Huis te koop - Peer

30 zoekertjes (1 - 20)
359 000 €

3990 Peer

Deze open bebouwing in Peer biedt gelijkvloers comfort met 3 (mogelijks 4) slaapkamers, een riante tuin en een badkamer met bad én douche. Gebouwd in 1969 en volledig instapklaar, is dit een moderne oase te midden van groene weides en prachtige wandel- en fietspaden. Ervaar het gemak van gelijkvloers wonen met een bewoonbare oppervlakte van 200m² met veel lichtinval, een wasplaats, bergzolder en ruime kamers. De woning is direct bewoonbaar. Geniet van een vrij uitzicht in een groene omgeving, dichtbij schitterende wandel- en fietspaden. Tot rust komen kan ook zeker in de zuidoostelijk georiënteerde tuin die uitkijkt over prachtige velden en bossen! Enkele troeven: Praktisch wonen: Een wasplaats, een badkamer met bad én douche, een volledige kruipkelder onder de woning en een zolder die kan dienen als extra berging. Dubbele inpandige garage: De dubbele inpandige garage voorziet genoeg plaats voor elke doe-het-zelver of voor iedereen die altijd plaats te kort komt! Energie: De woning is verwarmd met gas en geniet van 18 cm zoldervloerisolatie. Tot rust komen met met een prachtig uitzicht en al het comfort van een gelijkvloerse, instapklare woning? Neem dan zeker contact met ons op via ### op ### Lander helpt je graag verder Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 201 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
269 000 €

3990 Peer

Deze ruime open bebouwing in Peer biedt veel mogelijkheden. Met een bouwjaar uit 1932, goede structuur en instapklaar, wacht hier een gezellige thuis op jou. Er is nog ruimte voor verdere afwerking om deze woning helemaal naar jouw smaak te maken. Met een perceelsgrootte van 7are heb je genoeg buitenruimte om te genieten. De woning beschikt over dubbele beglazing, een hoogrendementsgasketel, PVC profielen en vloerisolatie, hiermee ben je energetisch al goed op weg! Gelegen dichtbij openbaar vervoer en met goede verbindingen naar omliggende gemeenten, is deze woning gunstig gelegen voor jouw dagelijkse behoeften. Enkele troeven: Ruime woning: Met veel leefruimte voor het hele gezin. Instapklaar met potentieel: Direct bewoonbaar met mogelijkheden voor persoonlijke afwerking. Energetische renovaties: Hoogrendementsgasketel, hoogrendementsglas, PVC profielen en vloerisolatie zorgen voor een stevige basis! Buitenruimte: Een toffe tuin om te ontspannen, tuinieren of spelen. Deze ruime eengezinswoning wacht op jouw unieke touch om het tot jouw droomhuis te maken. Benieuwd? Neem dan snel contact op via ### of via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 185 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3990 Peer

Deze open bebouwing in Peer biedt alles voor een comfortabel gezinsleven. Met 3 slaapkamers, een kelder, grote tuin en veel lichtinval, geniet je hier van ruimte en een solide constructie. Gebouwd in 1970, is deze woning instapklaar en wacht het op jouw persoonlijke touch. Met een perceelsgrootte van 3728m² , biedt het een oase van ruimte en groen. De woning biedt een vrij uitzicht en is omgeven door een groene omgeving. Daarnaast zijn scholen dichtbij, wat ideaal is voor gezinnen. De rustige ligging maakt het een fijne plek om thuis te komen. Enkele troeven: Locatie: Perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning. Ook is er de mogelijkheid om enkele weidedieren te houden op het perceel en kan er een stuk van 1 hectare grond op 100 meter van de woning aangekocht worden. Degelijke constructie: De woning is grotendeels onderkelderd en heeft een solide constructie om verder jouw thuis van te maken. Energie: De woning geniet momenteel ook van een goed EPC D label. Deze woning biedt een geweldige basis voor een gezin en de ruime tuin is een bonus voor liefhebbers van buitenleven. Maak het jouw thuis! Neem zeker contact met ons op via ### op ### Lander helpt je graag verder Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 197 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3990 Peer

