Industrie te koop - Tienen

4 zoekertjes (1 - 4)
  Tienen (RBL81176)

3300 Tienen

206 900 € - 499 900 €

Bedrijfsunits in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen 16 KMO-units, optioneel met kantoor Oppervlaktes van 144 tot 400 m² Dicht bij de E40 Ideaal als opslagruimte, atelier of werkruimte Uitstekende investeringsmogelijkheid Op zoek naar een praktische en duurzame locatie voor je bedrijfsruimte in Vlaams-Brabant?Bedrijvenpark Piepelboom in Tienen biedt 16 flexibele KMO-units met oppervlaktes van 144 tot 400 m². Deze units zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften en ideaal gelegen vlakbij de E40, die Brussel met Luik verbindt.Voor ondernemers, vakmensen en producenten is een unit in Tienen perfect voor het vestigen of uitbreiden van je bedrijf. De units zijn geschikt als atelier, opslag- of werkruimte, en kunnen optioneel worden voorzien van een kantoor. Meerdere units samenvoegen is ook mogelijk. Bij tijdige beslissing heb je de keuze uit zes verschillende geveltypes, met of zonder ramen, en de mogelijkheid om een mezzanine toe te voegen.Bedrijvenpark Piepelboom zet sterk in op duurzaamheid en toekomstgericht ondernemen. Elke unit is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter, private parkeerplaatsen en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De waterdoorlatende parkeerplaatsen en het aardgasvrije terrein dragen bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. Het terrein biedt veel groen en een waterloop, ideaal voor een aangename lunchpauze aan een van de picknicktafels.Naast de functionele voordelen biedt bedrijvenpark Piepelboom ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. De units beloven een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei. De flexibele opzet maakt het mogelijk om zowel enkele als meerdere units aan te kopen, wat dit project ideaal maakt voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele en groeiende bedrijfsvastgoedinvesteringen.Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website: ### Meer weten?

4 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 21 12 11
Industrie te koop Tienen (RBL81169)
344 900 €

3300 Tienen

Op zoek naar een duurzame en praktische bedrijfsruimte in Vlaams-Brabant?Dan is deze 240 m² KMO-unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen perfect voor jou.Strategisch gelegen vlakbij de E40, zorgt deze unit voor uitstekende bereikbaarheid naar zowel Brussel als Luik, wat ideaal is voor klanten en leveranciers.Deze veelzijdige 240 m² unit is geschikt als showroom. Je kunt de unit volledig aanpassen aan je specifieke behoeften, en indien gewenst voorzien van een kantoorruimte.Heb je meer ruimte nodig? Geen probleem, meerdere units kunnen eenvoudig worden samengevoegd.Duurzaamheid staat centraal in Bedrijvenpark Piepelboom. Elke unit beschikt over een regenwaterput van 5.000 liter, een private parkeerplaats en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De waterdoorlatende parkeerplaatsen en het aardgasvrije terrein dragen bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. De groene omgeving met een waterloop biedt een ontspannen sfeer, ideaal voor een verkwikkende lunchpauze bij een van de picknicktafels.Deze unit biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Met een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei, is investeren in een unit in Bedrijvenpark Piepelboom een slimme zet. De flexibele opzet van het project maakt het mogelijk om zowel enkele als meerdere units aan te kopen, wat ideaal is voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele en groeiende bedrijfsvastgoedinvesteringen.Samengevat, deze 240 m² unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen biedt de perfecte mix van functionaliteit, duurzaamheid en investeringspotentieel.Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website: ### Meer weten?

240
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 21 12 11
Industrie te koop Tienen (RBL81168)
206 900 €

3300 Tienen

Ben je op zoek naar een praktische en duurzame locatie voor je bedrijfsruimte in Vlaams-Brabant?Dan is deze unit van 144 m² in Bedrijvenpark Piepelboom in Tienen perfect voor jou.Deze unit is ideaal gelegen vlakbij de E40, die Brussel met Luik verbindt, en is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften.Bedrijvenpark Piepelboom zet sterk in op duurzaamheid en toekomstgericht ondernemen. De unit is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter, een private parkeerplaats, en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De waterdoorlatende parkeerplaatsen en het aardgasvrije terrein dragen bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. Het terrein biedt veel groen en een waterloop, ideaal voor een aangename lunchpauze aan een van de picknicktafels.Naast de functionele voordelen biedt deze unit ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. De units in Bedrijvenpark Piepelboom beloven een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een praktische werkruimte, of een investeerder op zoek naar een rendabele investering, deze unit biedt het allemaal.Bedrijvenpark Piepelboom: 16 KMO-units, optioneel met kantoor Oppervlaktes van 144 tot 400 m² Dicht bij de E40 Ideaal als opslagruimte, atelier of werkruimte Uitstekende investeringsmogelijkheid Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website: ### Meer weten?

