Grond te koop - Zonhoven

9 zoekertjes (1 - 9)
249 000 €

3520 Zonhoven

Deze perfect zuid georiënteerde bouwgrond is gelegen tussen het centrum van Zonhoven en Domein Bokrijk. De achterliggende percelen zijn landschappelijk waardevolle agrarische gebieden hierdoor heb je een prachtig uitzicht. Het perceel is +/- 20,5 m breedte en 11a82ca groot; hét ideale perceel voor het bouwen van uw droomwoning! Interesse? ### of ### Meer weten?

1182
contacteer
details
E-mail
Bellen
240 000 €

3520 Zonhoven

Bouwgrond voor open bebouwing op een totale perceeloppervlakte van 12 are 69 ca. Achterliggend kan U genieten van zicht op weide. De bouwgrond heeft een zuidelijke oriëntatie. Voor meer info helpen wij u blij verder. Meer weten?

1269 47 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zonhoven (RBI93712)
249 000 €

3520 Zonhoven

Prachtig perceel van 35a 47ca voor open bebouwing op toplocatie te Zonhoven Omgeving: + Heerlijk rustig en residentieel gelegen net buiten het centrum van Znohoven + Vlotte verbinding met Hasselt via de N74 + Oprit van de E314 op slechts 5min + Natuurgebied Platwijers ligt op een boogscheut Troeven: + Perceeloppervlakte van maar liefst 35a 47ca + Perceelbreedte van ruim 20m + Inplanting volgens straatbeeld met een minimum van 5m + Minimaal 3m afstand tot de zijdelingse perceelgrenzen + Maximale bouwdiepte op gelijkvloers 15m + Maximale bouwdiepte op verdieping 12m + Kroonlijsthoogte tot 6m bij hellend dak en nokhoogte tot 10,50m + Dakrandhoogte tot 6m50 bij een plat dak + Breedte van de inrit ter hoogte van de rooilijn van max. 3m + 2 parkeerplaatsen per woonentiteit, deze mogen inpandig en/of overdekt + Zuid-West georiënteerd Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95!...Voor meer info, surf naar ### Meer weten?

3547 178 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zonhoven (RBI76203)
159 000 €

3520 Zonhoven

Rustig gelegen bouwgrond geschikt voor open bebouwing met een oppervlakte van 6 are 40 ca. Breedte van 17,36 meter en een diepte van 38,84 meter. Geschikt voor een open bebouwing. Zie downloads voor het verkavelingsplan. Geniet van enkele woonsimulaties in de fotoreportage. Meer weten?

640 39 m Diepte terrein 17 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zonhoven (RBI74785)
230 000 €

3520 Zonhoven

Aan het begin van de Nieuwstraat, op slechts 3 km van het centrum van Zonhoven, ligt deze royale bouwgrond met een perceelsoppervlakte van 13a89ca. De grond heeft een straatbreedte van 18 meter, een maximale diepte van 74,9 meter en is gelegen in woongebied met landelijk karakter. Aan de achterzijde gaat de perceelbreedte tot 20,5m.De bouwvoorschriften laten een woning toe met een breedte van 12 meter en een diepte van 20 meter. Op de eerste verdieping bedraagt deze diepte nog 12 meter. Onder de kroonlijst zijn 2 bouwlagen toegelaten.Vrijstaande gebouwen tot 40m² kunnen tot op 2 meter van de perceelsgrens.woongebied met landelijk karakter – geen bouwvergunning – geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht – verkavelingsvoorschriftenO-peil: niet overstromingsgevoeligG-score: OnbekendP-score: A Meer weten?

1389
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zonhoven (RBI64669)
675 000 €

3520 Zonhoven

In Zonhoven in de Zavelstraat 71 vinden we deze uitstekend commercieel gelegen bouwgrond. De toegang ligt in de Zavelstraat, maar het zicht over dit brede perceel vanaf de N74 Hasselt-Eindhoven is goud waard.Het perceel is 39a15ca groot en heeft naast de N71 een breedte van 44.25m.Voorheen stond er een multifunctioneel gebouw met een bebouwde oppervlakte van 1400 m² + woonst.Heeft u interesse in deze bouwgrond: contacteer Karmen op ### of mail: ### Meer weten?

