Bedrijfsvastgoed te koop - Balen

7 zoekertjes (1 - 7)
Prijs op aanvraag

2490 Balen

Welkom bij Korenplein, een veelbelovend project dat niet alleen 40 moderne woonunits omvat, maar ook een commerciële ruimte van 295 m² biedt. Gelegen op een strategische locatie, dient Korenplein als de verbindende schakel tussen de Kerkstraat en de Molenstraat, waardoor het een centrale ontmoetingsplaats wordt voor bewoners en bezoekers. De commerciële ruimte, biedt een scala aan mogelijkheden voor ondernemers om hun dromen waar te maken. Of het nu gaat om een ​​boetiek, een café, een galerij of een ander bedrijf, de flexibele opzet maakt het mogelijk om de ruimte als één geheel te gebruiken of te verdelen in twee afzonderlijke eenheden, afhankelijk van de behoeften. Bovendien wordt de commerciële ruimte casco opgeleverd, wat betekent dat het een blanco canvas is waarop ondernemers hun eigen stempel kunnen drukken en hun visie kunnen realiseren. Met zijn moderne architectuur en de belofte van een bruisende omgeving, biedt Korenplein een unieke kans voor ondernemersom zich te vestigen in een bloeiende nieuwe buurt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te koop Balen (RBK40026)
560 000 €

2490 Balen

Deze ruime/lichtrijke commerciële ruimte is zeer centraal gelegen in het centrum op wandelafstand van het station, winkels, tal van horeca en sport gelegenheden. Goede verbinding naar omliggende gemeenten zoals Mol, Leopoldsburg, Lommel,... Het Korenplein is een uniek gelegen nieuwbouwproject dat bestaat uit 40 appartementen en 2 commerciële ruimtes rond een privatief groen park op een toplocatie. De commerciële ruimte bevindt zich in Blok B op 295m² met grote raampartijen en biedt u tal van mogelijkheden. De ruimte wordt casco opgeleverd zodat u deze nog naar eigen smaak en wensen kan inrichten. Mocht u de ruimte willen opsplitsen is dit ook mogelijk. Uw zaak op deze prachtige locatie in het centrum? Plan uw bezoek om samen de mogelijkheden te bekijken. Info en verkoop: Verkoop geschiedt onder registratierechten (12%) op het grondaandeel en BTW (21%) op het constructieaandeel. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse via ### of ### Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
Handelspand te koop Balen (RBK07491)
215 000 €

2490 Balen

Deze woning, waar vroeger een bakkerij geweest is, heeft tal van troeven: enorm veel ruimte (285m²!), dakterras van 35m², centrale ligging, enz… Bekijk ook zeker onze “plannen/foto’s” om een perfect beeld te krijgen van de ruimte en de indeling! Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 150m² met een mooie werkruimte/atelier/toonzaal van maar liefst 77m² met aansluitende keukenruimte. Verder is er een grote ruimte vooraan die gebruikt kan worden als toonzaal, handelsruimte, dubbele garage, enz… Bovendien is er de inkom, ruime gang, toilet en de trappenhal. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, badkamer en een extra leefruimte met een fantastisch dakterras van 35m² met zuidwestelijke oriëntatie. De woning is gelegen op een perceel van 318m² met een centrale ligging op wandelafstand van het centrum, station, scholen, enz. Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met ons kantoor Mol. ### Meer weten?

