités. Superbe PENTHOUSE de +/-200m² (brut) dont +/-135m² + TERRASSE de +/-65m² en parfait état dans un immeuble construit en 2015 + Possibilité GARAGE et PARKING. L'appartement a été complètement personnalisé par son actuel premier propriétaire qui y a incorporé des matériaux, technologies/domotique et équipements haut de gamme! Il se compose : - Au 5ème étage/ 5 étages (avec ascenseur) : Un magnifique PENTHOUSE qui se dévoile d'abord sur un palier privé avec ascenseur et porte blindée, un grand hall d'entrée avec vestiaire, un énorme espace ouvert de +/-60m² partagé entre un spacieux et très lumineux séjour, une grande salle à manger et une cuisine américaine de marque MOBALPA hyper-équipée avec des équipements de marque NEFF (un grand frigo/congélateur, un four, un micro-ondes , une hotte avec commande à distance, un lave-vaisselle avec séchage ZEOLITH, un frigo "cave à vin", taques à induction, évier et placards avec plan de travail en imitation pierre de schiste). La partie jour donne accès à une TERRASSE rafraichissante et sans vis-à-vis offrant une superbe vue dégagée. Un hall de nuit donnant accès à une TERRASSE orientée plein EST/SUD-EST, 2 belles chambres (+/-17m² et 13m²) dont une avec accès à la TERRASSE. Une salle de douche équipée chez X2O avec douche à l'italienne et doubles lavabos, un WC et espace buanderie avec lave-linge/sèche-linge (2 in 1) de marque LG inclus dans le prix. Un WC séparé supplémentaire. - Au rez-de-chaussée : Cave n°10, Garage privé avec emplacement parking. (Hauteur : 2m40 - Largeur : 3m07) : +45.000€. Local vélo/poussettes - Local poubelle, Le revêtement des sols (espaces de vie et halls) + murs des salles d'eau sont réalisés en MORTEX. Domotique de marque SIEMENS avec interrupteurs tactiles et commande guidée avec application mobile + Stores commandés électroniquement. Porte blindée - Adoucisseur d'eau - Parlophonie/Vidéophonie - Chauffage individuel au gaz à condensation raccordé à un thermostat intelligent de marque NEST. Châssis en aluminium dotés de TRIPLES VITRAGES performant sur le plan acoustique et thermique. ELECTRICITE CONFORME jusqu'au 07/03/2042!! Charges : 200€/mois (Nettoyage et électricité des communs, syndic, ascenseur, assurance collective, fonds de roulement/réserve) Actuellement loué à 1925€/mois Informations et visites au ### ou ### ou www.HOMESIDE.be Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 135 65 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 567 96 74
225 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE-SAINT-LAMBERT, dicht bij winkels en uitvalswegen, mooi appartement met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 67 m², gelegen op de 5e verdieping. Indeling: inkomhal, zit/eetkamer van 30 m², ingerichte keuken, 1 slaapkamer, badkamer, 2 terrassen, kelder, buitenparking. EPC E+. Afmetingen ter informatie. INFORMATIE: TREVI EST op ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 67 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 77 77
475 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

MEISER/NATO (PC 1030). Immo Real Properties heeft het genoegen u exclusief dit fantastische PENTHOUSE van 108m² + 34m² terras aan te bieden, gelegen op de 7de verdieping van een (bijna) nieuw gebouw (bouwjaar 2019) en geniet van een bevoorrechte ligging vlakbij Meiser, NATO (+-10min fietsen), winkels, scholen en alle voorzieningen. Deze unieke woning biedt een perfecte lay-out in een harmonieuze omgeving, evenals hoogwaardige materialen. Indeling: inkomhal met kwalitatieve op maat gemaakte kasten (Camber), lichte woonkamer van 37m² met toegang tot het prachtige terras van 34m² (47m² met bloembakken), volledig ingerichte open keuken die uitgeeft op de woonkamer, bijkeuken grenzend aan de keuken, comfortabele badkamer, 2 mooie slaapkamers (15m² en 10m²) met op maat gemaakte kasten (Camber), ingerichte nachthal, bijkeuken, apart toilet en beveiligde kelder. De woning