3915
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zonhoven (RBH54018)
153 000 €

3520 Zonhoven

Ter hoogte van de Vogelsancklaan in Zonhoven ligt deze bouwgrond te wachten op een nieuwe eigenaar. We hebben het hier over een topligging, daar de grond gelegen is op een boogscheut van de op-en afrit van de E314 en de N74 (verbindingsweg tussen Hasselt en Eindhoven). De bouwgrond heeft een ideale oppervlakte van 6,27 are en een straatbreedte van maar liefst 20m! Deze troef heeft als gevolg dat u hier een woning mag bouwen met een gevelbreedte en bouwdiepte van 17m. Op de verdieping betreft de bouwdiepte 12m. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot het kiezen voor een plat dak of voor een hellend dak waarvan de kroonlijsthoogte tot 6m mag bedragen. We hebben nog steeds niet alle troeven op tafel gelegd, want je mag er ook een bijbouw plaatsen met een maximum van 40m². Ideaal indien je op zoek bent naar een woning met handelsruimte, daar je tot maar liefst 50% van de oppervlakte voor commerciële doeleinden mag benutten. Ben je overtuigt en wens je te bouwen op deze toplocatie in Zonhoven? Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Meer weten?

627
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zonhoven (RBH54014)
130 000 €

3520 Zonhoven

Laatste bouwgrond voor halfopen bebouwing van 9are op rustige, doch centrale ligging! Ter hoogte van de Nieuwstraat in Zonhoven ligt deze bouwgrond te wachten op een nieuwe eigenaar. Het betreft een stuk grond van 9 are voor een half open gezinswoning. Deze bouwgrond is zeer centraal maar toch ook rustig gelegen. Op een boogscheut van je nieuwe woonst ben je in het centrum van Zonhoven. Boodschappen doen of je kinderen naar school vervoeren is dus perfect mogelijk met de fiets. Moet je je echter met de wagen verplaatsen dan is een vlotte bereikbaarheid eveneens gegarandeerd doordat je dichtbij de N74 woont, de verbindingsweg van Hasselt naar Eindhoven. De autostrade is ook binnen enkele minuten bereikbaar. Heb je meer nood aan ontspanning dan bieden verschillende nabijgelegen natuurreservaten hiertoe een oplossing en kan je er ongelimiteerd je hart ophalen. De bouwgrond heeft een oppervlakte van 9 are. Dankzij de straatbreedte van 10.90m kan je hier een woning bouwen met een gevelbreedte van 7.90m. De bouwdiepte bedraagt 17m op het gelijkvloers en 12m op de verdieping. Er zijn dus heel wat mogelijkheden om hier je droomwoning te realiseren! Bovendien heb je hier ook de mogelijkheid om een bijgebouw te plaatsen van 40m². Hebben de bouwkriebels je te pakken en wil je graag op een toplocatie in het mooie Zonhoven wonen? Bel ons gerust via ### en we helpen je graag verder! Pluspunten: - Halfopen bebouwing - Perceelbreedte van 10.90m - Bouwdiepte van 17m op gelijkvloers en 12m op de verdieping - Mogelijkheid tot plaatsen bijgebouw van 40m² - Zeer centrale doch rustige ligging Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zonhoven (RBG70243)
115 000 €

3520 Zonhoven

De ideale plek om een warm nest te bouwen ligt in Zonhoven. Omringd door de rust van de natuur, gezellige buren en een bruisend centrum vol sportieve en culturele mogelijkheden vind je hier alles wat je nodig hebt om fluitend door het leven te gaan. Met de E314 vlakbij zit de bereikbaarheid van deze woonomgeving ook al meteen goed.Gelegen in een mooie straat in een nieuwe verkaveling in Zonhoven.De troeven: Perceel van 4a 05ca. Prijs: 134.700,00 euro inclusief kosten; (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten). Bouwen op maat met Splendid kan ook. ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak? Bel ons dan nu op het nummer ### Meer projecten? Surf naar ### Samen maken we jouw woondroom waar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Zonhoven (3520).

151 500 €

3530 Houthalen

Nieuwbouwproject Kapiteinstraat is gelegen op een steenworp van het centrum van Houthalen, langs de Herebaan -Oost en in een doodlopende straat. De aanzienlijke omvang van dit perceel, met een oppervlakte van 3are en 90 centiare, verleent u een ruim canvas om uw bouwdromen te verwezenlijken. De vergunning is verstrekt, waardoor de bouw onmiddellijk kan beginnen. Bijkomende informatie te verkrijgen bij ons op kantoor. Meer weten?