285
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 82 15 15
Handelspand te koop Balen (RBJ50227)
449 500 €

2490 Balen

Deze karakter- en sfeervolle woning/handelspand is gelegen in Balen. De woning is gelegen vlakbij het centrum van Olmen waar alle nodige handelaars, ontspanningsmogelijkheden en het openbaar vervoer aanwezig zijn. Het kanaal ligt om de hoek en het pand ligt binnen enkele minuten van de omliggende gemeenten (Meerhout, Ham, Balen, etc.).Gelijkvloers: handelsruimte voor diverse bestemmingen (restaurant, café, winkel, etc.) met mannen/vrouwen toilet en bijhorend ruim terras, bergruimte met aansluiting naar de kelder, keuken met veel mogelijkheden en ten slotte een extra bergruimte met toilet.1ste verdieping: in de grote bergruimte kan men via een vaste trap de woning betreden. Deze woning is volledig vernieuwd met veel moderne aspecten. In de nieuwe open keuken zijn alle nodige faciliteiten aanwezig, naast de keuken bevindt zich de gezellige leefruimte. Er is een badkamer aanwezig met inloopdouche en toilet, verder is er een slaapkamer op deze verdieping met extra opbergmogelijkheid en een toilet. Ten slotte is er een ruim terras (ca. 45m²) ter beschikking.2de verdieping: Via een vaste trap is de 2de verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een bureauruimte en de masterbedroom. Ook is er een opbergmogelijkheid in de trap voorzien.In de Oost gerichte goed onderhouden binnentuin is er de mogelijkheid om de woning op de 1ste verdieping te betreden. Daarnaast is er een garage (47m²) voorzien die volledig geïsoleerd is en waar elektriciteit aanwezig is, hier kunnen ook meerdere auto's in.Bijzonderheden:- EPC: 215 (label C)- CV op aardgas- Regenwaterput 15.000 L- Airco in slaapkamer en keuken (verwarmend/verkoelend)- Dubbele beglazing in PVC- Handelsruimte voor diverse bestemmingenMaak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek het comfort en de mogelijkheden van dit pand : ### of ### Meer weten?

780
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 84 83 69
Handelspand te koop Balen (RBJ48398)
15 000 €

2490 Balen

Deze prachtige stukken weiland met een totaal oppervlakte van 5530m² zijn centraal tussen Mol en Balen gelegen. De percelen zijn bereikbaar via de Lieven Heerstraat en de Essevenweg. De percelen zijn ongeveer 20 meter breed op 265 m diep. Volgens het gewestplan zijn de percelen gelegen in parkgebied. Stedenbouwkundige informatie: in aanvraag Meer weten?

5530
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 75 67 56
379 000 €

2490 Balen

Zeer ruim handelspand op gunstige ligging ! Dit zeer ruime handelspand van ongeveer 704 m² bewoonbare oppervlakte groot is ideaal als investering en/of woonst, zo ook voor iemand met een bijberoep. Het perceel van ongeveer 1678 m², is 15 meter breed en 112 meter diep. Momenteel is dit handelspand als volgt ingedeeld : • Gelijkvloers een ruime handelszaak (180m²) met parkeerplaatsen, nu kapperszaak die aan € 900/maand verhuurd wordt • Ruim (135m²) appartement op het eerste verdiep met balkon. Momenteel aan €650/maand verhuurd. • Ruim magazijn (174m²) achteraan dat voorheen aan €750/maand verhuurd werd. Bovendien bevindt dit pand zich zeer gunstig gelegen bij allerlei invalswegen richting Mol, Balen-centrum, Lommel, Geel, Dessel, enz… Zo ook is deze ruime woning gelegen op een boogscheut van enkele winkels, supermarkten, bakkers, apotheek, kleuterscholen, basisschool, tal van sportfaciliteiten, horeca, fiets -en wandelroutes, zo ook is recreatiedomein de Keiheuvel vlakbij gelegen. Voor verdere informatie kan U steeds terecht op ons kantoor. ### Meer weten?

