Bedrijfsvastgoed te huur - Heusden-Zolder

9 zoekertjes (1 - 9)
2 750 €

3550 Zolder

Prachtige horecazaak te huur! Ligging: Het pand bevindt zich in Zolder, de zaak wordt uitgebaat in het brouwershuis van de voormalige brouwerij. Gelegen nabij verschillende invalswegen en op enkele minuten van de oprit van de autosnelweg E314. Indeling: Inkomhal, gelagzaal, veranda, dames-en herentoiletten, warme keuken, koude keuken, terras, kelderberging en parkeerplaats. Omschrijving: Unieke horecazaak gelegen op sterke ligging. Voorzien van ruime parkeerplaats. Op dit moment is het pand ingericht als brasserie met als troef de historische elementen. Het pand is onmiddellijk operationeel voor een nieuwe gedreven huurder. Diverse uitbatingsmogelijkheden maar uiterst geschikt voor brasserie - restaurant. Je komt binnen in het horecagedeelte met bar en uitbreiding in de veranda (voorzien van 40 zitplaatsen), deze biedt toegang tot de dames-en herentoiletten. Voor het gebouw bevindt zich het terras met plaats voor 18 personen. Achter de gelagzaal treffen we de volledig uitgeruste keuken. Op dit moment is alle inboedel aanwezig en is er de mogelijkheid tot aanschaf. Tot slot is er een kelderruimte aanwezig. Bijzonderheden: - Ruime parkeerplaats - EPC label B Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Handelspand te huur Zolder (RBK33655)
3 800 €

3550 Zolder

Handelspand voor alle doeleinde Ligging: centraal gelegen in Zolder. Indeling: Zelf te bepalen, grote zaal, dames-en herentoiletten waarvan 1 rolstoel toegankelijk, kleedkamers met douche voorziening, bureau ruimte, voormalige danszaal, terras en parkeerplaats. Omschrijving: Op een mooie locatie in het hartje van Zolder, te midden van een gevarieerd aanbod van winkels, ligt dit ruime huurpand waar jaren onder de naam “Eurofit” een fitneszaak werd uitgebaat. Door de ontwikkeling van de diverse concepten en het veranderende aanbod, is de pandeigenaar bereid om het pand te gaan aanpassen of opsplitsen. Gezien de ligging, het vloeroppervlak (850m²) en de uitstraling van het gebouw zijn hier verschillende exploitatiemogelijkheden mogelijk. Er kan worden gedacht aan verschillende formules zoals de beautybranche, franchiseformules, fitnessruimte, crossfit, trendy kantoorruimtes, een hippe kledingzaak of concept store. Kortom de eigenaars zijn op zoek naar een huurder die er een zaak wil in vestigen en willen in samenspraak met de huurder het pand schikken. Tot slot bevindt er zich achter het gebouw een ruime parking voor cliënteel en personeel. Een unieke kans om je droomproject uit te bouwen! Bijzonderheden: EPC label E Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Kantoor te huur Zolder (RBK33654)
550 €

3550 Zolder

Handelspand te huur in Zolder Ligging: Het pand bevindt zich in Zolder gelegen nabij verschillende invalswegen en op enkele minuten van de oprit van de autosnelweg E314. Indeling: Inkomhal, polyvalente ruimte, toilet en berging. Omschrijving: Het pand is geschikt voor verschillende toepassingen en is instapklaar. De ruimte beschikt over een aparte ingang. De handelsruimte kan in gebruik genomen worden als praktijkruimte, kantoor of opslag. Achter het gebouw is er voldoende parkeerplaats aanwezig. Bijzonderheden: EPC D Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Industrie te huur Heusden-Zolder (RBK04078)
1 500 €