390
contacteer
details
E-mail
Bellen
599 000 €

3550 Heusden

NIEUW BIJ C21 ANIMO!! Projectgrond midden in het centrum van Heusden! De grond bevindt zich in de Poorthoevestraat ter hoogte van nummer 8. De totale oppervlakte is 14a77ca. De grond leent zich voor een project van maximaal 12 wooneenheden. De achtergevel is zuidgeoriënteerd wat de mogelijkheid biedt tot prachtige terrassen. Vanaf 6 wooneenheden dienen er ondergrondse parkingplaatsen voorzien te worden. Op dit moment staat er op het perceel nog een zeer ruime woning. Deze dient afgebroken te worden, waardoor er op dit moment nog aan 6% kan gebouwd worden. Wees er snel bij!! Links van de bestaande woning ligt een perceel bouwgrond voor halfopen bebouwing. Deze is in de prijs inbegrepen. Het geheel wordt aangeboden. Dit betekent dat er links tegen de bestaande gevel dient aangebouwd te worden. De centrale ligging maakt dat dit project zeer interessant is. Op wandelafstand van alle faciliteiten en een zeer vlotte verbinding met alle uitvalswegen en autostrade. Bent nog op zoek naar een interessant perceel om een project op te realiseren? Laat deze kans dan zeker niet voorbij gaan en bel voor meer info naar ### Meer weten?

1400
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Houthalen-Helchteren (RBI67152)
250 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Houthalen-Helchteren, een veelzijdig gemeente met een fantastische sociale gemeenschap. Centraal gelegen tussen Beringen, Zonhoven en Genk heb je hier tal van activiteiten en is plezier nooit ver weg. Houthalen-Helchteren staat bekend om haar geniale ligging. Je profiteert van een fantastisch mooie natuur zonder in te boeten op een uitstekende bereikbaarheid. Wonen en genieten gaat hier hand in hand. Gelegen op Herebaan-West, geniet je van een fantastische bereikbaarheid. De grootste troeven van het unieke perceel zijn ongetwijfeld veel rust, natuur en privacy. De schitterende bouwgrond meet maar liefst 18a 86ca en is uitermate geschikt voor het plaatsen van een adembenemende open bebouwing. Je koopt een prachtig stukje groen gelegen in een minstens even groene omgeving. Droom je al jaren van een magnifieke villa verdeeld over twee bouwlagen met een riante tuin? Kies je voor een moderne stijl met strakke afwerkingen of gaat je voorkeur toch uit naar het klassieke herenhuis? Er is geen twijfel mogelijk, hier geniet jij samen met de rest van het gezin van comfort, privacy en veel ruimte! Naast één open bebouwing, krijg je hier eveneens de mogelijkheid om een bijstelling van verkaveling aan te vragen. Mits de medewerking van een erkend landmeter, kan het perceel worden verkaveld in 2 verschillende loten. In dat geval plaats je hier gemakkelijk 2 magnifieke halfopen bebouwingen in plaats van één open bebouwing. Aan jou de keuze. Je woont hier op een van de meest zalige locaties in Limburg waar je geniet van een bruisende omgeving. Hier bouwen alleen échte levensgenieters. Want, genieten kan in het subtropisch zwemparadijs van Hengelhoef, waar je nadien smult van een welverdiend vieruurtje. Daarnaast is ook het domein van Kelchterhoef niet veraf. Wandelen en sporten in de natuur begint dus vanaf je eerste voetstap buiten. De kids fietsen naar één van de scholen in de buurt, terwijl jij geniet van een lekkere koffie in het centrum. In het weekend kunnen de kindere naar de scouts, tennis, voetbal of dansles…Kortom, een omgeving met pit! Droom jij van een fantastische villa midden in de natuur met de nodige privacy? Wil je toch graag een vlotte bereikbaarheid? Dan helpt het team van Swevers Real Estate je graag verder! Wij begeleiden je graag van de eerste tot de laatste stap. Tel. ### (*) Lees eerst de verkoopsvoorwaarden voor het plaatsen van een officieel online bod. U vindt ze bij de downloads. Meer weten?

1886 107 m Diepte terrein 31 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Houthalen-Helchteren (RBI59836)
151 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in Houthalen-Helchteren en telt een oppervlakte van 681m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 19,49m en is zuidwest georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Meer weten?

681 19 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Houthalen-Helchteren (RBI59827)
144 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we in Houthalen-Helchteren en telt een oppervlakte van 598m².De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 12m en is zuidwest georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Meer weten?

