Grond te koop - Kinrooi

8 zoekertjes (1 - 8)
137 000 €

3640 Kinrooi

BOUWPERCEEL VOOR OPEN BEBOUWING OP 12A21CA TE KINROOI. Troeven: - Gelegen op een boogscheut van het centrum van Kinrooi. Alle belangrijke voorzieningen in de buurt! - Ruim perceel van 12A23CA. - Perceel voor open bebouwing. - Mogelijkheid om je eigen droomwoning te bouwen in harmonie met de omgeving. VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN (beknopt) - Hoofdbestemming: residentieel gebruik. - Inplanting: zoals aangegeven op het verkavelingsplan. - Bouwdiepte: max. 17m. - Bouwbreedte: max. 7,53m. - Bouwhoogte: tot maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst. (kroonlijsthoogte max. tussen 5,50m en 6m) - Dakvorm: alle daktypen zijn toegestaan. - Bouwstijl: hedendaagse architectuur met een eenvoudige gevelafwerking. Volledige voorschriften en -plan op aanvraag. Ook een afspraak op ons kantoor is mogelijk! De afgebeelde render is slechts indicatief en moet zeker niet als bindend worden beschouwd! Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

1221
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Bouwgrond te koop Kinrooi (RBK43548)
Prijs op aanvraag

3640 Kinrooi

Dit mooi perceel bouwgrond van 16are 88ca (lot 1) ligt op een mooie landelijke locatie in de dorpskern van het mooie “Rozendorp” Geistingen. Bakker, superette, horeca, sporthal, school,… liggen allen slechts op wandelafstand. Ook de idyllische jachthaven met het dagstrand en de Nederlandse grens liggen slechts op een boogscheut verwijderd. Dit ruim perceel heeft diverse mogelijkheden aangezien dit aan twee straten grenst. => Enerzijds kan u hier een prachtige woning op bouwen aan de Klimstraat en behoudt u veel eigen tuin. De oriëntatie op het zuidwesten is hierbij dan ook ideaal. Er zijn geen specifieke voorschriften van toepassing aangezien het perceel momenteel niet gelegen is in een verkaveling, BPA of RUP. Men kan hierbij rekeninghouden met volgende standaard voorschriften: - Bouwdiepte gelijkvloers: maximaal 17m - Bouwdiepte verdieping: maximaal 12m - Aantal bouwlagen: maximaal 2 onder de kroonlijst - Gevelbreedte van minimum 7m - Dakvorm is vrij te kiezen (ingeval hellend dak is de maximale nokhoogte 11m) - Open carport in de zijtuinstrook van 3m zou mogelijk zijn mits akkoord van aanpalenden - Gevels dienen afgewerkt te worden in duurzame materialen - Vrijstaande bijgebouwen zijn toegelaten tot maximaal 40m² => Anderzijds bestaat ook de mogelijkheid om het perceel te verkavelen in twee bouwgronden (een langs de Klimstraat en eentje te bereiken langs de Venlosesteenweg) waarbij rekening gehouden zal moeten worden met volgende voorwaarden: - Bouwvrije strook van minstens 3m langs beide zijgevels - Kwalitatieve tuinzone van minstens 10m diep - Voortuinstrook van minstens 6m langs de Klimstraat (gemeenteweg). De voorbouwlijn van de Venlosesteenweg wordt bepaald door het Agentschap Wegen en Verkeer - Parkeernorm van 1,5 parkeerplaats/wooneenheid De mogelijkheid om eventueel per verkaveld lot dan een tweewoonst te kunnen bouwen zal pas beoordeeld kunnen worden na het indienen van een concrete schets van de landmeter. (zie voorstel bij de afbeeldingen) Meer informatie over de mogelijkheden kan u bekomen via de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Kinrooi. Meer weten?