Charmante, gedeeltelijk gerenoveerde woning met 3 slaapkamers te Wijchmaal-Peer. Grote, volledig omheinde tuin met vrijstaande garage en opslagruimte. Zeer rustige ligging in een aangename buurt! Renovatieplicht (label F) is van toepassing, echter zijn de nodige werken eenvoudig uit te voeren om het vereiste energielabel D of beter te behalen. Via volgende link kan u zelf bepalen EN berekenen welk energielabel u zal verkrijgen bij het uitvoeren van bepaalde werken: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 115 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
328 000 €

3990 Peer

Project 'Grotstraat' bestaat uit vier aaneengesloten ééngezinswoningen en ligt op de hoek van Lindedorp en de Grotstraat in het commerciële centrum van Linde-Peer, op wandelafstand van een buurtwinkel, diverse eetgelegenheden, het parochiecentrum, de kerk, tandarts, apotheek, ... De compacte stadswoningen zijn doorzonwoningen en liggen aan een stadsparkje met toegangszone voor de inpandige carports aan de voorzijde en een ontsluiting aan de achterzijde door middel van een kruiwagenpad. Een ca. 1,80m hoge tuinmuur omsluit het hele terrein, alsook de privatieve tuintjes. Woning 3: -Bewoonbare oppervlakte van 142m² + extra zolderruimte van 22m² -Perceel van 1a96ca met terras en tuinberging -Inkomhal met toilet -Ruime leefruimte met open keuken -Aparte wasplaats/berging -Verdieping met 3 slaapkamers, een badkamer en zolder of polyvalente ruimte (verder af te werken) -Inpandige carport Er zal gestreefd worden naar een E20 peil. Omdat het E-peil Alle carports worden afgesloten van het openbaar domein d.m.v. houten draaipoorten. Deze carports geven toegang tot de tuintjes of het terras. De stadstuintjes zijn west georiënteerd en bevatten gekoppelde houten tuinbergingen. De woningen worden kant-en-klaar opgeleverd. De toegang tot de carport zal verhard worden, evenals het pad naar de voordeur. In de tuinen zal het terras en het pad naar de tuinberging verhard worden. Ben jij op zoek naar een ruime gezinswoning gelegen in het rustige Linde-Peer? Neem dan snel contact op via ### of ### Vermelde prijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning ! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 142 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
384 000 €

3990 Peer

Kwalitatieve en ruime gezinswoning in een rustige woonstraat te Kleine-Brogel! De woning bevindt zich op een onderhoudsvriendelijk perceel van 8,87 are, telt mogelijks 5 slaapkamers en is voorzien van enkele leuke renovaties. De woning is alsvolgt opgedeeld: GELIJKVLOERS: - Inkomhal - Gastentoilet - Leefruimte - Volledig geïnstalleerde keuken - Ruime bergruimte/wasplaats - Trap naar de kelderverdieping - Achterinkom - Inpandige garage die werd omgebouwd tot slaapkamer, in de achterruimte is ook een sauna voorzien - Overdekt terras 1STE VERDIEPING: - 4 slaapkamers - Vernieuwde badkamer voorzien van een bad én douche - Luik naar de zolder in één van de slaapkamers ZOLDER: - Ruime zolder (geïsoleerd) KELDER: - Ruime en droge kelder TUIN: - Verzorgde tuin voorzien van een ingebouwd zwembad, tuinhuis en een carport (mobilhome) EXTRA TROEVEN: - Rolluiken - Kwalitatieve materialen - Uitstekende staat - Rustige ligging met diverse faciliteiten op een steenworp afstand Benieuwd naar deze kwalitatieve gezinswoning? Contacteer ons, en we helpen je dichtblij verder Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 221 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
330 563 €