598
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Houthalen-Helchteren (RBI31586)
300 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

BOUWGROND TE HELCHTEREN Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Wij bieden u een unieke kans om eigenaar te worden van een stuk grond van 13 are 95 ca in het rustige en gezellige Helchteren. Deze bouwgrond biedt talloze mogelijkheden en is ideaal gelegen voor wie op zoek is naar een rustige, groene omgeving zonder in te boeten aan bereikbaarheid. Kenmerken: Grootte: De bouwgrond heeft een oppervlakte van maar liefst 13 are 95 ca, wat u de ruimte geeft om uw droomhuis te realiseren en eventueel zelfs te verkavelen in verschillende loten voor investeringsmogelijkheden. Rustige Ligging: Geniet van de rust en de sereniteit van Helchteren. Deze locatie biedt u de perfecte ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl alle nodige voorzieningen binnen handbereik liggen. Centrale Ligging: Deze bouwgrond ligt niet ver van het centrum van Helchteren, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot winkels, restaurants en andere voorzieningen. Ook scholen bevinden zich in de nabije omgeving, wat het ideaal maakt voor gezinnen. Goede Bereikbaarheid: Voor wie regelmatig de weg op moet, is er goed nieuws. Deze bouwgrond is slechts 5 minuten verwijderd van de autosnelweg, wat betekent dat u snel en eenvoudig naar andere steden en regio's kunt reizen. Dit is uw kans om uw droomhuis te realiseren op een fantastische locatie in Helchteren. Aarzel niet, want bouwgrond van deze kwaliteit is zeldzaam. Grijp deze kans en maak uw dromen waar in Helchteren! Voor meer info of een bezichtiging bel ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Houthalen-Helchteren (RBE01733)
Prijs op aanvraag

3530 Houthalen-Helchteren

Droomt u van een ruime bouwgrond op een locatie vlakbij een commercieel centrum, sportfaciliteiten en verbindingswegen? Dan is dit perceel van 13a63ca wat u zoekt! Deze bouwgrond is gelegen op wandelafstand van het centrum van Houthalen, om de hoek liggen de sportvelden van de Lakerberg en u bent op 5 minuten op de E314 autosnelweg! Oh en had u ook graag een kleuter-, lagere en middelbare school in de buurt? Hiervan hebben we er meerdere op minder dan een kilometer! Deze bouwgrond heeft een perceelsbreedte van 21m en een diepte van meer dan 60m! Bovendien zijn er geen woningen aan de achterzijde van dit perceel waardoor u in alle rust van deze ruime tuin kan genieten. De tuin is naar het oosten gericht waardoor u hier 's morgen vroeg al over veel natuurlijk licht beschikt! Stedenbouwkundige info: woongebied – geen bouwvergunning – geen voorkooprecht – geen dagvaarding – verkavelingsvoorschriftenO-peil: niet overstromingsgevoelig Meer weten?

1363 60 m Diepte terrein 21 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Houthalen (RBI77624)
119 000 €

3530 Houthalen

Deze bouwgrond voor open bebouwing is zeer gunstig gelegen in een rustige woonwijk. Tevens is er een vlotte verbinding naar het centrum van Houthalen en naar de autosnelweg! De bouwkavel heeft een perceelsbreedte langs de Schildersstraat van 16.10M. Rekening houdend met een zijdelingse afstand van 3.00M ten opzichte van de noord- en zuidelijke grens wordt een bouwbreedte van 10.00M bekomen. De bouwdiepte wordt beperkt tot 12.00M. De dakvorm hier is een hellend dak van max. 45 graden eenvormig met de rest van de zone. Ook het oprichten van een bijgebouw met een oppervlakte van 20 m² is toegestaan. De dakvorm hier is vrij te kiezen. De typologie dient aangepast te worden aan de bestaande omgeving waarbij de nieuw te bouwen woning maximaal geïntegreerd wordt binnen de bestaande omgeving. D.w.z. dat de gevels wit dienen afgewerkt te worden. Voor verdere voorschriften en het afbakeningsplan mag u ons contacteren! Kenneth ( ### ) op ### of Melissa ( ### ) op ### Meer weten?