1688
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 56 57 06
Bouwgrond te koop Kinrooi (RBK42097)
125 000 €

3640 Kinrooi

Met een perceeloppervlakte van 790 m² (802 m² volgens opmeting) biedt deze bouwgrond de perfecte locatie voor jouw vrijstaand droomhuis in Kessenich. De unieke L-vorm creëert een speelse indeling, waardoor je zowel privacy als creatieve vrijheid ervaart bij het ontwerpen van je nieuwe thuis. Ontdek de mogelijkheden van dit betoverende L-vormige perceel in het hart van Kinrooi, een steenworp verwijderd van de Nederlandse grens. Bij het uitwerken van je bouwplan moet je rekening houden met de volgende elementen: - Bestemming: Eéngezinswoning met hoofdbestemming wonen of zorgwoning. Nevenbestemming, zoals een kantoorfunctie, een vrij beroep of een dienstverlening, ondergeschikt aan de woonfunctie, kan op het gelijkvloers. - Perceelbreedte (aan straat): 15.72 meter - Perceeldiepte: 32,22 meter - Max. bouwbreedte: maximaal, met een afstand van 3 meter tot de zijdelingse perceelgrenzen - Max. bouwdiepte: 16 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de verdieping Bouwhoogte: max. 2 bouwlagen met een kroonlijsthoogte van max. 6,50 meter t.o.v. het maaiveld en een nokhoogte van max. 11 meter - Dakhelling: vrij te kiezen - dak- en gevelmaterialen: vrij te keizen in overeenstemming met de omgeving en het eigen kavel - Vrijstaande bijgebouwen: max. 40 m² voor bv. een berging of zitplaats, sauna, ... (niet voor een garage) toegestaan in de achtertuin, - Open carport: toegestaan in de zijdelingse tuinzone Meer weten?

790 32 m Diepte terrein 16 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 30 36 76
Grond te koop Kinrooi (RBJ71366)
110 000 €

3640 Kinrooi

Deze bouwgrond voor een vrijstaande woning bevindt zich in de Sportstraat in Geistingen. Vanuit de Sportstraat beland je op de Venlosesteenweg, de verbindingsweg richting Kinrooi. Steden zoals Bree en Maaseik zijn vlot bereikbaar en de nabijheid van de Nederlandse grens is een bijkomende troef. In Geistingen, een rustige deelgemeente van Kinrooi, geniet je optimaal van het gezellige dorpsleven tegen het schilderachtig decor van de Maasvallei. Deze grond beschikt over een mooie oppervlakte van 04a 38ca, met een grondbreedte van 16,84 m en een diepte van 25,99 m. De bouwbreedte is 10,82 m en de bouwdiepte is 10,06 m. Wil je graag meer weten over deze bouwgrond? Neem dan gerust contact op met ons kantoor op ### Meer weten?

438 26 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 47 27 80
Prijs op aanvraag

3640 Kinrooi

Deze bouwgrond voor een vrijstaande woning bevindt zich in de Sportstraat in Geistingen. Vanuit de Sportstraat beland je op de Venlosesteenweg, de verbindingsweg richting Kinrooi. Steden zoals Bree en Maaseik zijn vlot bereikbaar en de nabijheid van de Nederlandse grens is een bijkomende troef. In Geistingen, een rustige deelgemeente van Kinrooi, geniet je optimaal van het gezellige dorpsleven tegen het schilderachtig decor van de Maasvallei. Deze grond beschikt over een mooie oppervlakte van 04a 72ca, met een grondbreedte van 17,82 m en een diepte van 25,85 m. De bouwbreedte is 12 m en de bouwdiepte is 9,92 m. Wil je graag meer weten over deze bouwgrond? Neem dan gerust contact op met ons kantoor op ### Meer weten?

472 26 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 47 27 80
Grond te koop Kinrooi (RBJ45308)
184 000 €

3640 Kinrooi

PERCEEL BOUWGROND OP 13A62CA TE MOLENBEERSEL. TROEVEN - Na afbraak van het gebouw (met kadastrale aard "bergplaats) zijn mogelijks 2 bouwgronden voor halfopen bebouwing of 1 bouwgrond voor een open bebouwing te realiseren. Momenteel zijn we deze mogelijkheid aan het onderzoeken bij de gemeente Kinrooi. - Rustige ligging. - Vlakbij de Nederlandse grens. - Ruim perceel. KENMERKEN - Breedte aan de straat (rooilijnbreedte): 23 meter. - Diepte perceel: 51,7 meter. VOORSCHRIFTEN "Er zijn geen specifieke stedenbouwkundige voorschriften van kracht, gezien de percelen niet gelegen zijn in een BPA, RUP of niet-vervallen verkaveling. Enkel de gewestplanbestemming “woongebied met landelijk karakter” is in dit geval van toepassing. Wat de mogelijkheid tot verkavelen betreft; gelet op de gewestplanbestemming is residentieel wonen mogelijk, en met een uitgewerkt voorstel kan de dienst omgeving te Kinrooi concreet advies geven." Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