144
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 21 12 11
Industrie te koop Tienen (RBL81167)
499 900 €

3300 Tienen

Ben je op zoek naar een praktische en duurzame showroomlocatie in Vlaams-Brabant?Dan is deze 401 m² KMO-unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen precies wat je nodig hebt.Deze unit biedt alle flexibiliteit die je nodig hebt om jouw showroom optimaal in te richten en is ideaal gelegen vlakbij de E40, die Brussel met Luik verbindt, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor zowel klanten als leveranciers.Voor ondernemers, vakmensen en producenten is een unit in Tienen perfect voor het vestigen of uitbreiden van je bedrijf. Deze ruime unit is speciaal geschikt als showroom, maar kan ook gebruikt worden als atelier, opslag- of werkruimte. De unit is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften en biedt de mogelijkheid om optioneel een kantoorruimte toe te voegen. Meerdere units samenvoegen is eveneens mogelijk, waardoor je nog meer ruimte kunt creëren.Bedrijvenpark Piepelboom zet sterk in op duurzaamheid en toekomstgericht ondernemen. De unit is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter, private parkeerplaatsen en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De parkeerplaatsen zijn waterdoorlatend en het terrein is aardgasvrij, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. Bovendien is het terrein voorzien van veel groen en een waterloop, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Tijdens je pauze kun je genieten van een ontspannende lunch aan een van de picknicktafels op het terrein.Daarnaast biedt deze unit ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. De units in Bedrijvenpark Piepelboom beloven een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een praktische werkruimte, of een investeerder die zoekt naar een rendabele investering, deze unit biedt het allemaal. De flexibele opzet maakt het mogelijk om zowel enkele als meerdere units aan te kopen, wat dit project ideaal maakt voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele en groeiende bedrijfsvastgoedinvesteringen.Kortom, deze 401 m² unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en investeringspotentieel.Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website: ### Meer weten?

401
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 21 12 11

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Tienen (3300) + Deelgemeenten.

Industrie te koop Noduwez (VBA98401)
375 000 €

1350 Noduwez

SOUS COMPROMIS... PLUS DE VISITE POSSIBLE !! Venez découvrir cet ensemble immobilier composé d'un entrepôt de 257 m² attenant à une surface bureau de 71 m² au sol et 58 m² à l'étage mais ce n'est pas tout... Vous y retrouverez un second entrepôt de 292 m² pour répondre aux besoins de stockage les plus exigeants, avec un accès séparé et de nombreuses places de parkings privative. Emplacement stratégique près de l'autoroute E40 pour une accessibilité maximale. Envie de visiter, contactez-nous: ### email: ### ***** Pour recevoir d'autres opportunités en exclusivité, nous vous invitons à nous contacter directement. Nous sommes disponibles pour vous accompagner dans votre recherche d'achat ou d'investissement ainsi que dans votre projet de vente. Pour toute demande d'évaluation GRATUITE et SANS ENGAGEMENT, contactez votre expert au ### ***** Meer weten?

800 8 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 19 86 06 06
Industrie te koop Geldenaken (VBB15049)
Voorstel vanaf 550 000 €