3990 Peer

Project 'Grotstraat' bestaat uit vier aaneengesloten ééngezinswoningen en ligt op de hoek van Lindedorp en de Grotstraat in het commerciële centrum van Linde-Peer, op wandelafstand van een buurtwinkel, diverse eetgelegenheden, het parochiecentrum, de kerk, tandarts, apotheek, ... De compacte stadswoningen zijn doorzonwoningen en liggen aan een stadsparkje met toegangszone voor de inpandige carports aan de voorzijde en een ontsluiting aan de achterzijde door middel van een kruiwagenpad. Een ca. 1,80m hoge tuinmuur omsluit het hele terrein, alsook de privatieve tuintjes. Bijkomend is er één parkeerplaats voor de woning op LOT 4 voorzien, grenzend aan het achterliggende kruiwagenpad. Woning 4: -Bewoonbare oppervlakte van 142m² + extra zolderruimte van 22m² -Perceel van 1a99ca met terras en tuinberging -Inkomhal met toilet -Ruime leefruimte met open keuken -Aparte wasplaats/berging -Verdieping met 3 slaapkamers, een badkamer en zolder of polyvalente ruimte (verder af te werken) -Inpandige carport -Extra autostaanplaats inbegrepen Vermelde prijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten. Er zal gestreefd worden naar een E20 peil. Omdat het E-peil Alle carports worden afgesloten van het openbaar domein d.m.v. houten draaipoorten. Deze carports geven toegang tot de tuintjes of het terras. De stadstuintjes zijn west georiënteerd en bevatten gekoppelde houten tuinbergingen. De woningen worden kant-en-klaar opgeleverd. De toegang tot de carport zal verhard worden, evenals het pad naar de voordeur. In de tuinen zal het terras en het pad naar de tuinberging verhard worden. Ben jij op zoek naar een ruime gezinswoning gelegen in het rustige Linde-Peer? Neem dan snel contact op via ### of ### Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning ! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 142 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
328 000 €

3990 Peer

Project 'Grotstraat' bestaat uit vier aaneengesloten ééngezinswoningen en ligt op de hoek van Lindedorp en de Grotstraat in het commerciële centrum van Linde-Peer, op wandelafstand van een buurtwinkel, diverse eetgelegenheden, het parochiecentrum, de kerk, tandarts, apotheek, ... De compacte stadswoningen zijn doorzonwoningen en liggen aan een stadsparkje met toegangszone voor de inpandige carports aan de voorzijde en een ontsluiting aan de achterzijde door middel van een kruiwagenpad. Een ca. 1,80m hoge tuinmuur omsluit het hele terrein, alsook de privatieve tuintjes. Woning 2: -Bewoonbare oppervlakte van 142m² + extra zolderruimte van 22m² -Perceel van 1a96ca met terras en tuinberging -Inkomhal met toilet -Ruime leefruimte met open keuken -Aparte wasplaats/berging -Verdieping met 3 slaapkamers, een badkamer en zolder of polyvalente ruimte (verder af te werken) -Inpandige carport Er zal gestreefd worden naar een E20 peil. Omdat het E-peil Alle carports worden afgesloten van het openbaar domein d.m.v. houten draaipoorten. Deze carports geven toegang tot de tuintjes of het terras. De stadstuintjes zijn west georiënteerd en bevatten gekoppelde houten tuinbergingen. De woningen worden kant-en-klaar opgeleverd. De toegang tot de carport zal verhard worden, evenals het pad naar de voordeur. In de tuinen zal het terras en het pad naar de tuinberging verhard worden. Ben jij op zoek naar een ruime gezinswoning gelegen in het rustige Linde-Peer? Neem dan snel contact op via ### of ### Vermelde prijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning ! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 142 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

3990 Peer

284 438 € - 296 738 €

AANKOOP AAN 6% MOGELIJK - MODERNE NIEUWBOUWWONINGEN MET DRIE SLAAPKAMERS, CARPORT EN ZONNEPANELEN VLAKBIJ CENTRUM PEER Op de Kiezel Kleine Brogel vinden we ter hoogte van huisnummer 15 deze knappe nieuwbouwwoningen terug. Gezien de centrale ligging zijn zowel alle faciliteiten alsook omliggende steden en gemeentes vlot toegankelijk. De indeling van de woning werd doordacht en knap architecturaal opgebouwd. De exacte indeling van deze knappe woning is terug te vinden op de grondplannen in bijlage. Enkele grote troeven: - Centrale ligging, vlakbij het centrum van Peer - Gunstig E-peil - 16 Zonnepanelen - Carport - Moderne architectuur en praktische indeling Wenst u graag meer informatie? Laat het ons weten: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 174 - 198 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI97716)
225 000 €

