Grond te koop - Olmen

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Olmen (2491).

255 000 €

3945 Ham

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Twee knappe en ideaal gelegen percelen, slechts één grote kans voor deze unieke opportuniteit. Zoekt jouw prachtige nieuwbouw woning nog een ideale bouwgrond? Ben jij op zoek naar een gunstig project met veel potentieel? Ga jij liever voor een grondige renovatie of kies jij voluit voor een magnifieke nieuwbouw? Heel wat vragen maar het antwoord is zeer duidelijk: De mogelijkheden voor deze twee half open percelen in de Geneberg 91 en 93 te Ham zijn eindeloos. We bevinden ons centraal tussen het centrum van Ham en Beverlo. Deze twee half open woningen worden samen verkocht en bieden daardoor heel wat unieke opportuniteiten. De linkse woning werd in de jaren ’70 gebouwd en bevindt zich op een perceel van 5a 84ca. De rechtse woning werd in de jaren ’30 gebouwd en bevindt zich op een perceel van 6a 81ca. Beide woningen dienen zeer grondig gerenoveerd te worden. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om beide woningen te slopen en hier een uniek en bijzonder stijlvol nieuwbouwproject te realiseren. Je zou er dan zelfs voor kunnen kiezen deze gunstige percelen te herverkavelen. Zo krijg je hier twee gelijke bouwgronden, elke met een zeer comfortabele oppervlakte van 6a 30ca. Zo kan je hier binnenkort 2 trendy half open nieuwbouwwoningen realiseren met een comfortabele bewoonbare oppervlakte van meer dan 270m² groot. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

1265 50 m Diepte terrein 26 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
139 000 €

2450 Meerhout

Gunstig gelegen bouwgrond van 6a82 te Meerhout. Ligging: Deze bouwgrond is gelegen op een gunstig en rustige ligging aan de dorpsrand van Meerhout, nabij velden en bossen. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en E313. Alle faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ... zijn tevens vlot bereikbaar. Omschrijving: Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 6a82, een straatbreedte van 19m en is een mooi perceel voor een open bebouwing. Veel bouwvariaties toegelaten, vb zowel plat als hellend dak. In de achtertuin mogen bijgebouwen worden voorzien, een carport zou kunnen in de linkertuinzone. Bijzonderheden: - Oppervlakte: 6a82 - Breedte vooraan: 19m - Open bebouwing Bent u op zoek naar een bouwgrond of ander vastgoed te koop in Meerhout? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Meer weten?

682 33 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
110 000 €

3945 Ham

Deze bouwgrond is gelegen in de Zandstraat te Ham. Het gaat over een perceel van 869m². Het is geschikt voor een halfopen bebouwing met inbegrip van een zorgwoning. De naastliggende grond kan bij aangekocht worden. Heeft u interesse? Bel ons op het nummer ### Meer weten?

869 82 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 66 62 08
110 000 €

3945 Ham

Deze bouwgrond is gelegen in de Zandstraat te Ham. Het gaat over een perceel van 931m². Het is geschikt voor een halfopen bebouwing met inbegrip van een zorgwoning. De naastliggende grond kan bij aangekocht worden. Heeft u interesse? Bel ons op het nummer ### Meer weten?

931 82 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 66 62 08
Grond te koop Ham (RBJ25983)
159 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 9a 36ca, te Vlinderstraat in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 3). Zo dient de voorgevelbreedte maximaal 14,19 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 11,49 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten mits dat het een 3-zijdig open concept heeft. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score B). Meer weten?

936 34 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 70 00 88
Grond te koop Ham (RBJ25982)
139 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 8a 38ca, te Staatsbaan in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 2). Zo dient de voorgevelbreedte maximaal 15 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 9 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten mits dat het een 3-zijdig open concept heeft. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score B). Meer weten?

838 25 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 70 00 88
Grond te koop Ham (RBJ25981)
149 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 8a 26ca, te Staatsbaan in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 3). Zo dient de voorgevelbreedte 9 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 11 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A). Meer weten?

826 60 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 70 00 88
Grond te koop Oostham (RBJ25980)
135 000 €

3945 Oostham

Mooi centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing, op de Olmensesteenweg te Ham. Het perceel is gelegen in een groene omgeving, met een zeer gunstige ligging en goede verbinding met de omliggende gemeenten en steden. Zo bevindt het perceel zich vlakbij het op- en afritten-complex van de E313. De bouwgrond bevindt zich in woongebied en heeft een oppervlakte van 09a 38ca. De stedenbouwkundige voorschriften voor open bebouwing in de gemeente Ham zijn als volgt: De voorgevelbouwlijn ligt op 6m achter de rooilijn. De afstand van de zijgevel tot de zijdelingse perceelsgrens moet minstens 3m bedragen. De maximale kroonlijsthoogte telt 7 meter met maximum van 2 verdiepen onder de kroonlijst en een nokhoogte van 11,2 meter. De dakvorm is vrij te kiezen. De achtergevel ligt op maximum 15 meter van de voorgevelbouwlijn voor het gelijkvloers en 12 meter voor de verdieping. Meer informatie omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Spreekt dit perceel jullie aan of willen jullie hier meer informatie over? Contacteer ons dan via ### . Wij helpen jullie graag verder! Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score x). Meer weten?

