Huis te koop - Zarren

8 zoekertjes (1 - 8)
348 875 €

8610 Zarren

Nabij het centrum van Zarren, in een doodlopende straat omringd door groen bouwt Hectaar binnenkort deze moderne halfopen bebouwingen met zonnige tuinen.U krijgt de kans om de afwerking te gaan kiezen via onze partnerleveranciers. (foto's referentie voorgaande projecten). E-peil 30; Groene omgeving nabij centrum; Voorzien van een lucht-water warmtepomp; Vloerverwarming op het gelijkvloers; Regenwaterput 10.000 liter; Lichtrijke leefruimte met open keuken; Afwerking naar keuze! Contacteer ons gerust voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 167 97 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 69 58 72
440 419 €

8610 Zarren

Hectaar bouwt nabij het centrum van Zarren deze moderne open bebouwing op een unieke locatie. Deze woning is gelegen in een doodlopende straat omgeven door groen en verzichten. U krijgt bovendien de kans om de afwerking van deze woning volledig zelf te gaan bepalen via onze partnerleveranciers. (foto's referentie voorgaande projecten). Alleenstaande woning; E-peil 30; Lucht-water warmtepomp; Inpandige garage en aparte bergruimtes; 3 ruime slaapkamers; Lichtrijke leefruimte met zicht op groen; Afwerking naar keuze! Overtuigd? Aarzel zeker niet om informatie op te vragen of een afspraak in te plannen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 182 77 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 69 58 72
Huis te koop Zarren (RBK72282)
310 840 €

8610 Zarren

Te Zarren, deelgemeente van Kortemark, bieden we u dit centraal gelegen lot bouwgrond aan, geschikt voor de bouw van een vrijstaande ééngezinswoning. De totale grondoppervlakte van dit perceel bedraagt 654 m2. Naast de hoofdfunctie van wonen, kan er ook een gedeelte van de woning ingericht worden als nevenbestemming (vrij beroep, kantoor, dienstverlenend beroep). Er kunnen 2 bouwlagen opgericht worden met plat dak of 1 bouwlaag met hellend dak. Mogelijkheid tot plaatsen van bijgebouw en carport.We bieden u dit perceel bouwgrond aan samen met een simulatie van een nieuwbouw woning met 2 bouwlagen en plat dak. Deze simulatie is louter informatief om zo de mogelijkheden van de bouwgrond aan te tonen en kan aangepast worden naar uw eigen smaak en keuze. Als koper heeft u uiteraard de vrije keuze om een eigen bouwfirma aan te stellen. Deze modelwoning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 130 m2. Het gelijkvloers omvat een afzonderlijke inkomhal met apart toilet, leefruimte met open keuken en wasplaats/berging. De eerste verdieping is ingedeeld in 4 slaapkamers en badkamer uitgerust met douche, toilet en lavabomeubel. Voor meer informatie (plannetjes, prijscalculatie), kan u terecht op ons kantoor.De stedenbouwkundige voorschriften en het verkavelingsplan kunnen eveneens verkregen worden op aanvraag. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.Afmetingen: Perceelbreedte: 15,03 meter; Perceeldiepte: 43,23 meter; Toegelaten bouwdiepte: 18 meter (gelijkvloers) en 15 meter (verdieping); Hoogte bouwlaag: 3 meter; Maximale nokhoogte (bij hellend dak): 9 meter Maximale kroonlijsthoogte: 6,4 meter De kost van de nutsvoorzieningen (excl. vraagprijs) werd reeds voorgeschoten door de huidige eigenaars. Deze liggen klaar om aan te sluiten. Is uw interesse gewekt? Wenst u meer info en een totale kostprijssimulatie van deze bouwgrond met modelwoning. Contacteer dan ons kantoor op het nummer ### of via ### . Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 130 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Huis te koop Zarren (RBK69679)
250 000 €