1678
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 82 15 15
Handelsfonds te koop Balen (RBE13450)
Prijs op aanvraag

2490 Balen

Ontdek het nieuwe KMO-project op de Molsesteenweg in Balen, een opkomend bedrijvenpark dat uitnodigt tot groei en ontwikkeling. Dit ambitieuze project omvat een terrein van ongeveer 8 hectare, strategisch gelegen in een KMO-zone en grenzend aan het kanaal, waardoor het een uitstekende locatie is voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het bedrijvenpark wordt ontwikkeld met een focus op duurzaamheid en innovatie, waarbij moderne voorzieningen worden gecombineerd met respect voor het milieu. Momenteel liggen de plannen voor de herontwikkeling van 5 hectare van de projectgrond op tafel, met het doel om op korte termijn een aanzienlijke impuls te geven aan de lokale economie van Balen. Een van de belangrijke pijlers van dit project is de creatie van nieuwe Kempische lokale werkgelegenheid. Door het bieden van moderne bedrijfsruimtes en faciliteiten worden ondernemers aangemoedigd om zich hier te vestigen, waardoor een dynamische en bloeiende bedrijvengemeenschap ontstaat. Een deel van het terrein van 3 hectare is al verkocht aan een eindgebruiker, die hier watergebonden activiteiten zal uitvoeren, waardoor een diversiteit aan bedrijfsactiviteiten wordt gestimuleerd. De plannen omvatten ook verbeteringen aan de huidige verkeerssituatie, wat de bereikbaarheid van het bedrijvenpark verder zal vergroten en de lokale infrastructuur zal versterken. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf of geïnteresseerd bent in investeringsmogelijkheden, het toekomstige bedrijvenpark aan de Molsesteenweg belooft een veelbelovende bestemming te worden voor ondernemers en investeerders die streven naar groei en succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit boeiende project en ontdek de mogelijkheden die het te bieden heeft. Type: KMO-Units Status: Voorbereiding Quickview dossier Gewestinfo Gewestplanorigineel gewestplan Herentals - Mol Gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan: Geen informatie beschikbaar Recht van voorkoop Voorkooprecht van toepassing: Nee Onroerend erfgoed Informatievraag: Beschermd onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Vastgestelde inventaris onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Unesco werelderfgoed: Nee Informatievraag: Erfgoedlandschap: Nee Informatievraag: Gebieden geen archeologie: Nee Informatievraag: Erfgoed plannen: Nee Informatievraag: Archeologienota's: Nee Informatievraag: Eindverslag archeologie: Nee Informatieplicht overstromingsgevaar Afgebakende oeverzones en overstromingsgebieden: Neen P-Score: D G-Score: A Mobiscore Mobiscore: 7.7/10 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Balen (2490) + Deelgemeenten.

390 000 €

3970 Leopoldsburg

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Pal in het commerciële hart van Leopoldsburg treffen we dit mooie pand dat volledig gerenoveerd werd in 2001. Gelijkvloers heb je hier een knappe handelsruimte van 60m². Vroeger was hier de gekende kinderkleding zaak Edelweiss gevestigd maar het pand biedt potentieel voor tal van alternatieven. Zo maak je hier zeer eenvoudig een grote kantoorruimte van of start je hier je praktijk als dokter of kinesist, je schoonheidsinstituut, je kapperssalon, … . De fantastische etalage zorgt alvast voor een aanzienlijke visibiliteit en passage. Bij de effectieve handelsruimte hoort nog heel wat opslag achter de schermen. Zo heb je zeker en vast plaats genoeg. Op de eerste verdieping heb je een zeer gezellige woonst met een totale bewoonbare oppervlakte van 155,46 m². De woning heeft een aparte ingang in de Couwenberghstraat. Hierdoor kan de woning perfect apart verhuurd worden als opbrengstenpand. De ruime en sfeervolle woonkamer en de halfopen keuken genieten van een prachtige natuurlijke lichtinval dankzij het grote terras. Op dit terras geniet je urenlang van de zon. Er zijn vier slaapkamers en een knap afgewerkte badkamer. Je parkeert de wagen in een van de twee inpandige garages en ontdekt op wandel- en fietsafstand hoeveel het dynamische centrum van Leopoldsburg te bieden heeft. Interesse? Bel vandaag nog voor een afspraak. Wij helpen je graag verder. tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: Epc-verslag. Meer weten?