938
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 70 00 88
165 000 €

3945 Kwaadmechelen

Goed gelegen, mooi perceel bouwgrond met een oppervlakte van 1.211 m² en perceelsbreedte van 11,2 m voor een half-open bebouwing/eengezinswoning. Deze grond is centraal gelegen met een goede verbinding naar de E313 en vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes.Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en stedenbouwkundige inlichtingen (Gvg, WgLk, Gmo, Gvkr, Vv) op het nummer ### of via ### Meer weten?

1211 79 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
145 000 €

3945 Kwaadmechelen

Goed gelegen, mooi perceel bouwgrond met een oppervlakte van 970 m² en perceelsbreedte van 12 m voor een half-open bebouwing/eengezinswoning. Deze grond is centraal gelegen met een goede verbinding naar de E313 en vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes.Contacteer ons voor de bouwvoorschriften en stedenbouwkundige inlichtingen (Gvg, WgLk, Gmo, Gvkr, Vv) op het nummer ### of via ### Meer weten?

970 80 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
Grond te koop Balen (RBJ80656)
140 000 €

2490 Balen

Te koop, RUSTIG gelegen bouwgrond (615m²) voor het bouwen van een OPEN BEBOUWING! Voor dit perceel is er een uitvoerbare bouwvergunning, niet verplicht maar mogelijk! De aanvraag betreft de bouw van een vrijstaande ééngezinswoning. Op het gelijkvloers worden volgende ruimten voorzien: Inkom met toilet, garage, bergruimte, bureau, leefruimte met open keuken en eetruimte. Op de verdieping worden volgende ruimten voorzien: Nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer & een afzonderlijk toilet. De woning wordt ingeplant op 12,30m uit de as van de Kortestraat. De woning wordt ingeplant op 4,20m van de linkerperceelsgrens en op 3m van de rechterperceelsgrens. Achter de woning is er een tuinzone van 10m. Rondom het perceel voorziet de aanvraag in de plaatsing van een beukenhaag van 2m hoogte. De woning heeft een gelijkvloers en een verdieping en wordt voorzien van een plat dak. De gebruikte materialen zijn: beige genuanceerde baksteen, donkergrijs aluminium voor het buitenschrijnwerk en de afwerking van het volume van de garage. Dorpels worden voorzien in blauwe steen en de regenwaterafvoer in gepatineerd zink. Het SBU en het bodemattest zijn in aanvraag! Voor meer informatie of voor het ontvangen van de getekende plannen en de afgeleverde omgevingsvergunning mag er steeds contact opgenomen worden met Kenneth ( ### ) op ### of met Melissa ( ### ) op ### Meer weten?

615
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 03 25 88
135 000 €

2490 Balen

Centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing - Bouwperceel ideaal gelegen tussen Balen en Leopoldsburg. - Bouwrijp perceel met prachtig open uitzicht over het platteland. - Dichtbij alle voorzieningen te Balen. - Scholen - Openbaar vervoer. - Nieuw gerenoveerde weg en omgeving. Bouwvoorschriften op eenvoudig verzoek verkrijgbaar via ### of ### Meer weten?

955 62 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 30 02 08
Grond te koop Balen (RBJ76171)
125 000 €

2490 Balen

Centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing - Bouwperceel ideaal gelegen tussen Balen en Leopoldsburg. - Bouwrijp perceel met prachtig open uitzicht over het platteland. - Dichtbij alle voorzieningen te Balen. - Scholen - Openbaar vervoer. - Nieuw gerenoveerde weg en omgeving. Bouwvoorschriften op eenvoudig verzoek verkrijgbaar via ### of ### Meer weten?

564
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 30 02 08
Bouwgrond te koop Balen (RBJ74717)
145 000 €

2490 Balen

Deze bouwgrond van 884m² voor open bebouwing is rustig gelegen op een boogscheut van recreatie- en natuurpark Keiheuvel en op +- 3 km van de Markt van Balen. Dit en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten! Met een straatbreedte van 14 meter en een diepte van 60,8 meter is het perceel geschikt voor een ruime vrijstaande woning met een breedte van 8 meter op een diepte van max. 17 meter. De visual geeft één van de mogelijke bouwprofielen weer, maar ook andere bouwprofielen zijn mogelijk. Het perceel is bouwrijp en er is geen bouwverplichting. Bouwvoorschriften (volgens verkavelingsvoorschriften): - gelijkvloers: max. 8 m breed op max. 17 m diep - kroonlijsthoogte: max. 7 m - bijgebouwen: max. 10% van het perceeloppervlakte Meer weten?