8610 Zarren

Deze eigendom wordt aangeboden via Pre-sale. De vermelde prijs is een richtprijs. Wil je een afspraak vastleggen of wens je meer info omtrent deze koopmethode, neem dan contact op met de dossierverantwoordelijke Mathias Lauwyck (+32 472 18 39 90) - ### Op een centrale en commercieel interessante ligging (nabij scholen, supermarkten, invalswegen…) vinden we deze verrassend ruime woning terug die over 4 slaapkamers beschikt en een sfeervolle zuid-gerichte tuin! Op de 2e verdieping (toegankelijk via vaste trap) is er de mogelijkheid om nog 2 extra slaapkamers te voorzien of een polyvalente hobbyruimte. Deze statige woning beschikt over volgende indeling: Gelijkvloers: - Inkomhal - Lichtrijke leefruimte met gezellige zithoek - Keuken - Inpandige garage (sectionale poort) - Toilet - Diverse bergruimtes - Zonnig zuid-gericht terras - Volledig omheinde tuin 1e verdieping: - Nachthal - 4 ruime slaapkamers - badkamer met ligbad en toilet 2e verdieping: - Ruime zolder toegankelijk via vaste trap ( in te richten als polyvalente hobbyruimte of mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers) Wens je meer informatie of een bezoek? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de dossierverantwoordelijke: Mathias Lauwyck via ### of ### en wie weet is deze topper binnenkort van jou! Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 256 190 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 26 50 00
Huis te koop Zarren (RBK42693)
165 000 €

8610 Zarren

In de Spoorwegstraat te Zarren, deelgemeente van Kortemark, stellen we u dit te renoveren burgerhuisje voor. Het eigendom, met een perceeloppervlakte van 268 m2, is rustig gelegen in een doodlopende straat met weinig passage. De woning maakt deel uit van een samenstel van drie originele burgerhuizen gebouwd in de periode van het interbellum (ca. 1923).Men beschikt ondermeer over een voortuintje met portaal, 2 volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping, gelijkvloerse slaapkamer of bureau en een achtertuin met prachtig zicht gericht op de 'Broeken' tussen Werken en Zarren.Op heden wordt er verwarmd met een kachel op aardgas. Daarnaast is er een conform attest van elektrische keuring beschikbaar. Putwater aanwezig. De woning beschikt over energielabel F en valt bijgevolg onder de renovatieverplichting. De indeling van de ruimtes is als volgt: Gelijkvloers: inkom- en traphal - voorkamer (gelijkvloerse slaapkamer of bureau) - woonkamer/zithoek - aanpalende, afzonderlijke geïnstalleerde keuken - berging/wasplaats met toilet - kelder. Eerste verdieping: nachthal - 2 volwaardige nog verder in te richten slaapkamers - 1 kleinere kamer, geschikt als badkamer of berging. Exterieur: voortuintje met portaal - achtertuin met gazon, terras en koterijen/opbergplaats. Enkele troeven: Prachtig zicht over de velden en de 'Broeken'; Ideale eigendom voor wie houdt van een woonst met authentieke uitstraling; Verschillende mogelijkheden betreft renovatie/indeling; Conform attest elektrische keuring; Doodlopende straat met weinig passage. Wenst u meer info of bezoek aan deze charmante, te renoveren burgerwoning boordevol authenticiteit? Contacteer ons kantoor op het nummer ### of per mail via ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 110
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Huis te koop Zarren (RBJ94255)
495 000 €

8610 Zarren

Bouw met Hectaar een woning op je lijf en leven geschreven.Gelegen nabij het centrum van Zarren, aan het einde van een doodlopende straat en omgeven door groen, biedt Hectaar een ruim en uniek stuk bouwgrond aan.Met een oppervlakte van 1.472m² is dit perceel ideaal voor een statige, alleenstaande woning. Onze architecten laten zich inspireren door jouw ideeën, stijl en smaak om een woning te ontwerpen die naadloos aansluit op dit atypische bouwkader. Een sterke verbinding met de tuin en het maximaliseren van natuurlijk licht staan daarbij centraal. Voor de realisatie van jouw ideale woning stellen we een gedetailleerd lastenboek op, volledig afgestemd op jouw verwachtingen en wensen. De afgebeelde woning, bijhorende plannen en lastenboek dienen slechts als een eerste bron van inspiratie. De opgegeven prijs is indicatief.Hectaar bouwt op deze prachtige locatie jouw specifieke woondroom op maat. Aarzel zeker niet om contact op te nemen bij vragen. Meer weten?