3550 Heusden-Zolder

Opslagplaats in recent industriegebouw van 280 m² , uitstekend gelegen op het industrieterrein van Zolder-Mijn! Deze prima onderhouden loods bevindt zich op het zeer goed bereikbare industriegebied van Zolder; vlakbij de Koolmijnlaan op slechts enkele minuten van de E314. De loods heeft een zelfdragende constructie zodat alle indelingen mogelijk zijn en is in een zeer nette staat. Zowel wanden als dak zijn goed geïsoleerd. De loods is onmiddellijk beschikbaar. Deze opslagplaats biedt ook de mogelijkheid om een aparte bureauruimte te voorzien, zodat er ook van hieruit kan gewerkt worden. De inrit werd netjes gebetonneerd tot en met de volledige achterzijde, waar men kan parkeren of laden/lossen/stapelen. De automatische rolpoort is circa 4.80 hoog en 2.70 breed. De ingang via deze poort bevindt zich aan de achterkant van de loods. De loods is uitermate geschikt als opslagplaats en met een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid op de A1 ligging van het industrieterrein. Deze onmiddellijk beschikbare loods kan voor een lange termijn gehuurd worden! Ingang loods bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, aan de straatkant bevindt zich een andere vennootschap in dit gebouw. EPC niet van toepassing Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 78 70
Kantoor te huur Zolder (RBK08339)
1 250 €

3550 Zolder

Vraag uw bezoek aan per mail via ### TE HUUR: Kantoorruimte met magazijn te Heusden-Zolder! Deze kantoorruimte (+/-30m²) met ruim magazijn (+/- 320m²) heeft een zeer gunstige ligging op een verbindingsweg te Heusden-Zolder. Het is zeer vlot bereikbaar en er liggen binnen enkele minuten rijden verschillende autosnelwegen. Het is ook toegankelijk en goed bereikbaar voor vrachtverkeer. Aan de voor- en zijkant van het gebouw is ook voldoende parking voorzien. Indeling: - Kantoorruimte: 30m² - Gelijkvloerse opslagruimte: 100m² met een hoogte van 3 à 4m - Opslagruimte op de kelderverdieping: 130m² - Aparte garage: 60m² toegankelijk voor vrachtwagens. De garage en de gelijkvloerse opslagruimte zijn beide voorzien van een grote elektrische poort. Troeven: - Zeer gunstige ligging. - Bereikbaar en toegankelijk voor vrachtverkeer. - Onmiddellijk beschikbaar! EPC: 135 kWh/m² met certificaatnr. O-peil: niet overstromingsgevoelig Meer weten?

320 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 43 58 19
Industrie te huur Heusden-Zolder (RBK04077)
2 250 €

3550 Heusden-Zolder

Wij verhuren deze ruime loods, gelegen in Heusden , dichtbij het centrum. De loods heeft 2 automatische sectionale poorten. Er is een opslagruimte, kitchenette, en toilet met douche aanwezig. Er is een aparte kantoorruimte aanwezig. Buiten is er ruimte voor parking. Deze loods kan als opslagplaats of als werkplaats gehuurd worden. - centrale ligging tussen Houthalen, Zolder en Beringen - dichtbij de oprit van de autosnelweg - veel lichtinval - 2 automatische sectionale poorten - 450m2 EPC niet van toepassing Meer weten?

10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 78 70
Kantoor te huur Heusden-Zolder (RBK03768)
Prijs op aanvraag

3550 Heusden-Zolder

Dit is jouw kans om jouw bedrijf te vestigen op een toplocatie nabij het Klaverblad! Wij bieden kantoorruimtes aan variërend van 150m² tot 400m² met fantastische zichtbaarheid en bereikbaarheid. Hier zijn enkele hoogtepunten van dit unieke aanbod: Kenmerken van de kantoorruimtes: Ruim en flexibel: De beschikbare kantoorruimtes variëren van 150m² tot 400m², waardoor er voldoende ruimte is voor bedrijven van verschillende groottes. Uitstekende zichtbaarheid: Dankzij de ligging nabij het Klaverblad genieten deze kantoorruimtes van een fantastische zichtbaarheid, wat zorgt voor maximale exposure voor jouw bedrijf. Gemakkelijke bereikbaarheid: De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid via de nabijgelegen snelwegen en verbindingswegen, waardoor jouw medewerkers en klanten moeiteloos toegang hebben tot de kantoorruimtes. Optionele parkeermogelijkheden: Voor jouw gemak is er de mogelijkheid om parkeerplaatsen bij te huren, variërend van 4 tot maar liefst 100 parkeerplaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers en klanten altijd een veilige en gemakkelijke parkeergelegenheid hebben. Huurvoorwaarden en bezichtiging: Voor meer informatie over de huurprijs, beschikbaarheid en specifieke voorwaarden, nodigen wij je uit om rechtstreeks contact met de makelaar op te nemen op het nummer ### of per mail ### . Een bezichtiging van dit ruime complex is ook mogelijk, zodat je de mogelijkheden van deze geweldige locatie zelf kunt ervaren. Tot binnenkort! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 30 50 50
Handelspand te huur Heusden-Zolder (RBJ86758)
1 150 €

