Huis te koop - Sint-Lambrechts-Woluwe

87 zoekertjes (1 - 20)

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

630 000 € - 715 000 €

KOM LANGS TIJDENS DE OPENDEURDAG OP 15 JUNI. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. L'Ilôt Vert biedt 12 ruime woningen, elk voorzien van een terras en tuin. De lichtrijke woningen hebben 3 of 4 slaapkamers en tot 2 badkamers. Elke woning heeft een uitzicht op de binnentuin, waardoor je geniet van al het moois dat L’Îlot Vert te bieden heeft. Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elke woning heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

3 - 4 Slaapkamer(s) 159 - 186 3 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

990 000 €

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE , op de hoek van twee rustige eenrichtingsstraten in de zeer gewilde wijk Georges-Henri (uitstekende scholen, openbaar vervoer, winkels, Georges Henripark), ontwikkeling van twee prachtige NIEUWE TWEEZIDIGE HUIZEN (4slk of 3slk+studio) van 226 m² en 251 m² bebouwde oppervlakte. Ze zijn zeer helder, hebben mooie TERRASSEN , en beschikken over een multifunctionele ruimte op de begane grond die kan worden gebruikt als slaapkamer of studio, plus een grote GARAGE . Het project heeft een eigentijdse, harmonieuze architectuur en een zorgvuldige afwerking. De gebruikte kwaliteitsmaterialen garanderen een hoge duurzaamheid en akoestische en thermische isolatie. Verkoop van de grond onder registratierechten (12,5%) en de gebouwen onder BTW stelsel (21%). EPC B . Te ontdekken bij L&P ! SAMENSTELLING EQUINOXE 65 - 226 m² - 4 slaapkamers (of 3 slaapkamers + studio) - O Terrassen Begane grond - Inkomhal - Technische ruimte - Doucheruimte met WC - Slaapkamer of studio (kitchenette kan geïnstalleerd worden) van 12 m² - Grote garage 1ste verdieping - Eetkamer - Super ingerichte open keuken met centraal eiland - Woonkamer - Terras 2de verdieping - Nachthal - Slaapkamer (14,5 m²) - Slaapkamer (12 m²) - Terras - Badkamer - Doucheruimte - WC 3de verdieping - Hoofdslaapkamer met doucheruimte (dubbele wastafel, douche) - WC - Zolder CROCQ 111 - 251 m² - 4 slaapkamers (of 3bed + studio) - ZW Terrassen Begane grond - Inkomhal - Gastentoilet - Technische ruimte - 15,4 m² slaapkamer of studio (kitchenette kan worden geïnstalleerd) met en-suite badkamer met douche (dubbele wastafel, douche) - Terras van 11,7 m² - Grote garage 1ste verdieping - Hal - 35 m² woonkamer - Super ingerichte keuken - 9,2 m² terras 2de verdieping - Nachthal - 14 m² slaapkamer met kleedruimte - 7 m² terras - 13.5 m² slaapkamer met kleedruimte - Balkon - Doucheruimte (dubbele wastafel, douche) - 3,5 m² studeerruimte - WC - Wasruimte 3de verdieping - 12 m² slaapkamer met badkamer (dubbele wastafel, bad) - WC - Zolder - De door L&P in het kader van deze beschrijving verzamelde en meegedeelde informatie kan in geen geval worden beschouwd als een exhaustieve studie van de juridische of technische conformiteit van het goed. De verantwoordelijkheid van L&P in dit verband is beperkt tot een middelenverbintenis en niet tot een resultaatsverbintenis. - Elk ontvangen bod is onderworpen aan de goedkeuring van de verkoper. KENMERKEN - Centrale verwarming op gas - Vaillant ketel (2022) - Aluminium ramen met dubbele beglazing - Dubbele ventilatie - Bakstenen en arduinen gevels - Dak met zwarte dakpannen - Vloeren: parket (woonkamers en slaapkamers) en betegeld (natte ruimtes en bijkeukens) - Video-intercomsysteem - Alarmsysteem - Brandmelder - Regenwater tank Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 251 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 777 19 14
Overeen te komen 769 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Belle maison située dans un quartier calme proche de Tomberg et de la maison communale. Elle se compose comme suit : un garage 1 voiture, buanderie, une pièce bureau/chambre, toilette (Rez) 1er étage : cuis équipée, un living en L avec un beau parquet ancien en parfait état et feu ouvert, terrasse, 2eme étage : 3 chambres avec placards encastrés, une salle de bain (bain-douche-lavabo), une toilette séparée, 3ème étage : 2 grandes chambres, une salle de douche, toilette séparée. La maison est bien entretenue dans son ensemble. PEB : E R.U : Demande le 26/5/24 Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 246 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 51 27 55
Voorstel vanaf 354 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Woon- en handelshuis Sint-Lambertusstraat 72 voor een oppervlakte van 2a 41ca. Omv. Op gelijkvl.: een winkel en een atelier en op de verdiepingen een duplex 2 slpk. N.g.k.i. 1.447€. Vrij van gebruik. Woongebied. EPC G/1289. Contr. elektr. niet conform. Bezoeken (vanaf 3/6): elke maandag van 12-14u. Bieden vanaf 354.000€. Meer weten?

