Grond te koop - Velm

1 zoekertjes (1 - 1)
Grond te koop Velm (RBI40071)
Prijs op aanvraag

3806 Velm

Bouwgrond voor open bebouwing! Bouwgrond met een oppervlakte van 4a 12ca. Meer weten?

412
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 78 03 04

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Velm (3806).

89 000 €

3890 Gingelom

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Zoekt jouw vrijstaande, hedendaagse nieuwbouwwoning nog een ideale grond? Droom jij van een zalig groen uitzicht achteraan en een uitzonderlijk gunstige bereikbaarheid vooraan? Dan leg jij binnenkort misschien wel de eerste steen in de Steenweg 20 te Gingelom. We bevinden ons in Haspengouw, een uitgestrekte streek die gekend staat om zijn glooiende landschap met vruchtbare gronden. In het centrum van de Gemeente Gingelom houden we halt aan een magnifieke en zonovergoten grond van 5a 6ca. Bouw jij hier binnenkort een moderne nieuwbouw? Of kies je voor een klassieke stijl? Hoe dan ook, maak achteraan zeker en vast gebruik van enkele grote raampartijen. Want het unieke zicht is hier op z’n zachts gezegd ‘sensationeel’. Zo ver je kan kijken, geniet je hier van de prachtige decors van landbouw, fruitplantages en veeteelt. Doe daar nog een ideale westelijke oriëntatie bovenop en je waant je hier in het prachtige Toscane of de Provence. En die zalige rust en vakantiesfeer achteraan gaat hand in hand met de uiterst gunstige bereikbaarheid vooraan. Hoewel je alles wat je dagelijks nodig hebt, kan vinden in het centrum van Gingelom, bereik je ook het bruisende centrum van Sint-Truiden en Landen in slechts enkele minuten. De E40 op slecht 6 kilometer afstand zorgt voor een zeer vlotte woon-werkverbinding. Interesse? Tel. ### Meer weten?

506 29 m Diepte terrein 18 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
85 000 €

3890 Gingelom

In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze bouwgrond gelegen op de Sint-Truidenstraat. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 3A64CA laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. De verkavelingsvergunning is in aanvraag. Voor meer informatie kan u alvast de bouwplannen bekijken in bijlage. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond in het landelijke Montenaken? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

364
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
85 000 €

3890 Gingelom

In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze bouwgrond gelegen op de Sint-Truidenstraat. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 3A24CA laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. De verkavelingsvergunning is in aanvraag. Voor meer informatie kan u alvast de bouwplannen bekijken in bijlage. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond in het landelijke Montenaken? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

324
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
85 000 €

3890 Gingelom

In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze bouwgrond gelegen op de Sint-Truidenstraat. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 3A55CA laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. De verkavelingsvergunning is in aanvraag. Voor meer informatie kan u alvast de bouwplannen bekijken in bijlage. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond in het landelijke Montenaken? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

355
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
110 000 €

3803 Wilderen

Droom jij ervan om te wonen op een zeer rustige locatie met zicht op een aangename groene omgeving die Haspengouw typeert? Dan is deze bouwgrond voor open bebouwing, gelegen op de Zoutleeuwsesteenweg te Wilderen, misschien wel iets voor jou. Het betreft 'lot 1' gelegen binnen een verkaveling. De bouwgrond is gelegen links van de woning met nr. 170.Ondanks de rustige ligging van het perceel bevinden we ons hier op enkele minuten van het centrum van Sint-Truiden en geniet het perceel een uitstekende verbinding met de belangrijkste uitvalswegen. Het rustige dorp Wilderen biedt daarenboven enkele zeer aangename troeven zoals o.a. de bekende brouwerij van Wilderen, enkele restaurants, een uitstekende school, een groot sportcentrum, en nog zoveel meer... Bovendien zijn de percelen bouwgrond in deze gezellige gemeente erg schaars.INPLANTINGDe voorgevels dienen ingeplant te worden op 15,38m uit de as van de straat zoals voorzien op het verkavelingsplan. De open zijgevels moeten op 3 meter van de scheidingslijn gebouwd worden. De bouwdiepte op het gelijkvloers wordt beperkt tot max. 15m en de bouwdiepte op de verdieping tot max. 12m. Bouwhoogte: 2 bouwlagen.ORIENTATIE TUINDe zuidgerichte tuin zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kan genieten van de zon in uw achtertuin. Bovendien is het hier heerlijk genieten van de rust en de privacy.Het verkavelingsplan met de inplanting van de woning is te downloaden op onze website.Zou u graag uw droomwoning bouwen op deze grond te Wilderen? Contacteer ons gerust op het nummer ### voor meer informatie. Meer weten?