1362
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Grond te koop Kinrooi (RBI17816)
120 000 €

3640 Kinrooi

PERCEEL BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING VAN CIRCA 10A(*) TE OPHOVEN (KINROOI) VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN (BEKNOPT) - Bestemming: ééngezinswoningen met hoofdbestemming wonen. - Bouwvorm: halfopen bebouwing. - Bouwdiepte op gelijkvloers: maximaal 17 meter. - Bouwdiepte op verdieping: maximaal 12 meter. - Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen. De stedenbouwkundige voorschriften kunt u terugvinden in de rubriek downloads van onderhavige advertentie op ### BELANGRIJKE OPMERKING (*) De vermelde oppervlakte van circa 10a is indicatief. Uitsluitsel rond de exacte grondoppervlakte van dit perceel kan gegeven worden na officiële opmeting van de landmeter-expert en die volgt zo snel als mogelijk. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

1000
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Bouwgrond te koop Kinrooi (RBG02239)
105 000 €

3640 Kinrooi

ALGEMEEN Dit mooi bouwperceel voor halfopen bebouwing van 854 m² is gelegen op een boogscheut van het centrum van Kinrooi. Door zijn zuidelijke oriëntatie kan u heerlijk genieten van de zon op alle momenten van de dag met een prachtig uitzicht op de rustige velden. De oppervlakte zal echter wijzigen, hierover leest u hieronder meer. INFORMATIE - Perceelbreedte: 12 meter evenwijdig met de bouwlijn - Perceeldiepte: 75,20 meter en 68,30 meter - Maximale gevelbreedte: 9 meter - Bouwlijn: zoals voorzien op het plan - Maximale bouwdiepte: in aanvraag - Maximale hoogte: in aanvraag PLUSPUNTEN - Goede ligging nabij het centrum - Goede oriëntatie van de tuin - Vlot bereikbaar - Grootte van het perceel De aanduiding van het bouwperceel is louter indicatief en kan afwijken van de werkelijkheid. Meer weten?

854
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 56 76 78

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kinrooi (3640) + Deelgemeenten.

Bouwgrond te koop Maaseik (RBK85640)
129 500 €

3680 Maaseik

Dit mooi perceel bouwgrond van 7a 86ca is gelegen op een gunstige en goed bereikbare locatie, op een boogscheut verwijderd van het centrum van Maaseik. Een zeer groot pluspunt is het prachtige vergezicht op de achterliggende agrarische gronden. Zo kan u in alle rust en privacy genieten in uw achtertuin. Algemeenheden - Breedte perceel voorzijde: ca. 16m - Alle constructies dienen op architecturaal gebied in harmonie te zijn met de omgeving en dienen tevens op zichzelf een harmonisch geheel te vormen Bestemming - Residentieel gebruik - Vrijstaande gebouwen Inplanting - Op minstens 3m van de zijdelingse perceelsgrenzen - Voor de inplanting is er een afwijking naar achter toe van maximum 3m toegelaten Afmetingen - Maximum diepte: 12m + 5m voor aanhorigheden - Aanhorigheden dienen zonder verdieping opgericht te worden (max. hoogte 3,50m) - Minimum breedte: 6m - Dakhelling: begrepen tussen 25 en 40° Vrijstaande achtergebouwen - Is toegelaten, doch enkel in functie van bergplaats - Totale oppervlakte: max. 30m² - Hoogte: max. 3,5m Afsluitingen - Achteruitbouwstrook: een beplanting is hier verplichtend - Afsluitingen op perceelscheidingen: haagbeplanting of metselwerk De volledige stedenbouwkundige voorschriften en het bijhorende plan kan u downloaden op onze website ### Meer weten?