wordt verkocht samen met een ruime parkeerplaats (+30.000 eur) met gemakkelijke toegang. De belangrijkste troeven van het pand: strategische ligging, dit penthouse biedt alle comfort van een nieuw gebouw maar zonder de nadelen, GEEN BTW (registratierechtregime), fantastisch terras met panoramisch uitzicht, instapklaar, ventilatie met dubbele doorstroming, video-intercomsysteem, waterontharder, thermostaat, op maat gemaakte kwaliteitskasten (Camber), veiligheidsdeur, ruime parkeerplaats (extra), fitnesscentrum aan de voet van het gebouw, fietsenberging en afvalberging aanwezig in het gebouw. Niet-contractuele advertentie. Informatie en afmetingen uitsluitend ter indicatie. Voor informatie en bezichtigingen: door te reageren op de advertentie of te schrijven naar ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 34 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 310 52 89
539 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Samenstelling Appartement A2.0.01 - Begane grond - 3slpk/2bdk - 124.5 m² - Terras 5 m² Zuid/West - Inkomhal met vestiaire en gastentoilet - betegelde vloer - Woonkamer 40.6 m² uitgevend op terras - semi-massieve parketvloer - Super ingerichte open keuken - betegelde vloer - Slaapkamer 1 (15.7 m²) met douchekamer (dubbele wastafel, douche) - semi-massieve parketvloer - Slaapkamer 2 (9.1 m²) - semi-massieve parketvloer - Slaapkamer 3 (9.1 m²) - semi-massieve parketvloer - Doucheruimte (wastafel, douche) - Apart toilet in de nachthal - Aparte bijkeuken - Toegewezen kelder en inbegrepen in de prijs - Verplichte parkeerplaatsen bovendien. De in het kader van deze beschrijving door L&P verkregen en meegedeelde informatie mag in geen geval gelijk gesteld worden met een uitvoerig onderzoek naar de wettelijke of technische conformiteit van het goed. In dit verband beperkt de verantwoordelijkheid van L&P zich tot een middelenverbintenis en geen resultaatsverbintenis. Elk ontvangen bod zal ter goedkeuring aan de verkoper worden voorgelegd. Kenmerken - Individuele gasketel - Individuele ventilatie met dubbele stroming - Gepoedercoat aluminium frame - Gevels in lichtgekleurde baksteen, bepleistering op isolatie en voor de bovenste verdieping, donkere metalen bekleding - Terrassen van architectonisch beton (platen op percelen op de bovenste verdieping + zandsteen-keramiekplaten of betonplaten op de begane grond) - Metalen structuur hekwerk - Beveiligde ingang van het gebouw met video-intercomsysteem - Fotovoltaïsche panelen voor gemeenschappelijke delen Afwerking - Beveiligde toegangsdeur (3 punten) - Gelakt semi-massief parket: hallen, woonkamer, slaapkamers en sommige keukens - Tegels: toiletten, doucheruimten, wasruimte en sommige keukens - Muren en plafonds bepleisterd/bepleisterd zonder schilderwerk - Super uitgeruste keuken "KITCHEN COMPANY" (SIEMENS apparatuur: oven, vitro kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en vaatwasser) - Badkamers volledig bemeubeld en uitgerust Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 777 19 19
1 449 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Samenstelling Penthouse A2.5.01 - 5de verdieping - 4slpk/2bdk - 250,3 m² - Zuid/West + Zuid-Oost terrassen - Inkomhal met vestiaire en gastentoilet - tegelvloer - Woonkamer 76,5 m² uitgevend op terras - semi-massieve parketvloer - Super ingerichte open keuken met bijkeuken - semi-massieve parketvloer - Slaapkamer 1 (24,9 m²) met dressing en badkamer (dubbel wastafel, bad, douche, wc) - semi-massieve parketvloer - Slaapkamer 2 (15,4 m²) - semi-massieve parketvloer - Slaapkamer 3 (13,2 m²) - semi-massieve parketvloer - Slaapkamer 3 (13 m²) - semi-massieve parketvloer - Douche ruimte (dubbel wastafel, douche, wc) - Apart toilet in de nachthal - Aparte bijkeuken - Toegewezen kelder en inbegrepen in de prijs - Verplichte parkeerplaats bovendien. De in het kader van deze beschrijving door L&P verkregen en meegedeelde informatie mag in