688
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 69 76 40
120 000 €

3800 Sint-Truiden

BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING IN LANDELIJKE OMGEVING - 10A 41CA In het gezellige Velm bij Sint-Truiden vinden we deze prachtige bouwgrond voor het bouwen van een open bebouwing. We bevinden ons op enkele minuten rijden van het centrum van Sint-Truiden en dankzij de N80 die ook vlakbij ligt, is bijvoorbeeld Hasselt van hieruit vlot bereikbaar. Het dorpje van Velm is ook op wandelafstand bereikbaar waar je een bakker, slager en bushalte kan vinden. In totaliteit is het perceel maar liefst 10a 41ca groot. Het perceel is noordwestelijk geörienteerd en heeft vooraan een breedte van ca 17 meter en een diepte van 60 meter. Op het verkavelingsplan voorziet men een gevelbreedte van 12,02 meter met een diepte van 17 meter. In de voorschriften voorziet men 2 bouwlagen met een plat dak. Leuk weetje: de bouwgrond hiernaast (lot 1) staat ook te koop. Meer info bij Immo Haven. Contacteer ons gerust indien u meer informatie wenst. Tel ### Meer weten?

1041 60 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 74 30 60
112 500 €

3800 Sint-Truiden

BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING IN LANDELIJKE OMGEVING - 9A 86CA In het gezellige Velm bij Sint-Truiden vinden we deze prachtige bouwgrond voor het bouwen van een open bebouwing. We bevinden ons op enkele minuten rijden van het centrum van Sint-Truiden en dankzij de N80 die ook vlakbij ligt, is bijvoorbeeld Hasselt van hieruit vlot bereikbaar. Het dorpje van Velm is ook op wandelafstand bereikbaar waar je een bakker, slager en bushalte kan vinden. In totaliteit is het perceel maar liefst 9a 86ca groot. Het perceel is noordwestelijk geörienteerd en heeft vooraan een breedte van ca 17 meter en een diepte van 60 meter. Op het verkavelingsplan voorziet men een gevelbreedte van 12,12 meter met een diepte van 17 meter. In de voorschriften voorziet men 2 bouwlagen met een plat dak. Leuk weetje: De bouwgrond hiernaast (lot 2) staat ook te koop. Meer info bij Immo Haven. Contacteer ons gerust indien u meer informatie wenst. Tel ### Meer weten?

986 61 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 74 30 60
159 000 €

3800 Sint-Truiden

GOED GELEGEN BOUWGROND GESCHIKT VOOR OPEN BEBOUWING IN SINT-TRUIDEN We vinden deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug in de Kortenbosstraat te Sint-Truiden. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op slechts enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn. De bouwgrond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging. Dit mooi bouwperceel van 8a13ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Aan de voorzijde beschikken we over een perceel breedte van 17,80 meter, er wordt een gevelbreedte van 12,14 meter voorzien. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

813
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
Bouwgrond te koop Gingelom (RBJ01891)
108 000 €

3890 Gingelom

Meer info via ### of via ### Dit bouwperceel is rustig en groen gelegen, in een kleine autoluwe straat. Het perceel is gelegen op een holleweg, de bouwrijpe kavel op talud biedt veel rust en privacy. Het perceel is zuidelijk georiënteerd en beschikt over een grootte van 6a21ca. De bouwvoorschriften bieden een bebouwbare oppervlakte van 195 vierkante meter op de gelijkvloers en 156 vierkante meter op de eerste verdieping. De mooie gevelbreedte van 13 meter is ideaal voor de realisatie van een moderne hedendaagse gezinswoning. Meer info via ### of via ### Meer weten?