3990 Peer

Interesse? Voor meer info of foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Zeggen de woorden ‘ontzettend gezellig’ , ‘starterswoning’ en ‘lichtrijk’ wel iets? Perfect, want deze woorden beschrijven deze leuke open bebouwing in Peer in een notendop. De open bebouwing dateert uit 1950, al is daar niets meer van te merken. Doorheen de jaren kreeg de woning te maken met een hedendaagse renovatie. Het resultaat? Een leuke starterswoning met een uitermate gezellig en lichtrijk karakter, 113m² bewoonbare oppervlakte en 2 volwaardige slaapkamers. In de inkomhal vind je meteen het aparte toilet terug. Verderop ligt de badkamer die je verwent met een lavabo en regendouche. Bijna 30,00m² van de totale bewoonbare oppervlakte gaat naar de gezellige leefruimte. De perfect geplaatste ramen zorgen ervoor dat de ruimte dagelijks gevuld wordt met natuurlijk daglicht. De gunstige indeling van de leefruimte creëert aansluitend een aparte bureauruimte. De leefruimte loopt perfect over in de open keuken van 11,60m². De keuken is tot in de puntjes uitgerust met ingebouwde toestellen en biedt veel kastruimte. En het uitzicht op de tuin krijg je er gratis en voor niets bij! Net zoals de praktische bergruimte. Op de bovenverdieping wachten 2 volwaardige slaapkamers van 13,30m² en 12,75m². In de tuin is het, net zoals in de woning zelf, heerlijk vertoeven. Dankzij de westelijke oriëntering geniet je tot in de late uurtjes van warme zonnestralen op het terras. Je wordt getrakteerd op 400m² aan genot, rust en privacy. In Peer is thuiskomen vanzelfsprekend. De schilderachtige landschappen voorzien je van heel wat fantastische fiets- en wandelroutes, terwijl het centrum zich op slechts 7 minuten rijden bevindt. Contacteer ons dan voor een vrijblijvend bezoek op maat. Tel. ### Bron bewoonbare opp.: EPC-Verslag. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI93419)
389 600 €

3990 Peer

Bezoek de modelwoning iedere woensdag van 13 uur tot 16 uur of op een andere dag na afspraak. Welkom! Nieuwbouwproject Spijbelveld: Een nieuwe oase in Peer Centrum. Op het sportveld van het voormalige Agneteninstituut huist nu Spijbelveld. Een gloednieuwe buurt bestaande uit 34 woningen en appartementen, elk met een eigen karakter en compleet met tuin en/of terras. Alle woonsten zijn gebouwd met energie-slimme elementen, uitkijkend op het groen buurtplein. De afwerkingen? Die kan jij nog volledig personaliseren voor dat echte thuisgevoel. Omdat het E-peil Spijbelveld is méér dan een gewoon woonproject, het is een nieuwe gemeenschap. Het project is ontworpen als één grote woon- en speelstraat. De brede wegen en het centrale park nodigen je uit naar buiten te gaan, een babbeltje te slaan met de buren en quality time te hebben met de kinderen op één van de verschillende speelelementen. Woning - LOT 3 - Gezinswoning met 3 slaapkamers - oppervlakte woning 168m² - oppervlakte perceel 268m² - leefruimte met veel lichtinval - apart toilet gelijkvloers - 3 slaapkamers en 1 badkamer met douche/bad/toilet op verdiep - vloerverwarming & zonnepanelen - gezellig tuintje met terras - carport voor de wagen Prijs is inclusief carport en exclusief registratie, BTW en notariskosten. De materialen voor deze woning kunnen nog gekozen worden. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 168 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI76435)
199 000 €

3990 Peer

Gezinswoning met 4 slaapkamers en inpandige garage te Wijchmaal. Uiterst goed onderhouden! Gunstige indeling met leefruimtes aan de achterzijde van de woning. Spouwmuurisolatie aanwezig (2014). Buiten: Ruim terras met verzorgde siertuin, tuinhuis en tuinberging. Indeling: gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, keuken, opbergruimte, inpandige garage. verdieping: nachthal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4, badkamer Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 142 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI67973)
259 000 €