200
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 69 58 72
Villa te koop Zarren (RWC33896)
366 095 €

8610 Zarren

JA, EEN NIEUWE ZEER BETAALBARE WONING VOOR ONS VAN SERECO! KEN JIJ ONZE UNIEKE AANPAK AL??? Contacteert ons!! VERWERFT NU EEN NIEUWE COMFORT WONING (met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ok grondverwarming ingerichte keuken enz. PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 430.652 euro. inbegrepen: de grond, de woning, grondverwarming, zonnepanelen, warmte pomp de notaris, BTW, architect enz. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! VOOR HET BEKOMEN VAN EEN VOLLEDIG DOCUMENTATIE DOSIER CONTACTEERT SERECO VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK OP TEL. NR tussen 10u en 20u 7d/7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN. SERECO BEZORGEN U TEVENS ZEER AANTREKKELIJKE WOONKREDITEN DIE U HEDEN NIET KAN BEKOMEN BIJ UW HUIDIGE BANK vanaf: 3% OP 25J MET WOONWAARBORG GARANTIE!! Zonder makelaar uw bestaande woning verkopen aan1% via Of service ZONDER DURE OVERBRUGGINGSKREDIET AF TE SLUITEN! SERECO is geen immo kantoor of makelaar heeft verschillende woningen aan te bieden in deze gemeente of regio contacteert ons! Voor kennis te maken met onze unieke professionele en persoonlijke aanpak. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 656 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 70 22 95
Huis te koop Zarren (RBJ71781)
309 000 €

8610 Zarren

In het landelijke Zarren treffen we deze gezinswoning aan op 460 m². Het centrum van Zarren bevindt zich op wandelafstand. Hier bevinden zich diverse lokale handelaars en een lagere school. Door de nabijheid van de N35 zijn de oprit van de E403 en naburige gemeentes (Kortemark, Diksmuide, Houthulst, Lichtervelde) vlot bereikbaar. Via de inkomhal komt men in de lichtrijke leefruimte. Aansluitend bevindt zich de keuken die voorzien is van gaskookplaat, oven, spoelbak, vaatwasmachine en dampkap. De benedenverdieping wordt vervolledigd door de toegang naar de kelder en de vautekamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en de badkamer. Deze is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. In de tuin bevinden zich diverse bijgebouwen en toegang tot de omheinde weide (7780 m²) met stallingen. Bouwtechnisch is deze woning voorzien van dubbele beglazing met PVC en hoogrendementsbeglazing, isolatie in de zoldervloer, houtkachel, centrale verwarming op stookolie, regenwaterput (niet aangesloten). Op zoek naar een woning die u volledig naar uw hand kan zetten + ruimte om dieren te houden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend uw bezoek aan! Troeven *Tal van mogelijkheden *2 Garages *Doorrit naar de tuin via garage *Lichtrijke ruimtes *Weide van 7780 m² 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Geïnventariseerd erfgoed: Nee Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 151 8240 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Zarren (8610).

999 000 €

8610 Werken

Dit landhuis is uiterst rustig gelegen tussen de velden van Handzame en Zarren, deelgemeenten van Kortemark. De indeling van de woning is als volgt: inkomhal met trap naar boven, leefruimte, keuken, bureauruimte, welnessruimte met badkamer, aparte keuken, toilet en een vestiaire. Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. Op het tweede verdiep bevindt er zich nog een studio van 54,45 m² met twee slaapkamers en een bijhorende badkamer. Op het zolderverdiep is de zoldervloer reeds geïsoleerd. Bovendien is deze woning volledig onderkelderd. Deze eigendom bevat tal van bijgebouwen zoals twee schuren en een extra werkplaats met garagepoort. Energiezuinig door de installatie van de warmtepomp en de 44 zonnepanelen die zich op het dak van het bijgebouw bevinden. Dit alles beschikt over een totale grondoppervlakte van maar liefst 3 ha 98 a 42 ca. Richtprijs: De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 427 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 25 05 90
369 000 €