2 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 538 14 42
Voorstel vanaf 460 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Huis Sint-Lambertusstraat 62/64 voor een oppervlakte van 2a 86ca. Omv. (volgens rechtstoestand) 6 slpk. N.g.k.i. 1.611€. Vrij van gebruik. Woongebied. EPC G/738. Contr. elektr. niet conform. Bezoeken (vanaf 3/6): elke maandag van 12-14u. Bieden vanaf 460.000€. Meer weten?

6 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 538 14 42
630 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

KOM LANGS TIJDENS DE OPENDEURDAG OP 15 JUNI. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Deze ruime woning is gelegen aan de Tollaan en heeft een bruto-oppervlakte van 159m². De halfopen woning telt 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is voorzien van een zuidgericht terras dat uitkomt op de groene binnentuin. Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elke woning heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 159
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18
715 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

KOM LANGS TIJDENS DE OPENDEURDAG OP 15 JUNI. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Deze ruime woning is gelegen aan de Tollaan en heeft een bruto-oppervlakte van 186 m². De rijwoning woning telt 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het is voorzien van een zuidgericht terras. Daarnaast geniet je ook van de zon op een dakterras. De woning heeft een privatieve fietsenstalling. Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elke woning heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 186
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18
655 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

KOM LANGS TIJDENS DE OPENDEURDAG OP 15 JUNI. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert. L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel. Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s. Deze ruime woning is gelegen aan de Tollaan en heeft een bruto-oppervlakte van 174m². De rijwoning woning telt 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het is voorzien van een zuidgericht terras. Daarnaast geniet je ook van de zon op een dakterras. De woning is voorzien van een privatieve fietsenstalling. Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elke woning heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen). L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ... Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 174
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 89 60 18
695 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Info & bezoek: Didier: ### - ### | Aandacht investeerders: uitstekend huurrendement van 5,4% en mogelijkheid > 6%! Nabij de Shopping Woluwe, in een rustige eenrichtingsstraat tussen de metrostations Roodebeek & Tomberg, korte afstanden van de Delhaize (100m.), Scholen, restaurants, parken ... eengezinswoning met karakter (1930) op een perceel van 1a01 om te grijpen! Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2021, comfortabel en met hoogwaardige materialen, het heeft prachtige volumes met 250m ² bruto. Het pand wordt momenteel gebruikt in het inkuilen van 5 slaapkamers en 5 badkamers. Indeling op de 1e verdieping: 2 slaapkamers met elk een eigen doucheruimte en bergruimte. 2e verdieping: 2 slaapkamers met hun doucheruimte en een apart toilet. 3e verdieping: gemeenschappelijke ruimte met toilet, woonkamer en eetkamer open naar een ruime open keuken volledig uitgerust met toegang tot een terras met prachtig open uitzicht. Zolder op de 4e verdieping: ruime suite van 26m ² met badkamer (bad + aparte douche + 2 wastafels), kleedkamer en technische ruimte. 1/2 kelder: fietsenstalling, wasruimte en enorme berging. Aan de achterkant van het huis, multifunctionele ruimte die kan worden gebruikt voor een vrij beroep, PEB G (vanaf 2015 voor werken en nieuw chassis): 420 kwh / m ² / jaar, elektriciteit conform. Stedenbouwkundige informatie OK. Info & bezoek: Didier: ### - ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 254 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 734 00 36
1 275 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