3990 Peer

De woning is gelegen in Wijchmaal, in de Spoorwegstraat beter gekend als het oude station van Wijchmaal. Wijchmaal is een uitstekende uitvalbasis met een centrale ligging t.o.v. verschillende deelgemeentes. In Peer kan u zich voorzien van al uw dagdagelijkse benodigdheden. Dit zeer ruim herenhuis deed dienst als één van de belangrijkste hotels van Peer nl. "Hotel-restaurant Croymans" nu ook erkend als bouwkundig erfgoed. Daarnaast is het pand ook onderdeel van de zone "De sigarenfabriek ‘Hoefnagels’ te Wijchmaal", deze is met de fabrieksgebouwen en zijn omgeving beschermd als dorpsgezicht. Deze voormalige sigarenfabriek werd reeds omgevormd naar een nieuwe zone voor bedrijvigheid, recreatie en groenzones allen in de nabije omgeving van de woning. ### Enkele troeven Geschiedenis: Deze woning kende al een rijke locale geschiedenis en is nu klaar voor een nieuw verhaal. Bespreek samen met stad Peer en uw ERA-makelaar de mogelijkheden. Groene locatie: Of het nu voor eigen gebruik, toerisme of zelfs bedrijvigheid deze locatie biedt u op alle vlakken voordelen. De Spoorwegstraat is zéér rustig gelegen en toch bent u vlot op weg naar de omliggende deelgemeentes. Karakter: Een stukje geschiedenis nieuw leven in blazen helemaal jouw ding? Dit uniek pand biedt jouw de kans jouw renovatiedroom waar te maken! Mogelijkheden: De woning beschikt over 3 volwaardige verdiepingen, met een bewoonbare oppervlakte van zo'n 190 vierkante meter. Genoeg ruimte om uw grootste plannen waar te maken! Altijd al gedroomd een karaktervolle herenwoning op een historische locatie? Contacteer ons via ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 190 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI66927)
265 000 €

3990 Peer

Gezellige te renoveren gezinswoning met 3 slaapkamers op een knap perceel van 8,05 are. De woning is gelegen in een rustige woonstraat op een steenworp afstand van verschillende faciliteiten. INDELING Tussenverdiep: - Inkomhal - Gastentoilet - Lichtrijke leefruimte - Zithoek - Keuken Bovenverdieping (voorzien van nieuwe ramen): - 3 slaapkamers - Vernieuwde badkamer voorzien van een douche en toilet Gelijkvloers: - Wasplaats/bergruimte - Garage Tuin: - De tuin is gedeeltelijk omheind en kijkt uit op de groene velden. Verder is de gehele woning voorzien van rolluiken en een zolderruimte die kan dienen voor extra opslag. Interesse om deze gezinswoning naar eigen smaak af te werken? Contacteer ons, en we helpen je dichtblij verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 208 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI66926)
285 000 €

3990 Peer

Deze gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers staat te koop in een rustige woonstraat te Wijchmaal op een knap aangelegd perceel van 9are 62ca. De woning is alsvolgt opgedeeld: GELIJKVLOERS: - Inkomhal - Bureaukamer - Gastentoilet - Leefruimte voorzien van een airco-unit - Volledig geïnstalleerde keuken - Bergruimte voorzien van inbouwkasten - Wasplaats - Badkamer voorzien van een bad, douche en toilet - 3 slaapkamers - Veranda - Inpandige garage met een luik naar de zolderruimte De tuin is netjes aangelegd en volledig omheind. Interesse in deze gelijkvloerse gezinswoning? Contacteer ons, en we helpen je dichtblij verder! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 204 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI66914)
359 000 €