621 52 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 84 96 84
Bouwgrond te koop Gingelom (RBI59442)
235 000 €

3890 Gingelom

PROJECTGROND VERGUND VOOR 3 EENGEZINSWONINGEN IN HET LANDELIJKE MONTENAKEN In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze projectgrond gelegen op de Sint-Truidenstraat. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi perceel heeft een totaal oppervlakte van maar liefst 10A45CA. Het geheel is vergund voor het bouwen van 3 eengezinswoningen. Ook is het mogelijk om de loten apart aan te kopen. De verkavelingsvergunning is in aanvraag. Voor meer informatie kan u alvast de bouwplannen bekijken in bijlage. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze projectgrond in het landelijke Montenaken? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

1045
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
Bouwgrond te koop Gingelom (RBI11586)
97 000 €

3890 Gingelom

Rustig en landelijk gelegen bouwgrond voor halfopen bebouwing van 7a 34ca Omgeving: + Gelegen in een zeer rustige, pittoreske omgeving + Omringd door uitgestrekte weilanden + Lokale handelaars bevinden zich binnen handbereik + Oprit van E40 zeer nabij gelegen Troeven: + Knap perceel van 7a 34ca + Mogelijkheid tot het bouwen van een ruime halfopen bebouwing volgens de verkavelingsvoorschriften in bijlage + Woning dient ingepland te worden zoals aangeduid op het verkavelingsplan (zie bijlage) + Gevelbreedte van 9 meter + Mag bestaan uit 2 bouwlagen met gelijkvloers een max. diepte van 17m en op de eerste verdieping 12m + De hoogte, dakhelling en nokhoogte dient uniform te zijn met de reeds gebouwde naastliggende woning + Vrijstaand bijgebouw is toegestaan met een max. van 30m² + Daar de voorschriften ouder zijn dan 15 jaar, kunnen zij geen grond vormen tot weigering en moet men rekening houden met de goede ruimtelijke ordening. Een specifiek voorstel kan u steeds bekijken samen met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Gingelom. Contact: Bent u helemaal klaar om uw eigen droomwoning te bouwen op dit uniek gelegen perceel, aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95! ... voor meer info ga naar ### Meer weten?

770
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Bouwgrond te koop Gingelom (RBG31273)
110 000 €

3890 Gingelom

BOUWGROND VOOR EEN OPEN BEBOUWING - CIRCA 10ARE ! Deze open bebouwing is gelegen in een residentiële buurt te Gingelom (Vorsen) op de rustige Brouwerijstraat. Bent u op zoek naar een grond met goede verbinding, circa 10min verwijderd van de E40, en de mogelijkheid om na een drukke werkdag tot rust te komen in de tuin? Dan is dit de grond die u zoekt! Het perceel heeft een oppervlakte van om en bij de 10ARE te bieden. Voorschriften verkaveling: in aanvraag! Voor meer info bel ons of maak een afspraak: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 74 30 60
Bouwgrond te koop Sint-Truiden (RBJ61260)
100 000 €

3800 Sint-Truiden

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – We bevinden ons in de zeer rustige en landelijk gelegen Groot-Gelmenlaan in Sint-Truiden. Nummer 25 behoort toe aan een magnifieke bouwgrond van 9a 56ca. Of je nu kiest voor een eerder moderne look of graag een stijlvolle, klassieke stijl wenst, deze bouwgrond biedt de ideale plek voor jouw fantastische gezinswoning met een lange uitgestrekte tuin. En die tuin lijkt wel eindeloos ver te reiken dankzij het achterliggende agrarische gebied. Zo geniet jij hier iedere dag van een wondermooi en eeuwig groen verzicht. En het leukste van al? Je doet dat al van ’s morgensvroeg in het aangename gezelschap van de zon. Het perceel geniet van een ideale zuidoostelijke oriëntatie. Aan zalige zon, pure rust en weelderig groen heb je hier dus absoluut geen gebrek. Je woont hier centraal tussen het centrum van Heers en Sint-Truiden. Zo profiteer je bovenop de oorverdovende rust en groene locatie toch van een veelzijdige en zeer dynamische omgeving. Alles wat je dagelijks nodig hebt, vind je bovendien al op wandel- en fietsafstand van GRoot-Gelmen, Engelmanshoven en Gelinden. Zo wandelen de kinderen ’s morgens slechts 400 meter naar basisschool ‘De Letterfant’. Slechts één kilometer verderop doe je eenvoudig boodschappen in de supermarkt en ook huisarts, restaurants, sportclubs, jeugdvereniging, etc. vind je in de directe omgeving. Interesse? tel. ### Meer weten?

956 74 m Diepte terrein 8 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Bouwgrond te koop Sint-Truiden (RBJ53378)
109 000 €

3800 Sint-Truiden

Deze bouwgrond is gelegen te Sint-Truiden op een perceel van 8 are 81 centiare.Momenteel staat er een af te breken woning op de grond, hetgeen mogelijkheid biedt tot heropbouw aan 6% btw.In 2020 werd de bouwvergunning goedgekeurd, deze is momenteel vervallen.Meer informatie of plannen zijn beschikbaar op kantoor. Meer weten?