De informatie verzameld en gecommuniceerd door L&P in het kader van deze beschrijving kan geenszins worden beschouwd als een volledige juridische of technische conformiteitsstudie van het pand. De verantwoordelijkheid van L&P op dit gebied is beperkt tot een inspanningsverplichting, en niet tot een resultaatsverplichting. Elk ontvangen bod zal onderworpen zijn aan de goedkeuring van de verkoper. Samenstelling: Begane grond: +/- 95m² Inkomhal met fietsenpoort: tegels Woonkamer/eetkamer met houtkachel en toegang tot de tuin: massief parket Open keuken met luxe apparatuur: tegels 1e verdieping: +/- 88,5m² Traplanding: parket Apart toilet met wastafel Slaapkamer 1: parket Ensuite doucheruimte (inloopdouche, wastafel): tegels Ouderslaapkamer met kleedkamer: parket Ensuite doucheruimte (inloopdouche, 2 wastafels): tegels 2e verdieping: +/- 88,5m² Speelkamer: parket Slaapkamer 3: parket Slaapkamer 4: parket Badkamer (ligbad/douche, wastafel, wc): tegels Bureau: parket 3e verdieping: +/- 60m² Familiekamer met toegang tot het terras: parket Slaapkamer 5: parket Doucheruimte (inloopdouche, wastafel, wasruimte): tegels Apart toilet Zolderberging: +/- 15m² Kelder: +/- 90m² 3 opslagkelders Houtkelder met waterverzachter Stookruimte Wijnkelder Technische details: Bouwjaar 1930 - Volledige renovatie in 2022 - Perceel van 1 are 52 centiare - 437m² bruto en 300m² bewoonbaar - ZUID-oriëntatie - Conforme elektriciteit - EPC: D+ (168 kWh/m²/jaar) - Aluminium dubbele beglazing (2022) - VAILLANT gasboiler (2022) - KI: 2.413€ / PI: 2.705,82€. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 300 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 777 19 19
1 960 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

De informatie die L&P verzamelt en meedeelt in het kader van deze beschrijving kan in geen geval worden beschouwd als een exhaustieve studie van de juridische of technische conformiteit van het goed. De aansprakelijkheid van L&P in dit verband is beperkt tot een middelenverbintenis en niet tot een resultaatsverbintenis. Elk ontvangen bod is onderworpen aan de goedkeuring van de verkoper. 1ste verdieping: 87m² APPARTEMENT (2bed/2bad) bestaande uit een inkomhal met kasten, bijkeuken, gastentoilet, grote leefruimte van 35m² bestaande uit salon, eetkamer en superuitgeruste open keuken. Aan de nachtzijde, slaapkamer nr. 1 (11 m²) met en-suite badkamer (bad, dubbele wastafels, wc), slaapkamer nr. 2 (9 m²), douchekamer (douche, wastafel). Individuele condensatieketel op gas. PEB C+. Huurprijs 1570€ + lasten. 2de verdieping: 91m² APPARTEMENT (3bed/1bad) bestaande uit een inkomhal met kasten, bijkeuken, gastentoilet, grote leefruimte van 35m² bestaande uit salon, eetkamer en superuitgeruste open keuken. Aan de nachtzijde, slaapkamer n°1 van 10m², slaapkamer n°2 van 9m², slaapkamer n°3 van 7m², badkamer (bad, dubbele lavabo, wc). Individuele condensatieketel op gas. PEB C+. Huur 1350€ + lasten. 3de verdieping: 91m² APPARTEMENT (3bed/1bad) bestaande uit een inkomhal met kasten, bijkeuken, gastentoilet, grote leefruimte van 35m² bestaande uit salon, eetkamer en superuitgeruste open keuken. Aan de nachtzijde, slaapkamer n°1 van 10m², slaapkamer n°2 van 9m², slaapkamer n°3 van 7m², badkamer (bad, dubbele lavabo, wc). Individuele condensatieketel op gas. PEB C+. Huur €1300 + lasten. 4e en 5e verdieping: DUPLEX APPARTEMENT (3bed/1bad) van 170m², bestaande uit aan de nachtzijde; slaapkamer n°1 van 17m² met zijn dressing en en-suite badkamer (bad, dubbele wastafels, wc), slaapkamer n°2 van 14m², slaapkamer n°3 van 10m², doucheruimte (douche, wastafels, wc, wasruimte). Eerste verdieping: grote leefruimte van 45m² bestaande uit een salon, eetkamer en super ingerichte keuken met centraal eiland en ontbijthoek. PEB C. Huur €2600 + kosten 2/ URBANISME: 4 erkende wooneenheden 3/ TECHNISCH: Volledige renovatie uitgevoerd in 2016 - RC: 3.381€ - RCI: 6.299 € - PI: 3180 €. Meer weten?

