Bedrijfsvastgoed te koop - Baillonville

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Baillonville (5377).

Handelspand te koop Hogne (VAY46075)
990 000 €

5377 Hogne

Uitzonderlijk pand te koop! Mogelijkheid om een aandeel in het bedrijf te kopen. Momenteel wordt het pand gebruikt als trouw- en feestzaal. Vele gebruiksmogelijkheden: transformatie in meerdere appartementen, concept store, restaurant...? De ideeën en mogelijkheden zijn talrijk, er is een reële vraag in de regio en de mensen zijn meer dan bereid om deel te nemen. Eigendom van 1ha45a15ca, alles in een bosrijke en weelderige natuur. U zult letterlijk gecharmeerd zijn van deze prachtige boerderij, die smaakvol is verbouwd volgens de regels van de kunst! Parkeerplaats, tuin met bomen, vijver met houten terras op palen, vol spelletjes voor kinderen, zeer interessante ruimte. Ontvangstruimte: boerderij met veel charme (geschuurde balken, bakstenen muren en geschuurde gevels, arduinen vloer...), bargedeelte, professionele keuken, zithoek, veranda met uitzicht op de vijver... Huisvesting 2 slaapkamers. Goed rendement op investering, potentieel om als zodanig te exploiteren of mogelijkheid tot conversie. 3min van Marche, 20min Durbuy en Rochefort, 15min Ciney, 20min Namen, 40min Luik en 1u10 Bx. Directe nabijheid van de hoofdwegen N4 en N63. FO vanaf 990000€. Dit bedrag is een basis voor onderhandelingen en verbindt de verkoper niet. Aarzel niet om ons uw plannen te vertellen en we kunnen samen de verschillende opties bekijken voor uw gemak. Bezoek alleen op afspraak ### ### Meer weten?

14515 95 Parkeerplaats(en) 560 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 75 89 69
Handelspand te koop Marche-en-Famenne (VBA68368)
275 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Vos Agences Condrogest Marche presenteert deze 122 m² commerciële ruimte die momenteel is opgesplitst in twee aparte bedrijven met 2 grote kelders (schoonheidssalon - 40m² en kapsalon - 70m²), ideaal gelegen in het centrum van Marche-en-Famenne met gemakkelijke parkeergelegenheid in de buurt en een goede zichtbaarheid met bijna 10m etalage. Ideaal voor wie een zaak wil opzetten met een potentieel huurrendement of voor een vastgoedinvestering. Het pand is momenteel als volgt ingedeeld: Bedrijf 1: Kapsalon momenteel verhuurd voor 1050 euro + 67% van de onroerende voorheffing + jaarlijkse bijdrage in de lasten 521 euro (in 2022). De zaak is 70m² groot met een kelder van 32m² die toegang geeft tot de gemeenschappelijke ruimte waar zich nog een individuele kelder van 7m² bevindt. Verwarmingssysteem door middel van warmtepomp met mogelijkheid van airconditioning, thermodynamische ketel voor warm water. Bedrijf 2: Schoonheidssalon van +/- 40m² die binnenkort vrij zal zijn van huur en waarvoor de huur momenteel 600 euro huur + 33% roerende voorheffing + 256euro jaarlijkse bijdrage in de lasten bedraagt (2022). Voor meer informatie en om een afspraak te maken, bel ### Prijs: 275.000 euro (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars). Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 43 35 88
Boerderij - Hoeve te koop Marche-en-Famenne (VBA43635)
250 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Vos Agences Condrogest Marche biedt u deze indrukwekkende U-vormige boerderij aan de ingang van Marche-en-Famenne en in de onmiddellijke nabijheid van de N4. Het eigendom strekt zich uit over 55 are 54ca en staat open voor tal van projecten (verbouwing tot verschillende soorten accommodatie, winkels, enz.), afhankelijk van de bouwvergunning. Met een goede zichtbaarheid en een strategische ligging tussen Ciney en Marche, wachten de meer dan 2.270 m² bebouwde oppervlakte, de loodsen en de prachtige centrale binnenplaats op uw project. Opmerkingen: Het pand moet volledig gerenoveerd worden, de structurele staat van het gebouw is goed, gelegen in een agrarische zone maar elk type project is mogelijk onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente. Indeling: - Kelder: Kelders onder een deel van het gebouw. - Begane grond: Entree, hal met wasruimte, woonkamer, kamer op een half niveau, keuken, kamer op een half niveau, voormalig jachthuis, varkensstal en stallen van meer dan 900 m². - 1e verdieping: Nachthal, 4 slaapkamers, badkamer, ramen en zolderruimte van in totaal meer dan 700 m². - 2e verdieping: 220 m² zolderruimte. - Buitenkant: Mooie geplaveide en grind binnenplaats, 3 loodsen van 315m², 200m² en 85m², toegangsweg aan de achterzijde net voor de toegang tot de N4. Prijs: Bod vanaf 250.000 euro (onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaren). Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