8610 Handzame

In een verkeersluwe straat in centrum Handzame, bevindt zich deze ruime halfopen bebouwing met zonnige tuin. Door zijn centrale ligging bevinden diverse grootwarenhuizen, lokale handelszaken en lagere school zich allen op wandelafstand. Alsook de oprit van de E403 in Lichtervelde is slechts op een boogscheut verwijderd. Via de inkom met apart gastentoilet komt men in de lichtrijke leefruimte. De aansluitende open keuken is voorzien van oven, inductiekookplaat, koelkast, spoelbak, dampkap en vaatwasmachine. Daarnaast is er nog een praktische berging. Op het eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Verder is er nog een handige zolder. Er is mogelijkheid om een carport bij te plaatsen. Bouwtechnisch is deze woning voorzien van alle modern comfort: ventilatiesysteem C, centrale verwarming op aardgas, HR-ketel, conforme elektrische keuring, EPC A , 12 zonnepanelen en een regenwaterput (7 500L). Op zoek naar een instapklare woning op een rustige doch centrale ligging? Aarzel niet en leg vrijblijvend uw bezoek vast! Troeven * EPC A * 3 Slaapkamers * Rustige ligging met parkeergelegenheid * Zonnige tuin 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 109 421 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
398 000 €

8610 Handzame

Bent u op zoek naar een knusse woning met veel potentieel die u naar eigen smaak kunt opfrissen? Dan is deze ruime en charmante woning in het landelijke Handzame precies wat u zoekt! Bij binnenkomst betreed je de gezellige woon en eetruimte met veel natuurlijk licht door de grote raampartijen. Daaropvolgend is er een zeer ruime en functionele keuken met aansluitend een wasruimte. De woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan zich één beneden bevindt en de andere 2 boven. Beneden bevindt zich tevens de badkamer bestaande uit ligbad met mogelijkheid om te douchen en een lavabobekken. De woning beschikt over zonnepanelen en een ruime zolderruimte voor een bezoek ter plaatse. Tot slot is er de prachtige en mooi onderhouden tuin met een goed ingericht bijhuisje. Interesse? Neem dan zeker contact op via email ### of op het nummer ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 79 22 77
330 000 €

8610 Handzame

Stijlvolle, moderne & energievriendelijke nieuwbouwwoning met inpandige garage, gelegen in een rustige kindvriendelijke straat in het centrum van Handzame. De woning is van het type BEN-woning (EPC-label A), uitgerust met vloerverwarming, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen op het platte dak. Ze is afgewerkt met duurzame, energievriendelijke en kwalitatieve materialen. Volledig afgewerkt met uitzondering van de keuken die volledig door uzelf kan gekozen worden. De leidingen zijn zowel voorzien voor een eiland als voor een traditionele keukenopstelling. De lichtrijke inkomhal geeft toegang tot de trap, het gastentoilet, vestiaire, de eet- en leefruimte met zicht op de tuin via grote raampartijen. De ruime leefruimte biedt plaats voor een grote eetplaats met aansluitend de open keuken en zithoek. Op de eerste verdieping vinden we de nachthal en het toilet, 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabomeubel. De tuin is aangelegd met een groot terras en voorzien van een omheining, regenput is ook aanwezig. Kortom : absolute TOPWONING. LAAT U VERRASSEN - VOOR DE SNELLE BESLISSERS !! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 196 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 50 50 50
330 000 €