11 Slaapkamer(s) 306 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 777 19 19
429 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE-SAINT-LAMBERT (Quartier Constellations) - Uitstekende locatie in een zeer rustige enclave dicht bij grote wegen (E40) en openbaar vervoer. Licht huis van ongeveer 120m2 met 3 slaapkamers en tuin. Entree, hal met apart toilet en garderobe - Lichte woonkamer van +/- 25m2 met toegang tot terras van +/- 19m2 en tuin van +/- 50m2 - Keuken met toegang tot tuin. 1e verdieping: Overloop - 3 slaapkamers van +/- 12, 11 en 7m2 - Badkamer met wastafel, bad en toilet (mogelijkheid tot uitbreiding) - Berging. Zolder: om te bouwen tot 1 slaapkamer van +/- 14m2 + kleedruimte & bureau - Kelder met wasruimte en stookruimte. Begane grond in afwachting van receptie. PEB = G. PRIJS : 429.000€. De eigenaar behoudt zich het recht voor om elk bod te aanvaarden of te weigeren. --- VIRTUEEL BEZOEK: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 67 92
779 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE-SAINT-LAMBERT (WIJK MEUDON & HEYDENBERG). In een kleine, rustige straat vlakbij Square Meudon (winkels en Georges Henri park, metrostation Gribaumont). Charmant huis van +/- 180m2 met 4 slaapkamers + bureau en een aangename jardin van +/- 70m2! Het huis is in goede staat en is als volgt samengesteld: BEGANE GROND: Inkom, hal met apart toilet - Aangename woonkamer van +/- 35m2 met parketvloer en centrale open haard - Lichtrijke veranda die communiceert met de ingerichte keuken (+/- 28m2) en toegang geeft naar buiten. 1e verdieping: 2 mooie slaapkamers van +/- 20 & 15m2, waarvan één met balkon aan de voorzijde - Bureau/bibliotheek van +/- 8m2 - Gerenoveerde badkamer (WC, bad, wastafel, raam). Onder het dak: 2 mooie slaapkamers met Velux ramen van +/- 21 & 10m2 - Badkamer (Bad, douche, wastafel, raam). Zolder: Zolder voor opslag. DIVERSEN: Dubbele beglazing, Kelders, Airconditioning, Conforme elektriciteit - Tuinhuisje. PEB = F. Plannen en documenten beschikbaar op aanvraag. PRIJS: 779.000€. Onmiddellijk te bezichtigen! VIRTUEEL BEZOEK ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 180 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 67 92
875 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Welkom in deze prachtige en unieke bel-etage woning in het hartje van het bruisende Sint-Lambrechts-Woluwe! Deze eigendom biedt niet alleen een centrale ligging, maar ook een overvloed aan comfort en mogelijkheden. We betreden de woning via een grote garage welke uitgeeft op een ruime inkomhal. Aansluitend vinden we een mooie lichtrijke ruimte welke kan dienstdoen als bureau, atelier of polyvalente ruimte. Directe toegang tot de mooie buitenkoer vanwege het grote raam zorgt ook voor een mooie lichtinval. Achteraan de koer staat nog een compact achterhuis dat eventueel kan ingericht worden als werkhuis of opslagplaats. Het gelijkvloers beschikt eveneens over een eerste badkamer en lift welke de eerste verdieping bedient. Van op deze eerste verdieping wordt u begroet door een overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen en lichtstraat stroomt. De indeling van de woning is doordacht ontworpen, met de gezellige woonkamer tot de goed uitgeruste keuken en de rustige slaapkamer met aansluitende volledige ingerichte badkamer. Aansluitend aan de leefruimte vinden we nog een prachtig zonneterras. De tweede verdieping beschikt eveneens over 2 extra slaapkamers en badkamer met douche, toilet en lavabo. Indien u op zoek bent naar een instapklare en knusse woning met ruimte om thuis te werken, een rustige plek om te studeren of gewoon een gezellige hoek om te ontspannen, deze woning biedt het allemaal. Extra troeven zijn het gunstig EPC certificaat, de conforme elektrische installatie alsook de goede afwerking-graad en een uniek ontworpen sterrenhemel op het plafond van de leefruimte. Eveneens zorgen de berg-zolder en kelder voor extra ruimte. De centrale ligging van deze woning is echt een troef. Gelegen op slechts een steenworp afstand van winkels, restaurants, openbaar vervoer en alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen. Bovendien biedt de nabijheid van verschillende belangrijke wegen en snelwegen eenvoudig woon-werkverkeer voor degenen die in de stad werken. Deze woning is een perfecte combinatie van locatie, comfort en veelzijdigheid. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een plek om te werken of een beetje van beide, deze woning biedt alles wat u nodig heeft en meer. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is een kans die u niet wilt missen! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 300 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 231 13 54