521
contacteer
details
E-mail
Bellen
139 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Langs de Gabrielle Petitstraat in Houthalen-Helchteren verrijst het 'Heldenhof' nieuwbouwproject, een directe knipoog naar de diepgewortelde oorlogsgeschiedenis van de gemeente. Bestaande uit zes halfopen bebouwingen en één bouwgrond voor een vrijstaande woning, is dit eigentijdse project met zorg voor detail ontworpen. De laagbouw, slechts één verdieping hoog, integreert naadloos met de groene omgeving rond de Oudstrijderslaan, waarbij comfort en luxe hoog in het vaandel staan. Dit betreft specifiek lot 7 op het verkavelingsplan. Met een perceel van 7 are 70 ca, een noordelijke oriëntatie en een voortreffelijke ligging, belichaamt dit perceel iets bijzonders. Houthalen-Helchteren, strategisch gepositioneerd tussen het Nationaal Park Hoge Kempen en belangrijke snelwegen in Vlaanderen, biedt met drie groene recreatiedomeinen, waaronder het veelzijdige Kelchterhoef 'De Plas' en het wild- en wandelpark Molenheide, een ideale omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Zie je jezelf hier al jouw droomhuis realiseren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wellicht staat jouw toekomstige geluksoord hier op lot 7 van het 'Heldenhof Meer weten?

771 30 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Zolder (RBI93113)
140 000 €

3550 Zolder

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!! Zes mooie bouwgronden te koop te Heusden-Zolder. De gronden zijn bestemd voor halfopen bebouwing. Droom je van een prachtige nieuwbouwwoning, maar heb je de perfecte bouwgrond nog niet gevonden? Stop dan maar met zoeken, want wij hebben wat u zoekt! In het rustige Zolder, op een toplocatie vinden we deze zes mooie bouwgronden voor halfopen bebouwing terug. De gronden maken deel uit van een nieuwe verkaveling met ruime bouwvoorschriften. Ze lenen zich voor het optrekken van een woning in halfopen bebouwing met als bestemming ééngezinswoning. De zes gronden worden allen aangeboden aan 140.000euro per bouwperceel. Lot 1: De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 03a55ca. Lot 2: De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 03a97ca. Lot 3: De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 05a67ca, Lot 4: De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 03a36ca, Lot 5: De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 03a97ca, Lot 6: De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 04a12ca, Nevenbestemmingen zoals handelsondernemingen, huisnijverheden, vrije beroepen en diensten zijn toegelaten mits ze complementair is aan het wonen. Conform de geldende bouwvoorschriften mag men 2 volwaardige bouwlagen bouwen. Vrijstaande bijgebouwen zijn toegelaten op 6 m achter de woning mits inachtname van enkele voorwaarde. Voor meer info omtrent de geldende bouwvoorschriften maken wij graag een afspraak op kantoor. Bent u opzoek naar een mooie bouwgrond op een centrale ligging met toch een vlotte verbinding met autostrade? Wees er dan snel bij en neemt u dan zeker contact met ons op het nummer ### Meer weten?

567
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Heusden (RBI60080)
145 000 €

3550 Heusden

Te koop: bouwgrond voor halfopen bebouwing van 7a06ca te Heusden-Zolder! Deze bouwgrond bevindt zich in een rustige buurt in de Merelstraat te Heusden. Het perceel is geschikt voor halfopen bebouwing en heeft een oppervlakte van 7a06ca. De bouwgrond is westelijk geörienteerd. Ligging: Hier woont u op een rustige locatie, maar geniet u toch van een goede bereikbaarheid! Deze locatie bevindt zich vlakbij de grens van Koersel/Beringen. Met de fiets kan u vlot zowel het centrum van Koersel als van Heusden bereiken! Hier kan u terecht voor onderwijsaanbod, winkelgelegenheid en horeca. Bouwvoorschriften: Bouwdiepte gelijkvloers maximaal 17m Bouwdiepte verdieping maximaal 10m Bouwhoogte: kroonlijst maximaal 6m 2 bouwlagen onder de kroonlijst Perceelbreedte vooraan: 9,76m Perceeldiepte links: 57,68m Perceeldiepte rechts: 61,56m Perceelbreedte achteraan: 14,46m Troeven: - Rustige buurt! - Alle faciliteiten in de buurt! - Westelijke oriëntatie! Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied - verkavelingsvoorschriften - geen dagvaarding - geen voorkooprecht - geen bouwvergunning P-score: B G-score: / Niet gelegen in signaalgebied, afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied. Meer weten?

706
contacteer
details
E-mail
Bellen