884 61 m Diepte terrein 14 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 75 67 56
Bouwgrond te koop Balen (RBJ71744)
165 000 €

2490 Balen

Deze bouwgrond is rustig gelegen nabij alle faciliteiten en op +- 2 km van de Markt, op fietsafstand van recreatie- en natuurpark Keiheuvel, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Mol, Meerhout, Ham, Lommel en Leopoldsburg. Met een straatbreedte van 16,52 meter en een diepte van 78,7 meter is het perceel geschikt voor een ruime vrijstaande woning met een breedte van 10,62 meter op een diepte van max. 17 meter. De visual geeft één van de mogelijke bouwprofielen weer, maar ook andere bouwprofielen zijn mogelijk. Het perceel is bouwgrijp en er is geen bouwverplichting. Verkavelingsvoorschriften: * bouwdiepte: 17 m * bijgebouwen: max. 75 m² Meer weten?

1354 79 m Diepte terrein 17 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 75 67 56
Bouwgrond te koop Balen (RBJ71093)
189 000 €

2490 Balen

Deze bouwgrond ligt in een zeer rustige straat nabij het centrum van Balen. Ideaal voor een open bebouwing. Wenst u meer informatie of ontvangt u graag de bouwvoorschriften? Bel Bieke op ### of mail ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 55 36 08
Bouwgrond te koop Balen (RBF83569)
225 000 €

2490 Balen

Ligging: Rustig doch centraal gelegen in een aangename, groene omgeving. Alle faciliteiten alsook de omliggende gemeentes en verbindingswegen zijn vlot bereikbaar. Omschrijving: - oppervlakte perceel: 18 are - kadastrale gegevens: afdeling 2, sectie B, nummer 1319/S/10 - bestemming: woongebied - aansluitingskosten nutsvoorzieningen + compensatie ontbossing voor koper(s). Meer informatie via ### of ### (Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via 014/72.73.74) Meer weten?

1800
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 72 73 74
Grond te koop Balen (RBJ61662)
149 000 €

2490 Balen

Gunstig gelegen bouwgrond voor open bebouwing van 6a48 te Balen. Ligging: Deze bouwgrond is gelegen in een doodlopende straat te Balen. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Alle faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ... zijn tevens vlot bereikbaar. Omschrijving:Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 6a48, een straatbreedte van 18m en is een mooi perceel voor een open bebouwing. Bijzonderheden: - Oppervlakte: 6a82 - Bouwbreedte van 7m - Bouwdiepte van 15m - Open bebouwing Bouwvoorschriften verkrijgbaar op kantoor. Bent u op zoek naar een bouwgrond of ander vastgoed te koop in Balen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Meer weten?

648 36 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
Bouwgrond te koop Balen (RBJ46879)
55 000 €

2490 Balen

Dit prachtig perceel recreatiegrond van 1.104m² is uiterst rustig gelegen aan de keiheuvel in Balen. Op het perceel staat momenteel 1 te renoveren chalet. Het perceel is gelegen aan de keiheuvel in Balen, midden in de prachtige natuur. Ideaal voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte en genieten van de rust die de natuur te bieden heeft. Momenteel is er geen voorziening van water en elektriciteit, dit kan mits een investering wel mogelijk zijn. Het plaatsen van een domicilie is niet mogelijk. Meer weten?

1104
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 75 67 56
Bouwgrond te koop Balen (RBJ46173)
159 000 €

2490 Balen

Rustig en landelijk gelegen op fietsafstand van het centrum van Balen en op wandelafstand van natuurdomein De Most en recreatiedomein De Keiheuvel. Het perceel heeft een ideale zuidwest oriëntatie. Met een mooie straatbreedte van +/- 34 meter is het perceel geschikt voor een ruime brede vrijstaande ééngezinswoning. De gemeente Balen heeft op 08 november 2023 een stedenbouwkundig attest (2 jaar geldig) afgeleverd voor het bouwen van een ruime ééngezinswoning. Bouwvoorschriften (volgens het stedenbouwkundig attest): - gelijkvloers: max. 20,92 m breed op max. 10 m diep - verdieping: max. 20,92 m breed - kroonlijsthoogte: max. 6,5 m | max. 7 m indien plat dak - nokhoogte max. 11 m - bijgebouwen: max. 75 m² Het perceel is bouwrijp. Er is geen bouwverplichting. Heden heeft het perceel een oppervlakte van 928 m², maar bij het afleveren van een bouwvergunning zal er een kosteloze grondafstand van 107 m² gevraagd worden door de gemeente. Meer weten?

821
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 75 67 56