650 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE-SAINT-LAMBERT: Idéalement située dans le quartier de la Woluwe, dans un clos isolé et calme tout en étant à proximité immédiate de la station de métro Vandervelde et du Woluwe Shopping Center, l'agence CENTURY 21 Wolu Way vous propose cette charmante villa de ± 231 m² (SIM*) construite sur un terrain de 5ares. Elle se compose au rez-de-chaussée d'un hall d'entrée avec vestiaire, un beau séjour de ± 35 m² et une grande cuisine, le tout donnant accès à une terrasse de ± 15,5 m² et d'un magnifique jardin de ± 340 m² en grande partie exposé Sud-Ouest contournant toute la maison. Au 1er étage on retrouve trois chambres (± 11*2 & 18 m²), une salle de bains et deux greniers de rangements. Les combles, facilement accessible par l'escalier principal, offrent encore deux pièces mansardées en enfilades (± 10,5 & 12 m²). Au sous-sol, la chaufferie, une spacieuse buanderie et un grand garage de + de 8m de profondeur avec une fosse de maintenance. Rénovations à prévoir. 650.000 €. PEB: G. RU consultables sur demande. CENTURY 21 Wolu Way ### D'autres biens disponibles sur ### | (*surface intra-muros -> suivant le code de mesurage des surfaces applicable aux immeubles bâtis). Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 231 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 21 21
890 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE SAINT PIERRE LIMITE WOLUWE SAINT LAMBERT - (Gribaumont) - Gelegen aan de Gribaumontlaan, vlakbij het Leopold II-plein; warm karaktervol huis +/- 253m2 (bruto PEB-oppervlakte) 4 slaapkamers gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen en met uitstekende voorzieningen. Het is als volgt samengesteld: OP DE BEGANE GROND: Inkomhal - Apart toilet - Woonkamer van +/- 40m2 met open haard, bibliotheek en houtwerk, die toegang geeft tot het terras en stadstuin (West) van +/- 50m2 - Eetkeuken super uitgerust +/- 21,5m2. 1E VERDIEPING: 2 slaapkamers (+/- 17m2 & 27,5m2) met bibliotheek, inbouwkasten en sfeerhaard - Ruime badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo, WC) +/- 11m2. 2E VERDIEPING: Slaapkamer en kitchenette +/- 26m2 - Balkon - Slaapkamer +/- 17m2 met terras - Badkamer met WC. 3E VERDIEPING: Zolder +/- 27m2 met ingebouwde kast - Badkamer. KELDER: Kelder - Wasruimte - WC - Afvalruimte - Speelkamer - Stookruimte - Overal parketvloer - Mogelijkheid tot het huren van een dubbele autostaanplaats in het gebouw tegenover het huis (twee ruimtes op rij). ENERGIE: Gasboiler - Houten frame met dubbele beglazing - Elektriciteit die niet voldoet - PEB G. PRIJS: € 890.000 - De eigenaar behoudt zich het recht voor om elk bod te accepteren of te weigeren. Info en bezoeken: ### of ### - BESCHIKBAARHEID: Vrij om te handelen. VK op aanvraag. ------ VIRTUELE TOUR: ### ------ Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 253 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 67 92
765 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Le Real Lab vous propose aujourd’hui cette belle opportunité d’investissement, une maison de rapport +/- 220m2 idéalement située dans une rue calme proche de nombreux points d’intérêts (Quartier commerçant Georges-Henri, Parc Georges-Henri, Square Meudon, etc) En terme de transports, les bus 27, 28 et 80 sont à 100m, la station de métro Gribaumont est à 5min de marche. Il s’agit d’une maison de rapport divisée en 3 unités avec un jardin et des caves. Celle-ci a été entièrement rénovée (sauf toit et façades) en 2015 et possède des compteurs séparés. Chaque unités dispose d'une chaudière individuelle Vaillant. Les 3 unités sont actuellement louées. Actuellement la maison de rapport est divisée en 3 unités : - Au rez-de-chaussée : un appartement 1 chambre de +/- 60m2 possédant une terrasse et un jardin de +/- 45m2. - Au 1er étage : un appartement 1 chambre de +/- 60m2 possédant un espace buanderie et une toiture plate aménagée de +/- 5m2. - Au 2eme étage : un appartement 1 chambre de +/- 60m2. - Au sous-sol : Grande surfaces de cave. Anciens PEB (avant travaux) : G. Nouveaux PEB en cours. RU en attente. Prix total des loyers (actuellement) : 2550€ Une opportunité à ne pas manquer ! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 220 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 430 26 00
825 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Située à proximité des facilités dans le quartier de Tomberg, dans un quartier résidentiel, TRIOR Woluwe vous propose cette superbe maison de 242m² implantée sur un terrain de 1a 53ca. Elle se compose au rez-de-chaussée d’un vaste hall d'entrée rappelant les grandeurs d'époque, menant vers le garage de 45m² pouvant aisément contenir deux voitures et la buanderie, la chaufferie, et la toilette invités. L'escalier mène vers les espaces de vie, comprenant un lumineux séjour de 34m² avec feu ouvert, cuisine de 2005 avec accès vers la terrasse ensoleillée, idéalement exposée SUD, et la salle-à-manger de 11m². Le dernier étage comprend les espaces de nuit. Un hall dessert les trois chambres de 21, 13 et 9m², le bureau, ainsi que la salle de bains et la toilette séparée. L'aménagement d'une deuxième salle de bains est aisément envisageable. Cette maison de charme a été parfaitement entretenue par les propriétaires, et dispose d'une luminosité rare, grâce à sa largeur de façade (8m). DIVERS : emplacements de parking avant, chaudière au gaz (2022), châssis double vitrage (2002), PEB: F. Descriptif complet sur www.TRIOR.be. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 242 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 430 37 37
520 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