786 16 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 56 57 06
Grond te koop Maaseik (RBK05080)
179 000 €

3680 Maaseik

PERCEEL BOUWGROND VAN 21A35CA VOOR OPEN BEBOUWING TE OPOETEREN. TROEVEN - Ideale ligging dichtbij het centrum van Opoeteren. - Vlotte bereikbaarheid richting As en Genk. - Perceel voor open bebouwing. - Bouwen naar keuze: verschillende bouwstijlen mogelijk. - Perceelsbreedte: 18m20 - Perceelsdiepte: 122m30 EXTRA INFO: Een bouwvergunning werd reeds afgeleverd voor de bouw van een villa inclusief vrijstaand bijgebouw. Bijgebouw kan gebruikt worden voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit. De afgebeelde renders zijn slechts indicatief en hoeven zeker niet als bindend worden beschouwd. De koper mag bouwen naar keuze! Voor meer info: afspraak op kantoor mogelijk. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

2135
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Bouwgrond te koop Maaseik (RBJ87703)
99 000 €

3680 Maaseik

Ontdek deze bouwgrond voor het realiseren van jouw droomhuis! Met een oppervlakte van 456 m² biedt dit perceel voldoende mogelijkheden om een ruime woning met een knusse tuin te realiseren. Bij het uitwerken van je plannen moet je met het volgende rekening houden: - Perceelbreedte: 14,81 meter - Perceeldiepte: 32,40 meter - Bestemming: eengezinswoning - Bouwvorm: geschakelde bebouwing in één bouwblok - Max. bouwbreedte: 11,81 meter - Max. bouwdiepte: 14 meter voor het gelijkvloers, 11 meter voor de verdieping - Gevelhoogte: af te stemmen op de bestaande woning op perceel 531N (Grotlaan nr. 71). - Hoogte, dak- en gevelmaterialen: af te stemmen op de bestaande woning nr. 71. - Vrijstaande bijgebouwen: toegestaan tot max. 40 m², met de vrijstaande gevels op minimaal 2 meter van de perceelsgrens.. Nieuwe aanvragen, inclusief eventuele wijzigingen in de verkaveling, worden beoordeeld op basis van de gewestplanbestemming, goede ruimtelijke ordening en de ruimtelijke visie van de gemeente. Ben jij op zoek naar een ustige woonomgeving waar natuur voorop staat? Met de nabijheid van het natuurgebied Tösch-Langeren, is dit een ideale locatie voor natuurliefhebbers! Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om de locatie zelf te ervaren. Meer weten?

456 32 m Diepte terrein 15 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 30 36 76
Grond te koop Maaseik (RBJ78452)
285 000 €

3680 Maaseik

NEEROETEREN - Grond op unieke locatie +/- 70a met veel wandelmogelijkheden Ben jij op zoek naar een unieke locatie om je droomhuis te bouwen, op een ruim perceel van 71a? Dan is dit project misschien wel iets voor jou! De bestaande woning werd reeds volledig gestript en is klaar voor afbraak en heropbouw, er zijn reeds bestaande plannen aanwezig om de mogelijkheden aan te tonen. Verder staat er een ruime, vergunde schuur dewelke kan ingericht worden als stalling. Gezien de omvang van het perceel is dit zeker geschikt voor het houden van paarden of andere dieren. Dankzij de ligging vlakbij het kanaal en natuurgebied Bergerven zijn er wandelmogelijkheden genoeg, ook de nabijheid van hippisch centrum Sentower is een grote troef voor de paardenliefhebbers. Op het perceel staan een aantal fruitbomen (appel, kers, abrikoos,...) en notenbomen die nog vruchten geven. De grond is achterin gelegen waardoor de rust gewaarborgd wordt, maar toch dichtbij winkels, scholen,... en vlot bereikbaar. Bent u op zoek naar een unieke, landelijke locatie waar u eventueel paarden aan huis kan houden, dan is deze eigendom zeker een bezoek waard! Aarzel niet ons te contacteren via ### Meer weten?

7100
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 60 65 60
Bouwgrond te koop Maaseik (RBJ67054)
129 000 €