1370 Geldenaken

Situation et informations générales Zoning industriel de Jodoigne, situé à mi-distance entre la E40 et la E411, il se caractérise par un environnement PME. Bâtiment principalement de plein pied avec bureaux à l'étage d'une superficie totale utile de +/- 1.500m² implanté sur un terrain de 2.700m². Terrain cadastré section F, parcelle 173C Accès aménagé asphalté, espace de stationnement ( +/- 10 places) & accès semi-remorques Actuellement idéal pour une entreprise dans le secteur alimentaire (production, conditionnement, ...) Composition BUREAUX 80m² réparti en 2 niveaux: - Bureaux rez : 30m². - Bureaux premier étage: 50m² (actuellement conciergerie) ATELIER & STOCKAGE de 1.440m² (+/- 70 m * 20 m) Hauteur Bâtiment = 4 m Ce bien a été équipé pour une activité de conditionnement et atelier de produits alimentaires avec des parties réfrigérées, froides, de stockage et d’atelier de production. Des cloisons et plafonds (répondant aux mesures AFSCA et d'hygiène) ont été installés à l’intérieur du bâtiment (boite dans la boite) avec une hauteur allant de 3m à 3m50. Ce bien peut également être vidé de ses équipements afin de répondre à une autre activité que celle (préparation alimentaire) présente sur le site. Equipements Structure métallique et dalle de béton. Chauffage central au mazout ( citerne enterrée de 5000L) Panneaux sandwich HORECA Châssis en pvc avec double vitrage. Equipement électrique : puissance 250 A (ORES), 3 * 400 V et 3* 230 V - circuit triphasé généralisé disponible. Sols : béton lissé & Epoxy anti-dérapant (atelier + stock), carrelage (bureaux, sanitaire, réfectoire,...). 3 portes sectionnelles automatique de 3 * 3 Aspects financiers PRIX DE VENTE : 690.000 € Revenu Cadastral net : 5.850 € Précompte Immobilier = 4.677€ Disponnible immédiatement, venez découvrir ce bien avec nous ! ### ### 0478/27.19.63 Meer weten?

2779 10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 23 87 07
Industrie te koop Geldenaken (VBB08452)
399 000 €

1370 Geldenaken

L'immobilière L.A. vous propose, en plein cœur de Jodoigne, sur une place longeant l’axe principal, ce bel immeuble composé d’une librairie aux belles et grandes vitrines, d’un appartement 2 chambres et d’un duplex ayant servi de bureau et logement (1 chambre). Belle esthétique du bâtiment avec une superbe visibilité à 30 mètres de la maison communale et à l’entrée de la principale rue commerciale et passante de la ville. Belle opportunité d’investissement grâce à ses 3 revenus locatifs possibles et son potentiel de plus-value grâce à la qualité et son emplacement. Façade en pierre de Gobertange - Cave de rangement avec chaufferie - Grenier aménageable au 2ème étage - Chaudière VIESSMAN - N'hésitez pas à nous contacter au ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 86 08 33
Industrie te koop Geldenaken (VBA45899)
1 750 000 €

1370 Geldenaken

Vente part sociale comprenant un Immeuble semi industriel COMPOSITION DE L'IMMEUBLE -REZ BAS(niveau terrain arrière) : Zone réfectoire / service / technique / sanitaire / Zone Atelier/ 2 Zones de stockage Sous Extension: Espace couvert ouvert - REZ HAUT: Surface commerciale / Secrétariat/ Sanitaires/ Local réserve + accès stock / archives/ Bureaux/ Salle de réunion technique / Bureau comptabilité /Sanitaires / WC / Kitchenette / Local data Extension: 2 Bureaux / Open-space central/ Salle de réunion - 1er ETAGE: Mezzanine Atelier Extension: Espace de travail - EXTERIEURS: 44 Parking/ Aire de stockage avez accès MATERIAUX DE LIMMEUBLE : TOITURE Couverture principale : Panneaux ondulés Eternit / Extension : Zinc / Joint debout DEP et gouttières : Zinc ISOLATION Isolation renseignée comme refaite derrière habillage façade. (Voir PEB+ ventilation) / Annexe : aux normes MAÇONNERIES Superstructure béton / hourdis / Bardage métallique / bardage bois / silex lavé (nouvel habillage avant) Cloisonnage argex + isolant phonique MENUISERIE Châssis : PVC / Double vitrage (récent) / Portes : À peindre / vitrée REVETEMENTS SOLS MAJORITAIRES Atelier : Dalle lissée Bureau / Showroom : Dalle pierre bleue / Parquet / Lino Couloir Bureaux : Carrelage récent / Extension béton : Béton lissé CHAUFFAGE : Chaudière Mazout / Eau chaude : Boiler Diffusion : Radiateurs équipés de vannes thermostatiques / Aérotherme Climatisation partielle ELECTRICITÉ : PVC / Divisionnaire / Vidéo caméra / data. Loué actuellement avec un bail précaire à 7000 euros/ Mois. Selon expertise 9.000 euros/ Mois. Commission d'agence de 2%htva à charge de l'acquereur. Meer weten?