WOLUWE-SAINT-LAMBERT / SAINT-HENRI wijk. Op 4 minuten lopen van het metrostation Joséphine-Charlotte (lijn 1), dicht bij de winkels van de Georges-Henrilaan en het park, aangenaam huis met 4 slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen. BEGANE GROND: Keuken vooraan - Woonkamer +/- 37m2 bestaande uit twee ruimtes en met toegang tot de kleine tuin - Toegang tot kelders - 1ste: Slaapkamer vooraan +/- 19m2 - Aparte WC en Badkamer (bad, wastafels) - Slaapkamer achteraan +/- 26m2 - 2de: Slaapkamer vooraan +/- 19m2 - Aparte WC en Doucheruimte (douche, wastafel) - Slaapkamer achteraan +/- 13m2 - DIVERSEN: Verschillende kelders, houten ramen met dubbele beglazing, gasketel, PEB = G. Plannen en RU beschikbaar op aanvraag. PRIJS : 520.000€. Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats. De eigenaar behoudt zich het recht voor om elk aanbod te accepteren of te weigeren. ----- VIRTUEEL BEZOEK: ### ----- Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 189 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 67 92
Huis te koop Sint-Lambrechts-Woluwe (VBB01958)
885 000 €

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Quartier européen "MERODE", zone commerçante "TONGRES-LINTHOUT" : maison de commerce, libre à l'acte, à saisir ! Composition : sous-sol (caves) ; rez-de-chaussée commercial (salon de coiffure, libre à l'acte !) avec annexe (sanitaires, cuisine, etc.) ; 2 étages (libres à l'acte !) ; grenier. Proximité : parc du Cinquantenaire, avenue de Tervuren, arrêt de métro Mérode. Le quartier "Tongres-Linthout" est en pleine effervescence ! Visite sur rendez-vous : inscription par Email ou par WhatsApp/SMS : ### (Chris. Delbrouck) Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 200
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 742 18 58