881
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 76 05 04
Bouwgrond te koop Sint-Truiden (RBJ27744)
125 000 €

3800 Sint-Truiden

PERCEEL BOUWGROND VOOR EEN OPEN BEBOUWING MET EEN OPPERVLAKTE VAN 10A 50CA, 21 METER BREED EN 50 METER DIEP, MET EEN MOOI VRIJ UITZICHT GELEGEN TE ENGELMANSHOVEN. Meer weten?

1050 50 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 75 57 30
Bouwgrond te koop Sint-Truiden (RBJ24192)
90 000 €

3800 Sint-Truiden

Zuidelijk georiënteerd perceel van 5a 50ca te Sint-Truiden Omgeving: + Landelijke en groene omgeving + Op een boogscheut van het mooie natuurreservaat Overbroek Gelinden (natuurpunt) + Lokale handelaars bevinden zich binnen handbereik + Basisschool Engelmanshove-Gelinden op wandelafstand + Uitstekende bereikbaarheid naar naastliggende gemeentes dankzij de nabijheid van de N3 Troeven: + Mooi perceel van 5a 50ca met zuidoostelijke oriëntatie + Mogelijkheid tot bouwen van een gesloten bebouwing + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Woning dient ingeplant te worden zoals aangeduid op het verkavelingsplan in bijlage + Bouw- en perceelbreedte van 12 meter + Twee bouwlagen onder de kroonlijst - uniform met de reeds gebouwde naasliggende woningen + Maximale bouwdiepte op gelijkvloers 17 meter en op het verdiep 12 meter + De woning dient op de grens uniform aan te sluiten op de naastliggende woningen en hiermee één harmonieus geheel te vormen Nota: Daar de voorschriften ouder zijn dan 15 jaar, kunnen zij geen grond vormen tot weigering en dient men rekening te houden met de goede ruimtelijke ordening. Een specifiek voorstel kan u steeds bekijken samen met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Heusden-Zolder. Contact: Bent u helemaal klaar om uw eigen droomwoning te bouwen op dit zonnig perceel, aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95! Meer weten?

550 45 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Bouwgrond te koop Sint-Truiden (RBI42453)
130 000 €

3800 Sint-Truiden

CENTRAAL GELEGEN BOUWGROND VAN 10A23CA MET ZUIDELIJKE ORIËNTATIE Op de Hasseltsesteenweg te Sint-Truiden treffen wij deze bouwgrond aan. De ligging is ideaal voor iemand die veel belang hecht aan een goede bereikbaarheid. Zo bereiken wij het stadscentrum van Sint-Truiden op circa tien minuten en bevinden wij ons nabij de expresweg N80 waardoor men zich vlot kan verplaatsen naar omliggende steden en gemeenten. Ook voor dagelijkse activiteiten bent u hier aan het juiste adres. In de nabije omgeving zijn verschillende winkels, scholen en Domein ‘t Speelhof terug te vinden. Kenmerken: - Centrale ligging - Zuidelijk georiënteerde bouwgrond - Diepte van het perceel van circa 50 meter - Perceel breedte aan de straatzijde van circa 12 meter. Vraag gerust meer informatie of een afspraak aan met één van onze medewerkers te bereiken via ### of ### De vermelde oppervlaktes zijn slecht een indicatie. Immo Haven kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Meer weten?

1023
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 74 30 60
Bouwgrond te koop Sint-Truiden (RBG67562)
Prijs op aanvraag

3800 Sint-Truiden

PERCEEL BOUWGROND MET EEN KOPPELVOLUME EN EEN OPPERVLAKTE VAN 7A 17CA, 15,86 METER BREED EN 50 METER DIEP, MET EEN MOOI VRIJ UITZICHT GELEGEN TE ENGELMANSHOVEN. Meer weten?

717
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 75 57 30
Verkavelingsgrond te koop Sint-Truiden (RBG32254)
750 000 €

3800 Sint-Truiden

3 NAAST ELKAAR GELEGEN APARTE GEBOUWEN (2 HANDELSHUIZEN EN 1 WONING), 35 METER LANGS DE LUIKERSTEENWEG EN 12 METER LANGS DE OUDE BORGWORMSEWEG, MET EEN TOTALE GRONDOPPERVLAKTE VAN 12A 90CA TE BRUSTEM Meer weten?

1290
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 75 57 30