geen geval gelijk gesteld worden met een uitvoerig onderzoek naar de wettelijke of technische conformiteit van het goed. In dit verband beperkt de verantwoordelijkheid van L&P zich tot een middelenverbintenis en geen resultaatsverbintenis. Elk ontvangen bod zal ter goedkeuring aan de verkoper worden voorgelegd. Kenmerken - Individuele gasketel - Individuele ventilatie met dubbele stroming - Gepoedercoat aluminium frame - Gevels in lichtgekleurde baksteen, bepleistering op isolatie en voor de bovenste verdieping, donkere metalen bekleding - Terrassen van architectonisch beton (platen op percelen op de bovenste verdieping + zandsteen-keramiekplaten of betonplaten op de begane grond) - Metalen structuur hekwerk - Beveiligde ingang van het gebouw met video-intercomsysteem - Fotovoltaïsche panelen voor gemeenschappelijke delen Afwerking - Beveiligde toegangsdeur (3 punten) - Gelakt semi-massief parket: hallen, woonkamer, slaapkamers en sommige keukens - Tegels: toiletten, doucheruimten, wasruimte en sommige keukens - Muren en plafonds bepleisterd/bepleisterd zonder schilderwerk - Super uitgeruste keuken "KITCHEN COMPANY" (SIEMENS apparatuur: oven, vitro kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en vaatwasser) - Badkamers volledig bemeubeld en uitgerust Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 250 35 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 777 19 19
278 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Aan de Paul Hymanslaan - Vlakbij Woluwe Shopping en alle voorzieningen - Op de 10de verdieping van een gebouw van 12 verdiepingen - Aantrekkelijk 2-kamerappartement + terras van +/- 80m² + kelder dat als volgt is samengesteld: een inkomhal met vestiaire, een lichte woonkamer van +/- 30m², een ingerichte keuken, twee slaapkamers van +/- 14m² en 12m², een badkamer, een apart toilet, een terras van +/- 8m² met vrij uitzicht en talrijke buitenparkeerplaatsen voorbehouden voor de mede-eigendom. In de kelderverdieping: een privékelder van +/- 4m² en een fietsenberging. Voorzieningen en comfort: lift, dubbele beglazing, intercom, PEB D+. Nutsvoorzieningen: +/- €250/maand. Huidig huurcontract - Beschikbaar op 01/08/2024 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 15 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 793 00 89
360 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

SINT-LAMBERT-WOLUWE - Uitstekende ligging vlakbij de metro ROOODEBEEK, het Woluwe Shopping Center/Delhaize en alle voorzieningen. Schitterend en licht appartement van +/- 116 m2 gelegen op de 10e verdieping van een gebouw van 14 verdiepingen en met een prachtig vrij uitzicht. Het is als volgt samengesteld: Grote inkomhal met apart toilet en vestiaire - Ruime woonkamer & eetkamer van +/- 45 m2 (open haard) die toegang geeft tot een zuidterras van +/- 12 m2 - Super uitgeruste keuken +/- 8 m2 (fornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, etc.) met ontbijthoek - Nachthal - 2 mooie slaapkamers van +/- 15 en +/- 13 m2 met uitzicht op de achterzijde - Kleedkamer van +/- 5 m2 - Badkamer met wasplaats - Kelder - Garagebox mogelijkheid met elektrische deur en stopcontact + € 35.000 (ideaal voor opladen auto of elektrische fiets) - Gepantserde deur - Parket geheel - PEB E 224 kWh/m² - Gratis bij akte - Prijs: 360.000 - Lasten : 350 €/maand (gemeenschappelijke voorzieningen, conciërge, verwarming, werkkapitaal, warm en koud water, trustee) - PEB E+ 244 kWh/m² - De eigenaar behoudt zich het recht voor om elk aanbod te aanvaarden of te weigeren - Info en bezoeken: ### of ### - Een must see!! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 116 12 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 67 92