191
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
679 000 €

3970 Leopoldsburg

Commerciële ruimte + bijhorend appartement met 3 slaapkamers gelegen op een perceel van 1257 m² op een ideale locatie in de Kanaalstraat te Leopoldsburg! Mogelijkheid tot overname van de zaak. Belangrijkste troeven: - Commerciële ruimte van 288m² - Prachtig afgewerkt appartement van 288m² met 3 slaapkamers - Uitstekend onderhouden - Zonnepanelen (42 stuks) 10 000 kWh - Warmtepomp - Uitstekende EPC-score - Zonwerende ramen - Achterliggende tuin Bekijk zeker ook de 3D virtuele rondleiding en de grondplannen met de afmetingen. Zo krijgt u van thuis uit al een perfect beeld van wat dit pand te bieden heeft! Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Meer weten?

1257
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 85 15 15
449 000 €

3970 Leopoldsburg

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ontdek deze charmante open bebouwing op Weidestraat 19 in Leopoldsburg. Oorspronkelijk gebouwd in 1965 en recentelijk voorzien van een nieuw dak in 2022, biedt deze woning een instapklare woonervaring op een perceel van 12a 79ca. De totale bewoonbare oppervlakte is 243 m² en omvat een inpandige garage van 24 m² die extra opslagruimte biedt naast ruimte voor uw auto. De begane grond is uitgerust met een ruime woonkamer van 35 m² en een volledig uitgeruste keuken van 14,60 m². Aanvullend is er een veranda die dient als perfecte ontbijtplek of leeshoek. De moderne badkamer is functioneel ingericht en er zijn extra voorzieningen zoals een wasplaats, berging en apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich vier grote slaapkamers met oppervlaktes van 25 m², 15 m², 15 m², en 20 m². Een overloop verbindt alle kamers. Verder is er een zolder van 40 m² die veel mogelijkheden biedt voor uitbreiding of extra opslagruimte, hoewel deze momenteel niet met een vaste trap bereikbaar is. Naast de woning bevindt zich een vergund magazijn van 390 m², wat een uitstekende ruimte biedt voor opslag of als werkplaats. De ligging is rustig maar centraal met goede verbindingen naar scholen, openbaar vervoer en snelwegen, en recreatiemogelijkheden zoals het ‘De Merel’ zwembad en Pakawi Park dichtbij. Deze residentie is ideaal voor gezinnen die comfort en ruimte zoeken, met volop mogelijkheden voor personalisatie. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Meer weten?

1279 6 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Handelspand te koop Leopoldsburg (RBK37193)
249 000 €

3970 Leopoldsburg

BIJZONDER: Je hebt de mogelijkheid om er je domicilie te zetten zodat je achteraan het handelspand kan wonen. Dit handelspand bevindt zich op een toplocatie pal in het centrum van Leopoldsburg en is volledig instapklaar. Het pand beschikt over een prachtige parketvloer en een splinternieuwe keuken. Daarnaast is er ook in 2022 een nieuwe gasketel geïnstalleerd, wat zorgt voor een efficiënte verwarming en warm water. Het energieprestatiecertificaat (EPC) van het pand is zeer gunstig, met een A-label. Een extra troef van dit pand is de ruime zuid gelegen tuin. Deze biedt tal van mogelijkheden, zoals een aangename buitenruimte voor klanten of personeel, of zelfs de optie om uit te breiden met bijvoorbeeld een terras of extra opslagruimte. Ook kan je via de tuin het handelspand betreden. Kortom, dit handelspand biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle onderneming. Vlak naast het pand is een ondergrondse garage wat zorgt dat je klanten makkelijk hun auto kunnen parkeren. De ligging op een toplocatie, de instapklare staat, de mooie afwerking en de ruime zuid gelegen tuin maken dit pand een unieke kans. Voor meer informatie kan je terecht op ons kantoor ### Meer weten?

