Huis te koop - Wieze

10 zoekertjes (1 - 10)
445 000 €

9280 Wieze

OPEN-HUISDAG ZONDAG 17 DEC van 10.30u. tem 12.00u. VRIJ IN EN UIT. Bekijk zeker ook de video: ### Ruime, gerenoveerde hedendaagse woning met een prachtige zuidgerichte tuin waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. De inkomhal leidt ons naar de ruime leefruimte die baadt in natuurlijk licht en zicht biedt op de grote, diepe tuin. Op die tuin heb je ook een mooi (groen)zicht vanuit de open keuken. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een eerste slaapkamer, een badkamer (met inloopdouche), gastentoilet en toegang tot de praktische droge kelder. Bovendien is er nog een inpandige garage met wasplaats. Op de verdieping geeft de nachthal uit op 2 slaapkamers. De volledig afgewerkte zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en leent zich perfect als vierde slaapkamer of hobbyruimte/atelier. Hier is het altijd aangenaam thuiskomen. Extra troeven: de woning werd reeds uitgebreid en verbouwd, prachtig groen verzicht, oprit voor meerdere wagens, veel groen, groot grasveld en handig nieuw tuinhuis. Contacteer ons voor meer info of een bezichtiging ter plaatse: ### of ### . Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 220 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

9280 Wieze

Wieze, Kerkhofstraat, een uitzonderlijk nieuw project met energiezuinige BEN-woningen.In de provincie Oost-Vlaanderen, tussen Aalst en Dendermonde bouwt Sibomat vlakbij de dorpskern een nieuw project met energiezuinige BEN-woningen.Deze omgeving zal ongetwijfeld in de smaak vallen voor mensen die op zoek zijn naar een rustige ligging. Tien minuten verder bent u in het bruisende stadscentrum van Dendermonde of Aalst.Via de N47 rijdt u binnendoor naar Brussel en vermijdt u de ochtendspits op de E40. Aan de andere kant rijdt u 30 minuten naar de E17.Zowel kinderdagverblijf, als kleuter-, basis- en middelbare school liggen op max 2km.Tijdloze moderne architectuur, all-in keukenbudget, 3 kamers inclusief laminaat parket, uitermate energiezuinig met warmtepomp & zonnepanelen. Ruimtes die groot aanvoelen, dankzij een goed uitgekiend plan.Sibomat heeft veruit de snelste en meest duurzame bouwmethode in België. Bij Sibomat zijn wij trouwens al meer dan 40 jaar koploper met ruim 8.000 realisaties op ons palmares. We realiseren ook uw woning met hoge kwaliteit, precisie en dit in een heel korte tijdspanne.Heeft u bouwplannen en wilt u meer informatie over dit project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw regionale bouwadviseur Denis Van de Putte op ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 132
contacteer
details
E-mail
Bellen
725 000 €

9280 Wieze

Te renoveren villa met veel ruimte. Gelegen op een perceel van 2.4000 M2. Volledig onderkelderd, verhoogd gelijkvloers met mogelijkheid tot inpandige beroepspraktijk(ruimtes). Op verdieping 4 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot 5 de slaapkamer. Op 2de verdiep een zeer ruime zolder. Dak werd vernieuwd 10 jaar geleden. CV op mazout; 1 ondergrondse garage en 4 garages in bijgebouw(en). Rondom ruime tuin. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Wieze (RBI90835)
349 500 €

9280 Wieze

Deze prachtig gelegen, rustige woning heeft werkelijk àlles om de meest veeleisende koper te behagen: kwaliteit, ruimte, topligging, energiezuinig, prachtig afgewerkt en zeer gezellig. Zij werd gebouwd in 2010 en is dus nog zeer recent. Op het gelijkvloers vindt u een inkomhall, een gastentoilet, vestiaire, ruime aparte berging en een garage voor 1 wagen met sectionaalpoort en plaats voor wasmachines, droogkast, fietsen etc... De verdiepingen van de woning lopen in elkaar over en op +0.5 vindt u een ruime eetplaats en semi-open keuken, zeer ruim en samen ca. 25m², en met direct toegang tot een zeer ruim terras en tuin. Deze keuken is prachtig qua design en kwaliteit en is ook top uitgerust. Deze ruimte gaat over in de ruime zitkamer (salon, die samen met een semi-open bureau ca. 30m² groot is en uitgeeft op een tweede terras aan de voorkant. Op verdiepingen daarboven vindt u 3 slaapkamers (16, 13.5 en 8.5m²) en een mooie badkamer met dubbele lavabo, een ligbad met geïntegreerde douche (+ scherm) en een toilet. Op de bovenste verdieping zijn er nog een zeer gerieflijke dressing, alsook een aparte bergruimte/technische ruimte. Dit huis heeft gezelligheid, kwaliteit, een goede ligging, ruimte, alsook een mooie tuin met vooraan 3 extra parkeerplaatsen. Voor veeleisende en snelle beslissers! Bieden vanaf 349.500 euro. Contacteer ons via ### of ### voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 170 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Wieze (RWC32506)
380 872 €