1 Parkeerplaats(en) 5554 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 43 35 88
Handelspand te koop Marche-en-Famenne (VBA39790)
550 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Vous avez toujours rêvé d'avoir votre propre établissement? L' Horeca vous passionne ? Vous avez l'âme d'un chef coq ou souhaitez-vous peut-être vous lancer un nouveau défi? Voici une opportunité qui ne manquera pas de vous couper le souffle ! Easyhome vous propose cet établissement de renom situé sur la commune de Marche, sur un axe stratégique fréquenté reliant Marche-en-Famenne à Rochefort. Avant tout, laissez-nous vous présenter l'immeuble. Entièrement rénové il y a à peine 3 ans, vous serez absolument bluffé par la qualité des matériaux mis en œuvre ainsi que de par la conception des espaces ayant été réfléchis dans le but d'offrir une ergonomie de travail optimale ainsi qu'une optimisation parfaite des espaces utiles. Il se compose de 2 parties : le restaurant, jouissant d'une réputation établie rapidement grâce au travail acharné des exploitants. La salle de 70 m² permet 48 couverts. Vous y trouverez aussi une cuisine professionnelle haut de gamme, un espace accueil / bar, de grandes caves (dont cave a vin pro) et, bien évidemment, un extérieur aménagé avec un goût incroyable qui permet de doubler la capacité du restaurant en lui permettant d'accueillir 48 personnes de plus. A NOTER : L'activité est extrêmement rentable (chiffres à disposition) et fait suite au projet d'expatriation des propriétaires. L'ensemble est possiblement à reprendre avec le matériel HORECA, le mobilier,les couverts,le nom, etc...(non inclus dans le prix).Le restaurant est et reste évidemment ouvert. A l'étage, un appartement 2 chambres, luxueusement rénové, de 70 m² vous attend. Que ce soit pour vous, pour louer ou exploiter en AirBNB, à vous de choisir !Ne tardez pas à nous contacter pour profiter de cette opportunité incroyable dans une région en plein boom. PRIX: 550.000€ (sous réserve d'acceptation) Meer weten?

1207 7 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 77 00 43
350 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Wellimmo stelt u een pand voor dat uitzonderlijk is omwille van de ligging en de vele exploitatiemogelijkheden. Dit voormalige tuincentrum, een bloeiend bedrijf met een grote en trouwe klantenkring, biedt ruime binnenruimtes (magazijn, grote kassen, kantoorruimte, showroom, enz.) die gemoduleerd kunnen worden op circa 850m². Het complex zou ook ideaal zijn voor het huisvesten van een recreatiecentrum (dansschool, sportcentrum, enz.), welzijns- of medisch centrum. Het ligt aan een weg tussen Marche-en-Famenne en Rochefort, dicht bij de N4, en heeft een goede zichtbaarheid, gemakkelijke toegang en een grote parking, wat een groot commercieel potentieel garandeert. Op een perceel van bijna 67 are is het buitengedeelte ook qua exploitatiemogelijkheden niet te overtreffen. Andere pluspunten? Het geheel heeft een waterput voor de watervoorziening. Het magazijn is voorzien van een grote sectionaaldeur die de doorgang van bestelwagens mogelijk maakt. Nog meer ruimte nodig? Mogelijkheid om nog eens 3,2 hectare landbouwgrond te verwerven inclusief een bouwterrein van +/- 17 are en/of een aangrenzend woonhuis. Neem gerust contact met ons op (0474/494.417 of ### ) Meer weten?

6693
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 487 76 21 22
350 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Wellimmo stelt u een ruime opslagruimte voor van ongeveer 850m², verdeeld over verschillende ruimtes. Ideaal gelegen aan een as tussen Marche-en-Famenne en Rochefort, dicht bij de N4, heeft dit vastgoed een vlotte toegankelijkheid en ruime parkeermogelijkheden. Op een perceel van bijna 67 are biedt het buitengedeelte ook nog bijkomende opslagmogelijkheden. De sectionaalpoort maakt de doorgang van bestelwagens mogelijk. De ruimte is beveiligd. Nog een troef: het pand heeft een waterput voor de watervoorziening. Mogelijkheid om nog eens 3,2 hectare landbouwgrond te verwerven inclusief een bouwterrein van +/- 17 are en/of een woonhuis grenzend aan het magazijn. Bent u op zoek naar een fijne opbergruimte met ideale bereikbaarheid en onmiddellijke beschikbaarheid? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### of via ### ). Meer weten?