3550 Heusden-Zolder

Ruime handelsgelijkvloers te huur in het hartje van Zolder Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage en op wandelafstand van verschillende faciliteiten. Het pand gelegen op een kilometer van het Circuit Zolder. Indeling: Open ruimte, 2 toiletten, berging/keuken en verschillende parkeerplaatsen. Beschrijving: Dit handelspand biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Het pand beschikt over een aantal toestellen, een professionele friteuse en dampkappen. Er kunnen verschillende handelsactiviteiten worden uitgeoefend, o.a. frituur, kebabzaak, horeca in het algemeen,... Er bevinden zich twee toiletten in het pand en een ruime keuken/berging. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - Gunstig EPC - Parkeergelegenheid aanwezig Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Handelspand te huur Heusden-Zolder (RBJ41337)
2 650 €

3550 Heusden-Zolder

Het betreft een horecazaak, commercieel gelegen in het centrum van Heusden. Het pand bevindt zich net aan het kerkplein waar er gelegenheid tot parkeren is. Dit pand kan dienen voor verschillende doeleinden omwille van de uiterst goede centrale ligging Indeling: ---------- Er is een handelsruimte met diverse, knusse zithoeken. Men heeft zicht op de gezellige open keuken. Achteraan bevindt zich de afwas-keuken en nog een berging. en een garage. De ramen zijn voorzien van gelaagd glas. Het pand is instapklaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 57 23 16

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Heusden-Zolder (3550) + Deelgemeenten.

1 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

In Lillo, gelegen op een toplocatie, biedt deze unieke kans zich aan voor een gedreven ondernemer. Een gloednieuwe showromm, gelegen in een volledig gerenoveerd gebouw, wacht op een enthousiaste zelfstandige om deze bloeiende onderneming te runnen. Met een maandelijkse huurprijs van slechts 1600 euro, biedt deze gelegenheid niet alleen een gunstige locatie maar ook financiële haalbaarheid. Het recent gerenoveerde tankstation vormt het ideale kader voor een moderne showroom. deze kan bvb als horeca dienen. Alles binnenin is nieuw en aangepast aan de hedendaagse behoeften van klanten. Het interieur is stijlvol ingericht en voorzien van de nieuwste technologieën om een vlotte en efficiënte bedrijfsvoering te waarborgen. Lillo, als locatie, biedt de perfecte setting voor een tankshop. Gelegen op een strategische plek met veel doorgaand verkeer, trekken zowel lokale bewoners als passanten langs deze locatie. De bereikbaarheid en zichtbaarheid maken het een ideale plek om een bloeiende zaak op te zetten. Met een maandelijkse huurprijs van 1600 euro, is deze investering een verstandige keuze voor een ondernemer die op zoek is naar een kansrijk avontuur. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige die de uitdaging wil aangaan om deze showroom tot een succes te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met de juiste ondernemer aan het roer, kan deze activiteit als bvb horeca uitgroeien tot een welbekende plek waar mensen graag stoppen voor hun brandstof en dagelijkse benodigdheden. Er is ook een tankshop gevestigd. Ben jij die gedreven ondernemer die wij zoeken? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die deze unieke kans te bieden heeft. De mooie veelzijdige showroom wacht op jouw ondernemersgeest om de deuren te openen en klanten te verwelkomen in een moderne en aantrekkelijke omgeving. Voordelen: *veel mogelijkheden *gunstige ligging *alles nieuw *veel parking Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 78 70
Prijs op aanvraag