8610 Handzame

Stijlvolle nieuwbouwwoning (energiezuinige BEN woning energielabel A) gunstig gelegen in een rustige straat vlakbij het gezellige centrum van Handzame. De woning is tot in de puntjes afgewerkt, biedt een lichtrijk en open woongevoel en wordt afgewerkt afgeleverd, dus ook de volledige buitenomgeving, kortom: instapklaar! U rest nog de keuken te kiezen naar uw wensen en verhuizen maar! De gesloten bebouwing (middelste van de 3 woningen) heeft volgende indeling: GELIJKVLOERS - inkomhal, lichtrijke leefruimte met open keuken (naar keuze in te richten, wand/eiland), vanuit de leefruimte is er directe doorgang naar de afgesloten tuin met terras, op de benedenverdieping is er ook nog een praktische berging/wasplaats, de ketelruimte en de inpandige garage, via de open trap bereiken we de BOVENVERDIEPING omvattende: nachthal, 2e apart toilet, 3 slaapkamers en moderne uitgeruste badkamer met douche, ligbad, dubbele lavabo. De BUITENOMGEVING biedt u een private oprit, de carport, een aangelegd voortuintje en de afgesloten achtertuin met terras. Technische uitrusting: vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen, regenwaterput, volledig afgewerkt muv keuken die niet is inbegrepen in de prijs. Een instapklare gezinswoning zonder onverwachte kosten of verrassingen? Bel ons vandaag nog voor een bezoek en we leiden u graag rond! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 196 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 67 81 90
279 000 €

8680 Bovekerke

In het rustige Bovekerke deelgemeente van Koekelare bevindt zich deze gezellige halfopen bebouwing. Het perceel heeft een grootte van 552 m² en heeft een mooie zonnige tuin. Op de gelijkvloerse verdieping is er een ruime inkomhal met apart toilet, verder een lichtrijke leefruimte met zicht op de zonovergoten tuin die toegang geeft tot de keuken met berging. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van alle comfort. Verder is er ook nog een zolder en tuinberging. Er is een mogelijkheid om de achterkant te bereiken via de zijkant van de woning waar er dan ook voldoende plaats is om enkele wagens te plaatsen. Bouwtechnisch is deze sublieme woning voorzien van dubbele beglazing , centrale verwarming op aardgas en een regenwaterput. Wenst u meer informatie over deze woning of wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Troeven * Rustige ligging * Ruim perceel * Gunstig EPC 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Geïnventariseerd erfgoed: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 100 552 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 72 61 08
439 000 €

8680 Bovekerke

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Ontdek deze prachtige villa gelegen aan de Populiereweg 77 in het pittoreske Bovekerke. Deze unieke woning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven.Op de benedenverdieping vindt u een ruime en lichte woonkamer, perfect voor ontspanning en gezellige momenten met het gezin. De volledig uitgeruste moderne keuken is ideaal voor culinaire liefhebbers en biedt voldoende ruimte voor al uw kookactiviteiten. De stijlvolle badkamer op de begane grond is modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Daarnaast is er een praktische berging voor extra opbergruimte en met voorzieningen voor een wasmachine. Ook bevindt er zich een ruimte voor vrij beroep met een aparte ingang, perfect voor thuiswerkers of als praktijkruimte.De eerste verdieping telt drie ruime en comfortabele slaapkamers: ideaal voor gezinnen, verbonden door een grote oversteek met drie bergruimtes die extra opslagruimte bieden.Buiten vindt u een garage en carport, waardoor uw voertuigen altijd veilig en droog geparkeerd zijn. De royale tuin biedt volop ruimte voor tuinliefhebbers en buitenactiviteiten, zodat u optimaal kunt genieten van de buitenlucht.Gelegen in een rustige omgeving in Bovekerke, dichtbij alle voorzieningen (bakker, huisdokter en school op wandelafstand) en belangrijke verbindingswegen, biedt deze villa een uitstekende locatie. Bovendien is de woning volledig instapklaar en wacht deze alleen nog op uw persoonlijke touch. De woning is beschikbaar vanaf onderling overleg.Troeven: Instapklaar; Polyvalente ruimte voor zelfstandigen/ thuiswerkers/ ...; In 2018-2023 gerenoveerd; Garage én carport; Grote tuin; Rustige ligging. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze unieke villa. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 172 195 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
265 000 €