6693
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 487 76 21 22
Handelspand te koop Marche-en-Famenne (VBA33622)
145 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Vos Condrogest Marche biedt u deze winkelruimte van meer dan 55m² aan, ideaal gelegen aan het begin van de Rue du Commerce met uitstekende zichtbaarheid, en aan de ingang van de winkelgalerij. De ruimte is uitgerust met een opslagkelder van 20m² die toegang geeft tot de gemeenschappelijke hal van de kelders van de residentie en een apart toilet. Diverse: Elektrische verwarming, aluminium dubbele beglazing. Prijs: 145.000 euro (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars). Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 43 35 88
575 000 €

6900 Marche-en-Famenne

OPTIE - Vos Agences Condrogest Marche-en-Famenne biedt u dit beleggingspand bestaande uit een commerciële ruimte van meer dan 130 m² met een grote privéparkeerplaats, op een uitstekende locatie, en twee duplexen in uitstekende staat. Het genereert momenteel een rendement van 3.084 euro/maand en garandeert huurstabiliteit dankzij de ligging. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Wetenswaardigheden: Stadsgasverwarming, grote gemeenschappelijke kelders, gemakkelijke toegang, lichte en ruime woonruimtes. Bestaande uit: - Kelder: meterkamer, grote gemeenschappelijke kelders. - COMMERCIELE BEGANE GROND (130m², momenteel verhuurd voor 1 800 euro): -Inkomhal, WC, open ruimte verdeeld door lichte scheidingswanden in 3 kantoren en een vergaderzaal, wachtruimte, keuken, technische ruimte, opslagruimte. - APART A (121m² en momenteel verhuurd voor 684,92 euro): - Begane grond: Inkomhal, badkamer, WC, keuken, eetkamer, woonkamer. - 1e verdieping: Nachthal, twee grote slaapkamers. - APPART B (116m² en momenteel verhuurd voor 599,44 euro): - Begane grond: nachthal, badkamer, WC, keuken, woonkamer, eetkamer. - 1e: Nachthal, twee grote slaapkamers. Prijs: 575.000 euro (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars). Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

1098 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 43 35 88
Handelspand te koop Marche-en-Famenne (VAL20005)
285 000 €

6900 Marche-en-Famenne

ACTUELLEMENT LOUE. Commerce bénéficiant d'un très bon emplacement, proche du centre de Marche-en-Famenne. Situé au rez-de-chaussée du bloc D de la Résidence "Central Park", ce rez commercial profite d'une situation idéale au sein de l'éco-quartier. Cette surface commerciale d’environ 135m² brute est livrée parachevée.. Les frais de raccordement et pose de compteurs d’eau, de gaz et d’électricité sont inclus dans le prix. Possibilité de parkings sur demande. Vente sous régime TVA. Infos et rdv : ### - ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 31 05 57
Handelspand te koop Marche-en-Famenne (VAZ30446)
95 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Surface commerciale à vendre à Marloie (Marche-en-Famenne). Situation idéale en face de la gare qui offre de nombreuses possibilités d'affectation.Composition : deux grandes salles (ancien lavoir), grande remise et espace rangement + WC. Plus de renseignements : ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 86 34 56 70
Handelspand te koop Marche-en-Famenne (VAZ30445)
119 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Surface commerciale idéalement située en face de la gare de Marloie, à moins de 4 km de Marche-en-Famenne.Le commerce est actuellement loué pour l'Horeca (friterie). Possibilité de reprendre le fonds de commerce et le mobilier.Composition : grande salle avec bar et espace cuisine, 2 espaces de rangement, toilettes et caves avec accès au jardin arrière.Installation électrique conforme, nouvelle installation de chauffage central au gaz.Plus de renseignements : ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 86 34 56 70
Handelspand te koop Marche-en-Famenne (VAY05975)
995 000 €