3530 Houthalen-Helchteren

Dit is jouw kans om jouw bedrijf te vestigen op een strategische locatie in Houthalen-Helchteren! Dit ruime complex biedt kantoorruimte van 500m² en een magazijn van 350m², gelegen op het industrieterrein Centrum-Zuid. Kenmerken van het Complex: Ruime Kantoren: Met 500m² aan kantoorruimte biedt dit complex voldoende ruimte voor jouw bedrijfsactiviteiten. De kantoren zijn flexibel in te richten en bieden een comfortabele en professionele werkomgeving. Magazijnruimte: Het magazijn van 350m² biedt ruimte voor opslag en logistiek, wat ideaal is voor bedrijven die behoefte hebben aan extra ruimte voor hun distributieactiviteiten. Strategische Ligging: Het industrieterrein Centrum-Zuid is gunstig gelegen nabij de E314 autosnelweg en de Noord-Zuidverbinding, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende richtingen. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor transport en logistiek. Professionele Omgeving: Het industrieterrein Centrum-Zuid staat bekend om zijn professionele en dynamische omgeving, met een verscheidenheid aan bedrijven en industriële activiteiten. Huurvoorwaarden en Bezichtiging: Voor meer informatie over de huurprijs, beschikbaarheid en specifieke voorwaarden, nodigen wij je uit om rechtstreeks contact met de makelaar op te nemen op het nummer ### of per mail ### . Een bezichtiging van dit ruime complex is ook mogelijk, zodat je de mogelijkheden van deze geweldige locatie zelf kunt ervaren. Tot binnenkort! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 30 50 50
Handelspand te huur Beringen (RBG44215)
1 885 €

3580 Beringen

Ruim commercieel gelijkvloers of kantoor te huur, gelegen te Beringen. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 465 m² (winkel + magazijn). De gevelbreedte bedraagt ca. 12 m. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1885 euro per maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Parking voor de deur. Dubbele beglazing // Onmiddellijk beschikbaar // Plannen beschikbaar via ### Het pand kan eventueel opgedeeld worden. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed regio Beringen? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Beringen (RBH66176)
Prijs op aanvraag

3580 Beringen

Dit ruime handelspand op een commerciële toplocatie in het centrum van Beringen beschikt over een brede voorgevel met de nodige zichtbaarheid. Naast het gelijkvloers met winkelruimte, kantoren en sanitair beschikt het pand ook over opslagruimte (+/- 300m²) in de kelder. De kelder is toegankelijk via meerdere trappen en een goederenlift. Leveringen kunnen makkelijk gebeuren via de achterzijde van het gebouw. Aankoopoptie mogelijk. TROEVEN: -topligging (markt en stadhuis op 100m) -veel parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving -deels voorzien van airco -brede vitrine (rolluiken) -opslagruimte EPC-score X. Wg - Vg - Gmo - Gvv - Gvkr Voor meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 39 90 50
Industrie te huur Houthalen-Helchteren (RBK12677)
Prijs op aanvraag

3530 Houthalen-Helchteren

Semi-industrieel gebouw gelegen op het industrieterrein Centrum-Zuid in Houthalen, vlak aan de afrit 29 van de E314 (Brussel - Leuven - Aken). Dit pand bestaat uit een magazijn/productieruimte van 1920m² en 360m² kantoren. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen en is er een mogelijkheid voor buitenopslag. KENMERKEN HAL: - oppervlakte: 1920m² - 2 automatische sectionaal poorten - 1 handmatige schuifpoort (6m breed) - vrije hoogte: 10m - gepolierde betonvloer - lichtstraten - mogelijkheid om rolbruggen te plaatsen KENMERKEN KANTOREN: - oppervlakte: 360m² - combinatie van individuele kantoren en landschapskantoren, vergaderruimtes, archief, sanitaire cellen, kitchenette - alarminstallatie TROEVEN: - Zeer goede locatie - Zware stroomvoorzieningen - Ideaal voor productie Igb – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 39 90 50
Industrie te huur Houthalen-Helchteren (RBK12452)
Prijs op aanvraag