3990 Peer

Goed onderhouden investeringspand gelegen in het centrum van Grote-Brogel. De woning is momenteel verdeeld in twee appartementen en wordt in zijn geheel verkocht. Beide appartementen zijn momenteel verhuurd met een maandelijkse huuropbrengst van 1300,00 euro. Het gelijkvloers appartement beschikt over: + Aparte inkomhal + Leefruimte met keuken + Badkamer + Slaapkamer + Berging + Privatief terras + Autostaanplaats in garage EPC klasse C met een score van 217 kWh/m² Unieke code: 20230130-0002795851-RES-1 Indeling appartement tweede verdieping: + Aparte inkomhal + Leefruimte met keuken + Badkamer + 2 Slaapkamers + CV Ruimte + Bergzolder + Autostaanplaats + Berging in garage EPC klasse C met een score van 231 kWh/m² Unieke code: 20221212-0002752550-RES-1 De gelijkvloerse verdieping kan omgevormd worden naar een handelsruimte. Dit geeft U de mogelijkheid om wonen en handel te combineren. Ideaal voor het uitbaten van een schoonheidssalon. Heeft U interesse in dit investeringspand? Aarzel niet we helpen je graag verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 191 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
241 000 €

3990 Peer

Vlakbij de dorpskern en tegelijk in een rustige doodlopende straat, worden deze moderne woningen in het groen gerealiseerd. Met scholen en winkels vlakbij en tegelijk niet ver van N74 en verbindingswegen. De totale oppervlakte van het project inclusief het onderhouden park bedraagt 85a. Een domein waar je tot rust kan komen. Hier is plaats voor 24 woningen en een grandioos privaat binnenpark. Het dommelpark staat garant voor wonen in een groene omgeving, voorzien van alle luxe en privacy. Kwalitatief en betaalbaar wonen? Daarvoor ben je op je plek in Het Dommelpark! Elke woning is energiezuinig gebouwd volgens BEN-normen met duurzame technieken en kwalitatieve materialen zodat je kan rekenen op al het denkbare comfort! Elke bewoner kan zijn of haar wagen parkeren bij de eigen woning en heeft een private toegang naar diens thuis. 3 fietsenstallingen, 2 autostaanplaatsen en een ruime berging van 15m² is voorzien. Grote raampartijen trekken het daglicht naar binnen en de ruime woongedeeltes worden zo natuurlijk verlicht! Iedere woning heeft een ruim terras van zo'n 30m² en staat in rechtstreeks contact met het prachtige decor van het binnenpark. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI63509)
325 750 €

3990 Peer

Bezoek de modelwoning iedere woensdag van 13u tot 16u! Liever een andere dag? Contacteer ons op ### Nieuwbouwproject Spijbelveld: Een nieuwe oase in Peer Centrum. Op het sportveld van het voormalige Agneteninstituut huist nu Spijbelveld. Een gloednieuwe buurt bestaande uit 34 woningen en appartementen, elk met een eigen karakter en compleet met tuin en/of terras. Alle woonsten zijn gebouwd met energie-slimme elementen, uitkijkend op het groen buurtplein. De afwerkingen? Die kan jij nog volledig personaliseren voor dat echte thuisgevoel. Omdat het E-peil Spijbelveld is méér dan een gewoon woonproject, het is een nieuwe gemeenschap. Het project is ontworpen als één grote woon- en speelstraat. De brede wegen en het centrale park nodigen je uit naar buiten te gaan, een babbeltje te slaan met de buren en quality time te hebben met de kinderen op één van de verschillende speelelementen. Woning - LOT 18 - Gezinswoning met 3 slaapkamers - oppervlakte woning 137,60 m² - oppervlakte perceel 165m² - leefruimte met veel lichtinval - apart toilet gelijkvloers - 1 gelijkvloerse slaapkamer met badkamer - 2 slaapkamers en 1 badkamer, apart toilet op verdiep - vloerverwarming & zonnepanelen - gezellig tuintje met terras De materiaalkeuzes van deze woning werden gemaakt. Prijs is exclusief carport, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
325 000 €