6900 Marche-en-Famenne

Uitzonderlijk en uniek eigendom te koop in het centrum van Marche-en-Famenne! Stad in volle economische bloei, locatie +++. Directe toegang tot de N4 (Bastogne-Marche-Namur) en de N63 (Marche-Liège). Met een goede zichtbaarheid biedt dit gebouw een echte kans om een uniek en winstgevend bedrijf te ontwikkelen. Talrijke ontwikkelingsmogelijkheden (momenteel restaurant)! Woonoppervlakte 441m², volledig gerenoveerd in 2013. Professionele horeca-uitrusting (professionele keuken, comfortabele bar, koelruimtes, lift, vloerverwarming, airconditioning, enz.) Capaciteit 90 couverts binnen en 80 couverts buiten, 4 zalen binnen met verschillende sferen. Prachtig terras met goede ligging en toegankelijk zelfs in de regen dankzij de luifel. Ingericht buitenchalet dat tijdens festiviteiten kan worden gebruikt als cocktail- en tapasbar, ideaal voor het organiseren van evenementen. Speelkamer op de begane grond. Privégedeelte op de bovenste verdieping: 2 slaapkamers met airconditioning en 1 doucheruimte. Parkeren voor het gebouw. Mogelijkheid om het bedrijf als bedrijf te kopen. Informatie en bezoeken op ### of ### Meer weten?

580 197 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 75 89 69
300 000 €

6940 Durbuy

Bedrijf te koop restaurant type Pizzaria met accommodatie of appartement dat kan worden verhuurd als een gîte bestaande uit: Kelders: 3 kelders Begane grond: veranda met luiken die de ingangen van het appartement en het restaurant scheiden, restaurant met 30 zitplaatsen, bar met koelkast, gootsteen, koffiezetapparaat en ijsmachine, WC, professionele keuken met hout- en gasoven, overdekt terras met 24 zitplaatsen en een 2e terras met 56 zitplaatsen met keukenhoek en uitzicht op de rivier de Ourthe (quai de l'Ourthe) Een appartement bestaande uit: Kelder WC 1e verdieping: overloop 2 slaapkamers badkamer 2e verdieping: woonkamer Goodwill 300..000,00 inclusief alle apparatuur van de winkel. Commerciële huur van €5.000 per maand 9-jarige commerciële huurovereenkomst vanaf het moment van overname van de zaak Meer weten?

270
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 86 21 80 80
Handelspand te koop Aye (VBA09894)
1 000 000 €

6900 Aye

L’agence ERA B-LUX a le plaisir de vous présenter cet immeuble emblématique de l’histoire de la ville de Marche-en-Famenne exploité en hôtel/restaurant depuis 1950. Composé de 34 chambres réparties sur 5 plateaux d’environ 200-250m² chacun pour une superficie totale de plus de 880m², ce bâtiment prestigieux pourra répondre à bon nombre de projets. Faire offre à partir de 1.000.000€. Ce montant est une base de négociation et n’engage pas le vendeur. Possibilité d’acquérir en supplément deux bâtiments attenants. Intéressé ? N’hésitez pas à contacter l’agence ERA B-LUX au ### Meer weten?

270 270 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 31 18 88
Handelspand te koop Durbuy (VBA67561)
975 000 €

6940 Durbuy

Karakteristiek gebouw dat is omgetoverd tot een ultracharmante B&B/gîte met fraaie tuin en fantastisch uitzicht op de beboste heuvels in de verte. Aandelenoverdracht met inbegrip van het vastgoed met de volledige exploitatie. Gîte voor 8 pers. bestaande uit 4 gastenkamers met eigen badk, privé appartement, vrijstaande eikenhouten gîte voor 2 personen, dubbele garage, fraaie terrassen, bedrijfsinventaris en commerciële support. Hoge bezettingsgraad, uitstekende score van 9,2 op Booking ! Alle vergunningen in orde. Perf. staat, volledig gerenoveerd in 2019. 15 zonnepanelen. DG. CV-olie. Opp perc : 3.810 m² - Meer info op ### Meer weten?

3810 5 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 383 56 59
Handelsfonds te koop Durbuy (VBA57456)
65 000 €

6940 Durbuy

Opportunité rare : commerce à remettre dans l'hyper centre de Durbuy.Ce commerce entièrement rénové de ± 60 m² judicieusement répartis sur 2 niveaux est actuellement exploité pour la vente au détail de vêtements, chapeaux et divers articles associés.Le commerce est composé de beaux volumes pour présenter les articles, il bénéficie d'une terrasse idéale pour l'été, également de l'espace de stockage, une kitchenette et un WC.Loyer : 850,00 € / mois (précompte immobilier compris). Attention, la vente reprend uniquement le fonds de commerce, la reprise du bail commercial et non le bâtiment.Plus de renseignements et visites au ### ou par mail : ### Meer weten?