451
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 82 15 15
Handelspand te koop Leopoldsburg (RBK29217)
485 000 €

3970 Leopoldsburg

Dit volledig instapklaar en vernieuwd handelspand met ruim appartement vinden we terug in het centrum van Leopoldsburg. Het kapsalon werd volledig vernieuwd in 2016 en is voorzien van 3 wastafels, 6 kniptafels en biedt een stijlvolle en professionele omgeving voor uw klanten. Dankzij de inbouwkasten en airconditioning genieten uw klanten van een comfortabele en uitnodigende sfeer. Het bovenliggende duplex appartement biedt een moderne levensstijl met nieuwe vloeren en keuken, uitgerust met een recente gasketel voor maximale efficiëntie. Geniet van natuurlijk licht en warmte dankzij het zuidgerichte terras en tuin, waar u kunt ontspannen na een drukke dag. De recent vernieuwde badkamer is slechts één jaar oud terwijl het appartement in totaal twee badkamers en drie ruime slaapkamers omvat, waardoor comfortabel wonen gegarandeerd is. Dit pand is een perfecte gelegenheid voor wie op zoek is naar een combinatie van zakelijk en residentieel gebruik op een toplocatie in Leopoldsburg. Met een EPC-label C bent u verzekerd van een energiezuinige omgeving. Mis deze kans niet om te investeren in dit prachtig gerenoveerde kapsalon met een eigentijds appartement. Indeling: Gelijkvloers: volledig vernieuwde handelsruimte + aparte inkomhal voor appartement 1ste verdiep: lichtrijke living met open keuken, apart gastentoilet en berging 2de verdieping: 3 slaapkamers waarvan één met dressing en badkamer, berging , apart toilet, badkamer 2 Troeven: + Volledig gerenoveerd + Ruim handelspand (122 m²) en duplex appartement (160 m²) + Centrale ligging Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! Meer weten?

357
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 498 73 32 06
Handelspand te koop Leopoldsburg (RBK11547)
399 000 €

3970 Leopoldsburg

Nieuwe vraagprijs: 399 000 € (Frituur + woonst + handelsfonds) Frituur en broodjesbar “De Haven” met ruime woonst is ideaal gelegen op de verbindingsweg tussen Balen en Leopoldsburg op de Antwerpsesteenweg. Frituur “De Haven” heeft doorheen haar 15-jarig bestaan een goede reputatie opgebouwd en kan daarom op een zeer trouw cliënteel rekenen. Het gebouw is opgedeeld in een handelsgedeelte en ruim woongedeelte met 3 slaapkamers. Al dit ligt op een mooi uitgestrekt perceel van 15are06ca. Wenst u meer info of een bezichtiging, contacteer ons op ### en dan helpen wij u graag verder. Meer weten?

1506 3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 85 15 15
Handelspand te koop Leopoldsburg (RBK03368)
327 000 €

3970 Leopoldsburg

Handelspand (138m²) met prachtig gerenoveerd appt centrum Leopoldsburg In het centrum van Leopoldsburg vind je deze mooie winkel- of kantoorruimte van in totaal 138m². Door het EPC label B voldoet dit pand aan de energiedoelstellingen en is er geen renovatieverplichting. Het bovenliggende appartement met 2 slaapkamers en dressing werd in 2015 volledig gerenoveerd. De keuken en badkamer zijn in perfecte staat en voorzien van airco. De handelsruimte kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

230
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 34 34 34
Handelspand te koop Leopoldsburg (RBJ97647)
319 000 €

3970 Leopoldsburg

Over te nemen handelszaak (met bovenliggend appartement) waarin een verzorgde en goed draaiende frituur gelegen is en dit op een uitstekende locatie langs de Lommelsesteenweg te Leopoldsburg. Belangrijkste troeven: Frituur - Centrale ligging langs een drukke weg te Strooiendorp - Uitstekend onderhouden - Frituur met 16 zitplaatsen, apart toilet + achterliggende living, koelcel, magazijn en grote bijkeuken - Zeer goed draaiende frituur met veel potentieel Appartement: 95 m² - Te renoveren - 2 slaapkamers - Apart verhuurbaar Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Meer weten?

359
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 85 15 15
Handelsfonds te koop Leopoldsburg (RBJ97646)
319 000 €

3970 Leopoldsburg

Over te nemen handelszaak (met bovenliggend appartement) waarin een verzorgde en goed draaiende frituur gelegen is en dit op een uitstekende locatie langs de Lommelsesteenweg te Leopoldsburg. Belangrijkste troeven: Frituur - Centrale ligging langs een drukke weg te Strooiendorp - Uitstekend onderhouden - Frituur met 16 zitplaatsen, apart toilet + achterliggende living, koelcel, magazijn en grote bijkeuken - Zeer goed draaiende frituur met veel potentieel Appartement: 95 m² - Te renoveren - 2 slaapkamers - Apart verhuurbaar Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Meer weten?

359
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 85 15 15
Industrie te koop Leopoldsburg (RBJ85806)
547 000 €

3970 Leopoldsburg

Op een zichtlocatie gelegen bedrijfspand met zeer ruime conciërgewoning. Deze eigendom is ideaal gelegen op een bedrijventerrein aan de verbindingsweg tussen Balen en Leopoldsburg. Bovendien bevindt het pand zich op enkele minuten wandelen van het kanaal. Het gebouw is opgedeeld in een bedrijfsgedeelte en een woongedeelte, te midden van een perceel met een oppervlakte van 1826 m². Via de inkomhal van het gebouw kan je zowel naar het woon- als naar het bedrijfsgedeelte. Van de ruime inkomhal met gastentoilet kan je naar een zeer ruime woonkamer met kachel en een knusse zithoek. Van de woonkamer kan je naar de keuken, die onderverdeeld is in een kookgedeelte en een eethoek. Via de schuifpui kan je naar de veranda met uitzicht op de tuin en toegang naar het ingesloten terras. Zowel via de keuken als een sas bij de inkomhal kan je naar de badkamer. Bij het woongedeelte hoort op het gelijkvloers ook nog een voorraadkamer Op de bovenverdieping kan je via de overloop naar de twee zeer ruime slaapkamers en de badkamer. Het bedrijfsgedeelte bereik je enerzijds via de ruime toegangspoort, maar ook via de gang via de inkomhal. Het bedrijfsgedeelte is momenteel ingedeeld in verschillende ruimtes, met name een ruime garage, bergruimte, een bureau, een ruime kamer en een oude - niet meer in gebruik zijnde - badkamer. De bovenverdieping in dit bedrijfsgedeelte wordt als stockageruimte benut. Meer weten?

1826
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 30 36 76
Handelsfonds te koop Leopoldsburg (RBJ68469)
Prijs op aanvraag

3970 Leopoldsburg

Appartementsgebouw bestaande uit 6 wooneenheden voorzien van nodige vergunningen, ideaal gelegen in het centrum van Leopoldsburg, op wandelafstand van het openbaar vervoer, scholen en diverse winkels en eetgelegenheden. Het appartementsgebouw beschikt over een gevelbreedte van circa 13 meter, de voorgevel is in 2016 gerenoveerd en geïsoleerd. De verkoop omvat de volgende 4 appartementen: Maarschalk Fochstraat 23 bus 1, 3, 4 en 5. De appartementen situeren zich op 1e, 2e en 3e verdieping. De bus 1 is gelegen aan de rechterzijde van het eerste verdiep. De bus 3 en 4 zijn gelegen op de tweede verdieping en de bus 5 is gelegen op de derde verdieping van het gebouw. De appartementen zijn reeds verhuurd en beschikken over een huurrendement van circa 4%. Al de appartementen beschikken over twee volwaardige slaapkamers die zich situeren aan de achterzijde van het gebouw. Hier is ook telkens de badkamer terug te vinden. De leefruimtes van de wooneenheden bevinden zich aan de voorzijde van de appartementen. Deze bestaan telkens uit een ruime living die toegang geeft tot de keuken en berging. Aan de voorzijde beschikt ieder appartement ook over een balkon. Ieder appartement wordt individueel verwarmd op gas. Alle ramen zijn reeds vernieuwd. In twee appartementen werd de keuken reeds vernieuwd. De gemiddelde energieprestatiescore bedraagt circa 350 kWh/m². De gemiddelde bewoonbare oppervlakte bedraagt 90m². Het appartementsgebouw beschikt over een lift Ideaal als investering! Wenst u meer informatie over dit project? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 57 23 16
Handelspand te koop Leopoldsburg (RBJ48378)
358 000 €

3970 Leopoldsburg

Dit handelshuis met bovenliggend appartement is uitermate gunstig gelegen in het centrum van Leopoldsburg, tegenover het station en in de directe nabijheid van tal van winkels en horecagelegenheden. De handelsruimte betreft een voormalige horecazaak welke ingericht als interieur- en kunstzaak. De initiële toog is nog aanwezig, net als de keuken, de koelcel en een net toiletgedeelte. Achteraan beschikt u over een ingesloten terras (met tuinberging) welk aangenaam veel rust en privacy biedt. De droge kelder doet perfect dienst als extra opbergruimte. De ruimte is bruikbaar voor meerdere doeleinden en makkelijk om te vormen voor gelegenheden zoals horeca, winkel, schoonheidssalon, praktijkruimte, ... . De aanwezige marmertegel is hedendaags, heel wat elementen zijn nostalgisch en de muren zijn onder handen genomen en geïsoleerd. Alles is dus nagenoeg instapklaar. Op de verdieping bevindt zich het ruime (+- 130 m²) duplexappartement welk dankzij zijn open en industriële inrichting enorm veel ruimtegevoel biedt. De houten vloeren en zwarte accenten maken er tevens een gezellig en warm appartement van. Het appartement beschikt over een leefruimte, bureau/leeshoek, badkamer (ruime douche, modern meubel met wastafel), berging/wasplaats, dressing en op de duplexverdieping een tot in de nok open slaapkamer. Indien gewenst kan er in het appartement ook een keuken ingericht worden. Ben jij op zoek naar een goed gelegen, degelijk handelshuis met volledig vernieuwd appartement op een mooie locatie in het centrum? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jou! Meer weten?

230
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 75 67 56
Handelspand te koop Leopoldsburg (RBI64973)
349 000 €

3970 Leopoldsburg

Opbrengsteigendom in Leopoldsburg. Bent u op zoek naar een slimme investering? Dan is deze opbrengsteigendom precies wat u zoekt! Gelegen in het bruisende hart van Leopoldsburg, bieden wij een unieke kans om uw portefeuille uit te breiden met deze fantastische eigendom. Handelsruimte met keuken, bergplaats en badkamer: De ruime handelsruimte op de begane grond is momenteel verhuurd en biedt diverse mogelijkheden voor ondernemers. De aanwezige kitchenette, bergplaats, badkamer met douche en toilet maken het een veelzijdige ruimte voor diverse zakelijke doeleinden. Het bovenliggende appartement is voorzien van twee comfortabele slaapkamers, een moderne badkamer met douche en toilet, en een volledig nieuwe keuken. Dit appartement is ook momenteel verhuurd, wat directe inkomsten garandeert. Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd, waardoor het in uitstekende staat verkeert en klaar is voor nieuwe bewoners of huurders. Het pand is uitgerust met een gloednieuwe gasketel en zonnepanelen, wat niet alleen de energiekosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Gelegen in de winkelstraat en op 1 min van het station en verbindingswegen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor een bezichtiging op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 66 62 08