9280 Wieze

JA, EEN NIEUWE ZEER BETAALBARE WONNIG VOOR ONS VAN SERECO! KEN JIJ ONZE UNIEKE AANPAK AL??? Contacteert ons!! VERWERFT NU EEN NIEUWE COMFORT WONING(met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN!! Verschillende nieuwe woningen te koop Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming ingerichte keuken enz. PRJIS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 447.390 euro. i n b e g r e p e n: de grond, de woning, grondverwarming, zonnepanelen, warmte pomp, de notaris, BTW, architect enz.... VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EN GOED PERSOONLIJK GESPREK VOOR HET BEKOMEN VAN EN VOLLEDIG DOCUMENTATIE DOSIER CONTACTEERT SERECO VOOR EEN PERSOONLUKE AFSPRAAK OP TEL. NR ### tussen 10u en 20u 7d/7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN. SERECO BEZORGEN U TEVENS ZEER AANTREKKELIJKE WOONKREDIETEN DIE U HEDEN NIET KAN BEKOMEN BIJ UW HUIDIGE BANK NIEUW NIEUW!!! Zonder makelaar uw bestaande woning verkopen aan %1 via QI service!! ZONDER DURE OVERBRUGGINGSKREDIET!! AF TE SLUITEN SERECO is geen immo kantoor of makelaar heeft verschillende woningen aan te bieden in deze gemeente of regio contacteert ons!! Voor kennis te maken met onze unieke professionele en persoonlijk aanpak!! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 381
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Wieze (RBI31195)
239 000 €

9280 Wieze

Solide half-open woning te Wieze. Deze woning is gelegen op een terrein van 3are 32. Op de gelijkvloerse verdieping bestaat de woning uit een inkomhal, leefruimte met aangrenzende keuken, veranda, badkamer voorzien van een douche en wc. Naast de badkamer bevindt zich een ruime berging, deze maakt het mogelijk om in de huidige indeling zowel de badkamer als keuken uit te breiden. verder bevindt zich nog een gastenwc. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Naar de zolder is reeds een vaste trap, dit maakt het mogelijk om hier een ruime 3de slaapkamer van te maken. Deze woonst beschikt ook over een kelder. In de tuin bevinden zich nog verschillende bergplaatsen. De oprit van de woning kan volgens opmetingsplan nog +/- 20 cm breder gemaakt worden. Dit maakt het mogelijk om nog wagens op de oprit te plaatsen, alsook naar de achtergelegen garage te rijden. Deze is momenteel ingericht als werkruimte. Het dak en schrijnwerk zijn recent vervangen. De woning beschikt over betonnen gewelf. Voor meer info of een bezoek ter plaatse: ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
435 000 €