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Sint-Lambrechts-Woluwe (1200)

551 panden te koop en/of te huur in Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel-Hoofdstad), gemeente met 56.660 inwoners in een gebied van 7,3 km² met iets meer vrouwen (53,5%) dan mannen in deze gemeente. De inwoners zijn voornamelijk huurders (56%) van hun huis, ze hebben een gemiddelde leeftijd van bijna 39 jaar en hun gemiddelde inkomen is € 17.367 netto per jaar. Er is een gemiddelde van 0,8 auto's per huishouden ofwel minder dan het nationale gemiddelde van (1,3).

De meest vertegenwoordigde nationaliteiten zijn de volgende:
- 63.2% Belgie
- 6% Frankrijk
- 3.6% Italië
- 2.5% Spanje
- 2.2% Roemenië
- 2.1% Polen
- 2% Portugal
- 18.4% Andere

Jean, Philippe, Michel, Pierre en David zijn de meest voorkomende voornamen bij mannen in Sint-Lambrechts-Woluwe en Maria, Marie, Anne, Monique en Nicole bij vrouwen.

Gemiddeld genomen hebben de huizen die u in Sint-Lambrechts-Woluwe tegenkomt 4,9 ruimtes en dat is onder het nationale gemiddelde van (6). Wat betreft de leeftijd van de gebouwen, ze zijn rond 1959 gebouwd en de woningen in de gemeente zijn als volgt verdeeld: 70,2% appartementsgebouwen en 29,8% huizen.

Er zijn gebouwen die als volgt verdeeld zijn:
- 67.8% gebouwen en appartementencomplexen
- 23.3% gesloten bebouwing
- 4.8% half open bebouwing
- 1.8% handelspanden
- 1.6% andere soorten gebouwen
- 0.6% open bebouwing, boerderijen, kastelen

Op dit moment hebben we 7 huizen te huur, 81 huizen te koop, 469 appartementen te koop en 179 appartementen te huur. Hier zijn de gemiddelde prijzen voor Sint-Lambrechts-Woluwe:
- 807704€ voor een huis te koop
- 3307€ maandelijks voor een huurhuis
- 474294€ voor een appartement te koop
- 1482€ per maand voor een huurappartement

De hoogste huurprijs die wordt aangerekend in Sint-Lambrechts-Woluwe voor een huis is 4500€ terwijl de laagste prijs 2350€ is. Wat verkoop betreft, komt de goedkoopste woning op 398000€ terwijl de duurste op 2850000€ komt. Wat betreft appartementen is het duurste appartement in Sint-Lambrechts-Woluwe te koop voor 1449000€ terwijl het goedkoopste appartement voor 120000€ te koop staat. De duurste huurprijs is 3950€ per maand en komt op 610€ per maand voor het goedkoopste appartement dat te huur is op https://immovlan.be/nl.