8600 Esen

In het centrum van Esen bevindt zich deze handelswoning. Door zijn ligging bevinden diverse lokale handelaars, grootwarenhuizen, horeca-aangelegenheden en lagere/middelbare scholen zich allen op fietsafstand of op maximum 5 minuten rijden met de wagen. Men komt binnen in de lichtrijke handelsruimte met aansluitend een bergruimte met aparte ingang. Vervolgens is er de ruime leefruimte met aansluitend de extra bijkeuken en de luxueuze keuken die toegang biedt naar de ruime binnenkoer. Op de gelijksvloerse verdieping is er nog een badkamer (voorzien van ligbad, douchecabine en wastafel), een ruime slaapkamer en een wasplaats voorzien. Op het eerste verdiep bevinden zich 4 ruime slaapkamers en toegang tot de zolder via een vaste trap. Bovendien beschikt dit uniek pand over een garage die toegankelijk is via de Kapelhoekstraat en toegang verleent tot de riante werkplaats/opslagplaats met nog als extra een grote zolder. Deze is ook via de ruime koer te bereiken. Bouwtechnisch is de woning voorzien van 12 zonnepanelen, centrale verwarming op aardgas, drijfkracht, deels dubbele beglazing, condenserende ketel, manuele rolluiken en putwater. Troeven * Diverse mogelijkheden * 12 Zonnepanelen * 5 Slaapkamers * Veel opbergruimte 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: C: kleine kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: C: kleine kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 265 317 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
250 000 €

8650 Houthulst

In het rustige dorp Houthulst staat een prachtige woning te koop. Deze te renoveren open bebouwing is ideaal gelegen in een groene omgeving en biedt alle ruimte die je nodig hebt. De woning heeft een mooie tuin waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de rust. Opportuniteit voor dierenliefhebbers . Deze te renoveren woning bestaat uit: gelijkvloers: inkomhal - lichtrijke leefruimte in twee delen - keuken - berging/garage- badkamer- gastentoilet - bureau verdieping : 4 slaapkamers en zolderkamer (mogelijkheid tot creëren extra slaapkamers) Kelder Vlakbij bakker, fitness, bank, grootwarenhuis. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Perceel gelegen in natuurgebied - geen uitbreidingsmogelijkheden. Meer weten?

4 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 57 54 61
139 500 €

8650 Houthulst

Rustig gelegen, op te knappen woning met garage op ruim perceel van 680 m². De indeling is als volgt: Gelijkvloers: leefruimte bestaande uit twee ruimten - keuken - droge kelder. Verdiep: voutekamer met toilet - slaapkamer - zolderruimte. Vrijstaande garage Tuin met tuinhuis Interesse in deze woning? ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 57 54 61
249 500 €

8650 Houthulst

Uitstekend gelegen, degelijke woning vlakbij bakker, slager, school... Deze instapklare woning bestaat uit: Gelijkvloers: inkomhal - ruime, lichtrijke leefruimte met zit- en eethoek - uitgeruste leefkeuken - droge kelder - badkamer met ligbad met douchecomfort, lavabo en toilet - wasplaats - garage met sectionale poort. 1ste verdiep: nachthal - 3 slaapkamers Zolder: master-bedroom met dressing Centrale verwarming met condenserende hogerendementsketel (A) op aardgas - radiatoren Elektriciteit conform - Dakisolatie (12cm PUR) Vlakbij Bakker, Slager en lagere school. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 175
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 57 54 61
285 000 €

8650 Houthulst

Uitstekend gelegen, ruime woning, pal in het Centrum van Merkem. De woning bestaat uit: Droge kelder Gelijkvloers: inkom - ruime lichtrijke leefruimte - ingerichte leefkeuken - achterinkom - badkamer - wasplaats - voutekamer Verdieping: nachthal met bureauruimte - 4 slaapkamers - ruime badkamer Zolder Groot, zonnig perceel van 682m². Uitstekende ligging pal in het centrum van Merkem. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 256
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 57 54 61