270 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE-SAINT-LAMBERT: Idéalement situé à proximité immédiate du parc de Roodebeek et de l'église Sainte-Famille, l'agence CENTURY 21 Wolu Way vous propose ce bel appartement de ± 91 m² (PEB). Il est composé d'un hall d'entrée avec un débarras très utile, un spacieux séjour de ± 36 m² donnant sur 2 terrasses, une cuisine équipée (possibilité de faire une cuisine américaine), un hall de nuit avec nombreux rangements intégrés, une chambre de ± 14 m², une salle de douche et une toilette séparée. Vous pourrez profiter d'une incroyable terrasse de 30 m² exposée Sud-Ouest et d'un second balcon de ± 4 m². Cave privative en sous-sol. L'installation électrique sera mise aux normes avant l'acte. Bail à vie pour le locataire actuel (voir conditions en agence), idéal pour investissement ! 270.000 €. PEB : C. RU en cours. CENTURY 21 Wolu Way ### D'autres biens disponibles sur ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 91 30 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 21 21
299 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE-SAINT-LAMBERT In een klein gebouw met lage lasten en zonder lift, op de hoek van de Place de Mai en de Avenue Robert Dalechamp, mooi appartement met 2 slaapkamers van +/- 83m² (volgens PEB) op de 3de verdieping van 3. Het is als volgt samengesteld: een inkomhal van +/- 4m² die toegang geeft tot een lichte woonkamer met terras en een keuken. Voor het nachtgedeelte: twee slaapkamers (+/-10 & 12m²), een badkamer met bad en een aparte WC. Privé kelder. PEB D-. Ideaal als investering of 1e aankoop. Voor informatie en bezichtiging CENTURY 21 Cinquantenaire ### Niet-contractuele advertentie, onder voorbehoud van wijzigingen. Afmetingen ter informatie. Al onze woningen op ### Niet-contractuele advertentie, onder voorbehoud van wijzigingen. Afmetingen ter informatie. Al onze eigendommen op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 83 3 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 60 21
320 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE-SAINT-LAMBERT (Charmillewijk) - Ideaal gelegen in een zeer rustig doodlopend straatje dicht bij winkels en openbaar vervoer. Licht penthouse met 3 slaapkamers van +/- 105m2 met terras, in uitstekende algemene staat, gelegen op de 14e en bovenste verdieping van een goed onderhouden gebouw. De woning is als volgt ingedeeld: Inkomhal met vestiaire - Lichte woonkamer van +/- 27m2 met toegang tot het +/- 14m2 WEST-gerichte terras met prachtig vrij uitzicht - Volledig uitgeruste keuken met toegang tot terras - Wasruimte (ruimte voor wasmachine & droger) - 3 slaapkamers van +/- 13,5m2, 9m2 & 9m2, waarvan twee met terras - Recentelijk badkamer (douche boven bad, wastafel, handdoekenrek) - Apart toilet - 1 kelder. Energie: PEB= .... / Dubbele beglazing en aluminium kozijnen. Niet-conforme elektriciteit. Stedenbouwkundige informatie en plannen beschikbaar op aanvraag. Prijs: €320.000 + Mogelijkheid tot aankoop garage €30.000. Eigenaars behouden zich het recht voor om een bod te accepteren of te weigeren. Voor vragen en bezichtigingen: ### - ### ----- Virtuele tour: ### ----------------- Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 105 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 67 92
630 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Exclusief bij Victoire – Sint-Lambrechts-Woluwe : zeer mooi appartement van 135 m², uitstekend gelegen op de tweede verdieping van een gebouw dd. 2006. Indeling: inkomhal met ruime vestiaire op maat gemaakt en een afzonderlijk gastentoilet, leefruimte van 38 m², volledig uitgeruste keuken van 12 m² uitgevend op het eerste Z-gerichte terras, 2 slaapkamers van respectievelijk 11 en 12 m², douchekamer, master bedroom van 16 m² met aansluitend een badkamer (douche, bad en toilet) en met een toegang tot het tweede achterliggende terras. Wasplaats. 2 autostaanplaatsen 50.000 euro) verplicht aan te kopen en 3 privatieve kelders. Individuele verwarming. Elektrische installatie conform. EPC C+ Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 135 12 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 375 10 10