De bedrijven die in Sint-Lambrechts-Woluwe zijn gevestigd zitten in de volgende velden:
- 467 firma's die werkzaam zijn in de branche "overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer/ adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering"
- 291 firma's op het gebied van "rechtskundige dienstverlening"
- 273 bedrijven werkzaam in de branche "computerconsultancy-activiteiten"
- 152 bedrijven die actief zijn in de branche "restaurants en mobiele eetgelegenheden"
- 129 firma's die werkzaam zijn in de branche "adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie"
- 126 bedrijven op het gebied van "architecten"

De snelweg A3 / E25 - E40 - E42 (Brussel - Leuven - Luik - Eupen - (Aken, Duitsland)) is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe: 5 minuten rijden vanaf het centrum. Daarnaast is er ook toegang tot de snelweg R0 (Grote Ring rond Brusse) in 4 minuten.

In Sint-Lambrechts-Woluwe heb je gemakkelijk toegang tot de volgende wegen:
- N2
- R21
- N226

Voor jouw dagelijkse boodschappen vind je de volgende winkels: 6 Carrefour, 6 Delhaize, 2 Match / Smatch, 2 Delitraiteur, 1 Cora en 1 Louis Delhaize.

Wat de kindervoorzieningen betreft, de gemeente heeft 34 kinderdagverblijven (zoals de "Picoti Picota" of "Les Bourgeons"), 26 kleuterscholen ("Ecole Fondamentale Libre - Institut De L'Angélus" of "Vrije Basisschool - Voorzienigheid"), 27 lagere scholen ("Ecole Primaire Don Bosco" of "Go! Basisschool Floralia" bijvoorbeeld) en 8 middelbare scholen ("Athenee Royal Woluwe-Saint-Lambert" of "European School (Brussels 2)").

1 verschillende lijnen van de metro hebben een halte in de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe zoals de volgende lijnen:
- Metro STIB, lijn 1 : GARE DE L'OUEST - STOCKEL

3 tram lijnen met een halte in Sint-Lambrechts-Woluwe, u vindt hier een overzicht van de lijnen:
- Tram STIB, lijn 25: BOONDAEL GARE - ROGIER
- Tram STIB, lijn 7: VANDERKINDERE - HEYSEL
- Tram STIB, lijn 8: LOUISE - ROODEBEEK

23 verschillende lijnen van de bus hebben een halte in de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe zoals de volgende lijnen:
- Bus STIB, lijn 27: LUXEMBOURG - PLEIADES
- Bus STIB, lijn 28: BRABANCONNE - KONKEL
- Bus STIB, lijn 29: DE BROUCKERE - HOF TEN BERG
- Bus STIB, lijn 45: ROODEBEEK - SAINT-VINCENT
- Bus STIB, lijn 79: KRAAINEM - SCHUMAN

De dichtstbijzijnde stations tov het centrum van de stad zijn "Merode", "Meiser", "Evere", "Brussel-Schuman / Bruxelles-Schuman", "Delta".

Binnen de omtrek van Sint-Lambrechts-Woluwe vindt u 2 oplaadstations voor jouw elektrische voertuig.

Het dichtstbijzijnde vliegveld van de stad is "Brussels Airport" en is bereikbaar in 8 minuten met de auto of 43 minuten met het openbaar vervoer.

Het huren van een fiets "Villo!" is mogelijk door middel van de 15 beschikbare stations in de gemeente. 7 stations "Cambio " bieden je de mogelijkheid een deelauto te huren.

Toon alles Toon minder