3530 Houthalen-Helchteren

Nieuw KMO-project (E-Project) gelegen op de industriezone in Houthalen-Oost, vlakbij afrit 30 van de E314. Deze locatie in het hart van Limburg, volledig in het groen, biedt uitstekende verbindingen met Brussel, Antwerpen, Nederland en verzekert een gemakkelijke en snelle toegang tot alle grote invalswegen. KENMERKEN HAL - Oppervlakte hal: 800m² - 2 sectionale poorten - Vrije hoogte: 6m - Lichtstraten - Led-verlichting KENMERKEN KANTOREN/SHOWROOM - Oppervlakte kantoren/showroom: 200-400m² - Tussenvloer en grote glaspartijen voorzien om twee niveaus te creëren - Vloerverwarming voorzien - Verdere afwerking in samenspraak met de ontwikkelaar TROEVEN: - Zeer goede centrale locatie in het groen - Kwalitatief KMO-park met internationale huurders (Vestas, Kuka, Groupe Atlantic, Burgio) - Voldoende parkeermogelijkheden Igb – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 39 90 50
Handelsfonds te huur Houthalen-Helchteren (RBJ21460)
1 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

Handelsruimte in commercieel centrum van Houthalen!Zoekt u een handelsruimte of kantoor in op een commerciële toplocatie? Dan ligt er in de Vredelaan in Houthalen een pareltje op u te wachten. Dit pand, met een oppervlakte van 168m² ligt centraal in de straat met parkeerplaatsen voor de deur. Bovendien liggen er op beide uiteinden van de straat gratis parkings zodat uw cliënteel steeds vlot tot bij u kan geraken.Dit handelspand beslaat 1 grote open ruimte met daglicht aan beide zijden, en een sanitair blok met toilet en verwarmingsinstallatie. Verder leent het pand zich uitstekend om uw eigen stijl en afwerking te voorzien.Huurprijs excl. onroerende voorheffing en maandelijkse vaste kosten (€100)EPC: energielabel B– certificaatnummer: 20200426-0002259852-KNR-1 Meer weten?

168
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 17 26 17
Handelspand te huur Houthalen (RBJ76330)
2 400 €

3530 Houthalen

Ruim handelspand van 285m² met goede visibiliteit en parkeergelegenheid. Belangrijkste troeven: - 285m² - Centrale ligging - Goede visibiliteit - Parkeergelegenheid voor de deur - Multifunctionele ruimte Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 85 15 15
Handelsfonds te huur Houthalen (RBG05365)
1 900 €

3530 Houthalen

Centraal in de Vredelaan ligt dit ruime handelspand met een totale oppervlakte van 247m² en een gevelbreedte van 7meter. Het pand werd recentelijk gerenoveerd en opgedeeld in een winkelruimte en magazijn. Deze splitsing is vandaag nog bruikbaar of kan eenvoudig worden weggenomen om de totale oppervlakte te benutten. In de directe omgeving liggen verschillende grote parkings waar u nog gratis kan parkeren. Huurprijs is excl. onroerende voorheffingEPC: label D – certificaatnummer: 20221119-0002729936-KNR-1 Meer weten?

247
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 17 26 17
1 700 €

3560 Lummen

KMO-Unit gelegen op bedrijvenpark aan het industrieterrein LAAR te Lummen, vlakbij de E314. Hier werden in 2022 42 nieuwe KMO-units gebouwd, die deel uitmaken van het bedrijvenpark 'Laar 26'. Deze unit met een oppervlakte van 256m² wordt te huur aangeboden. Het gebouw werd met hoogwaardige materialen afgewerkt en is daardoor een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. KMO-unit 36 (256m²) met 3 parkeerplaatsen TROEVEN: - toplocatie - hoogwaardig bedrijvenpark met uitstraling Prijs: 1.700€ ex BTW / maand Beschikbaar vanaf 01/09/2024 Voor meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 39 90 50
1 640 €

3560 Lummen

KMO-unit (207m²) met grote raampartijen tot aan de nok ideaal als showroom met kantoor en opslagruimte. Vrije hoogte 8 meter. Uitgeruste keuken, 2 toiletten (1 voor andersvaliden) met handenwasser. Het administratief gedeelte heeft een aparte toegangsdeur en beschikt over een balie. De showroom is eveneens toegankelijk via een aparte glazen deur. Verder zijn er verschillende afgescheiden stockageruimtes zowel op de begane grond als op verdiep. Automatische sectionale poort, rookluik, brandcentrale, Ledverlichting en WIFI aanwezig. 4 privatieve parkings inbegrepen in de prijs. Terbeschikkingstelling aan 1640€/maand (excl. 21% BTW). Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten ten laste van de huurder. Opgelet geen B2C toegestaan. INFO ### Meer weten?

207
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 74 12 34