3680 Maaseik

Deze mooie bouwkavel voor open bebouwing is gelegen in een nieuwe verkaveling net buiten het centrum van Maaseik. Deze kindvriendelijke omgeving is ideaal voor wie op zoek is naar een rustig plekje om je eigen droomwoning te realiseren. Dit is een unieke kans aangezien alle andere percelen intussen verkocht of reeds bebouwd zijn. BESTEMMING HOOFDGEBOUW - Hoofdbestemming: enkel eengezinswoningen, met inbegrip van zorgwoningen - Nevenbestemming: op het gelijkvloers zijn vrije beroepen, handel-kantoren en diensten toegelaten. Nevenbestemming zonder woonfunctie is niet toegestaan. Wooneenheden op hoger gelegen bouwlagen moeten bereikbaar blijven vanaf het openbaar domein via het eigen perceel. VOORSCHRIFTEN HOOFDGEBOUW - Typologie: een gedeelte van de open zijgevel kan worden gebruikt om een carport/garage/tuinberging tegenaan te bouwen conform de situering op het verkavelingsplan. - Inplanting: de voorgevel verplicht evenwijdig op 4,5m uit de rooilijn. Afgewerkte zijgevel op minimaal 3 meter van de laterale perceelsgrens. - Bouwvolume: * bouwlagen: max. 2 bouwlagen met een hellend dak. * bouwdiepte: max. 14m voor gelijkvloers en verdieping * bouwhoogte: kroonlijsthoogte verplicht tusen 5,80m en 6,50m * dakhelling: plat dak - hellend dak: dakhelling tussen 35° en 45° - Vloerpeil: het afgewerkt vloerpeil van het gelijkvloers is beperkt tot max. 30cm boven het hoogtepeil van de watergreppel voor het betreffende perceel. - Verschijningsvorm: gevelmaterialen zijn vrij te kiezen VOORSCHRIFTEN BIJGEBOUW - Inplanting: Open carport/gesloten garage met gesloten tuinberging zoals aangeduid op het verkavelingsplan. Inplanting verplicht conform maatvoering op verkavelingsplan. - Hoogte: de max. bouwhoogte bedraagt 3,5m NIET-BEBOUWD GEDEELTE - Reliëfwijzigingen: bij de inplanting van de gebouwen en bij de tuinaanleg moet het bestaande reliëf maximaal gerespecteerd worden. - Afsluitingen: in principe met groenaanplantingen. BOUWVRIJE STROOK - Bouwvrije zone bedraagt 3,5m LIGGING Gelegen vlakbij bij het centrum in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer, ... De volledige stedenbouwkundige voorschriften zijn te downloaden op onze website ### Meer weten?

506 16 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 56 57 06
Grond te koop Maaseik (RBJ39662)
99 000 €

3680 Maaseik

Centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing op perceel van 5a45ca (lot 2) Algemeen: + Open bebouwing + Perceeloppervlakte: 5A45CA + Diepte perceel: 33 meter + Breedte perceel: 16,99 meter + Toplocatie tussen Maaseik, As en Genk + Basisschool en lagere school bevinden zich op wandelafstand. + Vlotte en makkelijke bereikbaarheid via het openbaar vervoer. + Westelijke oriëntatie. Bouwvoorschriften: + Gelegen in een recente verkaveling. + Mogelijkheid tot bouwdiepte van 15 meter op gelijkvloers en 12 meter op eerste verdiep. + 2 bouwlagen + Gevelbreedte: 10,64 meter + Totaal bewoonbare oppervlakte van circa 287m². + Hellend dak, waardoor je een zolderverdiep kan creëren. In bijlage vindt u het verkavelingsplan en de verkavelingsvoorschriften terug. Heeft dit zoekertje jouw interesse opgewekt, maar zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via het nummer ### Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### Meer weten?

128 m² Bebouwbare opp. 545 33 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Bouwgrond te koop Maaseik (RBJ39661)
99 000 €

3680 Maaseik

Centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing op perceel van 5a53ca (lot 1) Algemeen: + Open bebouwing + Perceeloppervlakte: 5A53CA + Diepte perceel: 33 meter + Breedte perceel: 16,64 meter + Toplocatie tussen Maaseik, As en Genk. + Basisschool en lagere school bevinden zich op wandelafstand. + Vlotte en makkelijke bereikbaarheid via het openbaar vervoer. + Westelijke oriëntatie. Bouwvoorschriften: + Gelegen in een recente verkaveling. + Mogelijkheid tot bouwdiepte van 15 meter op gelijkvloers en 12 meter op eerste verdiep. + 2 bouwlagen + Gevelbreedte: 10,64 meter + Totaal bewoonbare oppervlakte van circa 287m². + Hellend dak, waardoor je een zolderverdiep kan creëren. In bijlage vindt u het verkavelingsplan en de verkavelingsvoorschriften terug. Heeft dit zoekertje jouw interesse opgewekt, maar zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via het nummer ### Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### Meer weten?