9280 Wieze

Op zoek naar een leuke ééngezinswoning met veel hobbyruimte in een rustige straat, dan is deze compleet verbouwde half-open bebouwing met achterliggend werkhuis in Wieze misschien iets voor u! Ligging Deze woning ligt op het einde van een doodlopende straat en is omringd door een buurtweg, dus rustig gelegen. Vanop deze locatie bent u snel in Aalst, maar evengoed op wandelafstand van alle winkels op het dorp. Indeling Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal met trap en apart toilet. De leefruimte is nog voorzien van de oude visgraatparket en krijgt veel licht dankzij de grote raampartijen rondom. De keuken is compleet nieuw en volledig uitgerust. Via de bijkeuken komt u in enkele bergingen. Naast de living is nog een gezellig bureeltje. Op de eerste verdieping badkamer 1 met douche en toilet en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping treffen we ten slotte een grote 3e slaapkamer met maatmeubilair rondom en een ensuite badkamer met jacuzzi-bad. De woning heeft voldoende parkeerruimte vooraan en opzij, achteraan een groot terras, tuin en achteraan een ruime garage/werkplaats. Afwerking De eigenaars hebben gekozen voor een zeer frisse afwerking met oog voor kwaliteit en her en der bewaarde authentieke elementen. U krijgt hier een aangenaam gevoel van luxe, dankzij de degelijke materialen (aluminium ramen, natuursteen, parket, ...), speels kleurenpallet, inbouwkasten, technieken (isolatie, zonnepanelen, batterij, ...) etc. Graag een bezoek of meer informatie? Contacteer ons nog vandaag via ### of ### Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 436 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Wieze (RBH14809)
Prijs op aanvraag

9280 Wieze

Wieze, Kerkhofstraat, een uitzonderlijk nieuw project met energiezuinige BEN-woningen.In de provincie Oost-Vlaanderen, tussen Aalst en Dendermonde bouwt Sibomat vlakbij de dorpskern een nieuw project met energiezuinige BEN-woningen.Deze omgeving zal ongetwijfeld in de smaak vallen voor mensen die op zoek zijn naar een rustige ligging. Tien minuten verder bent u in het bruisende stadscentrum van Dendermonde of Aalst.Via de N47 rijdt u binnendoor naar Brussel en vermijdt u de ochtendspits op de E40. Aan de andere kant rijdt u 30 minuten naar de E17.Zowel kinderdagverblijf, als kleuter-, basis- en middelbare school liggen op max 2km.Tijdloze moderne architectuur, all-in keukenbudget, 3 kamers inclusief laminaat parket, uitermate energiezuinig met warmtepomp & zonnepanelen. Ruimtes die groot aanvoelen, dankzij een goed uitgekiend plan.Sibomat heeft veruit de snelste en meest duurzame bouwmethode in België. Bij Sibomat zijn wij trouwens al meer dan 40 jaar koploper met ruim 8.000 realisaties op ons palmares. We realiseren ook uw woning met hoge kwaliteit, precisie en dit in een heel korte tijdspanne.Heeft u bouwplannen en wilt u meer informatie over dit project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw regionale bouwadviseur Denis Van de Putte op ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 132
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Wieze (RAO98586)
Prijs op aanvraag

9280 Wieze

Verhuis nog dit jaar naar uw nieuwe energiezuinige BEN-woning!In de provincie Oost-Vlaanderen, tussen Aalst en Dendermonde bouwt Sibomat vlakbij de dorpskern een nieuw project met energiezuinige BEN-woningen.Deze omgeving zal ongetwijfeld in de smaak vallen voor mensen die op zoek zijn naar een rustige ligging. Tien minuten verder bent u in het bruisende stadscentrum van Dendermonde of Aalst.Via de N47 rijdt u binnendoor naar Brussel en vermijd u de ochtendspits op de E40. Aan de andere kant rijd u 30 minuten naar de E17.Zowel kinderdagverblijf, als kleuter-, basis- en middelbare school liggen op max 2km.Tijdloze moderne architectuur, all-in keukenbudget, 3 kamers inclusief laminaat parket, uitermate energiezuinig met warmtepomp & zonnepanelen. Ruimtes die groot aanvoelen, dankzij een goed uitgekiend plan.Volledig ingerichte woning inclusief keuken, sanitair, … en volledige buitenaanleg : omheining, oprit, voorbereiding terras, gazon aanleg. Geplande oplevering : eind november 2023. Sibomat heeft veruit de snelste en meest duurzame bouwmethode in België. Bij Sibomat zijn wij trouwens al meer dan 40 jaar koploper met ruim 8.000 realisaties op ons palmares. We realiseren ook uw woning met hoge kwaliteit, precisie en dit in een heel korte tijdspanne.Heeft u bouwplannen en wilt u meer informatie over dit project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw regionale bouwadviseur Denis Van de Putte op ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 128
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Wieze (RAO98585)
Prijs op aanvraag