7776
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 345 00 72
Industrie te koop Geldenaken (VBA42686)
1 750 000 €

1370 Geldenaken

Vente de GRE A GRE comprenant un Immeuble semi industriel COMPOSITION DE L'IMMEUBLE -REZ BAS(niveau terrain arrière) : Zone réfectoire / service / technique / sanitaire / Zone Atelier/ 2 Zones de stockage Sous Extension: Espace couvert ouvert - REZ HAUT: Surface commerciale / Secrétariat/ Sanitaires/ Local réserve + accès stock / archives/ Bureaux/ Salle de réunion technique / Bureau comptabilité /Sanitaires / WC / Kitchenette / Local data Extension: 2 Bureaux / Open-space central/ Salle de réunion - 1er ETAGE: Mezzanine Atelier Extension: Espace de travail - EXTERIEURS: 44 Parking/ Aire de stockage avez accès MATERIAUX DE LIMMEUBLE : TOITURE Couverture principale : Panneaux ondulés Eternit / Extension : Zinc / Joint debout DEP et gouttières : Zinc ISOLATION Isolation renseignée comme refaite derrière habillage façade. (Voir PEB+ ventilation) / Annexe : aux normes MAÇONNERIES Superstructure béton / hourdis / Bardage métallique / bardage bois / silex lavé (nouvel habillage avant) Cloisonnage argex + isolant phonique MENUISERIE Châssis : PVC / Double vitrage (récent) / Portes : À peindre / vitrée REVETEMENTS SOLS MAJORITAIRES Atelier : Dalle lissée Bureau / Showroom : Dalle pierre bleue / Parquet / Lino Couloir Bureaux : Carrelage récent / Extension béton : Béton lissé CHAUFFAGE : Chaudière Mazout / Eau chaude : Boiler Diffusion : Radiateurs équipés de vannes thermostatiques / Aérotherme Climatisation partielle ELECTRICITÉ : PVC / Divisionnaire / Vidéo caméra / data. Loué actuellement avec un bail précaire à 7000 euros/ Mois. Selon expertise 9.000 euros/ Mois. Commission d'agence de 2%htva à charge de l'acquereur. Meer weten?

7776
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 345 00 72
Industrie te koop Hamme-Mille (VBB39410)
295 000 €

1320 Hamme-Mille

Zeer aantrekkelijk perceel van +/- 15 are met bouwvergunning voor de bouw van een "bouwklaar" gebouw met 8 parkeerplaatsen en bestaande uit een grote commerciële benedenverdieping van +/- 150m² en 2 mooie appartementen (108m² met 3 slaapkamers en 80m² met 2 slaapkamers) met terrassen en tuin. Plannen, bouwvergunning en verdere informatie op aanvraag bij het agentschap. Uitzonderlijke commerciële locatie en geweldig project voor investeerders! Bieden vanaf €295,000, onder voorbehoud van aanvaarding door verkopers Meer weten?

1500
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 87 20 87
Industrie te koop Sint-Truiden (RBM25258)
325 000 €

3800 Sint-Truiden

Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 254 m² en is ingedeeld als volgt: Gelijkvloers: inkomhal met toegang tot de ruime, open keuken en de woon- en eetkamer met houtkachel. Via de hal is er toegang tot de badkamer met douche en toilet. Verder bevindt er zich op deze verdieping een slaapkamer, bureauruimte, kleine berging en een ruime technische berging met voorziening voor wasmachine. 1e verdieping: 4 ruime slaapkamers en apart toilet. Buiten: gezellig terras waarop het heerlijk vertoeven is. Magazijn: achter de woning bevindt zich een ruime, afgesloten loods van ongeveer 250m² die ideaal is om te gebruiken als werkhuis/ atelier. Tuin: achter deze loods bevindt zich nog een gezellige tuin waar je kan genieten van de rust. Zie plannen in de documenten downloads. Interesse of vragen? Neem contact op via ### of stuur een mailtje naar ### Meer weten?

1092
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 30 50 50
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07672)
320 400 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07671)
367 200 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07670)
257 850 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07669)
352 300 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07668)
468 000 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07667)
886 860 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07666)
386 100 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07665)
386 100 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Sint-Truiden (RBL07664)
267 300 €

3800 Sint-Truiden

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². Meer weten?

9626
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23