3990 Peer

Deze woning in Peer is voorzien van maar liefst 36 zonnepanelen met nog 8 jaar geldige certificaten, een warmtepomp, een laadpaal, airco en een veiligheidsdeur die geopend/gesloten kan worden met een smartphone. Daarnaast is de woning volledig voorzien van rolluiken waarvan de benedenverdieping elektrisch is. INDELING GELIJKVLOERS: - Inpandige garage - Inkomhal met vestiaire - Toilet - Open leefruimte met houtkachel - Gerenoveerde keuken - Gerenoveerde bijkeuken die voorzien is van combi oven, vaatwasser en koelkast. - Gerenoveerde veranda VERDIEPING 1: - Nachthal - Toilet - Slaapkamer 1 voorzien van ingebouwde kasten - Slaapkamer 2 voorzien van ingebouwde kasten - Slaapkamer 3 voorzien van ingebouwde kasten - Slaapkamer 4 voorzien van ingebouwde kasten - Gerenoveerde badkamer met inloopdouche ZOLDER Tuin: - Volledig omheind met een mechanische poort. TROEVEN: - Warmtepomp - Laadpaal - Zonnepanelen met certificaten Wil je een afspraak vastleggen, neem dan contact op met de dossierverantwoordelijke, Marijn Muermans - ### - ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 245 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Peer (RBI51873)
635 000 €

3990 Peer

Deze imposante en stijlvolle villa zit vol potentieel en biedt u bijna 350 m² aan lichtrijke woonvolumes, op een groen en zonovergoten perceel van 3.700 m². Met een ruime tuin en niet minder dan 4 slaapkamers, vormt de woonst de ideale uitvalsbasis voor gezinnen die graag van een open woonervaring genieten op een gegeerde locatie. Die gegeerde locatie vindt u in de Deusterstraat, op een steenworp afstand van het stadscentrum van Peer en vlak bij een gezellig stadspark. De ligging combineert de voordelen van een residentiële omgeving (rust, privacy en de nabijheid van alle belangrijke voorzieningen) met een vlotte verbinding naar omliggende steden. Via de statige inkomhal betreedt u de riante, open woonkamer met zithoek en aanpalende eetkamer, waar grote glaspartijen een directe verbinding leggen met het groen van de tuin, en heerlijk veel natuurlijk daglicht naar binnen halen. Vooral de grote, open leefruimte geniet van deze lichtinval, en u kan er tevens meteen het terras betreden waar u aangenaam kunt tafelen met zicht op de hoge bomen aan de achtertuin. Over de volledige ruimte is bovendien een gloednieuwe, prachtige parketvloer gelegd. De open structuur, hoge plafonds en de vloeiende verbinding tussen de diverse ruimtes resulteren in een lichte en ruimtelijke woonervaring. Minstens even imposant is de enorm grote, aangename en hyper-geïnstalleerde leefkeuken. Met ingemaakte armaturen, ingebouwde en hoogwaardige keukenapparatuur en ruime werkbladen, kan u hier in alle comfort kokkerellen en ontbijten met een breed zicht naar buiten toe. De nachthal op de eerste verdieping leidt tot 4 spatieuze en volwaardige slaapkamers. Tevens is er een grote, polyvalente kamer die kan ingericht worden als logeerkamer of gezellige ontspanningsruimte. Op het gelijkvloers vindt u de aangenaam ruime badkamer terug, die voorzien is van een enkel wasmeubel en een ligbad met douchekop. Deze villa combineert vele troeven; van de magnifieke, zuidgerichte tuin tot de gegeerde ligging en de ruime bewoonbare oppervlakte. Een gezellige kantoorruimte op het gelijkvloers maakt telewerk perfect mogelijk, en uw wagens tot slot kan u kwijt in de dubbele inpandige garage, of op de ruime oprit. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 347 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Peer (3990) + Deelgemeenten

57 panden te koop en/of te huur in Peer (Maaseik) waar 16.357 inwoners zijn verdeeld over 87,2 km² met iets meer mannen (50,3%) dan vrouwen in deze gemeente. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar, de bewoners zijn meestal eigenaars (77%) van hun huis en hebben een gemiddeld netto jaarsalaris per persoon van € 18.183. Huishoudens bezitten ongeveer 1,4 auto's meer dan het nationale gemiddelde van (1,3).

De meest vertegenwoordigde nationaliteiten zijn de volgende:
- 94.1% Belgie
- 3.7% Nederland
- 0.3% Polen
- 0.2% Roemenië
- 0.2% Duitsland
- 0.1% Verenigde Staten
- 0.1% Italië
- 1.2% Andere

Jan, Peter, Joseph, Jozef en Johan zijn de namen die je het meest zult tegenkomen in Peer bij mannen en Maria, Marie, Anna, Rita en Linda bij vrouwen.