160 m² Bebouwbare opp. 553 33 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Bouwgrond te koop Maaseik (RBI97512)
295 000 €

3680 Maaseik

Laatste exclusieve bouwgrond in Maaseik op 13a87ca. Parc Egelsberg is een eeuwenoud domein gekenmerkt door een authentieke oprijlaan geflankeerd door ruim 150 jaar oude bomen eindigend op een centraal punt waar de bestaande villa gesitueerd is. Het domein bevindt zich op een centrale locatie doch geborgen in het volwassen groen. In dit prachtige groene domein werden 14 exclusieve bouwkavels gecreëerd. De ruime bouwvoorschriften laat u toe om uw droomwoning te realiseren. Lot 10 is het allerlaatste beschikbare kavel!! Laat u verleiden door dit unieke plan in een oase van groen. Parc Egelsberg zal uitgroeien tot een geliefde woonomgeving gekenmerkt door zijn verkeersluwe en landelijke karakter op een centrale locatie gehuld in het groen. De kavels worden aangeboden zonder bouwverplichting. Qua bebouwing is men vrij binnen de kaders van de verkavelingsvoorschriften, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Meer weten?

214 m² Bebouwbare opp. 1387 53 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 25 37 72
Grond te koop Maaseik (RBI34202)
379 000 €

3680 Maaseik

UNIEK PERCEEL VAN 46A25CA AAN DE RAND VAN MAASEIK. TROEVEN - Na afbraak boerderij (2 bouwgronden voor open bebouwing). - Diverse mogelijkheden. - Mooie ligging, nabij stadscentrum. - Totale grondoppervlakte van 46A25CA. Momenteel nog bebouwd met een volledig te renoveren woning: KELDERVERDIEPING -1 (8,40m²). GELIJKVLOERS 00 (80,10m²): inkomhal, zitplaats, eetplaats, slaapkamer 1+2, keuken, CV-ruimte, toilet, trappenhal. VERDIEPING +01 (44m²): overloop, slaapkamer 3+4,berging/zolder, berging. ZOLDERRUIMTE +02 (48m²). EXTERIEUR: buitenberging, garage. INLICHTIGINGEN DIENST RUIMTELIJKE ORDENING MAASEIK: Na afbraak van de woning komt het perceel in aanmerking voor 2 open bebouwingen. Voorschriften: 1) De max. bouwdiepte gelijkvloers is 17m. 2) De max. bouwdiepte op verdieping is 12m. 3) Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst. 4) Nokhoogte: maximaal 11m. 5) Bouwvorm: open bebouwing met verplichte bouwvrije zijtuinstroken. EXTRA - Onder voorbehoud goedkeuring verdeling door de stad Maaseik. - Meer info op kantoor mogelijk. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

4625
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Grond te koop Maaseik (RBI11670)
115 000 €

3680 Maaseik

Prachtig stuk projectgrond inclusief vergunde plannen in het centrum van Maaseik! Deze projectgrond met een oppervlakte van 1a 40ca kan u terugvinden aan de Rueelstraat 25 te Maaseik. De centrale ligging van deze grond is een enorme troef. Zo zijn de winkels, openbaar vervoer, scholen en zoveel andere faciliteiten op wandelafstand te bereiken alsook is er een vlotte verbinding met de N78 en omliggende gemeenten. Wie liever de rust even opzoekt gaat ook hier zeker kunnen genieten. Door de groene omgeving die Maaseik te bieden heeft kan men in de natuur genieten van een heerlijke wandeling of fietstocht. Voor deze grond zijn er reeds vergunde plannen voorhanden, deze kan u terugvinden op onze website. Onderstaand vindt u de link naar onze website terug: Interesse in deze projectgrond? Contacteer ons dan op het nummer ### of via email naar ### STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE - Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: in aanvraag - Stedenbouwkundige bestemming: in aanvraag - Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: in aanvraag - Verkavelingsvergunning: in aanvraag - Overstromingsgevoelig: in aanvraag - Onroerend erfgoed: in aanvraag Meer weten?