9280 Wieze

Verhuis nog dit jaar naar uw nieuwe energiezuinige BEN-woning!In de provincie Oost-Vlaanderen, tussen Aalst en Dendermonde bouwt Sibomat vlakbij de dorpskern een nieuw project met energiezuinige BEN-woningen.Deze omgeving zal ongetwijfeld in de smaak vallen voor mensen die op zoek zijn naar een rustige ligging. Tien minuten verder bent u in het bruisende stadscentrum van Dendermonde of Aalst.Via de N47 rijdt u binnendoor naar Brussel en vermijd u de ochtendspits op de E40. Aan de andere kant rijd u 30 minuten naar de E17.Zowel kinderdagverblijf, als kleuter-, basis- en middelbare school liggen op max 2km.Tijdloze moderne architectuur, all-in keukenbudget, 3 kamers inclusief laminaat parket, uitermate energiezuinig met warmtepomp & zonnepanelen. Ruimtes die groot aanvoelen, dankzij een goed uitgekiend plan.Volledig ingerichte woning inclusief keuken, sanitair, … en volledige buitenaanleg : omheining, oprit, voorbereiding terras, gazon aanleg. Geplande oplevering : eind november 2023. Sibomat heeft veruit de snelste en meest duurzame bouwmethode in België. Bij Sibomat zijn wij trouwens al meer dan 40 jaar koploper met ruim 8.000 realisaties op ons palmares. We realiseren ook uw woning met hoge kwaliteit, precisie en dit in een heel korte tijdspanne.Heeft u bouwplannen en wilt u meer informatie over dit project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw regionale bouwadviseur Denis Van de Putte op ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 132
contacteer
details
E-mail
Bellen

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Wieze (9280).

265 000 €

9308 Gijzegem

Verder af te werken half open bebouwing te Gijzegem. Deze half open bebouwing is gelegen op een perceel van 870m² in een rustige straat te Gijzegem. De woning heeft een ruime inkomhall met toegang tot de leefruimte, deels geïnstalleerde keuken, badkamer, 3 slaapkamers en zolder ruimte. Achteraan is een toegang tot de garage en kelder. Woning beschik over deels nieuwe ramen en centrale verwarming op stookolie. Contacteer kantoor voor meer informatie of een bezoek. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
189 000 €

9308 Gijzegem

Deze op te frissen woning is gelegen op wandelafstand van Gijzegem-Dorp, nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Op het gelijkvloers geeft de inkomhal toegang tot een ruime leefruimte die uitzicht biedt op de straat enerzijds en op de achterliggende koer anderzijds. Aansluitend bevinden zich de geïnstalleerde keuken met ontbijthoek en een salon met zicht op de koer. Eveneens op het gelijkvloers bevinden zich een eerste slaapkamer / bureauruimte in 2 delen, een bergruimte en een apart toilet. De garage geeft uit op de achterliggende Pachthofstraat. De straat is ook te bereiken via een poortje langs de koer, hetgeen handig is voor fietsen, GFT, etc. De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer met douche, badkamermeubel en toilet. Eén van de slaapkamers is voorzien van een dressingruimte. Centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing aanwezig. EPC 356 kWh/m². Contacteer het kantoor B&V Invest voor een afspraak! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 244 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
199 000 €

9280 Denderbelle

Te renoveren huis met 3 slpk en garage op landelijke ligging te Lebbeke Ligging: Deze woning is gunstig gelegen aan de rand van Lebbeke, vlakbij natuur. Daarnaast zijn ook scholen, winkels en het openbaar vervoer eenvoudig bereikbaar. Omschrijving: Deze eigendom omvat enkele volumes die mits enkele verbouwingen kan omgevormd worden tot een woning in hoevestijl. Het statige hoofdgebouw omvat een woonkamer met achterliggende traphal. Via de traphal komt u op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en zolder. Aangrenzend aan de woonkamer is er een mogelijkheid tot keuken en badkamer. De naastgelegen stallingen geven authentieke charme en bieden meerdere mogelijkheden. Het geheel kan rond een binnentuin gebouwd worden. 124 vierkante meter cfr. EPC Troeven: - garage - gunstige ligging - meerdere mogelijkheden Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 124 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Denderbelle (RWC32520)
325 000 €

9280 Denderbelle

Bovenverdieping in 2019 totaal gerenoveerd evenals het buitenschrijnwerk (pvc met dubbele beglazing) op zelfde datum. Rustig en groen gelegen, goed bereikbaar, lagere school in directe omgeving. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 146 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
426 275 €