In Peer hebben woningen gemiddeld 6,6 ruimtes meer dan het nationale gemiddelde van (6). Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen is 1974 en de woningen in de gemeente zijn als volgt verdeeld: 84,8% huizen en 15,2% appartementencomplexen.

De verdeling volgens type gebouw is als volgt:
- 58.7% open bebouwing, boerderijen, kastelen
- 13.4% gebouwen en appartementencomplexen
- 12% half open bebouwing
- 10.7% andere soorten gebouwen
- 3.9% gesloten bebouwing
- 1.3% handelspanden

Op dit moment zijn 1 huizen te huur, 32 huizen te koop. Er zijn ook 23 appartementen te koop en 3 appartementen te huur. Hier zijn de gemiddelde prijzen voor Peer:
- 385672€ voor een koophuis
- 1150€ per maand voor een huis te huur
- 297298€ voor een appartement om te kopen
- 840€ per maand voor een appartement te huur

De hoogste prijs voor een huis dat te koop is in Peer is 1190000€ en de laagste prijs is 199000€. In de huurmarkt is de hoogste prijs 1150€ per maand voor een huis terwijl de laagste prijs 1150€ is. In Peer, reken je 442100€ voor de hoogste prijs voor een appartement dat te koop staat en 169000€ voor de laagste prijs. Wat verhuur betreft is de maximale huurprijs 920€ terwijl 720€ de laagste huurprijs is die op https://immo.vlan.be/nl wordt gevraagd.

De bedrijven die in Peer zijn gevestigd zitten in de volgende velden:
- 93 firma's op het gebied van "haar- en schoonheidsverzorging"
- 63 bedrijven werkzaam in de branche "gemengd bedrijf"
- 57 bedrijven op het gebied van "schrijnwerk"
- 44 firma's actief in de branche "overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer/ adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering"
- 40 ondernemingen die actief zijn in de branche "elektrische installatie"
- 37 bedrijven op het gebied van "burgerlijke en utiliteitsbouw"

De snelweg A2 / E314 (Leuven - Diest - Genk - Maasmechelen) is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Peer: 17 minuten rijden vanaf het centrum. Daarnaast is er ook toegang tot de snelweg A13 / E313 (Antwerpen - Hasselt - Luik) in 23 minuten.

Deze hoofdwegen gaan door Peer:
- N73
- N719
- N747
- N748

Voor jouw dagelijkse boodschappen vind je de volgende winkels: 4 SPAR, 1 OKay en 1 Aldi.

Als je kinderen hebt of van plan bent kinderen te krijgen: de gemeente bevat 4 kinderdagverblijven (voorbeeld: "De Toverwolk" or "De Dommeltjes"), 8 kleuterscholen ("Vrije Basisschool - De Dommelbrug" of "Vrije Basisschool - Ticheleer"), 8 lagere scholen (voorbeelden: "Vrije Basisschool - Pieter Brueghel" of "Go! Leefschool De Uitvlinder / Freinetschool 'T Perenboompje Peer") en een middelbare school ("Agnetencollege").

14 verschillende lijnen van de bus hebben een halte in de gemeente Peer zoals de volgende lijnen:
- Bus De Lijn, lijn 18a: Hasselt - Houthalen - Neerpelt - Achel
- Bus De Lijn, lijn 302: Maaseik - Leopoldsburg - Geel
- Bus De Lijn, lijn 33: Hoboken - Wilrijk - Merksem - Ekeren
- Bus De Lijn, lijn 48: Hasselt - Peer - Hamont/Neerpelt
- Bus De Lijn, lijn 752: Belbus Peer

De dichtstbijzijnde stations tov het centrum zijn "Zolder", "Overpelt", "Neerpelt", "Leopoldsburg / Bourg-Léopold", "Heusden".

Moet je jouw elektrische auto opladen? Er zijn 1 oplaadstations beschikbaar in Peer.

Het dichtstbijzijnde vliegveld van de stad is "Liège Airport" en is bereikbaar in 51 minuten met de auto of 170 minuten met het openbaar vervoer.

Het lijkt erop dat er geen deelfietsen zijn in deze gemeente. Peer lijkt geen autodelen aan te bieden.

Toon alles Toon minder