60
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 86 34 56 70
Handelspand te koop Durbuy (VBA54770)
Prijs op aanvraag

6940 Durbuy

Ruim bemeten kampeerterrein aan de meanders van de Ourthe in het plaatsje Barvaux nabij Durbuy. Het terrein is nu nog een ‘verblijfspark’ met 337 vaste plaatsen, waarvoor de vergunning is verlopen. De gemeente staat positief t.o. een nieuwe vergunning op basis van een herinrichting met groenvoorziening en afzonderlijke ‘wijken’ voor passanten, toercaravans, tipi- en safaritenten, campers en glamping. Oprichtingen en infrastructuur in zeer goede staat. Aandelenoverdracht. Opp perc : 82.630 m², waarvan 72.160 m² in eigendom en gebruiksrecht van 10.470 m². Meer info op ### Meer weten?

72160 50 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 383 56 59
Handelsfonds te koop Durbuy (VBA10343)
275 000 €

6940 Durbuy

MCA Immobilier stelt u het project "Les Pierres" voor op de hoogten van Bomal. Het project bestaat uit 18 appartementen van hoge kwaliteit in een rustige en groene omgeving. U profiteert van de vele faciliteiten in de buurt (winkels, treinstations, Ourthe, fietspad tussen Durbuy en ....). De appartementen hebben 2 slaapkamers en er zijn ook duplexen met 3 en 4 slaapkamers beschikbaar. Garages, kelders en parkeerplaatsen (auto's en fietsen) zijn beschikbaar als optionele extra's. Prijzen vanaf €275.000. Prijs excl. btw met uitsplitsing van grondwaarde (registratierechten). Prijs : Vanaf €275.000 exclusief btw. Oplevering zomer 2025. Informatie (plannen, specificaties, etc.) beschikbaar op aanvraag bij ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 86 32 36 76
250 000 €

4550 Nandrin

Patrick Bollue (IPI 516.745) van ERA LABELIMMO biedt u graag de goodwill aan van het restaurant "L'HERITAGE" gelegen aan de beroemde Route du Condroz. Nog steeds in bedrijf en met een uitstekende reputatie, is de directe overname van dit niet te missen etablissement een garantie voor succes. Alle apparatuur is inbegrepen (keuken, bar, tafels, stoelen, cateringmateriaal, koelkasten, klantenkring, enz.), net als de FACEBOOK-pagina, die maar liefst 14.000 volgers heeft. Restaurant L'Héritage is nog steeds in bedrijf, dus als je er meer over wilt weten, kun je er ter plekke over praten als je de plek nog niet kent. Dit etablissement is geschikt voor andere soorten zaken (de eigenaar behoudt zich het recht voor om te bepalen of dit haalbaar is) en is uitgerust met een prachtig gerenoveerde ruimte, een terras, een mezzanine, een keuken, toiletten, airconditioning, een geluidsinstallatie, enzovoort. Fonds de commerce à €250.000 of 100% van de bedrijfsaandelen à €220.000 Informatie en afspraak: ### of via ### Meer weten?

460 400 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
329 000 €

6900 On

Offrez vous une opportunité unique d'investissement avec cet immeuble de deux lots à vendre. Avec une surface commerciale de 80 m² et un espace bureau supplémentaire, vous avez tout ce dont vous avez besoin pour développer votre activité commerciale dans un emplacement exceptionnel. La visibilité de cet immeuble sur une voie de passage est idéale pour attirer un grand nombre de clients, et le parking aisé en fait un choix évident pour les clients ayant besoin de se garer. Le spacieux duplex de 4 chambres offre un espace de vie spacieux et confortable pour vous et votre famille.Possibilité d'installer une deuxième salle de bain au 2ème étage moyennant peu de frais. En effet, les équipements nécessaires sont déjà installés pour se faire (arrivée d'eau et évacuation). Avec une terrasse suspendue à l'arrière du bâtiment, profitez de l'extérieur tout en restant à l'abri des regards indiscrets. La parcelle de 1102 m² offre un grand espace extérieur pour les enfants et les animaux domestiques, ainsi que de nombreuses opportunités pour les barbecues en famille ou les soirées entre amis. En outre, cet immeuble dispose de deux entrées séparées, ce qui vous permet de séparer votre activité commerciale de votre vie privée. Par ailleurs, il n'y a aucun vis à vis direct. Que ce soit au niveau des 2 façades ou encore des 2 pignons. En excellent état d'entretien, vous pourrez emménager sans avoir besoin de réaliser des travaux onéreux. Ne manquez pas cette occasion unique d'investissement pour votre entreprise et votre famille. Cette propriété est un choix judicieux pour ceux qui cherchent à bénéficier de tous les avantages d'un emplacement commercial de choix combiné avec un grand espace de vie confortable pour eux et leur famille. Contactez nous dès aujourd'hui pour organiser une visite et découvrir par vous-même tout ce que cet immeuble peut vous offrir. PRIX: 329.000€ (sous réserve d'acceptation des propriétaires) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 77 00 43