140
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 78 70
Recreatiegrond te koop Maaseik (RBH18534)
128 000 €

3680 Maaseik

RECREATIEGROND OP 02A75CA (LOT 2) IDEAAL VOOR DE BOUW VAN EEN VAKANTIEWONING AAN DE MAAS TE MAASEIK. TROEVEN - Prachtig gelegen in het pittoreske dorpje Aldeneik. - In directe nabijheid van de Maas. - Een uitgebreid horeca aanbod in de buurt. - Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. - Vakantiewoning bouwen naar eigen smaak. BEKNOPTE INFORMATIE - Permanent wonen is niet toegestaan. - Stedenbouwkundige verordening inzake openluchtrecreatieve verblijven en inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven is van toepassing. - Maximale grondopp. van het gebouw is 80 m2, inclusief overdekte terrassen en bijgebouwen, en een maximaal volume van 240 m3. - Het hoogste punt van het gebouw mag, gemeten vanaf het maaiveld, niet meer dan vijf meter bedragen. - De totale grondoppervlakte van het gebouw, de terrassen, private toegangswegen, parkeerplaatsen en eventuele verhardingen inbegrepen, mag nooit meer bedragen dan de helft van de perceelsoppervlakte. - Behoudens in het geval van een groepsbouwproject of een gegroepeerde inplanting mag per perceel slechts één openluchtrecreatief verblijf opgericht worden. Als het pand niet gekoppeld of geschakeld kan worden, dan bedraagt de minimumafstand tot de overige perceelsgrenzen ten minste 2 meter. - Alle nieuwe toegangswegen die meerdere panden ontsluiten hebben een minimale hindernisvrije breedte van 4 meter, en zijn voorzien van een elektriciteitsnet. De aard en breedte van de eventuele verharding, die wordt uitgevoerd in waterdoorlatende materialen, wordt bepaald in functie van de plaatselijke noodwendigheden. - De afscheiding/omheining mag enkel uit natuurlijke schuttingen bestaan (geen houten schuttingen of dergelijke). - Mogelijkheid tot aankoop van lot 1 en lot 2. Lot 4 zal niet verkocht worden. Lot 3 is inmiddels al in optie. - De volledige voorschriften zijn te bekomen via ons kantoor. Het goed wordt verkocht onder voorbehoud van het bekomen akkoord van de stad over de verdeling van de loten. Procedure lopende. De Vermelde prijs is exclusief verkooprechten, notariskosten, metingskosten, infra-kosten, ea. Aankoopkosten …) Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

275
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Recreatiegrond te koop Maaseik (RBH18533)
120 000 €

3680 Maaseik

RECREATIEGROND OP 03A07CA (LOT 1) IDEAAL VOOR DE BOUW VAN EEN VAKANTIEWONING AAN DE MAAS TE MAASEIK. TROEVEN - Prachtig gelegen in het pittoreske dorpje Aldeneik. - In directe nabijheid van de Maas. - Een uitgebreid horeca aanbod in de buurt. - Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. - Vakantiewoning bouwen naar eigen smaak. BEKNOPTE INFORMATIE - Permanent wonen is niet toegestaan. - Stedenbouwkundige verordening inzake openluchtrecreatieve verblijven en inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven is van toepassing. - Maximale grondopp. van het gebouw is 80 m2, inclusief overdekte terrassen en bijgebouwen, en een maximaal volume van 240 m3. - Het hoogste punt van het gebouw mag, gemeten vanaf het maaiveld, niet meer dan vijf meter bedragen. - De totale grondoppervlakte van het gebouw, de terrassen, private toegangswegen, parkeerplaatsen en eventuele verhardingen inbegrepen, mag nooit meer bedragen dan de helft van de perceelsoppervlakte. - Behoudens in het geval van een groepsbouwproject of een gegroepeerde inplanting mag per perceel slechts één openluchtrecreatief verblijf opgericht worden. Als het pand niet gekoppeld of geschakeld kan worden, dan bedraagt de minimumafstand tot de overige perceelsgrenzen ten minste 2 meter. - Alle nieuwe toegangswegen die meerdere panden ontsluiten hebben een minimale hindernisvrije breedte van 4 meter, en zijn voorzien van een elektriciteitsnet. De aard en breedte van de eventuele verharding, die wordt uitgevoerd in waterdoorlatende materialen, wordt bepaald in functie van de plaatselijke noodwendigheden. - De afscheiding/omheining mag enkel uit natuurlijke schuttingen bestaan (geen houten schuttingen of dergelijke). - Mogelijkheid tot aankoop van lot 1 en lot 2. Lot 4 zal niet verkocht worden. Lot 3 is inmiddels al in optie. - De volledige voorschriften zijn te bekomen via ons kantoor. Het goed wordt verkocht onder voorbehoud van het bekomen akkoord van de stad over de verdeling van de loten. Procedure lopende. De Vermelde prijs is exclusief verkooprechten, notariskosten, metingskosten, infra-kosten, ea. Aankoopkosten …) Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

307
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88