9280 Lebbeke

In het gezellige dorp Lebbeke bouwt Hectaar zes halfopen nieuwbouwwoningen met oog op comfort en energiezuinigheid. Deze woningen zijn gelegen op wandelafstand van het centrum vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer alsook het zwembad. U geniet er bovendien van een groene, rustige omgeving vlakbij het natuurgebied Vondelbeek waar het zalig vertoeven is. Verder kies je zelf de afwerking naar eigen smaak en budget via onze partnerleveranciers.(foto's referentie van voorgaande projecten) E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Inpandige garage; 3 ruime slaapkamers. Aarzel zeker niet om contact op te nemen bij verdere interesse! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 163 96 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
423 675 €

9280 Lebbeke

In het gezellige dorp Lebbeke bouwt Hectaar zes halfopen nieuwbouwwoningen met oog op comfort en energiezuinigheid. Deze woningen zijn gelegen op wandelafstand van het centrum vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer alsook het zwembad. U geniet er bovendien van een groene, rustige omgeving vlakbij het natuurgebied Vondelbeek waar het zalig vertoeven is. Verder kies je zelf de afwerking naar eigen smaak en budget via onze partnerleveranciers.(foto's referentie van voorgaande projecten). E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Lichtrijke leefruimte; Inpandige garage; 3 ruime slaapkamers. Aarzel zeker niet om contact op te nemen bij verdere interesse! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 163 96 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
397 480 €

9280 Lebbeke

In het gezellige dorp Lebbeke bouwt Hectaar zes halfopen nieuwbouwwoningen met oog op comfort en energiezuinigheid. Deze woningen zijn gelegen op wandelafstand van het centrum vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer alsook het zwembad. U geniet er bovendien van een groene, rustige omgeving vlakbij het natuurgebied Vondelbeek waar het zalig vertoeven is. Verder kies je zelf de afwerking naar eigen smaak en budget via onze partnerleveranciers.(foto's referentie van voorgaande projecten) E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Inpandige garage; 3 ruime slaapkamers. Aarzel zeker niet om contact op te nemen bij verdere interesse! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 162 94 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
400 451 €

9280 Lebbeke

In het gezellige dorp Lebbeke bouwt Hectaar zes halfopen nieuwbouwwoningen met oog op comfort en energiezuinigheid. Deze woningen zijn gelegen op wandelafstand van het centrum vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer alsook het zwembad. U geniet er bovendien van een groene, rustige omgeving vlakbij het natuurgebied Vondelbeek waar het zalig vertoeven is. Verder kies je zelf de afwerking naar eigen smaak en budget via onze partnerleveranciers.(foto's referentie van voorgaande projecten) E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Inpandige garage; 3 ruime slaapkamers. Aarzel zeker niet om contact op te nemen bij verdere interesse! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 162 94 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
407 062 €

9280 Lebbeke

In het gezellige dorp Lebbeke bouwt Hectaar zes halfopen nieuwbouwwoningen met oog op comfort en energiezuinigheid. Deze woningen zijn gelegen op wandelafstand van het centrum vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer alsook het zwembad. U geniet er bovendien van een groene, rustige omgeving vlakbij het natuurgebied Vondelbeek waar het zalig vertoeven is. Verder kies je zelf de afwerking naar eigen smaak en budget via onze partnerleveranciers.(foto's referentie van voorgaande projecten) E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Inpandige garage; 3 ruime slaapkamers; Zonnige tuin. Aarzel zeker niet om contact op te nemen bij verdere interesse! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 158 85 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
427 772 €

9280 Lebbeke

In het gezellige dorp Lebbeke bouwt Hectaar zes halfopen nieuwbouwwoningen met oog op comfort en energiezuinigheid. Deze woningen zijn gelegen op wandelafstand van het centrum vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer alsook het zwembad. U geniet er bovendien van een groene, rustige omgeving vlakbij het natuurgebied Vondelbeek waar het zalig vertoeven is. Verder kies je zelf de afwerking naar eigen smaak en budget via onze partnerleveranciers.(foto's referentie van voorgaande projecten) E-peil 30; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Inpandige garage; 3 ruime slaapkamers; Zuidgericht perceel. Aarzel zeker niet om contact op te nemen bij verdere interesse! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 158 85 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen