Bedrijfsvastgoed te koop - Mettekoven

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Mettekoven (3870).

159 000 €

3870 Mechelen-Bovelingen

In de gezellige Darisstraat te Mechelen-Bovelingen, houden we ter hoogte van het nummer 5 halt bij een verzorgd handelshuis. Aan de linkerzijde van het pand bevindt zich de handelsruimte, aan de rechterzijde en op de bovenverdieping bevindt zich het woongedeelte. De totale bruikbare oppervlakte van het pand bedraagt meer dan 350m².We betreden het woongedeelte via de voordeur centraal in de verzorgde gevel van het pand. Hierachter bevindt zich de inkomhal. Via de hal wandelen we naar de leefruimte met achteraan de keuken. Langs de keuken bevindt zich een apart toilet en een handige bergruimte/wasplaats. Op het eerste verdiep beschik je als toekomstige eigenaar van het pand over 3 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en een toilet. In de nachthal krijgen we via een vaste trap ook toegang tot de zolderruimte, die nog niet werd afgewerkt.Uiterst rechts van de woning is er een garage voorhanden. Via de garage is eveneens de tuin bereikbaar.De handelsruimte bevindt zich aan de linkerzijde van het pand en is via de straat bereikbaar langs een automatische schuifdeur. Voorheen werd het pand gebruikt als slagerij, waardoor het volledig is uitgerust met koeltogen. Achteraan in het bijgebouw bevinden zich 3 grote koelcellen en heel wat extra stockage- en bureelruimte. Uiteraard zijn er ook heel wat andere mogelijkheden met het handelspand. Wie van het pand 1 grote woning wenst te maken, kan dit zeker ook overwegen. Uiteraard dienen hiervoor de correcte vergunningen verkregen worden bij de bevoegde overheden.Ook wie op zoek is naar een gunstige investering met een mooi rendement, is hier aan het juiste adres.Wenst u het pand graag eens te bezoeken of heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact op met RT Vastgoed. Onze makelaars helpen u met alle plezier verder.Voor meer informatie over de vergunde toestand van het gebouw, kan u steeds contact opnemen met RT Vastgoed.Het EPC en andere nuttige documenten kunnen gedownload worden via de downloads op onze website ### vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. Meer weten?

850
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 69 76 40
Handelspand te koop Heers (RBI01711)
Prijs op aanvraag

3870 Heers

LANDBOUWBEDRIJF BESTAANDE UIT EEN BEDRIJFSWONING, 3 SERRES, REGENWATERBASSIN EN OPENLUCHTSTELLINGEN, GELEGEN IN LANDSCHAPPELIJK WAARDEVOL AGRARISCH GEBIED OP BIJNA 2HA TE KLEIN-GELMEN. Meer weten?

19478
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 75 57 30
Handelspand te koop Borgloon (RBK33047)
130 000 €

3840 Borgloon

Polyvalent handelspand op toplocatie in Borgloon Omgeving: + Zeer centraal gelegen in het hartje van Borgloon + Vlotte verbinding naar naastliggende gemeenten zoals Wellen, Kortessem, Hasselt en Sint-Truiden + Ideale locatie waar jouw handelszaak zeker in de kijker zal staan Troeven: + Karaktervolle gevel met de "look and feel" van een authentiek herenhuis + Mits goedkeuring van de gemeente kan je het pand een andere functie geven + Totale oppervlakte van circa 117m² + Aparte ruimte waar het personeel even kan ontspannen + Grote raampartijen waardoor een uitnodigende etalage gecreëerd kan worden + Kelder aanwezig voor extra spullen te stockeren + Autostaanplaats Contact: Heeft dit zoekertje jouw interesse opgewekt en wens je graag een afspraak ter plaatse? Bel snel naar ### Meer weten?

341 1 Parkeerplaats(en) 91 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Handelspand te koop Borgloon (RBK08559)
245 000 €

3840 Borgloon

Dit handelshuis vindt men terug in het centrum van Borgloon.Het pand is opgesplitst in twee delen, op het gelijkvloers heeft men een handelsruimte en op verdieping bevindt zich een ruim duplex appartement. De twee delen zijn ook elk voorzien van hun eigen huisnummer met een aparte ingang.De handelsruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 94m2 en een EPC D label. (Ook het woongedeelte heeft EPC label D)Mits een aanvraag tot herbestemming, kan men ook van deze handelsruimte een woning maken.Het duplex appartement heeft zijn ingang gelegen op Nieuwland 1B.Het eerste verdiep beschikt over een ruime leefruimte, een toilet, een keuken met aangrenzend een terras en bergruimte.Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een badkamer met een tweede toilet en een kamer die eventueel kan dienen als dressing of kinderkamer.Het pand is bovendien volledig onderkelderd. Voor meer info of het maken van een afspraak voor bezichtiging kan u steeds contact opnemen met Niels op het nr: ### Meer weten?

143
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 76 05 04
179 000 €

3890 Boekhout

Patrick Bollue (IPI516.745) van ERA LABEIMMO biedt dit te renoveren/moderniseren huis met 3/4 slaapkamers en 840m² landbouwgrond aangrenzend aan het huis in de prachtige gemeente Gingelom, in het hart van het platteland. Het is als volgt samengesteld: *BUITENGEBIED: groot perceel landbouwgrond (840m²), tuin, terras, binnenplaats (46m²), werkplaats (30m²). *BEGANE GROND: woonkamer, eetkamer, keuken, doucheruimte, garage met bijkeuken, toegang tot kelder. *NACHTVERDIENPING: nachthal, 3/4 slaapkamers (36-19-10-9m²), zoldertoegang (40m²). TECHNISCH: PEB F (20240410-0003208470-RES-1), elektriciteit NC, verwarming op stookolie, PVC EN HOUTEN raamkozijnen, luiken, RC huis 327€, RC grond 71€. ENORM POTENTIEEL! NIET TE MISSEN! info en bezoeken per e-mail : ### Doe een bod vanaf 179.000€ onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. Informatie gegeven ter informatie en niet contractueel. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

1230 180 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Boerderij - Hoeve te koop Grandville (VBA96677)
Voorstel vanaf 900 000 €

4360 Grandville

Faire offre à partir de 900.000,00 euros Situé dans le cœur du village de Grandville à Oreye, en Hesbaye Liégeoise, ce bel ensemble bâti sis sur une parcelle de 15613 m² fut édifié en 1730. Vaste quadrilatère clos typique de la région et agrémenté d’un superbe porche/porte cochère en merbau qui permet d’être cloitré, à l‘abri des regards, dans la cour intérieure. Agrémenté de nombreuses granges, garages et annexes, le grand corps de logis est très lumineux, et bénéficie d’une toute nouvelle cuisine équipée. Un appartement annexe (en cours de régularisation urbanistique) est également directement opérationnel. Le jardin et les pâtures, situés partiellement en zone d’habitat à caractère rural, sur le dessus de la propriété, jouissent de belles vue et d’une excellente exposition au soleil, et offrent des possibilités de développement, sous réserve des autorisations urbanistiques à obtenir. Cette ferme possède toutes les qualités pour y développer un projet séduisant, que ce soit en habitation personnelle ou pour y réaliser plusieurs unités d’habitation (sous réserve des autorisations urbanistiques). surface corps de logis 4/5 chambres: 300 m² surface appartement 1 chambre annexe: 85 m² surface bâtie au sol : 740 m² surface jardin et prairie : 16.000 m² panneau solaire: 65 m² techniques: PEB : C chaudière mazout chauffage sol dans les pièces de vie au rez-de-chaussée fosse sceptique appartement totalement isolé corps de logis isolé au niveau des plafonds et toiture (12cm/23 cm laine de roche) toitures et charpentes années 1990. double vitrage nouvelle cuisine Dovy 2022 panneau solaire 2013 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 250 10 56
Kantoor te koop Wellen (RBK57533)
250 000 €

3830 Wellen

Dit ruime kantoorgebouw is gelegen aan de Dorpsstraat bij het binnenrijden van het centrum van Wellen.Het pand heeft de volgende indeling; Inkomhal, wachtruimte, 3 bureelruimtes, een keuken, een berging en een toilet. Buiten is er een terras en zijn er 4 parkeerplaatsen voorzien. Het nabijgelegen plein biedt extra parkeergelegenheid.Het pand is momenteel verhuurd. Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 88 82 91
Handelspand te koop Wellen (RBK43988)
1 499 000 €

3830 Wellen

Exclusief te koop bij Immo Vertommen Dit schitterend gelegen kuuroord in Wellen ligt op een perceel van ongeveer 68 are 40 ca. Op dit ogenblik heeft het hotel 10 kamers maar er is mogelijkheid tot uitbreiding. De authentieke Pastorij en het oude gemeentehuis uit 1915 werden volledig gerenoveerd en komen opnieuw volledig tot hun recht. Het geheel wordt momenteel uitgebaat als kuuroord, wellness en hotel, … Het extra gebouw kan worden omgevormd tot privé woongedeelte met vier slaapkamers of andere uitbreidingsmogelijkheden. Beide delen hebben een aparte ingang. Hierdoor leent het huis zich ook voor privégebruik met bijvoorbeeld een praktijkruimte of als kangoeroewoning. Indeling: Op het gelijkvloers van het kuuroord bevindt zich de lobby met wachtruimte, de kantoorruimte en toegang tot het zonneterras. Het kuuroord beschikt over alle faciliteiten, een restaurant/ontbijtruimte en een industriële keuken. De eerste verdieping biedt een polyvalente ruimte te gebruiken voor vergaderingen, yoga, ... Er is voldoende parking voor de gasten en de bewoners zelf. De prachtig onderhouden tuin waarborgt complete privacy en vormt een oase van rust voor de gasten. Extra troef is het bronwater met natuurlijke mineralen dat wordt opgepompt en gebruikt in de baden. Graag meer inlichtingen of een bezoek aan deze woning? Contacteer Immo Vertommen Keerbergen ### of ### Prijzen exclusief registratierechten en/of kosten. Meer weten?

6840
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 496 53 90 53
350 000 €

4360 Oreye

La Signature immobilière vous présente cet entrepôt de 1250m² avec 450m² de parking - Idéalement situé, à 5 minutes des axes autoroutiers ce bâtiment implanté sur une parcelle de 1709m² est idéal pour une activité professionnelle, un espace de stockage ou autre - DIVERS : Raccordé aux égouts, à l'eau et l'électricité - RC: 3374€ - Pour plus de renseignements, n'hésitez pas à nous joindre au ### Meer weten?

1709 1250 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 223 30 30
195 000 €

4360 Oreye

Oreye: L’immeuble est l’ancienne banque ING. Le bien est composé au rez-de-chaussée, sur 78m², d’une pièce d’accueil et d'un espace open space. Le 1er étage, sur 75m², offre 3 bureaux et des sanitaires. Le second étage, sur 74m² également, accueille un vestiaire, 2 réserves, une cuisine et des sanitaires. Le dernier étage, sur 80m², est le grenier qui est aménageable. En sous-sol, le bâtiment offre 87m² de caves. De plus, l'immeuble dispose d'un jardin arrière. Le bâtiment est en très bon état. Il est doté d'une climatisation double flux et de double vitrage. Il possède également un chauffage au mazout. Vous recherchez un bâtiment dans le but d’installer votre profession au cœur d'Oreye ? Venez dès lors visiter avec nous cette ancienne banque qui ne manquera pas de vous intéresser. Les dimensions sont données à titre indicatif et sont non-contractuelles Plus de détails sur ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 365 92 07
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07672)
320 400 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07671)
367 200 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07670)
257 850 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07669)
352 300 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07668)
468 000 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07667)
886 860 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07666)
386 100 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07665)
386 100 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07664)
267 300 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07663)
594 330 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23